back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2225 2226 2227 2228 2229 2230 2231 2232 2233 2234 >> Sari la pagina:

Fl_Orion999

15216 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 12:19

De la: PaulaZ, la data 2014-06-25 12:06:39O cafea as bea si eu, daca mai am dreptul in aceasta cafenea,facandu-mi cunoscut punctul meu de vedere..... Daca nu ..... asta e! O zi faina tuturor si numai bine peste tot!

adica ce...banii tai nu e buni....??? sezi colea langa fereastra si te servesc io...numa' ca de azi inainte pt. sustinatorii domnului comandant o cafea simpla costa 600.000 de euro....asta-i tarifu' practicat de ,, neamul smenarestilor''...pai ce, noi suntem mai fraieri....???

youtu.be/iPvo3h8S80A

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 12:44

De la: giovausaro, la data 2014-06-25 04:36:36
Sa-mi fie cu iertare eu cred intr-un comandant de nava mai mult decat in toaqre jigdiille de dambovita

ce iertare , clopuitule?
ti-ai dat foc la catrafuse si acareturile din dotare, cu astia !
cum iti permiti sa-i cntrazici talambule, si mai ai tupeul sa-ti ceri si iertare !?
ha!
ai beliritpulerit-o de-amu !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 13:42

De la: Fl_Orion999, la data 2014-06-25 12:19:09
De la: PaulaZ, la data 2014-06-25 12:06:39O cafea as bea si eu, daca mai am dreptul in aceasta cafenea,facandu-mi cunoscut punctul meu de vedere..... Daca nu ..... asta e! O zi faina tuturor si numai bine peste tot!

adica ce...banii tai nu e buni....??? sezi colea langa fereastra si te servesc io...numa' ca de azi inainte pt. sustinatorii domnului comandant o cafea simpla costa 600.000 de euro....asta-i tarifu' practicat de ,, neamul smenarestilor''...pai ce, noi suntem mai fraieri....???

youtu.be/iPvo3h8S80A[/quote]

Domnu' Florin.... nu mai beau cafea. Multumesc! Pacat ca te afecteaza directia vantului.....

Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum ! Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 13:48

De la: ___Haakon___, la data 2014-06-25 12:44:28
De la: giovausaro, la data 2014-06-25 04:36:36
Sa-mi fie cu iertare eu cred intr-un comandant de nava mai mult decat in toaqre jigdiille de dambovita

ce iertare , clopuitule?
ti-ai dat foc la catrafuse si acareturile din dotare, cu astia !
cum iti permiti sa-i cntrazici talambule, si mai ai tupeul sa-ti ceri si iertare !?
ha!
ai beliritpulerit-o de-amu !

Punaise! 600 000 fois 3.....ç'a fait ...quoi? 1 800 000 € pour 3 cafés?

Urmatoarea persoana care va bea o cafea va fi Piedone!

Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum ! Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 14:56

De la: PaulaZ, la data 2014-06-25 12:04:14
De la: Fl_Orion999, la data 2014-06-25 07:07:09salutare natiune....bine ne-am regasit....sau nu...??? o fii bine sa luam micul dejun impreuna sau ma trezesc cu cafeaua-n ochi...aruncata de-un comandant de osti care confunda biletelele roz cu cele de trimitere la ospiciu....??? pai ce asteptari sa mai ai de la unu care uita ce declara acu trei zile si zice ca n-a fost el....o avea vreo sosie....??? cica nu stie nici cum il cheama pe ginerele sau....pai o fii bine sa ne reprezinte asemenea matrafoxat la bruxeless...??? daca uita de ce e pe-acolo sau mai grav pe cine reprezinta....???

Buna Ziua dragii mei, dragele mele! Bine ai revenit, Daddy Cool Giova !

Oricine ne-ar fi PRESEDINTELE, atata timp cat este PRESEDINTELE NOSTRU, al unei intregi NATII ROMÂNE , avem datoria de a-l RESPECTA, de a-i acorda INCREDERE si de a-l SUSTINE! Oficialitatile, toate organele de protectie sa ni se alature, pe baza simplului fapt ca suntem CETATENI ROMÂNI UNITI! Iar daca orice om greseste, justitia transparenta si echitabila sa vorbeasca si sa decida consecintele tuturor faptelor desavarsite!

Florine....gresesti enorm in ceea ce afirmi! Multe tari europeene ar vrea un conducator ca domnul Basescu! Doar voi nu vedeti asta?

Sunt CETATEAN ROMÂN si sunt mândra ca sunt! Si cred ca se va face lumina si acasa, pentru ca toti merita asta!

nu numai ca nu doresc Altii sa va informeze, dar nici voi nu doriti asta si, iata ca e asa cum am spus mai acum nu stiu cite zile, ca mataluta esti proB , ca si cei de acasa de la tine care, au aplaudat si ei taierea- in 2010 - a salariilor, a alocatiilor ptr. mame si copii; a medicamentelor, inchiderea de scoli si de spitale, asta in Timp ce Bas' si adorata lui Udrea ARUNCAU cu milioanele de euro ptr. sali de sport in comune in care nu mai traiau decit batrini ; pe parcuri in sate , bazine de inot, acolo unde nu era apa curenta, terenuri de sport in panta , pirtii de schi si un teleferic care ducea nicaieri !

P.S
presedintele NOSTRU ?
al care " NOSTRU", Musetico ? aaaaa, vrei sa spui al diasporei, ca tot va plingeti voi ca nu sunteti luati in considerare si, cu voturile voastre masluite fara numar- fara numar, a redevenit presedinte-n 2009 !
si toate astea DOAR ca sa-i faca pe plac dnei Merkel si PPE .ului pe care-l slujea cu atita zel , caci masurile luate in acest fel, nu numai ca au ajutat la ceva ci, dimpotriva : a Recunoscut cu gura lui, ulterior, ca au avut efect contrar !
macar un lucru sa-l faceti si voi : intrebati-va totusi ,daca un hot, betiv si curvar VA REPREZINTA si cit Respect merita, daca el insusi nu se respecta !?

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 20:08

De la: gabigabi2, la data 2014-06-25 14:56:16
De la: PaulaZ, la data 2014-06-25 12:04:14
De la: Fl_Orion999, la data 2014-06-25 07:07:09salutare natiune....bine ne-am regasit....sau nu...??? o fii bine sa luam micul dejun impreuna sau ma trezesc cu cafeaua-n ochi...aruncata de-un comandant de osti care confunda biletelele roz cu cele de trimitere la ospiciu....??? pai ce asteptari sa mai ai de la unu care uita ce declara acu trei zile si zice ca n-a fost el....o avea vreo sosie....??? cica nu stie nici cum il cheama pe ginerele sau....pai o fii bine sa ne reprezinte asemenea matrafoxat la bruxeless...??? daca uita de ce e pe-acolo sau mai grav pe cine reprezinta....???

Buna Ziua dragii mei, dragele mele! Bine ai revenit, Daddy Cool Giova !

Oricine ne-ar fi PRESEDINTELE, atata timp cat este PRESEDINTELE NOSTRU, al unei intregi NATII ROMÂNE , avem datoria de a-l RESPECTA, de a-i acorda INCREDERE si de a-l SUSTINE! Oficialitatile, toate organele de protectie sa ni se alature, pe baza simplului fapt ca suntem CETATENI ROMÂNI UNITI! Iar daca orice om greseste, justitia transparenta si echitabila sa vorbeasca si sa decida consecintele tuturor faptelor desavarsite!

Florine....gresesti enorm in ceea ce afirmi! Multe tari europeene ar vrea un conducator ca domnul Basescu! Doar voi nu vedeti asta?

Sunt CETATEAN ROMÂN si sunt mândra ca sunt! Si cred ca se va face lumina si acasa, pentru ca toti merita asta!

nu numai ca nu doresc Altii sa va informeze, dar nici voi nu doriti asta si, iata ca e asa cum am spus mai acum nu stiu cite zile, ca mataluta esti proB , ca si cei de acasa de la tine care, au aplaudat si ei taierea- in 2010 - a salariilor, a alocatiilor ptr. mame si copii; a medicamentelor, inchiderea de scoli si de spitale, asta in Timp ce Bas' si adorata lui Udrea ARUNCAU cu milioanele de euro ptr. sali de sport in comune in care nu mai traiau decit batrini ; pe parcuri in sate , bazine de inot, acolo unde nu era apa curenta, terenuri de sport in panta , pirtii de schi si un teleferic care ducea nicaieri !

P.S
presedintele NOSTRU ?
al care " NOSTRU", Musetico ? aaaaa, vrei sa spui al diasporei, ca tot va plingeti voi ca nu sunteti luati in considerare si, cu voturile voastre masluite fara numar- fara numar, a redevenit presedinte-n 2009 !
si toate astea DOAR ca sa-i faca pe plac dnei Merkel si PPE .ului pe care-l slujea cu atita zel , caci masurile luate in acest fel, nu numai ca au ajutat la ceva ci, dimpotriva : a Recunoscut cu gura lui, ulterior, ca au avut efect contrar !
macar un lucru sa-l faceti si voi : intrebati-va totusi ,daca un hot, betiv si curvar VA REPREZINTA si cit Respect merita, daca el insusi nu se respecta !?

Eu pe Giova il inteleg. Da, crede in Basescu, este optiunea lui, asta este, sa fie sanatos pentru ca este democratic sa avem optiuni politice diferite. Dim moment ce nu ma jigneste pentru parerea pe care o am eu, nu am nimic sa-i spun. Pot sa imi spun parerea, sa-l contrazic...si atat.

Dar cand cineva vine cu emanatii din astea puturoase, de genul, este presedintele nostru, avem datoria (datorie=obligatie) sa il respectam, sa il sustinem chiar daca l-am prins ciordind, multe tari europene ar vrea sa aiba un conducator (carmaci!!!!) ca Basescu.....nu pot decat sa

Asta nu este optiune politica, ci reminescenta a comunismului, amprenta slugarniciei de altadata, a nevoii de avea un tatuc. Probabill ca astia mai tineri duc dorul perioadei cand erau soimi ai patriei si ii punea tovarasa sa-l slaveasca pe marele carmaci.

In democratie nimeni nu este obligat sa sustina pe cineva, fie el presedinte, rege sau prim ministru. Ne-am castigat dreptul sa-l ignoram pe barbatul intre barbati, sa-i criticam prostiile si sa-i sanctionam derapajele. Este dreptul meu sa ies in strada si sa cer demisia lui Basescu, Ponta, etc. Nu am datoria decat sa respect legile statului roman, iar din cate stiu, nicio lege nu ma obliga sa-l pup in cur pe presedinte. O fi altfel in Franta....

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Iunie 2014, ora 02:46

De la: gabigabi2, la data 2014-06-25 09:16:54
De la: nastasemihail, la data 2014-06-25 03:21:26
De la: gabigabi2, la data 2014-06-24 15:10:49mai ceva ca la tropice ploua si vegetatia e pe cale sa devina luxurianta !
ce vreau sa spun cu asta ? ca nici ca mai cazul sa ma deplasez prin cine stie ce locatii exotice ca, ia de vezi cum vine ele la mine !
him, referitor la intrebarea ta, Musetico, deh ....e o vorba : cine seamana vint culege furtuna si a fost atit de tare acel vint ce-a maturat/ imprastiat 7,400 mil. de voturi si atit de multi nori negri de suparare s-au adunat , ca nu se putea sa nu vina si furtuna....si, a venit !

Parca spuneai ca e soare la tine.

da' parca ti-am mai spus o data ca-n postarea aia iti faceam cu ochiul si fluieram, facind pe niznaiul !

SI AZI A FOST SOARE....TORENTIAL....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Iunie 2014, ora 02:47

DE LA ULTIMA PLOAIE PRINSA DIN PLIN AM FACUT O MICA TENDONITA, DE NU MAI POT RIDICA NICI MINA.
DE ASTA M-AM FERIT.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Iunie 2014, ora 02:50

LASA CAFEAUA MAI USOR CA FACI OSTEOPOROZA DUPA O ANUMITA VIRSTA.
NU E DE GLUMA.
MAI ALES FEMEILE FAC.
ASTIA SINT RAU INTENTIONATI.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Iunie 2014, ora 07:20

" Rau intentionati " ?
nu, in nici-un caz....poate Disperati !
disperati ca dupa 25 ani de comunism , slugarnicia, oportunismul si frazele limbii de lemn se mai aud !
daca pe vremea aia erau unii obligati sa spuna " Da, SEFU "....sa traiti, Sefu'....cum ziceti dvs., Sefu' " si sa-si sparga bojocii strigind lozinci patriotice ca cea de mai sus , azi - macar teoretic - nu ar trebui sa mai apara si totusi, uita-te la ele cum se itesc si ne otravim cu ele !
e absolut firesc sa ai un candidat pe care sa-l simpatizezi si sa-l votezi acordindu-i increderea ta ! dar pina cind i-o poti acorda , daca el ti-o inseala zi de zi si comportarea lui te umileste, te jigneste? si constati ca omul e un demagog si un mistificator , iar statul ala democratic, european , in care se Traieste Bine , e doar unul Mafiot si el, Alesul tau, e cel ce patroneaza acest sistem in folosul sau personal ?!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Iunie 2014, ora 08:02

da' una-i una, alta-i alta si cafeaua bolboroseste in ibric !
sa aveti o zi faina si nu va uitati umbrela acasa desi, bate-un vint ce -o face inutila !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 26 Iunie 2014, ora 10:00

De la: gabigabi2, la data 2014-06-26 07:20:08" Rau intentionati " ?
disperati ca dupa 25 ani de comunism , slugarnicia, oportunismul si frazele limbii de lemn se mai aud !
daca pe vremea aia erau unii obligati sa spuna " Da, SEFU "....sa traiti, Sefu'....cum ziceti dvs., Sefu' " si sa-si sparga bojocii strigind lozinci patriotice ca cea de mai sus , azi - macar teoretic - nu ar trebui sa mai apara si totusi, uita-te la ele cum se itesc si ne otravim cu ele !
e absolut firesc sa ai un candidat pe care sa-l simpatizezi si sa-l votezi acordindu-i increderea ta ! dar pina cind i-o poti acorda , daca el ti-o inseala zi de zi si comportarea lui te umileste, te jigneste? si constati ca omul e un demagog si un mistificator , iar statul ala democratic, european , in care se Traieste Bine , e doar unul Mafiot si el, Alesul tau, e cel ce patroneaza acest sistem in folosul sau personal ?!

'neata!

Gabi, nu ma deranjeaza ca unii oameni au incredere nezdruncinata in Sefu'. Li s-o parea lor ca din toata haznaua politica romaneasca Sefu' e mai cu mot si nu pute la fel ca ceilalti, ci miroase a trandafiri. Nu poti sa judeci gusturile omului!

Dar cand vine cate unul si iti bate obrazul spunandu-ti ca ai DATORIA sa il respecti pe Sefu' si ca ce noroc chior ai pentru ca il ai pe el conducator, multe tari europene invidiindu-ne pe noi pentru ca nu au asa minune in fruntea lor, cum sa nu te apuce greata si sa nu-i zici una neaosa???

Asa ne invidiaza europenii pentru ca avem un presedinte imbarligat cu mafia tiganeasca, incat nu stiu cum sa ne repatrieze mai repede ca sa scape de noi! Dar iarasi revin, asta este situatia, nu suntem toti la fel, nu avem aceleasi sisteme de valori si pentru unii poate chiar este de admirat smecheria si golania unuia care este mai hot decat tiganii interlopi, care "i-a facut' la buzunare si pe cei mai ai mafioti. Este, cum s-ar spune, "capo di tutti capi" asa ca trebuie sa trecem pe la el sa achitam taxa de protectie si sa-i pupam mana, cum se procedeaza cu nasii, prin Sicilia sau Napoli!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Iunie 2014, ora 13:49

De la: Black_Friday_, la data 2014-06-26 10:00:44
De la: gabigabi2, la data 2014-06-26 07:20:08" Rau intentionati " ?

'neata!

Gabi, nu ma deranjeaza ca unii oameni au incredere nezdruncinata in Sefu'. Li s-o parea lor ca din toata haznaua politica romaneasca Sefu' e mai cu mot si nu pute la fel ca ceilalti, ci miroase a trandafiri. Nu poti sa judeci gusturile omului!

Dar cand vine cate unul si iti bate obrazul spunandu-ti ca ai DATORIA sa il respecti pe Sefu' si ca ce noroc chior ai pentru ca il ai pe el conducator, multe tari europene invidiindu-ne pe noi pentru ca nu au asa minune in fruntea lor, cum sa nu te apuce greata si sa nu-i zici una neaosa???

Asa ne invidiaza europenii pentru ca avem un presedinte imbarligat cu mafia tiganeasca, incat nu stiu cum sa ne repatrieze mai repede ca sa scape de noi! Dar iarasi revin, asta este situatia, nu suntem toti la fel, nu avem aceleasi sisteme de valori si pentru unii poate chiar este de admirat smecheria si golania unuia care este mai hot decat tiganii interlopi, care "i-a facut' la buzunare si pe cei mai ai mafioti. Este, cum s-ar spune, "capo di tutti capi" asa ca trebuie sa trecem pe la el sa achitam taxa de protectie si sa-i pupam mana, cum se procedeaza cu nasii, prin Sicilia sau Napoli!

de aici provine si Disperarea mea caci, uitindu-ma si-n Stinga si-n Dreapta , vad ca-s la fel de mizerabili, aproape fara exceptie si, desi ne apropiem cu pasi repezi de prezidentiale, eu NU Vad pe nimeni de ales !
imi doresc cu disperare un om care sa NU FIE ca T. Basescu: mincinos, ipocrit si demagog ! nu mai vreau sa am parte de scandaluri si dosare ce-asteapta prin sertarele procuraturii ca sa i se termine mandatul si sa poata fi judecat ptr. smenurile facute la adapostul Functiei pe care a Necinstit-o in cel mai groaznic mod, scotind Romania din rindul tarilor civilizate !

da' si tu o cafea si mai stam de vorba daca vrei !

Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 26 Iunie 2014, ora 14:01

la ce va aoliti pe toate drumurile, cei care va reprezinta nu sunt altceva decat exponentii celor care i-au votat.

"cum e turcul, tot asa ii este si pistolul!"

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Iunie 2014, ora 14:21

auzi tu, floartza, ia mai du-te
cu oameni de nimic, asa ca tine, slugarnici si oportunisti a ajuns Ceausescu la cultul personalitatii ....
cu oameni de nimic, asa ca tine , a cistigat Iliescu alegerile si, tot oamenii ca tine au aplaudat venirea minerilor, caci ptr. cei ca tine Presedintele Trebuie Respectat orice-ar fi, indiferent ce face si cu cine se-nhaiteaza ....asadar, mars de aici cu lozincile tale de Sluga , caci daca nu erati voi cu aplauzele ,limbile si pupaturile in fundul PUTERNICULUI zilei , nu promovau in politica toate nulitatile gen Boc- masura noului politician ....nu ocupau functii ce le depasesc calitatile, ca madam Kovesi . alta nulitate gen boc ,ori madam Haineala sau Morar ....oameni Santajabili, tocmai buni sa Asculte Comanda PUTERII !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Iunie 2014, ora 14:49

sunt deja DOVEDITE !
du-te fleoarto si selecteaza informatiile din toti anii astia de cind s-a facut trecerea pe sub poalele Constitutiei slujite de alde Zegrean - o alta nulitate , de la Mediator la JUCATOR !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Iunie 2014, ora 14:57

cognitivu' lu' peste prajit, ca sa dai Masca jos, intii trebuie sa ai vreuna, ori eu vorbesc mereu despre aceleasi lucri de aproape 10 ani si le gasesti pe topicul dedicat Marelui Jucator ce-a pierdut partida cu Mafiotii, Penalii si Crima Organizata cu care se lupta el zi si noapte , da' " nu stia " ce are-n batatura !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Iunie 2014, ora 15:21

bre, am schimbat modelul fierturii de dupamasa si am facut o cacao ultra , cu frisca si ciocolata rasa !
asta ca sa ne mai indulcim o leaca, pen' ca atita amaraciune am in inima ptr. tot ce se-ntimpla, ca nu-mi trece cu mai nimic !....hai sa incercam si cu "modelul " asta si pun si o inghetata la bataie !

Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 26 Iunie 2014, ora 15:27

din moment ce dispui de o majoritate naiva, ignoranta si chiar proasta, care mai este si masochista si voteaza de un sfert e secol sa-i reprezinte aceiasi incompetenti, smekeri, mafioti si interlopi ii prostesc /fraieresc prin campaniile electorale mituindu-i cu flecustete colorate sau promisiuni tiribombastice, acesti mafioto-interlopi politici care , impreuna cu mass-media aservita politic (si ortodoxismul medieval prin intermediul caruia au deprins si transmis genetic mentalitatea de sclavi inchinator a zei si fanatici pupatori de moaste) va imbecilizeaza programatic, dezinformandu-va, manipulandu-va, manelizandu-va, telenovelizandu-va, tiganizandu-va, reusesc sa va prostesca /fraieresca prin campaniile electorale mituindu-va cu flecustete colorate sau cu promisiuni utopico-tiribombastice, ce pretentii sa mai ai si ce mai poti pretine unei asemenea majoritati oligofreo-masochiste?

asadar, intai si-ntai ciocu mic, apoi, taci si-nghite !
va meritati unii pe ceilalti si impreuna, reusiti sa va consolitati poztiile sociale obtinute cu o invrsunare demna de admirat.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Iunie 2014, ora 17:00

De la: gabigabi2, la data 2014-06-26 14:21:44auzi tu, floartza de hakon , ia mai du-te
cu oameni de nimic, asa ca tine, slugarnici si oportunisti a ajuns Ceausescu la cultul personalitatii ....
cu oameni de nimic, asa ca tine , a cistigat Iliescu alegerile si, tot oamenii ca tine au aplaudat venirea minerilor, caci ptr. cei ca tine Presedintele Trebuie Respectat orice-ar fi, indiferent ce face si cu cine se-nhaiteaza ....asadar, mars de aici cu lozincile tale de Sluga , caci daca nu erati voi cu aplauzele ,limbile si pupaturile in fundul PUTERNICULUI zilei , nu promovau in politica toate nulitatile gen Boc- masura noului politician ....nu ocupau functii ce le depasesc calitatile, ca madam Kovesi . alta nulitate gen boc ,ori madam Haineala sau Morar ....oameni Santajabili, tocmai buni sa Asculte Comanda PUTERII !

Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 26 Iunie 2014, ora 18:18

De la: gabigabi2, la data 2014-06-26 17:00:50
De la: gabigabi2, la data 2014-06-26 14:21:44auzi tu, floartza de hakon , ia mai du-te

repeti aceleasi ineptii, iar eu repet aceleasi informatii dintr-o sursa oficiala a statului roman, respectabila si demna de incredere, citez:

IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚÃ
 25 iunie 2014
Nr. 906/VIII/3

COMUNICAT

1. Urmare a unor afirmaþii vehiculate în mass media în data de 19 iunie 2014, referitoare la presupuse fapte de corupþie despre care s-a afirmat cã ar fi comise de cãtre procurorul ºef al DNA, doamna Laura Codruþa Kovesi, în conformitate cu dispoziþiile art.30 alin. 2 din Legea nr.317/ 2004 republicatã, potrivit cãrora "... judecãtorii ºi procurorii se adreseazã Consiliului Superior al Magistraturii pentru apãrarea independenþei, imparþialitãþii ºi reputaþiei...", cu referire la dispoziþiile art.75 din Legea nr.303/2004 republicatã ºi dispoziþiile art.8 ºi 10 din Convenþia europeanã a drepturilor omului, care "... consacrã protecþia reputaþiei sau drepturilor altei persoane, precum ºi garantarea autoritãþii ºi imparþialitãþii puterii judiciare..."

DNA a solicitat la data de 20.06.2014 Inspecþiei judiciare demararea verificãrilor necesare pentru apãrarea reputaþiei profesionale ºi a imaginii publice.
Totodatã, DNA a solicitat demararea de verificãri în vederea apãrãrii independenþei justiþiei ºi imparþialitãþii procurorilor din cadrul Direcþiei Naþionale Anticorupþie, întrucât considerã cã afirmaþiile nereale, modul tendenþios ºi aprecierile privind instrumentarea dosarului nr.227/P/2014 au fost de naturã sã afecteze independenþa procurorilor din cadrul Direcþiei Naþionale Anticorupþie.
Afirmaþiile de o gravitate extremã au fost fãcute doar cu scopul exclusiv de a ºtirbi autoritatea personalã ºi profesionalã a procurorului ºef DNA ºi a procurorilor din cadrul Direcþiei Naþionale Anticorupþie.
Dreptul la libera exprimare prevãzut de art.30 din Constituþie trebuie exercitat în limite care sã nu prejudicieze demnitatea, onoarea, dreptul la proprie imagine consfinþite de art.30 alin 6 din Constituþie, iar exprimarea publicã a unui punct de vedere trebuie, în mod obligatoriu, sã respecte principiul responsabilitãþii, deontologia profesionalã ºi buna credinþã.
Acreditarea ideii cã „interlopul Bercea Mondial ar fi oferit bani procurorului ºef al DNA pentru a fi eliberat, ºi afirmaþiile cã procurorul ºef al DNA este în incompatibilitate în calitatea sa de conducãtor al procurorilor care investigheazã dosarul de trafic de influenþã” sunt de naturã sã afecteze încrederea opiniei publice în activitatea desfãºuratã de DNA.
Preluarea afirmaþiilor ºi de cãtre alte publicaþii a contribuit la amplificarea acestor consecinþe prin receptarea afirmaþiilor denigratoare de cãtre mai mulþi cetãþeni, având drept consecinþã afectarea independenþei întregului sistem judiciar ºi manipularea opiniei publice.

2. De asemenea, procurorul ºef DNA a sesizat, la data de 24.06.2014 Consiliul Național al Audiovizualului ºi a solicitat sã se constate cã au fost încãlcate prevederile Deciziei nr.220/2011 privind Codul de reglementare al conþinutului audiovizual, cu modificãrile ºi completãrile ulterioare (Codul Audiovizualului), în cadrul Emisiunii „Sinteza zilei” difuzate de postul Antena 3 la data de 19.06.2014, deoarece nu au fost prezentate în mod corect mai multe fapte, nu a fost verificat contextul împrejurãrilor despre care s-au fãcut afirmaþii ºi nu a fost prezentat imparþial ºi cu bunã credinþã niciunul dintre aspectele privitoare la temele emisiunii.

Aºa zisul material jurnalistic prezentat în cadrul emisiunii s-a grevat, de fapt, pe urmãrirea în locuri publice a procurorului ºef al DNA, cu unic scop de a surprinde imagini care apoi au fost prezentate trunchiat, pentru a putea susþine denigrarea sub toate modalitãþile ºi pentru a-i fi ºtirbitã autoritatea, prin afirmaþii mincinoase.
De altfel, prezentarea ca fiind conspirativã a unei întâlniri pe stradã dintre douã persoane, indiferent cã sunt sau nu sunt foºti colegi, prieteni sau nu, reprezintã o formã de abuz, incompatibil cu libertatea de exprimare, libertatea de informare.
În acest context s-a solicitat ca în cadrul verificãrilor efectuate, sã se constate cã afirmaþiile formulate în cadrul emisiunii sunt total mincinoase ºi conþin elemente de naturã sã aducã grave atingeri reputaþiei profesionale ºi imparþialitãþii cu care procurorul ºef al Direcþiei Naþionale Anticorupþie îºi exercitã atribuþiile de conducãtor ºi reprezentant al acestei instituþii.

3. De asemenea, în nume personal, doamna Laura Codruța KÖVESI, la data de 25.06.2014, a înregistrat la instanþa de judecatã acþiunea în daune morale împotriva persoanei juridice S.C. ANTENA 3 S.A., precum ºi a persoanelor fizice Gâdea Mihai, Ciuvicã Mugur, Nae Bianca, Tudor Radu, Savaliuc Rãzvan, moderator, respectiv invitaþi, pentru afirmaþii mincinoase care au creat un grav prejudiciu de imagine ºi au adus o gravã atingere demnitãþii umane.

BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

FELICITRI D.N.A !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Iunie 2014, ora 14:19

mda....cafeneaua e inchisa ptr. deratizare ....

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2014, ora 01:08

Gata...aerisit ,maturat ,pregatit pentru maine dimi ( pt doruleata.)..Deci:oua proaspete pentru omleta,miere din flori salbatice , unt,painea si prajitorul alaturea,o sambata perfecta va doresc

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2014, ora 03:14

Am reusit sa nu mai beau cafea 2 zile.
Sint maret.

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2014, ora 03:22

De la: nastasemihail, la data 2014-06-28 03:14:03Am reusit sa nu mai beau cafea 2 zile.
Sint maret. [/quote
Bravo tie ai "scapat" de un medicament....da de ce m-ai dat la dracu' cand nici nu ti-am citit postarea? te-am injurat eu vreodata?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2014, ora 03:46

De la: giovausaro, la data 2014-06-28 03:22:31
De la: nastasemihail, la data 2014-06-28 03:14:03Am reusit sa nu mai beau cafea 2 zile.
Sint maret. [/quote
Bravo tie ai "scapat" de un medicament....da de ce m-ai dat la dracu' cand nici nu ti-am citit postarea? te-am injurat eu vreodata?

Unde?

La postarea aia,
Pai eu spuneam de ploi continui pe aici si tu de base.

si credeam ca nu esti tu, ca scrie altcineva

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Iunie 2014, ora 08:03

De la: giovausaro, la data 2014-06-28 01:08:45Gata...aerisit ,maturat ,pregatit pentru maine dimi ( pt doruleata.)..Deci:oua proaspete pentru omleta,miere din flori salbatice , unt,painea si prajitorul alaturea,o sambata perfecta va doresc

bune outele proaspete si parca nu as refuza vreo 2 oua fierte moi, cu un pic de unt, sare si piper si o felie de piine prajita....immmm, bunaaaa -buna !
eu pun pe masa o prajitura cu visine....ca daca nu acum, atunci cind ?
si cafeluta-i aburinda !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2014, ora 10:15

De la: PaulaZ, la data 2014-06-25 13:42:59
De la: Fl_Orion999, la data 2014-06-25 12:19:09

youtu.be/iPvo3h8S80A[/quote]

Domnu' Florin.... nu mai beau cafea. Multumesc! Pacat ca te afecteaza directia vantului.....

hai ca-ti fac cinste cu-o cafea....da' suparacioasa mai esti....

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2014, ora 10:17

De la: giovausaro, la data 2014-06-28 01:08:45Gata...aerisit ,maturat ,pregatit pentru maine dimi ( pt doruleata.)..Deci:oua proaspete pentru omleta,miere din flori salbatice , unt,painea si prajitorul alaturea,o sambata perfecta va doresc

multumim frumos pt.urari....

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2014, ora 10:20

buna dimineata oameni dragi....cafeneaua s-a redeschis .....poftiti de intrati sa degustati bunatati....

Pagini: << 2225 2226 2227 2228 2229 2230 2231 2232 2233 2234 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: