back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2227 2228 2229 2230 2231 2232 2233 2234 2235 2236 >> Sari la pagina:

giovausaro

4610 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 1 Iulie 2014, ora 14:40

Aduc si eu neste peanuts ,da cineva ii musai sa aduca aspiratoru

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2014, ora 14:48

aaaa- ELVAN scrie pe bomboanele alea si nu numai ca sunt si bune si mari ,dar mai sunt si fff. acceptabile ca pret : 16,50 lei/ kg ! daca vedeti, sa luati ca n-o sa va para rau ....

aha, ghiveci cu orez...oauuu, cite cutii d'astea de legume cu orez am mai mincat pe cind plecam la munte , tinindu-ma dupa fundul alpinistului ce era don Neloo , acum 40 ani ....si ce de cutii cu fasole cu ciolan sau cu cirnati si , recunosc cu mina pe inima : Niciodata nu mi-a iesit fasolea asa ca aia de la cutie !....dar, ghiveciul meu nu are orez , ca nu-mi place ....are conopida, fasole verde, mazare, cartofi, varza, vinata si dovlecel ; morcov, telina si rosii ....intr-un cuvint : GHIVECI !

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2014, ora 14:51

De la: giovausaro, la data 2014-07-01 14:40:40Aduc si eu neste peanuts ,da cineva ii musai sa aduca aspiratoru

da' ce sa faci cu aspiratoru', ca doar n-oi vrea sa dai cojile pe jos ?!
aaaaa..... ia vezi tu, ca te trag de urechi !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2014, ora 14:53

da' o crema de zahar ars, n-ai face, ai ?

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 1 Iulie 2014, ora 15:35

Cafeneaua nu e in flacari, noroc ca o agiunsu' Giova repede si m-o inlocuit la serviciu'! O agiunsu' si Gabi , unde-s doi, puterea creste, da!

Bomboane avem, dinti avem, alune avem, cafea am beut, io viu cu suc de portocale (nu mecanice!!!!! ) proaspat stoarse si e rece, ca la mine e cald! Aduc si soare, unde sa il instalez, muey oameni buni, ha? Dupa ce trec pe la primaria carui sector bre, sa depun dosaru' de permis de demolare si de reconstruire acilea in cafeneu? No ashea....

Buuuuun, da'..... La ce aspiram , totusi? Ca vazui un turbo acilea langa usa de la intrare! Adica..... pe mine ma astepta?

Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum ! Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2014, ora 15:44

in flacari , de ce-n flacari, nu inteleg ?
"elefantul " e ptr. cojile de alune pe care le da Giova pe jos sa vezi ce-i fac daca le scuipa pe dusumea

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 1 Iulie 2014, ora 15:46

Eeeee, acu' io va adusei soarele, cine arde crema aia, deci?

A propos de fasole la conserva, cu carnaciori si carne de porc. Pe sarcina avusesem patru pofte, atat! Fericitul si bietul domn dafin.... Ca el o trebuit sa ma salveze de doua ori, colindand supermarchetele orasului . Fasole mi-o trebuit odata, dupa ce incepusem sa cer piersici de alea cu puf, pe care nu le suportasem in prealabil, apoi mi-a venit mie randul sa caut branza Roquefort, de aceea cu penicilina verde, pe care o platii peste 5 euros bucata care la origine era in jur de 2 euros, iar spre sfarsit, somon proaspat, inainte cu vreo cateva zile sa nasc. In rest, aveam io o fixatie pe carnaciori si slanina cam toata perioada sarcinii. Va dati seama de la a doua sarcina se intampla la fel, ce ma fac? De unde scot io porcu' si clisa, ai? Aveti prastie?

Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum ! Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 1 Iulie 2014, ora 15:47

De la: gabigabi2, la data 2014-07-01 15:44:24in flacari , de ce-n flacari, nu inteleg ?
"elefantul " e ptr. cojile de alune pe care le da Giova pe jos sa vezi ce-i fac daca le scuipa pe dusumea

De ce ?Pai nu am stins io presoul, io numa' l-am programat sa pregateasca lichidul vital! O ramas in priza. Doar spalai canile si le insirai mumos pe sub tejghea....

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 1 Iulie 2014, ora 15:50

Sanu imi spuneti ca ditamai elefantu' de la usa e noua masina a lu' Giova?! Io credeam ca are vreu Jipan, vreun ceva big ca la America, da' nu hapt elefantu'! O fi diesel.....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2014, ora 16:06

De la: PaulaZ, la data 2014-07-01 15:46:28Eeeee, acu' io va adusei soarele, cine arde crema aia, deci?

A propos de fasole la conserva, cu carnaciori si carne de porc. Pe sarcina avusesem patru pofte, atat! Fericitul si bietul domn dafin.... Ca el o trebuit sa ma salveze de doua ori, colindand supermarchetele orasului . Fasole mi-o trebuit odata, dupa ce incepusem sa cer piersici de alea cu puf, pe care nu le suportasem in prealabil, apoi mi-a venit mie randul sa caut branza Roquefort, de aceea cu penicilina verde, pe care o platii peste 5 euros bucata care la origine era in jur de 2 euros, iar spre sfarsit, somon proaspat, inainte cu vreo cateva zile sa nasc. In rest, aveam io o fixatie pe carnaciori si slanina cam toata perioada sarcinii. Va dati seama de la a doua sarcina se intampla la fel, ce ma fac? De unde scot io porcu' si clisa, ai? Aveti prastie?

nu se arde crema, ca era doar o sugestie de ce-ar putea face un dulce bun din outele motzatelor din poiata personala !

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 1 Iulie 2014, ora 16:13

De la: gabigabi2, la data 2014-07-01 16:06:48
De la: PaulaZ, la data 2014-07-01 15:46:28Eeeee, acu' io va adusei soarele, cine arde crema aia, deci?

nu se arde crema, ca era doar o sugestie de ce-ar putea face un dulce bun din outele motzatelor din poiata personala !

Da mai, Gabi, stiu! Acu' si tu repede cu bota pe schinarea me'!

Francezii o numesc crème brûlée..... de aici era jocul de cuvinte.....

Ho, key, io va las! Numa' bine!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2014, ora 16:23

poi da, ca si romanii ii spun crema de zahar ars , dar ea era doar in stadiu de propunere

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 1 Iulie 2014, ora 21:49

Argentina a jucat mai bine,a atacat mai mult....Peanut baruri sunt peste tot,se arunca cojile pe jos....iar din cand in cand se si aspira.In Cluj am vazut unul acum cativa ani.....

Fl_Orion999

15216 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Iulie 2014, ora 06:17

buna dimineata....hai ca-i bine...cu fructele stam prost, insa la poame suntem campioni....io servesc un cappucinno...cine vrea, sa ceara....va las si cafea proaspata si arahide si suc de portocale...."Sunt complicat si va rog sa fiti toti complicati, dar sa fim eficienti, ca, daca suntem complicati si nu suntem eficienti, degeaba suntem complicati. Si in aceste circumstante tot o sa spun niste ganduri ale mele, care ma preocupa si ma preocupa si ma preocupa si ma tot preocupa, pentru ca ma preocupa...''

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Iulie 2014, ora 07:47

buna dimineata pe racoare, dar e bine ca nu mai bate vintul ala ravasitor, ca ma si gindi la omul ala peste care a cazut copacul EXACT in momentul in care el trecea pe sub copac....si mai ziceti- sau nu credeti in karma, ha !
mersic de cafea si celelalte, dar si vorbele sunt memorabile si iaca azi o sa am o preocupare : sa aflu cine fuse ginditorul !

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 2 Iulie 2014, ora 10:07

De la: gabigabi2, la data 2014-07-02 07:47:22buna dimineata pe racoare, dar e bine ca nu mai bate vintul ala ravasitor, ca ma si gindi la omul ala peste care a cazut copacul EXACT in momentul in care el trecea pe sub copac....si mai ziceti- sau nu credeti in karma, ha !
mersic de cafea si celelalte, dar si vorbele sunt memorabile si iaca azi o sa am o preocupare : sa aflu cine fuse ginditorul !

Bunã Dimineața! Nu știu dacã karma e de vinã, dar parcã sunt prea multe coincidențe... Unu se duce sã-l scoatã pe un altul de la înec , și se îneacã el, cade casa peste el, se surpã pãmântul cu el, trece inaintea trenului....Copacul cade chiar peste el, masina se oprește întotdeauna în copac sau alt stâlp...Oare chiar cineva ne prostește sau ne salveazã spatele? Greu de spus! Este și asta o întrebare - întrebãtoare...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Iulie 2014, ora 10:21

De la: Marin56, la data 2014-07-02 10:07:08
De la: gabigabi2, la data 2014-07-02 07:47:22buna dimineata pe racoare, dar e bine ca nu mai bate vintul ala ravasitor, ca ma si gindi la omul ala peste care a cazut copacul EXACT in momentul in care el trecea pe sub copac....si mai ziceti- sau nu credeti in karma, ha !

Bunã Dimineața! Nu știu dacã karma e de vinã, dar parcã sunt prea multe coincidențe... Unu se duce sã-l scoatã pe un altul de la înec , și se îneacã el, cade casa peste el, se surpã pãmântul cu el, trece inaintea trenului....Copacul cade chiar peste el, masina se oprește întotdeauna în copac sau alt stâlp...Oare chiar cineva ne prostește sau ne salveazã spatele? Greu de spus! Este și asta o întrebare - întrebãtoare...

nu-ti inteleg acea "concluzie " intrebatoare : oare chiar cineva ne prosteste sau ne salveaza spatele ?
stii dumneata, don Marin ce spune legea karmei , de pui o asemenea intrebare ? cred ca nu si chiar te rog sa te informezi , caci iti deschide alte orizonturi de intelegere si beneficiul Cunoasterii si Intelegerii ei, este imens !

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje

Postat pe: 2 Iulie 2014, ora 11:23

De la: gabigabi2, la data 2014-07-02 10:21:14
De la: Marin56, la data 2014-07-02 10:07:08

nu-ti inteleg acea "concluzie " intrebatoare : oare chiar cineva ne prosteste sau ne salveaza spatele ?
stii dumneata, don Marin ce spune legea karmei , de pui o asemenea intrebare ? cred ca nu si chiar te rog sa te informezi , caci iti deschide alte orizonturi de intelegere si beneficiul Cunoasterii si Intelegerii ei, este imens !

nU AM VRUT SÃ POSTEZ AICI , DAR NEA hAAK MI-A SCHIMBAT MACAZUL , FÃCÂNDU-MÃ ACU ȘI MINCINOS...

Dacã e sã pãstrez aceeași notã pe care ai abordat-o matale- d-na Gabi, , eu la toate astea le-aș zice - DESTIN! Unii ar zice cã așa a vrut Dumenzeu! Depinde la care se referã. Eu le-aș mai numi toate astea - pedepse! Înseamnã cã dacã eu care am fost supus la douã operații destul de grele în opinia mea, trebuie sã le consider o pedeapsã? Poate totuși ”cineva” a vrut sã-mi facã un bine, alegând din cea mai rea soluție, pe cea mai bunã. Așa o fi! Eu nu am de unde știi! Poate e și asta un fel de a le mai da câte o șansã la unii. Dar nu cred cã la fel se poate pune problema la cei care sunt operați, dar nu le reușește operația, sau mor, din cauze externe, sau a celui care nu mai vrea sã trãiascã. A lui însuși. Vreți sã spuneți cã cineva ne controleazã, coordoneazã toate mișcãrile? Cã suntem aleși? Selectați! Se mai zice cã unii o cautã cu lumânarea. Cã cineva îi cheamã! Ca așa trebuie sã se întâmple! Cã ce e scris nu se poate schimba! Dar oare aceastã situație, nu o putem amâna, evita, previzualiza, sau a o înlãtura definitiv? De ași prevedea viitorul , de al putea schimba? Unii care trec strada sunt sub o stare euforicã, de parcã ar fi beți, de parcã cineva le șoptește sã facã ceva împotriva voinței lui. Cã se trezesc din aceea visare, când e deja prea târziu! Cine e rãspunzãtor de toate astea? Sau chiar șoferii sau mecanicii de tren ”se pierd” la un asemenea eveniment, care poate nici el nu a fost atent, sau îl cuprinse somnul. Unii mai cad prin fântâni...Dar când și natura participã în mod decisiv asupra vieții noastre, asta parcã e prea de tot! Nu vi-i se pare? sau cum s epoate pune problema în cazul mãtușilor mele, care ”a trebuit” ca cineva sã le omoare? Iara asta mi se pare cu atât mai misterioasã , când îmi amintesc cã și surorile ei, nana și mama , le-ar fi prezis îndirect ce avea sã se întâmple peste ani . Oare sã fie de vinã babele tigance , care dupã pãrerea lor, le spunea ”prostii” Poate și în palma noastrã este scris ceva, ca și în cazul codului genetic, a ADN-ului. Probabil cã și în cazul nostru, ca și a altor ființe de pe pãmânt, moartea este aleatoare. Cã vine când nici nu te aștepți, la unii. Unii o așteaptã cu seninãtate, când s-au sãturat de viașã. Și asta se petrece și la scarã galacticã, când ”mai moare” câte o stea...planetã, sau alt sistem solar. De ce ? Cine face toate astea ?

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 2 Iulie 2014, ora 11:30

Cele 12 LEGI ALE KARMEI

1. Cea mai importanta lege karmica: „Culegi ceea ce semeni”. Aceasta lege mai este cunoscuta si ca „Legea cauzei si a efectului”. Ceea ce dam Universului, primim inapoi. Daca ceea ce ne dorim este Fericire, Iubire, Pace, Prietenie… Atunci ar trebui sa fim fericiti, iubitori, si adevarati prieteni.

2. Legea creatiei - Viata nu se intampla pur si simplu, suntem coparticipanti – Suntem unul cu Universul, inauntru si in afara. Tot ceea ce ne inconjoara ne da indicii cu privire la interiorul nostru – Fii tu insuti si inconjoara-te de acele lucruri pe care le vei prezente in viata ta!

3. Legea umilintei – Daca vedem intr-o persoana o trasatura pe care o gasim negativa, atunci nu suntem noi insine concentrati la un nivel mai inalt al existentei.

4. Legea evolutiei – „Oriunde ajungi, acolo trebuie sa fii” – Pentru noi, a creste, a evolua in Spirit inseamna schimbarea. Nu trebuie sa ii schimbam pe cei din jurul nostru, sau locurile, ci pe noi insine. Cel mai mare dar care ne este dat este chiar lumea noastra interioara si singurul factor pe care il putem cu adevarat controla. Daca ne schimbam pe noi insine in adancul sufletului, viata va urma cursul pe care noi il imprimam si se schimba de asemenea.

5. Legea responsabilitatii – Ori de cate ori se intampla ceva negativ in viata mea, inseamna ca e ceva rau si in mine – Noi oglindim ceea ce ne inconjoara si ceea ce ne inconjoara ne oglindeste pe noi. Acesta este Adevarul Universal – trebuie sa ne asumama responsabilitatea pentru ceea ce se intampla in viata noastra.

6. Legea conexiunii – Chiar daca ceva ce facem pare irelevant si pare fara sens, de fapt chiar are un sens fiindca in Univers, totul este conectat. Fiecare pas duce catre un alt pas si asa mai departe. Nici primul si nici urmatorul pas nu sunt de importanta mai scazuta, pentru ca de fiecare am avut nevoie ca sa indeplinim un scop. Trecut-prezent-viitor, toate sunt conectate.

7. Legea concentrarii – Nu te poti gandi la doua lucruri in acelasi timp. Atunci cand ne focusam asupra valorilor noastre spirituale, este imposibil sa avem ganduri de joasa factura cum ar fi mania, suferinta sau invidia.

8. Legea generozitatii si a ospitalitatii – Daca tu crezi ca ceva este adevarat, atunci la un moment dat in viata ta vei fi chemat sa demonstrezi acel adevar particular. Este un moment cand trebuie sa punem in practica ceea ce am invatat.

9. Legea lui aici si acum – Daca ne intoarcem mereu in trecut nu reusim sa fim in totalitate in prezent- AICI si ACUM. Ganduri vechi, patternuri vechi de a gandi si de a actiona, visuri vechi… Ne impiedica sa avem visuri noi si sa descoperim lumi si oameni noi.

10. Legea schimbarii – Istoria se repeta pana cand ne invatam lectia si pana cand ne dam seama ce trebuie sa schimbam in drumul nostru.

11. Legea rabdarii si a recompensei – Adevarata bucurie vine dupa ce facem ceea ce trebuie sa facem si avem rabdare, constienti ca ceea ce se ne dorim se va materializa la momentul oportun.

12. Legea semnificarii si inspiratiei - Primesti ceea ce oferi. Adevarata valoare a ceea ce traiesti este rezultatul energiei pe care tu o investesti in acel ceva si ce semnificatie dai chiar tu acelei trairi. Orice contributie personala la viata ta este de asemenea o contributie personala la intreg. Ceea ce aduci in viata ta din iubire, inspira de asemenea Intreg Universul.

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje

Postat pe: 2 Iulie 2014, ora 11:44

Da, pare sã se respecte și sã le întâlnim peste tot în viațã, aceste legi. La legea 1 si 7 aș avea o micã obiecție: Cea cu culesul. De multe ori dai sau încerci sã dai bucurie, și primește opusul. Iar la 7- suferinta poate duce uneori la mânie și invidie, de cãtre aceea persoanã suferindã. Apare invidia. De ce el și nu și altul, și asta se respecta si la omul sãnãtos, dar care e mai bogat decât el. Iar la 8 ... la 8 cred cã se aplicã cel mai des. Cât despre 12, seamãnã într-u cât-va cu 1.

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 2 Iulie 2014, ora 11:49

Hello voua, oameni buni si dragi!

www.youtube.com/watch?v=xCorJG9mubk

Bem o cafea impreuna? Flo, e randul meu sa fac cinste!

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 2 Iulie 2014, ora 11:52

De la: giovausaro, la data 2014-07-01 21:49:08Argentina a jucat mai bine,a atacat mai mult....Peanut baruri sunt peste tot,se arunca cojile pe jos....iar din cand in cand se si aspira.In Cluj am vazut unul acum cativa ani.....

Yépà! Argentina si Belgia merg mai departe! Merita asta o cafea ? Sau mai bine un suc de portocale (nemecanice!!!! )? Rece safie! am soare! Vreti ? Am capatat ori ba acceptul primariei de a demola si reface plafonul cafenelei? Se poa' asa fara soare? Tz, tz, tz!

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 2 Iulie 2014, ora 11:59

De la: Fl_Orion999, la data 2014-07-02 06:17:07buna dimineata....hai ca-i bine...cu fructele stam prost, insa la poame suntem campioni....io servesc un cappucinno...cine vrea, sa ceara....va las si cafea proaspata si arahide si suc de portocale...."Sunt complicat si va rog sa fiti toti complicati, dar sa fim eficienti, ca, daca suntem complicati si nu suntem eficienti, degeaba suntem complicati. Si in aceste circumstante tot o sa spun niste ganduri ale mele, care ma preocupa si ma preocupa si ma preocupa si ma tot preocupa, pentru ca ma preocupa...''

Pssss.... te-ai adresat persoanei competente, sa fii binecuvantat! Aveam pe undeva, prin ceva arhive colbuite, o lucrare de diploma in.....ia, tine-te bine, sezi colea, poti sedea si pe giosuc in.....Management. Stii ce mai exact in management? Taman eficienta managementului firmei, modalitati de a creste eficienta ! Ei? Ti-am zis ca ai vinit bine? Cu ce te pot ajuta azi?

Stai putin, cred ca io am venit bine, asa......
Sa nu uiti ca sunt o persoana si mai complicata decat voi toti laolalta, apreciez ca sunteti toti macar o parte din mine de complicati si va multumesc ca sunteti asa complicati cum sunteti ! Ce ma preocupa pe mine? Ar cam fi o lista, dar ocup prea mult spatiu eteric! Si, stiti ceva? La orice exista cel putin o solutie favorabila!

Va tzuc cu drag, cafegiii mei preferati! Fug, da, da, da, ce e musai, e mereu cu placere, stiti voi! Stiu cel putin un munte care ar putea fi deplasat!

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje

Postat pe: 2 Iulie 2014, ora 12:01

Eu am visat cã Olanda o sã mãnânce bãtaie de la Costa Rica... Poate ea v-a fi campioana...mai stii?

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 2 Iulie 2014, ora 12:09

De la: Marin56, la data 2014-07-02 12:01:14Eu am visat cã Olanda o sã mãnânce bãtaie de la Costa Rica... Poate ea v-a fi campioana...mai stii?

...vise....

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 2 Iulie 2014, ora 12:11

De la: PaulaZ, la data 2014-07-02 11:49:33Hello voua, oameni buni si dragi!

youtu.be/ghsOeBcoklU

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 2 Iulie 2014, ora 12:13

Gabitza....de m-ai vedea pe mine dimineata la cafea, cu stirile protv..... Cred ca de aceea mananc doar cafea la micul dejun!

Mie mi-a ramas in minte tanara aceea de 25 de ani, care s-a aruncat de la etaj pe bdul Magheru azi-noapte si a murit in ochii sorei sale.....Mi-a mai ramas in minte cuplul care s-a sinucis din cauza ca statul, mai exact casa de pensii le-a cerut banii inapoi in urma descoperirii infractiunii de a furniza un act fals in scopul de a avansa dosarul de pensionare....Of, ce se intampla? De ce recurg bietii oameni la sinucidere? Doamne fereste si apara ! Of si of si of! Mi-au ramas copilele acela doua ce se jucau in statia de autobus, cea inecata in helesteu!!!! Doamne, unde sunt parintii aia? Cum sa iti lasi copilul sa se joace in statia de bus nesupravegheat? Dar sa plece la scalda fara tine?

Ei, cum sa seschimbe lumea asta daca SCHIMBAREA nu ia startul din interiorul fiecarui om? RESPONSABILITATE. Cred ca multi nu cunosc acest termen!

Ok, pot tine un discurs, dar nu acu', timpul.....Va tzuc, cu drag!

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 2 Iulie 2014, ora 12:18

De la: Fl_Orion999, la data 2014-07-02 12:11:39
De la: PaulaZ, la data 2014-07-02 11:49:33Hello voua, oameni buni si dragi!

youtu.be/ghsOeBcoklU[/quote]

www.youtube.com/watch?v=JxPj3GAYYZ0

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 2 Iulie 2014, ora 12:19

De la: Fl_Orion999, la data 2014-07-02 12:09:33
De la: Marin56, la data 2014-07-02 12:01:14Eu am visat cã Olanda o sã mãnânce bãtaie de la Costa Rica... Poate ea v-a fi campioana...mai stii?

...vise....

Nea Marine, nu ma pun cu visu' tau, Doamne fereste! DAR....... Oare din ce timp venea visu' cela? Baga X pe Olanda! Te tzuc cu drag!

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje

Postat pe: 2 Iulie 2014, ora 12:57

Gabitza....de m-ai vedea pe mine dimineata la cafea, cu stirile protv..... Cred ca de aceea mananc doar cafea la micul dejun!

Mie mi-a ramas in minte tanara aceea de 25 de ani, care s-a aruncat de la etaj pe bdul Magheru azi-noapte si a murit in ochii sorei sale.....Mi-a mai ramas in minte cuplul care s-a sinucis din cauza ca statul, mai exact casa de pensii le-a cerut banii inapoi in urma descoperirii infractiunii de a furniza un act fals in scopul de a avansa dosarul de pensionare....Of, ce se intampla? De ce recurg bietii oameni la sinucidere? Doamne fereste si apara ! Of si of si of! Mi-au ramas copilele acela doua ce se jucau in statia de autobus, cea inecata in helesteu!!!! Doamne, unde sunt parintii aia? Cum sa iti lasi copilul sa se joace in statia de bus nesupravegheat? Dar sa plece la scalda fara tine?

Ei, cum sa seschimbe lumea asta daca SCHIMBAREA nu ia startul din interiorul fiecarui om? RESPONSABILITATE. Cred ca multi nu cunosc acest termen!

Ok, pot tine un discurs, dar nu acu', timpul.....Va tzuc, cu drag!

Da, dar când au comis infracțiunea, nu s-au gânditã-rã? S-au bucurat? Acu... Totusi nu era soluția asta de a recurge la sinucidere. În timp se recuperau. Puneau proprire în procente pe lunã în funcție de pensia realaã... si gata pân mureau o plãteau! Te pui cu statul? Dacã vrea îți poate gãsi și o datorie acumulatã de peste ani de 25 de bani....

Pagini: << 2227 2228 2229 2230 2231 2232 2233 2234 2235 2236 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: