Info
x
Cine este dumnezeu ?!!!!
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 11 Decembrie 2016, ora 13:46
De la: symy1, la data 2016-12-10 18:42:50De la: gabigabi2, la data 2016-12-10 15:16:47Dumnezeu sa te aibe-n paza lui !Si pe tine sssst, sa nu-i spui nebunului ca ESTE sub Paza lui Dumnezeu si nu stie .... lasa-l asa, in nestiinta lui , ca iar face-o criza de isterie ! tu ce faci ?
|
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 13 Decembrie 2016, ora 17:15
De la: _HaK0oN_, la data 2016-12-13 16:10:35De la: gabigabi2, la data 2016-12-11 13:46:34 Cred ca Gabi ati da zilnic doza ta de nebunie Nu inteleg cum de va mai suportati eu v-as interna pe amandoi (separat) sunteti ca tusa si junghiul... Mosul sa va adca ...bomboane cu verde de Paris...haine de pirat cu multe cutite si pistoale...grenade ...tunuri...ultimul voi fi eu... va ingrop GRATIS...in acelasi sicriu e scump locul de veci
Raporteaza abuz de limbaj
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Fosta membra 9am.ro 223 mesaje Membru din: 14/11/2016 |
Postat pe: 13 Decembrie 2016, ora 18:14
iar ai aparut, sarlatane mocirlit !?
symynica tigva mica, shoshoi in bafta ta! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Decembrie 2016, ora 13:56
De la: symy1, la data 2016-12-13 17:15:05De la: _HaK0oN_, la data 2016-12-13 16:10:35De la: gabigabi2, la data 2016-12-11 13:46:34 deh, taica , daca asta e "publicul " , cu asta discutam, daca domniile voastre, subtiri la piele fiind, m-ati lasat singura cu el ! ce sa fac ? as fi facut si eu o conversatie finuta , cu voi, dar cu asta nu merge si atunci tre' sa vorbesc mai pe intelesul lui si poate intelege si el ce suflet si minte bolnava are ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Decembrie 2016, ora 15:03
cu soriciul, nesimtirea si prostia pe care le-ai expus, de ce draku mai reprosezi predicatorului pocait, sorry, sarlatanului ordinar, ca te-a abandonat in purgatoriu, lumpenlatrinisto mahalagioaica miasmata?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Decembrie 2016, ora 13:38
nu reprosez ci, constat ! si , in acest caz, nici el n-are de ce sa fie nemultumit de nivelul discutiilor, devreme ce a abandonat forumul !
este exact ca-n politica noastra : 60 % din alegatori aleg sa NU vina la vot , lasindu-i pe ceilalti sa decida, dar se pling p' orma de directia in care se merge !
|
Postat pe: 19 Decembrie 2016, ora 11:21
da, am constatat: soriciul gros, nesimtirea , masochismul, ticalosia si prostia pe care le-ai expus.
fapt pentru care, o sa-ti primesti portiile binemeritate, expirato ingalata miasmata. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Decembrie 2016, ora 13:26
ok . daca numai atita poti !
ca , deh : de unde nu e , nici Dumnezeu nu cere !
|
|
|
|
Postat pe: 20 Decembrie 2016, ora 14:06
cine este dumnezeu pentru a incerca sa ceara ceva pentru a darui unei jegoase stulta miasmata de teapa ta ?
|
|
Postat pe: 20 Decembrie 2016, ora 14:28
corect si , in ceea ce te priveste, a avut grija sa nu arunce margaritare porcului !
|
Postat pe: 21 Decembrie 2016, ora 15:21
azi e Ignatu' si se taie porcu'.....si, te-am raportat !
|
Fosta membra 9am.ro 142 mesaje Membru din: 15/06/2014 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Decembrie 2016, ora 23:35
Dumnezeu doarme , din moment ce taraturi scarboase si viermi lati ca tine umbla nestingherite pe Pamant !
Every normal man must be tempted, at times, to spit on his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats. - H. L. Mencken
|
|
IonOOO 376 mesaje Membru din: 28/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Aprilie 2017, ora 12:52
Buna ziua! Ma scuzati de interventie,dar acesta nu este un dialog. Sa incercam altceva: Intr-un video clip,putem vedea IERTAREA unor persoane mature. INTREBARE:De unde vine aceasta putere de a ierta? Este clar ca de la Isus: POVESTEA TULBURATOARE A UNEI CONDAMNATE LA MOARTE https://www.youtube.com/watch?v=nM_aypcjQNIPentru cei ce vor sa vada video-clipul,ii sfatuiesc,sa copie linckul,sa-l puie in brwser,si sa dea motor cautare. Numai bine,tuturor. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Aprilie 2017, ora 14:24
De la: IonOOO, la data 2017-04-04 12:52:32 eiiii, Ioane, ce mai faci ? ma bucura aparitia ta , asta confirmind ca esti bine sanatos ! ce sa-ti doresc altceva mai mult si mai bun decit Sanatate, Dragoste in inima ptr. toti si Toate si, Sarbatori fericite ?! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Aprilie 2017, ora 09:39
De la: gabigabi2, la data 2017-04-04 14:24:07De la: IonOOO, la data 2017-04-04 12:52:32 Si eu m-a bucur! V-a placut videoclipul? Nu cred ca este nimic regizat avem parul alb si ne-am da seama,daca ar fi asa. Se vede clar puterea lui ca lucreaza in cei credinciosi Lui , si ce rau este ca nu credem in EL... Putina atentie la minutul 26 https://www.youtube.com/watch?v=GzpbyqduhVo Pentru cei ce vor sa vada video-clipul,ii sfatuiesc,sa copie linckul,sa-l puie in brwser,si sa dea motor cautare. Numai bine,tuturo
|
Postat pe: 5 Aprilie 2017, ora 13:44
te astept cu drag sa mai treci pe aici atunci cind ai timp !
|
Postat pe: 5 Aprilie 2017, ora 19:32
SODOMA SI GOMORA WILHELM BUSCH -As vrea sa va povestesc aici o istorie din Biblie.Erau doua orase,Sodoma si Gomora,cu o civilizatie inalta si rafinata.Dumnezeu nu era negat. Existau, probabil si cativa pastori,niste nenorociti. Dar Dumnezeu nu era luat in serios.Poate ca-si aminteau de EL la cununii si imormantari,dar in rest nimeni nu se sinichiseau de EL. Toate poruncile Lui erau calcate in picioare. In Sodoma locuia un om pe nume Lot. Acesta spunea din cand in cand:”Asa nu se poate sa va purtati cu Dumnezeu! Nu va inselati,Dumnezeu nu se lasa sa fie batjocorit! Ce seamana omul aceia va si secera!”. “Ah’ au raspuns oamenii,nu fa glume proaste! Tu nu esti un pastor! Inceteaza sa mai spui asemenea absurbitati: Ce seamana omul va si secera!” Si asa s-a facut ca in zorii unii zile-dupa ce mai inainte Dumnezeu il scosese pe Lot din oras-,Dumnezeu a facut sa ploua din cer foc si pucioasa,peste cele doua cetati. Cum e asta am trait in razboi,cand au cazut bombe. Dar Dumnezeu poate asta si fara avioane. Imi pot inchipui cum s-au repezit oamenii din pat si au strigat: “In pivnita!” Si au fugit intracolo. Si apoi s-a facut cald.ca intr-un cuptor. Si atunci au strigat: “Iesiti afara” Si s-au repezit spre iesire. Dar afara ploua peste tot cu pucioasa si foc.Oameni care nu mai stiau ce sa faca: afara nu pot iesi,inauntru se sufoca. Asa povesteste Biblia. Si atunci mi-am imaginat-Biblia asta nu o descrie-ce fel de oameni erau adunati laolalta: O tanara femeie mondena,pentru care “bunul Dumnezeu” a fost pana acum un om bun; un domn mai in varsta-care putea sa recunoasca dupa gust orce marca de vin rosu, care n-avea nimic contra Lui “Dumnezeu dragutul’,caci ii era complet indiferent. In pivnita aceia se intalneau tot felul de tipuri: oameni draguti,oameni ordonati,cetateni cumsecade,,buni platitori de impozite. Toti aveau secretele lor intunecate,ca de altfel orce om de azi. In pivnita aerul devenea tot mai cald. Voiau sa iasa,dar nu puteau,caci afara era prapad. Apoi a pus groaza stapanire pe ei. Si dintr-odata domnul cel gras a spus: “Oameni buni, Lot a avut dreptate: Dumnezeu exista cu adevarat!” Iar tanara fata mondena a spus: Atunci un singur lucru ne poate ajuta: Trebuie acum sa ne rugam! Cine stie sa se roage?” Si atunci si-au ridicat mainile –in vechime omul se ridica cu mainile ridicate-pe care pana acum nu si le ridicasera niciodata. Si dintr-o data si-au dat drumul: “Doamne fie-ti totusi mila! Am pacatuit! Te-am dispretuit! Dar opreste totusi prapadul! Tu esti totusi “bunul Dumnezeu”,esti totusi indurator! Doamne fie-Ti totusi mila!” Si apoi s-a facut liniste. Se auzea doar vuietul si paraitul focului. Apoi bratele au cazut in jos si si-au strans pumnul; Dumnezeule,de ce taci?!” Si tacerea a ramas! Se auzea doar vuietul focului. Puteau acum ori sa se roage ori sa blesteme-Dumnezeu nu mai raspundea! Exisra o granita,pe care un om,sau un oras sau un popor o poate trece,o granita a indiferentei fata de Dumnezeul cel viu. De aici in colo Dumnezeu nu mai asculta sau nu mai raspunde. De aici puteti sa va rugati sau sa blestemati-El nu mai raspunde. Intelegeti deci ca aceasta tacere peste Sodoma era cea mai grozava judecata a Lui Dumnezeu? Dumnezeu nu mai avea nimic sa le spuna! Iar cand ma uit la patria noastra (Germania) cu totala ei indiferenta fata de adevarul lui Dumnezeu,fata de poruncile Lui Dumnezeu si fata de mantuirea Lui,atunci deseori ma cuprinde groaza...........Deci tacerea Lui Dumnezeu e cea mai grozava pedeapsa a Lui! www.evz.ro/un-roman-devine-doamna-preoteasa-dupa-casatoria-cu-un... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Aprilie 2017, ora 20:14
De la: IonOOO, la data 2017-04-05 19:32:15 stirileprotv.ro/show-buzz/entertainment/prima-casatorie-gay-din-... Cine vrea sa vizioneze videoclipurile,este rugat sa copie linckurile,sa le pune in browser,si sa dea motor cautare Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Aprilie 2017, ora 08:47
UN NEADEVAR EXPUS PUBLICULUI LARG:
https://www.youtube.com/watch?v=nHSnSAB3z1M Cine vrea sa vizioneze video-clipul,sa-l copie,sa-l puna in browser si sa dea motor cautare Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Aprilie 2017, ora 09:13
TOTI MARGINALIZATII SOCIETATII,OAMENI CU PROBLEME SI NOI TOTI PACATOSII,SA VENIM LA PLOAIA VINDECARII, ADICA SA NE INTOARCEM LA ISUS HRISTOS ;CACI AVEM MARE NEVOIE DE ASA CEVA CU TOTII!
https://www.youtube.com/watch?v=Bo1bjTOFbZA Cine doreste sa vizioneze,sa copie linckul,sa-l puie pe browser,si sa dea motor cautare Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Aprilie 2017, ora 14:29
EXACT ptr. asta A VENIT ISUS : sa dea speranta unei vesti bune si ptr. amaritii si marginalizatii vremurilor !
te sarut, Ioane si numai Lumina si Bucurie sa ai tu si toti ai tai !
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Mai 2017, ora 23:03
PARCA SE SPUNEA PE UNDEVA CA ISUS AR FI FOST MELHISEDEC, SAU THOTH, ACELASI.
DACA E ASA SE SCHIMBA TOATE DATELE DESPRE EL. NU STIU DACA E ASA. THOTH A TRAIT 50000 DE ANI. ERA NEMURITOR. SI A PLECAT DE PE PAMINT IN 1992. S-A OCUPAT CU ECOLOGIZAREA. SE PUTEA INTRUPA IN ORICE FORMA DOREA. STATEA SI SUTE DE ANI SA-SI REGENEREZE CORPUL? DAR EL NU AVEA UN CORP FIX. IN SALILE LUI AMENTI. DECI NU STIU CE REGENERA. SCRIERILE LUI AU APARUT IN SEC 2 I.E.N. SI AU FOST INTERZISE DE MULTE ORI. SPUNE IN ACELE SCRIERI CA SINT SCRISE DE EL, THOTH. E UN FEL DE AUTOBIOGRAFIE SI ASFATURI PTR OAMENI. SE CONSIDERA ATLANT. SI ATLANTII SPUNEAU CA E UN DEMON. SE SPUNE CA A PLECAT DEFINITIV DE PE PAMINT, SI AFOST ULTIMUL NEMURITOR CE A PLECAT. ELSE PUTEA INGTRUPA IN ORICE FEL DE FORMA. SI SPUNEA ASTA. A FOST VAZUT DE OAMENI IN SEC 20 SI AU SPUS CA ASA ERA. SE RECOMANDA CA THOTH, SI APAREA SO DISP[AREA IN FATA LOR CU DIFERITE INFATISARI. IN ACEA PERIOADA IN CARE SE OCUPA CU ECOLOGIZAREA. ADICA A AVUT UN ROL MAJOR IN ORGANIZAREA A CE FAC SI ACUM OAMENII. IN DOMENIUL ECOLOGIEI. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 3 Mai 2017, ora 15:03
despre ce vorbesti, Mihaile ? e uluitor ce zici .... ce-ai citit ? unde ai citit ceea ce spui ?
|
Edelweis 528 mesaje Membru din: 31/05/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Mai 2017, ora 11:45
Buna ziua, dragii mei concetateni,
Eu nu mai intru din cauza ferestrelor de pe acest forum care imi blocheaza sistemul si care, ident, imi determina computerul sa blocheze unele - altele. Ceea ce face greu accesibil si de manipulat acest site. Gandurile mele bune tuturor. Aveti grija de voi! Si, in fiecare zi , sa faceti mereu binele, ocolind raul. Fiti lumina pentru cei din calea voastra. Va iubesc si va multumesc ca existati! Nimic fara Dumnezeu! Ah, Gabriela, dupa dezbaterea de aseara, Franta are un nou presedinte, va avea un noupresedinte, Duminica seara. Un om cerebral, calculat , drept si unificator! Nu unul care dezbina si poate distruge. Doresc ca si tara mea draga, românia, sa reintre pe calea ei cea dreapta. Raul sa fie eliminat din radacina! Dumnezeu sa veghezeasupra noastra si sa invinga mereu binele! Aveti grija de voi, toti! Reverente! Multumesc celor ce imi raman alaturi de atatia ani si au reusit sa patrunda esenta mea! Pce voua tuturor!
''Imaginatia ne va purta de multe ori catre lumi care nu au existat niciodata. Dar fara ea, nu vom pleca nicaieri.'' Carl Sagan
''Prietenia, ca si dragostea, e de fapt cale impreuna spre DUMNEZEU.'' Alexandru Paleologu
''Natura este arta lui Dumnezeu cel vesnic.'' Dante Alighieri
|
|
Edelweis 528 mesaje Membru din: 31/05/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Mai 2017, ora 11:50
Mihail... Cauta adevarul si acesta te va face liber!
Dragul meu Mihail... Fiul Omului nu este Toth. Fiul Omului este unul singur. Ca ceva din noi supravietuieste mortii fizice, da. Ca acel ceva ce supravietuieste trecerii fizice este in stransa corelatie cu sursa de unde a venit, iarasi , da! Ne ramane sa cautam in continuare adevarul! Cautand adevarul, Mihail, ne angajam sa facem pace si bine in orice circumstanta! Pace tie, om drag! Ai grija d tine! Si de toti ai tai pe acest pamant! Existam una singura data, dragilor, nu omiteti asta!
''Imaginatia ne va purta de multe ori catre lumi care nu au existat niciodata. Dar fara ea, nu vom pleca nicaieri.'' Carl Sagan
''Prietenia, ca si dragostea, e de fapt cale impreuna spre DUMNEZEU.'' Alexandru Paleologu
''Natura este arta lui Dumnezeu cel vesnic.'' Dante Alighieri
|
|
Postat pe: 4 Mai 2017, ora 14:20
De la: Edelweis, la data 2017-05-04 11:45:16Buna ziua, dragii mei concetateni, aha....deci zici ca Macron va fi noul presedinte ? sper sa fie cum spui tu , dar mie-mi pare ca omul are, totusi, niste probleme.....in fond, gerontofilia are un substrat psihologice ....in sfirsit, nu te lua dupa mine , ca oricum francezii n-au altceva de ales ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Mai 2017, ora 10:07
Fiind un forum despre Dumnezeu si cu speranta ca un forumist de pe acest topic ia in seama ceva din aceasta postare a mea,postez.Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica." --Biblia-- Vorbeste Petru despre Isus: "In nimeni altul nu este mantuire: caci nu este sub cer niciun alt Nume dat oamenilor in care trebuie sa fim mantuiti." -Biblia-- Ca si Ioan Botezatorul orice om poate avea un moment sau mai multe momente de slabiciune (Mat 11:3. In mod categoric,trebuie apreciat insa,cariera de-o viata in slujba Evangheliei a lui Billy Graham,doar tin sa precizez ca si el a ajuns la o varsta,si ca este un om Ieremia 17:5. El,referindu-se in vodeo-clipul de mai jos si numind primul "Conciliu" (Sinod Ecumenic),se intelege ca urmeaza al doilea,al treilea,al patrulea.....ect ,vorbeste de fapt de hotarari omenesti,nebiblice. De ce? Pentru-ca Bisericile Traditionale (de exemplu cele Catolice si Ortodoxe),isi trag crezul din doua izvoare sfinte:Sfanta Traditie si Biblia,sustinand ca Biblia a fost scrisa cu ajutorul Traditiei scrise,ca fara ajutorul ei niciodata, Biblia n-ar fi ajuns fost ajuns in mainile nostra azi. Evident aceasta afirmatie este un neadevar. De ce? Pentru-ca printre altele,interpreteaza gresit textul din Ioan 21:25,Biblia "Mai sunt multe alte lucruri pe care le-a facut Isus, care, daca s-ar fi scris cu de-amanuntul, cred ca nici chiar in lumea aceasta n-ar fi putut incapea cartile care s-ar fi scris --- Amin" ,(se facea referire la lucrurile facute de Isus) Daca studiem cu atentie Biblia,gasim scris in ea cuvintele: ---SCRIS de 228 de ori. ---SCRIE de 56 de ori ---SCRISOARE de 17 ori ---SCRISORI de 18 ori. ---CARTI de 2 ori. UN EXEMPLU SI O MICA CONCLUZIE: Deci cand Insusi Dumnezeu ii spune lui Moise sa scrie intr-o carte ,se intelege ca este vorba de una din cele primele 5 carti ale Bibliei sau parti din ele,ce fac parte din invataturile Dumnezeesti la fel ca si ceilalti aproape 40 de autori ai Bibliei. Deci Biblia este de ajuns ca izvor de informatie sfanta si orice alta carte afara de ea este un adaus si o lucrare omeneasca,cea ce nu este bine. Daca doriti sa deschideti acest linck,si nu se deschide linckul,copiati-l,puneti-l in browser si dati motor cautare. --Evanghelistul Billy gram neaga ca Isus este singura cale de mantuire-- https://www.youtube.com/watch?v=rGXq7y6b9hc Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Mai 2017, ora 14:13
|
Postat pe: 7 Mai 2017, ora 07:52
Din tinerete am avut imprejurul meu necredinciosi chiar unii declarati atei. Din ce-am mai citit eu referitor la crestinism dintr-o persepctiva atee,inca din perioade vechi si pana azi au fost oameni care n-au crezut in Isus,in Dumnezeu,aducand fel de fel de obiectii;iata cateva:
--Au fost unii (evrei) care spuneau ca Isus a fost un magician ca n-a murit la Golgota ,ci s-a facut doar ca-i mort,dupa rastignirea Sa. --Au fost altii ce au spus cu "dovezi" cum ca Isus a fost in India intre 12-30 de ani unde a ivatat cate ceva din religia Indiei,apoi a revenit in Palestina uimind prin invataturile lui noi. --Au fost altii ce au spus ca Biblia crestinilor e plina de greseli motivand ca prin scurgerea timpului unii oamenii au adaugat la ea dupa bunul lor plac. --Altii au afirmat ca o carte oarecare este mai reusita,mai completa decat Biblia. --Altii au spus ca Isus nici n-a existat ca persoana istorica,iar de-a lungul timpului batalia s-a dat impotriva Bibliei si a lui Isus;intr-un fel sau altul. --Ect. . . . . . . Tuturor le spun ca Dumnezeu exista,Isus a fost cu adevarat pe pamant,ca a murit pentru pacatele noastre,ca a inviat si s-a inaltat la Tatal,ca v-a reveni in curand si ca Biblia este Cuvantul lui Dumnezeu,iar codicele sale ce se afla azi in marile muzee ale lumii sunt la fel. Spunea cineva ca cea mai mare reusita a diavolului este sa-i faca pe oameni sa creada ca el nici nu exista. Oameni buni oare nu realizam ca Satana doreste,cu tot inadinsul ca noi sa murim in pacat fara sa ne intoarcem in timpul vietii noastre la Hristos pentru a fi mantuiti pentru o eternitate de timp? Tanahul evreiesc (Vechiul Testament),Sulurile lui se regaseste aprope in intregime prin descoperirile de la Marea Moarta din 1947,ce sunt in Muzeul Israelului din Ierusalim cea ce inchide gura multora pentru-ca este aproape la fel cu VechiulTestament din Biblie. " cum vom scapa noi, daca stam nepasatori fata de o mantuire asa de mare, care, dupa ce a fost vestita intai de Domnul, ne-a fost adeverita de cei ce au auzit-o," Bi-- blia-- Biblia sau Sfanta Scriptura - traducerea D. Cornilescu Tanahul evreiesc (Vechiul Testament),Sulurile lui se regaseste aprope in intregime prin descoperirile de la Marea Moarta din 1947,ce sunt in Muzeul Israelului din Ierusalim cea ce inchide gura multora pentru-ca este aproape la fel cu VechiulTestament din Biblie. " cum vom scapa noi, daca stam nepasatori fata de o mantuire asa de mare, care, dupa ce a fost vestita intai de Domnul, ne-a fost adeverita de cei ce au auzit-o," Bi-- blia-- Biblia sau Sfanta Scriptura - traducerea D. Cornilescu Ce esti? – credincios sau necredincios… Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Mai 2017, ora 14:05
cu toata inima si mintea intr-Unul Singur Dumnezeu !
|
|
|

Cred ca Gabi ati da zilnic doza ta de nebunie
eu v-as interna pe amandoi (separat)
sunteti ca tusa si junghiul...
Mosul sa va adca ...bomboane cu verde de Paris...haine de pirat cu multe cutite si pistoale...grenade ...tunuri...ultimul voi fi eu...
e scump locul de veci
Buna ziua! Ma scuzati de interventie,dar acesta nu este un dialog. Sa incercam altceva: Intr-un video clip,putem vedea IERTAREA unor persoane mature. INTREBARE:De unde vine aceasta putere de a ierta? Este clar ca de la Isus: POVESTEA TULBURATOARE A UNEI CONDAMNATE LA MOARTE
despre ce vorbesti, Mihaile ? e uluitor ce zici .... ce-ai citit ? unde ai citit ceea ce spui ?