Info
x
Cine este dumnezeu ?!!!!
|
9am121159 2234 mesaje Membru din: 21/08/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 01:03
Dupa cum vezi in decret cap 5.duminica e ziua sorelui dar agricultori sa lucreze duminica care este ziua intai a saptamani, nu ziua a saptea poruncita de Dumnezeu, cum pacaliti voi oamenii.
Iar daca oameni se duc la munca duminica cum spune decretu si se intampla sa-l trazneasca zicet ca nu a pazit sarbatorile scrise de voi in calendar.Daca faceti socoteala la cate sarbatori tineti voi pentru sfintii care nu sant sfinti, va dati seama cat trandaviti. |
|
9am_750 3755 mesaje Membru din: 3/09/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 01:04
De la: 9am121159, la data 2013-11-02 00:55:02Iata ca ti-am dat destule raspunsuri corecte si adevarate, si ti-am mai dat, dar am observat ca nu patrund in mintea ta,deaceia iti spun iar si iar , treseste-te omule la adevar si adevarul te va face slobod, nu mai rataci dupa oameni caci Dumnezeu spune clar "Blestemat cel ce se increde in om.Eu te-am lasat sa te dezlantui dar te-ai dus cu mintea din ratacire in ratacire.nu ai dat nici un argument sectanto indoctrinata,,el nu lua deciziile de capul lui asa cum ti am mai zis,ca din cauza lui cu voia lui dumnezeu ai astazi biblia de o ei alliteram precum te invata sectarii tai asa cum ti a convocat sinod de ai biblie pentru care nu i mai multumesti asa a luat si decizia ca dumineca sa devina ziua comuniuni cu dumnezeu la sfatuirea cu ei,,ziua soarelui era numita paganeste pana atunci sectanto,, tu raspundeti de unde ai biblia si de unde vorbesti si raspundeti cum de cutezi sa zici ca hristos a avut frati sectanto care ei biblia alliteram Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 01:07
De la: 9am121159, la data 2013-11-02 01:03:44Dupa cum vezi in decret cap 5.duminica e ziua sorelui dar agricultori sa lucreze duminica care este ziua intai a saptamani, nu ziua a saptea poruncita de Dumnezeu, cum pacaliti voi oamenii.decretul e in capul tau sectar pentru ca el este doar un mesager al sinodului,,asa se numea pana atunci cum se numeste si acum inteligenta lu peste,,vezi ca sfintii aia ignorato si au jerfit viata pentru hristos si oameni Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 01:08
sfintii care nu sunt sfinti ,ignoranto ia si citeste vietile sfintilor sectanto
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 01:11
pocaiti sectanto sunt tooti cei ce se caiesc pentru pacatele lor ----------- cum esti pocait deodata ce te inchini la soare, la oameni in loc de Dumnezeu, inaintea lemnelor desenate, la oameni morti plini de pacate, chiar nu intelegi ca ti-am scris de atatea ori si tu nu lasi adevarul sa patrunda in tine.Vino odata sa vezi si tu ca la noi nu se vorbeste decat din Biblie, Biblie,Biblie Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 01:14
De la: 9am121159, la data 2013-11-02 01:11:18la soare sooo inchina barbatitu,,e vorba de soarele dreptatii hristos insa tu ei alliteram prostita de secta ta,,.insa voi fi cu voi pana la sfarsitul veacului nu mai poti sa l ei alliteram ca nu mai sti cum,,culcate ca si asa dormi
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 01:18
Iata ca ti-am dat destule raspunsuri corecte si adevarate, si ti-am mai dat, dar am observat ca nu patrund in mintea ta,deaceia iti spun iar si iar , treseste-te omule la adevar si adevarul te va face slobod, nu mai rataci dupa oameni caci Dumnezeu spune clar "Blestemat cel ce se increde in om.Eu te-am lasat sa te dezlantui dar te-ai dus cu mintea din ratacire in ratacire.
nu ai dat nici un argument sectanto indoctrinata,,el nu lua deciziile de capul lui asa cum ti am mai zis,ca din cauza lui cu voia lui dumnezeu ai astazi biblia de o ei alliteram precum te invata sectarii tai asa cum ti a convocat sinod de ai biblie pentru care nu i mai multumesti asa a luat si decizia ca dumineca sa devina ziua comuniuni cu dumnezeu la sfatuirea cu ei,,ziua soarelui era numita paganeste pana atunci sectanto,, tu raspundeti de unde ai biblia si de unde vorbesti si raspundeti cum de cutezi sa zici ca hristos a avut frati sectanto care ei biblia alliteram --------- Tu chiar nu vezi cum cazi din minciuna in minciuna, rastalmacind totul.Nimic lar nu ai in minte, dar roaga-te lui Dumnezu sa te trezeasca din mincuni si rastalmaciri. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 01:19
ai scris tampeniile din capul tau indoctrinata de secta ta,,,nu ai scris nimic decat pprostii,,,tu nu vezi ca te inchini la oameni,,ca doar nu ti a scris biblia dumnezeu,,,la asta nu mai ai raspuns,,tu nu vezi ca nu sti ce inseamna pana la sfarsitul veacului,,tu nu vezi ca nu sti cum se mantuia lumea cand nu avea nici o biblie si multe altele,,cu lipsurile astea vrei tu sa prostesti tu lumea precum sa intamplat cu tn,,pai oamenii nu s asa fraieri fetito,,culcate
|
|
|
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 01:22
De la: 9am121159, la data 2013-11-02 01:18:15 Iata ca ti-am dat destule raspunsuri corecte si adevarate, si ti-am mai dat, dar am observat ca nu patrund in mintea ta,deaceia iti spun iar si iar , treseste-te omule la adevar si adevarul te va face slobod, nu mai rataci dupa oameni caci Dumnezeu spune clar "Blestemat cel ce se increde in om.Eu te-am lasat sa te dezlantui dar te-ai dus cu mintea din ratacire in ratacire.sigur,,cum te ai rugat tu cu sa arda si sa se faca scrum,,ca doar esti sectanta adevarata culcate viorico sau cum te chiama ca bati campii
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 01:25
pocaiti sectanto sunt tooti cei ce se caiesc pentru pacatele lor
----------- cum esti pocait deodata ce te inchini la soare, la oameni in loc de Dumnezeu, inaintea lemnelor desenate, la oameni morti plini de pacate, chiar nu intelegi ca ti-am scris de atatea ori si tu nu lasi adevarul sa patrunda in tine.Vino odata sa vezi si tu ca la noi nu se vorbeste decat din Biblie, Biblie,Biblie la soare sooo inchina barbatitu,,e vorba de soarele dreptatii hristos insa tu ei alliteram prostita de secta ta,,.insa voi fi cu voi pana la sfarsitul veacului nu mai poti sa l ei alliteram ca nu mai sti cum,,culcate ca si asa dormi ---------- Cum nu te inchini la soare, nu te inchini duminica ziua soarelui? Una este "Soarele dreptati" care este Domnul Isus si alta este ce faci tu ca te inchini in ziua soarelui.......pai asculti tu de soarele dreptati, de Domnul Isus care se inchina Sambata si este Domn al Sambetei nu al duminici.Asculta omule de soarele dreptati si lasa pe barbatu meu sa se odihneasca in pace ca e mort de cativa ani.Tu vezi barna din ochiul tau, nu gunoiul din ochiul altuia. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 01:30
Tu chiar nu vezi cum cazi din minciuna in minciuna, rastalmacind totul.Nimic lar nu ai in minte, dar roaga-te lui Dumnezu sa te trezeasca din mincuni si rastalmaciri.
sigur,,cum te ai rugat tu cu sa arda si sa se faca scrum,,ca doar esti sectanta adevarata culcate viorico sau cum te chiama ca bati campii ---------- Cand m-am rugat eram ortodoxa si Dumnezeu mi-a aratat.El va arde in final toate icoanele de pe pamant......trezeste-te Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 01:31
De la: 9am121159, la data 2013-11-02 01:25:04 pocaiti sectanto sunt tooti cei ce se caiesc pentru pacatele lor dumnezeu sa l ierte sa l odihneasca in gradinile raiului sau dupa mare mila sa ,, daca zici de barna altuia trebuia sa oo vezi cand ai jignit tu fara sa ti atrag atentia,,insa atunci nu prea ti ai vazut barna,,,eu ti am raspuns ca hristoos a schimbat legea prin inviere,iar sorelui se inchina mintea ta ,fiecare zi are o conoootatie de la planete sau stele precum si numele tau simbolizeaza o floare,insa tu o ei aliteram ca esti indooctrinata de secta ta fetito,,culcate ca bati campii
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 01:33
De la: 9am121159, la data 2013-11-02 01:30:43 Tu chiar nu vezi cum cazi din minciuna in minciuna, rastalmacind totul.Nimic lar nu ai in minte, dar roaga-te lui Dumnezu sa te trezeasca din mincuni si rastalmaciri.aaa aha acum nu te mai roogi cu sa arda si sa se faca scrum ca esti italianca de parca ortodoxia te invata sa te rogi asa,,,fetito ai grija cu vedeniile si visele ca majoritatea s de la draci si sunt inselatoare
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 01:41
sfintii care nu sunt sfinti ,ignoranto ia si citeste vietile sfintilor sectanto
----------- Am toate cartile asa zisilor sfinti le-am cumparat de la mitropolie cat am fost ortodoxa este cate una in fiecare luna.Acesti oameni s-au inchinat tot la lemne ,ca si tine.Nu postu si pesterile lor te mantuiesc ci "Poruncile si credinta lui Isus" Apocalipsa 14 /12. intelege o data pentru totdeauna si trezeste-te din mana diavolului si a morti, de ce vrei sa pieri, Eu ma lupt aici ca sa te trezesti si sa nu pieri ca si pentru tine a murit Domnul Isus. Chiar daca te superi ca insist cu adevarul cand te vei trezi, daca te vei trezi, o sa-mi multumesti, ca nu te-am lasat sa pieri. Multa pace. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 01:47
Tu chiar nu vezi cum cazi din minciuna in minciuna, rastalmacind totul.Nimic lar nu ai in minte, dar roaga-te lui Dumnezu sa te trezeasca din mincuni si rastalmaciri.
sigur,,cum te ai rugat tu cu sa arda si sa se faca scrum,,ca doar esti sectanta adevarata culcate viorico sau cum te chiama ca bati campii ---------- Cand m-am rugat eram ortodoxa si Dumnezeu mi-a aratat.El va arde in final toate icoanele de pe pamant......trezeste-te aaa aha acum nu te mai roogi cu sa arda si sa se faca scrum ca esti italianca de parca ortodoxia te invata sa te rogi asa,,,fetito ai grija cu vedeniile si visele ca majoritatea s de la draci si sunt inselatoare ---------- Da exzista si multimea viselor desarte, este scris in Biblie, dar sant si vise de la Dumnezeu,si aceasta o judeca Dumnezeu care stie toate lucrurile, nu tu ca sa-ti scoti minciuna in fata.Trezeste-te , roaga-te pentru trezire cu sinceritate si Dumnezeu iti va raspunde la rugaciuni cum mi-a raspuns si mie si raspunsurile la rugaciuni nu sant vise.Cand vei vedea ca-ti va raspunde nu te vei mai desparti de adevar, ci il vei cauta mai mult ca aurul ca margaritarele de mare pret. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 01:51
Iata ca mi-am pierdut noaptea cu tine ca sa te luminez si maine trebuie sa merg la biserica, dar traiesc cu speranta ca te vei trezi din invataturile inselatoare, in care te taraste diavolul, fara sa-ti dai seama.Noapte buna.
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 01:53
te lupti indoctrinata de secta ta,,luptate sa ti zici ce inseamna pana la sfarsitul veacului luptate sa vezi ca in multe alte pparti in biblie scrie de frati cand ei erau defapt veri nepoti unchi,,luptate intai sa vezi dc te minte secta ta care te a indoctrinat,,
daca aveai cartile sfintilor stiai minunile savarsite de ei desi ciudat aveau crucea in mana ca un steag pentru ca crucea este un simbol nu un lemn lemn e doar in mintea ta,,crucea este simbolul vietii al jeryfei de mantuit te mantuieste faptele tale si credinta ta,iar poostul si ruganiunile lor pentru omenire ajuta enorm,altfel lumea probabil era pierduta de mult,,nu aveai nevoie de vreo secta care sa ti ofere yn ambalaj care sa te atrag cand produsul nu i unul ce respecta anumite norme ,,insa probabil ca multi altii care au aderat la secte erai intr un moment de slabiciune,,,,culcate
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 01:57
De la: 9am121159, la data 2013-11-02 01:47:46 Tu chiar nu vezi cum cazi din minciuna in minciuna, rastalmacind totul.Nimic lar nu ai in minte, dar roaga-te lui Dumnezu sa te trezeasca din mincuni si rastalmaciri.aha cum ti a raspuns,,ti a zis sa te duci la adventisti,,,ti a zis sa nesocotesti pe maica domnului,,,ti a zis sa nesocotesti sfintii care sau jertfit pentru hristos,,,,nu s eu in masura insa tu esti in masura sa zici ca nu e vis inselator culcate valentino
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 02:00
pocaiti sectanto sunt tooti cei ce se caiesc pentru pacatele lor
----------- cum esti pocait deodata ce te inchini la soare, la oameni in loc de Dumnezeu, inaintea lemnelor desenate, la oameni morti plini de pacate, chiar nu intelegi ca ti-am scris de atatea ori si tu nu lasi adevarul sa patrunda in tine.Vino odata sa vezi si tu ca la noi nu se vorbeste decat din Biblie, Biblie,Biblie la soare sooo inchina barbatitu,,e vorba de soarele dreptatii hristos insa tu ei alliteram prostita de secta ta,,.insa voi fi cu voi pana la sfarsitul veacului nu mai poti sa l ei alliteram ca nu mai sti cum,,culcate ca si asa dormi ---------- Cum nu te inchini la soare, nu te inchini duminica ziua soarelui? Una este "Soarele dreptati" care este Domnul Isus si alta este ce faci tu ca te inchini in ziua soarelui.......pai asculti tu de soarele dreptati, de Domnul Isus care se inchina Sambata si este Domn al Sambetei nu al duminici.Asculta omule de soarele dreptati si lasa pe barbatu meu sa se odihneasca in pace ca e mort de cativa ani.Tu vezi barna din ochiul tau, nu gunoiul din ochiul altuia. dumnezeu sa l ierte sa l odihneasca in gradinile raiului sau dupa mare mila sa ,, daca zici de barna altuia trebuia sa oo vezi cand ai jignit tu fara sa ti atrag atentia,,insa atunci nu prea ti ai vazut barna,,,eu ti am raspuns ca hristoos a schimbat legea prin inviere,iar sorelui se inchina mintea ta ,fiecare zi are o conoootatie de la planete sau stele precum si numele tau simbolizeaza o floare,insa tu o ei aliteram ca esti indooctrinata de secta ta fetito,,culcate ca bati campii ----------- Cauta tu te rog toate jignirile care zici tu ca sa le discutam .Domnul Isus nu a schimbat Legea, deci nu este o jignire dar tu nu esti inca lamurit.El a intarit Legea , nu a schimbat-o iti trebuie mult studiu si te vei lumina pana la urma.El a schimbat Legea jertfelor, inlocuind-o cu jertfa sa.....nu Legea poruncilor. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 02:00
De la: 9am121159, la data 2013-11-02 01:51:44Iata ca mi-am pierdut noaptea cu tine ca sa te luminez si maine trebuie sa merg la biserica, dar traiesc cu speranta ca te vei trezi din invataturile inselatoare, in care te taraste diavolul, fara sa-ti dai seama.Noapte buna.aha,,ma taraste pe mine diavolul sa nesocotesc pe cei care sau sacrificat pentru hristos sau pe maica domnului,,lumineaza te singura innainte sa luminezi tu pe altii luminato cand o sa ti poti da raspunsurile la care n ai raspuns, Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 02:04
De la: 9am121159, la data 2013-11-02 02:00:39 pocaiti sectanto sunt tooti cei ce se caiesc pentru pacatele lora intarit legea din sambata in dumineca domnul isus este dumnezeu si face ce vrea nu ce vrei tu,,eu nu discut nici o jignire ca nu ma victimizez precum va place voua sectarilor sa o faceti Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 02:12
hai ce faci cu frati lu hristos ca ti am aratat unde se zice frati ,verilor nepotilor unchilor,,precum ai zice ma duc sa mi iau adidasi dar nu specifici de care,,ce faci acum nu mai esti luminata,,ti ai stins becu
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 02:14
auzi cica nu esti tu in masura sa zici ca e vis inselator sau vedenie ea este in masura sa zica ca nu este inselator
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 02:16
te lupti indoctrinata de secta ta,,luptate sa ti zici ce inseamna pana la sfarsitul veacului luptate sa vezi ca in multe alte pparti in biblie scrie de frati cand ei erau defapt veri nepoti unchi,,luptate intai sa vezi dc te minte secta ta care te a indoctrinat,,
daca aveai cartile sfintilor stiai minunile savarsite de ei desi ciudat aveau crucea in mana ca un steag pentru ca crucea este un simbol nu un lemn lemn e doar in mintea ta,,crucea este simbolul vietii al jeryfei de mantuit te mantuieste faptele tale si credinta ta,iar poostul si ruganiunile lor pentru omenire ajuta enorm,altfel lumea probabil era pierduta de mult,,nu aveai nevoie de vreo secta care sa ti ofere yn ambalaj care sa te atrag cand produsul nu i unul ce respecta anumite norme ,,insa probabil ca multi altii care au aderat la secte erai intr un moment de slabiciune,,,,culcate --------- Mai am inca ,carti ale sfintilor cred ca 4 restu le-m daruit sa invete si altii.Trezeste-te adevarata cruce este Domnul Isus care de buna voie si-a intins pentru noi mainile in forma de cruce.Crucea de lemn nu este altceva decat obiectul de tortura al Domnului Isus, cum poti vorbi de Domnul Isus si in acelasi timp sa adori obiectul de tortura, trezeste-te.Sa sti ca eu sant la un cult, cultul adventist.Dumnezeu nu ne chiama la slabiciuni ci la adevar, tu nu sustii cu nimic adevarul.Chiar crezi ca sti mai multe si mai clar ca mine......niciodata, stiu si de Maica Domnului, ca Domnul Isus si Dumnezeu sant capul ei ci nu invers, cum o denumiti voi in loc de nascatoare de Dumnezeu o numiti mantuitoare.Numai Domnul Isus si Tatal sant mantuitori.Stiu si despre vesnicie, si despre fratii Domnului Isus si ca unul din fratii lui este chiar Apostol, dar cu cine sa stau de vorba cu unul care nedreptateste mereu ce este drept.Trezeste-te, studiaza Biblia, urmeaza adevarul, ca sa am cu cine sta de vorba. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 02:20
auzi cica nu esti tu in masura sa zici ca e vis inselator sau vedenie ea este in masura sa zica ca nu este inselator
---------- Da sant in masura ca stiu cine ma conduce, si am spus ca judeca Dumnezeu, nu tu, care iubesti minciuna ci nu adevarul , ca daca ai iubi adevarul, ai veni la adevar. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 02:24
De la: 9am121159, la data 2013-11-02 02:16:26te lupti indoctrinata de secta ta,,luptate sa ti zici ce inseamna pana la sfarsitul veacului luptate sa vezi ca in multe alte pparti in biblie scrie de frati cand ei erau defapt veri nepoti unchi,,luptate intai sa vezi dc te minte secta ta care te a indoctrinat,, de vorba nu pioti sta nici cu tine singura ca daca studiai stiai ca hristos nu a avut frati,insa tu ai fost doar indoctrinata n ai studiat,,,daca studiai stiai ca crucea tocmai asta simbolizeaza jertfa desteapto idea de jertfa pentru ca daca nu ne jertfim nimic nu facem,dc ia zis lu petru innaintea mea satano cand ia zis ca daca va fi omorat sa nu se duca,,,tocmai asta inseamna crucea ,,,studianto,,,jertfa pentru ca fara jertfa nu se poate viata de apooi,,priceãpusi Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 02:25
daca zici de barna altuia trebuia sa oo vezi cand ai jignit tu fara sa ti atrag atentia,,insa atunci nu prea ti ai vazut barna,,,eu ti am raspuns ca hristoos a schimbat legea prin inviere,iar sorelui se inchina mintea ta ,fiecare zi are o conoootatie de la planete sau stele precum si numele tau simbolizeaza o floare,insa tu o ei aliteram ca esti indooctrinata de secta ta fetito,,culcate ca bati campii
----------- Cauta tu te rog toate jignirile care zici tu ca sa le discutam .Domnul Isus nu a schimbat Legea, deci nu este o jignire dar tu nu esti inca lamurit.El a intarit Legea , nu a schimbat-o iti trebuie mult studiu si te vei lumina pana la urma.El a schimbat Legea jertfelor, inlocuind-o cu jertfa sa.....nu Legea poruncilor. a intarit legea din sambata in dumineca domnul isus este dumnezeu si face ce vrea nu ce vrei tu,,eu nu discut nici o jignire ca nu ma victimizez precum va place voua sectarilor sa o faceti ------- Domnu Isus spune in Evanghelie ca "nu va trece nici-o frantura, sau slova din Lege pana cand nu va trece cerul si pamantul" Trezeste-te. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 02:26
De la: 9am121159, la data 2013-11-02 02:20:59auzi cica nu esti tu in masura sa zici ca e vis inselator sau vedenie ea este in masura sa zica ca nu este inselator pai cum adica judeca dumnezeu daca tu ai spus ca ai avut vise si vedenii de lla dumnezeu,,,nu cumva ai judecat tu innaintea lui
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 02:29
De la: 9am121159, la data 2013-11-02 02:25:30 daca zici de barna altuia trebuia sa oo vezi cand ai jignit tu fara sa ti atrag atentia,,insa atunci nu prea ti ai vazut barna,,,eu ti am raspuns ca hristoos a schimbat legea prin inviere,iar sorelui se inchina mintea ta ,fiecare zi are o conoootatie de la planete sau stele precum si numele tau simbolizeaza o floare,insa tu o ei aliteram ca esti indooctrinata de secta ta fetito,,culcate ca bati campiiaha pai si ce te faci ca veacul a trecut,,daca ei alliteram si altele din lege ce te faci
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2013, ora 09:13
În Evanghelia de azi vedem cã Iisus Hristos a vindecat într-o zi de sîmbãtã un slãbãnog care zãcea de 38 de ani. Pentru aceasta s-au supãrat iudeii cãci Domnul a cãlcat porunca sîmbetei.
|
|
|

culcate viorico sau cum te chiama ca bati campii