back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2219 2220 2221 2222 2223 2224 2225 2226 2227 2228 >> Sari la pagina:

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Iunie 2014, ora 02:31

De la: Marin56, la data 2014-06-14 16:55:32
De la: gabigabi2, la data 2014-06-14 16:50:52
De la: nastasemihail, la data 2014-06-14 16:30:28
De la: gabigabi2, la data 2014-06-14 16:19:18
De la: Marin56, la data 2014-06-14 16:12:37
De la: gabigabi2, la data 2014-06-14 16:06:14
De la: Marin56, la data 2014-06-14 16:01:02
De la: gabigabi2, la data 2014-06-14 15:52:27 ai zis ceva de mincarica numa' ca sa rimeze cu Giovica sau vrei o idee de ce sa mai faci de mincare ?
eu am facut si supa de pui cu galusti si o ulcica mica de ciorba, cu leustean ....are acum un parfum, de mori ce gust bun da la ciorba....si, pieptul l-am facut cu smintina si carnitura de cartofi natur !
placinta cu brinza.... am primit o reteta noua de coca , dar nu stiu de ce n-a iesit prea grozava....sa fi fost drojdia de bere de vina, ca o aveam de ceva vreme-n frigider ? e posibil !

Mi-ai luat mîncarea din gură, cum se zice. Și eu tot asa ceva am facut. mai putin cu leusteanu. Iar cartofii fără smântână.

poi, don Marine, ce fel de pui cu smintina e ala, daca n-are smintina ?...aaa, n-ai pus leustean la ciorba ? nu-i bai , ca merge si cu patrunjel si cu frunze de tzelina si merge si cu un amestec de marar si patrunjel, desi intrebarea aia cu : " ce te bagi ca mararu' n vorba" ? e valabila, dar nu chiar intotdeauna !

Ok! Am înțeles! Am luat la cunoștință!

stai putin ! ce ai inteles ? acest " am luat la cunostinta " suna a suparare , ori eu nu vad de ce te-ai fi suparat ?!

Bineinteles ca l-ai suparat....acum o sa plinga.
Ai si tu minte.....

adica, sa se fi suparat , de ce ? tu de la ce te-ai fi suparat ?

De la mărar! Mi-a cazut greu! Ai început ți matale să împrumuți tenta satirică a lui nea Black sau haak? Nu vă place ochii mei, nu e nici o supărare. Dragoste cu forța nu se poate! Nu o să vă mai vizitez aici.

Eu de la marar nu ma supar asta e clar
Gabi ai vazut, gluma gluma,
Eu am spus in gluma.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Iunie 2014, ora 08:11

hai, buna dimineata ! e duminica, a fost meci pina tirziu, va e somn si e racoare, deci se doarme bine, asa ca las ibricul de cafea la cald , fumez o si ies in virful picioarelor ca sa nu va trezesc ! pa...pa

Raporteaza abuz de limbaj
Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 15 Iunie 2014, ora 08:57

De la: gabigabi2, la data 2014-06-15 08:11:43hai, buna dimineata ! e duminica, a fost meci pina tirziu, va e somn si e racoare, deci se doarme bine, asa ca las ibricul de cafea la cald , fumez o si ies in virful picioarelor ca sa nu va trezesc ! pa...pa

Buna dimineata! Saru' mana pentru cafea!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Iunie 2014, ora 09:05

De la: Black_Friday_, la data 2014-06-15 08:57:16
De la: gabigabi2, la data 2014-06-15 08:11:43hai, buna dimineata ! e duminica, a fost meci pina tirziu, va e somn si e racoare, deci se doarme bine, asa ca las ibricul de cafea la cald , fumez o si ies in virful picioarelor ca sa nu va trezesc ! pa...pa

buna dimineata !
auzi tu, la Darvari este si o minastire care are iesire la un lac ? despre acel lac ai spus ieri ? da' , cred c-am fost acolo acum vreo 10 ani si mi-a placut foarte mult !

P.S
dar ma mai intriga ceva : de ce crezi ca eu nu apar ca fiind on line , ca mi s-a mai spus asta si eu am crezut ca nu ma vad eu pe mine, atunci cind ma uit sa vad cine-i prezent, dar vad ca nu ma prea vedeti nici voi ! care crezi c-ar fi explicatiunea ,ca io chiar nu stiu d'astea !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 15 Iunie 2014, ora 09:23

Neata buna la cafeluta!!!

Nu ai cum sa vezi corect cine e online pentru ca site-ul are inertie foarte mare. Userul e ca steaua lui Eminescu, era pe cand nu s-a ivit, apoi il vezi si nu e.
Dovada este usor de facut, te uiti la comunitate cine e online si apoi confrunti cu verificarea pe profil. Numai acolo apare cat de cat corect, daca intri pe profilul omului - vezi acum de ce te vizitez eu din cand in cand!Cat de cat, in sensul ca poate a iesit deja si totusi mai ,,clipoceste"

Si daca te uiti acum la aria General de pilda, vezi ca apare ca cea mai recenta postare, una de la Cine este Dumnezeu ora 02:36, de parca nu s-a mai postat nimic intre timp.
Cum spuneam, inertie.

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Iunie 2014, ora 09:48

De la: _Ingrid, la data 2014-06-15 09:23:07Neata buna la cafeluta!!!

Nu ai cum sa vezi corect cine e online pentru ca site-ul are inertie foarte mare. Userul e ca steaua lui Eminescu, era pe cand nu s-a ivit, apoi il vezi si nu e.
Dovada este usor de facut, te uiti la comunitate cine e online si apoi confrunti cu verificarea pe profil. Numai acolo apare cat de cat corect, daca intri pe profilul omului - vezi acum de ce te vizitez eu din cand in cand!Cat de cat, in sensul ca poate a iesit deja si totusi mai ,,clipoceste"

Si daca te uiti acum la aria General de pilda, vezi ca apare ca cea mai recenta postare, una de la Cine este Dumnezeu ora 02:36, de parca nu s-a mai postat nimic intre timp.
Cum spuneam, inertie.

aham, asta e ....300 de fox e dulce rau ,pustiul ala din reclama respectiva !
dar, ai fost pe gindul meu spunind despre Eminescu....iaca-ta, e 15 iunie si lui i se aplica exceptional de bine versul citat de tine : era pe cind nu s-a ivit .....azi il vedem ,dar nu mai e fizic !

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 15 Iunie 2014, ora 09:50

as dorii sa spun si eu sarutmanusitele si buna dimineata

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 15 Iunie 2014, ora 09:55

Neata George si o duminica frumoasa!
Nu trebuia sa fii la biserica, la ora asta?

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 15 Iunie 2014, ora 09:58

trebuia dar sunt un tampit

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 15 Iunie 2014, ora 09:59

De la: 9am_750, la data 2014-06-15 09:58:00trebuia dar sunt un tampit

Sa bem pentru asta!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Iunie 2014, ora 09:59

Ingrid : e drept ca-i buna intrebarea tinind cont ca el e un bisericos, dar altfel , prima si cea mai minunata biserica este Inima din / si trupul omului !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Iunie 2014, ora 10:01

De la: 9am_750, la data 2014-06-15 09:58:00trebuia dar sunt un tampit

upssss...da' ce s-a-ntimplat de'ai facut o asa constatare ?

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 15 Iunie 2014, ora 10:05

este o constatare obiectiva

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 15 Iunie 2014, ora 10:05

De la: gabigabi2, la data 2014-06-15 09:05:46
De la: Black_Friday_, la data 2014-06-15 08:57:16

buna dimineata !
auzi tu, la Darvari este si o minastire care are iesire la un lac ? despre acel lac ai spus ieri ? da' , cred c-am fost acolo acum vreo 10 ani si mi-a placut foarte mult !

P.S
dar ma mai intriga ceva : de ce crezi ca eu nu apar ca fiind on line , ca mi s-a mai spus asta si eu am crezut ca nu ma vad eu pe mine, atunci cind ma uit sa vad cine-i prezent, dar vad ca nu ma prea vedeti nici voi ! care crezi c-ar fi explicatiunea ,ca io chiar nu stiu d'astea !

Nu, nu este mnastire. Cred ca faci confuzie cu Caldarusani sau Pustnicul...

Darvari este in Calarasi, dupa Fundulea.

https://www.google.com/maps/place/D%C3%A2rvari/@44.4686184,26.52...

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 15 Iunie 2014, ora 10:08

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Iunie 2014, ora 10:16

De la: Black_Friday_, la data 2014-06-15 10:08:00Cred c merge mai bine asa:

www.google.com/maps/place/D%C3%A2rvari/@44.471804,26.540998,3a,8...]

am confundat eu si nu, nu acolo am fost ci , undeva dupa Bolintin la fo 10-15 km ....merge un maxi-taxi pina acolo sau e o rata care pleaca din Militari pina la minastirea aia care-i foarte frumoasa !
va las niste cirese pietroase, cintindu-va : dragoste poveste veche cu cirese la ureche....

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 15 Iunie 2014, ora 11:06

De la: Black_Friday_, la data 2014-06-15 10:08:00Cred c merge mai bine asa:

www.google.com/maps/place/D%C3%A2rvari/@44.471804,26.540998,3a,8...
..

Frumooos! Si e nevoie sa te legitimezi ca sa mergi acolo?

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 15 Iunie 2014, ora 11:07

De la: gabigabi2, la data 2014-06-15 09:59:31Ingrid : e drept ca-i buna intrebarea tinind cont ca el e un bisericos, dar altfel , prima si cea mai minunata biserica este Inima din / si trupul omului !

Stiu Gabi, n-as fi intrebat pe nimeni altcineva si nici nu am intrebat cu rautate ci din curiozitate.

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 15 Iunie 2014, ora 11:09

A picat FB-ul?

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 15 Iunie 2014, ora 11:45

De la: 9am_750, la data 2014-06-15 09:50:24as dori sa spun si eu sarut manusitele si buna dimineata

Buna ziua, domnul George ! Numai bine si curat tie si celor dragi tie! Aveam un gand la dumneata azi. Ai participat intr-o oarecare masura la ''trezirea'' mea, mi-ai calauzit niste pasi pe un drum care imi era incetosat! Vreau sa stii ca iti multumesc! Ai grija de tine, Dumnezeu sa te binecuvanteze!

Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum ! Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 15 Iunie 2014, ora 11:48

De la: gabigabi2, la data 2014-06-15 09:59:31Ingrid : e drept ca-i buna intrebarea tinind cont ca el e un bisericos, dar altfel , prima si cea mai minunata biserica este Inima din / si trupul omului !

Doamna Gabi, ati vazut prin ochii mei, Senna si Parisul ieri? Numai bine, va pup cu drag!

Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum ! Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 15 Iunie 2014, ora 11:52

Ingrid.... intre noi doua ceva s-a intamplat, in ceea ce priveste comunicarea directa. Imi cer scuze daca am contribuit la asta, mea culpa! Insa, ieri, sa stii ca am gandit si inspre dumneata prin Grévin Paris si pe la Louvre! Si , de acolo, ti-am transmis ceva, nu stiu de ai receptionat:

www.youtube.com/watch?v=kFzViYkZAz4

....cu drag!

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 15 Iunie 2014, ora 11:59

Ganduri curate si filtrate de orice negativism, am propulsat in eter si catre Nea Marin, Mihai, Hakon, cand, la Grévin, in Paris, printre oamenii deosebiti ai lumii, l-am vazut pe Einstein. Grévin este unic, vi-l recomand! Cu drag! Cu certitudine stiti .....

www.grevin-paris.com/fr

O zi frumoasa si numai bine!

PS Nea Marin , Un picnic la ''poalele'' Eiffel-ului, m-a facut sa iti transmit telepatic : RAMÂI AICI PE FORUM ALATURI DE CEI DRAGI CARE TE IUBESC SI TE APRECIEAZA SI TE SUSTIN !

Pe curand!

In momentul cand am revazut evocate scene din timpul templierilor si al cruciadelor..... de asemenea Muschetarii ''en garde'' mi-au dat fiori, la fel Jeanne D'Arc..... samd.... am mai lansat cateva ganduri curate prin eter.....pentru oameni curati si sinceri pe care ii apreciez si le multumesc ca sunt ! Numai bine!

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 15 Iunie 2014, ora 12:31

buna ziua tuturor...imi torn si io o cafea si incep sa gandesc cu voce tare...m-am gandit sa m-apuc de agricultura...cine-mi poate spune unde gasesc seminte de petrol, benzina,motorina, gaze de sist, aur, argint sau diamante....

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 15 Iunie 2014, ora 12:35

"Mihai Eminescu - Doina"

De la Nistru pân' la Tissa
Tot românul plânsu-mi-s-a,
Că nu mai poate străbate
De-atâta străinătate.
Din Hotin şi pân' la mare
Vin muscalii de-a călare,
De la mare la Hotin
Mereu calea ne-o aţin;
Din Boian la Vatra-Dornii
Au umplut omida cornii,
Şi străinul te tot paşte
De nu te mai poţi cunoaşte.
Sus la munte, jos pe vale
Şi-au făcut duşmanii cale,
Din Sătmar pân' în Săcele
Numai vaduri ca acele.
Vai de biet român săracul!
Îndărăt tot dă ca racul,
Nici îi merge, nici se-ndeamnă,
Nici îi este toamna toamnă,
Nici e vară vara lui,
Şi-i străin în ţara lui.
De la Turnu-n Dorohoi
Curg duşmanii în puhoi
Şi s-aşează pe la noi;
Şi cum vin cu drum de fier
Toate cântecele pier,
Zboară păsările toate
De neagra străinătate;
Numai umbra spinului
La uşa creştinului.
Îşi dezbracă ţara sânul,
Codrul - frate cu românul -
De secure se tot pleacă
Şi izvoarele îi seacă -
Sărac în ţară săracă!

Cine-au îndrăgit străinii,
Mâncă-i-ar inima câinii,
Mânca-i-ar casa pustia,
Şi neamul nemernicia!
Ştefane, Măria ta,
Tu la Putna nu mai sta,
Las' arhimandritului
Toată grija schitului,
Lasă grija sfinţilor
În sama părinţilor,
Clopotele să le tragă
Ziua-ntreagă, noaptea-ntreagă,
Doar s-a-ndura Dumnezeu,
Ca să-ţi mântui neamul tău!
Tu te-nalţă din mormânt,
Să te-aud din corn sunând
Şi Moldova adunând.
De-i suna din corn o dată,
Ai s-aduni Moldova toată,
De-i suna de două ori,
Îţi vin codri-n ajutor,
De-i suna a treia oară
Toţi duşmanii or să piară
Din hotară în hotară -
Îndrăgi-i-ar ciorile
Şi spânzurătorïle!

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 15 Iunie 2014, ora 12:42

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 15 Iunie 2014, ora 12:44

Salut Florine!
Unde vrei bre sa plantezi sonda, in balcon? Vezi ca e scumpe jardinierele, nu se merita!

Si eu eram cu gandul la Eminescu, si Gabi de asemeni. Miroase a tei tot Bucurestiul, ma gandesc ca la comemorare chiar se cern flori de tei deasupra mormantului, exact cum si-a dorit.

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 15 Iunie 2014, ora 12:47

poi, don Marine, ce fel de pui cu smintina e ala, daca n-are smintina ?...aaa, n-ai pus leustean la ciorba ? nu-i bai , ca merge si cu patrunjel si cu frunze de tzelina si merge si cu un amestec de marar si patrunjel, desi intrebarea aia cu : " ce te bagi ca mararu' n vorba" ? e valabila, dar nu chiar intotdeauna !

Ok! Am înțeles! Am luat la cunoștință!

stai putin ! ce ai inteles ? acest " am luat la cunostinta " suna a suparare , ori eu nu vad de ce te-ai fi suparat ?!

Bună ziua! Că dimineața s-a dus!
Poi tocmai de aici a plecat bănuiala mea. Eu m-am referit la puiul cu smântână. Că trebuia să pun și smântână. De aia am zis OK. Nici nu mă supărasem în prima fază. Eu smântână pun numai la ciulama de pui... Dar faptul ca mata ai insistat și ai bănuit că aș fi avut motiv de supărare, mi-a dat de gândit. Ce vreți vorba asta a românului cu mai multe înțelesuri...Deși se putea folosi și ca interpretare ascunsă.... Poate am gresit! Am înțeles învers. Ce vreți știți vorba cu oțetul. Dacă te frigi odată cu ulei, și de oțet îți este frică...Dacă sunteți supărați, scuze!

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 15 Iunie 2014, ora 12:51

„Vă mulţumesc pentru tot ceea ce aţi făcut în aceste zile, în general pentru toată atitudinea dumneavoastră de înaltă conştiinţă civică. Deci, vă mulţumesc încă o dată tuturor pentru ceea ce aţi demonstrat şi în aceste zile: că sunteţi o forţă puternică, cu o înaltă disciplina civică, muncitorească, oameni de nădejde atat la bine, dar mai ales la greu. Şi de asta dată aţi demonstrat cât de importantă este solidaritatea muncitorească. Cu un sentiment deosebit de conştiinţă civică, patriotică aţi simţit momentul dificil şi cu o dăruire exemplară v-aţi arătat gata să fiţi solidari cu puterea nouă. Exemplul dumneavoastra a fost plin de îmbărbătare pentru toţi cei de bine, care doresc progresul societăţii româneşti. Vreau să vă mulţumesc deci pentru acest act de înaltă solidaritate pe care l-aţi demonstrat în aceste zile”.

www.google.ro/search?q=13-15+iunie+1990&newwindow=1&client=firef...

youtu.be/1S22AcePOrY

youtu.be/C66mLz170Pk

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 15 Iunie 2014, ora 13:03

Da, au trecut 24 de ani si criminalul isi traieste batranetele linistit.
Uitam repede.

Pagini: << 2219 2220 2221 2222 2223 2224 2225 2226 2227 2228 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: