Info
x
Cine este dumnezeu ?!!!!
|
9am_750 3755 mesaje Membru din: 3/09/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 14:47
De la: KARP0V_, la data 2013-09-20 14:42:34De la: 9am_750, la data 2013-09-20 14:40:53karpov pe unde este andu?mai sti ceva de el? n are cum
|
|
9am121159 2234 mesaje Membru din: 21/08/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 14:50
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 14:46 Citeaza Raspunde De la: 9am121159, la data 2013-09-20 14:39:51cum te numesti 159? ----------- Ma numesc " Copil al lui Dumnezeu" In ce priveste parasirea biserici sa sti si tu si alti ca este gresit sa parasesti biserica adevarata, nu pe cea neadevarata. Biserica cea adevarata trebuie sa aibe toate cele 10 prunci si credinta lui Isus. Apostolul Pavel a parasit biserica lui in care se pazeau cele 10 porunci, dar nu avea si credinta lui Isus.Eu am parasit o biserica care nu avea cele 10 porunci si credinta lui Isus, si Cel ce judeca stie ca ce scriu este si adevarat. ce scri tu nu are nimic adevarat pavel nu a parasit nici o biserica ci a intemeiat cele 10 porunci nu le incalca nici o biserica ci oameni,,tu ti ai parasit biserica ca multi alti fara sa o cunosti cu adevarat innainte si ai fost influentata de cei din biserica in care esti acum,,copii ai lui dumnezeu suntem cu toti insa dumnezeu ne a lasat si nume ca sa ne deosebim ,,eu sunt george sarutmana sa fi iubita --------- George, eu sant Vali si te sarut crestineste.Si inca o data-ti spun ca ma bucur ca marturisesti pe Dumnezeu, atat cat sti tu, sant convinsa ca pe parcurs vei invata mai multe.Sora ta Vali. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 14:51
De la: 9am121159, la data 2013-09-20 14:46:23 nu te increde in ce spune ea ei ai o biblie trunchiata de cei razvratiti cale au infintat sectele loreu citesc foarte bine crede ma isa ai scris altcva nu despre icoana care scrie doar in biblia ta ,,iar ce ai scris iar nu intelegi decat prin prizma talmaciri celor din biserica ta care te au influentat ca pe multi altii
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 14:56
De la: 9am121159, la data 2013-09-20 14:50:43asa Valentina vezi ca poti,sa traiesi sa fi iubita,,fiecare om cat traieste invata insa daca o ei pe o anumita cale nu o sa mai ai ce invata caci adevarul se departeaza de tn daca tu la randul tau citestesti lucruri trunchiate,,,.fi desteapta paraseste biserica care te a racolat
|
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 14:58
citeste cu o pagina in urma dialog cu un sectar nu te escviva si in special citeste sfarsitul,,,fi desteapta valentina
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 14:58
asa copiii mosului....a-nceput scandalu' intre asa zisi credinciosi...toti copii ai domnului da' nici unu cu credinta adevarata in ADEVARATUL DUMNEZEU...ei mai mult cu boschetaru' ala de isus....
intarata-i ca si mie-mi place....
Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 15:01
eu nu ma cert cu nimeni oreon asta o deduce doar mintea ta
buna ziua ce faci esti bine?
|
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 15:02
ia raspunde ti tu singura la o intrebare cum se mantuiau oameni cand nu aveau biblia sau ce sa intampla cu ei ,,ei nu se mai mantuiesc ca nu au avut biblie?asa cum ti am zis biblia este cartea de capatai insa innaintea ei si prima religie de pe ãpamant a fost sfanta traditie de la adam si eva aceasta sa transmis din gura n gura de la adam si eva
-------------- Da religia era transmisa prin viu grai, dar se mantuiau putini, iar acum prin Cuvantul Lui, prin Isus Hristos se mantuiesc mult mai multi.Gandeste-te la potopul lui Noe, sau mantuit doar 8 suflete restu au pierit si nu se vor mantui niciodata. Dar nu prin traditie se mantuiau ci tot prin ascultare de Dumnezeu. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 15:07
fi desteapta paraseste biserica care te a racolat
-------------- "Inapoia mea satano, ca scris este, Domnului Dumnezeu sa te inchini si numai lui sa-i slujesti" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 15:10
De la: 9am121159, la data 2013-09-20 15:02:10ia raspunde ti tu singura la o intrebare cum se mantuiau oameni cand nu aveau biblia sau ce sa intampla cu ei ,,ei nu se mai mantuiesc ca nu au avut biblie?asa cum ti am zis biblia este cartea de capatai insa innaintea ei si prima religie de pe ãpamant a fost sfanta traditie de la adam si eva aceasta sa transmis din gura n gura de la adam si evahaaa valentina esti tu sigura ca cu hristos se mantuiesc multi,,sti tu pe cine mantuieste dumnezeu sau nu,,,este vorba de vremurile apropiate de potop cand nu mai era nimic dumnezeiesc pe pamant ,si nu este vorba ca ,,,sau mantuit 8 suflete,,ci ca dumnezeu datorita lui noe care era drept a ales ca din familia lui sa se inmulteasca din nou omnenirea pentru alta sansa,,normal ca nu prin traditie eu ti am zis cum se numea ,,asa se numea sfanta traditie din care omul a auzit de dumnezeu,,fara biblia care a venit dupa ,,paraseste biserica in care esti
|
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 15:12
De la: 9am121159, la data 2013-09-20 15:07:08fi desteapta paraseste biserica care te a racolatcorect de aia nu sluji unei biblii trunchiate de razvratitii care te a racolat si ppe tine fi desteapta
|
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 15:40
a si invata cate ceva de aici 159,,crede ma o sa ti prinda bine
Sectarul: Bunã ziua! Preotul: Bunã ziua! Dar de ce aþi venit la noi, fraþilor? Sectarul: Am venit sã vã arãtãm adevãrul! Eu i-am zis un cuvânt mai puþin politicos: Preotul: Mi se pare cã ai venit sã înveþi pe popa carte! Sectarul: Da! Preotul: Bine. Sã vedem! Care adevãr sã-mi arãþi mie, dacã adevãrul este la noi? De unde mai scoþi dumneata un alt adevãr, cã unul este adevãrul? Adevãrul este o singurã linie. Ce zice Hristos? Eu sunt calea, adevãrul ºi viaþa! Sectarul: Dumneavoastrã staþi aici în mãnãstire ºi nu ºtiþi nimic. Eu am studii în Anglia, în Elveþia, am cutare, cutare… Preotul: Da? Cine te-a adus aici? Tu ai auzit cã aici este o stânã? ªi eu sunt ciobanul; dar ºi câinii stau de pazã la aripã. La stânã mai sunt ºi câini; iar voi sunteþi lupi îmbrãcaþi în piei de oi. Aþi intrat în stânã, dar nu ieºiþi cu blana sãnãtoasã de aici… Sã vedeþi acum ce pãþiþi cu câinii noºtri. Sectarul: Cum dar? Preotul: Stai, stai! Eºti predicator? Sectarul: Da! Eu am doctoratul la Londra, am… Preotul: Da? Bine! Câþi ani au fost de la Adam pânã la potop? Sectarul: Cred cã au fost 1500 de ani. Preotul: Prost ai rãspuns, doctorandule! De la Adam pânã la potop au fost 2262 de ani! Sectarul: Unde scrie? Preotul: Nu cãuta Biblia! Eu am rãdãcina Bibliei. Biblia este un mãr care a crescut în pomul Tradiþiei. Dar eu nu cred numai în mãr; eu cred în rãdãcinã ºi în copac; cã rãdãcina Bibliei este Sfânta Tradiþie. Dar câþi ani au fost de la Adam pânã la Avraam? Sectarul: Parcã au fost 3700. Preotul: Greºit ai rãspuns. Au fost 3678 ani! Sectarul: Unde scrie? Preotul: Þi-arãt eu în Hronograful lui Gheorghe Chedrinos, în care scrie istoria lumii de la început. Ia sã-mi spui tu mie câþi ani au fost de la potop pânã la zidirea turnului Babel, când Nimrod, fiul lui Hus, a zidit turnul Babel, care a împãrãþit 52 de ani în Babilon, când li s-au amestecat limbile? Câþi ani au fost? Sectarul: Parcã au fost 300! Preotul: Prost ai rãspuns! Au fost 642 de ani! ªi câþi ani au fost de la potop pânã la Avraam? Sectarul: Cutare, cutare! Preotul: Au fost 1416 ani ºi cu 430 de ani, cât a stat poporul evreu în robia Egiptului fac 4108 ani. Unde era Biblia scrisã atunci? Unde era sâmbãta voastrã? Cu ce s-a mântuit lumea timp de 4108 de ani înainte de a se scrie Biblia? Cã în Biblie nu s-a scris totul. Cãci evanghelistul Ioan spune: Sunt încã ºi alte multe, care, dacã s-ar fi scris una câte una, nici în lumea asta nu încãpeau cãrþile. S-a scris numai un rezumat al Sfintei Tradiþii, care formeazã Biblia sau Sfânta Scripturã. Dar sã-mi spui mie câþi feciori a avut Adam? Sectarul: A avut trei: Cain, Abel ºi Set ºi alþii fãrã nume. Preotul: Dar Biblia spune cã a nãscut feciori ºi fete. Câþi au fost de toþi? Sectarul: Or fi fost 30, 40. Preotul: Eva a trãit 950 de ani, mai mult decât Adam cu 20 de ani, ºi a nãscut 50 de perechi de gemeni, bãieþi ºi fete, adicã 100 de copii. Scrie în Hronograful lui Chedrinos. ªi se luau fratele cu sora. Auzi ce spune Biblia: Cain a luat în cãsãtorie pe sora sa Milada; ºi a luat Set pe sora sa Teax. Se luau fratele cu sora. Aºa s-au înmulþit la început. Sectarul: Dar se puteau lua neamuri în cãsãtorie? Preotul: Da, cãci pânã la Avraam n-a fost interzisã spiþa de rudenie. Se luau neamuri! N-a þinut Avraam pe nepoata sa? N-a luat Isaac pe nepoata lui Avraam, pe Rebeca? Nu vedeþi? Cã nu era pusã legea de neamuri. Dar sã-mi spui tu mie câþi ani avea Set, când s-a rãpit la cer ºi a învãþat astronomia ºi scrisul de la îngeri? Sectarul: Nu scrie nicãieri. Preotul: A fost Set de 40 ani, când s-a rãpit la ceruri, ºi a stat în cer 40 de zile ºi a învãþat astronomia ºi scrisul. Set a trãit 912 ani! Primul om care a scris din lume ºi care a învãþat astronomia ºi miºcarea astrelor, a fost Set, fiul lui Adam. Zice ºi Sfântul Vasile: „Astronomia este de origine îngereascã”; îngerii l-au învãþat pe Set. Dar sã-mi spui mie când s-a nãscut poporul uriaº ºi cât a þinut împãrãþia uriaºilor, înainte de potop? Tãcea predicatorul. Preotul: Vezi cã nu ºtii? Biblia spune: Când s-au amestecat fiii lui Set cu fiii lui Cain s-a nãscut poporul uriaº; neam vestit din veac. Atât! Dar nu spune câte sute de ani au stat împãraþii uriaºilor ºi câte urgii au fãcut ei pe pãmânt. Sectarul: Cine erau fiii lui Dumnezeu ºi fiii oamenilor? Noi zicem cã fiii lui Dumnezeu erau îngerii, care s-au pogorât din cer ºi au pãcãtuit cu fetele oamenilor. Preotul: Nebunie! Dacã cugeþi dupã capul tãu, te duci în fundul iadului. Ai vãzut ce spune? Cât a trãit Set, 912 ani, nu s-au amestecat fiii lui Set cu fiicele lui Cain. Cã fiii lui Set se numeau fiii lui Dumnezeu, iar fiii lui Cain, fiii diavolilor. Iar dupã moartea lui Set, au uitat fiii lui ce le-a spus tatãl lor; cãci spune Scriptura: ªi s-au rãnit fiii lui Set de frumuseþea fiicelor lui Cain ºi le-au luat loruºi de soþii. Deci atunci când s-au amestecat „fiii lui Dumnezeu” cu fiicele oamenilor, s-a nãscut poporul uriaº. Sectarul: Dar voi de ce vã închinaþi ºi faceþi cruce, cã crucea a fost mãciuca ºi spânzurãtoarea pe care a murit Domnul Iisus? Preotul: De ce sãriþi voi de la un subiect la altul? Aºa faceþi mereu când discutaþi cu cineva, ca sã-l ameþiþi. Iatã ce spune Sfântul Apostol Pavel: Crucea pentru cei pieritori, nebunie este, iar nouã, celor ce ne mântuim, Crucea este înþelepciunea ºi puterea lui Dumnezeu. Vezi cã Sfânta Cruce nu-i mãciucã? Este înþelepciunea ºi puterea lui Dumnezeu! Aþi auzit ce-i crucea, voi, sectanþilor, care înºelaþi oamenii ºi-i duceþi în iad? „ªi va veni o sectã la sfârºitul lumii – zice Sfântul Andrei al Cezareei –, care nu va face cruce, cãci le va pune Antihrist pecetea pe mâna dreaptã ºi n-o vor ridica la frunte”, cã fruntea este partea raþionalã a sufletului, adicã mintea. Am avut mai demult câteva femei baptiste de la Abrud –Alba. Una a zis: „Pãrinte nu fac cruce!” „Fã cruce! îi spun”. „Nu fac! Eu nu pot ridica mâna la frunte!” „Þi-a pus diavolul pecetea, de aceea n-o mai ridici! Fã cruce femeie ºi vei vedea puterea lui Dumnezeu!” „Nu, cã nu pot ridica mâna!” ªi eu îi iau mâna dreaptã ºi-i fac cruce de trei ori pe faþã. „Valeu! Valeu! Vai, tare mã simt uºoarã!” „Da! Acum s-a dus dracul de pe mâna ta!” Aºa a fugit de la dânsa diavolul care o stãpânea. Apoi am mãrturisit-o ºi s-a întors din nou la Bisericã. Vedeþi puterea Sfintei Cruci? Sectarul: Bine. Dar de ce vã închinaþi la idoli, cã Dumnezeu a zis la Deuteronom: Sã nu-þi faci chip cioplit, nici asemãnarea vreunui lucru din câte sunt în cer, sus, pe pãmânt, jos, în apã ºi sub pãmânt. Sã nu te închini lor, sã nu slujeºti lor. Preotul: Ce sunt acestea? Sectarul: Icoanele la care vã închinaþi voi! Preotul: Ia sã-þi spun eu! Cine a fãcut prima icoanã? Sectarul: !!! Preotul: Dumnezeu a fãcut pe om dupã chipul ºi asemãnarea Sa. Sfântul Ioan Damaschin spune cã prima icoanã o face Dumnezeu, adicã pe om, dupã chipul ºi asemãnarea Sa. Sectarul: El a fãcut, dar nouã ne-a poruncit sã nu facem. Preotul: Iatã, citeºte la „Ieºire” (23 – 29). Vezi în Biblie cã tot ce este în bisericã este fãcut cu porunca lui Dumnezeu. ªi icoanele ºi catapeteasma ºi sicriul Legii Domnului ºi heruvimii slavei ºi veºmintele preoþilor ºi mitra arhiereilor ºi cãdelniþele ºi sfeºnicul cu ºapte lumini, toate. Nu i-a zis Dumnezeu lui Moise? „Moise, ia ºi fã o ladã de salcâm ºi o poleieºte toatã cu aur! Moise, fã doi drugi de salcâm îmbrãcaþi cu aur, ºi lada sã aibã verigi, ca sã bagi drugii ºi sã ridici sicriul Legii. Moise, pune în lada aceea Tablele Legii, pe care þi le-am dat Eu pe Muntele Sinai. Pune ºarpele de aramã, pe care l-ai fãcut când îi mâncau ºerpii în pustie, pune toiagul lui Aaron, care a înfrunzit când a rezemat de sicriul legii cele 12 toiege – cãci al lui Aaron în noaptea aceea a înfrunzit ºi a fãcut migdale –, ºi cupa cu manã – o cupã de aur. Mana era ca pâinea uscatã, din care au mâncat evreii în pustie 40 de ani. Astea nu erau lucruri de mâini omeneºti? Sectarul: Bine, dar locul de-a dreapta ºi de-a stânga Prea Sfintei Treimi este predestinat, cã spune …dar a ºedea de-a dreapta ºi de-a stânga Mea nu este al meu a da, ci se va da celor pentru care s-a pregãtit de cãtre Tatãl Meu. Matei 20, 23. Preotul: Nu este adevãrat! Mântuitorul zice: A ºedea de-a dreapta Mea sau de-a stânga Mea nu este al Meu a da, ci celor pentru care s-a pregãtit, cãci aceste douã locuri sunt rânduite Maicii Domnului ºi Sfântului Ioan Botezãtorul de cãtre Tatãl. Cine este Ioan Botezãtorul? Cel mai mare om nãscut din femeie. Iar Maica Domnului cine este? Ce spune psalmul 44? De faþã a stãtut Împãrãteasa, de-a dreapta Ta, îmbrãcatã în hainã auritã ºi preaînfrumuseþatã. Dacã a nãscut pe Fiul lui Dumnezeu din Duhul Sfânt, a fost „cãmara Duhului Sfânt”, L-a purtat în pântece ºi L-a alãptat. Cine poate fi mai mare decât ea? Ea este Împãrãteasa Duhului Sfânt, Împãrãteasa Heruvimilor ºi a Serafimilor! Toþi sectarii ºi pãgânii, în ziua judecãþii veþi vedea voi atunci cine este Maica Domnului, când va strãluci peste ceata Heruvimilor. Vai de capul vostru! Veþi merge împreunã cu satana în focul gheenei, toþi care huliþi pe Maica Domnului! Vedeþi cã Hristos era pe Cruce rãstignit ºi scuipat ºi biciuit, însã nici atunci n-a uitat pe Maica Domnului. O arãtã Sfântului Ioan Evanghelistul, zicând: Fiule, iatã mama ta! Adicã, ia-o în primire! ªi a luat-o. ªi cãtre ea zice: Mamã, iatã fiul tãu! A dat-o în stãpânirea celui mai cinstit apostol ºi a mai trãit 15 ani pânã la mutarea ei la cer. Sectarul: Da, pentru cã Ioan era într-adevãr fiul Maicii Domnului. Preotul: Nu este adevãrat! Sfântul Ioan Evanghelistul era fiul lui Zevedeu. Era cel mai tânãr ucenic al Domnului nostru Iisus Hristos. Nu ai vãzut tu în Evanghelie? Ioan ºi Iacov erau fiii lui Zevedeu, nu ai Maicii Domnului! Cã Maica Domnului, n-a mai avut copii. Ce zice Scriptura: ªi n-a cunoscut-o pe ea, pânã când n-a nãscut pe Cel întâi nãscut. Sectarul: Da. Dar de aici se înþelege cã dupã aceea a mai avut ºi alþi copii. Preotul: Cuvântul „pânã când” înseamnã veºnicie. Întoarce-Te, Doamne, pânã când…, sau Iatã, Eu sunt cu voi pânã la sfârºitul veacului. Ce? Dupã sfârºitul veacului nu mai este Hristos cu ei? ªi Mica, fata lui Saul, zice: N-a nãscut copil pânã n-a murit. Dar ce, a nãscut dupã ce a murit? Cuvântul „pânã când” înseamnã veºnicie. Nu cã a cunoscut-o cândva alt bãrbat înainte ca sã mai nascã. Sectarul: În Apocalipsã se spune de pecetea lui Antihrist, 666, care este puterea lui. Preotul: Tu crezi cã numãrul 666 se ia aºa dupã slovã? Aceºti trei de ºase simbolizeazã trei patimi cumplite care vor stãpâni lumea în vremea de pe urmã, ºi anume: Pofta fãrã de minte, adicã desfrâu ºi beþie cum n-a mai fost niciodatã pe pãmânt; Mânie fãrã judecatã, adicã urã între oameni, rãzboaie, rãzbunare, crime de tot felul, ceartã ºi tulburare între creºtini, între pãrinþi ºi copii, aºa cum scrie la Sfânta Evanghelie; ºi al treilea ºase înseamnã închipuire pripitã sau imaginaþie pripitã, care duce la secte, dezbinãri de tot felul, boli sufleteºti, vrãjitorie, deznãdejde ºi sinucidere; Toate aceste patimi, care sunt simbolizate prin numãrul 666 stãpânesc astãzi tot pãmântul, pânã când va veni sfârºitul lumii ºi judecata de apoi. Atunci fiecare va lua dupã faptele sale. Sectarul: Dar acest numãr este vizibil ºi trebuie evitat. Preotul: Pãi voi credeþi cã o sã fie o pecete cu numãrul 666? Prostii! Dacã tu ceri tu 666 la Apocalipsã, eu îþi cer þie sã-mi spui ce este „jivinã gânditã” ºi „cal galben” ºi „cal roib” ºi „cal negru”, ºi „cetatea care naºte”. Cetatea se face femeie ºi naºte. Cele ºapte cupe ale mâniei lui Dumnezeu, cele ºapte trâmbiþe. Ia sã-mi spui tu mie ce-s acelea? Sectarul: Nu ºtiu! Preotul: Pãi spune, mãi! Toate acestea sunt simboluri în Sfânta Scripturã. Deci rãul din draci aceasta este: poftã fãrã minte, mânie fãrã judecatã ºi închipuire pripitã. Asta înseamnã 666! Sectarul: Copiii mici de ce trebuie sã se cureþe prin botez, cã ei sunt curaþi, n-au nici un pãcat? Preotul: Pentru ca sã se spele de pãcatul strãmoºesc, cu care ne naºtem toþi. N-ai citit tu în Psaltire: Cãci întru fãrãdelegi m-am zãmislit ºi în pãcate m-a nãscut maica mea? Sectarul: Da, dar copilul când este mic nu are credinþã ºi Biblia spune: Cine va crede ºi se va boteza, acela se va mântui. Preotul: Voi ºtiþi câte botezuri sunt? Aþi citit Dogmatica Sfântului Ioan Damaschin? Sectarul: Nu. Preotul: Sunt nouã botezuri pânã la sfârºitul lumii: Primul botez a fost potopul, pe vremea lui Noe. Al doilea botez a fost trecerea poporului ales prin Marea Roºie. Al treilea botez a fost botezul leviþilor, adicã tãierea împrejur. Al patrulea botez a fost botezul lui Ioan Botezãtorul, numit ºi botezul pocãinþei. Al cincilea botez a fost botezul prin apã ºi prin Duh, botezul nostru creºtin dat nouã de Hristos ºi de Sfinþii Apostoli. Al ºaselea botez este botezul Spovedaniei, instituit de Mântuitorul îndatã dupã Înviere, când a dat Apostolilor puterea de a lega ºi a dezlega pãcatele oamenilor: Orice veþi dezlega pe pãmânt, va fi dezlegat ºi în ceruri ºi orice veþi lega pe pãmânt va fi legat ºi în ceruri. Al ºaptelea botez este botezul pogorârii Duhului Sfânt; când S-a pogorât în chip de limbi de foc ºi i-a fãcut pe Apostoli sã vorbeascã în toate limbile de sub cer. Al optulea botez este botezul sângelui, al muceniciei. Al noulea este botezul de la sfârºitul lumii, botezul cu foc, care nu mai este mântuitor, ci chinuitor pentru veacul veacului. Sectarul: Pãrinte, mi-am dat seama cã eu nu sunt înþeles aici. Eu nu pot sã mã lepãd de credinþa pe care am aflat-o, chiar dacã mi-aþi rãspuns la întrebãrile mele. Preotul: Într-adevãr, toþi aceia care nu se supun Bisericii Ortodoxe, celei adevãrate, rãmân fracþiune ereticã ºi nu se vor îndrepta, cã zic Sfinþii Pãrinþi aºa: „De la tot pãcatul se întoarce omul uºor, dar de la eres, foarte greu!” ªi aceasta pentru cã se întunecã partea raþionalã a sufletului ºi degeaba îi spun eu cã aici este alb, cã el vede negru. ªi atunci foarte greu se întoarce. Aºa rãmân toþi sectanþii, care s-au rupt de la dreapta credinþã! ---------- Basme lumesti, de adormit copii lui Dumnezeu.Stiai ca dupa Biblie, de la Domnul Isus incoace, preotii nu fac parte din Biserica lui Dumnezeu, decat daca fac botezul pocaintei si trec la ascultare de Dumnezeu? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 15:44
i desteapta paraseste biserica care te a racolat
-------------- "Inapoia mea satano, ca scris este, Domnului Dumnezeu sa te inchini si numai lui sa-i slujesti" corect de aia nu sluji unei biblii trunchiate de razvratitii care te a racolat si ppe tine fi desteapta ----------- Pe mine nu m-au trezit niste oameni la adevar ci direct Dumnezeu Tatal, Dumnezeu Fiul si Duhul Sfant, prin vise, vedenii si raspunsuri la rugaciuni. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 15:47
De la: 9am121159, la data 2013-09-20 15:44:04 i desteapta paraseste biserica care te a racolat trei deodata.... curat film pt.adulti .....
Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 15:48
basme lumesti sunt doar in minta ta asa poti sppune ca multi alti ca toata biblia sunt doar basme lumesti nu te mai lasa influentata de cei din biserica ta care sunt niste razvratiti si te au razvratit si pe tine impotriva adevarului,,mai citeste de cateva ori sfarsitul
stiai ca nimeni nu face parte din biserica lui dumnezeu daca nu se pocaieste si nu asculta de dumnezeu? fi desteapta paraseste biserica care te a racolat ca ci ai fost racolata din nestiinta ca nu ti ai cunoscut cu adevarat religia
|
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 15:53
De la: 9am121159, la data 2013-09-20 15:44:04 i desteapta paraseste biserica care te a racolatvalentina ar fi foate bine daca ar fi asa,,insa nu cumva sa vorbesti prostii din dorinta de a mi da mie replica constransa fiind ca nu mai ai argumente,,,nu cred ca ti a aarut in vis versetul desre icooana ci l ai auzit dintr o biblie trunchiata si ai grija cu visele si vedeniile,,foarte putine sunt de la dumnezeu
|
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 15:59
haaa valentina esti tu sigura ca cu hristos se mantuiesc multi,,sti tu pe cine mantuieste dumnezeu sau nu,,,este vorba de vremurile apropiate de potop cand nu mai era nimic dumnezeiesc pe pamant ,si nu este vorba ca ,,,sau mantuit 8 suflete,,ci ca dumnezeu datorita lui noe care era drept a ales ca din familia lui sa se inmulteasca din nou omnenirea pentru alta sansa,,normal ca nu prin traditie eu ti am zis cum se numea ,,asa se numea sfanta traditie din care omul a auzit de dumnezeu,,fara biblia care a venit dupa ,,paraseste biserica in care esti
--------- Ba da s-au mantuit 8 suflete, pentru ca este scris prin credinta " te vei mantui tu si casa ta" Ori cele 8 suflete formau familia lui Noe si daca nu credeau nu se urcau in corabie ca si ceilalti. Biblia spune ca sfant este Dumnezeu nu si traditia. De cand discutam eu nu ti-am scris niciodata sa parasesti biserica ta si sa vi la Dumnezeul cel adevarat, si sti de ce? Pentru ca este scris ca nu prin cel ce marturiseste si nici prin cel ce uda vei veni la adevar, ci prin Cel ce face sa creasca si acela este Dumnezeu.Daca El te va chema, cum m-a chemat pe mine, si vei raspunde la chemarea Lui, vei veni la adevar, daca nu.....ortodox te-ai nascut, ortodox mori. Ma bucur daca vorbim crestineste, fara ura ci cu pace. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 16:25
De la: 9am121159, la data 2013-09-20 15:59:10haaa valentina esti tu sigura ca cu hristos se mantuiesc multi,,sti tu pe cine mantuieste dumnezeu sau nu,,,este vorba de vremurile apropiate de potop cand nu mai era nimic dumnezeiesc pe pamant ,si nu este vorba ca ,,,sau mantuit 8 suflete,,ci ca dumnezeu datorita lui noe care era drept a ales ca din familia lui sa se inmulteasca din nou omnenirea pentru alta sansa,,normal ca nu prin traditie eu ti am zis cum se numea ,,asa se numea sfanta traditie din care omul a auzit de dumnezeu,,fara biblia care a venit dupa ,,paraseste biserica in care estisingurul om drept care mai exista pe pamant era noe pentru el ia salvat si pe cei din familia lui pentru perpetuarea speciei a lucrat 100 si ceva de ani la arca ,,foarte posibil sa i fi mantuit dumnezeu si familia insa casa lui noe suntem toti cei ce credem in dumnezeu,,ce spun eu si ce intelegi tu traditia era sfanta ca venea de la dumnezeu si tot ce vine de la dumnezeu este sfant valentina pricepi?ca prin ea ai auzit tu de dumnezeu,,nu te gandi la datinile tale si traditiile tale normal ca traditia in sine nu este sfanta insa venind de la dumnezeu este sfanta ,,nu te mai chinui degeaba valentina dumnezeul adevarat este in inima noastra a fiecaruia rin duhul sau dat noua de la zamislire,,,biserica ta a luat fiinta prin niste razvratiti care nu le a convenit lor ceva dupa mintea lor si tu ii urmezi orbeste ,,dumnezeu ce l adevarat nu este unde este biblii trunchiate valentina facute dupa minrea unoora indoctrinandui si pe ceilalti precum tu,,,de aia eu iti spun sa pleci di biserica ta caci iti da cuvinte rastalmacite dupa placul unor razvratiti occidentali dp care te ei si tu din pacate,,,eu nu ti vorbesc cu nici o ura asta este doar in mintea ta
|
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 16:40
i desteapta paraseste biserica care te a racolat
-------------- "Inapoia mea satano, ca scris este, Domnului Dumnezeu sa te inchini si numai lui sa-i slujesti" corect de aia nu sluji unei biblii trunchiate de razvratitii care te a racolat si ppe tine fi desteapta ----------- Pe mine nu m-au trezit niste oameni la adevar ci direct Dumnezeu Tatal, Dumnezeu Fiul si Duhul Sfant, prin vise, vedenii si raspunsuri la rugaciuni. valentina ar fi foate bine daca ar fi asa,,insa nu cumva sa vorbesti prostii din dorinta de a mi da mie replica constransa fiind ca nu mai ai argumente,,,nu cred ca ti a aarut in vis versetul desre icooana ci l ai auzit dintr o biblie trunchiata si ai grija cu visele si vedeniile,,foarte putine sunt de la dumnezeu -------------- Nu George, nu dau o replica ci spun adevarul.Eu citeam Biblia si eram nelamurita ca si tine acum.Atunci am intrat in biserica sf. Nicolae, si m-am rugat. - Doamne Dumnezeule Atotputernic, eu am vazut in Cuvantul tau scris, ca nu este bine sa ma inchinam inaintea icoanelor, dar Doamne, daca ortodocsi mei ti-au facut aceste icoane din iubire, cum unul ti-a scrs o carte, altul, ti-a scris o pezie, altul ti-a scris un cantec, ai mei au gasit de cuvinta sa-ti faca portretul, totusi Doamne daca nu au facut bine si adevarul este asa cum este scris in cartea Ta, te rog da-mi semn de la Tine sa arda sa se faca scrum, cand voi vedea si auzi acest semn, vin la Tine si ma botez - .In ziua de votare a constitutiei ma imbracam cu sotul sa mergem la vot, televizorul era deschis si deodata iese un preot cu microfonul in fata si spunea........a ars biserica sf.nicolae din Bucuresti s'a facut scrum, nu mai am nici-o icoana in ea. Atunci m-am ingenunchiat si am zis: Doame iti multumesc pentru intelepciunea Ta ca nu a ars sf. nicolaie in care m-am rugat,ce enoriasi ar fi zis poate ca eu am dat foc, dar Tu ai facut sa arda sf. nicolae din Bucuresti, iar eu nu am fost acolo.Deci pot sa spun rugaciunea si raspunsul Tau si vin la Tine sa ma botez cum am promis.Multi care s-au uitat atunci pe antena TV.mi-au confirmat ca si ei au vazut si auzit ce am scris eu aici.Apoi am vazut scris in Biblie ca "Santem stapani pe lucrurile pe care le-am cerut, si eu sant stapana, nimeni nu ma mai poate duce cu presul.Multa pace. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 16:41
ti am mai zis nu mai lua biblia ad litteram cum te invata cei din biserica ta ,,cand iti zice hristos ca va fi cu tn pana la sfarsitul veacului insemna ca va fi dar o suta de ani?,,,fi desteapta valentina nu te mai lua dupa secta de care aparti ca ti afiseaza adevarul trunchiat
hristos nu a venit sa ramana cu tn o suta de ani,,cand iti spune ,,,,,nu va temeti voi fi cu voi pana la sfarsitul veacului,,,inseamna pana la a doua venire valentina adica va fi cu noi in inimile noastre pana va veni din nou sa judece lumea
|
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 16:41
ti am mai zis nu mai lua biblia ad litteram cum te invata cei din biserica ta ,,cand iti zice hristos ca va fi cu tn pana la sfarsitul veacului insemna ca va fi dar o suta de ani?,,,fi desteapta valentina nu te mai lua dupa secta de care aparti ca ti afiseaza adevarul trunchiat
hristos nu a venit sa ramana cu tn o suta de ani,,cand iti spune ,,,,,nu va temeti voi fi cu voi pana la sfarsitul veacului,,,inseamna pana la a doua venire valentina adica va fi cu noi in inimile noastre pana va veni din nou sa judece lumea
|
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 16:56
De la: 9am121159, la data 2013-09-20 16:40:49 i desteapta paraseste biserica care te a racolatvalentina inca odata nici unde in biblie nu scrie ce spui tu de icoane si nu aveai de unde sa deduci asa ceva decat daca citeai o biblie trunchiata,,iar tu cand te inchini nu icoanei te inchini ci celui care este reprezentat de ea,,icoana nu este altceva decat un simbol care te aduce mai aproape de dumnezeu prin vaz cum vezi tu poza fiului tau si te aduce mai aproape de el,,,ca sa nu ti mai zic eu de multe alte vedenii si vise in care li sa incredintat misiunea ooamenilor de a picta icoane,,,cand te rogi sa nu mai zici sa arda sau sa se faca scrum si alte lucruri asemea nu stiu de ce sa intamplat ce sa intamplat insa nu este bine sa spui asa ,,,,sunt oameni care ingeri lui dumnezeu au venit la ei sa le dea de veste insa ei nu i au crezut ca se temeau sa niu fie ispitirea satanei iar din pricina asta dumnezeu nu sa suparat nicidecum pe ei,,pentru ca nu se credeau vrednici sa vorbeasca dumnezeu cu ei prin ingeri sai,,,.,,,sunt multe lucruri inselatoare valentina ai grija ,,eu nu zic ca nu i adevarat ce zici tu,,nu stiu,,eu dooar ti am dat argumente contrare care s cu duimul
|
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 16:59
plus ca eu nu sunt nicidecum nelamurit,,asta este doar scornirea minti tale pentru a lasa impresia unui aer superior
|
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 17:13
haaa valentina esti tu sigura ca cu hristos se mantuiesc multi,,sti tu pe cine mantuieste dumnezeu sau nu,,,este vorba de vremurile apropiate de potop cand nu mai era nimic dumnezeiesc pe pamant ,si nu este vorba ca ,,,sau mantuit 8 suflete,,ci ca dumnezeu datorita lui noe care era drept a ales ca din familia lui sa se inmulteasca din nou omnenirea pentru alta sansa,,normal ca nu prin traditie eu ti am zis cum se numea ,,asa se numea sfanta traditie din care omul a auzit de dumnezeu,,fara biblia care a venit dupa ,,paraseste biserica in care esti
--------- Ba da s-au mantuit 8 suflete, pentru ca este scris prin credinta " te vei mantui tu si casa ta" Ori cele 8 suflete formau familia lui Noe si daca nu credeau nu se urcau in corabie ca si ceilalti. Biblia spune ca sfant este Dumnezeu nu si traditia. De cand discutam eu nu ti-am scris niciodata sa parasesti biserica ta si sa vi la Dumnezeul cel adevarat, si sti de ce? Pentru ca este scris ca nu prin cel ce marturiseste si nici prin cel ce uda vei veni la adevar, ci prin Cel ce face sa creasca si acela este Dumnezeu.Daca El te va chema, cum m-a chemat pe mine, si vei raspunde la chemarea Lui, vei veni la adevar, daca nu.....ortodox te-ai nascut, ortodox mori. Ma bucur daca vorbim crestineste, fara ura ci cu pace. singurul om drept care mai exista pe pamant era noe pentru el ia salvat si pe cei din familia lui pentru perpetuarea speciei a lucrat 100 si ceva de ani la arca ,,foarte posibil sa i fi mantuit dumnezeu si familia insa casa lui noe suntem toti cei ce credem in dumnezeu,,ce spun eu si ce intelegi tu traditia era sfanta ca venea de la dumnezeu si tot ce vine de la dumnezeu este sfant valentina pricepi?ca prin ea ai auzit tu de dumnezeu,,nu te gandi la datinile tale si traditiile tale normal ca traditia in sine nu este sfanta insa venind de la dumnezeu este sfanta ,,nu te mai chinui degeaba valentina dumnezeul adevarat este in inima noastra a fiecaruia rin duhul sau dat noua de la zamislire,,,biserica ta a luat fiinta prin niste razvratiti care nu le a convenit lor ceva dupa mintea lor si tu ii urmezi orbeste ,,dumnezeu ce l adevarat nu este unde este biblii trunchiate valentina facute dupa minrea unoora indoctrinandui si pe ceilalti precum tu,,,de aia eu iti spun sa pleci di biserica ta caci iti da cuvinte rastalmacite dupa placul unor razvratiti occidentali dp care te ei si tu din pacate,,,eu nu ti vorbesc cu nici o ura asta este doar in mintea ta ------- Eeeeee prietene,Dumnezeu imi spune sa cercetez toate lucrurile si sa iau ce este bun, si asta fac.Toate lucrurile le stie numai Dumnezeu, noi stim in parte si marturisim in parte, adica ne complectam unii pe altii, eu pot invata ceva de la tine si tu poti invata de lamine, dar ce spunem trebuie sa bata cu Biblia, daca nu zidim pe trestie, nu pe aur.Da prin Noe cel neprihanit s-au mantuit sufletele din casa lui. atunci casa nu se referea la noi ca inca nu venise Domnul Isus sa cheme toate neamurile la pocainta si adevar.Sigur la potop au fost mantuite 8 suflete si daca intrau si altii in corabie s'ar fi mantuit si ei prin credinta, dar se vede clar ca necredinta le-a adus moartea vecinica.Iti mai spun ceva, duhul dat de Dumnezeu la nastere este duhul omului, si se poate face diferenta intre trup , suflare si duh, ca am vazut intr-un comentariu de al tau ca nu faci aceasta diferenta.Sant oameni care-si pierd duhul care este intelepciunea, priceperea, cunostinta .......omului care poate fii mai mare sau mai mica, asa cum o voit Dumnezeu sa puna in noi in fiecare in parte.Dar sant si oameni care-si pierd aceste calitati ale duhului si pot ramane pana mor numai cu trupul si suflarea, fara constiinta. Sau n-ai citit in Biblie ca Duhul Sfant poate desparti tupul,suflarea, duhul.Dar acum sa vorbim de Duhul Sfant care nu poate fii primit de orice om, ci il primim cum scrie Evanghelia dupa Ioan in urma paziri poruncilor lui Dumnezeu, si daca biserica nu are cele 10 porunci ale lui Dumnezeu......ce duh primeste? Ti-ai pus intrebarea.La Cuvantul lui Dumnezeu trebuie sa cugeti zi si noapte cu sinceritate ca sa ajungi la cunostinta adevarului.Asa multe biserici zic ca au Duhul Sfant, dar daca nu pazesc poruncile lui Dumnezeu......ce duh au, si cine-l trimite.Nu am zis ca ma urasti chiar, ci am zis ca ma bucur daca discutam fara ura, numai atunci invatam unii de la altii. Dumnezeul cel atotputernic se scrie cu "D" mare, ceilalti dumnezei se scriu cu "d" mic. Multa pace. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 17:26
plus ca eu nu sunt nicidecum nelamurit,,asta este doar scornirea minti tale pentru a lasa impresia unui aer superior ------ Sti prietene, nu ma cred de loc superioara, ca nu am nimic de la mine ci tot ce avem fiecare din noi avem de la Dumnezeu.Cu fiecare citire a Bibliei El ne descopere adevarul care straluceste.Sti tu care este adevarul dupa Biblie? Scrie-l daca sti.......astept. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 18:16
De la: 9am121159, la data 2013-09-20 17:13:21 haaa valentina esti tu sigura ca cu hristos se mantuiesc multi,,sti tu pe cine mantuieste dumnezeu sau nu,,,este vorba de vremurile apropiate de potop cand nu mai era nimic dumnezeiesc pe pamant ,si nu este vorba ca ,,,sau mantuit 8 suflete,,ci ca dumnezeu datorita lui noe care era drept a ales ca din familia lui sa se inmulteasca din nou omnenirea pentru alta sansa,,normal ca nu prin traditie eu ti am zis cum se numea ,,asa se numea sfanta traditie din care omul a auzit de dumnezeu,,fara biblia care a venit dupa ,,paraseste biserica in care estice spui tu valentina bate cu o biblie trunchiate de biserica adventista banuiesc,,daca intrai in corabie nu insemna ca te mantuiai neaparat prin credinta,,putei intra pur si simplu de frica necredinta le a adus moarte rin pacatele savarsite de ei nu ca n au intrat in corabie,,,,nu este duhul omului ci duhul lui dumnezu ca de aia iti zice ca esti facut dupa asemanarea sa intelegi?insa omul pierde acest duh si se imbraca cu,,atentie,,duhul lumii,,nu duhul omului pricepi?care inseamna duhul lui satan raspandit in lume ca nu pooti slujii la 2 stapani de aia iti spune duhul lumii si duhul lui dumnezu cat timp tu traiesi dumnezeu este cu tn chiar daca esti cel mai mare nelegiuit caci nu poti trai decat cu voia lui dumnezu caci el reprezinta viatapricepi?nu l poti pierde cu totul pe dumnezeu atata timp cat esti in viata pentru ca viata este el iar dumnezeu poate asterme duhul sfant peste oricine doreste sunt nenumarate cazuri,,nu i spunem noi lui dumnezeu asupra carui om sa si asterne duhul sfant biserica are toate pruncile nu te mai repeta fiind manipulata de ai tai,,oamenii nu tin poruncile nu biserica valentina ,,,eu nu discut cu nici o ura nu stiu de unde ai scornitoo
|
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 18:24
De la: 9am121159, la data 2013-09-20 17:26:36nici unul nu avem nimik de la noi,,tot ce avem avem de la dumnezeu libertatea care ne a lasato ne diferentiaza,,,eu cred ca stiu insa nu este de ajuns sa sti caci diavolul stie toata scriptura pe de rost,,trebui sa si faci ce sti,,, si sa nu o faci dupa o biblie trunchiata adevarul este Sa iubesti pe Domnul Dumnezeul tau din toata inima ta, din tot sufletul tau, din tot cugetul tau si din toata puterea ta.,,si pe approapele tau ca pe tine insuti,,,adevarul este unul singur valentina nicidecum nu s 2 adevaruri
|
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 18:36
nu aveai nevoie de alta religie sau cult valentina,,aveai nevoie sa ti cunosti propria religie mai bine
|
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 22:28
,adevarul este unul singur valentina nicidecum nu s 2 adevaruri
-------- 9 am 750, am sa-ti scriu care este adevarul dupa Biblie te rog fa-ti rost de un caiet si noteaza, ca sa sti si tu si sa marturisesti si la alti adevarul. - Dumnezeu este adevarul, - Domnul Isus este adevarul, - Duhul Sfant este adevarul, - Poruncile Lui sant adevarul - Cuvantul Sau (Biblia) este adevarul. Orice biserica care nu are aceste adevaruri se numeste ratacita. Ramane sa citesti in Biblia ta si sa-mi scri versetele cu aceste adevaruri, ca pe a mea o faci tu trunchiata,nu Dumnezeu.Eu am in casa si Biblia ta ortodoxa, si Biblia protestantilor si Biblia martorilor lui Iehova, in ele gasesti mici diferente de traducere, dar intelesul este acelasi,deci nu sant diferente privind adevarul lui Dumnezeu. Daca noi sau mai multi, mergem intr-o clasa sa invatam Engleza si ptofesoara ne da sa traducem acasa o fraza sau mai multe, cand ajungem la scoala cu raspunsurile, toti primim nota zece, dar traducerea difera de la uni la alti.Ex.Eu traduc merg in Italia, si tu traduci, ma duc in Italia, iar al treilea traduce eu plec in Italia.Dupa cum observi intelesul este acelasi dar cuvintele sant diferite.Tot asa este si cu traducerea Bibliei..In toate traducerile scrie 10 porunci,dar culmea unii inteleg 9 porunci, alti inteleg 6 porunci, altii inteleg 7 porunci.Aici gresec oamenii ca nu inteleg pentru ca nu citesc cu rugaciune ca sa le deslege Dumnezeu.Ex tu la biserica ta nu ai cele 4 porunci ale lui Dumnezeu, si daca nu asculti de poruncile Lui, nu ai pe Dumnezeu,daca nu ai pe Dumnezeu in biserica, prin neascultarea de 4 porunci ale lui, nu poti pazi nici cele 6 porunci ale aproapelui, caci se fura, se minte, se ucide, se preacurveste, se pofteste casa omului cu nevasta cu tot, se necinstesc parinti.Ramane sa-mi scri tu cele 4 porunci ale lui Dumnezeu daca le sti, daca nu o ti le spun tot eu.Multa pace. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 22:35
nu aveai nevoie de alta religie sau cult valentina,,aveai nevoie sa ti cunosti propria religie mai bine ------------ Prietene, eu cunosc religia ortodoxa, este o biserica a datinilor si obiceiurilor.Daca tu cunosti mai bine ca mine scrie-mi unde este icoana lui Dumnezeu Tatal in biserica ta si cum arata ea.? Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

n are cum
ca si mie-mi place....
curat film pt.adulti .....
stiai ca nimeni nu face parte din biserica lui dumnezeu daca nu se pocaieste si nu asculta de dumnezeu?