Info
x
Cine este dumnezeu ?!!!!
|
9am_750 3755 mesaje Membru din: 3/09/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 19:05
mai mult ca sigur avea-n barcuta si dinozauri....ii comandase din lut la muzeu' antipa...
oricum tu esti dovada vie ca ,,dinozaurii'' inca-s vii... se vb in iov despre cva care pare a fi dinozaur,,binenteles ca atunci nu aveau numele asta ci balauri sau cva de genu |
|
Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 19:08
Uitã-te la behemot, cãruia i-am dat viaþã ca ºi þie; mãnâncã iarbã ca un bou. Tãria lui stã în ºalele lui ºi puterea în muºchii pântecelui sãu. κi îndoaie coada ca un cedru; tendoanele coapselor sale sunt întreþesute, oasele îi sunt þevi de bronz, mãdularele lui sunt ca niºte drugi de fier. El este cel mai mare între lucrãrile lui Dumnezeu. Cel Ce l-a fãcut se apropie de el cu sabia. Cãci munþii îi dau hranã acolo unde se joacã animalele sãlbatice. Se culcã sub lotus, între trestii ºi în mlaºtinã. Lotusul îl acoperã ºi-i þine umbrã, sãlciile râului îl înconjoarã. Dacã râul creºte, el nu se teme, stã liniºit chiar dacã Iordanul se nãpusteºte asupra gurii lui. Crezi cã-l poþi prinde lovindu-l în ochi sau îi poþi strãpunge nasul într-o cursã? (Iov 40:15-24)
Raporteaza abuz de limbaj |
|
giovausaro 4610 mesaje Membru din: 21/09/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 19:33
Scriam cu cateva pagini in urma despre unu' Dardino....n-ati fost curiosi sa stiti "pe ce se bazeaza",niic.L-ati pus la zid,l-ati condamnat fara sa-i dati sansa sa se apere....
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 19:37
De la: 9am_750, la data 2013-12-27 19:08:27Uitã-te la behemot, cãruia i-am dat viaþã ca ºi þie; mãnâncã iarbã ca un bou. Tãria lui stã în ºalele lui ºi puterea în muºchii pântecelui sãu. κi îndoaie coada ca un cedru; tendoanele coapselor sale sunt întreþesute, oasele îi sunt þevi de bronz, mãdularele lui sunt ca niºte drugi de fier. El este cel mai mare între lucrãrile lui Dumnezeu. Cel Ce l-a fãcut se apropie de el cu sabia. Cãci munþii îi dau hranã acolo unde se joacã animalele sãlbatice. Se culcã sub lotus, între trestii ºi în mlaºtinã. Lotusul îl acoperã ºi-i þine umbrã, sãlciile râului îl înconjoarã. Dacã râul creºte, el nu se teme, stã liniºit chiar dacã Iordanul se nãpusteºte asupra gurii lui. Crezi cã-l poþi prinde lovindu-l în ochi sau îi poþi strãpunge nasul într-o cursã? (Iov 40:15-24) bei gigele...ia baga-ti nasu' si vezi toate felurile de monstri....inclusiv behemotii si dragonii...seamana vreunu' cu dinozaurii...??? ai vazut ce se-ntampla de cand nu mai faci cornete...canci cultura...ai uitat si sa mai citesti.... youtu.be/sSTShgH4w50 Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 19:38
De la: giovausaro, la data 2013-12-27 19:33:55Scriam cu cateva pagini in urma despre unu' Dardino....n-ati fost curiosi sa stiti "pe ce se bazeaza",niic.L-ati pus la zid,l-ati condamnat fara sa-i dati sansa sa se apere.... nu-i nimic...apara-l tu acuma...pe ce se bazeaza...???
Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 19:43
De la: Fl_Orion999, la data 2013-12-27 19:37:17De la: 9am_750, la data 2013-12-27 19:08:27Uitã-te la behemot, cãruia i-am dat viaþã ca ºi þie; mãnâncã iarbã ca un bou. Tãria lui stã în ºalele lui ºi puterea în muºchii pântecelui sãu. κi îndoaie coada ca un cedru; tendoanele coapselor sale sunt întreþesute, oasele îi sunt þevi de bronz, mãdularele lui sunt ca niºte drugi de fier. El este cel mai mare între lucrãrile lui Dumnezeu. Cel Ce l-a fãcut se apropie de el cu sabia. Cãci munþii îi dau hranã acolo unde se joacã animalele sãlbatice. Se culcã sub lotus, între trestii ºi în mlaºtinã. Lotusul îl acoperã ºi-i þine umbrã, sãlciile râului îl înconjoarã. Dacã râul creºte, el nu se teme, stã liniºit chiar dacã Iordanul se nãpusteºte asupra gurii lui. Crezi cã-l poþi prinde lovindu-l în ochi sau îi poþi strãpunge nasul într-o cursã? (Iov 40:15-24) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 19:45
Io?,da de ce io?.Io am ridicat doar mingea la fileu
|
Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 19:46
De la: 9am_750, la data 2013-12-27 19:43:17De la: Fl_Orion999, la data 2013-12-27 19:37:17descrierea seamana ft bn cu a unui dinozaur,sa nu crezi ca ei au existat acum 60 de mil de ani neaparat ca asa iti zice stiinta,,datarile pot avea erori enorme[/quote]De la: 9am_750, la data 2013-12-27 19:08:27Uitã-te la behemot, cãruia i-am dat viaþã ca ºi þie; mãnâncã iarbã ca un bou. Tãria lui stã în ºalele lui ºi puterea în muºchii pântecelui sãu. κi îndoaie coada ca un cedru; tendoanele coapselor sale sunt întreþesute, oasele îi sunt þevi de bronz, mãdularele lui sunt ca niºte drugi de fier. El este cel mai mare între lucrãrile lui Dumnezeu. Cel Ce l-a fãcut se apropie de el cu sabia. Cãci munþii îi dau hranã acolo unde se joacã animalele sãlbatice. Se culcã sub lotus, între trestii ºi în mlaºtinã. Lotusul îl acoperã ºi-i þine umbrã, sãlciile râului îl înconjoarã. Dacã râul creºte, el nu se teme, stã liniºit chiar dacã Iordanul se nãpusteºte asupra gurii lui. Crezi cã-l poþi prinde lovindu-l în ochi sau îi poþi strãpunge nasul într-o cursã? (Iov 40:15-24) Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|
|
Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 19:47
De la: giovausaro, la data 2013-12-27 19:45:05Io?,da de ce io?.Io am ridicat doar mingea la fileu de care ...de somon sau de crap....???
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 22:26
Ei si tu amu...gheata nu e destul de groasa sa dau la copca....
ai putintica rabdare.....cativa ani lumina acolo...ca la tine nu-i mare lucru......
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 22:40
De la: hammerady1, la data 2013-12-27 17:04:55De la: 9am_750, la data 2013-12-27 16:55:31De la: hammerady1, la data 2013-12-27 16:46:24De la: 9am_750, la data 2013-12-27 16:34:35De la: hammerady1, la data 2013-12-27 16:16:56De la: Fl_Orion999, la data 2013-12-27 16:04:06problema cea mare a omenirii terrane este ca nu exista argumente infailibile in favoarea nici uneia din teorii...nici...nici...nici big-bang....nici evolutionism....nici creationism....toate-s simple speculatii....dar cea mai crunta ....cea mai imbecila ...cea mai perversa...cea mai departata de adevar este cea prezentata de biblie...in rest putem specula orice...putem face fel de fel de aprecieri...putem crea tot felul de teorii....ne putem folosi logica, ratiunea,imaginatia si chiar si intuitia....ce e cert e ca undeva in negura vremurilor ...a existat un creator....care nu putem stii ce si cat a creat...nici pe el cin' l-a creat...putem doar face presupuneri...singurii care n-au nevoie de gandire, de logica sau alte se explica evolutia vietii si se pot face estimari asupra evolutiei viitoare. Daca e sa fie vreodata inlocuita, teoria evolutiei o sa fie inlocuita tot de o teorie stiintifica nicidecum de o ipoteza netestabila argumente sunt retrograzii religiosi...care stiu cu siguranta ca lumea a fost creata acum 6.000 de ani ca asa le spune-n ,,cartea cartilor'' si....punct.... Ii raspund lui 750, nu lui H, ca nu mai caut in urma. Acum, in acesti ani sint animale ce ies din biotopul lor si se transforma in alte animale, complet diferite. Pesti ce zboara, reptile ce zboara, mamifere ce inoata si sint deja fusiformi. Mamifere carnivore ce se transforma in ierbivore, vezi ciini si pisici ce papa iarba. Parca oi si vaci ce maninca carne. Ar mai fi si alte exemple. Exemple de transformari sint sub ochii nostri. Iar in acesti ani asistam la cea mai mare disparitie de specii cunoscuta de oameni. Parca a cincea din istoria pamintului. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 23:03
De la: hammerady1, la data 2013-12-27 17:13:25 Stiinta n-are cum sa devina religie pt ca ea renunta la teoriile gresite si le imbunatateste pe cele care dau rezultate bune. Nicio teorie stiintifica n-o sa fie acceptata doar ca suna frumos dar rezultatele ei sunt dezastruoase. Daca da rateuri e pa. Religia cand da rateuri de fapt are dreptate si tre sa mai aprindem o lumanare. [/quote] Stiinta devine autosuficientista cind da de niste rezultate evidente cu aplicatii practice. Dar stiinta tinde in aceste cazuri sa devina chiar mai dictatoare decit religia prin teoremele ce tin loc de gindire libera. Vezi teoria relativitatii ce a devenit o teorie absoluta si obligatorie. In conditiile in care omenirea nici nu a pus piciorul pe alte corpuri ceresti, facind abstractie de Luna, stiinta absolutizeaza niste teorii ce nu se verifica decit teoretic nu si practic. Si nu are nici o sansa sa calatoreasca in afara sistemului solar cu teoria relativitatii. Pur si simplu frineaza exploatarea cosmosului. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 23:44
De la: nastasemihail, la data 2013-12-27 22:40:19De la: hammerady1, la data 2013-12-27 17:04:55De la: 9am_750, la data 2013-12-27 16:55:31De la: hammerady1, la data 2013-12-27 16:46:24De la: 9am_750, la data 2013-12-27 16:34:35De la: hammerady1, la data 2013-12-27 16:16:56De la: Fl_Orion999, la data 2013-12-27 16:04:06problema cea mare a omenirii terrane este ca nu exista argumente infailibile in favoarea nici uneia din teorii...nici...nici...nici big-bang....nici evolutionism....nici creationism....toate-s simple speculatii....dar cea mai crunta ....cea mai imbecila ...cea mai perversa...cea mai departata de adevar este cea prezentata de biblie...in rest putem specula orice...putem face fel de fel de aprecieri...putem crea tot felul de teorii....ne putem folosi logica, ratiunea,imaginatia si chiar si intuitia....ce e cert e ca undeva in negura vremurilor ...a existat un creator....care nu putem stii ce si cat a creat...nici pe el cin' l-a creat...putem doar face presupuneri...singurii care n-au nevoie de gandire, de logica sau alte se explica evolutia vietii si se pot face estimari asupra evolutiei viitoare. Daca e sa fie vreodata inlocuita, teoria evolutiei o sa fie inlocuita tot de o teorie stiintifica nicidecum de o ipoteza netestabila argumente sunt retrograzii religiosi...care stiu cu siguranta ca lumea a fost creata acum 6.000 de ani ca asa le spune-n ,,cartea cartilor'' si....punct.... aberezi rau Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 23:53
De la: 9am_750, la data 2013-12-27 23:44:55De la: nastasemihail, la data 2013-12-27 22:40:19De la: hammerady1, la data 2013-12-27 17:04:55De la: 9am_750, la data 2013-12-27 16:55:31De la: hammerady1, la data 2013-12-27 16:46:24De la: 9am_750, la data 2013-12-27 16:34:35De la: hammerady1, la data 2013-12-27 16:16:56De la: Fl_Orion999, la data 2013-12-27 16:04:06problema cea mare a omenirii terrane este ca nu exista argumente infailibile in favoarea nici uneia din teorii...nici...nici...nici big-bang....nici evolutionism....nici creationism....toate-s simple speculatii....dar cea mai crunta ....cea mai imbecila ...cea mai perversa...cea mai departata de adevar este cea prezentata de biblie...in rest putem specula orice...putem face fel de fel de aprecieri...putem crea tot felul de teorii....ne putem folosi logica, ratiunea,imaginatia si chiar si intuitia....ce e cert e ca undeva in negura vremurilor ...a existat un creator....care nu putem stii ce si cat a creat...nici pe el cin' l-a creat...putem doar face presupuneri...singurii care n-au nevoie de gandire, de logica sau alte se explica evolutia vietii si se pot face estimari asupra evolutiei viitoare. Daca e sa fie vreodata inlocuita, teoria evolutiei o sa fie inlocuita tot de o teorie stiintifica nicidecum de o ipoteza netestabila argumente sunt retrograzii religiosi...care stiu cu siguranta ca lumea a fost creata acum 6.000 de ani ca asa le spune-n ,,cartea cartilor'' si....punct.... Esti ceea ce banuiam. Cind nu ai argumente vii cu jigniri. Mai aberant ca tine nu exista nici un habotnic pe acest forum. Cind mai multi iti spun ca e ceva ijn neregula cu tine, du-te si regeaza-te. Si evolutie si interventii sint. Atit doar ca interventiile nu pot fi dovedite. Evolutia da. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 28 Decembrie 2013, ora 10:54
De la: nastasemihail, la data 2013-12-27 23:53:55De la: 9am_750, la data 2013-12-27 23:44:55De la: nastasemihail, la data 2013-12-27 22:40:19De la: hammerady1, la data 2013-12-27 17:04:55De la: 9am_750, la data 2013-12-27 16:55:31De la: hammerady1, la data 2013-12-27 16:46:24De la: 9am_750, la data 2013-12-27 16:34:35De la: hammerady1, la data 2013-12-27 16:16:56De la: Fl_Orion999, la data 2013-12-27 16:04:06problema cea mare a omenirii terrane este ca nu exista argumente infailibile in favoarea nici uneia din teorii...nici...nici...nici big-bang....nici evolutionism....nici creationism....toate-s simple speculatii....dar cea mai crunta ....cea mai imbecila ...cea mai perversa...cea mai departata de adevar este cea prezentata de biblie...in rest putem specula orice...putem face fel de fel de aprecieri...putem crea tot felul de teorii....ne putem folosi logica, ratiunea,imaginatia si chiar si intuitia....ce e cert e ca undeva in negura vremurilor ...a existat un creator....care nu putem stii ce si cat a creat...nici pe el cin' l-a creat...putem doar face presupuneri...singurii care n-au nevoie de gandire, de logica sau alte se explica evolutia vietii si se pot face estimari asupra evolutiei viitoare. Daca e sa fie vreodata inlocuita, teoria evolutiei o sa fie inlocuita tot de o teorie stiintifica nicidecum de o ipoteza netestabila argumente sunt retrograzii religiosi...care stiu cu siguranta ca lumea a fost creata acum 6.000 de ani ca asa le spune-n ,,cartea cartilor'' si....punct.... ca ti zic ca aberezi nu inseamna ca te jignesc,,prietene evolutia nu a fost dovedita nici unde niciodata este doar un basm o religie oarba,,cel care n are argumente esti tu
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Decembrie 2013, ora 11:49
De la: nastasemihail, la data 2013-12-27 22:40:19De la: hammerady1, la data 2013-12-27 17:04:55De la: 9am_750, la data 2013-12-27 16:55:31De la: hammerady1, la data 2013-12-27 16:46:24De la: 9am_750, la data 2013-12-27 16:34:35De la: hammerady1, la data 2013-12-27 16:16:56De la: Fl_Orion999, la data 2013-12-27 16:04:06problema cea mare a omenirii terrane este ca nu exista argumente infailibile in favoarea nici uneia din teorii...nici...nici...nici big-bang....nici evolutionism....nici creationism....toate-s simple speculatii....dar cea mai crunta ....cea mai imbecila ...cea mai perversa...cea mai departata de adevar este cea prezentata de biblie...in rest putem specula orice...putem face fel de fel de aprecieri...putem crea tot felul de teorii....ne putem folosi logica, ratiunea,imaginatia si chiar si intuitia....ce e cert e ca undeva in negura vremurilor ...a existat un creator....care nu putem stii ce si cat a creat...nici pe el cin' l-a creat...putem doar face presupuneri...singurii care n-au nevoie de gandire, de logica sau alte se explica evolutia vietii si se pot face estimari asupra evolutiei viitoare. Daca e sa fie vreodata inlocuita, teoria evolutiei o sa fie inlocuita tot de o teorie stiintifica nicidecum de o ipoteza netestabila argumente sunt retrograzii religiosi...care stiu cu siguranta ca lumea a fost creata acum 6.000 de ani ca asa le spune-n ,,cartea cartilor'' si....punct.... Mihaile, acum a fost randul tau sa o dai de gard cu exemplele astea de animale care evolueaza. Daca pisicile si cainii mananca iarba, asta nu inseamna ca se transforma in animale ierbivore. Comportamentul asta nu este de ieri, de astazi. Nu s-a stabilit clar de ce o fac, daca mananca iarba pentru ca sunt bolnave sau doar au nevoie de niste suplimente pe care nu le gasesc in hrana lor obisnuita, insa ceea ce este clar este faptul ca nu consuma iarba ca sa se hraneasca, deci nu vor deveni ierbivore. Oile si vacile care mananca carne...asta e tare de tot si nu o comentez. O fi religia bazata pe legende si traditii, dar nici stiinta asta dupa ureche sau conform unor constatari aiuristice nu e mai presus. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 28 Decembrie 2013, ora 12:50
De la: 9am_750, la data 2013-12-27 19:05:53mai mult ca sigur avea-n barcuta si dinozauri....ii comandase din lut la muzeu' antipa... Mai dinozaur mincinos , taman tu ai tupeul sa le spui altora ca abereaza , cand tu sustii cu insolenta ca Noe a salvat milioane de specii care exista pe planeta !? Nicio gradina zoologica din lume nu poate detine cateun exemplar din fiecare , darmite o barca iar dupa mintea ta creatza , Noe avea in barcuta ursi polari , capre neagre ,pitoni si elefanti Mare explorator Noe asta al tau , care habar n'avea ca pamantul nu este plat ! Stii ce vechime are ursul polar ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Decembrie 2013, ora 12:57
De la: _2148_, la data 2013-12-28 12:50:13aha,,tu daca traia i pe timpul lui cu siguranta stiai ca pamantul e rotundDe la: 9am_750, la data 2013-12-27 19:05:53mai mult ca sigur avea-n barcuta si dinozauri....ii comandase din lut la muzeu' antipa... oricum ei se gandeau probabil ca e rotund din cauza eclipselor,,,da, noe avea toate speciile in arca
|
Postat pe: 28 Decembrie 2013, ora 13:00
|
Postat pe: 28 Decembrie 2013, ora 13:04
De la: 9am_750, la data 2013-12-28 12:57:15De la: _2148_, la data 2013-12-28 12:50:13aha,,tu daca traia i pe timpul lui cu siguranta stiai ca pamantul e rotundDe la: 9am_750, la data 2013-12-27 19:05:53mai mult ca sigur avea-n barcuta si dinozauri....ii comandase din lut la muzeu' antipa... Raspunde cu argumente , daca poti , CRETINULE ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Decembrie 2013, ora 13:13
De la: _2148_, la data 2013-12-28 13:04:10scuza ma iubita,,,,,da cu siguranta toate speciile aveau loc in arca lui noe si da si ursul polar era acolo,probabilDe la: 9am_750, la data 2013-12-28 12:57:15De la: _2148_, la data 2013-12-28 12:50:13aha,,tu daca traia i pe timpul lui cu siguranta stiai ca pamantul e rotundDe la: 9am_750, la data 2013-12-27 19:05:53mai mult ca sigur avea-n barcuta si dinozauri....ii comandase din lut la muzeu' antipa... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Decembrie 2013, ora 13:24
De la: 9am_750, la data 2013-12-28 13:13:29De la: _2148_, la data 2013-12-28 13:04:10scuza ma iubita,,,,,da cu siguranta toate speciile aveau loc in arca lui noe si da si ursul polar era acolo,probabilDe la: 9am_750, la data 2013-12-28 12:57:15De la: _2148_, la data 2013-12-28 12:50:13aha,,tu daca traia i pe timpul lui cu siguranta stiai ca pamantul e rotundDe la: 9am_750, la data 2013-12-27 19:05:53mai mult ca sigur avea-n barcuta si dinozauri....ii comandase din lut la muzeu' antipa... Mai , tu chiar esti nesimtit tupeist ! Ia fa-ti mai tu o barca si pune un urs polar in ea , crezi c-ai putea ? De unde draqu' il ei ? Din noaptea polara a mintii tale , probabil ! Nici tu nu crezi ce spui , te incapatanezi sa te faci de ras , MINCINOS NESIMTIT ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Decembrie 2013, ora 13:29
De la: _2148_, la data 2013-12-28 13:24:36toate animalele au venit singureDe la: 9am_750, la data 2013-12-28 13:13:29De la: _2148_, la data 2013-12-28 13:04:10scuza ma iubita,,,,,da cu siguranta toate speciile aveau loc in arca lui noe si da si ursul polar era acolo,probabilDe la: 9am_750, la data 2013-12-28 12:57:15De la: _2148_, la data 2013-12-28 12:50:13aha,,tu daca traia i pe timpul lui cu siguranta stiai ca pamantul e rotundDe la: 9am_750, la data 2013-12-27 19:05:53mai mult ca sigur avea-n barcuta si dinozauri....ii comandase din lut la muzeu' antipa... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Decembrie 2013, ora 13:35
De la: 9am_750, la data 2013-12-28 13:29:23De la: _2148_, la data 2013-12-28 13:24:36toate animalele au venit singureDe la: 9am_750, la data 2013-12-28 13:13:29De la: _2148_, la data 2013-12-28 13:04:10scuza ma iubita,,,,,da cu siguranta toate speciile aveau loc in arca lui noe si da si ursul polar era acolo,probabilDe la: 9am_750, la data 2013-12-28 12:57:15De la: _2148_, la data 2013-12-28 12:50:13aha,,tu daca traia i pe timpul lui cu siguranta stiai ca pamantul e rotundDe la: 9am_750, la data 2013-12-27 19:05:53mai mult ca sigur avea-n barcuta si dinozauri....ii comandase din lut la muzeu' antipa... Da buey , elefantul a venit cu avionul si capra neagra cu posta rapida ! 'aide capul tau de IDIOT !
|
9am121159 2234 mesaje Membru din: 21/08/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 28 Decembrie 2013, ora 13:35
Mai , tu chiar esti nesimtit tupeist ! Ia fa-ti mai tu o barca si pune un urs polar in ea , crezi c-ai putea ?
De unde draqu' il ei ? Din noaptea polara a mintii tale , probabil ! Nici tu nu crezi ce spui , te incapatanezi sa te faci de ras , MINCINOS NESIMTIT ! --------- Animalele au fost trimise de Dumnezeu la corabie, nu de Noe. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am121159 2234 mesaje Membru din: 21/08/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 28 Decembrie 2013, ora 13:38
Chiar daca ni se intampla lucruri rele, nenorociri, s-ar putea sa fie spre binele nostru! EU ȘI DUMNEZEU: CEA MAI FRUMOASÃ CONVERSAȚIE PURTATÃ VREODATÃ Eu: Doamne, pot sã-ți pun o întrebare? Dumnezeu: Sigur! Eu: Promite-mi cã nu te vei supãra.... Dumnezeu: Promit! Eu: De ce ai îngãduit ca astãzi sã mi se întâmple atâtea lucruri? Dumnezeu: Ce vrei sã spui? Eu: Ei bine, astãzi m-am trezit cam târziu… Dumnezeu: Așa… Eu: Tocmai astãzi, mi-a luat o veșnicie sã pornesc mașina! Dumnezeu: Bun… Eu: La prânz, am comandat un sandwich, însã mi-au fãcut sandwich-ul greșit și a trebuit sã aștept ceva timp pânã am primit ce am dorit. Dumnezeu: Hmmm... Eu: În drum spre casã, telefonul meu a murit chiar atunci când am rãspuns apelului pe care-l primisem! Dumnezeu: În regulã… Eu: Și una peste alta, când am ajuns acasã nu doream decât sã-mi relaxez picioarele în noul meu aparat de masaj și relaxare. Dar nu funcționa! Nimic nu a mers bine azi! De ce ai fãcut asta? Dumnezeu: Pãi… ia sã vedem! În aceastã dimineațã, Îngerul morții a fost la cãpãtâiul tãu și a trebuit sã trimit unul dintre îngerii mei sã se batã cu el pentru viața ta. Te-am lãsat sã dormi pânã atunci! Eu (umilit): Oh! Dumnezeu: Nu am îngãduit ca mașina ta sã porneascã repede, deoarece pe drumul pe care trebuia sã circuli era un șofer beat care te-ar fi lovit și accidentat foarte rãu dacã ai fi fost atunci pe drum! Eu: (rușinat) Dumnezeu: Prima persoanã care ți-a fãcut astãzi greșit sandwich-ul avea o boalã gravã și nu am vrut sã iei boala, deoarece știam cã nu-ți poți permite sã-ți pierzi locul de muncã. Eu (jenat): Ok Dumnezeu: Telefonul tãu a murit, deoarece persoana care te-a sunat avea de gând sã dea o mãrturie falsã despre ceea ce ai vorbit cu ea la telefon, astfel încât nu am îngãduit nici mãcar sã vorbești cu ea, în așa fel încât sã fii acoperit. Eu (încet): Înțeleg, Doamne… Dumnezeu: Oh, cât despre acel aparat de masat picioarele… acesta avea un scurtcircuit care ar fi produs o avarie în seara asta, în casa ta. Nu cred cã ți-ai fi dorit sã stai în întuneric. Eu: Of! Îmi pare rãu, Doamne! Dumnezeu: Sã nu-ți parã rãu, învațã doar sã ai încredere în mine .... în toate lucrurile care ți se întâmplã, fie ele bune sau rele! Eu: Mã voi încrede în Tine, Doamne! Dumnezeu: Și nu te îndoi niciodatã, deoarece planul Meu pentru ziua ta este întotdeauna mai bun decât planul tãu! Eu: Nu mã voi îndoi, Doamne! Și lasã-mã doar sã-ți spun, Doamne, cã Îți mulțumesc pentru tot ceea ce ai îngãduit sã mi se întâmple astãzi. Dumnezeu: Cu drag, copile. A fost o zi în care, ca de obicei, am fost Pãrintele tãu, iar Eu ador sã am grijã de copilașii mei ...! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Decembrie 2013, ora 13:39
De la: 9am121159, la data 2013-12-28 13:35:26Mai , tu chiar esti nesimtit tupeist ! Ia fa-ti mai tu o barca si pune un urs polar in ea , crezi c-ai putea ? logic ca nu de noe,,pleaca din secta matrix
|
Postat pe: 28 Decembrie 2013, ora 13:40
De la: _2148_, la data 2013-12-28 13:35:02au venit singure iubitaDe la: 9am_750, la data 2013-12-28 13:29:23De la: _2148_, la data 2013-12-28 13:24:36toate animalele au venit singureDe la: 9am_750, la data 2013-12-28 13:13:29De la: _2148_, la data 2013-12-28 13:04:10scuza ma iubita,,,,,da cu siguranta toate speciile aveau loc in arca lui noe si da si ursul polar era acolo,probabilDe la: 9am_750, la data 2013-12-28 12:57:15De la: _2148_, la data 2013-12-28 12:50:13aha,,tu daca traia i pe timpul lui cu siguranta stiai ca pamantul e rotundDe la: 9am_750, la data 2013-12-27 19:05:53mai mult ca sigur avea-n barcuta si dinozauri....ii comandase din lut la muzeu' antipa...
|
Postat pe: 28 Decembrie 2013, ora 13:41
De la: 9am121159, la data 2013-12-28 13:38:09 pleaca din secta matrix
|
Postat pe: 28 Decembrie 2013, ora 13:45
De la: 9am_750, la data 2013-12-28 13:39:23De la: 9am121159, la data 2013-12-28 13:35:26Mai , tu chiar esti nesimtit tupeist ! Ia fa-ti mai tu o barca si pune un urs polar in ea , crezi c-ai putea ? De vocile din capu' vostru ! Bai , da de ce nu v-ar trimte dzeu p'amandoi intr-o pestera ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

iar dupa mintea ta creatza , Noe avea in barcuta ursi polari , capre neagre ,pitoni si elefanti