back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 >> Sari la pagina:

IonOOO

376 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 Iulie 2017, ora 11:04

Un om civilizat va tine seama ca toate actiunile sale sa nu fie indreptate impotriva aproapelui. Pentru asta va citi si v-a tine cont de scrisul Bibliei!

Ce este pacatul? Dumnezeu da prin Biblie oamenilor:indemnuti.porunci,invataturi,sfaturi... . incalcarea lor de catre noi oamenii,este pacat!

"NU SF TRADITIE APUSEANA SAU BIZANTINA,TALMUDUL,CARTEA LUI MORMON,SPIRITUL PROFETIC,CARTI DE RUGACIUNI SI REGULAMETE,LUCRARILE SCLAVULUI FIDEL SI PREVAZATOR,.....ect, CI DOAR BIBLIA ESTE SINGURA CARTE SFANTA DE PE PAMANT!

COPII SUNT FLORILE PAPANTULUI: Daca doriti sa deschideti linckul de mai jos,copiati-l,puneti-l in browser si dati motor cautare

https://www.youtube.com/watch?v=T5gEX3Hgg4s

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Iulie 2017, ora 14:39

ce sa-i spui taranului ce-i sofranul !....el ara de aici pin' la padure si doar una stie : sa jigneasca ! nu citeste postarile ; nu intelege despre ce-i vorba , dar are o " clienta " si tre' sa fie " amabil " cu dinsa !
deci, mersic Hakoane, sa traiesti!

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Iulie 2017, ora 14:49

si daca tot vorbirati amindoi - si tu si Yorick- despre Logica , POATE veti observa ca cel care a "comis" antiteza de la care a plecat discutia este chiar Yorick , punind Mintea Cercetatoare vs mintea intunecata a credinciosului , raspunzindu-i astfel lui @ Ion si de unde am preluat eu !

IonOOO

376 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 3 Iulie 2017, ora 17:36

Ca tanar pastor am facut vizite din casa in casa intr-o parohie groaznica. Pretutindeni mi se trantea usa in nas si mi se spunea: "Nu cumparam nimic!" Dar eu puneam piciorul in intredeschizatura usii si raspundeam: "N-am nimic de vanzare. Sint pastor"."N-avem nevoie de popa! Intr-o zi am intrat intr-o locuinta a carei usa de la intrare dadea drept in bucatarie si am vazut un tanar care mergea furios de colo pana colo. "Buna ziua!" zic eu. "Buna" "Eu sint pastorul . Atunci se opreste si urla: "Ce ,un popa?! Asta-mi mai lipseste! Tocmai asta-mi lipsea! Afara! Eu nu mai cred in nimic,mi-am pierdut credinta in omenire" Trebuie sa fi suferit vreo lovitura dura. I-am raspuns: "Tinere,ne putem da mana. Si eu mi-am pierdut credinta in omenire!" "Cum asa? intreba el uluit
.. "Ca pastor trebuia sa va pastrati credinta in omenire!" "Crezi?"am replicat eu. 'Imi pare rau,dar am pierdut-o. Am fost in razboi. Si cand ma gandesc la obscenitatile,la toata necuratia,la tot acest egoism care e in lume,nu,multumesc,nu mai cred in omenire!" "Aveti dreptate" recunoaste el,dar atunci nu inteleg de ce sunteti pastor! O,spun eu, "am primit o noua credinta,pe care nimic n-o poate zgudui..." "Ha as fi curios sa stiu si eu despre ce credinta este vorba". Si atunci am putut sa-i vestesc Evanghelia: ""Este vorba de totala mea incredere in Isus Cristos,care a venit ca singura sansa pentru lume!" "Isus?" se mira el. "Dar asta-i crestinismul. Si eu credeam ca s-a terminat cu el". "Deloc. El intra in actiune acolo unde toate celelalte credinte au dat gres!"
As dori ca voi sa aruncati peste bord toate credintele voastre false,si sa gasiti increderea in Isus!

Extras din Isus Destinul nostru Wilhelm Busch

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Iulie 2017, ora 15:12

si chiar asa este, Ioane !

Fosta membra 9am.ro

36 mesaje
Postat pe: 4 Iulie 2017, ora 16:52

realitatea,adevarul,rationamentul, argumentele,logica, sunt veritabile insulte pentru o stulta miasmata nesimtita de teapa ta..

De la: gabigabi2, la data 2017-07-04 15:12:38si chiar asa este, Ioane !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 Iulie 2017, ora 14:42

n-am ce-ti face, Hakoane, dar asta-i ADEVARUL !...ca tu nu-l recunosti , e problema ta, dar daca te-ntrebi de ce viata ta e un fiasco si toate relatiile tale sunt ruinate, atunci sa stii ca de aicea ti se trage !
mi-e un pic mila de tine si trag nadejde ca-ti va fi bine pina la urma, totusi ....Asa sa te Ajute Dumnezeu !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Iulie 2017, ora 13:17

da' cum e Adevarul tau, te-ai intrebat ?
ti se pare, cumva, ca Stiinta ti-a Spus Tot Adevarul despre Cine suntem si cum/ de unde am aparut ?
ti se pare ca Lumea in care traim este Intemeiata Numai pe Adevar ?
NU ai simtit, intuit, sesizat , ca aproape totu-i o Minciuna si o Manipulare , incepind de la economie , sanatate, educatie si pin' la politica ? NUUUUUU ?
daca nu, atunci esti chiar de plins omule chinuit de demoni !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Iulie 2017, ora 15:23

De la: gabigabi, la data 2011-04-04 10:07:10auzi tu, numarule cu avatar de femeie si cu exprimare de barbat : ce-ai mincat de dimineata atit de rau, ca ai vomitat aici ? te-ai imbatat de vorbe....l-ai luat in tarbaca pe yorick ce-ti este vadit superior din toate pctele de vedere si ai insultat pe toata lumea si te-ai facut de bacanie ! la cita ura ai in tine, nici nu ma mir ca trebuia s-o versi undeva !
- evident ca preotii crestini au calculat dupa biblie, ptr. ca asta-i cartea de capatii a rasei albe si aparitia " LUMEI " ei o fi fiind undeva pe la 6.000ani. i.e.n ! iar e evident ca civilizatia chineza isi numara deja cam 12.ooo ani si ca, Crestinismul s-a nascut insumind in povestea lui elementele celorlalte religii si se vede foarte bine asta in cultul lui Iisus... numai mintea voastra sustine cu incapatinare ca Biblia are aroganta de a explica APARITIA tuturor ! NU , asta a fost modul iudeilor- crestini de a-si explica aparitia lumii , prin prisma lor de ultima si cea mai noua rasa de oameni aparuta pe pamint !

iete ce face omu' cind n-are ce face : rasfoieste prin arhiva si ce gaseste ?
pfiii gaseste ca 2 avataruri cu chip de femeie si exprimare barbateasca Apartineau aceleiasi persoane, SIMULTAN : @9 Am 246679
si @9Am 243736 si amindoua sunt Hakon in devenire ...din ce an ? din 2011!

Fosta membra 9am.ro

36 mesaje
Postat pe: 26 Iulie 2017, ora 08:30

Partoneto lumpenlatrinista, esti intr-atat de stulta si nesimtita incat iar ai inceput sa iti deversezi delirul halucinatiilor obsessive care iti strabat acea tigva vacuumata.

www.youtube.com/embed/28u6b4sZRhA
www.youtube.com/embed/PoYqwT4Q8rM

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Iulie 2017, ora 14:00

De la: gabigabi2, la data 2017-07-06 13:17:54da' cum e Adevarul tau, te-ai intrebat ?
ti se pare, cumva, ca Stiinta ti-a Spus Tot Adevarul despre Cine suntem si cum/ de unde am aparut ?
ti se pare ca Lumea in care traim este Intemeiata Numai pe Adevar ?
NU ai simtit, intuit, sesizat , ca aproape totu-i o Minciuna si o Manipulare , incepind de la economie , sanatate, educatie si pin' la politica ? NUUUUUU ?
daca nu, atunci esti chiar de plins omule chinuit de demoni !

Hakoane, asta era ptr. tine , dar se pare ca "n-ai vazut-o " ! ca de obicei , de altfel, atunci cind nu vrei sau nu sti ce sa raspunzi !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Iulie 2017, ora 14:07

P.S
sfatul meu este sa nu mai faci pe nebunul, ca esti destul de natural si fara sa te faci !
oricine are curiozitatea sa urmareasca 2-3 postari ale celor 2 avataruri - identificate de mine ca fiind tu - va vedea ca am dreptate !
asa ca, las-o moale cu "polita " prin care tu iti "reparezi onoarea " sifonata - vezi, Doamne , de catre mine, insultindu-ma-n permanenta ! TU esti cel care, prin instabilitatea ta psihica , ai indus in acest forum starea de "razboi " !

Fosta membra 9am.ro

36 mesaje
Postat pe: 27 Iulie 2017, ora 14:31

siktir, MINCINOASO NESIMTITA!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Iulie 2017, ora 15:15

esti un Domn, ce sa mai spun ?!

Fosta membra 9am.ro

36 mesaje
Postat pe: 27 Iulie 2017, ora 16:03

www.youtube.com/watch?v=PoYqwT4Q8rM

Publicat pe 24 iul. 2017
Ilie Toader (cunoscut sub pseudonimul Ion Aion), un tânăr preot, doctor în teologie și profesor universitar la Facultatea de Teologie Ortodoxă, se rupe de biserică și deschide o dezbatere îndelung ocolită: decalajul uriaș dintre biserică și societate

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 29 Iulie 2017, ora 16:17

si, mai Logicuta DACA aveam niscaiva clone, nu crezi ca as fi iesit cu ele ca sa fac conversatie, dind impresia ca forumul e animat si nu sunt singura cu tine sau @ DM ?
si apropos, mesterilor, NICIUNUL dintre voi NU apareti la Activitate si nici c-ati fi prezenti pe forumul asta !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 Iulie 2017, ora 14:01

UNDE a Disparut postarea mea , in care ii atrag atentia lui Hakon ca ceea ce a citat, atribuind-mi mie , este preluat NU din greseala ci - Special, cred - de la utilizatoarea ce dadea citate din ziarele rusesti ?
Hak. sa-ti fie rusine, maica ! mai minte omu' dar nici chiar asa !

Fosta membra 9am.ro

36 mesaje
Postat pe: 2 August 2017, ora 10:20

tu si logica, lumpenstalinista latrinista si capitalismul liberal.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 August 2017, ora 13:42

ca-ti place sau nu, Hakoane , se dovedeste ca EU stau mai bine si cu Logica si Bunul - simt , ca sa nu spun de memorie si simt de observatie ! ca nu eu incurc userii- ntre ei ci, TU !

P.S

si , dupa cum se vede de 27 ani, in Romania nu merge nici Dreapta , nici Stinga si nici sa zic Centru ? in tarisoara noastra draga au fost rezultate Reale doar in Comunism si se pare ca asta-i ce ne lipseste : o Mina de fier ,Centralizare si Control la singe !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 August 2017, ora 13:50

da' ai uitat sa -mi spui CUM faceti voi , tu si @ D. M de nu apareti inregistrati ca useri , nicaieri ? voi nu sunteti clone de clone sau aveti "rude mari, imparatesti " pe la 9AMsau si mai sus ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 August 2017, ora 14:23

mai Hakoane, Cum de uiti ca esti un Domn educat, european si civiliat si de comporti ca un derbedeu de pe un maidan oarecare ?
pe Ce te Bazezi tu cind arunci in spatiul public asemenea Insulte ? ce zice legea privind dreptul la demnitatea umana ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 August 2017, ora 14:38

beyyyy, Hakoane , esti mortal : vezi cum se da omu' de gol spunind la ce-i zboara mintea ?!
carevasazica vrei Monument, Hakoane ?
visezi sa ai o statuie cit de mica pe vreundeva si oamenii sa- si ridice palaria , salutindu-te, atunci cind trec ? iti spui eu unde poti sa ai ce -si doreste orgoliul tau nemasurat : la capatul locului de veci ti se poate pune si bustul , ca nu-i foarte scump , da' tre' sa lasi TU banii necesari, caci
nu stiu daca familia ta va si considera ca meriti banii cheltuiti astfel, intrucit te-ai purtat execrabil cu ea !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 August 2017, ora 14:02

nu delirez, Hakoane, e concluzia la ce-ai spus ieri- alaltaieri ! ti-am spus si de fapt sti asta, ca sunt atenta la ce se afirma si inteleg si ce se afla dincolo de fatada !

Fosta membra 9am.ro

36 mesaje
Postat pe: 4 August 2017, ora 16:49

De la: gabigabi2, la data 2017-08-04 14:02:07 nu delirez, Hakoane, e concluzia la ce-ai spus ieri- alaltaieri ! ti-am spus si de fapt sti asta, ca sunt atenta la ce se afirma si inteleg si ce se afla dincolo de fatada !

Concluziile aberante ale unei deraiate mintal cu statut de lumpenproletara stalinisto ceausista imbecilizata si nesimtita, d-te draq de toapa mahalagioaica.

Stulta fudula nesimtita, nu stie cine ii achita politele pentru injuriile, obscenitatile, si bascalia de mahala, pe care i le-a adresat, nu intelege ceea ce citeste , dar isi regurgiteaza asumptiile aiuristice din acea tigva vacuumata referitoare la familia altuia.

Babaciune expirata, lasa-te de ghicit in stele,deliruri paranormale, preziceri inepte si speculatii imbecile, tu esti intruchiparea stultei miasmate nesimtite la modul absolut.

Siktir, lumpenstalinisto latrinizara nesimtita, o sa-ti primesti exact ceea c emeriti de fiecare data cand cersesti raspunsuri ca ultima scursura sociala cu mult mai proasta, nesimtita, insistent si miasmata decat prevad legile naturii. Fuck off!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 August 2017, ora 13:10

la Scoala de Dans si Bune Maniere cu tine, topirlane cu pretentii de domn de mahala gen " Groapa" buna scoala ai avut , dar si familia -ti fu pe masura !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 August 2017, ora 13:13

De la: gabigabi2, la data 2017-08-03 14:38:22 Hakoane : vezi cum se da omu' de gol spunind la ce-i zboara mintea ?!

carevasazica vrei Monument, Hakoane ?

visezi sa ai o statuie cit de mica pe vreundeva si oamenii sa- si ridice palaria , salutindu-te, atunci cind trec ?

iti spui eu unde poti sa ai ce -si doreste orgoliul tau nemasurat : la capatiiul locului de veci ti se poate pune si bustul , ca nu-i foarte scump , da' tre' sa lasi TU banii necesari, caci
nu stiu daca familia ta va si considera ca meriti banii cheltuiti astfel, intrucit te-ai purtat execrabil cu ea !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 August 2017, ora 14:27

si totusi ramaine intrebarea :
DE CE ma Urasti atit de tare ?
CE ti-am facut eu tie, de nu-ti mai poti stapini nervii si faci spume la gura ? daca incepi iarasi ca-mi intorci amabilitatile, mai bine las-o , ca nu ajungem nicaieri !

tu gindeste-te, totusi, la esenta problemei : DE CE MA URASTI de nu mai stii de tine ?

Fosta membra 9am.ro

36 mesaje
Postat pe: 7 August 2017, ora 16:02

De la: gabigabi2, la data 2017-08-05 14:27:20 si totusi ramaine intrebarea :
DE CE ma Urasti atit de tare ?
CE ti-am facut eu tie, de nu-ti mai poti stapini nervii si faci spume la gura ? daca incepi iarasi ca-mi intorci amabilitatile, mai bine las-o , ca nu ajungem nicaieri !

tu gindeste-te, totusi, la esenta problemei : DE CE MA URASTI de nu mai stii de tine ?

ptr. ca: esti o mincinoasa lumpenstalinista, o ferventa latrinista imbecilizata,o stulta consacrata, o nesimtita reputata, o meschina fariseica, o lumpenlatrinista miasmata ticalosita, o topa snoaba ipocrita kitshcoasa, o mahalagioaica vulgara insistenta, o lasa ticalosita, o fiinta umanoida lipsita de ratiune, etica, simtul realitatii lipsita de o educatie adecvata prezentului si timpului pe care il vei petrece intr-o absoluta promiscuitate si un colossal obscurantism,o fiinta esuata dtpdv si daunezi grav sanatatii mintale a oricarui imdivid care ti-ar citi imbecilitatile,utopice, elucubratiile aberante, predictiile inepte, bascaliile ieftine si minciunile sfruntate,iodioato.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 August 2017, ora 15:15

Hakoane , e interesant ce spui si-ti aduc aminte ca VEDEM si RECUNOASTEM in ceilalti Ceea ce ne Caracterizeaza pe noi insine !
asadar , vorba aia romaneasca are dreptate : " CINE ZICE ALA E " si ti-am mai spus si alta data : NU pe mine ma urasti ci , pe tine !
de tine esti nemultumit si crezi ca toti ceilalti sunt la fel ca tine si NU SUNT !
pina nu vei face pace cu tine insuti , vei Dispretui si Uri tot ce misca-n jurul tau ; te vei Bucura de Raul intimplat oricui, inclusiv Romaniei si vei avea impresia ca Singur Tu esti normal si toti ceilalti, bolnavi !

fa-ti o analiza corecta si iarta-te ! si iarta si Lumea asta care n-are nici o vina ca tu te-ai nascut aici si acum....asta-i karma ta ...ca si a mea si a altora .....depinde de fiecare cum si-o intelege si asuma !

eu continui sa tin la tine, asa "tulburat " cum esti , de nu mai sti de capul tau si ma rog la Dumnezeu sa-ti da gindul cel bun !

Fosta membra 9am.ro

36 mesaje
Postat pe: 9 August 2017, ora 15:32

Habarnisto, tz’ar karma a dreaku , megasuperstitioaso expirata hiperparanormalo-superfudula!

Infama karma ti-a mai oferit suprema Prostie si Nesimtirea din tigva pe care o porti pe umeri, nu te ajuta acea tigva de a-ti realiza o analiza introspectiva din care sa-ti rezulte concluzii similare constatarilor mele.

Ti-ai mermelit cu febrilitate futilele elucubratii in scaldatoarea miasmatei tigve incercand sa deformezi realitatea si evidentele pe care le-am constatat in ceea ce te priveste (si nu sunt singurul, au mai constatat si altii, asemenea ) insa ai esuat lamentabil inecandu-te cu propria scarna din latrina in care ti-ai desertat ineptiile fecaloide care ti-au fermentat in acea tigva de stulta nesmtita.

Pagini: << 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: