back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2233 2234 2235 2236 2237 2238 2239 2240 2241 2242 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2014, ora 14:33

asaaa, uite si cafeluta, mersic...immmm, ce buna e ! ....regret lipsa de dimineata, dar iar mi-am facut de lucru prin bucatarie, cu diverse chestii de chilipir ! si asta nu se rateaza , ca se razbuna si alta data nu mai pup niste dovlecei pe care i-am pus pe caprarii : 2 ptr. o ciorba ce se va face miine pe racoare... 2 i-am taiat rondele subtireeeele , tavalite prin sare, piper, boia iute si faina si aruncate ,una cite una ca sa nu se acopere , in uleiul bine incins ....se prajesc repede, sunt crocante si se pune un pic de usturoi si patrunjel verde ,tocate marunt amindoua , pe deasaupra, ptr. gust, dar si ptr.placerea ochiului si alti 2 , o salata aperitiv , taindu-i cubulete, fierte, racite si amestecate cu un sos de maioneza , usturoi si verdeata !

unora nu le place dovlecelul, dar are nenumarate moduri de a fi folosit si eu nu-l uit deloc si-l exploatez la maximum ....pacat ca nu se poate pune la congelator , ptr. iarna !

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 9 Iulie 2014, ora 14:47

Ehehei, lume buna! Te tzuc, Gabriela!

Io îs satula de ploaie! Casa o intorc pe dos si o pun la loc. Ploua de plange natura! DAR SOARELE e mereu cu noi! Gabi... rod pe o spuma de capsuni de ieri, ca am uitat-o in congelator. Nu era destul de tare si asta e! Acum ...rod pe ea!

Raporteaza abuz de limbaj
Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum ! Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2014, ora 14:54

zi-i ca-i inghetata de capsuni si te-ai facut fericita ! si, merge si la mine una , ca nu-mi displace !
prin Bucuresti e cald, chiar zabuseala si am vazut anuntat cod de ploaie si vijelie !
e ciufuta rau vara asta !

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 9 Iulie 2014, ora 15:03

Numa' vara zici ca ar fi?

Hai ca impartim cupa de sp....inghetata de capsuni. Si asa corzile mele vocale inca sunt suferinde si vremea nu tine cu mine!

Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum ! Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2014, ora 08:02

moaaama, ce m-am spariat aseara : bum-bum- bum si fulera si copacii parca innebunisera si usile prin casa poc-poc-poc ....da' bine ca fuse numa sunet si lumina si nu si o cascada niagara cazuta din cer peste noi !....dar, am vazut pe la teveu ca altii n-au fost tot atit de norocosi....asta e : avem o vara mai nevricoasa si, merge o cafeluta fierbinte , uite acus' facuta !
buna dimineata si sa aveti numa' succesuri azi !

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 10 Iulie 2014, ora 10:03

Numai bine tuturor!

www.youtube.com/watch?v=iPqVvThyL1A

Finala intre Germania si Argentina? Aveti grija de voi! Cu bine....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2014, ora 14:16

mda, am vazut meciul in reluare, de la ora 11 ....cum mi s-a parut ? asa si asa !
eu dau cistigatoare a cupei mondiale Germania !
voi ce credeti ?
pina imi dati un raspuns , pun masa ca poate va tenteaza o mincare de varza dulce , cu carne si niste papanasi fierti - unii cu smintina dulce, altii dati prin pesmet, zahar si scortisoara si, bineinteles, nelipsita aaaa, pardon Cafeluta !

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 10 Iulie 2014, ora 15:53

Avand in vedere cat de dur au jucat atat olandezii, cat si nemtii pe perioada acestui campionat, eu cred ca Argentina isi merita victoria si cupa!

Oricum, va fi un meci pe care tatal meu ar fi vrut sa il vada...

Aseara adormisem cu telecomanda pe timpul prelungirilor, transmisia fu sacadata si era obositor de urmarit. Dar cred ca a fost suficienta dorinta mea de a-i vedea in finala pe argentinieni!
Papanasii aia...ce bine miros! Pot sa gust si io? Este pentru toata lumea buna si nebuna?

Dati soare, va rog, in loc de cafea, se poa'? Ca de trei zile-ncoace, ploaia nu mai tace, il depasesc pana si pe Bacovia in sedimentarea plumbului in eterul infinit.

www.youtube.com/watch?v=BCA283B8xww

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2014, ora 16:24

papanasii sunt ptr. toate lumile pofticioase , asa ca : la ataaac !

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 10 Iulie 2014, ora 16:27

De la: gabigabi2, la data 2014-07-10 16:24:34papanasii sunt ptr. toate lumile pofticioase , asa ca : la ataaac !

En garde! Cu scobitorile inainte , sunteti cu mine!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2014, ora 16:42

capitane, cu scobitorile doar ne scoatem ochii si mai pierdem si papanasii pe drum, ca-s prea fragezi, iar smintina dulce curge din scobitoare si p' orma tre' sa facem si munca voluntara de spalat pe jos !
asa ca, atacul se da cu o lingurita si daca mai apare si borcanul cu dulceata de piersici, sa vezi lipiceala naibii !

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 10 Iulie 2014, ora 16:55

De la: gabigabi2, la data 2014-07-10 16:42:03 capitane, cu scobitorile doar ne scoatem ochii si mai pierdem si papanasii pe drum, ca-s prea fragezi, iar smintina dulce curge din scobitoare si p' orma tre' sa facem si munca voluntara de spalat pe jos !
asa ca, atacul se da cu o lingurita si daca mai apare si borcanul cu dulceata de piersici, sa vezi lipiceala naibii !

Tz, tz, tz! Nu are ce cauta pianu' in calea dorobantilor!

www.youtube.com/watch?v=jwJ7xLx88Gc

Am reusit a fila un papanas cu scortisoara!

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 10 Iulie 2014, ora 17:04

Niciodata nu o fo' asa de lustruita podeaua cafenelei, ptiu, sa nu o deochem!

....parca as risca un twist....

www.youtube.com/watch?v=dK36JLYHguM

Si inca unu'! www.youtube.com/watch?v=LrHqArW9pxU

Tot la masa sunteti?

www.youtube.com/watch?v=6AYHOW7f4h4

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2014, ora 07:44

buna dimineata ! ooooo, ce noapte furtunoasa si ce de blitzuri mi-au fulgerat retina, dar macar am dormit mai pe racoare....
haideti ca pun repede si ibricul de cafea la foc !
sa aveti o zi asa cum v-o doriti !

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 11 Iulie 2014, ora 11:53

No, faceti loc, ce e cu inghesuiala asta , ce sariti toti pe aceeasi cafea, ha?

@Gabi.... Zici ca avusesi parte de jocuri de lumini si de artificii ? Un soare ai si pentru mine, te rog? Daca tot e dincolo de norii aia albi si pufosi.....

Ce v-am adus? Ia :

www.youtube.com/watch?v=rJXIrrbEK5E

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2014, ora 14:58

n-avem , bre, Soare : avem nori, ploaie torentiala, vint si copaci rupti si masini strivite de ei in cadere ; inundatii , oameni si animale luate de ape !
si tocmai ce ne avertizasera ca luna Iulie si August vor fi secetoase si fierbinti ! pina una-alta, Iulie se arata a fi viceversa....sa vedem ce mai urmeaza si, inca o data se confirma ca asa cum sunt vremurile ,asa-i si vremea : tumultoasa !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2014, ora 14:59

da' asta nu inseamna ca noi nu punem de'o fiertura, neagra si fierbinte, nu -i asa?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2014, ora 15:55

iete si soarele cum arde si se oglindeste-n baltile de pe strada, ce se evapora aproape
imediat si nu pot sa nu remarc si avantajele :
in viata mea n-am avut asa geamuri stralucitoare, spalate-n jet puternic de apa, tot la 2-3 zile
aerul straluceste de curat ce e
strada-i spalata bec
masinile sunt ,parca, toate noi
vegetatia explodeaza-ntrun verde splendid, de nu stii ce-i aia

deci : pe cind o noua ploaie purificatoare ?

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 11 Iulie 2014, ora 18:19

V-o purificat, batar?

'na seara! Am soare, a ajuns cu trenu' accelerat de cursa lunga!

Cavei mai este? Sau trecem la ceai?

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 11 Iulie 2014, ora 18:21

Straluceste aeru'
Cerul e cu soare,
Da' une-i caveiu'
Clasei muncitoare?

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 12 Iulie 2014, ora 09:32

De la: gabigabi2, la data 2014-07-11 15:55:40iete si soarele cum arde si se oglindeste-n baltile de pe strada, ce se evapora aproape
imediat si nu pot sa nu remarc si avantajele :
in viata mea n-am avut asa geamuri stralucitoare, spalate-n jet puternic de apa, tot la 2-3 zile
aerul straluceste de curat ce e
strada-i spalata bec
masinile sunt ,parca, toate noi
vegetatia explodeaza-ntrun verde splendid, de nu stii ce-i aia

deci : pe cind o noua ploaie purificatoare ?

Buna Dimineata! Și la mine azi e soare. Ieri a fost un ceru amenintãtor de negru, de ziceai cã vine sfârșitul, dar ne-a ocolit. Dar tot mohorât a stat toatã ziua, cu mici excepții. La un moment dat era soare și cerul negru. Un contrast mai izbitor nici cã de putea mai credibil. Cred cã s-au rugat primarii mult ca sã plouã, sã facã economie de ...toate.

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 12 Iulie 2014, ora 10:52

Numai in noaptea cea intunecata se poate aprecia o lumina!

Buna Ziua!

www.youtube.com/watch?v=MUQDRy-_hYk

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Iulie 2014, ora 14:46

eeee, ia sa va dau eu na-na-na la poponet ! de ce n-a facut nici-unul dintre voi un ibric de cafea, ha ? v-a fost lene ? eeeee
gata : v-am taiat de la portia de prajitura cu visine , ca iar am facut una , ca prima tava, de acu' nu mai stiu cite zile, am impartit-o imediat : pe la vecina x, pe la vecina y .... si azi am facut la fel, ca nu ma-ndur ca atunci cind fac ceva bun sa nu-i duc si batrinei doamne- vecina mea, care-i o draguta ....
e gata cafeaua , poftiti de va serviti !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Iulie 2014, ora 14:48

si iar sta sa dea o ploaie serioasa ...c-asa arata norii cei compacti !

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 12 Iulie 2014, ora 15:29

Una mica, neagra si..................... ...........fierbineeeee............

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Iulie 2014, ora 18:44

De la: Tramp, la data 2014-07-12 15:29:06 Una mica, neagra si..................... ...........fierbineeeee............

dragutule Pirat, prea rar te arati si stii tu cum se spune : ochii care nu se vad , se uita si cine nu comunica e ca si cum n-ar fi !

gata , ies , va las niste porumbelu' cald si ma duc sa pregatesc cina ....don Neloo a inceput sa -mi dea tircoale cu apropontz !

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 12 Iulie 2014, ora 20:23

De la: Tramp, la data 2014-07-12 15:29:06 Una mica, neagra si..................... ...........fierbineeeee............

Ce mai faci nea Tramp? Cam rar pe la noi. Nu v-am mai vãzut pe minuni, decând cu povetile...

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Iulie 2014, ora 00:15

De la: gabigabi2, la data 2014-07-12 18:44:43

dragutule Pirat, prea rar te arati si stii tu cum se spune : ochii care nu se vad , se uita si cine nu comunica e ca si cum n-ar fi !

gata , ies , va las niste porumbelu' cald si ma duc sa pregatesc cina ....don Neloo a inceput sa -mi dea tircoale cu apropontz !

Exact.
Nici tu nu existi ptr topicele mele si ptr mine.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Iulie 2014, ora 14:07

De la: nastasemihail, la data 2014-07-13 00:15:40
De la: gabigabi2, la data 2014-07-12 18:44:43

Exact.
Nici tu nu existi ptr topicele mele si ptr mine.

ufff, ce faci mai Mihaile, iar o luam de la-nceput cu "topicele mele ", ale tale, ale lui nu stiu cui ?
ptr. mine , dar nu numai, NU EXISTA vreun topic personal .....sunt ale tuturor , chiar daca el a fost initiat de catre cineva care, a avut ceva de zis la un moment dat ! daca tema de discutie este interesanta si rezista la mai mult de 3-4 pagini de conversatie si nu se ajunge-n balarii, particip ....daca nu, NU si nu ma poate Obliga nimeni sa fac altfel ! de ce-i asa de greu de inteles si, mai ales, de ce faci tu atita caz pe tema asta ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Iulie 2014, ora 14:08

dar, sa nu uit : am pus de cafea !

Pagini: << 2233 2234 2235 2236 2237 2238 2239 2240 2241 2242 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: