Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Iunie 2014, ora 20:54
Ei, exista circumstante atenuante - pentru el e ceva atat de obisnuit sa fie smecher si sa se combine oricand si cu oricine incat nu a considerat ca ar fi vreo problema.
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 23 Iunie 2014, ora 21:00
gata , am obosit si ma retrag !
pe miine !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Iunie 2014, ora 21:08
De la: gabigabi2, la data 2014-06-23 21:00:08gata , am obosit si ma retrag ! Noapte buna Gabi! Transmite-i salutari si ganduri bune si domnului sot!
Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 08:07
De la: _Ingrid, la data 2014-06-23 21:08:01De la: gabigabi2, la data 2014-06-23 21:00:08gata , am obosit si ma retrag ! buuun asa : noi inchidem cafeneaua, noi o deschidem ! buna sa va fie ziua ! am facut cafeluta ...e si o cacao facuta si, iete si niste biscuiti cam fainosi , dar altii n-am !
|
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 08:09
De la: _Ingrid, la data 2014-06-23 20:54:44Ei, exista circumstante atenuante - pentru el e ceva atat de obisnuit sa fie smecher si sa se combine oricand si cu oricine incat nu a considerat ca ar fi vreo problema. na, ca m-am intors, pen' ca de aseara voiam sa-ti spun, dar am uitat ! sper ca ai glumit cu circumstantele alea atenuante, ca eu le vad cam agravante !
|
Fosta membra 9am.ro 1909 mesaje Membru din: 11/05/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 10:29
Cafeaua buna se recunoaste de dimineata! HALLO!
Bine v-am regasit! Azi, mai bine ca ieri si mai putin bine decat maine? Sau.... azi, mai bine ca ieri si la fel de bine ca maine? Ceva , ceva! Amsoare, dirijez si catre domniile voastre! Receptie! www.youtube.com/watch?v=yiSjYv0QRPY ...à vous!
Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum !
Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
|
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 12:45
buna ziua oameni dragi....Zi cu soare, seninã și frumoasã!....chiar daca tocmai ploua....
“Toþi suntem triºti... Nu se vede întotdeauna, dar toþi oamenii sunt triºti. S-ar putea întâmpla fel de fel de miracole... Dar trebuie sã te înveþe cineva cum sã le priveºti, ca sã ºtii cã sunt miracole. Altminteri, nici mãcar nu le vezi. Treci pe lângã ele ºi nu ºtii cã sunt miracole. Nu le vezi... Nu te cunosc, nu ºtiu cine eºti, nu ºtiu ce faci. Nu pot avea secrete faþã de dumneata. N-am spus asta la nimeni, dar d-tale þi-o pot spune: totul depinde de Timp. Dacã nu rezolvi problema asta chiar acum, cât eºti tânãrã, te prinde viaþa ºi te macinã pe dinlãuntru, ºi într-o zi te trezeºti bãtrânã, iar în ziua urmãtoare te trezeºti pe patul de moarte, ºi atunci e prea târziu ca sã mai încerci ceva. Trebuie sã cauþi asta acum, cât eºti tânãrã. Asta e o problemã de tinereþe... Ce trebuie sã cauți?... Sã scapi de Timp. Sã ieºi din Timp. Priveºte bine în jurul d-tale: þi se fac din toate pãrþile semne, încrede-te în semne. Urmãreºte-le... Unii spun ca în noaptea aceasta, exact la miezul nopții, se deschid cerurile. Nu prea înțeleg cum s-ar putea deschide, dar așa se spune: cã în noaptea de Sânziene se deschid cerurile. Probabil cã se deschid numai pentru cei care știu cum sã le priveascã...” ― Mircea Eliade, Noaptea de Sânziene Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 12:49
De la: Fl_Orion999, la data 2014-06-24 12:45:38buna ziua oameni dragi....Zi cu soare, seninã și frumoasã!....chiar daca tocmai ploua.... www.google.ro/search?q=sanzienele&newwindow=1&client=firefox-a&h... Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
|
|
|
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 12:51
De la: PaulaZ, la data 2014-06-24 10:29:18Cafeaua buna se recunoaste de dimineata! HALLO! astazi este cu mult mai bine decat ieri....maine va fi cu siguranta cu mult mai bine decat azi....ia dirijeaza oleaca de soare si la noi....da' cu grija sa nu versi prea mult....
|
|
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 13:23
De la: Fl_Orion999, la data 2014-06-24 12:45:38buna ziua oameni dragi....Zi cu soare, seninã și frumoasã!....chiar daca tocmai ploua.... Flo..... Eu spun ca daca Cerurile au coborat si vor continua sa coboare in noaptea de Rusalii, cand coboara Sfantul Duh/Sfantul spirit printre noi, oamenii/pamantenii, de ce nu s-ar deschide cerurile-aceleasi, nota mea!- si in aceasta noapte? Mircea Eliade, fain, jos palaria! Deci azi-noapte au fost defapt vizibile Sânzienele, acele frumoase fapturi hibride ale Soarelui, care traiesc prin desisul padurilor? Traditia noastra spune ca snazienele , daca sunt suparate, pot aduce ceva negativ cu ele..... Se spune, nimic nu a fost demonstrat, totusi!
Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
|
|
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 13:39
De la: Fl_Orion999, la data 2014-06-24 12:51:30De la: PaulaZ, la data 2014-06-24 10:29:18Cafeaua buna se recunoaste de dimineata! HALLO! Hmm.... Deci sanzienele v'or lasat ploi pe ziua de azi? Da'....pot a intreba , io, umila cercetatoare fidela, ce facura-ti domniile voa'ste de va precupetira-ti cu aste vremuri meteorologic negative, îhm? Ok, dirijez niste raze de soare catre voi,luati-le si le dezvoltati si le distribuiti mai departe! mktg.factosoft.com/consoglobe/image-upload/img/soleil-brillant.jpg O zi faina si numai bine va doresc! Receptie/à vous!
|
|
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 15:10
mai ceva ca la tropice ploua si vegetatia e pe cale sa devina luxurianta !
ce vreau sa spun cu asta ? ca nici ca mai cazul sa ma deplasez prin cine stie ce locatii exotice ca, ia de vezi cum vine ele la mine ! him, referitor la intrebarea ta, Musetico, deh ....e o vorba : cine seamana vint culege furtuna si a fost atit de tare acel vint ce-a maturat/ imprastiat 7,400 mil. de voturi si atit de multi nori negri de suparare s-au adunat , ca nu se putea sa nu vina si furtuna....si, a venit ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 15:13
da' cafeaua
unde-i cafeaua mea aoleu, ca daca nu va omor pe unde ati pitit-o ?
|
Fosta membra 9am.ro 311 mesaje Membru din: 7/05/2014 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 15:35
PSD da LIBER la furtul institutionalizat.
Gata dragi suporteri ai PSD...idealul vostru este infaptuit de catre Parlamentul Corupt al Romaniei!! Incepand de astazi 24-06-2014 alesii vostrii din Consiliile Judetene , Primarii si Consilierii locali au LIBER LA FURT..... ANI isi incheie activitatea prin adoptarea acestei legi. INCOMPATIBILITATEA DISPARE........ura....ura......ura...... Mai aveti acum de dat LEGEA GRATIERII si toti mafiotii ne vor sfida din castelele si limuzinele lor castigate prin munca cinstita...... In schimb avem un presedinte care trebuie sa-si dea demisia de ONOARE pentru ceva ve nu a facut... URA....URA....URA...... MA GANDESC SERIOS LA PLECAREA DEFINITIVA DIN ACESTA TARA POPULATA DE HOTI, TARFE , MAFIOTI SI PROSTI! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 17:27
De la: 9am_3909, la data 2014-06-24 15:35:45PSD da LIBER la furtul institutionalizat. buey prostane...in primul rand explica-ne despre ce lege vorbesti, in al doilea rand poate ne spui si noua cine-s suporterii aia psd la care faci referire, in al treilea rand...esti liber sa-ti iei catrafusele si sa te uschesti unde vrei...da' poate-ti iei si idolu' cu tine sa ne scutesti de ,,NEAMUL SMENARESTILOR ---BASESCU & COMP.''.....oricum io-ti recomand, chiar de-ar fi sa ramai p'aici....sa ne scutesti de imbecilitatile creierului tau tuns, ras si frezat a la udrea ....sa-ti iei jucariile si sa te joci la tine la scara....eventual in vreun parc cu leagane si bancute din vreun sat uitat de lume...sau sa faci vreo miuta cu vreo gasca de tigani pe vreun teren de fotbal in panta....
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 03:21
De la: gabigabi2, la data 2014-06-24 15:10:49mai ceva ca la tropice ploua si vegetatia e pe cale sa devina luxurianta ! Parca spuneai ca e soare la tine.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
giovausaro 4610 mesaje Membru din: 21/09/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 04:24
De la: nastasemihail, la data 2014-06-25 03:21:26De la: gabigabi2, la data 2014-06-24 15:10:49mai ceva ca la tropice ploua si vegetatia e pe cale sa devina luxurianta ! Deci,daca eu tin cu Base,sunt un prost,cretin,imbecil ,/chiar nu se poate respecta opinia fiecaruia?vreau raspunsuri decente sau abtineri Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 04:30
De la: giovausaro, la data 2014-06-25 04:24:30De la: nastasemihail, la data 2014-06-25 03:21:26De la: gabigabi2, la data 2014-06-24 15:10:49mai ceva ca la tropice ploua si vegetatia e pe cale sa devina luxurianta ! Presedintele Romaniei este pe cale de a fi sufocat de caracatita voiculescu ,ar e nevoie de sprijin diaspora .....help...... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 04:36
De la: giovausaro, la data 2014-06-25 04:30:28De la: giovausaro, la data 2014-06-25 04:24:30De la: nastasemihail, la data 2014-06-25 03:21:26De la: gabigabi2, la data 2014-06-24 15:10:49mai ceva ca la tropice ploua si vegetatia e pe cale sa devina luxurianta ! Sa-mi fie cu iertare eu cred intr-un comandant de nava mai mult decat in toaqre jigdiille de dambovita Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 06:21
De la: giovausaro, la data 2014-06-25 04:24:30De la: nastasemihail, la data 2014-06-25 03:21:26De la: gabigabi2, la data 2014-06-24 15:10:49mai ceva ca la tropice ploua si vegetatia e pe cale sa devina luxurianta ! Te-ai dilit si tu Tu nu vezi ce raspund eu si ce spui tu. Mai du-te si tu cu politica ta cu tot, ca ati luat-o razna de tot.Vorbeam de soare si ploaie nu de basinile voastre, obsedatilor.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 07:07
salutare natiune....bine ne-am regasit....sau nu...???
o fii bine sa luam micul dejun impreuna sau ma trezesc cu cafeaua-n ochi...aruncata de-un comandant de osti care confunda biletelele roz cu cele de trimitere la ospiciu....??? pai ce asteptari sa mai ai de la unu care uita ce declara acu trei zile si zice ca n-a fost el....o avea vreo sosie....??? cica nu stie nici cum il cheama pe ginerele sau....pai o fii bine sa ne reprezinte asemenea matrafoxat la bruxeless...??? daca uita de ce e pe-acolo sau mai grav pe cine reprezinta....???
|
|
Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 08:38
De la: giovausaro, la data 2014-06-25 04:30:28De la: giovausaro, la data 2014-06-25 04:24:30De la: nastasemihail, la data 2014-06-25 03:21:26De la: gabigabi2, la data 2014-06-24 15:10:49mai ceva ca la tropice ploua si vegetatia e pe cale sa devina luxurianta ! youtu.be/ht2AE2J_yCY
|
|
Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 08:41
De la: giovausaro, la data 2014-06-25 04:36:36De la: giovausaro, la data 2014-06-25 04:30:28De la: giovausaro, la data 2014-06-25 04:24:30De la: nastasemihail, la data 2014-06-25 03:21:26De la: gabigabi2, la data 2014-06-24 15:10:49mai ceva ca la tropice ploua si vegetatia e pe cale sa devina luxurianta ! youtu.be/EeCC0Hd7h9I
|
|
Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 08:43
unsingurvot.wordpress.com/2012/08/20/plangere-penala-impotriva-t...
aici gasiti istoricul dosarului: unsingurvot.wordpress.com/2014/03/24/dosarul-coloneilor-intra-in... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 09:16
De la: nastasemihail, la data 2014-06-25 03:21:26De la: gabigabi2, la data 2014-06-24 15:10:49mai ceva ca la tropice ploua si vegetatia e pe cale sa devina luxurianta ! da' parca ti-am mai spus o data ca-n postarea aia iti faceam cu ochiul si fluieram, facind pe niznaiul !
|
Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 09:22
De la: giovausaro, la data 2014-06-25 04:30:28De la: giovausaro, la data 2014-06-25 04:24:30De la: nastasemihail, la data 2014-06-25 03:21:26De la: gabigabi2, la data 2014-06-24 15:10:49mai ceva ca la tropice ploua si vegetatia e pe cale sa devina luxurianta ! deci, dupa toti anii astia de cosmar si dupa ultimile evenimente, in care fratii basescu se Autoincrimineaza, tu tot crezi ce Spun cei de la B1 sau EVZ ? biiiine, crezi ce vrei dar , ptr cineva care munceste din greu ptr. piinea lui de toate zilele si cinstea si onoarea -s mai presus de toate, esti destul de elastic in ceea ce-l priveste pe don presedinte ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 09:56
Florine , baga o cafea , ca dormii pe unde scurte azi-noapte, intrucit la parterul blocului e un butiq non- stop si se sta afara la o vorba lunga-lunga, ca sa treaca noaptea mai usor , motiv ptr. care vecinii , mai putin recunoscatori decit mine, ii miluiesc cu ce-apuca si ei de prin camara sau frigider : un cartof, o rosie, o ceapa sau un ou- doua !
ei, azi noapte, dupa ce-l vazuram pe Mircica cum NU are ce sa spuna altceva decit sa confirme si cit de idiot poate fi , dind pe goarna tot-tot desi, EL si cu Traienel si NU Voiculescu- marota basistilor- pusesera la cale " fragrantu' " , s- a auzit de jos un acordeon si o manea .....n-am auzit prea bine toate cuvintele, dar lait-motivul era DNA , Mircica, Basica ,banii si tiganii ....oauuuu, folclorul orasenesc s-a si pus in miscare si, moama ce harmalaie s-a iscat, ca pin' la urma a venit si organu' ..... asa ca, baga mare, frate ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 12:04
De la: Fl_Orion999, la data 2014-06-25 07:07:09salutare natiune....bine ne-am regasit....sau nu...??? Buna Ziua dragii mei, dragele mele! Bine ai revenit, Daddy Cool Giova ! Oricine ne-ar fi PRESEDINTELE, atata timp cat este PRESEDINTELE NOSTRU, al unei intregi NATII ROMÂNE , avem datoria de a-l RESPECTA, de a-i acorda INCREDERE si de a-l SUSTINE! Oficialitatile, toate organele de protectie sa ni se alature, pe baza simplului fapt ca suntem CETATENI ROMÂNI UNITI! Iar daca orice om greseste, justitia transparenta si echitabila sa vorbeasca si sa decida consecintele tuturor faptelor desavarsite! Florine....gresesti enorm in ceea ce afirmi! Multe tari europeene ar vrea un conducator ca domnul Basescu! Doar voi nu vedeti asta? Sunt CETATEAN ROMÂN si sunt mândra ca sunt! Si cred ca se va face lumina si acasa, pentru ca toti merita asta! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 12:06
O cafea as bea si eu, daca mai am dreptul in aceasta cafenea,facandu-mi cunoscut punctul meu de vedere..... Daca nu ..... asta e! O zi faina tuturor si numai bine peste tot!
|
|
Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 12:19
De la: PaulaZ, la data 2014-06-25 12:06:39O cafea as bea si eu, daca mai am dreptul in aceasta cafenea,facandu-mi cunoscut punctul meu de vedere..... Daca nu ..... asta e! O zi faina tuturor si numai bine peste tot! adica ce...banii tai nu e buni....??? sezi colea langa fereastra si te servesc io...numa' ca de azi inainte pt. sustinatorii domnului comandant o cafea simpla costa 600.000 de euro....asta-i tarifu' practicat de ,, neamul smenarestilor''...pai ce, noi suntem mai fraieri....??? youtu.be/iPvo3h8S80A Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

pe miine !
sper ca ai glumit cu circumstantele alea atenuante, ca eu le vad cam agravante !
Flo..... Eu spun ca daca Cerurile au coborat si vor continua sa coboare in noaptea de Rusalii, cand coboara Sfantul Duh/Sfantul spirit printre noi, oamenii/pamantenii, de ce nu s-ar deschide cerurile-aceleasi, nota mea!- si in aceasta noapte?
unde-i cafeaua mea
aoleu, ca daca nu va omor
si tu cu politica ta cu tot, ca ati luat-o razna de tot.