back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2220 2221 2222 2223 2224 2225 2226 2227 2228 2229 >> Sari la pagina:

Fl_Orion999

15216 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Iunie 2014, ora 13:08

,,aloooo....vulturul cheama baza....permiteti sa raportez....am descins in forta la bosorogul ala cu papion...nu era acasa....cineva l-a avertizat....am confiscat cateva sute de mii de dolari....am fost la taranisti...am gasit masini de scris, masini de tiparit bani, droguri, dolari falsi...la arhitectura le-am spart botu' la niste studenti drogati care se regulau in podul institutiei...acum descindem in forta la liberali....va rog sa informati....clasa muncitoare este alaturi de noi....imgb face ordine...noi muncim, nu gandim....''

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 15 Iunie 2014, ora 13:17

n-avem voie sa uitam...iliescu si toata gasca lui de criminali trebuie pedepsiti si sa li se confiste toate averile si ,,bagati la cel mai adanc abataj''---cum strigau baietii cu ochi albastri in acele zile...

Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 15 Iunie 2014, ora 13:27

Iliescu judecat pentru sangele varsat!!!

Daca ies sa strig asta, cati vin alaturi de mine?
N-ai sa vezi, toti vor ridica din umeri ,,da-l dracu' de bosorog, cu ce te mai incalzeste?"
Asta zic, uitam, sau nu ne mai tinem de incrancenarea pe care o merita pedepsirea unui criminal.
Justitia a condamnat numai executantii.

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Iunie 2014, ora 14:26

De la: _Ingrid, la data 2014-06-15 11:07:40
De la: gabigabi2, la data 2014-06-15 09:59:31Ingrid : e drept ca-i buna intrebarea tinind cont ca el e un bisericos, dar altfel , prima si cea mai minunata biserica este Inima din / si trupul omului !

Stiu Gabi, n-as fi intrebat pe nimeni altcineva si nici nu am intrebat cu rautate ci din curiozitate.

ei, dar nici nu m-am gindit la asta, eu nefiind o banuitoare tot cu ochiul tinta sa vad cine ma " ciupeste " ....mi s-a parut chiar fireasca intrebarea !

da' ce-i FB asta de care-ntrebi ?

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 15 Iunie 2014, ora 14:32

Facebook - toata dimineata mi-a dat cu eroare

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 15 Iunie 2014, ora 14:36

De la: _Ingrid, la data 2014-06-15 13:27:37Iliescu judecat pentru sangele varsat!!!

N-ai sa vezi, toti vor ridica din umeri ,,da-l dracu' de bosorog, cu ce te mai incalzeste?"
Asta zic, uitam, sau nu ne mai tinem de incrancenarea pe care o merita pedepsirea unui criminal.

crezi tu ca vor zice asta.... io zic ca se vor gasi ,,binevoitori'' care sa sune la 112 si sa spuna,, a innebunit creata''....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Iunie 2014, ora 14:45

De la: Marin56, la data 2014-06-15 12:47:04
poi, don Marine, ce fel de pui cu smintina e ala, daca n-are smintina ?...aaa, n-ai pus leustean la ciorba ? nu-i bai , ca merge si cu patrunjel si cu frunze de tzelina si merge si cu un amestec de marar si patrunjel, desi intrebarea aia cu : " ce te bagi ca mararu' n vorba" ? e valabila, dar nu chiar intotdeauna !

Ok! Am înțeles! Am luat la cunoștințã!

stai putin ! ce ai inteles ? acest " am luat la cunostinta " suna a suparare , ori eu nu vad de ce te-ai fi suparat ?!

Bunã ziua! Cã dimineața s-a dus!
Poi tocmai de aici a plecat bãnuiala mea. Eu m-am referit la puiul cu smântânã. Cã trebuia sã pun și smântânã. De aia am zis OK. Nici nu mã supãrasem în prima fazã. Eu smântânã pun numai la ciulama de pui... Dar faptul ca mata ai insistat și ai bãnuit cã aș fi avut motiv de supãrare, mi-a dat de gândit. Ce vreți vorba asta a românului cu mai multe înțelesuri...Deși se putea folosi și ca interpretare ascunsã.... Poate am gresit! Am înțeles învers. Ce vreți știți vorba cu oțetul. Dacã te frigi odatã cu ulei, și de oțet îți este fricã...Dacã sunteți supãrați, scuze!

nu ne-am inteles, e clar, iar dta esti prea banuitor ....puiul cu smintina se face altfel decit ciulamaua ,desi sunt destul de aseamanatoare :
- ptr. puiul cu smintina se desface o lingura buna de faina cu o cana de apa sau supa de pui si se pune pe foc mic si se Fierbe bine faina ! apoi se pun la sfirsit si bucatile de pui fierte deja si o felie- doua de lamiie si se trage cratita de pe foc ; se incorporeaza cu grija si ~200-300 gr. de smintina ; se pune capacul si se maninca impreuna cu cartofi natur cu verdeata !
- ori ciulamaua se face cu faina trasa prin unt sau ulei , pina se Prajeste usor devenind aurie si apoi se adauga zeama de supa si se amesteca usor ca sa nu se prinda si sa nu faca nici cocoloase ....si NU se pune Smintina ! ...immmm si merge cu o mamaliguta alaturi , o nebunie !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 15 Iunie 2014, ora 14:50

De la: Fl_Orion999, la data 2014-06-15 14:36:24
De la: _Ingrid, la data 2014-06-15 13:27:37Iliescu judecat pentru sangele varsat!!!

crezi tu ca vor zice asta.... io zic ca se vor gasi ,,binevoitori'' care sa sune la 112 si sa spuna,, a innebunit creata''....

Ei m-ai linistit, multam, macar voi avea asistenta profesionala!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Iunie 2014, ora 15:03

mai nimeni, Ingrid ...mai nimeni !
am cunoscut demult , la gazda din Costinesti , un neamt de prin Ardeal si stind intr-o seara cu toti la un pahar de bere sub umbrar, el ne zice : voi , romanilor , aveti o vorba cu care treceti si peste alea bune si alea rele si-i si bine, dar si rau , caci pe toate le rezolvati zicind : da-l in pzda ma-sii si cu asta s-a incheiat totul !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Iunie 2014, ora 15:07

si, cum ziceam : da-l in p.....ma-sii si hai sa bem o cafea din aia lasata de Musetelul calator prin Paris !

Florine, daca tu te apuci de agricultura io as cultiva niste fructe de mare .... o mere oare in cada ?

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 15 Iunie 2014, ora 15:26

io recomand cresterea ,,fructelor de padure''....un iepuras, o caprioara, un fazanel, un mistret....se pot face tarcuri speciale in fata sau spatele blocurilor...si apropo de balcon....fara nici o gluma ...merge sa ,,cultivi'' ciuperci...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Iunie 2014, ora 15:47

De la: Fl_Orion999, la data 2014-06-15 15:26:17io recomand cresterea ,,fructelor de padure''....un iepuras, o caprioara, un fazanel, un mistret....se pot face tarcuri speciale in fata sau spatele blocurilor...si apropo de balcon....fara nici o gluma ...merge sa ,,cultivi'' ciuperci...

cred ca asta i-ar place lu' don Black ....
chestia cu ciupercile nu tine la mine in balcon ...e groaznic de mult soare si caldura mare, nene !

Fosta membra 9am.ro

61 mesaje
Postat pe: 15 Iunie 2014, ora 16:14

De la: gabigabi2, la data 2014-06-15 15:03:41

mai nimeni, Ingrid ...mai nimeni !
am cunoscut demult , la gazda din Costinesti , un neamt de prin Ardeal si stind intr-o seara cu toti la un pahar de bere sub umbrar, el ne zice : voi , romanilor , aveti o vorba cu care treceti si peste alea bune si alea rele si-i si bine, dar si rau , caci pe toate le rezolvati zicind : da-l in pzda ma-sii si cu asta s-a incheiat totul !

poti sa-ti urmezi idolul indeaproape exact in locatia pe care ai precizat-o !

www.youtube.com/watch?v=Rf2cKqhqunA

www.youtube.com/watch?v=ElLLJ84FG2w

Neagu Djuvara

f'ti-ai draqului de neispraviti nesimtiti !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 15 Iunie 2014, ora 19:05

De la: _Ingrid, la data 2014-06-15 11:06:35
De la: Black_Friday_, la data 2014-06-15 10:08:00Cred c merge mai bine asa:

www.google.com/maps/place/D%C3%A2rvari/@44.471804,26.540998,3a,8...
..

Frumooos! Si e nevoie sa te legitimezi ca sa mergi acolo?

Cum adica sa te legitimezi? Intri pe balta, alegi un loc de pescuit, vine administratorul sa incaseze taxa, platesti si pescuiesti 12 ore.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 15 Iunie 2014, ora 21:56

De la: PaulaZ, la data 2014-06-15 11:45:25
De la: 9am_750, la data 2014-06-15 09:50:24as dori sa spun si eu sarut manusitele si buna dimineata

Buna ziua, domnul George ! Numai bine si curat tie si celor dragi tie! Aveam un gand la dumneata azi. Ai participat intr-o oarecare masura la ''trezirea'' mea, mi-ai calauzit niste pasi pe un drum care imi era incetosat! Vreau sa stii ca iti multumesc! Ai grija de tine, Dumnezeu sa te binecuvanteze!

nu eu paula ca eu nu zic de la mn ce zic,, nu zic din mintea mea,,eu doar citez din cei care sunt indreptatiti sa spuna,,si tu ai grija de tn si dumnezeu sa ti ajute

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Iunie 2014, ora 07:43

moiiii, va era dor de'o ploaie buna, moi ? ietete la ea cum curge siroaie !....offfff ma duc sa pun de'o cafea, d'un ceai, de'o cacao, ca acu' pleaca muncitorul la treaba si v-am pregatit si niste senceviciuri ptr. de dimineata !
sa aveti spor toata saptamina !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 16 Iunie 2014, ora 08:08

De la: gabigabi2, la data 2014-06-16 07:43:50moiiii, va era dor de'o ploaie buna, moi ? ietete la ea cum curge siroaie !....offfff ma duc sa pun de'o cafea, d'un ceai, de'o cacao, ca acu' pleaca muncitorul la treaba si v-am pregatit si niste senceviciuri ptr. de dimineata !

Saru' mana! Ploua, vreme de betie...Cand am plecat de acasa ploua de nu vedeam in fata nici cu stergatoarele pe viteza maxima. Dar, la fel ca si anul trecut, meteorologii ne ameninta cu seceta.

Bun, bem cafeaua si apoi ne apucam de treaba, pentru ca trebuie sa mai dam si productie pe plantatie.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Iunie 2014, ora 08:37

De la: Black_Friday_, la data 2014-06-16 08:08:17
De la: gabigabi2, la data 2014-06-16 07:43:50moiiii, va era dor de'o ploaie buna, moi ? ietete la ea cum curge siroaie !....offfff ma duc sa pun de'o cafea, d'un ceai, de'o cacao, ca acu' pleaca muncitorul la treaba si v-am pregatit si niste senceviciuri ptr. de dimineata !

Saru' mana! Ploua, vreme de betie...Cand am plecat de acasa ploua de nu vedeam in fata nici cu stergatoarele pe viteza maxima. Dar, la fel ca si anul trecut, meteorologii ne ameninta cu seceta.

Bun, bem cafeaua si apoi ne apucam de treaba, pentru ca trebuie sa mai dam si productie pe plantatie.

mi-e ca s-a-nmuiat toata plantatia de la atita ploaie!
e luni , inceput de saptamina s'am sarit de jumatatea lui iunie si nu stiu cind a trecut atit de repede juma' de an !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 16 Iunie 2014, ora 10:28

buna dimi....o noua saptamana se iteste la orizont...o cafea bine facuta e bine venita....chiar daca-i ploaie afara nu fiti tristi....ploaia spala si purifica...o zi buna sa aveti....

youtu.be/b_S9yObnmWo

youtu.be/KqTx3_mUfig

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 16 Iunie 2014, ora 11:25

De la: Fl_Orion999, la data 2014-06-16 10:28:38buna dimi....o noua saptamana se iteste la orizont...o cafea bine facuta e bine venita....chiar daca-i ploaie afara nu fiti tristi....ploaia spala si purifica...o zi buna sa aveti....

youtu.be/b_S9yObnmWo

youtu.be/KqTx3_mUfig

SOARELE ERA SI EL O PORTOCALA!!!

Yépà!

www.youtube.com/watch?v=VGwXp4zHAQc

Intr-o zi mi-ai daruit...... Eram doi copii si aveam .......

Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum ! Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 16 Iunie 2014, ora 13:17

Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum ! Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Iunie 2014, ora 14:14

ai zis de portocala ? ieeeees : mi-ai dat o idee cu portocalele s' acu' ca -s ieftine , ce-ar fi sa fac o dulceata ?...e buna, e dulce - acrisoara si la iarna....eeeee , ce zici ?

daaaa' mai e vreo gura de cafea prin casa asta ?
poiiii, ia sa videm nu-iiiiii
atunci, purcedem sa punem ibricul pe foc !

cui i-e foame are pe aragaz, in bucatarie, o mincarica de fasole grasa si frageda si o salata de castraveti cu verdeata si usturoi ....jnitelele sunt in cuptor, la cald !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 17 Iunie 2014, ora 07:14

Neata buna, nimeni la cafea?

Recisor si astazi, imi tot bat capul cu ce sa ma imbrac

Fac eu cafeaua astazi, sa taiem aerul rece cu o aroma fierbinte, pentru fiecare cafegiu care trece pe aici!
Giovica e suparat?
Emil canadianul nu a aparut inca, fiica lui ne transmite salutari si apeleaza la noi sa le fim alaturi prin rugaciuni - eu cu ganduri bune, ca nu cred ca am trecere la cel de sus, dar ma bizui pe voi.

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 17 Iunie 2014, ora 08:03

Sa va las o povestioara simpatica reala.
Ieri asteptam rezultatele unor testari, fiecare povestea ce a scris, cand o fata foarte simpatica si dezghetata trage concluzia ca ea pica.
- ..si am invatat! toate examenele pentru care am invatat le-am picat, zice ea
- Si celelalte?
- Le-am platit

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Iunie 2014, ora 08:29

De la: _Ingrid, la data 2014-06-17 07:14:42Neata buna, nimeni la cafea?

Recisor si astazi, imi tot bat capul cu ce sa ma imbrac

Fac eu cafeaua astazi, sa taiem aerul rece cu o aroma fierbinte, pentru fiecare cafegiu care trece pe aici!
Giovica e suparat?
Emil canadianul nu a aparut inca, fiica lui ne transmite salutari si apeleaza la noi sa le fim alaturi prin rugaciuni - eu cu ganduri bune, ca nu cred ca am trecere la cel de sus, dar ma bizui pe voi.

Buna dimineata !
ma-nscriu si eu ptr. o cana de cafea ! tre' sa dau vreun test, ceva ?
eeee, gluma si nu prea ce-a zis fatuca aia si e atit de trist si asta ptr. ca deja suntem Convinsi ca pe "cinstite" nu mai e nimic....totul se plateste !

si-n final , ce sa mai zic : Dumnezeu cu Mila !

P.S
eu l-am tot strigat pe Giova, dar dupa mizeria aruncata asupra lui de nefericitul ala de om....stii tu care cred ca nu mai vrea sa apara aici si-mi pare atit de rau !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 17 Iunie 2014, ora 11:09

am venit si io la o sueta la cafea....cine, ce, cat sau cum ,,,,stie cineva...???

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Iunie 2014, ora 13:50

dupa cum se poate observa, nimeni nu mai stie nici cum, nici cu cine ....e un haloimes in viata noastra politica, de ne tine mai tot timpul ocupati, pe principiul ala cu scuturatul sacului in care sunt prinsi soarecii......asta , ca sa nu cumva sa se uneasca si sa roada sacul !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Iunie 2014, ora 13:52

aaaa, ziceam sa ma duc sa mai fac o cafeluta, dar vaz ca mai este facuta de Ingrid , ne mai fiind prea multi doritori !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Iunie 2014, ora 02:16

De la: gabigabi2, la data 2014-06-16 08:37:11
De la: Black_Friday_, la data 2014-06-16 08:08:17

mi-e ca s-a-nmuiat toata plantatia de la atita ploaie!
e luni , inceput de saptamina s'am sarit de jumatatea lui iunie si nu stiu cind a trecut atit de repede juma' de an !

Parca spuneai pe topicul cu meteo, ca e soare la tine.
Tu numai ca sa ma contrazici.....
Ploua in fiecare zi si e o umezeala ca miroase a mucegai peste tot.
In cladiri miroase a tencuiala uda, din aer numai.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Iunie 2014, ora 02:17

De la: _Ingrid, la data 2014-06-17 08:03:49Sa va las o povestioara simpatica reala.
Ieri asteptam rezultatele unor testari, fiecare povestea ce a scris, cand o fata foarte simpatica si dezghetata trage concluzia ca ea pica.
- ..si am invatat! toate examenele pentru care am invatat le-am picat, zice ea
- Si celelalte?
- Le-am platit

La mine e pe dos.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Pagini: << 2220 2221 2222 2223 2224 2225 2226 2227 2228 2229 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: