Info
x
Cine este dumnezeu ?!!!!
|
9am_750 3755 mesaje Membru din: 3/09/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Noiembrie 2013, ora 19:39
De la moartea lui Hristos, înviere și înălțare și până la anul 42 când s-a scris prima Evanghelie de ce
s-au folosit creștinii, căci Iisus n-a scris nimic? Din Sfânta Tradiție, din gura Apostolilor s-au scrisîn Evanghelie numai cele de cuviință, ca să le țină minte oamenii și să le fie de folos |
|
Postat pe: 6 Noiembrie 2013, ora 19:41
Măi, predicatorule, știi tu când s-au scris Evangheliile? Evanghelia de la Matei s-a scris în anul 42după Hristos. A lui Marcu la anul 44, a lui Luca la anul 48, a-lui loan la anul 65 după Hristos, iar ultima carte a Scripturii Apocalipsa a scris-o în insula Patmos, loan Evanghelistul, la anul 96 dupăHristos. Deci între anii 42-96 s-a scris tot Noul Testament. De la anul 33, 3 luni și 20 de zile anulmorții lui Hristos până la anul 42 sunt 9 ani, vreme în care n-a fost Noul Testament, ci doar SfântaTradiție despre Hristos, în Vechiul Testament 4108 ani s-a folosit lumea de Sf. Tradiție, iar în NoulTestament, vreme de 9 ani, vezi că Sfânta Tradiție este întâi și apoi Scriptura?Apoi, alta, unde era Sâmbăta voastră, măi predicatorule, atâtea mii de ani? Zice el: Avraam a păzit poruncile!Care porunci? i-am zis eu. Scrie undeva ca Avraam a ținut Sâmbăta? Arată-mi scris în Biblie,cutare, la Geneză că a ținut Sâmbăta. Sâmbăta s-a pus zi de odihnă, când? Când au ieșit evreii dinEgipt în anul 4068 și au ajuns în pustia Sinai, prima dată când le-a spus Dumnezeu așa: Coaceți ceaveți de copt azi, frigeți ce aveți de fript azi, căci mâine este zi de odihnă de-abia atunci la Ieșire sespune că a pus Dumnezeu Sâmbăta și Sâmbăta n-a pus-o pentru toate popoarele, ci numai pentruevrei: Amintire că ați fost robi în Egipt și v-am scos cu mână tare și va fi legătură veșnică întreMine și tine Israile nu pentru toate popoarele. Când a venit Ezdra să zidească Ierusalimul au venitși celelalte popoare să le ajute la zidirea Ierusalimului și le-a spus Ezdra și Neemia: Voi n-avețifăgăduință și n-aveți Sâmbătă dată de Dumnezeu, noi avem Sâmbătă dată de Dumnezeu nu voi și deaceea nu veți zidi împreună cu noi! Vezi că popoarele n-au avut Sâmbătă.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Noiembrie 2013, ora 19:44
Dar oare au spus proorocii, că au să vină popoarele la credință și au să aibă zi de sărbătoare?Da!Unde scrie, a zis predicatorul?Ia caută la Ieremia 31,31: Și alt Testament voi încheia cu casa lui Israel, nu ca cel ce l-am încheiat pe Mantele Sinai și altă zi de sărbătoare voi rândui poporului Meu. Ai văzut că n-avem nevoie desâmbătă, zice Apostolul Pavel, către Coloseni: Nimeni să nu vă învinuiască pe voi pentru ziuănouă, sau sărbătoare sau sâmbătă, cele vechi au trecut, toate s-au făcut noi!. Că mutându-se preoțias-a făcut legii mutare și înnoire. Deci, ziua evreilor a fost Sâmbăta, iar a creștinilor este Duminica
|
IonOOO 376 mesaje Membru din: 28/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 7 Noiembrie 2013, ora 13:05
Daca vorbeste cineva, sa vorbeasca cuvintele lui Dumnezeu. Daca slujeste cineva, sa slujeasca dupa puterea pe care i-o da Dumnezeu: pentru ca in toate lucrurile sa fie slavit Dumnezeu prin Isus Hristos, a caruia este slava si puterea in vecii vecilor! Amin. (Extras din Biblie)
Se intelege de la sine,ca prin cuvintele lui Dumnezeu,se inteleg:sfaturile,indemnurule,poruncile,si tot cea ce doreste Dumnezeu ca noi oamenii sa aflam. Toate acestea,se afla scrise in Biblie. Iata unde poate duce insa nesocotinta sau necunoasterea acestor informatii pretioase pentru oameni: O intamplare ce s-a ptrecut la noi in tara dupa anii 90.,explica destul e bine ce inseamna necunoasterea bibliei de catre romani (nu toti) Ne referim la crezul omului religios,crez a carei extensie se regaseste si asupra vietii lui de zi, cu zi. Cunosc un barbat, de meserie constructor,pe nume Ilie ,ce a lucrat in multe tari straine mai mult timp.. El povestea o intamplare adevarata prin care a trecut atunci cand cu ani in urma s-a intors in tara din Israel de la lucru.. Incerc sa reproduc aceasta povestire a lui deoarece ea poate fi un bun material didactic pentru noi toti,in sensul ca noi romanii nu citim Biblia,si ca nu suntem invatati de tutori nostril si nici de Biserica ca s-o citim,desi Isus spune unor contemporani de-ai sai ca se ratacesc pentru-ca nu cunosc Scripturile si nici puterea lui Dumnezeu. Iata intamplarea: Ilie se intorcea in Romania de la lucru,din Israel. Pe drumul de intoarcere,spre aeroport,in aeroport,in avion,a cunoscut un inginer constructor roman,care ca si el se intorcea in Romania dupa o perioada de timp lucrata in Israel. Cum este si normal in astfel de situatii,cei doi barbati,au vorbit de toate,iar in cele din urma,au coborit in aeroportul Otopeni din capitala.. Ilie al nostru,povesteste mai departe cum inginerul respectiv,dupa iesirea lor din aeroport in Bucuresti,isi pune efectiv mainile in cap si foarte suparat exclama: - Am uitat complet de matusa mea,sunt terminat. La care Ilie il intreaba: - Ce vrei sa spui? La care inginerul raspunde: - Am o matusa ce sufera de stomac. Chiar daca a facut diferite tratamente la medic,durerile n-au parasite-o. Fiind religioasa,cu timp in urma,cand a aflat ca plec la lucru in Israel,m-a rugat foarte insistent,ca la intoarcerea mea acasa,sa-i aduc un pic de pamant sfant din Tara Sfanta,din Ierusalim,pentru a-l manca si astfel sa se vindece de boala ei de stomac. Si in Israel cand eram,primeam telefoane de la ea,in care imi aducea aminte ca sa n-o uit,si iata ca acum m-am intors cu mana goala din Israel,caci am uitat ca sa-i aduc pamant matusii mele. Imi pare rau. - Ilie Ce,nu ai putea lua niste pamant de aici din Bucuresti si sa-l pui intr-o punga din Israel,apoi sa i-l dai matusii tale? Inginerul,l-a ascultat pe Ilie,caci a luat niste pamant de la un rond de flori din Bucuresti,si l-a pus intr-o punga de hartie israeliana. Au mers apoi fiecare spre orasul lui,la familia lui,nu inainte de a-si da nr de telefoane reciproc. Din curiozitate,dupa o saptamana,Ilie,il suna pe inginer pentru a afla sfarsitul povestii cu pamantul. Inginerul ii raspunde prin telefon ca dupa ce a ajuns acasa,nu a trecut o ora si sa trezit cu matusa lui la usa. I-a dat pamantul,matusa a plecat acasa la ea,a mancat pamant de cateva ori,iar la cateva zile a dat telefon inginerului pentru a-I multumi inca o data,si informandu-l ca durerea de stomac i-a trecut. Nu stim daca aceasta durere de stomac a parasit definitiv acea femeie,insa parerea mea este acolo a actionat autosugestia de fapt. Medicii pot explica usor fenomenul in sine. Pana la superstitie,n-ar fi decat putin,apoi cu inca cativa pasi se ajunge la alte tragedii ca ocultism,vrajitorie www.scribd.com/doc/35107232/Ocultism-superstitie-vrajitorie Din pacate se observa la noi un dezinteres al populatiei pentru cititul Bibliei,si atunci te poti astepta de la oameni la multe lucruri necerute,nearatate de Dumnezeu in Cuvantul Sau Biblia. Biblia nu este doar suficienta ca izvor de calauzire,informare Divina pentru mantuirea oricui,ci este si un standard, un adevarat etalon de viata. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2013, ora 18:39
De la: IonOOO, la data 2013-11-07 13:05:00Daca vorbeste cineva, sa vorbeasca cuvintele lui Dumnezeu. Daca slujeste cineva, sa slujeasca dupa puterea pe care i-o da Dumnezeu: pentru ca in toate lucrurile sa fie slavit Dumnezeu prin Isus Hristos, a caruia este slava si puterea in vecii vecilor! Amin. (Extras din Biblie) asa ,,,si??? ce vrei sa arati ioane cu asta,,, toti oameni care i citez eu iti vorbesc din scripturi si traditie nu de la ei,,asta va invata cei din sectele voastre pentru a va influenta,,uitate mai bn sa vezi ca s numai citate din scripturi nu de la ei,,uitati ca biblie avem doar de 2000 de ani?datorita si acelui coonstantin pe care il blamatii???,,,,uitati ca voi aveti bibliile voastre de vreo 200 de ani __si alea incomplete ,,ma refer la vechiul testament ,,iar noul testament sectele voastre carora le ati cayut prada au scos cuvinte din el sau au adaugat dupa bunul plac,,,,,acestor oameni ma ioane va ti afiliat voi?? iată greșelile Bibliei sectare: 1. Pe ea nu scrie decât, Biblia fără a mai scrie unde este editată și de cine, scrie acolo Societatea biblică, dar care-I aceea? în Biblia ilustrată veți găsi rachete, sportivi, tineri sărutându-se, clădiri,din Ș.U.A., președinți ai S.U.A. Orice găsești în ele numai pe Iisus Hristos nu. Intr-un loc este ocruce fără Hristos pe ea, l-au rupt pe Iisus de pe ea, lepădare de Hristos! în Biblia ortodoxă înimagini este Iisus Hristos. 2. Au scos din Vechiul Testament 14 cărți: de la proorocul Maleahi până la Evanghelia lui Matei,următoarele cărți: Tobit, Cartea Iuditei, Cartea lui Baruh, Epistola lui Ieremia, Cântarea celor treitineri, CartCa a treia a lui Ezdra, Cartea înțelepciunii-lui Solomon, Cartea înțelepciunii lui Iisus, fiullui Sirah; Istoria Suzanei, Istoria omorârii balaurului Bel, Cartea I Macabei, Cartea II Macabei,Cartea III Macabei, Rugăciunea lui Mânase, au scos afară de la pagina 917 la pagina 1097s adică untotal de 180 de pagini. Ce scrie la Apocalipsă: De va scoate cineva din cuvintele cărții acestei proorocii, Dumnezeu va scoate partea lui din pomul vieții și din cetatea sfântă și de la cele scrise încartea aceasta! Apoc. 22, 19). Și ei au scos ce au vrut ei. Numai două Biblii în lume sunt bune șiegale: Biblia ortodoxă, pe care sectarii o zic Biblia bogată și Biblia catolică. Numai Biblia și Noul Testament aprobate de Sinod sunt bune. Toate drăciile le-au făcut, dracii de sectari, dracii ăștia fără de coarne 3. Nu au psalmul 50: în orice Biblie de când ar fi ea, Psalmul 50 este: Miluiește-mă, Dumnezeule,după mare mila Ta , psalmul de pocăință al lui David, la ei este Psalmul 51, care zice: Ai milăde mine, Dumnezeule, în bunătatea Ta!, cu totul altul este sensul la noi și altul la ei 4. In Psalmul 96,7, la ortodocși spune: Să se rușineze toți cei ce se închină chipurilor cioplite și selaudă cu idolii lor la sectari în Psalmul 97,7 căci nici numerotarea psalmilor nu este identică scrie: Sunt rușinați toți cei se slujesc icoanelor și care se fălesc cu idolii, lor nu le plac icoanele,că le-au făcut idoli. Dar idolii sunt: animale, pasări, oameni, zei, aștri, soarele, pietrele^ la acestea sănu te închini. Icoana. îl arată pe Dumnezeu și Moise a făcut Heruvimi în cort, tot icoane. 5. Numerotarea Psalmilor este greșită au tăiat un psalm în două, la noi este psalmul 96, iar la ei 97.Textul este foarte încâlcit.6. În noul Testament, la Matei 1,20 scrie la noi: Iosife, fiul lui David, nu te teme a lua pe Măria,logodnica ta, iar la ei, sectari scrie: Pe Măria, nevastă-ta! dar oare Maica Domnului I-a fostnevastă lui Iosif? Ce drăcie!Cum s-a împlinit atunci proorocia lui Isaia 7, 14: Iată fecioara va avea în pântece și va naștefiu ? Ce rătăcire grozavă, nu se naște Hristos dintr-o nevastă, ci dintr-o fecioară! 17. În Evanghelia de la Luca 1,28, la noi scrie: Bucură-te cea plină de har iar la sectari:Plecăciune ție au înlocuit Bucură-te ca să nu fie ca la noi la Acatist. în limba greacă scrie:Berete bucură-te (în românește) altă greșeală a lor!8. La Luca 1,43, la noi scrie: Și de unde mie cinstea aceasta, ca să vină la mine Maica Domnuluimeu? iar sectarii au pus: mama Domnului în loc de Maica Domnului, ei n-o cinstesc, ci o batjocoresc!9. La Luca 1,48, la ortodocși scrie: Că iată, de acum mă vor ferici toate neamurile la sectari scrieașa: Că iată de acum încolo, toate neamurile îmi vor zice fericita. Este o înjosire adusă MaiciiDomnului. Dacă ei n-o cinstesc, atunci au ajuns să o batjocorească, că-i o femeie de rând, că a maiavut copii. Ce drăcii în capul lor!10. Greșeli mai sunt la Tit 3,10 și în multe locuri, așa-i Biblia lor, dacă și-au stricat credința și-austricat și Scriptura.11. La I Tim 3,1: De dorește cineva să fie Episcop la ortodocși, iar la sectari:.. .să fieepiscopcu explicația, episcop=privighetor, supraveghetor, mare greșată. Episcopii numai înBiserică îigăsim. Numai Biblia și Noul Testament tipărit de Biserică sunt bune, că ele sunt așa cum au fost și în urmăcu 2000 de ani, ale lor vă duc în Iad. Noi avem cărți foarte vechi, Scriptura nu-i de ieri sau alaltăieri,TOATĂ Scriptura este de Dumnezeu insuflată (II Tim 3, 16) deci toată nu numai o parte.12. În Biblia ortodoxă găsim cuvântul preot sfințit de apostoli. La sectari cuvântul preot=bătrân,deci un om oarecare de rând, mare greșeală. Preotul este preot pus de sfinții Apostoli. Vezi Iac 5, 14. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2013, ora 09:16
De la: 9am_750, la data 2013-11-07 18:39:16De la: IonOOO, la data 2013-11-07 13:05:00Daca vorbeste cineva, sa vorbeasca cuvintele lui Dumnezeu. Daca slujeste cineva, sa slujeasca dupa puterea pe care i-o da Dumnezeu: pentru ca in toate lucrurile sa fie slavit Dumnezeu prin Isus Hristos, a caruia este slava si puterea in vecii vecilor! Amin. (Extras din Biblie) Dvs credeti ca traducerea Bibliei de catre D Cornilescu nu este buna. Dar intreb: Biblia Ortodoxa este citita de romani? Biserica Ortodoxa,ii invata pe romani ca sa citeasca Biblia Ortodoxa? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2013, ora 09:34
Dvs credeti ca traducerea Bibliei de catre D Cornilescu nu este buna. Dar intreb: Biblia Ortodoxa este citita de romani? Biserica Ortodoxa,ii invata pe romani ca sa citeasca Biblia Ortodoxa?
ioane am facut referire la unele secte iar altele au introdus cuvinte sau au scos precum am scris mai sus,,dumneata crezi ca i bn sa te alaturi unor secte care scot sau introduc cuvinte dupa bunul plac? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2013, ora 09:42
De la: 9am_750, la data 2013-11-08 09:34:19Dvs credeti ca traducerea Bibliei de catre D Cornilescu nu este buna. Dar intreb: Biblia Ortodoxa este citita de romani? Biserica Ortodoxa,ii invata pe romani ca sa citeasca Biblia Ortodoxa? Nu ati raspuns la cele doua Intrebari pe care vi le-am pus! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2013, ora 10:09
De la: IonOOO, la data 2013-11-08 09:42:04De la: 9am_750, la data 2013-11-08 09:34:19Dvs credeti ca traducerea Bibliei de catre D Cornilescu nu este buna. Dar intreb: Biblia Ortodoxa este citita de romani? Biserica Ortodoxa,ii invata pe romani ca sa citeasca Biblia Ortodoxa? tu nu ai raspuns la nici o intrebare,nici tu nici valentina,,,,,,nu pentru ca el a copiat unele texte gata traduse ale americanilor sau englezilor,, tu nu ai raspuns la intrebare cum de te ai dus tu la o secta ce a aparut de vreo 200 de ani cand te a nascut dumnezeu intr un popor care are o traditie de 2000 de ani ca biserica apostolica,,crezi tu ca dupa 1800 de ani sau luminat protestantii tai,,,de unde sau luminat ei daca adevarul este de 2000 de ani la ortodoxi Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2013, ora 10:13
În primul rând, cea mai mare si mai importantă greșeală apare la traducerea cuvintelor Apostolului Pavel cu privire la mântuire. În timp ce în traducerea ortodoxă este folosit un timp gramatical continuu creștinii se mântuiesc în traducerea lui Cornilescu scrie că creștinii sunt mântuiți, în spiritul învățăturii protestante că mântuirea este încheiată, că are o dată calendaristică precisă în viata credinciosului si că este sigură. Originalul grecesc cuprinde un timp gramatical asemănător prezentului continuu din limba engleză creștinii sunt mântuiți (se mântuiesc) în cadrul unui proces duhovnicesc prin care viețile lor sunt transformate (vezi si cuvintele Sf. Ap. Pavel despre alergarea către țintă). Această traducere eronată folosită de Cornilescu conduce în mod inevitabil la o contradictie cu cuvintele Apostolului Pavel, în care el afirmă că nu este mântuit si că încă aleargă după cunună.
O altă schimbare a textului care nu îi face cinste lui Cornilescu este traducerea selectivă a cuvântului care apare în Noul Testament cu referire la tradiții. În 2 Tesaloniceni 2: 15, citim în traducerea lui Cornilescu: Așadar, fraților, rămâneți tari și țineți învățăturile pe care le-ați primit fie prin viu grai, fie prin epistola noastră. Cuvântul tradus aici învățăturile este cuvântul grecesc paradosis, același cuvânt care apare si în textul din Matei 15:2, 3, unde Iisus îi ceartă pe iudei pentru că respectă mai mult niște porunci omenești în dauna poruncilor lui Dumnezeu. Cornilescu, având anumite prejudecăți împotriva tradiției ortodoxe, a preferat sa folosească un alt cuvânt. Ce spune de fapt textul din Tesaloniceni? Apostolul Pavel îi îndeamnă pe credincioși sa tina tradiția pe care au preluat-o de la el. Aceasta tradiție era atât scrisa, cât si orală Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2013, ora 10:14
La Evrei 7:24, în Biblia ortodoxă (traducerea IPS Bartolomeu Anania) se poate citi: dar Iisus are o preoție netrecătoare prin aceea că El rămâne în veac, pe când în traducerea Cornilescu scrie Dar El, fiindcă rămâne în veac, are o preoție, care nu poate trece de la unul la altul. Citatul este folosit de protestanți pentru a justifica necredința lor față de succesiunea apostolică
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2013, ora 10:15
Textul ortodox rușinați cei care se închină chipurilor cioplite devine în traducerea Cornilescu rușinați cei care se închina icoanei. În Apocalipsa, chipul fiarei devine pentru Cornilescu icoana fiarei. Icoana e totuși un termen care apare mult mai târziu. În textul original (grecesc, masoretic, manuscrisele de la Marea Moarta) nu apare. La Cornilescu însă apare.
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2013, ora 10:17
În Biblia ortodoxă, Iisus Hristos este menționat si ca ultimul Adam (ESCHATOS ADAM în greacă, conform 1 Cor 15:45). Cornilescu traduce eronat si folosește al doilea Adam pentru Iisus, și nu Ultimul, cum indică termenul eschatos.
În Evanghelia după Ioan, cap. 3, verset 3, este redată discuția Domnului Iisus cu Nicodim. Mântuitorul îi spune: Dacă nu se naște cineva de sus, nu poate să vadă împărăția lui Dumnezeu. Cornilescu, traducând în fapt după versiunile protestante engleză și franceză ale Bibliei (neoprotestanții îl laudă totuși ca pe un erudit al limbilor vechi), scrie dacă nu se naște cineva din nou , pentru a face potrivirea cu doctrina neoprotestantă a nașterii din nou a creștinului, în urma unei rugăciuni spontane, care marchează totodată si încheierea mântuirii. Textul original grecesc gennisi anothen înseamnă să se nască de sus. De altfel, la versetul 4, unde Nicodim întreabă cum poate să se nască un om bătrân, Cornilescu adaugă de la sine din nou Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2013, ora 14:43
Neoprotestanții greșesc de trei ori față de Biblie când:
- afirmă că ortodocșii și protestanții au aceeași Biblie - afirmă că fiecare om poate să înterpreteze Biblia după bunul său plac - limitează creștinismul la o carte, în timp ce Sfântul Evanghelistul Ioan spune: "Dar sunt și alte multe lucruri pe care le-a făcut Iisus și care dacă s-ar fi scris cu de-amănuntul, cred că lumea aceasta n-ar cuprinde cărțile ce s-ar fi scris. Amin" (Ioan 21, 25). Cele nescrise au fost transmise prin tradiția apostolică, din generație generație Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2013, ora 14:49
iar ikona nu insemna icoana ci asemanare,,icoana a fost de abia dupa ce sau facut icoanele,si unii i au atribuit cuvantul vechi ikona ca asa au dorit ei,,dc gandeste tu
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2013, ora 16:39
INTOARCEREA OMULUI LA DUMNEZEU
Domnule 9am_750,imi pare rau. Atat timp cat nu sunteti un om intors la Dumnezeu,incerc sa va evit. Va las in "adevarurile" dvs. Puteti crede ca nu stiu sa va raspund,sau puteti crede ce doriti dvs. Exista o mare diferenta intre noi: in timp ce dvs propovaduiti o dogma religioasa si anume ortodoxia,eu iL vestesc pe Isus Hristos cel rastignit asa cum scrie in Biblie: dar noi propovaduim pe Hristos cel rastignit, care pentru iudei este o pricina de poticnire, si pentru Neamuri, o nebunie; (1Cor.1:23) De mic copil,iubesc adevarul,frumosul,si mai cred cu tarie ca orice om trebuie sa respecte alt om. Cand doua persoane sau mai multe vorbesc despre religie fara ca persoana(le) in cauza sa fie intoarsa la Dumnezeu (vorbind pentru a se afla in treaba),este pierdere de timp,pentru-ca Duhul Sfant negasind o inima(i) sincera,deschisa,nu va lucra,nu va lumina acel om,caci Hristos este adevarata Lumina. Consider apoi ca doamna 9am121159 a procedat corect cu dvs prin faptul ca nu va mai scrie,caci nu sunteti interesat de Adevar. Cu totii am avut momente importante in viata. Cel mai important moment pentru noi este atunci cand L-am primit pe Hristos in viata noastra. Tinem noi minte acel moment,acea clipa,cand sa petrecut? Crestinii sec 1 stiau sigur acel moment,pentru-ca il traise. "Astfel, dar, dupa cum ati primit pe Hristos Isus, Domnul, asa sa si umblati in El," (Extras din Biblie) Intoarcerrea omului, la Dumnezeu Imi place istoria de copil. Prima mea carte cumparata de mine,din primii bani castigati,a fost una de istorie. Citind mai apoi Procesul de la Nurnberg,ca si alte carti pe aceasta tema,si cunoscand omul prin prisma biblica mai ales,am realizat ca cei judecati in mare parte se considerau absolut nevinovati la acel proces al secolului. Cam asa se intampla si cu noi azi vizavi de voia lui Dumnezeu fata de pacatele noastre,fata de noi oamenii fapturile Lui. --- Vorbeste Isus: "Veniti la Mine, toti cei truditi si impovarati, si Eu va voi da odihna:" (extras din Biblie) TRUDITI: Atat din invatatura lui Isus, cat si din viata noastrade zi cu zi descoperim faptul ca noi oamenii suntem truditi de munca de traiul in general de toata viata aceasta grea pe care o ducem pe acest pamant,numit si o vale a plangerii. IMPOVARATI: Cu totii avem pacate,si toti suntem impovarati de ele,si de aceia doreste Isus ca sa venim la ELsa-I cerem iertare si ajutor. ---Vorbeste Pavel: "Astfel, credinta vine in urma auzirii; iar auzirea vine prin Cuvantul lui Hristos." (Extras din Biblie) Deci credinta vine in urma auzirii noastre,iar auzirea prin citirea cuiva din Biblie in prezenta noastra ca novici cw suntem. ---Vorbeste Solomon "Multe cai pot parea bune omului, dar la urma se vad ca duc la moarte" (Extras din Biblie) Din pacate de cand lumea,ca si azi,multi nu cred in Dumnezeu,altii cred in bani,altii in ei,altii in placeri trecatoare,altii in putere...ect. Dar toate astea vor duce in cele din urma la moarte,caci doar Isus este Calea,Adevarul si Viata. ---"Mana Domnului era cu ei, si un mare numar de oameni au crezut si s-au intors la Domnul.' (extras din Biblie) Credinta fara fapte este moarta. Dupa ce credem trebuie apoi sa ne intoarcem la Dumnezeu,asa cum suntem pacatosi,facand faptele bune pe care le-a pregatit Dumnezeu pentru noi. Expresia INTORS la Dumnezeu se gaseste in multe locuri in Biblie: 1Tesaloniceni 1,9. Faptele Sfintilor Apostoli 15,19. Faptele Sfintilor Apostoli 14,15. ....ect. ---" Iata Eu stau la usa si bat. Daca aude cineva glasul Meu si deschide usa, voi intra la el, voi cina cu el, si el cu Mine." (Extras din Biblie) Trebuie ca fiecare din noi,ca la auzirea Evangheliei,sa deschidem usa inimii noastre lui Isus Hristos. Daca ne intoarcem la Dumnezeu in mod real,viata noastra zilnica se va schimba in bine. In Biblie desacoperim cu usurinta termeni si explicatii ce dosebesc clar o viata INAINTE de intoarcerea omului la Dumnezeu,si o viata DUPA intoarcerea omului la Dumnezeu. Se deosebeste clar o linie de DEMARCATIE : "Astfel, dar, fiindca Hristos a patimit in trup, inarmati-va si voi cu acelasi fel de gandire. Caci cel ce a patimit in trup a sfarsit-o cu pacatul; . pentru ca, in vremea care-i mai ramane de trait in trup, sa nu mai traiasca dupa poftele oamenilor, ci dupa voia lui Dumnezeu. . Ajunge, in adevar, ca in trecut ati facut voia neamurilor si ati trait in desfranari, in pofte, in betii, in ospete, in chefuri si in slujiri idolesti neingaduite. . De aceea se mira ei ca nu alergati impreuna cu ei la acelasi potop de desfrau si va batjocoresc. . Dar au sa dea socoteala inaintea Celui ce este gata sa judece viii si mortii. . Caci tocmai in vederea aceasta a fost vestita Evanghelia si celor morti, pentru ca sa fie judecati ca oameni in trup, dar sa traiasca dupa Dumnezeu in duh. . Sfarsitul tuturor lucrurilor este aproape. Fiti intelepti, dar, si vegheati in vederea rugaciunii. . Mai presus de toate, sa aveti o dragoste fierbinte unii pentru altii, caci dragostea acopera o sumedenie de pacate. . Fiti primitori de oaspeti intre voi, fara cartire. . Ca niste buni ispravnici ai harului felurit al lui Dumnezeu, fiecare din voi sa slujeasca altora dupa darul pe care l-a primit.' (Extras din Biblie) " Urmati, dar, pilda lui Dumnezeu ca niste copii preaiubiti. . Traiti in dragoste, dupa cum si Hristos ne-a iubit si S-a dat pe Sine pentru noi "ca un prinos si ca o jertfa de bun miros - lui Dumnezeu. . Curvia sau orice alt fel de necuratie, sau lacomia de avere nici sa nu fie pomenite intre voi, asa cum se cuvine unor sfinti. . Sa nu se auda nici cuvinte porcoase, nici vorbe nechibzuite, nici glume proaste care nu sunt cuviincioase; ci mai degraba cuvinte de multumire. . Caci stiti bine ca niciun curvar, niciun stricat, niciun lacom de avere, care este un inchinator la idoli, n-are parte de mostenire in Imparatia lui Hristos si a lui Dumnezeu. . Nimeni sa nu va insele cu vorbe desarte; caci din pricina acestor lucruri vine mania lui Dumnezeu peste oamenii neascultatori. . Sa nu va intovarasiti, dar, deloc cu ei. . Odinioara erati intuneric; dar acum sunteti lumina in Domnul. Umblati deci ca niste copii ai luminii. . Caci roada luminii sta in orice bunatate, in neprihanire si in adevar. . Cercetati ce este placut inaintea Domnului . si nu luati deloc parte la lucrarile neroditoare ale intunericului, ba inca mai degraba osanditi-le. . Caci e rusine numai sa spunem ce fac ei in ascuns. . Dar toate aceste lucruri, cand sunt osandite de lumina, sunt date la iveala; pentru ca ceea ce scoate totul la iveala este lumina. . De aceea zice: "Desteapta-te tu care dormi, scoala-te din morti, si Hristos te va lumina." . Luati seama deci sa umblati cu bagare de seama, nu ca niste neintelepti, ci ca niste intelepti. . Rascumparati vremea, caci zilele sunt rele. . De aceea nu fiti nepriceputi, ci intelegeti care este voia Domnului. . Nu va imbatati de vin, aceasta este destrabalare. Dimpotriva, fiti plini de Duh. . Vorbiti intre voi cu psalmi, cu cantari de lauda si cu cantari duhovnicesti, si cantati si aduceti din toata inima lauda Domnului. . Multumiti totdeauna lui Dumnezeu Tatal, pentru toate lucrurile, in Numele Domnului nostru Isus Hristos. . Supuneti-va unii altora in frica lui Hristos. (Extras din Biblie) ACESTE LOCURI DIN BIBLIE DE MAI SUS CA SI ALTELE DE ALTFEL,ARATA INCEPUTUL NASTERII DIN NOU A CREDINCIOSULUI LUI DUMNEZEU "Drept raspuns, Isus i-a zis: "Adevarat, adevarat iti spun ca, daca un om nu se naste din nou, nu poate vedea Imparatia lui Dumnezeu." . Nicodim I-a zis: "Cum se poate naste un om batran? Poate el sa intre a doua oara in pantecele maicii sale si sa se nasca?" . Isus i-a raspuns: "Adevarat, adevarat iti spun ca, daca nu se naste cineva din apa si din Duh, nu poate sa intre in Imparatia lui Dumnezeu. . Ce este nascut din carne este carne, si ce este nascut din Duh este duh. . Nu te mira ca ti-am zis: "Trebuie sa va nasteti din nou." . Vantul sufla incotro vrea si-i auzi vuietul; dar nu stii de unde vine, nici incotro merge. Tot asa este cu oricine este nascut din Duhul." (Extras din Bible) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2013, ora 20:55
ma ioane ma omule ,,ma voi aveti impresia ca protestantii vostri sau luminat dupa 1800 de ani,,,,,,,,,,,ma asta se stie de la incepputul crestinismului ma omule care poppoorul tau ia fost invatacel,,pentru ce alegeti voi niste ramuri care modifica unele cuvinte dupa bunul plac cand aveti radacina omule in traditia crestina a tarii tale,,,,,
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Noiembrie 2013, ora 23:25
Tot analizati texte bibilice, dar puteti face ce a facut Isus atit inainte cit si invierea?
Asta e mesajul lui, nu analiza pe texte. Chiar nu vreti sa intelegeti ca el chiat a invins moartea in corp. Si asta faceau yoghinii si toti initiatii de la un anumit nivel in sus, de pe tot mapamondul. sa nu mai spun yoghini, ca initiati sint peste tot. Si au fost dintotdeauna. Nu s-a sacrificat ptr nici o omenire, ci s-a folosit de energiile oamenilor ce asistau acolo, ca sa ....invie. Si ale acelor fiinte. El nu se putea vindeca singur. Am mai spus un caz incredibil de yoghin taiat de tren in doua ce a stat viu 2-3 zile, pina l-a vizita alta persoana, tot yoghin. Nu e posibil asa ceva medical. E, el a putut in fata unui spital intreg, ce nu-i putea face nimic. ERA VIU, DESCHIDEA OCHII, INIMA NU STIU CUM BATEA. DAR AVEA SEMNE VITALE. deci aveti cazuri in zilele noastre similare, si voi o tot dati cu....cartile din vechime. Bune....dar depasite chiar de realitatea actuala. cind se spunea de luatul in cerul al 3-lea, erau luati pe nave cosmice. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 9 Noiembrie 2013, ora 09:27
De la: nastasemihail, la data 2013-11-08 23:25:30Tot analizati texte bibilice, dar puteti face ce a facut Isus atit inainte cit si invierea? hristos a calcat moartea cu moartea nu cu trairea cat mai mult in aceasta viata ca aceasta viata este doar o incercare nave cosmice probabil ai vazut tu la aia dp historii,,al treilea cer nu face parte din cerul tau,,,,ca unele aparitii ingeresti sunt catalogate ca extraterestre e altceva la multi ani ,sanatate
|
Fosta membra 9am.ro 7124 mesaje Membru din: 7/02/2013 |
Postat pe: 9 Noiembrie 2013, ora 10:13
De la: 9am_750, la data 2013-11-09 09:27:41De la: nastasemihail, la data 2013-11-08 23:25:30Tot analizati texte bibilice, dar puteti face ce a facut Isus atit inainte cit si invierea? Isus Christos este fiul lui Dumnezeu in credinta crestina. In credinta musulmana, Isus este unul dintre profeti, la fel ca Avraam, la fel ca Noe, la fel ca Mohamed samd.... Tind sa cred ceea ce spune Mihai referitor la sacrificiul fiului divinitatii crestinilor, ca nu a fost defapt niciun sacrificiu. A urmat calea, da! Dar calea demonstratiei a ceea ce oamenii contemporani acelor timpuri refuzau sa creada, sa accepte. Nu tot ceea ce exista poate fi palpat! Lui Isus i-a fost permis de catre divinitate sa ....este impropriu spus sa invinga moartea. Moartea nu poate fi invinsa. Si inteleg ce zice Mihai, asimiland transa cu acea trecere inspre moarte, respectiv capacitatea mentala a unor oameni de a se deconecta de trup, in sensul ca, ajunsi intr-o anumita stare de concentratie, nu mai simt absolut nicio durere fizica. De ce Isus nu ar fi putut face asta? Pe Muntele Maslinilor, in Gradina Ghetsemani, s-a antrenat defapt pentru aceasta demonstratie tinuta in fata intregii omeniri! Un om mai curajos si mai puternic decat el nu stiu! :) In ceea ce priveste navele extraterestre, nu cred ca mai exista oameni in ziua de azi care sa nu se fi indoit macar o secunda in viata lor ca noi, terrienii, am fi unicele fiinte vii din Univers! Mi se pare la mintea cocosului sa sustii ca numa' noi existam pe lume! Anul trecut pe vremea aceasta, se vindeau deja bilete pentru o calatorie pe luna. Era o enormitate pretul platit. Credeti ca exista o planeta de salvare care sa inlocuiasca terra in caz de...esec? Noi suntem prea marunti si nesemnificativi ca sa ni se expuna eventual ideea existentei presupusei planete.
Raporteaza abuz de limbaj
''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' Nicolae Iorga
|
|
Postat pe: 9 Noiembrie 2013, ora 11:35
De la: Daphne, la data 2013-11-09 10:13:15De la: 9am_750, la data 2013-11-09 09:27:41De la: nastasemihail, la data 2013-11-08 23:25:30Tot analizati texte bibilice, dar puteti face ce a facut Isus atit inainte cit si invierea? hristos nu sa antrenat pentru nimic ci a primit suferinta,,da el este exemplu pentru ca zice,cine vrea sa mi urmeze sa si ia crucea in spate si sa mi urmeze,,fara jertfa nu se pooate aia inseamna crucea simbolul vietii ,,vietii viitoare ca pentru aia ne a creat dumnezeu nu pentru asta,,in lumea asta am cazut noi datorita pacatului ,,iar prin faptele noastre jertfirea vietii noastre vom capata din nou viata pentru care am fost creati,,,tu veziti de crestinismul tau ca musulmanii nu fac presupuneri despre mahomed cum face ti voi despre hristos,el este dinnainte anuntat si doar sa intrupat sa ne arate calea adevarul si viata care este el el este modelul a fost om si dumnezeu,fiul prea iubit al lui dumnezeu care izvoraste dn tatal mai innainte de tooti vecii,, nu a descoperit nimeni vreo planeta asemanatoare terei,,sa se intample asta trebui sa se intruneasca nenumarate conditii ,,nu ti zice nicaieri de existenta vreunor extraterestri,,in schimb iti zice de lumea nevazuta a ingerilor ,gandestete ca ingerii sunt de 2 feluri cei buni sunt 9 cete ,si sunt si cei rai care tot in cete sunt probabil,,,ierarhi,,se prea poate ca cei care au vazut unele fenomene care le au catalogat ca extraterestre ,,,,binenteles cele reale,,daca exista ca majoritatea sunt falsuri,,,se poate sa fi fost de natura ingereasca buna sau rea Raporteaza abuz de limbaj |
|
KARP0V_ 1890 mesaje Membru din: 28/02/2013 |
Postat pe: 9 Noiembrie 2013, ora 20:07
Iar va tineti de goange?
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 9 Noiembrie 2013, ora 20:12
De la: KARP0V_, la data 2013-11-09 20:07:53Iar va tineti de goange? .... doar de fluturi. Ai vreo alta propunere?
''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aș lăsa goale și pe a o suta aș scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 9 Noiembrie 2013, ora 20:24
De la: 9am_750, la data 2013-11-09 11:35:20De la: Daphne, la data 2013-11-09 10:13:15De la: 9am_750, la data 2013-11-09 09:27:41De la: nastasemihail, la data 2013-11-08 23:25:30Tot analizati texte bibilice, dar puteti face ce a facut Isus atit inainte cit si invierea? Nu ma indoiesc de existenta ingerilor si le cunosc prezenta in viata mea. LA fel numa indoiesc ca ar exista o planeta de rezerva, hai sa onumim astfel. :) Crestinismul meu spui? Prin sfantul botez, da, sunt crestina. Sunt romano-catolica. Am facut prima impartasanie, m-am cununat la catolici, copilasul mi l-au botezat catolicii. Tatal mi-a fost inmormantat de catolici, dupa ce o viata intreaga a fost catolic. Mama este catolica. Istoricul fiind facut, ajung si la momentul in care preotimea catolica ma indeparteaza efectiv de ''catolicismul meu'' datorita impertinentei cu care cere si ia bani de pe oameni. Tatal meu a refuzat la un moment dat sa mai achite darea anuala la biserica. Stii ce a trebuit sa faca mama pentru a accepta preotul sa il inmormanteze, facandu-i ritualul adecvat? A trebuit sa plateasac retro taxa bisericii, plus taxa de inmormantare exijata de preot. Ei, ce zici? Deci nu este crestinismul meu! Eu cred in divinitatea pe care o numesc Dumnezeu si pe care o percep precum o constiinta superioara unificatoare si pacificatoare. Cand voi muri, familia mea va avea o clauza in testamentul lasat de mine ca sa fiu incinerata. Poate pana atunci se vor schimba legile si cenusa mea va putea fi lansata in mare sau in ocean. Sau, poate ca familia mea imi va indeplini ultima dorinta de a ma lansa in larg, oricum cenusa mea nu va fi mai novice decat pestii mutanti care traiesc in apele marine si oceanice.
''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aș lăsa goale și pe a o suta aș scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 9 Noiembrie 2013, ora 20:41
De la: nastasemihail, la data 2013-11-08 23:25:30Tot analizati texte bibilice, dar puteti face ce a facut Isus atit inainte cit si invierea? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2013, ora 08:55
De la: Musetel, la data 2013-11-09 20:24:10De la: 9am_750, la data 2013-11-09 11:35:20De la: Daphne, la data 2013-11-09 10:13:15De la: 9am_750, la data 2013-11-09 09:27:41De la: nastasemihail, la data 2013-11-08 23:25:30Tot analizati texte bibilice, dar puteti face ce a facut Isus atit inainte cit si invierea? care taxa biserkicii daca uni preoti fac greseli asta nu inseamna sa nu mai fi tu crestina, ,,ca vrei sa ti arzi trupul nu te face mai purificata sau ce crezi tu asta e doar o iluzie parerea mea
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2013, ora 15:10
Doamna Musetel ati scris: Nu ma indoiesc de existenta ingerilor si le cunosc prezenta in viata mea. LA fel numa indoiesc ca ar exista o planeta de rezerva, hai sa onumim astfel. :)
Crestinismul meu spui? Prin sfantul botez, da, sunt crestina. Sunt romano-catolica. Am facut prima impartasanie, m-am cununat la catolici, copilasul mi l-au botezat catolicii. Tatal mi-a fost inmormantat de catolici, dupa ce o viata intreaga a fost catolic. Mama este catolica. Istoricul fiind facut, ajung si la momentul in care preotimea catolica ma indeparteaza efectiv de ''catolicismul meu'' datorita impertinentei cu care cere si ia bani de pe oameni. Tatal meu a refuzat la un moment dat sa mai achite darea anuala la biserica. Stii ce a trebuit sa faca mama pentru a accepta preotul sa il inmormanteze, facandu-i ritualul adecvat? A trebuit sa plateasac retro taxa bisericii, plus taxa de inmormantare exijata de preot. Ei, ce zici? Deci nu este crestinismul meu! Eu cred in divinitatea pe care o numesc Dumnezeu si pe care o percep precum o constiinta superioara unificatoare si pacificatoare. Cand voi muri, familia mea va avea o clauza in testamentul lasat de mine ca sa fiu incinerata. Poate pana atunci se vor schimba legile si cenusa mea va putea fi lansata in mare sau in ocean. Sau, poate ca familia mea imi va indeplini ultima dorinta de a ma lansa in larg, oricum cenusa mea nu va fi mai novice decat pestii mutanti care traiesc in apele marine si oceanice. ---Cunosc un cardarar pe nume Gheorghita ce si-a ingropat tatal. Saracu vorbea singur pe strada si-mi spunea ca multele milioane pe care le-a dat preotului ortodox a fost o grea lovitutra pentru el.in acele momente de grea incercare. ---Niste rude de ale mele,au ingropat un batrin (cumnat dea lor),si dupa spusa lor au fost jecmaniti de preotul ortodox ce-si luase cam o treime din cimitir prin privatizare, unde il imormantase pe batran ---Am un amic un professor de sport,ce a umblat o saptamana pentru un loc de veci in cimitir. Nu a gasit,caci nu mai sunt locuri in spatiul primariei,iar in celelalte locuri de cimitire,sunt private,si nu te poti apropia din cauza marilor preturi. S-a gandit ca sa vorbeasca cu un preot de la tara pentru un loc de veci pentru el. Lista ar putea continua,dar intreb? Oare legal nu se poate face nimic pentru rezolvarea acestei situatii ce pe z i ce trece devine mai apasatoare si mai grea? De cand pana cand unii isi permit sa faca astfel de acte antiumane? Cum un om intr-o situatie de doliu,este tratat atat de salbatic? Oamenii nu au bani,si atunci cum sa-si ingroape mortii? O utopie: Pe timpul lui Ceausescu ne spuneam atei,desi erau conditii mult mai propice pentru astfel de situatii,iar grele in timp ce azi imormantarile sunt foarte scumpe dar ne numim crestini,desi incalcam grav Cuvantul lui Dumnezeu,Biblia. Oameni buni! Pamantul nu este al oamenilor,indifferent cine or fi ei! Noi oamenii doar il locuim,il administram si atat,caci: Al Domnului este pamantul cu tot ce este pe el, lumea si cei ce o locuiesc! (extras din Biblie) www.scribd.com/doc/134880786/Aceasta-a-Fost-Viata-Ta Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2013, ora 18:06
De la: IonOOO, la data 2013-11-10 15:10:22 Doamna Musetel ati scris: Nu ma indoiesc de existenta ingerilor si le cunosc prezenta in viata mea. LA fel numa indoiesc ca ar exista o planeta de rezerva, hai sa onumim astfel. :) nu trebui sa ti gasesti tu prilej acum sa zici despre ortodoxie din cauza unor preoti ca greseste ca uni preoti gresesc e altceva,,iar pamantul nu este al ortodoxiei ci al statului cica,,
|
9am121159 2234 mesaje Membru din: 21/08/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 10 Noiembrie 2013, ora 21:51
Tot analizati texte bibilice, dar puteti face ce a facut Isus atit inainte cit si invierea?
Asta e mesajul lui, nu analiza pe texte. Chiar nu vreti sa intelegeti ca el chiat a invins moartea in corp. Si asta faceau yoghinii si toti initiatii de la un anumit nivel in sus, de pe tot mapamondul. sa nu mai spun yoghini, ca initiati sint peste tot. Si au fost dintotdeauna. Nu s-a sacrificat ptr nici o omenire, ci s-a folosit de energiile oamenilor ce asistau acolo, ca sa ....invie. Si ale acelor fiinte. El nu se putea vindeca singur. Am mai spus un caz incredibil de yoghin taiat de tren in doua ce a stat viu 2-3 zile, pina l-a vizita alta persoana, tot yoghin. Nu e posibil asa ceva medical. E, el a putut in fata unui spital intreg, ce nu-i putea face nimic. ERA VIU, DESCHIDEA OCHII, INIMA NU STIU CUM BATEA. DAR AVEA SEMNE VITALE. deci aveti cazuri in zilele noastre similare, si voi o tot dati cu....cartile din vechime. Bune....dar depasite chiar de realitatea actuala. cind se spunea de luatul in cerul al 3-lea, erau luati pe nave cosmice. --------- Nimeni nu poate face nimic daca nu primeste darul vindecarilor de la Dumnezeu. Datoria noastra este sa marturisim cele scrise in Biblie ca venirea Domnului Isus este foarte aproape.Cred ca ati vazut la Tv. ca in Venezuiela au murit pana in prezent in aceste zile 10000 de oameni, si continua.Oamenii aud si vad aceste urgii si tot nu se intorc la adevarul lui Dumnezeu ca la minciuna sant destui. Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Noiembrie 2013, ora 22:11
De la: 9am121159, la data 2013-11-10 21:51:19Tot analizati texte bibilice, dar puteti face ce a facut Isus atit inainte cit si invierea? Ma obligi sa-ti raspund dar numai fiindca depersonalizezi postarile. Apar ca si cum ai fi spus tu ce spun eu. Yoghinii sint aceiasi de mii de ani, si totusi moderni si valabili in metode. Religiile au intrat si au tras dupa ele toata omenirea. sau asa cred ei. Nu te supara dar am citit citeva carti din astea vechi si pot spune ca nu cred decit....esentialul din ele. Tocmai l-am spus. Ii invata pe oameni cum sa traiasca si sa ajunga sa fie....drepti, nu aplecati. Denaturarea consta in a-i invata pe oameni sa fie....aplecati. Si alte denaturari. Divinitatea exista si este ierahia fiintelor totale din univers. Cine se crede superior, iese din rind si nimereste la coada altor fiinte superioare.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
|
|