Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 18 Iunie 2014, ora 07:27
buna dimineata !
hai ca-i soarele sus..... e drept : e ascuns pe dupa nori, dar e sus pe cer cu siguranta ! cafeaua-i facuta si cine nu-i gata il iau cu lopata ! de unde o fi aparut vorba asta , stie careva ?! s-aveti spor la treaba !
|
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Iunie 2014, ora 10:40
'neata....neata....neata...e buna cafeluta....nu uitati umbrelele acasa....
Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 18 Iunie 2014, ora 13:48
si ploua....si ploua .... acu' a stat, dar nu pentru prea multa vreme !da' e bine, ca sa mai zicem , ca-i ca-n politica romaneasca, mereu la extreme : ori te arde, ori te-nneaca ! ma duuuuc sa mai beau o gura de cafea ca sa m-apuce cheful sa trag o raita pe la politicute, ca am de regulat niste afaceri !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Iunie 2014, ora 14:19
am fost, am vazut si, am plecat
ca m-a blocat cu discursul lui cel maiastru, @livanovu' nostru !si mai iau o gura de cafea !
|
Fosta membra 9am.ro 1909 mesaje Membru din: 11/05/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 18 Iunie 2014, ora 15:01
Parca as bea si io o cafa... Se mai gaseste?
Salut! Sunt la masa 7! Nu risc sa o prepar io, ca poate va treziti cu limitatii de viteza de 130 pe trei benzi....
Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum !
Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
|
|
Postat pe: 18 Iunie 2014, ora 15:10
cafeaua e facuta, serveste-te !
dar, la masina nu ma pricep si nici nu-mi place ....deci : e ca si cind mi-ai vorbi in limbi straine ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Iunie 2014, ora 15:18
De la: gabigabi2, la data 2014-06-18 15:10:26cafeaua e facuta, serveste-te ! Pot sa folosesc playerul dvd din cafenea? Proiectam situatiile de studiat pe tavan? Facem scurta la gat! Nu e bine, ca simularile si explicatiile sunt in français. Hai ca imi pun o cafea. Multzam, Gabi! Raporteaza abuz de limbaj
Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Iunie 2014, ora 15:20
Sa va ramina cafeaua in git, ca beau zilnic din cauza voastra.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
|
|
|
Postat pe: 18 Iunie 2014, ora 15:26
De la: nastasemihail, la data 2014-06-18 15:20:21Sa va ramina cafeaua in git, ca beau zilnic din cauza voastra. Si io beu, putin, cate putin, pana capul isi aprinde circuitele functionale zilnice obligatorii si facultative! www.youtube.com/watch?v=Vqokufyf-DM Cien mai be' o cafe' cu mine, cu Gabi si cu Mihai?
|
|
Postat pe: 18 Iunie 2014, ora 15:29
De la: nastasemihail, la data 2014-06-18 15:20:21Sa va ramina cafeaua in git, ca beau zilnic din cauza voastra. Si daca cineva ne pusca una peste ceafa?
|
|
Postat pe: 18 Iunie 2014, ora 15:29
alooooo
da' ce-i cu "urarea" asta , atit de naspa : cica sa ne stea in git ?! breeee, nu-i frumos , bre, de spus asa o vorba intre amici !
|
Postat pe: 18 Iunie 2014, ora 15:32
De la: PaulaZ, la data 2014-06-18 15:29:09De la: nastasemihail, la data 2014-06-18 15:20:21Sa va ramina cafeaua in git, ca beau zilnic din cauza voastra. normal ar fi sa i-o intoarcem sau nu ? da' de ce sa faca un asa gest, care-i chichirezu' ?
|
Postat pe: 18 Iunie 2014, ora 15:32
|
|
Postat pe: 18 Iunie 2014, ora 15:36
De la: gabigabi2, la data 2014-06-18 15:29:56alooooo Psss...voi va iubiti, stiu io! D'aia va tachinati! Pai....ia sa studiem disecand cazul de pe masa de consultatii! Adicatelea, daca Mihai ne ureaza sa ne stea cafeaua in gat, mere si o gargara, in timp ce privim proiectarea simularilor de cod rutier pe tavan? Poate mai tarziu vedem si noi un meci, azi joaca Italia! Unde e jupanu'? Nu o decorat el cu verde, alb si rosu cafeneaua? Da' se poa'? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 18 Iunie 2014, ora 15:44
www.youtube.com/watch?v=x1dEo11fAXI
Forse non sarà una canzone A cambiare le regole del gioco Ma voglio viverla cosi quest'avventura Senza frontiere e con il cuore in gola.....
|
|
Postat pe: 18 Iunie 2014, ora 15:46
io nu ! pe mine sa nu te bazezi, ca nici nu-mi place si nici nu ma intereseaza masina....parca am spus deja !
mai curind m-as uita la o comedie cu Stan si Bran, ca tot am mai cumparat un dvd cu ei....iar la meci ma mai uit doar ca sa fac galerie cu don Nelooo
|
Postat pe: 18 Iunie 2014, ora 15:54
www.youtube.com/watch?v=0dUVb6b3G0E
No, nu-i bai, imi caut io singura postul ce transmite meciul! Poate reusesc sa decorez si peretii in culorile potrivite! Auzi tu, mai bine se uita la Stan si Bran cand e Brazil in verva!
|
|
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 05:26
scularea.....hai sus oameni buni....s-a facut dimineata si-acum il aresteaza pe mirciulica...nu badea bre...basica...fac repede cafeaua...o beau pe fuga si va las si voua....am fugit...nu vreau sa pierd showul dna de ,,impartialitate,integritate, eficienta''....
www.cotidianul.ro/a-spus-mircea-basescu-la-mine-au-ajuns-250000-... www.realitatea.net/inregistrare-mircea-basescu-in-discutie-cu-fi... www.cotidianul.ro/mondialii-la-dna-cu-inregistrari-foarte-compro... jurnalul.ro/stiri/observator/pavel-abraham-dna-nu-mai-stie-cine-... Rezultate cãutare termen mircea basescu în comunicate - decizii definitive de condamnare....se pare ca mai trebuie s-astept.... www.dcnews.ro/mircea-basescu-prima-reac-ie-dupa-scandalul-cu-ber... www.ziare.com/basescu/mircea-basescu-stiri/ Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 08:45
e uluitor in ce hal de mizerie morala am fost bagati !
ehhhhh, unde 'or fi TEPELE alea ale lui voda base' in care-i tragea EL pe toti coruptii ... el, ingerul pazitor al Cinstei si Onoarei ?! pina una alta, eu constat ca Mircica a avut ideea geniala de a le Da el Teapa tiganilor si ma-ntreb : cit de inteligent e omul asta, cind ar trebui sa stie ca Bercea n-a ezitat sa-si injunghie un nepot ptr. o bagatela , daramite sa-l tragi pe sfoara, luindu-i bani multi ? ....pfoaiiii, nu s-a gindit la asta ? nu stie ce-a declansat, nu-i asa ? si ce gluma sinistra e asta cu justitia independenta , puahhh !
|
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 08:57
si ploua iar
si merge o cafeluta fierbinte si o , linga o felie de prajitura cu mere ,cu un motz de frisca ptr. cine vrea ! P.S Musetica mea, am spus ca prefer sa mai uit la Stan si Bran in loc de a vedea nush ce simulari de condus masina si ca, ma Uit la Meci cu don Neloo , ca sa facem galerie impreuna ! nu asa am spus ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 14:50
io cind spun ca-i posibil ca sa fim cititi si de diverse alte persoane, innafara de ochii albastri , gindindu-ma la ziaristi si ca se mai inspira din ideile ce se mai vintura pe aici, mi-ati spus ca ntzzz...
deci , reiau : AFARA PLOUA si clipul cu Bas' care priveste la teveu inregistrarile cu Mircica s'apoi zice ginditor memorabila fraza, reluata de acum 2-3 ani , e tocmai ce spuneam....afara ploua si dinsu' ne abureste ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 227 mesaje Membru din: 16/06/2014 |
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 15:00
v-ati aburit singuri cu apa de ploaie data-n fiert in haznaua de la A3!
|
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 21:00
De la: ___Haakon___, la data 2014-06-19 15:00:42v-ati aburit singuri cu apa de ploaie data-n fiert in haznaua de la A3! IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚÃ 19 iunie 2014 Nr. 858/VIII/3 COMUNICAT Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor de corupție au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pe o duratã de 24 ore (începând de la data de 19.06.2014, ora 19:05, pânã la data de 20.06.2014, ora 19:05) a inculpatului BÃSESCU MIRCEA, în sarcina cãruia s-a reținut infracțiunea de trafic de influențã. Din ordonanța de reținere întocmitã de procurori a rezultat cã existã probe și indicii temeinice din care rezultã suspiciunea rezonabilã care contureazã urmãtoarea stare de fapt: În perioada 20 februarie 2011 - 22 februarie 2012, inculpatul Bãsescu Mircea a primit suma de 250.000 de euro de la un denunțãtor, prin intermediar, în schimbul promisiunii cã va interveni pe lângã magistrații învestiți cu soluționarea cauzei referitoare la infracțiunea sãvârșitã de tatãl denunțãtorului, precum și a altor cereri incidente în respectiva cauzã, în scopul de a obține o hotãrâre favorabilã, fie condamnarea la o pedeapsã mai micã, fie punerea în libertate. Concret, în ordonanța de reținere se menționeazã urmãtoarele: La începutul anului 2011, dupã ce fațã de tatãl denunțãtorului s-a luat mãsura arestãrii preventive de cãtre Tribunalul Olt, denunțãtorul i-a remis unui intermediar suma de 250.000 de euro, la cererea acestuia din urmã și în schimbul promisiunii cã banii vor fi remiși mai departe lui Bãsescu Mircea, pentru ca acesta sã intervinã pe lângã magistrații învestiți cu soluționarea cauzei referitoare la infracțiunea sãvârșitã de tatãl denunțãtorului și a altor cereri incidente în respectiva cauzã. Ulterior, pentru cã tatãl denunțãtorului nu a fost pus în libertate, denunțãtorul i-a remis și suma de 350.000 de euro intermediarului, în același scop. Intervalul în care denunțãtorul i-a remis sume de bani intermediarului este cuprins între 20.02.2011 (data luãrii mãsurii arestãrii preventive fațã de tatãl denunțãtorului) și 22.02.2012 (data pronunțãrii hotãrârii de condamnare la instanța de fond). Din suma totalã de 600.000 de euro remisã de denunțãtor intermediarului, Bãsescu Mircea a primit suma de 250.000 de euro în schimbul promisiunii cã, prin influența pe care o are asupra magistraților, poate obține o soluție favorabilã pentru tatãl denunțãtorului, adicã va obține fie o pedeapsã mai micã, fie punerea în libertate. Pentru faptul cã a mijlocit remiterea banilor, persoana cu rol de intermediar și-a însușit suma de 350.000 de euro din totalul de 600.000 de euro primit de la denunțãtor. Inculpatului Bãsescu Mircea i s-au adus la cunoștințã calitatea procesualã și acuzațiile, conformitate cu art. 309 din Codul de procedurã penalã. Inculpatul Bãsescu Mircea va fi prezentat cu propunere de arestare preventivã pentru 30 de zile la Tribunalul București. Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauzã, precizãm cã, atunci când împrejurãrile vor permite, vom fi în mãsurã sã oferim detalii suplimentare. Facem precizarea cã punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapã a procesului penal reglementatã de Codul de procedurã penalã, activitate care nu poate, în nici o situație, sã înfrângã principiul prezumției de nevinovãție. BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE FELICITARI DNA
|
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 21:45
O mizerie generalizata!
Eram vestiti prin primitivismul si infractionalitatea tiganilor care au sufocat Europa. Acum ni se va duce vestea ca fratele presedintelui Romaniei facea afaceri cu clanurile mafiote....www.washingtonpost.com/world/europe/president-i-did-not-influenc... www.dailymail.co.uk/wires/ap/article-2662537/Romanian-president-... www.rtl.de/cms/news/rtl-aktuell/rumaenien-staatschef-wegen-mafia... www.nachrichten.at/nachrichten/weltspiegel/Bruder-von-Rumaeniens... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 227 mesaje Membru din: 16/06/2014 |
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 23:14
De la: Black_Friday_, la data 2014-06-19 21:45:47O mizerie generalizata! poti sa fii amabil si corect sa-mi traduci/interpretezi aceasta fraza ? citez: "Der Mitte-Rechts-Politiker Basescu gilt als wichtigster politischer Unterstützer des Kampfs gegen Korruption in Rumänien, dessen Fortschritte auch die EU anerkannt hat" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Iunie 2014, ora 06:20
De la: ___Haakon___, la data 2014-06-19 23:14:42De la: Black_Friday_, la data 2014-06-19 21:45:47O mizerie generalizata! Nu iti mai functioneaza Goagle?
|
Postat pe: 20 Iunie 2014, ora 06:27
Sehr geheerte Damen und Herren, ich habe den Kaffe gemacht....
Dar ce am bai nene? Aaaa, am Germana in dimineata asta. Va las cafeaua aburinda si o zbughesc ca sa nu intarzii. Oricum nu mi-am facut temele asa ca evit sa mai si intarzii si sa ma scoata doamna la tabla. Bis später! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Iunie 2014, ora 06:27
Neata Blackule!
ce mai e pe aici?A, clar si eu o zbughesc, nu stiu cum se circula pe ploaia asta!
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
Postat pe: 20 Iunie 2014, ora 06:30
De la: _Ingrid, la data 2014-06-20 06:27:08Neata Blackule! Saruä mana Ingrid! Mai nimic nou. Comentam si noi ultima bomba, afacerea prezidentialo - tiganeasca.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Iunie 2014, ora 06:34
Pai care-i bomba? e cineva care nu stia de fratia tigano-basista?
Bunicii ziceau sa nu te bagi in laturi ca te mananca porcii, dar in cazul acesta nu-mi dau seama care-s laturile si care porcii
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
|
|

hai ca-i soarele sus.....
e drept : e ascuns pe dupa nori, dar e sus pe cer cu siguranta !
si ploua....si ploua ....
acu' a stat, dar nu pentru prea multa vreme !
ca sa m-apuce cheful sa trag o raita pe la politicute, ca am de
regulat niste afaceri !