back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 >> Sari la pagina:

IonOOO

376 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Mai 2017, ora 19:19

In anul 1881, Sir William Mitchell Ramsay era un tanar cu studiile incheiate, dar necredincios. In timpul studentiei, el i-a auzit pe profesori spunand mereu ca Biblia este o carte neadevarata. Si-a pus in gand sa conduca o expeditie arheologica in Asia Mica, pentru a dovedi ca Biblia este o carte produsa de niste calugari. A cheltuit cativa ani cu pregatirea acestei expeditii. Cel mai slab punct i s-a parut viata apostolului Pavel cu calatoriile sale. Pana atunci, nimeni nu facuse investigatii la fata locului. S-a hotarat sa urmeze traseul descris de Faptele Apostolilor, spre a gasi probe ca descrierea lui Luca este o talcuire.

Ceea ce l-a deosebit de alti necredinciosi, a fost sinceritatea si dorinta lui de a se convinge la fata locului. Astfel pregatit, a plecat si timp de 15 ani a sapat cautand dupa dovezi. In 1896, el a publicat primul volum rezultat din cercetarile sale intitulat: „Sfantul Pavel, calatorul si cetateanul roman”. Cartea a produs dezamagire intre sceptici, pentru ca reda contrarul fata de ceea ce anuntase cu ani inainte. Dovezile au fost prea convingatoare. El a devenit credincios, si multi altii au renuntat la necredinta prin citirea cartilor sale.

Daca esti necredincios, cerceteaza dovezile si nu-ti vei mai pune intrebarea: „Pot sa cred?”, ci te vei intreba: „Pot sa nu cred?”

IonOOO

376 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2017, ora 19:34

De la: nastasemihail, la data 2017-05-02 23:03:05PARCA SE SPUNEA PE UNDEVA CA ISUS AR FI FOST MELHISEDEC, SAU THOTH, ACELASI.
DACA E ASA SE SCHIMBA TOATE DATELE DESPRE EL.
NU STIU DACA E ASA.

THOTH A TRAIT 50000 DE ANI. ERA NEMURITOR. SI A PLECAT DE PE PAMINT IN 1992.
S-A OCUPAT CU ECOLOGIZAREA.
SE PUTEA INTRUPA IN ORICE FORMA DOREA.
STATEA SI SUTE DE ANI SA-SI REGENEREZE CORPUL? DAR EL NU AVEA UN CORP FIX. IN SALILE LUI AMENTI. DECI NU STIU CE REGENERA.
SCRIERILE LUI AU APARUT IN SEC 2 I.E.N. SI AU FOST INTERZISE DE MULTE ORI.
SPUNE IN ACELE SCRIERI CA SINT SCRISE DE EL, THOTH. E UN FEL DE AUTOBIOGRAFIE SI ASFATURI PTR OAMENI.
SE CONSIDERA ATLANT. SI ATLANTII SPUNEAU CA E UN DEMON.
SE SPUNE CA A PLECAT DEFINITIV DE PE PAMINT, SI AFOST ULTIMUL NEMURITOR CE A PLECAT.
ELSE PUTEA INGTRUPA IN ORICE FEL DE FORMA. SI SPUNEA ASTA.
A FOST VAZUT DE OAMENI IN SEC 20 SI AU SPUS CA ASA ERA. SE RECOMANDA CA THOTH, SI APAREA SO DISP[AREA IN FATA LOR CU DIFERITE INFATISARI. IN ACEA PERIOADA IN CARE SE OCUPA CU ECOLOGIZAREA. ADICA A AVUT UN ROL MAJOR IN ORGANIZAREA A CE FAC SI ACUM OAMENII. IN DOMENIUL ECOLOGIEI.

Domnule NASTASEMIIHAIL,aveti dreptate exista o legatura intre Isus si Melhisedec in sensul ca Isus a fost printre altele in viata Sa pamanteasca si Preot in veac dupa o anumita randuiala veche a lui Melhisedec,in rest nu am nici un fel de comentariu.

Raporteaza abuz de limbaj
IonOOO

376 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2017, ora 19:56

Si eu cred tot inr-un singurDumnezeu ce s-a manifestat (S-a lasat descoperit) in 3 Persoane:Tatal,Fiul si Sf Duh. Este foarte greu daca nu imposibil noi ca fapturi simple sa percepem asa ceva. Sunt de fapt mult prea multe lucruri pe care noi nu ni le putem explica,iar aceasta chestiune n-ar fi ultima. Candva credinciosIlor Lui poate Dumnezeu n-i se v-a descoperi in inregime si atunci vom intelege. Pana atunci insa,Biblia ne vorbeste de Un singur Dumnezeu in 3 Persoane in mod clar.

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 8 Mai 2017, ora 11:00

En marche! Franta are un nou presedinte! Emmanuel Macron!

Marine Le Pen a iesit in frunte in numai doua departamente ala hexagonului, printre care cel in care locuim si noi.

En marche! Ca ne-om muta, cu ajutorul lui Dumnezeu!

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 8 Mai 2017, ora 11:10

Ma misc si io in asta zi de sarbatoare. In Franta se sarbatoreste victoria impotriva fostei Germanii naziste. Mno... Nu avem soare aparent, domina perdeaua deasa de nori, insa avem maci in gradina, iar rosul lor impodobeste atmosfera umeda si apasatoare.

Dar, sa nu ne plangem de vreme! E buna cat e pace si Geea ne suporta molcoma facand rotatii calma si tacuta. Daca ar grai ea, Geea, cate ne-ar putea spune, asa-i?

Domnule Ion, Gabriela, stimati cititori aproape mereu, Iisus Cristos ne spune la Cina cea de taina, spune apostolilor ca chiar dace El nu va mai fi fizic cu ei, cu noi toti, Tatal va lasa Duhul Sfant/ Spiritul Sfant asupra celor ai lui Dumnezeu. Duhul Sfant/Spiritul Sfant sa ne intareasca si sa ne calauzeasca in asta lume, sa ne poarte catre Fiul Omului unde este poarta catre Dumnezeu Tatal.

Trei persoane...intr-una singura... nu stiu cat de corecta ar fi aceasta exprimare referindu-ne la Treimea Dumnezeiasca. Tatal L-a trimis pe Fiul Sau noua spre a noastra mantuire. Cand a plecat Fiul , fizic, de la noi, ne-a promis ceea ce Tatal ii promisese si facuse la gradina Ghetsemani, la Iordan... : Coborase Sfantul duh/spirit asupra Sa ...''Acesta este Fiul Meu Cel Preaiubit!''

Da.

O zi frumoasa sa fie peste tot si pentru toti pace! Aveti grija de voi. Si nu uitati : ''Cautati adevarul si ace(a)sta va va face liberi!''

Pe curand!

,,Ferice de cei ce nu se vor sminti in Mine!'' ... a mai zis Domnul Iisus Cristos.

Reverente...

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 8 Mai 2017, ora 11:16

Invataturile ne-au fost transmise tuturor. Unele separat, altele simultan. Unele diferite, altele similare. Numai puse cap la cap, impreunate toate invataturile, putem deduce-concluziona, in urma unei ample analize si sa sintetizam adevarul care este unu singur si mereu acelasi!

Nimic fara Dumnezeu!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Mai 2017, ora 14:17

De la: Musetel, la data 2017-05-08 11:00:02En marche! Franta are un nou presedinte! Emmanuel Macron!

Marine Le Pen a iesit in frunte in numai doua departamente ala hexagonului, printre care cel in care locuim si noi.

stai asa ! adica de ce sa te muti ? din cauza rezultatului alegerilor sau altu-i motivul ? chestia asta, cu mutatul , mie-mi da fiori reci pe sirea spinarii si chiar bine a zis cine a spus ca un mutat- doua- echivaleaza c'un incendiu !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Mai 2017, ora 14:19

De la: IonOOO, la data 2017-05-07 19:56:26 Si eu cred tot inr-un singurDumnezeu ce s-a manifestat (S-a lasat descoperit) in 3 Persoane:Tatal,Fiul si Sf Duh. Este foarte greu daca nu imposibil noi ca fapturi simple sa percepem asa ceva. Sunt de fapt mult prea multe lucruri pe care noi nu ni le putem explica,iar aceasta chestiune n-ar fi ultima. Candva credinciosIlor Lui poate Dumnezeu n-i se v-a descoperi in inregime si atunci vom intelege. Pana atunci insa,Biblia ne vorbeste de Un singur Dumnezeu in 3 Persoane in mod clar.

dar, Ioane, cele 3 "persoane" sunt Tot Una !

IonOOO

376 mesaje

Postat pe: 8 Mai 2017, ora 14:55

De la: gabigabi2, la data 2017-05-08 14:19:10
De la: IonOOO, la data 2017-05-07 19:56:26 Si eu cred tot inr-un singurDumnezeu ce s-a manifestat (S-a lasat descoperit) in 3 Persoane:Tatal,Fiul si Sf Duh. Este foarte greu daca nu imposibil noi ca fapturi simple sa percepem asa ceva. Sunt de fapt mult prea multe lucruri pe care noi nu ni le putem explica,iar aceasta chestiune n-ar fi ultima. Candva credinciosIlor Lui poate Dumnezeu n-i se v-a descoperi in inregime si atunci vom intelege. Pana atunci insa,Biblia ne vorbeste de Un singur Dumnezeu in 3 Persoane in mod clar.

dar, Ioane, cele 3 "persoane" sunt Tot Una !

Corect,Gabi. Facand acum inca un pas in cunoasterea lui Dumnezeu,noi ca fapturi limitate ce suntem,trebuie sa spunem ca Biblia ce este singura Carte Sfanta de pe pamant ne spune de UN Dumnezeu in Trei Persoane si in acelasi timp si de Trei Persoane. In acest mod ne este noua aratata Dumnezeirea intre cartea Genesi si cartea Apocaliopsei. Iti spun un mic "secret" dea-l meu:nu-mi fac deloc un complex din cauza acestui subiect atita vreme cat Isus imi este frate,Dumnezeu Tare,Mantuitor ect cum nu-mi fac probleme nici de cana cu lapte pe care o beau uneori dimineata (ma refer la aflarea compozitia laptelui. Eu beau laptele,si gata.

https://www.youtube.com/watch?v=TuWC_fUXNYY

Daca doriti sa vizionati linckul,si nu merga,copiati-l,punetil in brouser si dati motor cautare.

IonOOO

376 mesaje

Postat pe: 8 Mai 2017, ora 16:03

De la: Musetel, la data 2017-05-08 11:10:28Ma misc si io in asta zi de sarbatoare. In Franta se sarbatoreste victoria impotriva fostei Germanii naziste. Mno... Nu avem soare aparent, domina perdeaua deasa de nori, insa avem maci in gradina, iar rosul lor impodobeste atmosfera umeda si apasatoare.

Dar, sa nu ne plangem de vreme! E buna cat e pace si Geea ne suporta molcoma facand rotatii calma si tacuta. Daca ar grai ea, Geea, cate ne-ar putea spune, asa-i?

Domnule Ion, Gabriela, stimati cititori aproape mereu, Iisus Cristos ne spune la Cina cea de taina, spune apostolilor ca chiar dace El nu va mai fi fizic cu ei, cu noi toti, Tatal va lasa Duhul Sfant/ Spiritul Sfant asupra celor ai lui Dumnezeu. Duhul Sfant/Spiritul Sfant sa ne intareasca si sa ne calauzeasca in asta lume, sa ne poarte catre Fiul Omului unde este poarta catre Dumnezeu Tatal.

Trei persoane...intr-una singura... nu stiu cat de corecta ar fi aceasta exprimare referindu-ne la Treimea Dumnezeiasca. Tatal L-a trimis pe Fiul Sau noua spre a noastra mantuire. Cand a plecat Fiul , fizic, de la noi, ne-a promis ceea ce Tatal ii promisese si facuse la gradina Ghetsemani, la Iordan... : Coborase Sfantul duh/spirit asupra Sa ...''Acesta este Fiul Meu Cel Preaiubit!''

Da.

O zi frumoasa sa fie peste tot si pentru toti pace! Aveti grija de voi. Si nu uitati : ''Cautati adevarul si ace(a)sta va va face liberi!''

Pe curand!

,,Ferice de cei ce nu se vor sminti in Mine!'' ... a mai zis Domnul Iisus Cristos.

Reverente...

Isus este Calea,Adevarul si Viata. Din momentul din care L-am gasit pe eL ,am gasit de fapt totul.

Doamna Musetel,va doresc tot binele din lume. Vreau cu permisinea dvs sa va transcriu ceva din Biblie,legat de Cina Domnului,ceva ce este foarte important:

"Caci am primit de la Domnul ce v-am invatat; si anume, ca Domnul Isus, in noaptea in care a fost vandut, a luat o paine.
Si, dupa ce a multumit lui Dumnezeu, a frant-o si a zis: "Luati, mancati; acesta este trupul Meu care se frange pentru voi; sa faceti lucrul acesta spre pomenirea Mea."
Tot astfel, dupa Cina, a luat paharul si a zis: "Acest pahar este legamantul cel nou in sangele Meu; sa faceti lucrul acesta spre pomenirea Mea, ori de cate ori veti bea din el."
Pentru ca, ori de cate ori mancati din painea aceasta si beti din paharul acesta, vestiti moartea Domnului, pana va veni El.

De aceea, oricine mananca painea aceasta sau bea paharul Domnului in chip nevrednic, va fi vinovat de trupul si sangele Domnului.
Fiecare sa se cerceteze, dar, pe sine insusi, si asa sa manance din painea aceasta si sa bea din paharul acesta.

Caci cine mananca si bea isi mananca si bea osanda lui insusi, daca nu deosebeste trupul Domnului.
Din pricina aceasta sunt intre voi multi neputinciosi si bolnavi, si nu putini dorm.
Daca ne-am judeca singuri, n-am fi judecati.
Dar, cand suntem judecati, suntem pedepsiti de Domnul, ca sa nu fim osanditi odata cu lumea."

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2017, ora 12:14

De la: gabigabi2, la data 2017-05-08 14:17:11
De la: Musetel, la data 2017-05-08 11:00:02En marche! Franta are un nou presedinte! Emmanuel Macron!

stai asa ! adica de ce sa te muti ? din cauza rezultatului alegerilor sau altu-i motivul ? chestia asta, cu mutatul , mie-mi da fiori reci pe sirea spinarii si chiar bine a zis cine a spus ca un mutat- doua- echivaleaza c'un incendiu !

Hei, uiti ca io tre' sa fiu mai perspicace decat Don Quijote de la Mancha in a manui lancea ca sa ma apar de morile de vant ale rasismului? Asta incerc a va spune de ...4 ani! Dar nu ma puteti pricepe... Ori nu vreti... Important e ca te muti de cate ori e necesar daca nu iti place unde locuiesti!

Te cuibaresti in pantecele mamei, vii in lume traind in extriorul pantecelui, apoi o parte -esentiala din tine- merge mai departe, ascede la urmatorului nivel.

Emmanuel Macron este cel mai tanar presedinte din istorie! Va face istorie, aveti incredere in ce va spun!

Vive la République, vive la France!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2017, ora 12:20

De la: IonOOO, la data 2017-05-08 16:03:58
De la: Musetel, la data 2017-05-08 11:10:28Ma misc si io in asta zi de sarbatoare. In Franta se sarbatoreste victoria impotriva fostei Germanii naziste. Mno... Nu avem soare aparent, domina perdeaua deasa de nori, insa avem maci in gradina, iar rosul lor impodobeste atmosfera umeda si apasatoare.

Da.

Pe curand!

Reverente...

Isus este Calea,Adevarul si Viata. Din momentul din care L-am gasit pe eL ,am gasit de fapt totul.

Doamna Musetel,va doresc tot binele din lume. Vreau cu permisinea dvs sa va transcriu ceva din Biblie,legat de Cina Domnului,ceva ce este foarte important:

"Caci am primit de la Domnul ce v-am invatat; si anume, ca Domnul Isus, in noaptea in care a fost vandut, a luat o paine.
Si, dupa ce a multumit lui Dumnezeu, a frant-o si a zis: "Luati, mancati; acesta este trupul Meu care se frange pentru voi; sa faceti lucrul acesta spre pomenirea Mea."
Tot astfel, dupa Cina, a luat paharul si a zis: "Acest pahar este legamantul cel nou in sangele Meu; sa faceti lucrul acesta spre pomenirea Mea, ori de cate ori veti bea din el."
Pentru ca, ori de cate ori mancati din painea aceasta si beti din paharul acesta, vestiti moartea Domnului, pana va veni El.

De aceea, oricine mananca painea aceasta sau bea paharul Domnului in chip nevrednic, va fi vinovat de trupul si sangele Domnului.
Fiecare sa se cerceteze, dar, pe sine insusi, si asa sa manance din painea aceasta si sa bea din paharul acesta.

Caci cine mananca si bea isi mananca si bea osanda lui insusi, daca nu deosebeste trupul Domnului.
Din pricina aceasta sunt intre voi multi neputinciosi si bolnavi, si nu putini dorm.
Daca ne-am judeca singuri, n-am fi judecati.
Dar, cand suntem judecati, suntem pedepsiti de Domnul, ca sa nu fim osanditi odata cu lumea."

Domnule Ion, Gabriela, stimata audienta,

Il intrebasem odata pe unchiul meu, parintele meu de suflet pe acest pamant, ce parere are despre evangheliile asa numite apocrife. El mi-a spun senin ca de obicei: Poti sa le citesti si sa extragi invatamintele necesare. Dar nu se citesc in biserica.

Am studiat evanghelia Marie din Magdala, a lui Iuda. Acum am inceput sa o citesc pe cea a luiPetru. Descoperim evenimente nestiute in precedent din alte scrieri. Dupa care concluzionam noi in sine. Cautam adevarul pentru a ne elibera noi, pentru a elibera insusi adevarul. Nimic fara Dumnezeu.

Numai bine tuturor, sa ne citim cu bine!

Reverente.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2017, ora 16:05

De la: Musetel, la data 2017-05-09 12:14:45

Hei, uiti ca io tre' sa fiu mai perspicace decat Don Quijote de la Mancha in a manui lancea ca sa ma apar de morile de vant ale rasismului? Asta incerc a va spune de ...4 ani! Dar nu ma puteti pricepe... Ori nu vreti... Important e ca te muti de cate ori e necesar daca nu iti place unde locuiesti!

Te cuibaresti in pantecele mamei, vii in lume traind in extriorul pantecelui, apoi o parte -esentiala din tine- merge mai departe, ascede la urmatorului nivel.

Emmanuel Macron este cel mai tanar presedinte din istorie! Va face istorie, aveti incredere in ce va spun!

Traiasca Franta, intr-adevar !

upssss.... n-am inteles deloc cum ca ai avea de'aface cu exprimari rasiste la adresa ta sau/ si a familiei, baaaaa, dimpotriva ! mi-a placut mult cind ai povestit cit de diferiti sunt copiii de la scoala fiului tau si cum ati pregatit voi - mamele- bunataturi traditionale din tara de provenienta ! si daca-mi aduc bine aminte, iti facusesi o prietena musulmana si va vizitati in familie !
deci ?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2017, ora 11:54

De la: gabigabi2, la data 2017-05-09 16:05:48

upssss.... n-am inteles deloc cum ca ai avea de'aface cu exprimari rasiste la adresa ta sau/ si a familiei, baaaaa, dimpotriva ! mi-a placut mult cind ai povestit cit de diferiti sunt copiii de la scoala fiului tau si cum ati pregatit voi - mamele- bunataturi traditionale din tara de provenienta ! si daca-mi aduc bine aminte, iti facusesi o prietena musulmana si va vizitati in familie !
deci ?

Ei, Domnul Slavei ne ajuta sa tinem minte doar cele bune ce am trait! Sunt pregatita sa intorc pagina si sa ii iert pe toti acei localnici care nu mi-ai calcat pragul magazinului din cauza ca sunt românca prin excelenta! Dumnezeu sa ii ierte pe ei, ca mia Mi-a dat destula intelegere si Cuvantul Sau a fost cu mine inca inainte de a fi eu. Treaca de la mine toate remarcile demne de oameni slabi si obstructonati in minte si in gandire! Sa dea Dumnezeu ca toti ce au fost descriminati pentru ca sunt ...straini... sa faca la fel, haideti sa intoarcem pagina si sa mergem inainte!

Emmanuel Macron va schimba multe in hexagon. Sunt cetatean român si asa raman, deci nu l-am putut vota, dar o voce mica in mine mi-a spus de la inceput ca el va castiga alegerile! Candidat independent!

Tarisoara mea draga, România, te rog nu o lua pe urmele rasismului si nicinu te inchina intunericului, ramai raza de soare mandra si lucitoare! Azi suntem toti amestecati in lumea asta cotidiana! Dragi concetateni români, nu omiteti asta! Ma avetiun exemplu cert: in venele mele curge sange de vreo...5 natii, doar bunul Dumnezeu stie! Impreuna si nu separat, asta sa ne duca mai departe pe drumul viitorului!

Fie ca binele sa se separe de rau! Fie ca toate constiintele sa perceapa ca unirea va salva omenirea, perpetuand-o ! Unirea si mentinerea pacii , a echilibrului necesar noua tuturor pentru a supravietui!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2017, ora 12:10

Evanghelia dupa Petru

IX
..................

''35. În noaptea de dinaintea duminicii, pe când soldatii faceau de straja câte doi, s-a auzit un glas puternic în cer.

36. Si au vazut cerurile deschizându-se, iar doi barbati stralucitori ca soarele au coborât din ele si s-au apropiat de mormânt.

37. Si piatra care fusese asezata la intrare s-a dat singura la o parte; atunci, descoperindu-se mormântul, cei doi tineri au intrat în el.

X

38. Vazând soldatii una ca asta s-au dus si i-au trezit pe centurion si pe batrâni.

39. Tocmai le povesteau ce vazusera, când iarasi se arata, de data aceasta trei barbati iesind din mormânt – doi dintre ei sprijinindu-l pe al treilea – si-n urma, însotindu-i, o cruce,

40. iar capetele primilor doi ajungeau pâna la cer în timp ce capul Aceluia pe care-l tineau de mâini trecea dincolo de ceruri.

41. Si au auzit un glas de sus zicând: “Ai dus vestea celor adormiti?”.

42. “Am dus-o”, a venit raspunsul dinspre cruce.

XI

43. Atunci toti cei de fata au început sa se sfatuiasca între ei daca sa mearga sa-l înstiinteze pe Pilat.

44. Si pe când discutau ei, iata ca din nou se deschid cerurile si un om coboara si intra în mormânt.

45. Îndata cei din preajma centurionului au parasit mormântul pe care-l pazeau, au alergat în toiul noptii la Pilat si i-au povestit tot ce vazusera. Iar la sfârsit au zis cu glas cutremurat: “Într-adevar era Fiu al lui Dumnezeu”.

46. Si raspunzându-le Pilat a zis: “Eu nu m-am patat cu sângele Fiului lui Dumnezeu. Voi singuri ati hotarât asa”.

Cuvantul Domnului

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2017, ora 14:24

De la: Musetel, la data 2017-05-10 11:54:56
De la: gabigabi2, la data 2017-05-09 16:05:48

deci ?

Ei, Domnul Slavei ne ajuta sa tinem minte doar cele bune ce am trait! Sunt pregatita sa intorc pagina si sa ii iert pe toti acei localnici care nu mi-ai calcat pragul magazinului din cauza ca sunt românca prin excelenta! Dumnezeu sa ii ierte pe ei, ca mia Mi-a dat destula intelegere si Cuvantul Sau a fost cu mine inca inainte de a fi eu. Treaca de la mine toate remarcile demne de oameni slabi si obstructonati in minte si in gandire! Sa dea Dumnezeu ca toti ce au fost descriminati pentru ca sunt ...straini... sa faca la fel, haideti sa intoarcem pagina si sa mergem inainte!

Emmanuel Macron va schimba multe in hexagon. Sunt cetatean român si asa raman, deci nu l-am putut vota, dar o voce mica in mine mi-a spus de la inceput ca el va castiga alegerile! Candidat independent!

Tarisoara mea draga, România, te rog nu o lua pe urmele rasismului si nicinu te inchina intunericului, ramai raza de soare mandra si lucitoare! Azi suntem toti amestecati in lumea asta cotidiana! Dragi concetateni români, nu omiteti asta! Ma avetiun exemplu cert: in venele mele curge sange de vreo...5 natii, doar bunul Dumnezeu stie! Impreuna si nu separat, asta sa ne duca mai departe pe drumul viitorului!

Fie ca binele sa se separe de rau! Fie ca toate constiintele sa perceapa ca unirea va salva omenirea, perpetuand-o ! Unirea si mentinerea pacii , a echilibrului necesar noua tuturor pentru a supravietui!

ASA SA FIE, dar as vrea sa-ti spun o mica poveste ca sa vezi ca TUTUROR le e teama de Straini , tinindu-i la distanta , nu numai celor din Franta, Germania sau mai stiu eu unde....
intr-un an am stat in gazda la Schitu- Costinesti , la o familie foarte cumsecade si harnica si , din vorba- vorba, am intrebat-o pe femeie, de ce nu iese si ea seara cu celelalte femei , la o vorba - la una sau alta - din vecine ? si stii ce mi-a spus cu multa amaraciune ? ca-s mai bine de 20 ani de cind locuiesc acolo si tot sunt tinuti de VENETICI ....adica de Straini !....asa ca, ce sa mai zicem de altii, daca noi intre noi ne comportam asa ?!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2017, ora 14:31

ei si daca tot ai spus ca Globalizarea e un lucru bun, eu intorc moneda pe partea cealalta si spun ca ea va aduce o METISARE a populatiei Terrei....un amestec de rase, obiceiuri si limbi si , intr-o masura foarte mare , se va pierde identitatea individului, care nu va mai sti de unde vine, cine-i sunt mosii si stramosii .... va fi de bine asta ? nu stiu , dar parca nu-mi place !

IonOOO

376 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2017, ora 11:13

O posibilitate din sistemul de azi!:

---GLOBALIZAREA (plata se va face prin banci cu cardul,urmarindu-se printre altele;disparitia banilor lichizi)

--ECUMENISMUL

"Apoi am stat pe nisipul marii. Si am vazut ridicandu-se din mare o fiara cu zece coarne si sapte capete; pe coarne avea zece cununi imparatesti, si pe capete avea nume de hula.
Fiara pe care am vazut-o semana cu un leopard; avea labe ca de urs si gura ca o gura de leu. Balaurul i-a dat puterea lui, scaunul lui de domnie si o stapanire mare.

Unul din capetele ei parea ranit de moarte; dar rana de moarte fusese vindecata. Si tot pamantul se mira dupa fiara.

Si au inceput sa se inchine balaurului, pentru ca daduse puterea lui fiarei. Si au inceput sa se inchine fiarei, zicand: "Cine se poate asemana cu fiara si cine se poate lupta cu ea?"

. I s-a dat o gura care rostea vorbe mari si hule. Si i s-a dat putere sa lucreze patruzeci si doua de luni.

. Ea si-a deschis gura si a inceput sa rosteasca hule impotriva lui Dumnezeu, sa-I huleasca Numele, cortul si pe cei ce locuiesc in cer.

. I s-a dat sa faca razboi cu sfintii si sa-i biruie. Si i s-a dat stapanire peste orice semintie, peste orice norod, peste orice limba si peste orice neam.

Si toti locuitorii pamantului i se vor inchina, toti aceia al caror nume n-a fost scris, de la intemeierea lumii, in cartea vietii Mielului care a fost junghiat.

Cine are urechi sa auda!
Cine duce pe altii in robie va merge si el in robie. Cine ucide cu sabia trebuie sa fie ucis cu sabie. Aici este rabdarea si credinta sfintilor.

Apoi am vazut ridicandu-se din pamant o alta fiara, care avea doua coarne ca ale unui miel si vorbea ca un balaur.

Ea lucra cu toata puterea fiarei dintai inaintea ei si facea ca pamantul si locuitorii lui sa se inchine fiarei dintai, a carei rana de moarte fusese vindecata.

. Savarsea semne mari, pana acolo ca facea chiar sa se coboare foc din cer pe pamant in fata oamenilor.

Si amagea pe locuitorii pamantului prin semnele pe care i se daduse sa le faca in fata fiarei. Ea a zis locuitorilor pamantului sa faca o icoana fiarei care avea rana de sabie, si traia.

I s-a dat putere sa dea suflare icoanei fiarei, ca icoana fiarei sa vorbeasca si sa faca sa fie omorati toti cei ce nu se vor inchina icoanei fiarei.

Si a facut ca toti, mici si mari, bogati si saraci, slobozi si robi, sa primeasca un semn pe mana dreapta sau pe frunte,

. si nimeni sa nu poata cumpara sau vinde fara sa aiba semnul acesta, adica numele fiarei sau numarul numelui ei.

. Aici e intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei. Caci este un numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase --Apocalipsa cap 13,-Biblia

https://www.youtube.com/watch?v=8uWFMmzNatg

Daca nu se deschide linckul de mai sus,copiati-l,puneti-l in browser si dati motor cautare

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2017, ora 14:02

dar vezi tu, Ioane draga, cum suntem impinsi , pe nesimtite, pe drumul fiarei ?!

IonOOO

376 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2017, ora 15:20

https://www.youtube.com/watch?v=GzpbyqduhVo
Daca nu se deschide acest linck,puneti-l in browser si dati motor cautare. De vazut la minutul 26,cu atentie.

Iosua 24:15. De va fi sa fie sa apucam aceasta generatie a noastra asa vremuri extrem de grele sa zicem si noi ca Iosua un om a lui Dumnezeu din vechime: " Si daca nu gasiti cu cale sa slujiti Domnului, alegeti astazi cui vreti sa slujiti: sau dumnezeilor carora le slujeau parintii vostri dincolo de Rau, sau dumnezeilor amoritilor in a caror tara locuiti. Cat despre mine, eu si casa mea vom sluji Domnului."

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2017, ora 21:24

Eu si toti ai mei vom sluji Domnului Dumnezeu, Celui dintotdeauna si fara de sfarsit, Domnului Slavei !

Domnul nostru Iisus Cristos a atras cu EL in Inalt mai multe suflete, cand S-a inaltat la Tatal. Cei ce facem parte dintre acele suflete alese de Tatal, o stim. Ne este ingaduit sa o aflam pe perioada acestei vieti. De ce? Ca sa ne ramana destul timp pentru a ne corecta greselile comise, pentru eventual a repara ceea ce efectuasem gresit inainte de a afla ca suntem ai Sai.

Domnule Ion, vazusem ca zilele acestea fusese sarbatorit Isaia. Un profet drag si mie, ale carui scrieri merg direct la inima, fiind incodate in vocea sufletului. Dar cel mai drag dintre toti imi este Iisus Cristos. Cred ca si domniei tale. Altfel nu vad de ce ai mai scrie aici... EL ne-a ales! Ne-a ales si ne-a grait cum a putut mai pe intelesul nostru, in diferite momente ale vietii noastre. Am stiut a-L percepe sau nu intotdeauna, ne-a mai grait si apoi. Si nu ne-a lasat. Ne-ar fi lasat doar atunci cand noi am fi ales sa ne lase! Nu te mai teme si nu mai te infrica! EL te va scoate din gaura de sarpe, din strafund de pamant si te va repune pe calea Sa. Cerei-o doar si crede!

Trupul acesta ce-l purtam apartine pamantului, batranei Geea. Inima din noi este a Domnului nostru, a Mântuitorului nostru, a Fiului Omului si a Fiului lui Dumnezeu, a lui Iisus Cristos. Sufletul este al lui Dumnezeu.

Nu exista blestem! Exista doar binecuvantare! Sa nu uitati asta! Nu va infricati, nu suntem singuri!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2017, ora 21:33

www.youtube.com/watch?v=HAR5EEAipiQ

Azi e11... Psalmul 11... Pace tuturor! Nimic fara Dumnezeu!

Reverente...

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2017, ora 21:38

IonOOO

376 mesaje

Postat pe: 16 Mai 2017, ora 00:43

De la: gabigabi2, la data 2017-05-11 14:02:18dar vezi tu, Ioane draga, cum suntem impinsi , pe nesimtite, pe drumul fiarei ?!

Sa dea Dumnezeu ca si noi sa credem cu adevarat in Fiul lui Dumnezeu si atunci vom putea zice si noi precum Iosua omul credincios din vechime: "Si daca nu gasiti cu cale sa slujiti Domnului, alegeti astazi cui vreti sa slujiti: sau dumnezeilor carora le slujeau parintii vostri dincolo de Rau, sau dumnezeilor amoritilor in a caror tara locuiti. Cat despre mine, eu si casa mea vom sluji Domnului." --Cartea Iosua cap 24,Biblia.

Mesaj important,inchinarea in Duh si Adevar: https://m.ok.ru/video/12446664133

Daca nu se deschide linckul,copiati-l,puneti-l in browserr si dati motor cautare.

IonOOO

376 mesaje

Postat pe: 16 Mai 2017, ora 10:08

De la: IonOOO, la data 2017-05-11 15:20:02
Daca nu se deschide acest linck,puneti-l in browser si dati motor cautare. De vazut la minutul 26,cu atentie.

Iosua 24:15. De va fi sa fie sa apucam aceasta generatie a noastra asa vremuri extrem de grele sa zicem si noi ca Iosua un om a lui Dumnezeu din vechime: " Si daca nu gasiti cu cale sa slujiti Domnului, alegeti astazi cui vreti sa slujiti: sau dumnezeilor carora le slujeau parintii vostri dincolo de Rau, sau dumnezeilor amoritilor in a caror tara locuiti. Cat despre mine, eu si casa mea vom sluji Domnului."

? ? ? https://www.youtube.com/watch?v=9YYdIUqdRvE

Daca nu se deschide acest linck,puneti-l in browser si dati motor cautare. Ne intrebam,de ce?

Fosta membra 9am.ro

36 mesaje
Postat pe: 16 Mai 2017, ora 12:33

Yorick

1014 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Iunie 2017, ora 05:12

De la: IonOOO, la data 2017-05-16 10:08:26
De la: IonOOO, la data 2017-05-11 15:20:02

? ? ? https://www.youtube.com/watch?v=9YYdIUqdRvE

Daca nu se deschide acest linck,puneti-l in browser si dati motor cautare. Ne intrebam,de ce?

Ne intrebam "de ce" ce?

De mult n-am mai vazut un clip atat de ridicol. Incepe cu un grup de celebritati care spun numa' chestii pozitive.

- sa ne comportam ca si cum suntem cu totii oameni
- sa ne comportam ca si cum fiecare dintre noi conteaza
- sa fim uniti in fata incercarilor prin care va trece specia umana..... etc....

Numa' cineva bolnav la cap ar gasi ceva negativ de scos din asta. Totusi tre sa admit ca nu ma surprinde... Pentru ca cine inghite propaganda cu ghiotura , precum domnu' Ion, isi imagineaza tot soiul de conspiratii menite sa faca ceva (e imprecis ce anume si in ce fel il deranjeaza pe domnu' Ion).

da... globalizare.... Ca si cum asta ar fi un cuvant indecent.
Domnu' Ion, am o intrebare: cu ce te deranjeaza? Nu ar fi util sa stabilim la nivel global chestii care ne privesc pe toti? Daca unii ar arunca gunoi in Dunare in Germania (ceea ce nu fac, pentru ca nemtii sunt educati) nu crezi ca gunoiul ar ajunge la noi? Nu ar fi util sa existe un organism supra-guvernamental care sa regleze trebile astea? Sa aplice amenzi in Germania pentru ceva ce s-ar putea intampla in Romania?
Dar domnu' Ion , inghititor de propaganda, nu se gandeste la chestii practice referitoare la asa zisa globalizare. I-a zis cineva la biserica ca e rau.... prin urmare nu mai e necesar sa folosim capu'.
Asta presupunand desigur ca ar fi ceva de folosit.....

Un individ pe care il urmaresc pe youtube are o expresie:
" internetul - locul in care religiile vin sa moara"

Si are dreptate. Pentru ca devine vizibil ridicolul care le inconjoara...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2017, ora 14:42

esti extraordinar , Yorick draga ! nu te mai vede omu' pe forum de niste ANI si, Deodata, te scoli cu noaptea-n cap, caci trebe' musai sa dai o replica dura la ceva ce , probabil, nu te-a lasat sa dormi !
acuuuu' eu ce sa zic ma bucur ca te-ai rasculat si te-ai si manifestat, dind o culoare fierbinte si vie acestui forum care trage sa moara !

P.S

si totusi : nu e prima oara cind se discuta pe acest forum despre globalizare si nu neaparat in favoarea ei

de ce tocmai acum ai deschis discutia si de ce esti la fel de vehement in manifestare ca acum nush citi ani ?
timpul nu a mai domolit din frustrarile avute sau si tu # rezisti , nereducind din incordare ? si atunci apare intrebarea : cit timp poti trage de un elastic si ala sa nu se rupa ?!

Yorick

1014 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Iunie 2017, ora 17:59

De la: gabigabi2, la data 2017-06-01 14:42:30 esti extraordinar , Yorick draga ! nu te mai vede omu' pe forum de niste ANI si, Deodata, te scoli cu noaptea-n cap, caci trebe' musai sa dai o replica dura la ceva ce , probabil, nu te-a lasat sa dormi !
acuuuu' eu ce sa zic ma bucur ca te-ai rasculat si te-ai si manifestat, dind o culoare fierbinte si vie acestui forum care trage sa moara !

P.S

si totusi : nu e prima oara cind se discuta pe acest forum despre globalizare si nu neaparat in favoarea ei

de ce tocmai acum ai deschis discutia si de ce esti la fel de vehement in manifestare ca acum nush citi ani ?
timpul nu a mai domolit din frustrarile avute sau si tu # rezisti , nereducind din incordare ? si atunci apare intrebarea : cit timp poti trage de un elastic si ala sa nu se rupa ?!

mda... probabil ca as fi putut folosi alt ton...
Nu ma sculasem cu noaptea-n cap , eram dupa niste beri si am intrat de curiozitate sa vad ce se mai discuta pe aci..

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2017, ora 15:17

De la: Yorick, la data 2017-06-01 17:59:44
De la: gabigabi2, la data 2017-06-01 14:42:30 esti extraordinar , Yorick draga ! nu te mai vede omu' pe forum de niste ANI si, Deodata, te scoli cu noaptea-n cap, caci trebe' musai sa dai o replica dura la ceva ce , probabil, nu te-a lasat sa dormi !

P.S

mda... probabil ca as fi putut folosi alt ton...
Nu ma sculasem cu noaptea-n cap , eram dupa niste beri si am intrat de curiozitate sa vad ce se mai discuta pe aci..

batu-te-ar norocul de simpatic : m-ai facut sa rid ....asta-n prima instanta, ca-n a doua te-am intrebat in gind : fraticule, la ORA aia , in cursul saptaminii ? nuuuu se poate ! si cite BERI sa fi fost ? da' daca ti-au cazut bine , sa mai repeti actiunea

P.S
da' acum pe ton serios te-ntreb daca ai vazut stirea cum ca niscaiva cercetatori incep sa -si puna problema ca Einstein s-a inselat putin si mai e o a 5 a forta care actioneaza-n acest Univers !?
si inclin sa cred ca tu banuiesti la Ce Forta ma gindesc eu ca pune-n miscare acest mecanism !

oricum, eu te mai astept sa treci p'aici !

Pagini: << 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: