Info
x
Cine este dumnezeu ?!!!!
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 28 Septembrie 2016, ora 19:20
Sa nu te durgalesti la vale, fecior! Roaga-te sa te prinda ingerul pazitor! La timp, copile, la timp!
Cel ce vine de la Dumnezeu, ramane al Sau! Lectia ti-o fi pe undeva aproape! Te apropii de ea, tic-tac! Imi vei multumi intr-o zi! Biet graitor fara de minte! Doamne, ai mila de el! Da' Fa-l sa te cunoasca asa cum esti! Apoi sa spuna mai departe Ce este Dumnezeu! Pace tie, copile! Domnul Dumnezeu fie cu tine! Ai nevoie! Pace tuturor!
''Dac ar trebui s scriu o carte de moral, primele 99 de pagini le-a lsa goale i pe a o suta a scrie: "Exist o singur datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me lser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupry
|
|
9am_17655 329 mesaje Membru din: 28/09/2016 |
Postat pe: 28 Septembrie 2016, ora 21:07
Nu stiu cui te adresesezi cu "fecior " , ai gresit portretul robot
Eu mi-s o doamna , nicidecum fecioara Placebo , ca si efect , poate da rezultate , dar are si el limitele lui , mai bine iti cauti un psihoterapeut bun . Refugiul in credinta te-a transformat in timp intr-o habotnica religioasa .
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 17 mesaje Membru din: 23/08/2016 |
Postat pe: 29 Septembrie 2016, ora 09:32
Cei care nu pot rationa sunt prosti (din nastere) bigotii nu vor sa rationeze , iar cei care nu au curajul sa rationeze sunt sclavizati.
Asadar, ,,daca ai stiinta de carte, ai parte.” Daca nu poti, nu vrei sau nu ai curajul sa iti folosesti ratiunea, n-ai nici stiinta de carte si n-ai nici patre, exact asa cum rezulta din elucubratiile pe care le deverseaza aceste doua dobitoace fudule analfabete stiintifico-functional. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 29 Septembrie 2016, ora 11:09
Djà ati fost raportati si va asigur ca nu de mine de aceasta data! Oricum, cine trebuie sa va judece, va va judeca, nu veti scapa, pentru ca veti fi judecati de t-erorism chiar, in cazul ca nu va redresati! In cazul ca nu te redresezi! Oricum forumul ramane drept proba! Indiferent ca va fi sters intr-o zi! Totul se recupereaza, aveti incredere!
Daca pentru sinele tau iti esti o doamna, departe de mine a te percepe drept o doamna! Emani doar negativism, instigi doar, te zburlesti doar la auzul numele lui Dumnezeu... ataci si acaest atac direct si perpetuu te catalogheaza ca un t-erorist! Sincer, ma lasa rece tot ce emani tu! E alegerea ta si te lasi sa pieri in limba ta! Tu si acolitul tau, de nu esti unu' si acelasi ratacit al lumii acesteia! Dumnezeu sa aibe grija de voi si sa platiti dupa faptele voastre! Punct! Nihil sine Deo! Io pot sa parasesc acest forum, am cine sa imi urmeze in ancheta, va asigur!
Raporteaza abuz de limbaj
''Dac ar trebui s scriu o carte de moral, primele 99 de pagini le-a lsa goale i pe a o suta a scrie: "Exist o singur datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me lser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupry
|
|
Postat pe: 29 Septembrie 2016, ora 11:42
Atunci cand oferi oportunitatea tuturor aberatiilor si absurditatilor sa iti inunde tartacuta, este foarte lesne sa te obisnuiesti in oceanul absurdulului. Iar aceasta oportunitate nefasta poate fi oferita numai de o persoana careia ii lipseste ratunea sau, nu vrea sa-si folseasca ratiunea pe care i-a oferit-o inaintasii genetici, deoarece, au fost imbecilizati de cativa prozelitisti (sarlatani ordinari) care au reusit a-i deposeda de simtul critic al unui individ rational capabil a percepe, interpreta si intelege correct realitatea la justa ei valoare intrinseca.
Prostii din nastere pot fi acceptati, tolerati, compatimiti, ajutati sau ignorati insa porstii care au dobandit prostia in care baltesc, se complac in oceanul absurdului in care viermuiesc existential ca ultimele finite acefale. |
|
Postat pe: 29 Septembrie 2016, ora 11:48
De la: Musetel, la data 2016-09-29 11:09:47Djà ati fost raportati si va asigur ca nu de mine de aceasta data! Oricum, cine trebuie sa va judece, va va judeca, nu veti scapa, pentru ca veti fi judecati de t-erorism chiar, in cazul ca nu va redresati! In cazul ca nu te redresezi! Oricum forumul ramane drept proba! Indiferent ca va fi sters intr-o zi! Totul se recupereaza, aveti incredere! Suferi cumva de paranoia ?Am raspuns ontopic pe un forum public la intrebarea "Cine este Dumnezeu ?" si tu imi spui ca voi fi acuzata de' t-erorism " ? Asta e un topic de dezbateri sau aici se aduc osanale si ofrande DIVINITATILOR ? Fa-ti un control la mecla , mimozel ! |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 29 Septembrie 2016, ora 14:46
De la: 9am_17655, la data 2016-09-28 18:40:58https://oxigen2.net/2016/04/09/liberul-arbitru-un-raspuns-penibi... Eu nu stiu de ce va agitati voi si va dati de ceasul mortii ca sa dovediti ca " dumnezieo " Nu Exista ! buuuuun, atunci va puteti felicita ca NATURA - zeul vostru creeator - e acel monstru cosmic nascatoriu de fiinte care nu stiu a-si rezolva problemele altfel decit omorindu-se intre ele ! e mai bine, mai linistitor asa ?
|
Postat pe: 29 Septembrie 2016, ora 18:37
Nu ma dau de ceasul mortii , oricate acatiste sau mantre cu tic tac-uri ar tasta Musetel la adresa mea .
Am impartasit o opinie despre existenta lui Dumnezeu , acel Dumnezeu care face din una din tarile cele mai religioase din lume cum este Romania una din cele mai sarace din Europa , in timp ce tarile nordice din Europa , unde predomina ateii , au cel mai ridicat standard de viata din lume . Diferenta e ca in timp ce acolo se investeste masiv in educatie si sanatate , la noi se investesc 400 de milioane de euro in Catedrala Adormirii Neamului . In timp ce la ei se desfiinteaza inchisori pentru ca sunt goale , la noi duduie inchisorile cu religiosi dastia , unu mai credincios decat altu . Ce concluzie putem trage noi de aici ? Etica dobandita printr-o educatie de calitate ar fi mult mai sanatoasa decat prostitutia religioasa la care participa majoritatea cetatenilor din Romania cu sprijinul nemijlocit al clasei politice . Dar are clasa politica vreun interes sa investeasca in EDUCATIE ? Natura a fost imblanzita de-a lungul timpului prin cunosterea si intelegerea legilor care o guverneaza . Natura nu promite vieti de apoi ,Rai sau Iad , te provoaca sa o cunosti , sa o intelegi si sa o stapanesti ! In viata asta , pentru ca alta nu mai exista ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 30 Septembrie 2016, ora 14:14
De la: 9am_17655, la data 2016-09-29 18:37:17Nu ma dau de ceasul mortii , oricate acatiste sau mantre cu tic tac-uri ar tasta Musetel la adresa mea . o iau cu sfirsitul postarii tale, madam , intrebindu-te daca stii cumva de ce s-a ajuns la Incalzirea globala? si CE rol si Cit a contribuit omul prin , te citez : "Natura a fost imblinzita de'a lungul timpului ...." a fost " Imblinzita, dar Legile care o guverneaza NU i- au fost intelese, de unde si Dezechilibrul produs ! mai madam, la noi lipseste si etica si morala si traiul bun, fara a avea vreo legatura cu" prostitutia religioasa" , termen jignitor ptr. miliarde de oameni , indiferent de credinta pe care o au !....n-o mai tot mermeliti, ca nu se determina unele pe altele, fiind 2 lucruri diferite ....asta e, ghinion, vorba dl. presedinte care, Profesor fiind la baza, n-are nici dumnealui vreo treaba cu EDUCATIA aia pe care tot pedalati , dind dovada voi insiva - printre altele - taman de lipsa educatiei in felul putin intelegator / cunoscator si agresiv in care abordati problemele ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Octombrie 2016, ora 14:26
daca ai fi cunoscut legile naturii puteai sa stii si sa constientizezi faptul ca, in cei 4,5 mlad. de ani terra a cunoscut o intreaga evolutie naturala in care , dpdv. climatologic, perioadele de racire cu cele de incalzire ale planetei s-au succedat de-a lungul diferitelor ere geo-climatologice insa, pentru o analfabeta stiintifico-functionala care pupa moaste si asteapta minunile sfantului zeu pe care il proslaveste ca ultima acefala, este imposibil sau greu sa-ti folosesti ratiunea pe care ti-a oferit-o evolutia atat timp cat te complaci in tr-o ignoranta evidenta si-o prostie absoluta, ingalato enoriasa miasmata.
|
Postat pe: 2 Octombrie 2016, ora 08:57
te pupa mama, cognitivule habarnist de ce-i dincolo de virful nasului matale !cunoastem si noi cum e cu erele, cu ciclurile c-am avut si noi ....dar intelegem si ce modificari climaterice au produs interventiile omului asupra ecosistemului , " IMBLINZIND Natura " si defrisind paduri, modificind cursuri de ape , etc. etc.....daca NU Intelegi despre ce-i vorba, mai bine taci si nu te mai da maret, ca te faci de rusine, prostutule !
|
Postat pe: 2 Octombrie 2016, ora 16:31
deci, nu stii despre defrisari, despre animalele disparute de prin padurile Europei ....tu d'astea nu stii ! bine, puiu mamii, du-te si dormi linistit !
|
Postat pe: 2 Octombrie 2016, ora 18:27
Defrisari , incalzire globala ,specii disparute ... hai sa vorbim discutii !..ce relevanta au astea in subiectul discutat ?Demonstreaza in vreun fel existenta vreunei divinitati ?Ajuta rugaciunile la stoparea lor ? Tot de educatie tine .
|
Postat pe: 3 Octombrie 2016, ora 14:25
De la: 9am_17655, la data 2016-10-02 18:27:20Defrisari , incalzire globala ,specii disparute ... hai sa vorbim discutii !..ce relevanta au astea in subiectul discutat ?Demonstreaza in vreun fel existenta vreunei divinitati ?Ajuta rugaciunile la stoparea lor ? Tot de educatie tine . hop- tzop si matale cu logica ! ai UITAT cum de s-a ajuns la discutia despre incalzirea globala, furtuni, uragane devastatoare, specii disparute si ne certi /! asta nu demonstreaza existenta vreunei divinitati, dar demonstreaza Fudulia si Inconstienta omului care se crede Dumnezeu si, dorind sa- i ia locul , intervine "IMBLINZIND Natura " , asa cum te-ai laudat , fara sa-si dea seama de consecintele actiunilor lui Distructive ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Octombrie 2016, ora 14:55
De la: gabigabi2, la data 2016-10-03 14:25:52De la: 9am_17655, la data 2016-10-02 18:27:20Defrisari , incalzire globala ,specii disparute ... hai sa vorbim discutii !..ce relevanta au astea in subiectul discutat ?Demonstreaza in vreun fel existenta vreunei divinitati ?Ajuta rugaciunile la stoparea lor ? Tot de educatie tine . Doamna draga , au mai existat fenomene de incalzire globala si acum 600000 de ani , si despre astea nu poti spune ca au fost provocate de om sau de progresul tehnologic . Sunt ciclice si alterneaza cu erele glaciare . Daca esti asa sigura ca poti interveni in ciclurile climatice , de ce nu te duci sa traiesti in pestera sa nu mai poluezi atmosfera ?Auzi si tu , "omul vrea sa-i ia locul lui Dumnezeu" , poi Dumnezeu nu e in ceruri , bre ? Care loc ? "tatal nostru care esti in ceruri " ,,,,bla, bla, bla .... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Octombrie 2016, ora 15:19
Macar stii cauza majora a incalzirii globale ?
|
Postat pe: 3 Octombrie 2016, ora 15:37
De la: 9am_17655, la data 2016-10-03 14:55:46De la: gabigabi2, la data 2016-10-03 14:25:52De la: 9am_17655, la data 2016-10-02 18:27:20Defrisari , incalzire globala ,specii disparute ... hai sa vorbim discutii !..ce relevanta au astea in subiectul discutat ?Demonstreaza in vreun fel existenta vreunei divinitati ?Ajuta rugaciunile la stoparea lor ? Tot de educatie tine . nu e-n ceruri, bre ! e pretutindeni , in orice clipa , exact asa cum e aerul .....ca d'aia-i si zic oamenii ca-i in ceruri , cu sensul de vazut/ nevazut / de palpabil/ de nepalpabil , exact precum Aerul pe care-l respiram ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Octombrie 2016, ora 15:41
De la: 9am_17655, la data 2016-10-03 15:19:11Macar stii cauza majora a incalzirii globale ? mint savantii lumii, ingrijorati de ce se-ntimpla, asa zici ? si daca tot ai spus de N cicluri ale terrei , poti baga mina-n foc de inexistenta altor civilizatii umane care , si ele, au indus prin activitatea lor modificari in bioritmul planetei , nu de alta da' cica se gasira niscaiva gloante intr-un mamut, dinozaur, ce'o fi fost, prins intr-un ghetar !? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Octombrie 2016, ora 16:07
tooot bati cimpii, repetind in nestire aceeasi placa uzata ! Nu te-ai plictisit inca de tine, mai flasnesta ? esti de toata jena....pfffff
|
Postat pe: 3 Octombrie 2016, ora 17:39
De la: gabigabi2, la data 2016-10-03 15:37:09De la: 9am_17655, la data 2016-10-03 14:55:46De la: gabigabi2, la data 2016-10-03 14:25:52De la: 9am_17655, la data 2016-10-02 18:27:20Defrisari , incalzire globala ,specii disparute ... hai sa vorbim discutii !..ce relevanta au astea in subiectul discutat ?Demonstreaza in vreun fel existenta vreunei divinitati ?Ajuta rugaciunile la stoparea lor ? Tot de educatie tine . Doaaa , si cand se produce vreun cutremur , probabil trage Dumnezeu niste vanturi si-i vantura p'aia care stau fix la fundul lui . Sau cand erupe vreun vulcan , Dumnezeu e la buda in plin proces al creatiei .. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Octombrie 2016, ora 17:43
De la: gabigabi2, la data 2016-10-03 15:41:28De la: 9am_17655, la data 2016-10-03 15:19:11Macar stii cauza majora a incalzirii globale ? "niscaiva gloante intr-un mamut, dinozaur, ce'o fi fost, prins intr-un ghetar !?" Cucerirea social a Pmntului - Edward O. Wilson (note de lectur) "Originile religiei. Religia organizat este o expresie a tribalismului. Fiecare religie i nva adepii c ei constituie o comunitate special. Lipsa de logic a religiilor nu este o slbiciune, ci fora lor esenial. Acceptarea bizarelor mituri ale creaiei stabilete legturi ntre membrii tribului. Ca i n vechime, credincioii de astzi nu sunt, de regul, prea mult interesai de teologie i ctui de puin de paii evolutivi care au condus la religiile din lumea de astzi. Pe ei i preocup credina religioas i beneficiile ei. Miturile creaiei explic tot ceea ce ei trebuie s tie despre istoria profund, pentru as e pstra unitatea tribal. Credina religioas este o capcan nevzut i inevitabil, ntins n decursul istoriei biologice a speciei noastre. Omenirea merit ceva mai bun. De ce este nelept s punem deschis la ndoial miturile i divinitile religiilor organizate? Pentru ele PROSTESC i NVRJBESC. Pentru c fiecare nu-i dect o versiune dintr-o mulime de scenarii concurente. Pentru c ncurajeaz ignorana, abat atenia oamenilor del a sesizarea problemelor din lumea real i i conduc adeseori n direcii greite i spre aciuni dezastruoase." scientia.ro/homo-humanus/citate-recenzii-note-de-lectura/7029-cu... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Octombrie 2016, ora 14:40
intr-adevar, omenirea ar merita ceva mai bun, dar nu are de unde !
si dat fiindca ' cognitivii " refuza un dumnezeu creeationist, inseamna ca ATIT a putut Natura sa ne dea si vedem zi de zi natura umana in actiune si-i de plins ! pffff si nici macar nu mai avem pe cine da vina ca suntem asa !
|
gerard 1100 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 13 Octombrie 2016, ora 15:52
''Aici la noi nu se msoar timpul, dar m uit pe Pmnt i vd c nite oameni srbtoresc din nou ziua mea. Cic iar trebuie s m pupe toi ncolonai ca la Black Friday. N-am neles niciodat treaba cu pupatul moatelor, plus c nu sunt sigur c alea-s ale mele. Or avea certificat de la paleontologi sau ce specialiti se mai cer, cum am auzit c procedeaz acum Patriarhia Romn? Problema e c romnilor li s-a dus buhul pn-n Paradis c-s ultimii din Europa la consumul pastei de dini. i majoritatea celor care stau la pupat nici mcar nu mai au dini, ba muli dintre ei sunt aproape moate, ca i mine. Bleah grea e viaa cnd eti moate, n moata m-sii!
Gata, m-au scos popii cu racla la expoziie. Vd c sunt adui puptorii cu autocarele, ca la alegerile cu moate teleormnene. S-au format nite cozi de zici c se d ceva ca pe vremea Sfntului Ceauescu. Oamenii m pup i mi cer sntate, noroc n dragoste i, mai ales, s ctige la 6/49. Mi, neduilor la Antipa, voi credei c eu sunt petiorul de aur?! Sper c o zi terestr trece repede, nu-mi mai aduc aminte exact fenomenul.''
|
Postat pe: 14 Octombrie 2016, ora 15:33
de la cine ai preluat textul asta, ca-l vaz pus in ghilimele !? zi-i si numele ca sa stiu de cine sa ma riz
|
gerard 1100 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 14 Octombrie 2016, ora 15:48
De la: gabigabi2, la data 2016-10-14 15:33:23de la cine ai preluat textul asta, ca-l vaz pus in ghilimele !? zi-i si numele ca sa stiu de cine sa ma riz De la Catavenci.................
|
Postat pe: 14 Octombrie 2016, ora 16:06
aha, bine ! am crezut c'o plagiezi pe luluta & com
|
1_______1 2 mesaje Membru din: 14/10/2016 |
Postat pe: 14 Octombrie 2016, ora 17:30
"sit tibi terra levis"
|
Postat pe: 15 Octombrie 2016, ora 14:18
Symyyyy !
ti-am vazut pozele puse si mi-a placut cum te-ai aranjat pe malul lacului, la pescuit ! si ai de toate, ca o adevarata arca :si catei si pisici si pesti si pasari .... brava 1
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 15 Octombrie 2016, ora 18:26
Da Gabi sunt in paradis
acele pasari sunt o familie de LEBEDEcu 5 pui,raman pe lac pana ce puiilor le cresc penajul alb,dupa care pleaca in tarile calde... Am 2 catei si 4 pisici ...si multi soareci de camp Astept sa se raceasca timpul pentru pescuitul la crap si salau ...voi mai pune poze cu capturile mele...
Raporteaza abuz de limbaj
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Polixenia 2831 mesaje Membru din: 9/12/2012 Oras: Resita |
Postat pe: 16 Octombrie 2016, ora 09:50
De la: symy1, la data 2016-10-15 18:26:44Da Gabi sunt in paradis Sa pui ceva poze si cand capturesti ceva moaste!
|
|
|

Suferi cumva de paranoia ?
e mai bine, mai linistitor asa ?
pffff si nici macar nu mai avem pe cine da vina ca suntem asa !
ti-am vazut pozele puse si mi-a placut cum te-ai aranjat pe malul lacului, la pescuit ! si ai de toate, ca o adevarata arca :si catei si pisici si pesti si pasari ....
brava 1
acele pasari sunt o familie de LEBEDEcu 5 pui,raman pe lac pana ce puiilor le cresc penajul alb,dupa care pleaca in tarile calde...
Astept sa se raceasca timpul pentru pescuitul la crap si salau