back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 >> Sari la pagina:

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2013, ora 22:19

Într-un om care crede în dumnezeu zace atât de multă ură si neputinta încât, atunci când îi spui că nu există dumnezeu, aproape că te-ar reduce la tăcere prin orice mijloc ,sabie sau rug,otrava sau orice altceva,ce i-ar trece prin cap sau ce i-ar fi mai la indemana.Crestinul nu poate, nu trebuie, nu știe, nu vrea,nu-l duce capul si nici nu vrea sa inteleaga. Și totuși, te-ar ucide.

Ady_ZYN

968 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 28 Decembrie 2013, ora 22:21

Ar fi fain sa accepti ca ai putea sa te inseli. Eu accept cu inima deschisa ca as putea sa ma insel iar daca apar dovezi concludente sa am curajul sa resping convingerile pe care le-am avut pana atunci. Ai curajul si demnitatea ca ai putea sa te inseli in parerile tale?

Raporteaza abuz de limbaj
http://revansaratiunii.blogspot.ro/
KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2013, ora 22:21

In trecut aveam mii de Dumnezei, acuma am ajuns insa la unul singur. Ne apropiem de numarul real

9am_750

3755 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Decembrie 2013, ora 22:22

De la: KARP0V_, la data 2013-12-28 22:10:10"Nu există rai sau viață de apoi pentru computerele stricate. Este doar o poveste a oamenilor care se tem de întuneric", a declarat Hawking

stiu ft bn ce a declarat hawking ,si a declarat o mare tampenie si proostie pur si simplu si a batut joc de meseria lui pentru ca nu face obiectul muncii sale,,

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 28 Decembrie 2013, ora 22:24

De la: KARP0V_, la data 2013-12-28 22:15:14
De la: 9am_750, la data 2013-12-28 22:12:36
De la: KARP0V_, la data 2013-12-28 22:05:47Pentru un dumnezeu nu există nici o explicație și nici nu ar trebui căutată vreuna.
Daca incercam sa cautam,atunci se nasc niste semne de intrebare,care de fapt si exista.
Dumnezeu daca exista,nu exista pentru noi,iar daca noi vrem sa-l gasim,sigur nu se va lasa descoperit.
E o dovada de trufie daca noi credem ca putem sa comunicam cu un dumnezeu si trufia este un pacat.

minti,,nu vrei tu sa l descoperi ca el e in inima ta ,te asteapta acolo,,,imparatia cerurilor este in inima voastra,,

Tu crezi in el.
Deci tu trebuie sa aduci dovezi.
Ai vreo dovada?
Eram sigur ca nu ai.
minti,,am oo gramada,,tu constiinta ta sufletul tau intreg universul ,,,nimicul nu exista decat in mintea ta

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2013, ora 22:24

Personajul Isus, fiind un hibrid literar si astrologic, este, mai mult decat clar, o copie a Zeului-Soare al Egiptului, Horus.
De exemplu, inscriptionate cu 3.500 de ani in urma pe zidurile Templului Luxor sunt imagini ale Bunei Vestiri, ale Imaculatei Conceptiuni, nasterea si venerarea lui Horus. Imaginile prezinta un inger anuntand-o pe fecioara Isis ca il va concepe pe Horus, apoi Neith, Duhul Sfant, o va fecunda, dupa care nasterea fecioarei si adorarea.
Aceasta este exact povestea conceperii miraculoase a lui Isus, iar similaritatile literare dintre religia Egipteana si religia Crestina sunt clare,crestinilor

Ady_ZYN

968 mesaje

Postat pe: 28 Decembrie 2013, ora 22:25

De la: 9am_750, la data 2013-12-28 22:19:55
De la: nastasemihail, la data 2013-12-28 22:07:38Radiatiile cosmice se stiu numai cele ce ajung aici.
cele ce se pierd in spatiu mai usurel.
Nu se stie complet ce e in apropierea nici a corpurilor de linga noi, fiindca nu sint studiate sistematic.
De radiatii vorbesc.
De energii slabe si tari, nu ma refer la ce se stie din fizica, ci in general.
Posibil sa fie aceleasi.
dar e evident ca fara corp, sint energii slabe. In corp dam de cele tari, in principal de la astrii.
E mult de spus si nu mai continui.

Daca am terci in cap, fa bine si explica-ti singur cu energiile, ca deja esti obraznic sa califici cum iti vine la gura.
Esti mai obraznic ca copiii razgiiati.
Nu stii nici ce te asteapta in viata dupa colt si dai dovada de impertinenta.
Am intervenit in discutie ca si tuu si 750 discutati de pe 2 pozitii care de fapt e ....intoleranta cu 2 fete.
Aceeasi intoleranta religioasa acum e stiintifica.

Am dat doar exemplu ca stiinta face deja victime prin intoleranta. Vezi bombele atomice.

binenteles ca stiinta se poate transforma oricand in prostie umana daca nu stim sa pastram doar ce i bun din ea

Dar ce e rau in stiinta? Arata-mi o stiinta rea. Chiar sunt curios. Nu incetezi sa crezi ca stiinta nu se bazeaza pe ideologie. Nu trebuie sa crezi intr-o formula trebuie sa fii convins de ea prin testare. Nu trebuie sa crezi intr-o formula daca ea da rezultate gresite. Renunti fara regrete la ea. O formula da acelasi rezultat fie ca crezi fie ca nu crezi in ea. Daca omul face lucruri rele cu stiinta asta nu e vina stiintei. Daca faci un pistol si impusti cu el nu e vina metalurgiei si mecanicii sau a legilor lui Newton ca ai omorat un om. Arata-mi o stiinta gresita, deci.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 28 Decembrie 2013, ora 22:26

De la: KARP0V_, la data 2013-12-28 22:19:57Într-un om care crede în dumnezeu zace atât de multă ură si neputinta încât, atunci când îi spui că nu există dumnezeu, aproape că te-ar reduce la tăcere prin orice mijloc ,sabie sau rug,otrava sau orice altceva,ce i-ar trece prin cap sau ce i-ar fi mai la indemana.Crestinul nu poate, nu trebuie, nu știe, nu vrea,nu-l duce capul si nici nu vrea sa inteleaga. Și totuși, te-ar ucide.

minti ,,in unul care nu crede in dumnezeu nu pooate zace decat ignoranta,,nimicul dumnezeul tau este inexistent

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2013, ora 22:26

Un univers se cladeste undeva in afara timpului.Ca urmare are 'timp' destul la dispozitie.E putin probabil ca universul nostru sa fie primul si singurul univers.In infinitul care a precedat universul nostru sigur au mai fost si alte 'incercari'.Exista posibilitatea sa apara in jur de 10 la puterea 500,universuri posibile.Unele colapseaza inainte de aparitia galaxiilor altele 'evolueaza'; spre un univers ca al nostru in care este posibila si viata si chiar aparitia speciilor inteligente.

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2013, ora 22:28

Cand vom descoperi lipsa timpului atunci poate ca vom sti totul.Vom cunoaste nimicul si singularitatea.

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2013, ora 22:29

Lumina are o viteza limitata insa legea lui Einstein nu este valabila pentru spatiu.Spatiul se 'deplaseaza' cu o alta viteza.Ca urmare fizica de inceput,este alta iar fenomenele care preced inceputul ne sunt inca necunoscute.La viteze mult mai mari ca viteza luminii si venind de undeva unde timpul nu exista,ceea ce a fost inainte de explozia initiala e de neinteles.Cand vom sti ce si cum a fost ceea ce a produs universul nostru,atunci dumnezeu va intra in uitare.Acea forta creatoare de universuri isi cunoaste lectia,e o lectie invatata in miliarde de miliarde de ani,fara timp,masurati cu o unitate fara valoare.Cand ai la dispozitie infinitul atunci eu cred ca totul este posibil,ceea ce de fapt s-a si demonstrat.Noi suntem aici.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 28 Decembrie 2013, ora 22:29

De la: hammerady1, la data 2013-12-28 22:21:33Ar fi fain sa accepti ca ai putea sa te inseli. Eu accept cu inima deschisa ca as putea sa ma insel iar daca apar dovezi concludente sa am curajul sa resping convingerile pe care le-am avut pana atunci. Ai curajul si demnitatea ca ai putea sa te inseli in parerile tale?

daca vorbesti cu mn ,nu ,,nu prietene nici o secunda ,desi fiecare are indoieli insa dooar din cauza unor intamplari care te ppune la pamant,,,insa toate sunt cu schepsiss la nervi multi oameni spun prostii,,nu am nici un fel de indoiala pentru ca am coonstiinta cuget suflet minte,,si atatea doovezi ale celor ce au urmat calea lui,,chiar si eu cand eram mai mic ii simteam prezenta simteam ca eram protejat dar cu timpul mau indepartat de el pacatele mele

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2013, ora 22:31

E clar ca nu a existat nimic, doar o increngatura de forte care a reusit sa dea nastere la ceva din nimic.Un nimic care nu vrea sa 'existe' fara a exista.

Ady_ZYN

968 mesaje

Postat pe: 28 Decembrie 2013, ora 22:31

De la: KARP0V_, la data 2013-12-28 22:24:26Personajul Isus, fiind un hibrid literar si astrologic, este, mai mult decat clar, o copie a Zeului-Soare al Egiptului, Horus.
De exemplu, inscriptionate cu 3.500 de ani in urma pe zidurile Templului Luxor sunt imagini ale Bunei Vestiri, ale Imaculatei Conceptiuni, nasterea si venerarea lui Horus. Imaginile prezinta un inger anuntand-o pe fecioara Isis ca il va concepe pe Horus, apoi Neith, Duhul Sfant, o va fecunda, dupa care nasterea fecioarei si adorarea.
Aceasta este exact povestea conceperii miraculoase a lui Isus, iar similaritatile literare dintre religia Egipteana si religia Crestina sunt clare,crestinilor

Pai evreii au interactionat puternic cu egiptenii si au imprumutat traditii de la ei. Evreii n-au fost niciodata sclavi ai egiptenilor. Canaanitii, cei care locuiau deja in actualul Israel, aveau relatii bune cu egiptenii si le furnizau forta de munca, sclavi, egiptenilor iar egiptenii ii protejau pe vecinii lor canaaniti. Legenda cu Moise este doar o legenda, o poveste inventat. Apoi crestinii sunt o secta evreiasca. Oricum, prin traditiile crestine de la inmormantare poti sa vezi asemanarea intre egipteni si crestini. Pai nu se pun in sicriul defunctului crestin tot felul de ustensile, ata, ac, sapun, bani, etc? La fel si egiptenii puneau in mormite tot felul de chestii utile decedatului. Trebuie sa fii destul de ignorant sa nu vezi legaturile si sa treci peste ele cu usurinta.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 28 Decembrie 2013, ora 22:32

De la: KARP0V_, la data 2013-12-28 22:21:39In trecut aveam mii de Dumnezei, acuma am ajuns insa la unul singur. Ne apropiem de numarul real

minti,,in trecut aveai un singur dumnezeu,,depantandune de el ne am facut multi altii ,si din pacate unii inca ii mai au si acum

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2013, ora 22:33

Atunci când creierul este ușor bruiat - de o traumă cranio-cerebrală, o traumă psihologică, un atac vascular, droguri, sau o criză epileptică - sinele din partea stângă a creierului nostru poate interpreta activitatea din emisfera dreaptă ca pe un alt sine, sau ca pe ceea ce am putea numi "o prezență simțită". Astfel, în funcție de circumstanțe și de experiența de viață a fiecaruia, respectiva prezență simțită s-ar putea percepe ca o fantomă, un înger, un demon, un extraterestru, sau chiar ca pe Dumnezeu. De aceea, religia,ar putea fi un fenomen strict cerebral.

Un neurochirurg canadian Wilder Penfield, care a studiat pacienți epileptici în anii '50,pregătindu-i pentru operație,a stimulat diferite regiuni cerebrale cu electrozi și le-a cerut pacienților să descrie senzațiile rezultate (deoarece creierul nu are receptori de durere, pacienții aflați sub chirurgie neurologică nu trebuie sa fie adormiți cu anestezic). Unii pacienți, atunci când lobii lor temporali au fost stimulați, spuneau că aud voci și văd aparții - nu neapărat experiențe religioase, dar în mod cert unele misterioase.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 28 Decembrie 2013, ora 22:33

De la: KARP0V_, la data 2013-12-28 22:24:26Personajul Isus, fiind un hibrid literar si astrologic, este, mai mult decat clar, o copie a Zeului-Soare al Egiptului, Horus.

lasa can canurile cu bianca dragusanu

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2013, ora 22:34

De la: 9am_750, la data 2013-12-28 22:32:55
De la: KARP0V_, la data 2013-12-28 22:21:39In trecut aveam mii de Dumnezei, acuma am ajuns insa la unul singur. Ne apropiem de numarul real

minti,,in trecut aveai un singur dumnezeu,,depantandune de el ne am facut multi altii ,si din pacate unii inca ii mai au si acum

Ai dreptate, am gresit, scuze.....numarul real este....ZERO.....

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2013, ora 22:35

De la: 9am_750, la data 2013-12-28 22:33:59

lasa can canurile cu bianca dragusanu

Dumnezeu s-a ratacit in labirintul creat pentru noi.Acum ne cauta,dar nu reuseste sa se mai regaseasca nici macar pe sine.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 28 Decembrie 2013, ora 22:36

De la: hammerady1, la data 2013-12-28 22:25:15
De la: nastasemihail, la data 2013-12-28 22:07:38Radiatiile cosmice se stiu numai cele ce ajung aici.
Nu se stie complet ce e in apropierea nici a corpurilor de linga noi, fiindca nu sint studiate sistematic.
De radiatii vorbesc.
Posibil sa fie aceleasi.
dar e evident ca fara corp, sint energii slabe. In corp dam de cele tari, in principal de la astrii.

Daca am terci in cap, fa bine si explica-ti singur cu energiile, ca deja esti obraznic sa califici cum iti vine la gura.
Am intervenit in discutie ca si tuu si 750 discutati de pe 2 pozitii care de fapt e ....intoleranta cu 2 fete.

Am dat doar exemplu ca stiinta face deja victime prin intoleranta. Vezi bombele atomice.

binenteles ca stiinta se poate transforma oricand in prostie umana daca nu stim sa pastram doar ce i bun din ea

Dar ce e rau in stiinta? Arata-mi o stiinta rea. Chiar sunt curios. Nu incetezi sa crezi ca stiinta nu se bazeaza pe ideologie. Nu trebuie sa crezi intr-o formula trebuie sa fii convins de ea prin testare. Nu trebuie sa crezi intr-o formula daca ea da rezultate gresite. Renunti fara regrete la ea. O formula da acelasi rezultat fie ca crezi fie ca nu crezi in ea. Daca omul face lucruri rele cu stiinta asta nu e vina stiintei. Daca faci un pistol si impusti cu el nu e vina metalurgiei si mecanicii sau a legilor lui Newton ca ai omorat un om. Arata-mi o stiinta gresita, deci.

nu ai inteles ideea ,,prin prizma cunoasterii am descoperit si cum sa facem bombe si altele,,puteam aici doar sa nu ne punem in aplicare stiinta,,pricepi?

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2013, ora 22:37

Nu văd de ce ni se cer noua ateilor argumente când spunem că nu există dumnezeu din moment ce nimeni nu a adus vreodată un argument imuabil care să ateste că într-adevăr există.Doar vorbe fara sir,din cartea neagra a umanitatii

Ady_ZYN

968 mesaje

De la: KARP0V_, la data 2013-12-28 22:28:26Cand vom descoperi lipsa timpului atunci poate ca vom sti totul.Vom cunoaste nimicul si singularitatea.

Pai timpul nu exista. Este o inventie umana la care lucreaza proprietata noastra de a memora si de a readuce in constiinta diverse cunostinte. Daca n-ai avea memorie ti-ar disparea si conceptul de timp.

9am_750

3755 mesaje

De la: KARP0V_, la data 2013-12-28 22:26:53Un univers se cladeste undeva in afara timpului.Ca urmare are 'timp' destul la dispozitie.E putin probabil ca universul nostru sa fie primul si singurul univers.In infinitul care a precedat universul nostru sigur au mai fost si alte 'incercari'.Exista posibilitatea sa apara in jur de 10 la puterea 500,universuri posibile.Unele colapseaza inainte de aparitia galaxiilor altele 'evolueaza'; spre un univers ca al nostru in care este posibila si viata si chiar aparitia speciilor inteligente.

voooorbesti prostii ca de obicei,,ca se poooate sa existe mai multe universuri este posibil,,insa nimicul nu exista

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2013, ora 22:38

Râsul ucide frica și fără frică nu poate exista credință. Căci fără frica de diavol nu mai e nevoie de Dumnezeu.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 28 Decembrie 2013, ora 22:39

De la: KARP0V_, la data 2013-12-28 22:29:30 Lumina are o viteza limitata insa legea lui Einstein nu este valabila pentru spatiu.Spatiul se 'deplaseaza' cu o alta viteza.Ca urmare fizica de inceput,este alta iar fenomenele care preced inceputul ne sunt inca necunoscute.La viteze mult mai mari ca viteza luminii si venind de undeva unde timpul nu exista,ceea ce a fost inainte de explozia initiala e de neinteles.Cand vom sti ce si cum a fost ceea ce a produs universul nostru,atunci dumnezeu va intra in uitare.Acea forta creatoare de universuri isi cunoaste lectia,e o lectie invatata in miliarde de miliarde de ani,fara timp,masurati cu o unitate fara valoare.Cand ai la dispozitie infinitul atunci eu cred ca totul este posibil,ceea ce de fapt s-a si demonstrat.Noi suntem aici.

serios ,,da cum iti e ma de neinteles ca doar ziceai ca era nimic,,ce faci uiti ce voorbesti

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2013, ora 22:40

De la: 9am_750, la data 2013-12-28 22:37:59
De la: KARP0V_, la data 2013-12-28 22:26:53Un univers se cladeste undeva in afara timpului.Ca urmare are 'timp' destul la dispozitie.E putin probabil ca universul nostru sa fie primul si singurul univers.In infinitul care a precedat universul nostru sigur au mai fost si alte 'incercari'.Exista posibilitatea sa apara in jur de 10 la puterea 500,universuri posibile.Unele colapseaza inainte de aparitia galaxiilor altele 'evolueaza'; spre un univers ca al nostru in care este posibila si viata si chiar aparitia speciilor inteligente.

voooorbesti prostii ca de obicei,,ca se poooate sa existe mai multe universuri este posibil,,insa nimicul nu exista

Ar fi cazul sa incepi cu inceputul.Arunca biblia in foc si ai sa vezi ca nu se intampla nimic. Dupa aceea incearca sa gandesti singur. Si o sa remarci ca incetul cu incetul dumnezeul tau se retrage din constiinta ta. Si atunci poate o sa-ti descoperi sinele si o sa te crucesti de naivitatea ta prezenta

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 28 Decembrie 2013, ora 22:41

De la: KARP0V_, la data 2013-12-28 22:31:14E clar ca nu a existat nimic, doar o increngatura de forte care a reusit sa dea nastere la ceva din nimic.Un nimic care nu vrea sa 'existe' fara a exista.

da ti cu apa pe fata sa te trezesti,,deci vrei sa zici ca nimicul nu era nimic sau cum

Ady_ZYN

968 mesaje

Postat pe: 28 Decembrie 2013, ora 22:43

De la: 9am_750, la data 2013-12-28 22:36:02
De la: hammerady1, la data 2013-12-28 22:25:15
De radiatii vorbesc.
Posibil sa fie aceleasi.

nu ai inteles ideea ,,prin prizma cunoasterii am descoperit si cum sa facem bombe si altele,,puteam aici doar sa nu ne punem in aplicare stiinta,,pricepi?

Dar nu e vina stiintei. Oricum, omul se macelarea inainte sa descopere electricitatea. Aici e vina ideologiilor. Indivizii care zic ca nu se inseala asupra credintei lor nu-s capabili sa-si observe greselile si pot produce multe probleme sangeroase. Oricine poate gresii si poate avea convingeri gresite. Daca nu ai nicio cale prin care sa demonstrezi erorile n-ai cum sa le corectezi. Religia n-are asemenea cai dar stiinta le are. Tocmai ca stiinta nu e aroganta si zice ca cunoaste totul si detine perfectiunea are posibilitatea sa-si corecteze rezultatele eronata. In cateva sute de ani religia va cadea si stiinta ii va lua locul tocmai pt ca stiinta poate furniza date optime pt o viata echilibrata.

9am_750

3755 mesaje

De la: hammerady1, la data 2013-12-28 22:31:37

Pai evreii au interactionat puternic cu egiptenii si au imprumutat traditii de la ei. Evreii n-au fost niciodata sclavi ai egiptenilor. Canaanitii, cei care locuiau deja in actualul Israel, aveau relatii bune cu egiptenii si le furnizau forta de munca, sclavi, egiptenilor iar egiptenii ii protejau pe vecinii lor canaaniti. Legenda cu Moise este doar o legenda, o poveste inventat. Apoi crestinii sunt o secta evreiasca. Oricum, prin traditiile crestine de la inmormantare poti sa vezi asemanarea intre egipteni si crestini. Pai nu se pun in sicriul defunctului crestin tot felul de ustensile, ata, ac, sapun, bani, etc? La fel si egiptenii puneau in mormite tot felul de chestii utile decedatului. Trebuie sa fii destul de ignorant sa nu vezi legaturile si sa treci peste ele cu usurinta.

poveste e doar in mintea ta,,poveste este evolutia si nimicul,,iar crestinismul nu era nici o secta pentru ca e prezis de legea veche ca evrei nu au acceptato e treaba lor

KARP0V_

1890 mesaje

De la: 9am_750, la data 2013-12-28 22:39:59
De la: KARP0V_, la data 2013-12-28 22:29:30 Lumina are o viteza limitata insa legea lui Einstein nu este valabila pentru spatiu.Spatiul se 'deplaseaza' cu o alta viteza.Ca urmare fizica de inceput,este alta iar fenomenele care preced inceputul ne sunt inca necunoscute.La viteze mult mai mari ca viteza luminii si venind de undeva unde timpul nu exista,ceea ce a fost inainte de explozia initiala e de neinteles.Cand vom sti ce si cum a fost ceea ce a produs universul nostru,atunci dumnezeu va intra in uitare.Acea forta creatoare de universuri isi cunoaste lectia,e o lectie invatata in miliarde de miliarde de ani,fara timp,masurati cu o unitate fara valoare.Cand ai la dispozitie infinitul atunci eu cred ca totul este posibil,ceea ce de fapt s-a si demonstrat.Noi suntem aici.

serios ,,da cum iti e ma de neinteles ca doar ziceai ca era nimic,,ce faci uiti ce voorbesti

E vorba de nimicuri cuantice care pot fi sau nu pot fi cum pot fi oriunde si oricand intr-un univers si poate ca pot fi si in alt univers. E posibil ca un naiv ca tine sa existe si in alt univers....

Pagini: << 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: