back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 August 2017, ora 14:16

altii ? care altii, Hakoane ? te referi cumva la @ Silviu, caruia-i spuneai ca-i un TARAN si care te-ntreba de ce -ti place sa Cobesti, Bucurindu-te de proasta stare a Romaniei ?
cine altcineva iti mai zbirniia-n strune ? ia sa ne gindim ? Shogoru @ Rabdu ? ha, poi ala era , ca si tine , un Impostor ofticos , plin de ranchiuna ....la fel ca si tine , ca doar cine se aseamana se aduna !

in rest, scumpule, asculta -mi sfatul dat mai demult :
du-te la un nenea doctoru' cu o canapea comoda - nu aia pe care o plimbai tu , la un moment dat , prin forum - si spovedeste-te lui
ca nu-ndraznesc sa te trimit spre vreun duhovnic ptr. a face acelasi lucru izbavitor ptr. sufletul si mintea ta chinuite : sa te spovedesti !

te pupa mama, ingrijorata fiind de starea ta de sanatate mentala tot mai deteriorata !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 August 2017, ora 13:03

daca la nenea doctoru' nu vrei ;
la taica parintele nici atit ,
atunci incearca la popmpieri
c'a-nceput sa-ti iasa fum din creieri si delirezi deja !

deh: caldura mare si boala ta fiind veche, fandaxia ta e gata !

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 August 2017, ora 13:12

fraiereeee.....prin acceptarea relatiei cu Shogoru @ Rabdu ai confirmat prezenta TA Continua pe acest forum, sub diversele tare clone !
cit despre insultele mele si nu ale tale , ha.....tu o insultai pina si pe @ Victorita , blinda doamna pocaita de pe acest topic....ba, te-ai luat in bete pina si cu @ Yorick , caci nimeni n-a scapat de cognitia ta tzifnoasa !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 August 2017, ora 13:35

@ Hakoane : fiecare va da ortu' popii atunci cind ii va veni rindul , sa nu crezi ca tu vei face exceptie si va fi pomenit cu drag sau nu - dupa moarte- in functie de cum i-a tratat pe cei din jurul sau !

cit despre @ Rabdu....un impostor cu apucaturi cam feminine , tinind cont de avatarul @ Maria ....da' acu' se poarta , fiind pe gustul unora si pe al tau, cumva ?

haaaa ! chestia spusa de catre @ Silviu , imi permit sa-ti aduc aminte ca Initial a fost data altcuiva si apoi a folosit-o si ptr. mine el nefiind la fel de INVENTIV la insulte ca tine ca sa mai " fabrice " inca una noua si, chiar daca tu l-ai facut TARAN, el era un domn totusi !

Polixenia

2831 mesaje
Oras: Resita

Postat pe: 29 August 2017, ora 01:39

De la: IonOOO, la data 2017-07-02 11:04:53Un om civilizat va tine seama ca toate actiunile sale sa nu fie indreptate impotriva aproapelui. Pentru asta va citi si v-a tine cont de scrisul Bibliei!

Ce este pacatul? Dumnezeu da prin Biblie oamenilor:indemnuti.porunci,invataturi,sfaturi... . incalcarea lor de catre noi oamenii,este pacat!

"NU SF TRADITIE APUSEANA SAU BIZANTINA,TALMUDUL,CARTEA LUI MORMON,SPIRITUL PROFETIC,CARTI DE RUGACIUNI SI REGULAMETE,LUCRARILE SCLAVULUI FIDEL SI PREVAZATOR,.....ect, CI DOAR BIBLIA ESTE SINGURA CARTE SFANTA DE PE PAMANT!

COPII SUNT FLORILE PAPANTULUI: Daca doriti sa deschideti linckul de mai jos,copiati-l,puneti-l in browser si dati motor cautare

https://www.youtube.com/watch?v=T5gEX3Hgg4s[/quote]

Biblia este adevarata pentru ca asa scrie in biblie! Stiai ca asta se numeste logica circulara? Sa inteleg ca tu vrei sa omori homosexuali, vrajitoare si fetele care nu mai sunt fecioare? Asa scrie in biblie! Asta cam inseamna ca faci apologia crimei daca ne manipulezi sa citim si sa credem in indemnurile dumnezeului tau putin dezaxat! Daca nu faci ce scrie in biblie esti un pacatos! Pacatosule! Nu cumva esti intr-o mare dilema?

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 29 August 2017, ora 01:43

De la: IonOOO, la data 2017-07-03 17:36:41
Ca tanar pastor am facut vizite din casa in casa intr-o parohie groaznica. Pretutindeni mi se trantea usa in nas si mi se spunea: "Nu cumparam nimic!" Dar eu puneam piciorul in intredeschizatura usii si raspundeam: "N-am nimic de vanzare. Sint pastor"."N-avem nevoie de popa! Intr-o zi am intrat intr-o locuinta a carei usa de la intrare dadea drept in bucatarie si am vazut un tanar care mergea furios de colo pana colo. "Buna ziua!" zic eu. "Buna" "Eu sint pastorul . Atunci se opreste si urla: "Ce ,un popa?! Asta-mi mai lipseste! Tocmai asta-mi lipsea! Afara! Eu nu mai cred in nimic,mi-am pierdut credinta in omenire" Trebuie sa fi suferit vreo lovitura dura. I-am raspuns: "Tinere,ne putem da mana. Si eu mi-am pierdut credinta in omenire!" "Cum asa? intreba el uluit
.. "Ca pastor trebuia sa va pastrati credinta in omenire!" "Crezi?"am replicat eu. 'Imi pare rau,dar am pierdut-o. Am fost in razboi. Si cand ma gandesc la obscenitatile,la toata necuratia,la tot acest egoism care e in lume,nu,multumesc,nu mai cred in omenire!" "Aveti dreptate" recunoaste el,dar atunci nu inteleg de ce sunteti pastor! O,spun eu, "am primit o noua credinta,pe care nimic n-o poate zgudui..." "Ha as fi curios sa stiu si eu despre ce credinta este vorba". Si atunci am putut sa-i vestesc Evanghelia: ""Este vorba de totala mea incredere in Isus Cristos,care a venit ca singura sansa pentru lume!" "Isus?" se mira el. "Dar asta-i crestinismul. Si eu credeam ca s-a terminat cu el". "Deloc. El intra in actiune acolo unde toate celelalte credinte au dat gres!"
As dori ca voi sa aruncati peste bord toate credintele voastre false,si sa gasiti increderea in Isus!

Extras din Isus Destinul nostru Wilhelm Busch

Ce poveste frumoasa!
Cine este isus? Eu nu am invatat la istorie despre el.

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 29 August 2017, ora 01:46

De la: IonOOO, la data 2017-07-02 11:04:53Un om civilizat va tine seama ca toate actiunile sale sa nu fie indreptate impotriva aproapelui. Pentru asta va citi si v-a tine cont de scrisul Bibliei!

Ce este pacatul? Dumnezeu da prin Biblie oamenilor:indemnuti.porunci,invataturi,sfaturi... . incalcarea lor de catre noi oamenii,este pacat!

"NU SF TRADITIE APUSEANA SAU BIZANTINA,TALMUDUL,CARTEA LUI MORMON,SPIRITUL PROFETIC,CARTI DE RUGACIUNI SI REGULAMETE,LUCRARILE SCLAVULUI FIDEL SI PREVAZATOR,.....ect, CI DOAR BIBLIA ESTE SINGURA CARTE SFANTA DE PE PAMANT!

COPII SUNT FLORILE PAPANTULUI: Daca doriti sa deschideti linckul de mai jos,copiati-l,puneti-l in browser si dati motor cautare

https://www.youtube.com/watch?v=T5gEX3Hgg4s[/quote]

Un om civilizat nu are nevoie sa citeasca o carte de povesti ca sa tina cont de cei din jurul sau! Un crestin insa poate fi hot sau criminal chiar si daca citeste biblia!

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 29 August 2017, ora 01:53

De la: gabigabi2, la data 2017-07-14 15:23:50
De la: gabigabi, la data 2011-04-04 10:07:10auzi tu, numarule cu avatar de femeie si cu exprimare de barbat : ce-ai mincat de dimineata atit de rau, ca ai vomitat aici ? te-ai imbatat de vorbe....l-ai luat in tarbaca pe yorick ce-ti este vadit superior din toate pctele de vedere si ai insultat pe toata lumea si te-ai facut de bacanie ! la cita ura ai in tine, nici nu ma mir ca trebuia s-o versi undeva !
- evident ca preotii crestini au calculat dupa biblie, ptr. ca asta-i cartea de capatii a rasei albe si aparitia " LUMEI " ei o fi fiind undeva pe la 6.000ani. i.e.n ! iar e evident ca civilizatia chineza isi numara deja cam 12.ooo ani si ca, Crestinismul s-a nascut insumind in povestea lui elementele celorlalte religii si se vede foarte bine asta in cultul lui Iisus... numai mintea voastra sustine cu incapatinare ca Biblia are aroganta de a explica APARITIA tuturor ! NU , asta a fost modul iudeilor- crestini de a-si explica aparitia lumii , prin prisma lor de ultima si cea mai noua rasa de oameni aparuta pe pamint !

iete ce face omu' cind n-are ce face : rasfoieste prin arhiva si ce gaseste ?
pfiii gaseste ca 2 avataruri cu chip de femeie si exprimare barbateasca Apartineau aceleiasi persoane, SIMULTAN : @9 Am 246679
si @9Am 243736 si amindoua sunt Hakon in devenire ...din ce an ? din 2011!

736 era un jurist din Constanta. Stia prea multe despre Legea 221/2009 ca sa fie.....altcineva!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 29 August 2017, ora 14:16

asa o fi, nu stiu ....dar asta nu justifica limbajul , iar daca zici ca e jurist e si mai grav !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 August 2017, ora 15:08

despre care rahat mincat tot vorbesti ca o moara stricata ?
poti da vreun exemplu de minciuna spusa de mine si VERIFICATA de toti cei care m-au cunoscut ?
despre tine Cine / CE stie ?
nu apari pe nicaieri.... esti ca un strigoi ce bintuie pe aici si inducind tot felul de miasme ....
cin' sa fie naivul care sa te ia in seama , ia spune ?!

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 1 Septembrie 2017, ora 00:49

De la: gabigabi2, la data 2017-08-31 15:08:20despre care rahat mincat tot vorbesti ca o moara stricata ?
poti da vreun exemplu de minciuna spusa de mine si VERIFICATA de toti cei care m-au cunoscut ?
nu apari pe nicaieri.... esti ca un strigoi ce bintuie pe aici si inducind tot felul de miasme ....

Cu cine te certi?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Septembrie 2017, ora 13:15

De la: Polixenia, la data 2017-09-01 00:49:25
De la: gabigabi2, la data 2017-08-31 15:08:20despre care rahat mincat tot vorbesti ca o moara stricata ?

Cu cine te certi?

haaaa....pe buna dreptate pui aceasta intrebare, devreme ce jupin Hakon face ce stie sa faca : arunca rahatul in ventilator si se cara de pe forum luindu-si si porcaria cu el !
si uite asa , cel care n-a vazut postarea respectiva se-ntreaba mirat : da' ce'are asta de se cearta singura ?

IonOOO

376 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 Septembrie 2017, ora 12:33

De la: Polixenia, la data 2017-08-29 01:43:24
De la: IonOOO, la data 2017-07-03 17:36:41
Ca tanar pastor am facut vizite din casa in casa intr-o parohie groaznica. Pretutindeni mi se trantea usa in nas si mi se spunea: "Nu cumparam nimic!" Dar eu puneam piciorul in intredeschizatura usii si raspundeam: "N-am nimic de vanzare. Sint pastor"."N-avem nevoie de popa! Intr-o zi am intrat intr-o locuinta a carei usa de la intrare dadea drept in bucatarie si am vazut un tanar care mergea furios de colo pana colo. "Buna ziua!" zic eu. "Buna" "Eu sint pastorul . Atunci se opreste si urla: "Ce ,un popa?! Asta-mi mai lipseste! Tocmai asta-mi lipsea! Afara! Eu nu mai cred in nimic,mi-am pierdut credinta in omenire" Trebuie sa fi suferit vreo lovitura dura. I-am raspuns: "Tinere,ne putem da mana. Si eu mi-am pierdut credinta in omenire!" "Cum asa? intreba el uluit
.. "Ca pastor trebuia sa va pastrati credinta in omenire!" "Crezi?"am replicat eu. 'Imi pare rau,dar am pierdut-o. Am fost in razboi. Si cand ma gandesc la obscenitatile,la toata necuratia,la tot acest egoism care e in lume,nu,multumesc,nu mai cred in omenire!" "Aveti dreptate" recunoaste el,dar atunci nu inteleg de ce sunteti pastor! O,spun eu, "am primit o noua credinta,pe care nimic n-o poate zgudui..." "Ha as fi curios sa stiu si eu despre ce credinta este vorba". Si atunci am putut sa-i vestesc Evanghelia: ""Este vorba de totala mea incredere in Isus Cristos,care a venit ca singura sansa pentru lume!" "Isus?" se mira el. "Dar asta-i crestinismul. Si eu credeam ca s-a terminat cu el". "Deloc. El intra in actiune acolo unde toate celelalte credinte au dat gres!"
As dori ca voi sa aruncati peste bord toate credintele voastre false,si sa gasiti increderea in Isus!

Extras din Isus Destinul nostru Wilhelm Busch

Ce poveste frumoasa!
Cine este isus? Eu nu am invatat la istorie despre el.

Probabil ca sunteti o alta generatie,nu ati fost atenta sau ati lipsit de la ora de ISTORIE in clasa a 11,Probleme Fundamentale Ale Istoriei Lumii Antice si Medievale,editat in anul 1980,deci cu 10 ani inante de anul '90. Cititi va rog daca va intereseaza la pagina 41,unde scrie despre Isus,Biblie ca fiind o lucrare si un personaj istoric real,dar negand supranaturalul:ceva specific bineinteles acelei perioade. Imprtant insa este ca si acesti autori atei recunosc aceste adevaruri incontestabile. Numai bine v-a doresc! UN OM ABSOLUT SINCER https://www.youtube.com/watch?v=--m-EqVW2UY Daca doriti sa deschideti acest linck,copiati-l puneti-l in browser si dati motor cautare.

IonOOO

376 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 Septembrie 2017, ora 14:35

De la: Polixenia, la data 2017-08-29 01:53:42
De la: gabigabi, la data 2011-04-04 10:07:10auzi tu, numarule cu avatar de femeie si cu exprimare de barbat : ce-ai mincat de dimineata atit de rau, ca ai vomitat aici ? te-ai imbatat de vorbe....l-ai luat in tarbaca pe yorick ce-ti este vadit superior din toate pctele de vedere si ai insultat pe toata lumea si te-ai facut de bacanie ! la cita ura ai in tine, nici nu ma mir ca trebuia s-o versi undeva !
- evident ca preotii crestini au calculat dupa biblie, ptr. ca asta-i cartea de capatii a rasei albe si aparitia " LUMEI " ei o fi fiind undeva pe la 6.000ani. i.e.n ! iar e evident ca civilizatia chineza isi numara deja cam 12.ooo ani si ca, Crestinismul s-a nascut insumind in povestea lui elementele celorlalte religii si se vede foarte bine asta in cultul lui Iisus... numai mintea voastra sustine cu incapatinare ca Biblia are aroganta de a explica APARITIA tuturor ! NU , asta a fost modul iudeilor- crestini de a-si explica aparitia lumii , prin prisma lor de ultima si cea mai noua rasa de oameni aparuta pe pamint !

pfiii gaseste ca 2 avataruri cu chip de femeie si exprimare barbateasca Apartineau aceleiasi persoane, SIMULTAN : @9 Am 246679

736 era un jurist din Constanta. Stia prea multe despre Legea 221/2009 ca sa fie.....altcineva!

Preotii crestini nu sunt totuna cu Biblia. Unde scrie in Biblie ca lumea este de 6000 de ani ? Nicaieri! Sa nu amestecam lucrurile: Biblia este o lucrare de sorginta Divino-umana,pe cand comentariile ei sunt doar umane. Omul ramane om iar,Dumnezeu ramane Dumnezeu!

Fosta membra 9am.ro

86 mesaje
Postat pe: 3 Septembrie 2017, ora 09:48

De la: IonOOO, la data 2017-09-02 12:33:49

Probabil ca sunteti o alta generatie,nu ati fost atenta sau ati lipsit de la ora de ISTORIE in clasa a 11,Probleme Fundamentale Ale Istoriei Lumii Antice si Medievale,editat in anul 1980,deci cu 10 ani inante de anul '90. Cititi va rog daca va intereseaza la pagina 41,unde scrie despre Isus,Biblie ca fiind o lucrare si un personaj istoric real,dar negand supranaturalul:ceva specific bineinteles acelei perioade. Imprtant insa este ca si acesti autori atei recunosc aceste adevaruri incontestabile. Numai bine v-a doresc! UN OM ABSOLUT SINCER https://www.youtube.com/watch?v=--m-EqVW2UY Daca doriti sa deschideti acest linck,copiati-l puneti-l in browser si dati motor cautare.

Ioane, nu ai avut rabdarea necesara, capacitatea intelectuala si curiozitatea, sa citesti manualul de istorie pana la sfarsit, citez:

,,MISCARI ideologice, sociale si politice IMPOTRIVA DOMINATIEI feudalo-BISERICESTI”,
pag.130.

ioaneee, lasa vrajeala si asterne-te cu lectura pe manualul de istorie si citeste capitolul respectiv, cu atat mai bine pentru tine ar fi;sa intelegi corect ceea ce citesti.i00aneeee!

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2017, ora 21:25

De la: IonOOO, la data 2017-09-02 14:35:43
De la: Polixenia, la data 2017-08-29 01:53:42

Preotii crestini nu sunt totuna cu Biblia. Unde scrie in Biblie ca lumea este de 6000 de ani ? Nicaieri! Sa nu amestecam lucrurile: Biblia este o lucrare de sorginta Divino-umana,pe cand comentariile ei sunt doar umane. Omul ramane om iar,Dumnezeu ramane Dumnezeu!

Daca citesti biblia ai impresia ca dumnezeu este un retardat schizofrenic! Te poti lauda cu un asemenea dumnezeu? Si nu este nici macar omnipotent! Cand mediaza cu Avram distrugerea Sodomei si Gomorei ii spune acestuia ca merge in Sodoma si Gomora sa vada daca zvonurile despre ce se intampla acolo, se confirma. Cum explici ''scaparea'' asta?

Fosta membra 9am.ro

111 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2017, ora 22:21

daca eu ii spun cuiva ca merg acasa sa vad daca mai am patul in care m am trezit dimineata, nu inseamna nici pe departe ca nu stiu daca mai am patul. Nu poti face o a firmatie despre ce stie cineva dupa ceea ce spune la un moment dat

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2017, ora 22:33

De la: 9am_1031, la data 2017-10-05 22:21:41daca eu ii spun cuiva ca merg acasa sa vad daca mai am patul in care m am trezit dimineata, nu inseamna nici pe departe ca nu stiu daca mai am patul. Nu poti face o a firmatie despre ce stie cineva dupa ceea ce spune la un moment dat

Tot din timpul medierii respective! Dumnezeu ajunge la concluzia ca doar LOT merita sa fie salvat, el si familia lui! Dumnezeu iar greseste, nu stie ca si LOT e un pacatos si fetele lui, idem. Dupa salvarea lor, fetele lui Lot fac sex cu acesta si ii fabrica ''nepoti''. Era chiar atat de naiv dumnezeul evreilor? Sau nu ''vedea'' in viitor? De fapt nu ma mira nimic la el! Si Adam si Eva si Cain si Abel apar ca niste rebuturi insa sa pedepsesti lipsa ta de competenta inventand pacatul mi se pare nedemn pentru o divinitate!

Fosta membra 9am.ro

111 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2017, ora 10:20

daca tu ai vrea sa creezi o lume a ta si ai avea de ales intre:
1. sa creezi 1000 de roboti care sa gandeasca tot ceea ce tu ai programat, sa procedeze exact cum sunt instructiunile tale si sa ti aduca intotdeauna rezultatele asteptate DAR sa nu aiba capacitatea de a decide singuri. Deci robotii nu vor putea niciodata alege daca fac tot ceea ce fac fiindca stiu ca tie i ti place, deci ca te iubesc si aleg sa ti faca pe plac
2. creezi 1000 de roboti cu un Creier Independent. Pe acestia ii instruiest la fel, DAR exista riscul sa aleaga altceva decat sa ti faca tie pe plac. Avantajul enorm pe care l a vazut Dumnezeu la aceasta varianta pe care a si aleso e ca acestia din urma in cazul in care vor alege sa faca ce i place lui Dumnezeu o vor face fiindca l iubesc. Eu as alege la fel, tu? Ce ti place mai mult sa ai un Caine de plus care sa l mangai sau unul viu care sa i placa sa fie mangaiat?

Fosta membra 9am.ro

111 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2017, ora 10:21

deci Dumnezeu nu greseste ci doar permite ceva ce deja stie ca se va intampla chiar daca se face in fata omului prost ca nu ar sti ce urmeaza

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2017, ora 14:26

De la: Polixenia, la data 2017-10-05 22:33:14
De la: 9am_1031, la data 2017-10-05 22:21:41daca eu ii spun cuiva ca merg acasa sa vad daca mai am patul in care m am trezit dimineata, nu inseamna nici pe departe ca nu stiu daca mai am patul. Nu poti face o a firmatie despre ce stie cineva dupa ceea ce spune la un moment dat

Tot din timpul medierii respective! Dumnezeu ajunge la concluzia ca doar LOT merita sa fie salvat, el si familia lui! Dumnezeu iar greseste, nu stie ca si LOT e un pacatos si fetele lui, idem. Dupa salvarea lor, fetele lui Lot fac sex cu acesta si ii fabrica ''nepoti''. Era chiar atat de naiv dumnezeul evreilor? Sau nu ''vedea'' in viitor? De fapt nu ma mira nimic la el! Si Adam si Eva si Cain si Abel apar ca niste rebuturi insa sa pedepsesti lipsa ta de competenta inventand pacatul mi se pare nedemn pentru o divinitate!

ahhhhh, bravo, Polixenio ......car' vasazica ai citit - chiar studiat - Biblia mai bine decit multi altii ! da' de ce ai facut asta, tu fiind un ateu ?
ai vrut s-o intelegi, intr-adevar, sau ca sa dovedesti ca-i aiurea si deci ai citit-o cu hirtia si creionul alaturi , notind diversele nepotriviri ?

P.S
cit despre acoperirea incompetentei si inventarea pacatelor traduse prin dosare fabricate la comanda sau insistenta cu care -i faci pe altii Penali , e la ordinea zilei si azi, dupa niste mii de ani ! deci: de ce te miri ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2017, ora 14:30

De la: scharf, la data 2017-10-06 10:21:29deci Dumnezeu nu greseste ci doar permite ceva ce deja stie ca se va intampla chiar daca se face in fata omului prost ca nu ar sti ce urmeaza

cu alte cuvinte , Dumnezeu i-a dat omului LIBERUL ARBITRU si minte ca sa gindeasca si sa inteleaga ce face si apoi sa ALEAGA sa faca bine sau sa greseasca ?!

Fosta membra 9am.ro

111 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2017, ora 14:37

exact

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2017, ora 15:02

ahhh, dar privind si auzind de prin media toate nebuniile cite se-ntimpla, nu ti se pare ca oamenii au pornit p' o panta periculoasa , nemaigindindu-se la consecintele faptelor lor ? de ce crezi ca se-ntimpla asta ?

Fosta membra 9am.ro

111 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2017, ora 15:40

ce se aude in media e numai ceea ce fac oamenii mai cunoscuti care sunt probabil 0,0000000% din populatie. Ceea ce facem de fapt toti ceilalti 99,9999999% e la fel de rau. Exista oameni care fac raul mai mult si care l fac mai putin, si cu binele e invers. Fiindca consecintele faptelor noastre, cu putine exceptii, se vor vedea in viitor face fiecare ce crede in prezent ca e bine

Fosta membra 9am.ro

111 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2017, ora 15:45

problema mai mare e definirea pseudobinelui de azi care, fiind invers proportional cu raul, creste periculos in dimensiune. La un moment dat nu va mai exista raul ca entitate, totul fiind acceptat de oameni ca fiind bine si permis

9am_17655

329 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2017, ora 16:09

De la: scharf, la data 2017-10-06 10:20:08daca tu ai vrea sa creezi o lume a ta si ai avea de ales intre:
1. sa creezi 1000 de roboti care sa gandeasca tot ceea ce tu ai programat, sa procedeze exact cum sunt instructiunile tale si sa ti aduca intotdeauna rezultatele asteptate DAR sa nu aiba capacitatea de a decide singuri. Deci robotii nu vor putea niciodata alege daca fac tot ceea ce fac fiindca stiu ca tie i ti place, deci ca te iubesc si aleg sa ti faca pe plac
2. creezi 1000 de roboti cu un Creier Independent. Pe acestia ii instruiest la fel, DAR exista riscul sa aleaga altceva decat sa ti faca tie pe plac. Avantajul enorm pe care l a vazut Dumnezeu la aceasta varianta pe care a si aleso e ca acestia din urma in cazul in care vor alege sa faca ce i place lui Dumnezeu o vor face fiindca l iubesc. Eu as alege la fel, tu? Ce ti place mai mult sa ai un Caine de plus care sa l mangai sau unul viu care sa i placa sa fie mangaiat?

Tre' sa recunosti ca productia lui Dumnezeu mai da rateuri , pentru ca nu toate "creierele independente" ajung sa-si insuseasca un mimim instructaj , desi ,zici tu , Dzeu stie tot .

Marea contradictie intre LIBERUL ARBITRU si PREDESTINARE nu o poti explica nicicum , oricate povesti imaginare cu roboti ai inventa .
Ceva e putred in linia tehnologica a omnipotentului !
Altfel nu ar muri copii la nastere sau in cristelnita popii , mai lasati gargara cu "liberul arbitru" !

Fosta membra 9am.ro

111 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2017, ora 18:34

Contradictia se aplica la doua elemente care se exclud reciproc, in cazul nostru nu vad care sunt acele elemente.
Ca si in clopotul lui Gauss exista 3 categorii de oameni:
-marea majoritate cu capacitate intelectuala suficienta sa inteleaga si sa decida cu consecintele deciziilor luate
-fff putini ori retardati, ori care mor in copilarie ori care au alta problema grava organica. Toti acestia cu QI

Fosta membra 9am.ro

111 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2017, ora 18:55

< 40 nu pot prelucra informatia, nu pot lua decizii deci sunt predestinati pentru rai
-fff putini geniali care inteleg extrem de mult si care raspund deasemenea singuri cu consecintele care rezulta
Dumnezeu a creat din punctul sta de vedere 2 categorii: cei incapabili de ceva mergdupa maxim 100 ani pe pamant in rai
cei capabili aleg singuri

Fosta membra 9am.ro

111 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2017, ora 19:01

Din aparenta contradictie reiese clar ca Dumnezeu a folosit o logica curata si buna pentru noi cu o sansa teoretica si practica de 100% de a merge in raipt cei distrusi si o sansa din pacate in mare parte numai teoretica a celorlalti
Sa fim sinceri toti am fi ales sa fim cei normali chiar daca stim proportia celor la urma fericiti dar de aici rezulta echilibrul din creatie cu avantajele si dezavantajele implicate

Pagini: << 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: