Info
x
Cine este dumnezeu ?!!!!
|
9am121159 2234 mesaje Membru din: 21/08/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 15:48
Nici o mărturie nu avem în Biblie care să ne arate că Adam, Noe, Avraam, Isaac, Iacov și ceilalți patriarhi aleși de Dumnezeu pînă la Moise, ar fi serbat sîmbăta
------- Unde vrei sa ai marturie, daca de la Adam pana la Moise totul s'a tradus prin viu grai, sau s'a transmis prin viu grai numai ce vrei tu sa rastalmacesti. |
|
9am121159 2234 mesaje Membru din: 21/08/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 15:54
Sîmbăta evreiască este numită de Sfîntul Apostol Pavel "umbră", adică ceva ce nu înseamnă nimic, fără nici un folos, pentru că, cuvîntul "umbră" în Sfînta Scriptură, cînd se vorbește despre Vechiul Testament, înseamnă ceea ce e destinat spre înlăturare
------------ De ce -i spui Sambata evreiasca cand in Evaghelie este scris "Sabatul a fost facut pentru om" nu scrie pentru Evreu, sau acum nu mai iei in seama ce spune Domnul Isus."Sabatul a fost facut pentru om" scrie in noul, nu in vechiul testament.....deci nu este o umbra. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 16:33
din pacate acest topic incepe sa semene din ce in ce mai mult cu un ospiciu de nebuni....
Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept ïżœi recunoaïżœte cïżœ, pe deasupra ambiïżœiilor, intrigilor ïżœi urilor, este Patria, este veïżœnicia neamului, ïżœi cïżœ acolo trebuie sïżœ ne ïżœntïżœlnim totdeauna, chiar dacïżœ nu ne ïżœnïżœelegem de fiecare datïżœ."(Ion Antonescu) *** ,,ïżœn ziua de azi, pentru a stïżœpïżœni cïżœt mai mulïżœi oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odatïżœ ce ai sufletul, ai omul; iar cïżœnd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
9am_750 3755 mesaje Membru din: 3/09/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 17:43
De la: 9am121159, la data 2013-11-02 15:01:34de vorba nu pioti sta nici cu tine singura ca daca studiai stiai ca hristos nu a avut frati,insa tu ai fost doar indoctrinata n ai studiat,,,daca studiai stiai ca crucea tocmai asta simbolizeaza jertfa desteapto idea de jertfa pentru ca daca nu ne jertfim nimic nu facem,dc ia zis lu petru innaintea mea satano cand ia zis ca daca va fi omorat sa nu se duca,,,tocmai asta inseamna crucea ,,,studianto,,,jertfa pentru ca fara jertfa nu se poate viata de apooi,,priceăpusi confuza esti tu fatuca fiindu ti mintea ingradita de secta ta,,,iti dai seama ca am gresit cu innaintea ,binenteles ca innapoia pentru ca nu putea sa nu se jerfeasca,,iar tortura aceia insemna dezrobirea omului din pacat,,de aia crucea simbolizeaza jertfa omului pentru viata cea vesnica dracuta sectanta
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 17:52
De la: 9am121159, la data 2013-11-02 15:07:46 Iata ca mi-am pierdut noaptea cu tine ca sa te luminez si maine trebuie sa merg la biserica, dar traiesc cu speranta ca te vei trezi din invataturile inselatoare, in care te taraste diavolul, fara sa-ti dai seama.Noapte buna. nu ti ai dat nici tie raspunsuri dar mie,, deci cuum de zici tu ca hristos a avut frati vand sunt multe alte exempple in care frati sunt numiti verii nepoti sau unchi cum de o nesocotesti pe maica domnului si sfintii care sau jertfit pentru hristos,,,,vezi vietile sfintilor,, cum de nesocotesti dumineca daca hristos a zis ca el si tatal lucreaza si a inviat dumineca,,iar pavel spune ca sambata e o umbra a trecutului,,dupa mintea ta creata nu e prilej de sarbatoare mai mare invierea lui hristos decat o lege pe care el a dato pentru ca evrei sa si aminteasca de el ca sa nu mai faca inchinarile la idolatri pe care le a luat de la pagani si egipteni de care vorbeam mai devreme cu ion de unde citeati voi pe sarite ca asa va indooctrinat sectele vooastre,,,nu ti e frica de dumnezeu de ii nesocotesti ziua invierii
|
sunt_al_naibii 3127 mesaje Membru din: 7/08/2010 |
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 17:54
De la: 9am_750, la data 2013-11-02 17:43:51De la: 9am121159, la data 2013-11-02 15:01:34de vorba nu pioti sta nici cu tine singura ca daca studiai stiai ca hristos nu a avut frati,insa tu ai fost doar indoctrinata n ai studiat,,,daca studiai stiai ca crucea tocmai asta simbolizeaza jertfa desteapto idea de jertfa pentru ca daca nu ne jertfim nimic nu facem,dc ia zis lu petru innaintea mea satano cand ia zis ca daca va fi omorat sa nu se duca,,,tocmai asta inseamna crucea ,,,studianto,,,jertfa pentru ca fara jertfa nu se poate viata de apooi,,priceăpusi ...ce dragut....uite cine are mintea libera.... rade ciob de oala sparta....
Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor
mistico-religioase sălbatice pot ajunge la
inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevăratului Dumnezeu--------"Dragostea infinită este singurul ADEVĂR ... orice altceva este o iluzie."
- David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
|
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 17:55
De la: 9am121159, la data 2013-11-02 15:18:57În Evanghelia de azi vedem că Iisus Hristos a vindecat într-o zi de sîmbătă un slăbănog care zăcea de 38 de ani. Pentru aceasta s-au supărat iudeii căci Domnul a călcat porunca sîmbetei.secte ai doar tu in mintea ta indoctrinata,,nu ma intereseaza pe mn de catolici,,,deci daca el lucreaza si tatal lucreaza tu esti mai cu mot si nu vrei sa lucrezi,,daca el pune capat serbarii acestei zile tu nu vrei sa o faci,,,nu ti e frica de dumnezeu
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 17:56
De la: 9am_750, la data 2013-11-02 17:52:24De la: 9am121159, la data 2013-11-02 15:07:46 Iata ca mi-am pierdut noaptea cu tine ca sa te luminez si maine trebuie sa merg la biserica, dar traiesc cu speranta ca te vei trezi din invataturile inselatoare, in care te taraste diavolul, fara sa-ti dai seama.Noapte buna. ,,cum de o nesocotesti pe maica domnului ''.... pe maica lu' domnu a nesocotit-o noaptea-n vis un bagabont de-i zice,,duhu sfant''...si de-atuncea a ramas virgina... si povestea merge inainte....
inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevăratului Dumnezeu--------"Dragostea infinită este singurul ADEVĂR ... orice altceva este o iluzie."
- David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
|
|
|
|
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 17:58
De la: 9am_750, la data 2013-11-02 17:55:12De la: 9am121159, la data 2013-11-02 15:18:57În Evanghelia de azi vedem că Iisus Hristos a vindecat într-o zi de sîmbătă un slăbănog care zăcea de 38 de ani. Pentru aceasta s-au supărat iudeii căci Domnul a călcat porunca sîmbetei.secte ai doar tu in mintea ta indoctrinata,,nu ma intereseaza pe mn de catolici,,,deci daca el lucreaza si tatal lucreaza tu esti mai cu mot si nu vrei sa lucrezi,,daca el pune capat serbarii acestei zile tu nu vrei sa o faci,,,nu ti e frica de dumnezeu si daca tot lucrati cu totii ...de ce nu se vede nimic...de ce se-alege prafu' si pulberea de tot....???
|
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 17:59
De la: 9am121159, la data 2013-11-02 15:28:03a intarit legea din sambata in dumineca domnul isus este dumnezeu si face ce vrea nu ce vrei tu,, au pazito in mintea ta ,,ei au șpazit dumineca insa de abia dupa 300 de ani a fost si oficial,,crestini serbeaza invierea lui hristos,si dumnezeu face legile cum vrea el si le schimba daca a venit timpul sa le schimbe,,de taiat imprejur dc nu i zici celor din secta ta sa o faca ca doar si hristos aa fost,,sau asta nu va convine
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 18:02
De la: 9am121159, la data 2013-11-02 15:36:31În Evanghelia de azi vedem că Iisus Hristos a vindecat într-o zi de sîmbătă un slăbănog care zăcea de 38 de ani. Pentru aceasta s-au supărat iudeii căci Domnul a călcat porunca sîmbetei. asta e iar doar in mintea ta cu vise multe ,,si dumineca dezlegi soparla si brontozaurul insa daca hristos a inviat si a lucrat sambata fi sigura ca serbez invierea lui,,adica dumineca,,,nu ti e frica de dumnezeu sa i nesocotesti invierea
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 18:02
De la: 9am_750, la data 2013-11-02 17:59:34De la: 9am121159, la data 2013-11-02 15:28:03a intarit legea din sambata in dumineca domnul isus este dumnezeu si face ce vrea nu ce vrei tu,, mare dreptate ai.....,,au spazit-o..'', un fel de sparlire sfanta....
|
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 18:05
De la: 9am121159, la data 2013-11-02 15:44:52Mai întîi voi arăta că de la Adam și pînă la Moise, timp de 4108 ani, nici unul dintre patriarhii cei vechi nu au ținut sîmbăta ca sărbătoare. Ca să ne dăm seama de acest mare adevăr, vom apela la mărturisirile Sfintei Scripturi, prin care vom arăta, că Dumnezeu făcînd pe om, nu i-a dat poruncă de la început, să serbeze vreo zi, ci numai l-a așezat în grădina Edenului, adică în Rai, ca să-l lucreze și să-l păzească (Facere 2, 15). Apoi i-a dat prima poruncă, de a nu mînca din pomul cunoștinței binelui și răului (Facere 2, 17). Ba, mai mult. După ce Adam a călcat porunca lui Dumnezeu și a fost izgonit din Rai, nu a primit nici o poruncă de la Dumnezeu să serbeze vreo zi. Dimpotrivă, toată viața lui de acum devine o muncă continuă sub forma blestemului și i se dă poruncă și canon de la Dumnezeu care îi zice: În sudoarea feței tale îți vei mînca pîinea ta, pînă te vei întoarce în pămîntul din care ești luat; căci pămînt ești și în pămînt te vei întoarce (Facere, 3, 19). aaa am inteles a pus in firea lui ,,pai nu ziceai tu ca tu te ei dupa ce e scris,,ce faci te sucesti dupa cum bate vantul te minti singura unde scrie unde scrie,,unde unde totul e pus in firea omului desteaptoo ca esti dupa asemanarea sa si daca el a inviat dumineca e pus in firea ta sa nu nesocotesti aceasta zi
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 18:05
De la: 9am_750, la data 2013-11-02 18:02:21De la: 9am121159, la data 2013-11-02 15:36:31În Evanghelia de azi vedem că Iisus Hristos a vindecat într-o zi de sîmbătă un slăbănog care zăcea de 38 de ani. Pentru aceasta s-au supărat iudeii căci Domnul a călcat porunca sîmbetei. nenea...talica lucrezi cumva la ,,grigore antipa''....??? altfel de unde ai avea brontozauri...sau ii cresti la curte si faci omleta din oualele lor in fiecare duminica....??? sigur ai legaturi cu mafia oualelor....
|
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 18:09
De la: 9am121159, la data 2013-11-02 15:48:31Nici o mărturie nu avem în Biblie care să ne arate că Adam, Noe, Avraam, Isaac, Iacov și ceilalți patriarhi aleși de Dumnezeu pînă la Moise, ar fi serbat sîmbătapai acum ce faci te sucesti de la un minut la altul pai tocmai ziceai ca e scris in firea ta sau tu minti de la mana pana la gura deci,,nimanui pana la moise nu ia zis sa tina vreo sambata asta iti zice si in biblia care o ei aliteram,a fost o lege pentru o perioada el a ales ca acea perioada a luat sfarsit si a inviat in sfanta zi de dumineca
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 18:11
De la: 9am121159, la data 2013-11-02 15:54:46Sîmbăta evreiască este numită de Sfîntul Apostol Pavel "umbră", adică ceva ce nu înseamnă nimic, fără nici un folos, pentru că, cuvîntul "umbră" în Sfînta Scriptură, cînd se vorbește despre Vechiul Testament, înseamnă ceea ce e destinat spre înlăturareeronat,,este o umbra a timpului sti tu cumva ca evreul e altceva decat om
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 18:12
destept eti ma a lu dumnezeu,,iti merge mintea brici
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 18:16
De la: 9am_750, la data 2013-11-02 18:11:09De la: 9am121159, la data 2013-11-02 15:54:46Sîmbăta evreiască este numită de Sfîntul Apostol Pavel "umbră", adică ceva ce nu înseamnă nimic, fără nici un folos, pentru că, cuvîntul "umbră" în Sfînta Scriptură, cînd se vorbește despre Vechiul Testament, înseamnă ceea ce e destinat spre înlăturareeronat,,este o umbra a timpului sti tu cumva ca evreul e altceva decat om salut bai umbra veche...,,umbra lu' gigel din cosmos''...
|
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 18:18
De la: 9am_750, la data 2013-11-02 18:09:48De la: 9am121159, la data 2013-11-02 15:48:31Nici o mărturie nu avem în Biblie care să ne arate că Adam, Noe, Avraam, Isaac, Iacov și ceilalți patriarhi aleși de Dumnezeu pînă la Moise, ar fi serbat sîmbătapai acum ce faci te sucesti de la un minut la altul pai tocmai ziceai ca e scris in firea ta moise saracu' nu putea sa zica nimic...pana termina el de spus o fraza se-ncheia emisiunea tv....se canta si imnu' national....zburau si pasarile calatoare....
|
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 18:19
De la: 9am_750, la data 2013-11-02 18:12:53destept eti ma a lu dumnezeu,,iti merge mintea brici ai inceput sa te certi singur...???
|
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 18:23
De la: sunt_al_naibii, la data 2013-11-02 18:19:17dc ,,te simti inexistentDe la: 9am_750, la data 2013-11-02 18:12:53destept eti ma a lu dumnezeu,,iti merge mintea brici ,,,nu ma cert
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 18:24
Vinerea, Domnul nostru Iisus Hristos a fost răstignit pe cruce și tot în acea zi înmormântat. Mare bucurie a fost sâmbăta pentru dușmanii lui Hristos că au scăpat de El. Noi creștinii, dacă cinstim sâmbăta (de la moartea lui Hristos încoace) înseamnă că ne bucurăm cu cei ce L-au răstignit. Ori Hristos, când le-a zis femeilor mironosițe Bucurați-vă!, nu Duminica când a înviat? Ca și creștin, dacă cinstesc sâmbăta, mă bucur de moartea lui Hristos și prin excelență, devin un ucenic al lui Antihrist. Dacă cinstesc Duminica, mă bucur de Învierea lui Hristos și învierea noastră.
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 18:25
Din punct de vedere istoric, dovezile sunt și ele o evidență în acest sens. Edictul Sfântului Împărat Constantin cel Mare de a fixa drept zi de sărbătoare Duminica (fapt pentru care adventiștii îl stigmatizează cu titlul ,,Fiarei din DANIEL 7,25) este numai consființirea unei practici vechi de 300 de ani, deoarece, creștinii țineau Duminica, dar erau opriți de păgâni să o serbeze în public. Mărturiile istorice prisosesc. Pliniu, guvernatorul Bitiniei, pe vremea lui Traian, scrie despre serbarea Duminicii, următoarele: Creștinii din provincia mea se adună într-o zi anumită înainte de răsăritul soarelui și cântă imnuri lui Hristos.
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 18:28
ba mare minune tehnica asta....bine ca s-a inventat internetu'....altfel adunati cu toti crestinii astia de duminica biblii si le vindeati la maculatura CA CAntareste mult si cu banii luati o puneati si voi de-o bere si-un mic...ca sa va simteti bine si sa celebrati ,,ziua lu' domnu''....
|
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 18:30
De la: 9am_750, la data 2013-11-02 18:23:51De la: sunt_al_naibii, la data 2013-11-02 18:19:17dc ,,te simti inexistentDe la: 9am_750, la data 2013-11-02 18:12:53destept eti ma a lu dumnezeu,,iti merge mintea brici pai atunci inseamna ca ai probleme....mari de tot...
|
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 18:31
esti destept tare ma a lu dumnezeu
,,da ai fost destept de mic tu nu??ca din profil asa pari
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 18:32
De la: 9am_750, la data 2013-11-02 18:24:50Vinerea, Domnul nostru Iisus Hristos a fost răstignit pe cruce și tot în acea zi înmormântat. Mare bucurie a fost sâmbăta pentru dușmanii lui Hristos că au scăpat de El. Noi creștinii, dacă cinstim sâmbăta (de la moartea lui Hristos încoace) înseamnă că ne bucurăm cu cei ce L-au răstignit. Ori Hristos, când le-a zis femeilor mironosițe Bucurați-vă!, nu Duminica când a înviat? Ca și creștin, dacă cinstesc sâmbăta, mă bucur de moartea lui Hristos și prin excelență, devin un ucenic al lui Antihrist. Dacă cinstesc Duminica, mă bucur de Învierea lui Hristos și învierea noastră. unde scrie ma de vineri...sau mai concret dovedeste ca s-antamplat ceva in vreo zi a saptamanii in istoria omenirii din tot ce e insirat in cartulia aia de 3 tone...buna de dat la ,,fier vechi''....
|
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 18:34
De la: 9am_750, la data 2013-11-02 18:31:41esti destept tare ma a lu dumnezeu io nu pot spune acelasi lucru' despre tine....imi pare cu regret....
|
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 18:35
De la: sunt_al_naibii, la data 2013-11-02 18:32:28iar te simti inexistentDe la: 9am_750, la data 2013-11-02 18:24:50Vinerea, Domnul nostru Iisus Hristos a fost răstignit pe cruce și tot în acea zi înmormântat. Mare bucurie a fost sâmbăta pentru dușmanii lui Hristos că au scăpat de El. Noi creștinii, dacă cinstim sâmbăta (de la moartea lui Hristos încoace) înseamnă că ne bucurăm cu cei ce L-au răstignit. Ori Hristos, când le-a zis femeilor mironosițe Bucurați-vă!, nu Duminica când a înviat? Ca și creștin, dacă cinstesc sâmbăta, mă bucur de moartea lui Hristos și prin excelență, devin un ucenic al lui Antihrist. Dacă cinstesc Duminica, mă bucur de Învierea lui Hristos și învierea noastră.
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 18:36
De la: sunt_al_naibii, la data 2013-11-02 18:34:12De la: 9am_750, la data 2013-11-02 18:31:41esti destept tare ma a lu dumnezeu eu pot,,mie imi pari ft destept asa,,,dar mai mult din pprofil,,sa nu te intorci cu fata
|
|
|

rade ciob de oala sparta....
,,da ai fost destept de mic tu nu??ca din profil asa pari