back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

223 mesaje
Postat pe: 22 Noiembrie 2016, ora 12:59

nu te ajuta tigva, e vacuumata.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Noiembrie 2016, ora 15:04

ihimmmm.... si eu te iubesc si te respect pe tine exact in aceeasi masura in care ma iubesti- respecti tu pe mine ! exista totusi o diferenta intre noi : parerea mea despre tine e JUSTIFICATA de absolut tot ce scrii tu pe aici, pe cind a ta e intemeiata doar pe nascocirile mintii tale derutate !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

223 mesaje
Postat pe: 22 Noiembrie 2016, ora 15:31

Da, o diferenta incomensurabila...

Esti singura care are o parere buna despre tine insati, in rest, pana si, te citez: ,,m-au dat dracu prietenele de-o vita”

Vai de: tigva, iluziile si elucubratiile tale!

Fosta membra 9am.ro

223 mesaje
Postat pe: 22 Noiembrie 2016, ora 17:13

A sustine declaratile sau deciziile unui oarecare presedinte de stat si a critica onest,rational si constructiv, declaratiile sau deciziile aceluias presedinte , ce contravin principiilor si valorilor pentru care a obtinut increderea, votul si functia pe care a fost investit, in obtuzitatea gandirii tale de analfabeta functional inseamna ca: , ,base” mi-ar fi fost sau imi este idol !? Hahahaha!

A fost idolul tau, nesimtito, pentru ca l-ai votat, de asemenea, ,, base” a fost idolul fripturistului meschin, KktBlack, cel care ( impreuna cu o jigodie de teapa ta ),m-a: insultat si injutat ca la usa cortului din satraria in care l-a fatat ma-sa, mi-a adresat obscenitati infecte si amenintari cu moartea intr-un limbaj intr-atat de vulgar incat, nu merita reproduse, atunci cand am indraznit sa critic pe idolul sau ,, base”, aflat in functie.

Numai enoriasii, naivii,ignorantii si prostii, isi fac idoli si se inchina lor, paranoico ticalositaobsedata!

Imi respect promisiunea si o sa iti/ va achit toate politele mizerabile pe care le-ati regurgitat aici si in mesajele private pe care le-ati adresat, nesimtitilor miasmati.

9am_17655

329 mesaje
Postat pe: 22 Noiembrie 2016, ora 18:31

Asta e modul prin care isi alimenteaza oala cu presiune pentru a-si testa "efectul de catharsis" de pe un alt cont , probabil .

Daca e aceeasi persoana , infect caracter mai are ..

Fosta membra 9am.ro

156 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 22 Noiembrie 2016, ora 19:54

De la: _HaK0oN_, la data 2016-11-22 15:31:48

Esti singura care are o parere buna despre tine insati, in rest, pana si, te citez: ,,m-au dat dracu prietenele de-o vita”

Uite HaK0oN, eu o pretuiesc mai mult decat iti poti inchipui pentru ca am cunoscut-o personal si singura mea mare suparare e ca nu cred ca o voi mai reintalni! E o doamna calda, are rabdare sa-ti termini ideile fara sa te contrazica ci doar sa-si expuna propria parere, are un zambet nedisimulat, bland, dar trebuie sa stii sa-i fii interlocutor corect! Habar nu au multi cata inteligebnta nativa poti descoperi in realitate. Practic, nu stiu cum de s-a lasat mereu si mereu insultata. Nu am intervenit ca sa fac observatii ci sa-mi exprim bucuria ca am cunoscut-o si sa-ti spun ca mai sunt si altii care o pretuiesc. !

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Noiembrie 2016, ora 22:21

De la: Black_Friday_, la data 2016-11-22 20:50:19
De la: _HaK0oN_, la data 2016-11-22 17:13:44A sustine declaratile sau deciziile unui oarecare presedinte de stat si a critica onest,rational si constructiv, declaratiile sau deciziile aceluias presedinte , ce contravin principiilor si valorilor pentru care a obtinut increderea, votul si functia pe care a fost investit, in obtuzitatea gandirii tale de analfabeta functional inseamna ca: , ,base” mi-ar fi fost sau imi este idol !? Hahahaha!

A fost idolul tau, nesimtito, pentru ca l-ai votat, de asemenea, ,, base” a fost idolul fripturistului meschin, KktBlack, cel care ( impreuna cu o jigodie de teapa ta ),m-a: insultat si injutat ca la usa cortului din satraria in care l-a fatat ma-sa, mi-a adresat obscenitati infecte si amenintari cu moartea intr-un limbaj intr-atat de vulgar incat, nu merita reproduse, atunci cand am indraznit sa critic pe idolul sau ,, base”, aflat in functie.

Numai enoriasii, naivii,ignorantii si prostii, isi fac idoli si se inchina lor, paranoico ticalositaobsedata!

Imi respect promisiunea si o sa iti/ va achit toate politele mizerabile pe care le-ati regurgitat aici si in mesajele private pe care le-ati adresat, nesimtitilor miasmati.

Curva de Haakon incepe sa dea din casa! Daca pana acum catva timp se jura si pe ma-sa si pe tac-su ca a aterizat pe forumul asta acum vreo 3 ani si nu a mai avut niciun cont pana atunci, acum marturiseste ca a mai dialogat cu mine si inainte de 2012.

Borfet, cine sa mai dea mai mult de un scuipat pe tine? Vezi cum te dai singur in vileag ca esti doar o zdreanta ordinara?

Individul e dinainte de 2008, daca e Mitcor. El stie cine este. Nici nu ma intereseaza.
Dar pe niste discutii ce nu implica pe nimeni nu incepi sa injri pe cel ce expune ptr toti.
Nu stiu cum de nu a reusit forumul sa-l rezolve. Ori sa nu mai injure ori sa dispara.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

223 mesaje
Postat pe: 22 Noiembrie 2016, ora 23:27

Asta da, realizare, este o realizare de proportii astronomice!

Am reusit resuscitarea clonei impreuna cu originalul decedat, am starnit stafia forumului, cat si, habarnistul damblagit mintal care pretinde a fi un paranormal desavarsit notoriu si un habarnist urechist consacrat cu, citez:
,, mintea in afara capului”.

Galina, este parerea ta, subiectiva si aparenta, in rest, pastreazati-o la naftalina si n-am cuvinte!

KktBlack, cata spaga au dat apartinatorii pentru a fi trecut clasa de catre prof-ul de aritmetica?

Totusi, implicit si inconstient,ghiolbanul satrar KkatBlack cu basc de tractorist pe cap, a recunoscut adresarea mesajelor insultatoare, textele obscene, injuriile vulgare si amenintarile abjecte.
2012+3=2015, basteptule gunoi miasmat, 2004-2014, base idolul tau, fripturistule parsiv meschin, pe care l-ai tradat , era presedinte ba’, aritmeticianule sicofant.

Nastase, tu, in delirul tau de factura ezoterica, pseudostiintifico-paranormal , nici nu realizezi cate ineptii, tampenii, elucubratii, baliverne si enormitati, ai reusit sa deversezi din acea tigva a carei minte ii leviteaza pe undeva prin afara ei.

Esti sub orice critica ba’, nascutule oboist, mincinos, stultus fudul ,ofticat si invidios.

9am_17655

329 mesaje
Postat pe: 23 Noiembrie 2016, ora 13:25

De la: 9am_4057, la data 2016-11-19 09:35:12
De la: 9am_17655, la data 2016-11-16 00:27:18
De la: 9am_4057, la data 2016-11-15 23:48:34
De la: 9am_17655, la data 2016-11-15 16:26:57
De la: Hamuel, la data 2016-11-15 07:47:01nastasemihail: ....se tace n acest domeniu, exact pentru ca cei care ne doresc plasati n estul Europei si nu n centru, (da, corect, precum si ESTE geografic), s fie ei mai departe n centrul...importantei! Desigur au ns si aliati, fr de lege si suflet n interiorul natiunii, care lucreaz pentru ei cu mare loialitate, contra cost si fr constiint. ns, precum si n univers, timpul vine pentru toate si totul.

Da bre , las' ca vin rusnacii si o sa ne declare buricul pamantului si al universului .
V-a tunat si v-a adunat . Vreti in Europa dar sa traiti dupa legea mioritica ..altfel va miroase .
In Eurasia o sa fiti pozitionati in centru ?

Ntz ntz ntz ce jigodii mai suntem ! Nu acceptam sa traim cu preturi ca la Berlin si salarii ca la Irkutsk plus propaganda gay pe toata canalele !
Ne-am cam luat-o in cap noi romanii astia, nu mai acceptam sa ne prosteasca vesticienii .

Eu n-am zis nimic...
Eheei , incearca sa te obisnuiesti cu preturi de Paris si salarii ca in Moldova , de-acum ! Inadaptatii sa plece in China la un schimb de experienta !
..sau in Coreea de Nord ,fara taxa inversa !

Ahamm .... de ce nu te muti TU in Germania daca iti place asa de mult statul de drept ?????????

Dar daca iti place tie asa de mult dictatura , cine te opreste sa fii propriul tau dictator , de ce ai nevoie de un tatuc care sa-ti opreasca curentul electric zilnic , sa-ti rationalizeze hrana sau sa-ti faca program de apa calda ?
Nu esti in stare singura sa-ti arunci telefonul la gunoi , sa-ti tai cablul tv acasa , idem internet , sa citesti ziaru Scanteia la lumina lumanarii , sa-ti faci baie in lighean cu apa incalzita la aragaz , sa-ti portionezi painea intermediara , uleiul si zaharul lunar , sa-ti cumperi numa tacamuri de la alimentara din coltz , sa mananci salam cu soia , peste congelat si fructe doar de sarbatori ???/? Cine iti interzice sa traiesti in dictatura ?Ia sa vezi ce economii faci din salariu daca traiesti ca in comunism , tutooo !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Noiembrie 2016, ora 18:26

De la: g_alin_a, la data 2016-11-22 19:54:21
De la: _HaK0oN_, la data 2016-11-22 15:31:48

Uite HaK0oN, eu o pretuiesc mai mult decat iti poti inchipui pentru ca am cunoscut-o personal si singura mea mare suparare e ca nu cred ca o voi mai reintalni! E o doamna calda, are rabdare sa-ti termini ideile fara sa te contrazica ci doar sa-si expuna propria parere, are un zambet nedisimulat, bland, dar trebuie sa stii sa-i fii interlocutor corect! Habar nu au multi cata inteligebnta nativa poti descoperi in realitate. Practic, nu stiu cum de s-a lasat mereu si mereu insultata. Nu am intervenit ca sa fac observatii ci sa-mi exprim bucuria ca am cunoscut-o si sa-ti spun ca mai sunt si altii care o pretuiesc. !

GALINAAAAA... m-ai emotionat ! iti multumesc d'un milion de ori ptr. frumoasele tale cuvinte , reprezentind increderea ta in mine ! te iubesc si-ti MULTUMESC din inima !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Noiembrie 2016, ora 18:35

si inca o data ti-ai dat masura, mai Hakoane , insultindu-i pe toti cei 3-4 utilizatori 9 AM !
si te mai dai ranit ca ALTII au cu tine nu stiu ce ? n-are nimeni nimic cu tine, omule, TU ai ceva cu Lumea, cu Dumnezeu si cu tine insuti !

P.S
ai grija, Hakoane ! fa Pace cu tine intii si-ntii, iarta ce ai de iertat si recapata-ti linistea , ca mai ai putin si clachezi !

Fosta membra 9am.ro

223 mesaje
Postat pe: 23 Noiembrie 2016, ora 19:28

Pentru cei 3-4 (nici tu nu esti sigura cati or fi impreuna cu tine insati )de pe nivelul tau: intelectual, mentalitaate, ETICA, obiectivitate, atitudine si comportament, ADEVARUL si REALITATEA sunt JIGNOTOARE.....

doriti exemplificari !?

Fosta membra 9am.ro

223 mesaje
Postat pe: 23 Noiembrie 2016, ora 19:51

Galina, ai oferit o bula de oxigen unei disperate care ar fi in stare sa se agate pana si de paiul inecatului proverbial care incearca sa-si salveze si pastreze viata, recte onorabilitatea si demnitatea pe care a reusit s-o autodistruga.

De la: 9am_17655, la data 2016-11-16 19:20:58
16:36 Admine , asta e nivelul forumului 9am ? Citez din MESAGERIA PRIVATA : De la: 9am_4057 la 18 Noiembrie 2016, 00:31...

De la: gabigabi2, la data 2015-02-04 15:04:58
ferice de tine , hermafroditule : n-ai hormoni si nici neuroni, in schimb esti un hot mincinos si puturos si un prost cu craci !

incearca sa-ti improspatezi parerea, dle!

injurii obscene si jigniri abjecte transmise prin mesageria privata a forumului si etichetari absurde, jigniri si apostrofari grobiene pe forum, asta e gabigabi, metehnele unei mentalitati bolsevice altoite pe o asidua exersare a marsaviei ceausiste practicate de o parsiva lumpenstalinista meschina ticalosita, analfabeta functional.

Fosta membra 9am.ro

156 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 24 Noiembrie 2016, ora 12:15

De la: _HaK0oN_, la data 2016-11-22 23:27:55Asta da, realizare, este o realizare de proportii astronomice!

Am reusit resuscitarea clonei impreuna cu originalul decedat, am starnit stafia forumului, cat si, habarnistul damblagit mintal care pretinde a fi un paranormal desavarsit notoriu si un habarnist urechist consacrat cu, citez:

Galina, este parerea ta, subiectiva si aparenta, in rest, pastreazati-o la naftalina si n-am cuvinte!

KktBlack, cata spaga au dat apartinatorii pentru a fi trecut clasa de catre prof-ul de aritmetica?

Totusi, implicit si inconstient,ghiolbanul satrar KkatBlack cu basc de tractorist pe cap, a recunoscut adresarea mesajelor insultatoare, textele obscene, injuriile vulgare si amenintarile abjecte.
2012+3=2015, basteptule gunoi miasmat, 2004-2014, base idolul tau, fripturistule parsiv meschin, pe care l-ai tradat , era presedinte ba’, aritmeticianule sicofant.

Nastase, tu, in delirul tau de factura ezoterica, pseudostiintifico-paranormal , nici nu realizezi cate ineptii, tampenii, elucubratii, baliverne si enormitati, ai reusit sa deversezi din acea tigva a carei minte ii leviteaza pe undeva prin afara ei.

Esti sub orice critica ba’, nascutule oboist, mincinos, stultus fudul ,ofticat si invidios.

Hacon, parerea ta e subiectiva si a mea e obiectiva! Nu prea te pricepi si din acest motiv apelezi la tot ce ai invatat in cei sapte ani de acasa. Adica trebuie numaidecat sa fiu mizerabila cand imi scriu o parere? Ce altceva mai inteligent scrii inafara de insulte? Ce nu-ti convine ca ai aflat ca sunt si oameni care o respecta din motive obiective si nu subiective cum ar fi cea reala si nu imaginara! Aici intru f. f. rar pentru ca am gasit prea multi mizerabili care, in loc sa abordeze subiectul din titlu nu stiu cum sa refuleze din cauza traiului real in societate! Nu poti sa astepti respect daca nu-l oferi! Nu voi mai intra aici pentru ca nu vreau sa citesc avalansa de insulte pe care o vei scrie, dar iti repet, Gabita cea reala e cu totul altfel decat ati modelat-o voi aici. Asa cum o ataci pe Gabita asa faci si cu Nastase pe care il atragi in mizeria pe care ai creat-o aici. Poate intro zi cand te vei fi descarcat de ura si invidie iti vei reprosa toate tampeniile scrise aici la "Cine este Dumnezeu" si te vei cai, nu aici ca un fariseu ci singur, doar tu si neantul!

Fosta membra 9am.ro

223 mesaje
Postat pe: 24 Noiembrie 2016, ora 17:08

De la: g_alin_a, la data 2016-11-24 12:15:54
Hacon, parerea ta e subiectiva si a mea e obiectiva! Nu prea te pricepi si din acest motiv apelezi la tot ce ai invatat in cei sapte ani de acasa. Adica trebuie numaidecat sa fiu mizerabila cand imi scriu o parere? Ce altceva mai inteligent scrii inafara de insulte? Ce nu-ti convine ca ai aflat ca sunt si oameni care o respecta din motive obiective si nu subiective cum ar fi cea reala si nu imaginara! Aici intru f. f. rar pentru ca am gasit prea multi mizerabili care, in loc sa abordeze subiectul din titlu nu stiu cum sa refuleze din cauza traiului real in societate! Nu poti sa astepti respect daca nu-l oferi! Nu voi mai intra aici pentru ca nu vreau sa citesc avalansa de insulte pe care o vei scrie, dar iti repet, Gabita cea reala e cu totul altfel decat ati modelat-o voi aici. Asa cum o ataci pe Gabita asa faci si cu Nastase pe care il atragi in mizeria pe care ai creat-o aici. Poate intro zi cand te vei fi descarcat de ura si invidie iti vei reprosa toate tampeniile scrise aici la "Cine este Dumnezeu" si te vei cai, nu aici ca un fariseu ci singur, doar tu si neantul!

Nu ai citit textul care iti era adresat, iar raspunsul tau este cu mult sub orice nuanta de obiectivitate cel putin aparenta, adica, este nul si lipsit de vreo reala importanta.
Galina, deoarece raspunsul tau este lipsit de minima onestitate si minimul bun simt, ma vad obligat sa repet pentru a-ti evidentia adevarata vulgaritate din limbajul flosit de protejata (pe care doresti sa o transformi in ceea ce nu a fost niciodata), ,,revelatiile" si materializarile pe care reuseste sa le ,,realizeze " cu puterea mintii, cat si prostia utopica, vulgaritatea, obsesiile paranoice, bascalia iefnina, (in care,s-a obisnuit sa balteasca cu o inconstienta evidenta) cat si lipsa de caracter si onstitate.

Prin urmare, reiterez :

Galina, ai oferit o bula de oxigen unei disperate care ar fi in stare sa se agate pana si de paiul inecatului proverbial care incearca sa-si salveze si pastreze viata, recte onorabilitatea si demnitatea pe care a reusit s-o autodistruga.

De la: 9am_17655, la data 2016-11-16 19:20:58
16:36 Admine , asta e nivelul forumului 9am ? Citez din MESAGERIA PRIVATA : De la: 9am_4057 la 18 Noiembrie 2016, 00:31...

ferice de tine , hermafroditule : n-ai hormoni si nici neuroni, in schimb esti un hot mincinos si puturos si un prost cu craci !

incearca sa-ti improspatezi parerea, dle!

injurii obscene si jigniri abjecte transmise prin mesageria privata a forumului si etichetari absurde, jigniri si apostrofari grobiene pe forum, asta e gabigabi, metehnele unei mentalitati bolsevice altoite pe o asidua exersare a marsaviei ceausiste practicate de o parsiva lumpenstalinista meschina ticalosita, analfabeta functional.

Galina, un impostor habarnist de calibrul unui oarecare Nastase, care a debitat pe un forum public ineptii, enormitati si aberatii, de factura pseudostiintifica petinzand a fi un absolvent de studii superioare, este cu mult mai nociv si periculos pentru o comunitate decat un simplu urechist habarnist dotat cu minim bun simt.

Galina, decat sa citesti ceea ce nu merita a fi citit, mai bine ia loc in banca ta si multumeste-te cu ceea ce poti realiza in functe de cat te ajuta intelectul, observatiile pertinene, analizele complexe, cat si o concluzionare obiectiva, corecta,si onesta ti-ar dauna propriei sanatati mintale dupa o anumita varsta.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Noiembrie 2016, ora 18:12

colosal ce hahalera poti sa fi !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Noiembrie 2016, ora 18:17

De la: g_alin_a, la data 2016-11-24 12:15:54
De la: _HaK0oN_, la data 2016-11-22 23:27:55Asta da, realizare, este o realizare de proportii astronomice!

e INUTIL, Galina ! e inutila orice incercare de a-i trezi constiinta ! e un om bolnav de cita rautate a strins in el ! din pacate nu stie asta , refuza sa-si inteleaga situatia si se crede o Victima a tuturor !

Fosta membra 9am.ro

223 mesaje
Postat pe: 24 Noiembrie 2016, ora 20:28

etc

De la: gabigabi2, la data 2016-11-24 18:12:54 colosal ce hahalera poti sa fi !

s.a.m.d....

(sa fii) si esti , da, o analfabeta functional, o satrareasa mahalagioaica, o hahalera nesimtita miasmata, o comedonata mult mai p r o a s t a si fudula decat prevad legile naturii.
da, o impostoare ipocrita, o infama meschina ticalosita, o aplaudaca lumpencolhoznica puturoasa, o insistenta paranoica obsedata etc.

Fosta membra 9am.ro

223 mesaje
Postat pe: 24 Noiembrie 2016, ora 20:48

Galina, amicul tau, Nastase, citeste-i balivernele si incearca sa nu intri in vreo transa si sa levitezi prin vreo extradimensiune a multiversului descoperit de Nastase in timp ce studia niste scrieri vechi, akashice, ....

De la: nastasemihail, la data 2010-08-15 15:24:49Marginea lui este ca o melasa, in care daca se intra, se iese in megaunivers. De fapt se intra doar cu constiinta. Sau mai stii, poate cu totul. Si corpul devine nemuritor, real.
Iar in megauniivers se vad universurile precum galaxiile. Dar la distante mult mai mari.
megauniversul are complet alte principii de functionare decit spatiul universurilor. Are toate proprietatile tuturor elementelor si a tot ce exista in tr-un univers. Intr-o tot, sau ca o melasa. Greu de explicat.

De la: nastasemihail, la data 2010-08-21 15:14:08

Dar de la asta pina la 93 miliarde de ani lumina.marimea.
Nu spun ca nu ar fii. dar cum s-a ajuns la cifra asta.

De exemplu eu stiu din scrieri vechi, ca un univers, fiinteaza 3600 miliarde de ani.
Dupa care se produce haosu.

Normal ca sint cunostinte din alte sfere. Si care atesta ca exista dimensiuni diferite de cel material.
Universul material e dominat de acele dimensiuni.

Akasha, un univers informational, cele 11-12 dimensiuni.

In afara structurilor gen megaunivers, care tot material este.
.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2016, ora 14:11

bine, ne-ai convins pe toti cei care mai suntem pe aici ca esti un caz pierdut si orice incercare Rationala de a te aduce la sentimente omenesti , e pierdere de timp !
ca pe mine ma iubesti- urasti am inteles , dar CE AI cu toti ceilalti ? si ei te-au jignit, insultat, ti-au scris pe PM mesaje oribile , asa cum MINTI tu spunind ca ti-am facut eu ?
esti dus, taticu ' si-i pacat de tine, dar asta e !

Fosta membra 9am.ro

223 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2016, ora 15:55

-ne-ai-, fiind cine !?
Tu si cei de teapa ta ?

Cum sa nu, asa este mahalagioaico balaoachesa, pentru majoritatea romaneasca compusa din imbecilizatii: politic, religios si esoteric, pentru acea majoritate compusa din milogi superstitiosi, ignoranti naivi sau impostori nesimtiti, ipocriti, fuduli si prosti facuti gramada, intr-adevar, sunt pierdut!

Miasmato stulta ticalosita, stai in banca ta de analfabeta functional, faci parte din acea majoritate care si-a ratat existenta insa cei de calibrul prostiei care iti zace in acea tigva, asteptati viata de apoi sau noua karma, bre, oligfreno miasmata.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Noiembrie 2016, ora 13:58

INADAPTATULE , daca minoritatea aia cu care te fudulesti tu e la fel ca tine - adica refuza sistemul social si diversitatea umana si-si face veacul prin canale , dormind prin cutii de carton si vorbind singuri sau populeaza spitalele de " glumeti " , pastreaza-ti-o sanatos, omule ....eu nu te invidiez si nici nu vreau sa-ti iau locul ! Dumnezeu sa te apere, Hakoane ....de tine, in primul rind, caci iti esti cel mai mare dusman !

Fosta membra 9am.ro

223 mesaje
Postat pe: 26 Noiembrie 2016, ora 15:48

siktir!

Da, sunt INADAPTABIL la: prostie, nesimtire, ipocrize, impostura, superstitii, conspirationism, ezoterism, sau tot felul de multimi compuse din personae ofticate, invidioase, parsive, meschine (cu mult mai p r o a s t e si fudule decat prevad legile naturii), asemenea celor de teapa ta, lumpenoligofreno ticalosita miasmata .

Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Noiembrie 2016, ora 08:09

De la: gabigabi2, la data 2016-11-25 14:11:36bine, ne-ai convins pe toti cei care mai suntem pe aici ca esti un caz pierdut si orice incercare Rationala de a te aduce la sentimente omenesti , e pierdere de timp !
ca pe mine ma iubesti- urasti am inteles , dar CE AI cu toti ceilalti ? si ei te-au jignit, insultat, ti-au scris pe PM mesaje oribile , asa cum MINTI tu spunind ca ti-am facut eu ?

Nu este deloc pacat. Dumnezeu lucreaza in toate. Dementa lui are probabil un scop, acela de a arata dierenta dintre bine si rau. Nu poti sa intelegi binele si calea dreapta daca nu ai in fata si exemplul raului. Raul ar fi o notiune abstracta pe care nu poti sa o identifici in viata de zi cu zi si sa reactionezi corespunzator. Iar cand cineva alege raul, in primul rand isi pierde mintile.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2016, ora 15:08

De la: Black_Friday_, la data 2016-11-27 08:09:32
De la: gabigabi2, la data 2016-11-25 14:11:36bine, ne-ai convins pe toti cei care mai suntem pe aici ca esti un caz pierdut si orice incercare Rationala de a te aduce la sentimente omenesti , e pierdere de timp !

Nu este deloc pacat. Dumnezeu lucreaza in toate. Dementa lui are probabil un scop, acela de a arata dierenta dintre bine si rau. Nu poti sa intelegi binele si calea dreapta daca nu ai in fata si exemplul raului. Raul ar fi o notiune abstracta pe care nu poti sa o identifici in viata de zi cu zi si sa reactionezi corespunzator. Iar cand cineva alege raul, in primul rand isi pierde mintile.

absolut Corect, Blackule si din " minoritatea " de tip Hakon, nemultumita de tot si toate, care Uraste visceral tot ce misca , din asta se racoleaza criminalii, asasinii platiti sau din placerea proprie ; anarhistii si nihilistii ; protestatarii si " revolutionarii " de profesie si teroristii !

am spus "pacat ", ptr. ca un suflet ratacit sau chiar pierdut, e in paguba omeniei si a omenirii !

Fosta membra 9am.ro

223 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2016, ora 17:28

CORECT, pentru enoriasi de teapa voastra , ipocritlor stultusi indolenti.

Da, sunt inadaptabil la: prostie, nesimtire, ipocrize, impostura, superstitii, conspirationism, ezoterism, sau tot felul de multimi compuse din personae ofticate, invidioase parsive, meschine, cu mult mai p r o a s t e si fudule decat prevad legile naturii, asemenea celor de teapa ta, lumpenoligofreno ticalosita miasmata .

Naivilor enoriasi ignoranti, indolenti sau p r o s t i facuti gramada, Dumnezeul vostru a tot lucrat in toate insa acum, a oboist, SOMEAZA din greu.

Ortodocsii pravoslavnici se killaresc intre ei cu o veselie colosala prin Donbas -Ukraina- ukrainieni vs rusi, adica, otrodocsi vs ortodocsi

Prin Caucaz, rusii ii killaresc pe georgieni, Armenia vs Azerbaijan, ortodocsi vs ortodocsi, islamisti vs ortodocsi, In Cecenia ortodocsii vs islamisti si islamistii vs islamisti.

Talibanii din Afganistan, supusii lui Allah vs crestinii americani + ortodocsii romani.

Sau, killareala zilnica dintre talibanii afgani vs islamistii pakistanezi...

Despre killareala generalizata dintre etniile islamiste din Siria, Irak, Libia, Arabia Saudita,Yemen, Iran, Turcia vs kurzi etc. ( Africa de Nord si Orientul Mijlociu), ce are de spus Dumnezeu aka Allah si voi, enoriasilor imbecili care bantuiti pe forumul 9am si debitati zilnic numai baliverne !?

Dumnezeu lucreaza in toate sau, a intrat intr-un VESNIC SOMAJ imediat dupa ziua a saptea in care s-a odihnit dupa ipsrava intocmirii UNIVERSULUI, a facerii de enoriasi naivi ignoranti si a postilor indolenti de teapa voastra ?!?!?

Vai de tigva voastra si de DUMNEZEUL vostu, dobitocilor!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2016, ora 14:11

o fi fost proasta lucrarea lui Dumnezeu in cazul nostru, dar nici cine te-a facut pe Tine n-a fost mai mester , caci a dat ditamai REBUTUL uman !
P.S
auzi, da' bunicii matale au fost CASATORITI la biserica sau au trait in pacat ? da' parintii tai , au fost casatoriti si Tu Botezat ? da sau nu ? ca sa stiu daca-i huidui si pe dinsii la fel ca pe toti ceilalti crestini ?!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2016, ora 14:18

P.S

uitai sa-ti spui : bai, Hakoane, te-nseli in privinta Inadaptabilitatii tale, caci tu esti foaaarte adaptat , chiar Sinonim cu prostia, nesimtirea, ipocrizia, minciuna crasa, impostura , invidia si ranchiuna ; esti meschin, parsiv, nemilos si razbunator prosteste, caci tot ce faci este IRATIONAL si asta ptr. ca porneste din URA !

Fosta membra 9am.ro

223 mesaje
Postat pe: 29 Noiembrie 2016, ora 13:56

De la: 9am_4057, la data 2016-11-28 21:07:23Mars la munca , putoare obraznica !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 29 Noiembrie 2016, ora 14:26

iti faci autocritica, mon cher ? nu pot sa cred !

Pagini: << 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: