Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
Fosta membra 9am.ro 1909 mesaje Membru din: 11/05/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 Iulie 2014, ora 14:23
De la: Marin56, la data 2014-07-02 12:57:15 Nea Marin, mereu exista cel putin o solutie favorabila, in orice situatie! Viata nu o decidem noi cand sa o primim si nici nu decidem noi cand sa ii punem capat! Viata nu poate fi oprita de om! Dumnezeu sa ii ierte pe toti!
Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum !
Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
|
|
Postat pe: 2 Iulie 2014, ora 14:31
De la: Fl_Orion999, la data 2014-07-02 11:30:56 Cele 12 LEGI ALE KARMEI Deabia acum am avut timp si tihna sa te citesc Flo. Si, cu mana pe inima iti spun ca am abordat ceva din acest discurs al tau, fara sa fi citit in prealabil. Sa mai zica cineva ca nu exista telepatie, ca il pun afis pe perete in cafenea, si asa sunt decisa sa instalez soarele ala pe tavan!
Raporteaza abuz de limbaj
Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
|
|
Postat pe: 2 Iulie 2014, ora 14:36
De la: PaulaZ, la data 2014-07-02 11:52:24De la: giovausaro, la data 2014-07-01 21:49:08Argentina a jucat mai bine,a atacat mai mult....Peanut baruri sunt peste tot,se arunca cojile pe jos....iar din cand in cand se si aspira.In Cluj am vazut unul acum cativa ani..... Merci, Flo! Deci sectorului 5 ma adresez? Sanatate! Offfff nu citai bine, mea culpa! Dar mesajul e valabil!
|
|
Postat pe: 2 Iulie 2014, ora 14:45
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 2 Iulie 2014, ora 15:54
De la: Marin56, la data 2014-07-02 12:57:15 ei vezi ? asta-i legea karmica nr 1 : ce semeni aia culegi sau, a cauzei si efectului ! si strict la ce-ai spus dumneata despre DESTIN si eu am spus KARMA : destinul s-ar zice ca-i ceva batut in cuie....ceva ce nu se poate schimba sau cum spune romanul : ce ti-e scris in frunte ti-e pus ! ei, aici apare deosebirea de viziune si intelegere a vietii : Karma este un "destin " pe care ti-l construiesti tu, omule, pas cu pas, viata dupa viata, in cele 7 sau 9 Intrupari pe care le parcurgem ptr. a ajunge la CUNOASTERE si a deveni OM ! am mai spus cindva si repet : interesant este ca in constiinta noastra populara apar si coexista aceste 2 idei atit de deosebite, precum Destin = soarta ,traduse prin acel proverb citat mai sus , dar si ideea de Cauzalitate , tradusa prin proverbul citat si, mai este unul in aceeasi idee de cauza si efect : cum iti asterni asa dormi ! asadar , in conf. cu aceste legi, Tot ceea ce ni se-ntimpla- bun sau rau- este ce culegem din faptele petrecute in trecutele noastre vieti si, cu cit suntem mai bogati in numarul lor, cu atit ne este mai Usor sa intelegem ce ni se-ntimpla, caci avem niste corectii de facut sau de platit niste datorii rezultate dintro conduita gresita si sa gasim explicatia evenimentelor pe care le traim si astfel , sa ne pregatim ca in viitoarea viata sa avem tot mai putin asemenea greseli de achitat ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Iulie 2014, ora 16:00
da, imi merge si mie o cafea
si voiam sa mai spun ca, cu cit am adunat mai multe vieti= experienta , cu atit ceea ce am gresit ieri sau, din contra, am facut bine, isi primeste plata sau rasplata a doua- a treia zi ....spun asta pe verificatelea ...!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 219 mesaje Membru din: 1/07/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 Iulie 2014, ora 16:35
De la: gabigabi2, la data 2014-07-02 15:54:23De la: Marin56, la data 2014-07-02 12:57:15 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1228 mesaje Membru din: 4/07/2013 Oras: Galati |
Postat pe: 2 Iulie 2014, ora 16:54
De la: gabigabi2, la data 2014-07-02 15:54:23De la: Marin56, la data 2014-07-02 12:57:15 Da aveti dreptate. Aici se aplicã foarte bine legea Karmei 1. Cã mereu se nasc furtuni...Nu poti deschide un subiect de discutii, chiar daca pentru unii este fantezist , sa nu apara, cârcotașii. dar unii nu vor sã și explice contrariul, sau cauza efectului, ca in fizica. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 2 Iulie 2014, ora 17:39
De la: emil9am, la data 2014-07-02 16:35:12De la: gabigabi2, la data 2014-07-02 15:54:23De la: Marin56, la data 2014-07-02 12:57:15 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Iulie 2014, ora 17:43
De la: Marin56, la data 2014-07-02 16:54:17De la: gabigabi2, la data 2014-07-02 15:54:23De la: Marin56, la data 2014-07-02 12:57:15 astia care sunt asa cum spui dta, sunt mai dracosi putin si nimic nu-i infurie mai tare, decit nevoia omului de a Cunoaste , chiar daca o face la inceput mai timid, mai bijbiind, mai gresind ! de ce ? hehehe , raspunsul l-am dat, cindva , pe topicul pe care bintuie @ 750 nostru cel habotnic !
|
Postat pe: 2 Iulie 2014, ora 18:43
De la: gabigabi2, la data 2014-07-02 17:43:49De la: Marin56, la data 2014-07-02 16:54:17De la: gabigabi2, la data 2014-07-02 15:54:23De la: Marin56, la data 2014-07-02 12:57:15 Deci dupã unii , a cunoaște , e un rãu necesar... sau a rãmâne în întuneric...Cã de aia nu se cunosc multe...Se merge pe ideea cã omul nu trebuie sã știe prea multe. Nici cãnd i se dã pensia mãritã , salariul , sau alte activitãți mai puțin ortodoxe. Poi nu era mai bine pe vreamea lui Ceaușescu? Când nu trebuia sã știi decât ce ții-i se dicta. Prea multe informatii stricã...
|
Postat pe: 2 Iulie 2014, ora 19:11
esti intro situatie tare ingrata, domn Marin....nici cu mine nu te-ntelegi, ca esti teribil de pragmatic exact atunci cind tre' sa fii mai meditativ si filosof si , nici cu zgubilisticul cognitiv nu reusesti s-o dai la pace, ca tocmai atunci o dai pe literatura !
|
Postat pe: 2 Iulie 2014, ora 20:21
De la: gabigabi2, la data 2014-07-02 19:11:00esti intro situatie tare ingrata, domn Marin....nici cu mine nu te-ntelegi, ca esti teribil de pragmatic exact atunci cind tre' sa fii mai meditativ si filosof si , nici cu zgubilisticul cognitiv nu reusesti s-o dai la pace, ca tocmai atunci o dai pe literatura ! Eu nu vreau sã mã cert cu nimeni. Dacã eu vãd lucrurile mai real, asta înseamnã cã sunt ingrat sau pragmatic? Cã trebuie sã fiu de acord cu toatã lumea? Mie filozofia nu-mi place, ca și politica de altfel. Oricum despicarea firului în patru, vãd cã nu duce la nimic bun. Atunci ce rost mai e sã ne certãm pentru nimic. Și așa nu putem schimba nimic. Am fãcut o așa zisã revoluție, ...și ptr ce? Ca sã o luãm iar de la început? Ca sã le dãm la alții șansa sã profite, tot în defavoarea noastrã? Și așa nu se ține cont de pãrerea noastrã. Sã încercãm sã rãspundem la întrebãri, dar nu suntem lãsați. Sã avem o viațã mai bunã, dar suntem duși mereu cu vorba. Și atunci cine e de vinã pentru tot acest circ? Eu, cã nu vã înțeleg? Credeți cã cei care ar ajunge probabil prin absurd, pe Marte, o s-o ducã mai bine? Și asta e valabilã și pe Terra! Nu în nici un caz. Va mai trece multã apã pe Dunãre. Și cine știe câte generații. Asta dacã nu cumva și asta e o propagandã , ca multe altele. Mai bine mi-ați spune - pesimist incorigibil! Și asta cã vãd realitatea! Și nu în roz! O simt! Simt nedreptatea! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Iulie 2014, ora 08:36
biiine, vad ca ne intelegem, cum spune romanul : ca cucu-n gura !
eu spun ca dta esti intro Situatie ingrata, dta intelegi si spui ca te-am facut ingrat.... eu , ce -as mai putea spune la o asa confuzie de termeni sau stari de lucruri !? buuun , cafeaua face bil-bil-bil in ibric....canile va asteapta si am pus si niste felii de chec pe masa ! sa aveti Spor in tot ce faceti !
|
Postat pe: 3 Iulie 2014, ora 09:15
De la: gabigabi2, la data 2014-07-03 08:36:06biiine, vad ca ne intelegem, cum spune romanul : ca cucu-n gura ! POI ȘI DE ACEASTÃ SITUAȚIE INGRATÃ, CUM SPUI MATA, CINE E DE VINÃ? sau ce e una și ce e cealaltã? Cã vãd cã unii fac confuzie între masã si greutate, și tot ei au dreptate. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Iulie 2014, ora 10:59
buna ziua dragilor....io-mi umplu cana cu cafea si va urez sanatate ca-i mai buna decat toate....o zi senina sa aveti...
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 3 Iulie 2014, ora 11:12
De la: gabigabi2, la data 2014-07-02 19:11:00esti intro situatie tare ingrata, domn Marin....nici cu mine nu te-ntelegi, ca esti teribil de pragmatic exact atunci cind tre' sa fii mai meditativ si filosof si , nici cu zgubilisticul cognitiv nu reusesti s-o dai la pace, ca tocmai atunci o dai pe literatura ! Numa' io stiu sa ma inteleg cu nea Marin! @Nea Marin..... 'Om be' noi braga ceee? @Gabitza te rog sa ii dai o imbratisare domnului Emil si din partea me', stiu ca tu poti! Cu drag! Bine v-am regasit! Va fur o cafea, multzam fain si zbor la trebi! Am soare, va las cate o raza si va citesc cu drag cand pot! Numai bine, Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toti!
|
|
Postat pe: 3 Iulie 2014, ora 11:14
De la: Fl_Orion999, la data 2014-07-03 10:59:01buna ziua dragilor....io-mi umplu cana cu cafea si va urez sanatate ca-i mai buna decat toate....o zi senina sa aveti... Mi-ai lasat zatzu', ceapa ta! Las' ca te ajung pe drum cu caracter prioritar si te depasesc pe stanga! Zi faina si tie!
|
|
Postat pe: 3 Iulie 2014, ora 11:19
De la: Marin56, la data 2014-07-02 20:21:09De la: gabigabi2, la data 2014-07-02 19:11:00esti intro situatie tare ingrata, domn Marin....nici cu mine nu te-ntelegi, ca esti teribil de pragmatic exact atunci cind tre' sa fii mai meditativ si filosof si , nici cu zgubilisticul cognitiv nu reusesti s-o dai la pace, ca tocmai atunci o dai pe literatura ! Am aparut fix la tzais sa iti transmit un gand bun si itzi las o galeata de unde pozitive, musai sa o receptionezi, nea Marine! Da'.... azi e joi! Maine avem meciuri! Olé! Cine zici ca joaca in finala, ha? Te iau cu mine la condus azi, dar atata iti trebe sa cobesti ceva din spate, ca franez uitand ca voi conduce o masina manuala, neglijand total existenta pedalei de ambreiaj ! Centura, nea Marine! Doamne ajuta! Povestim, a fugit !
|
|
Postat pe: 3 Iulie 2014, ora 11:24
De la: Marin56, la data 2014-07-03 09:15:17De la: gabigabi2, la data 2014-07-03 08:36:06biiine, vad ca ne intelegem, cum spune romanul : ca cucu-n gura ! Inca pe asta o spui si ma'c: ''De-o fi una, de-o fi alta, ce e scris si pentru noi, bucurosi le-om duce toate....'' (Mihai Eminescu ) Fie PACE, nu razboi! Armistitiu se poa'? Cu bine, dragilor!
|
|
Postat pe: 3 Iulie 2014, ora 14:26
De la: PaulaZ, la data 2014-07-03 11:24:19De la: Marin56, la data 2014-07-03 09:15:17De la: gabigabi2, la data 2014-07-03 08:36:06biiine, vad ca ne intelegem, cum spune romanul : ca cucu-n gura ! nu l-ai ajutat deloc sa inteleaga care-i situatia cea ingrata in care se afla-n continuare, ba, mai mult dai impresia c'ar fi razboi si nu e ! chiar te rog sa-i spui tu de ce am spus asa, ca vad ca pe mine nu ma intelege , desi eu credeam ca ma exprim suficient de clar .... poate ca daca-i spun ca-i Defazat sau in contra-timp .... m'o pricepe ?!
|
Postat pe: 3 Iulie 2014, ora 14:34
iiiii, iote ia ca mai gasi un strop de cafea
am pus un pepene rosu in frigider , la rece !
|
Postat pe: 3 Iulie 2014, ora 17:01
nu l-ai ajutat deloc sa inteleaga care-i situatia cea ingrata in care se afla-n continuare, ba, mai mult dai impresia c'ar fi razboi si nu e ! chiar te rog sa-i spui tu de ce am spus asa, ca vad ca pe mine nu ma intelege , desi eu credeam ca ma exprim suficient de clar .... poate ca daca-i spun ca-i Defazat sau in contra-timp .... m'o pricepe ?! Nu aș mai fi vrut sã mai comentez la nimeni o perioadã, dar mata mã faci. Am scãpat de termneii fizici ai lui nea Haak, acu mã ei mata cu alții. La fizicã ce mai foloseam odatã termenul de defazat. La curentul alternativ, când la legarea serie /paralel cu condensator și bobinã, curentul era defazat înaintea tensiunii sau invers, dupã caz. Numai intru în amãnunte cã iar iese cu formule, sau trimiteri la fizicã, formule de care m-am cam sãturat sã le mai abordez. Noroc de Haak cã m-a fãcut sã le revizuiesc iar. Nu e mai simplu sã-mi spuneți cã ești invechit , sau nu esti in pas cu moda ... sau mai nu știu eu ce?...Cã sunt nerecunoscãtor , sau viata este la fel cu noi, iar noi vrem prea multe de la viațã...Oare de ce le place oamenilor sã foloseascã termeni din aceștia bombastici. Am înțeles de la început care e situația. Mi-a mai spus-o și alții. Asta e! da sunt defazat , deși și acest cuvânt se poate interpreta în mod diferit, dar aleg partea pozitivã a forței. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Iulie 2014, ora 04:57
hai buna dimineata dragii mei....azi e o zi mare....m-am trezit de dimineata pt. ca ma pregatesc intens pt. concurs...cum n-ati auzit...??? cica organizeaza astia de la DNA concurs pt. denuntatori profesionisti...da...si e multa lume bre...cica se organizeaza si cursuri de calificare...sponsorizate de dom' profesor nea varanie...cica se plateste bine...asa ca mi-am pregatit costumu' de ginerica, cravata aia cu camera incorporata, ceasu' subacvatic cu celule termonucleare, mi-am vacsuit ciocatele si-acu' mai exersez nitel , mai fac o compunere cu tema impusa, mai o gargara cu apa cu sare....mi-am pregatit si-o cafea STRONG sa ma tina toata ziua ca cica acolo e mult de lucru...e greu pana te apuci sa faci un denunt ca p'orma vin altele pe banda rulanta...va las si voua CAFEA STRONG si va urez s-aveti o zi faina ...hai va pup ...sa va mearga bine si ,,sa va treziti BINE''....
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Fosta membra 9am.ro 311 mesaje Membru din: 7/05/2014 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Iulie 2014, ora 09:27
De la: Fl_Orion999, la data 2014-07-04 04:57:18hai buna dimineata dragii mei....azi e o zi mare....m-am trezit de dimineata pt. ca ma pregatesc intens pt. concurs...cum n-ati auzit...??? cica organizeaza astia de la DNA concurs pt. denuntatori profesionisti...da...si e multa lume bre...cica se organizeaza si cursuri de calificare...sponsorizate de dom' profesor nea varanie...cica se plateste bine...asa ca mi-am pregatit costumu' de ginerica, cravata aia cu camera incorporata, ceasu' subacvatic cu celule termonucleare, mi-am vacsuit ciocatele si-acu' mai exersez nitel , mai fac o compunere cu tema impusa, mai o gargara cu apa cu sare....mi-am pregatit si-o cafea STRONG sa ma tina toata ziua ca cica acolo e mult de lucru...e greu pana te apuci sa faci un denunt ca p'orma vin altele pe banda rulanta...va las si voua CAFEA STRONG si va urez s-aveti o zi faina ...hai va pup ...sa va mearga bine si ,,sa va treziti BINE''.... Gura pacatosului.....adevar graieste....! Vezi matale ca policalificarea pe care o ai de pe timpul inpuscatului iti prinde bine? Bafta!
|
Postat pe: 4 Iulie 2014, ora 12:00
De la: 9am_3909, la data 2014-07-04 09:27:27De la: Fl_Orion999, la data 2014-07-04 04:57:18hai buna dimineata dragii mei....azi e o zi mare....m-am trezit de dimineata pt. ca ma pregatesc intens pt. concurs...cum n-ati auzit...??? cica organizeaza astia de la DNA concurs pt. denuntatori profesionisti...da...si e multa lume bre...cica se organizeaza si cursuri de calificare...sponsorizate de dom' profesor nea varanie...cica se plateste bine...asa ca mi-am pregatit costumu' de ginerica, cravata aia cu camera incorporata, ceasu' subacvatic cu celule termonucleare, mi-am vacsuit ciocatele si-acu' mai exersez nitel , mai fac o compunere cu tema impusa, mai o gargara cu apa cu sare....mi-am pregatit si-o cafea STRONG sa ma tina toata ziua ca cica acolo e mult de lucru...e greu pana te apuci sa faci un denunt ca p'orma vin altele pe banda rulanta...va las si voua CAFEA STRONG si va urez s-aveti o zi faina ...hai va pup ...sa va mearga bine si ,,sa va treziti BINE''.... nu mai bea...alcoolul dauneaza grav sanatatii mintale....s-ar parea ca din aceasta cauza faci confuzii grave...de exemplu in cazu' de fata ma confunzi cu taticutu' tau...si-i creezi grave prejudicii de imagine vechiului ilegalist...
|
|
Postat pe: 4 Iulie 2014, ora 12:09
|
|
Postat pe: 4 Iulie 2014, ora 12:19
De la: Fl_Orion999, la data 2014-07-04 12:09:28LA MULTI ANI U.S.A. GOS BLESS AMERICA !!! Oh, say, can you see, by the dawn's early light What so proudly we hailed at the twilight's lasted gleaming? Whose broad stripes and bright stars, through the perilous fight, O 'er the ramparts we watched, were so gallantly streaming. And the rockets` red glare, the bombs bursting in air, Gave proof through the night that our flag was still there. Oh, say, does that star-spangled banner yet wave O'er the land of the free and the home of the brave? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 4 Iulie 2014, ora 12:27
Luni încep probele scrise la Bac! Absolvenþii de liceu mai au 2 zile sã înveþe sã scrie vanghelie_ingrijorat_de_bac.jpg Mai sunt douã zile pânã la prima probã scrisã a Bacalaureatului! Mii de absolvenþi de liceu îngraºã proverbialul porc în Ajun, grãbindu-se sã înveþe sã scrie ca sã nu se facã de râs. Potrivit Ministerului Educaþiei, librãrii din întreaga þarã vor avea în acest weekend program prelungit ºi promoþii la abecedare. “Foarte mulþi elevi terminã liceul fãrã sã fi învãþat vreodatã literele, gândindu-se cã nu vor avea nevoie de ele niciodatã. Când se trezesc cã au examene scrise la Bac, dau nãvalã sã cumpere ‘Primul meu manual de scriere’ ºi ‘Învaþã alfabetul cu ursuleþul Martinicã’”, a explicat un inspector ºcolar. “Mulþi dintre ei n-au folosit niciodatã un pix sau un stilou: le þin invers, îºi pãteazã hainele, ajung la spital cu instrumente de scris înfipte în nas”, adaugã specialistul. Cu toate cã pãrinþii ºi profesorii spun cã învãþatul cu 2 zile înainte de examen nu e o abordare eficientã, elevii nu par sã-ºi facã griji. “M-am organizat, ºefu. Sâmbãtã învãþ de la A la M ºi duminicã restul. Cât de greu poate sã fie? ªi dacã tot o sã le ºtiu, dau la Litere dupã aia”, se laudã un tânãr analfabet. www.timesnewroman.ro/life-death/12844-luni-incep-probele-scrise-... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 4 Iulie 2014, ora 12:33
De la: Fl_Orion999, la data 2014-07-04 04:57:18hai buna dimineata dragii mei....azi e o zi mare....m-am trezit de dimineata pt. ca ma pregatesc intens pt. concurs...cum n-ati auzit...??? cica organizeaza astia de la DNA concurs pt. denuntatori profesionisti...da...si e multa lume bre...cica se organizeaza si cursuri de calificare...sponsorizate de dom' profesor nea varanie...cica se plateste bine...asa ca mi-am pregatit costumu' de ginerica, cravata aia cu camera incorporata, ceasu' subacvatic cu celule termonucleare, mi-am vacsuit ciocatele si-acu' mai exersez nitel , mai fac o compunere cu tema impusa, mai o gargara cu apa cu sare....mi-am pregatit si-o cafea STRONG sa ma tina toata ziua ca cica acolo e mult de lucru...e greu pana te apuci sa faci un denunt ca p'orma vin altele pe banda rulanta...va las si voua CAFEA STRONG si va urez s-aveti o zi faina ...hai va pup ...sa va mearga bine si ,,sa va treziti BINE''.... youtu.be/ESZ4EhwKIlA Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

Merita asta o cafea ? Sau mai bine un suc de portocale (nemecanice!!!!
)? Rece safie! am soare! Vreti ? Am capatat ori ba acceptul primariei de a demola si reface plafonul cafenelei? Se poa' asa fara soare?
Tz, tz, tz!
ºi o
hehehe , raspunsul l-am dat, cindva , pe topicul pe care bintuie @ 750 nostru cel habotnic !
eu spun ca dta esti intro Situatie ingrata, dta intelegi si spui ca te-am facut ingrat....
eu , ce -as mai putea spune la o asa confuzie de termeni sau stari de lucruri !?