back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 >> Sari la pagina:

Fl_Orion999

15216 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 11:05

bey cifra retardata....din ce secta de tremurici faci parte....??? cine va spala pe creier....???

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 11:05

Ce s-ar fi intamplat cu Adam daca nu manca din pomul cunostintei binelui si raului, ci manca din pomul vietii ?

Daca Adam ar fi mancat din pomul vietii, atunci si pedeapsa lui ar fi fost fara de sfarsit, adica nu ar mai fi murit, ca prin moarte sa i se ierte pacatul, ci ar fi fost aruncat in adancul iadului, impreuna cu diavolul, fara nici o speranta de iertare si rascumparare ( Dogmatica Sfantului Ioan Damaschin, cap. 11 ) .

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 11:07

De la: Fl_Orion999, la data 2013-09-19 11:04:16
De la: 9am_750, la data 2013-09-19 10:56:14sa treiesti sa fi sanatos,,si incearca sa votbesti mai frumos o sa ti prinda bina

ia mai du-te....bey...c-ai reusit sa ne plictisesti....chiar vrei sa ti se spuna in mod explicit ca nu esti binevenit sau iti place sa fi injurat.....

Ce-ai cu omul? Macar e pe topicul potrivit, lasa-l sa-si expuna ideile!

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 11:10

nu fac parte din nici o secta ,,sunt crestin ortodox care se traduce ca ,dreapta credinta,,ce scriu eu o zice ilie cleopa omul lui dumnezeu,,,fiti destepti nu am venit pe pamant sa ne desfatam viata este limitata este doar o incercare pentru a dobandi viata vesnica nu mai vorbiti urat ca sa va face ti un bine

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 11:12

Cum s-ar inmultit neamul omenesc si ce soarta ar fi avut daca nu gresea Adam in rai ?

Sfantul Maxim Marturisitorul spune ca " scopul de mai inainte al lui Dumnezeu a fost sa nu ne nastem prin legatura nuntii, din stricaciune " . Dar calcarea poruncii a facut ca oamenii sa se inmulteasca prin nunta, intrucat Adam a nesocotit legea data de Dumnezeu. Deci, toti cei ce se nasc din Adam " se zamislesc intru faradelegi " , cazand sub osanda protoparintelui. Aceasta o spune proorocul David zicand : " in pacate m-a nascut maica mea " . Deci Eva, maica noastra, a tuturor, a nascut in pacat, adica din placere. De aceea, si noi cazand sub osanda maicii noastre Eva, zicem ca ne nastem in pacate ( Filocalia, vol. II, pag. 210 ) .

Unii Sfinti Parinti afirma ca, daca Adam nu ar fi gresit, neamul omenesc s-ar fi inmultit prin cuvant. In aceasta privinta spune Sfantul Vasile cel Mare : " Ce zici, omule ? Este oare vreun lucru cu neputinta la Dumnezeu ? Oare Dumnezeu, Care inmulteste neamul multor feluri de pasari fara impreunare, nu putea face acest lucru si cu neamul omenesc ?... " ( Exaimeron, Cuvantul 8 ) .

Iar daca intrebi ce soarta ar fi avut Adam daca nu gresea in rai, la aceasta zic ca " Dumnezeu l-a facut pe om pentru ca sa se impartaseasca de bucuria de a fi in preajma lui Dumnezeu si de fericirea de a cunoaste, de a-L slavi pe Dumnezeu " . El este incununarea intregii zidiri, este o lume mica, cum spun Sfintii Parinti. Prin trupul sau, omul face legatura cu lumea vazuta, iar prin suflet el face legatura cu Dumnezeu. Omul a fost facut sa fie faptura aleasa a slavei dumnezeiesti. Rostul sau in rai era sa implineasca porunca lui Dumnezeu si sa lucreze prin harul Duhului Sfant la desavarsirea sa, ajungand prin participare sa fie dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu ( Invatatura de credinta Ortodoxa, pag. 71-73 ) .

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 11:12

De la: _Ingrid, la data 2013-09-19 11:07:04
De la: Fl_Orion999, la data 2013-09-19 11:04:16
De la: 9am_750, la data 2013-09-19 10:56:14sa treiesti sa fi sanatos,,si incearca sa votbesti mai frumos o sa ti prinda bina

ia mai du-te....bey...c-ai reusit sa ne plictisesti....chiar vrei sa ti se spuna in mod explicit ca nu esti binevenit sau iti place sa fi injurat.....

Ce-ai cu omul? Macar e pe topicul potrivit, lasa-l sa-si expuna ideile!

nu asta m-a deranjat....poate bate campii linistit....da' sa nu-nceapa sa ne tina lectii de moralitate un ipochimen scapat din balamuc...este treaba lui daca-i place sa se-auda vorbind...da' s-o faca-n liniste.....

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 11:17

De la: 9am_750, la data 2013-09-19 11:10:43nu fac parte din nici o secta ,,sunt crestin ortodox care se traduce ca ,dreapta credinta,,ce scriu eu o zice ilie cleopa omul lui dumnezeu,,,fiti destepti nu am venit pe pamant sa ne desfatam viata este limitata este doar o incercare pentru a dobandi viata vesnica nu mai vorbiti urat ca sa va face ti un bine

pleaca bai bolnavule si nu te mai baga-n seama cu mine....tu nu vezi ca pe fruntea ta sta scris BALACEANCA si injectii ...

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 11:18

eu nu va tin nici o lectie,,,va expun doar ce zic oameni in masura sa o faca,,insa omului ii este lehamite sa mai auda adevarul,,caci in sinea lui stie ca acesta i adevarul,,pentru ca este rob pacatului,,,,,fiti destepti,,totul in aceasta viata este o incercare

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 11:19

O persoanã diagnosticatã cu schizofrenie poate avea halucinații (cele mai frecvente sunt reprezentate de auzirea unor voci), deliruri (adesea bizare sau de naturã persecutorie) și gândire și vorbire dezorganizate. Ultima poate baleia de la pierderea șirului gândirii la fraze vag conectate ca înțeles și la incoerențã, cunoscutã drept schizofazie, în cazuri severe. Retragerea socialã, indiferența fațã de îmbrãcãminte și igienã, pierderea motivației și a judecãții sunt frecvente în schizofrenie.[6]

Existã adesea dificultãți emoționale sistematice, care sunt observabile, de exemplu lipsa unui rãspuns emoțional adecvat.[7] Debilitatea cogniției sociale este asociatã cu schizofrenia,[8] la fel ca simptomele de paranoia; izolarea socialã apare frecvent.[9] Apar frecvent probleme cu memoria de lucru și memoria pe timp îndelungat, atenția, funcțiile de execuție și viteza de procesare a informației.[2] Într-un subtip frecvent persoana poate rãmâne preponderent tãcutã, poate rãmâne nemișcatã în posturi bizare sau se poate deda la agitație fãrã sens, toate semne ale catatoniei.[10]

Adolescența târzie și debutul perioade adulte sunt perioade de vârf pentru apariția schizofreniei,[2] aceștia fiind anii critici în dezvoltarea socialã și profesionalã a tânãrului adult.[11] La 40% dintre bãrbații și 23% dintre femeile diagnosticați/diagnosticate cu schizofrenie, tulburarea s-a manifestat înaintea vârstei de 19 ani.[12] Pentru a reduce tulburãrile de dezvoltare asociate schizofreniei, multã muncã a fost depusã recent pentru a identifica și trata faza prodromalã (de pre-manifestare) a bolii, care a fost detectatã cu pânã la 30 de luni înainte de apariția simptomelor.[11] Persoanele cu schizofrenie pot prezenta simptome psihotice temporare sau auto-limitate[13] și simptomele nespecifice de retragere socialã, iritabilitate, disforie,[14] și lipsã de tact[15] în timpul fazei prodromale.

si tu si cleopa ala va incadrati aici....multe succesuri sa te tratezi bey gandacule....

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 11:21

De la: 9am_750, la data 2013-09-19 11:18:11eu nu va tin nici o lectie,,,va expun doar ce zic oameni in masura sa o faca,,insa omului ii este lehamite sa mai auda adevarul,,caci in sinea lui stie ca acesta i adevarul,,pentru ca este rob pacatului,,,,,fiti destepti,,totul in aceasta viata este o incercare

tu nu-ntelegi ba sa te tratezi sa nu cumva s-ajungi mai grav si sa-ti traga clopotele cretinu' ala cleopa....

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 11:21

De la: 9am_750, la data 2013-09-19 11:12:37 Cum s-ar inmultit neamul omenesc si ce soarta ar fi avut daca nu gresea Adam in rai ?

Sfantul Maxim Marturisitorul spune ca " scopul de mai inainte al lui Dumnezeu a fost sa nu ne nastem prin legatura nuntii, din stricaciune " . Dar calcarea poruncii a facut ca oamenii sa se inmulteasca prin nunta, intrucat Adam a nesocotit legea data de Dumnezeu. Deci, toti cei ce se nasc din Adam " se zamislesc intru faradelegi " , cazand sub osanda protoparintelui. Aceasta o spune proorocul David zicand : " in pacate m-a nascut maica mea " . Deci Eva, maica noastra, a tuturor, a nascut in pacat, adica din placere. De aceea, si noi cazand sub osanda maicii noastre Eva, zicem ca ne nastem in pacate ( Filocalia, vol. II, pag. 210 ) .

Unii Sfinti Parinti afirma ca, daca Adam nu ar fi gresit, neamul omenesc s-ar fi inmultit prin cuvant. In aceasta privinta spune Sfantul Vasile cel Mare : " Ce zici, omule ? Este oare vreun lucru cu neputinta la Dumnezeu ? Oare Dumnezeu, Care inmulteste neamul multor feluri de pasari fara impreunare, nu putea face acest lucru si cu neamul omenesc ?... " ( Exaimeron, Cuvantul 8 ) .

Iar daca intrebi ce soarta ar fi avut Adam daca nu gresea in rai, la aceasta zic ca " Dumnezeu l-a facut pe om pentru ca sa se impartaseasca de bucuria de a fi in preajma lui Dumnezeu si de fericirea de a cunoaste, de a-L slavi pe Dumnezeu " . El este incununarea intregii zidiri, este o lume mica, cum spun Sfintii Parinti. Prin trupul sau, omul face legatura cu lumea vazuta, iar prin suflet el face legatura cu Dumnezeu. Omul a fost facut sa fie faptura aleasa a slavei dumnezeiesti. Rostul sau in rai era sa implineasca porunca lui Dumnezeu si sa lucreze prin harul Duhului Sfant la desavarsirea sa, ajungand prin participare sa fie dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu ( Invatatura de credinta Ortodoxa, pag. 71-73 ) .

Schizofrenia este o psihozã caracterizatã prin deteriorarea proceselor de gândire și de rãspunsuri emoționale inadecvate.[1] Tulburarea se manifestã prin halucinații auditive, deliruri paranoide sau bizare sau prin vorbire și gândire dezorganizate și este însoțitã de disfuncție socialã sau ocupaționalã semnificativã. Debutul acestor simptome apare de obicei la începutul perioade adulte, cu o prevalențã globalã de-a lungul vieții în jur de 0,3–0,7%.[2] Diagnosticul se bazeazã pe comportamentul observat și pe experiențele raportate de pacient.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 11:27

asculta ce spune omul ala caci rar sa mai aiba romania om ca el,,la el veneau prim ministri sa ceara sfaturi,,,,,fi destept si incearca sa nu mai verbesti urat ,,dumnezeu sa te ierte

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 11:32

De la: 9am_750, la data 2013-09-19 11:27:10asculta ce spune omul ala caci rar sa mai aiba romania om ca el,,la el veneau prim ministri sa ceara sfaturi,,,,,fi destept si incearca sa nu mai verbesti urat ,,dumnezeu sa te ierte

TU NU VREI SA-NTELEGI CA M-AM SATURAT DE BOLNAVI CA TINE SI CA TOTI PRIM-MINISTRII PE CARE I-A AVUT TARA ASTA....NUMAI OAMENI DE NIMIC,FARA RUSINE SI FARA CARACTER...DISPARI BA BAIATULE IN NEGURA VREMURILOR DE UNDE AI VENIT SI LASA OAMENII SA PROGRESEZE...SI CEL MAI IMPORTANT...NU UITA SA-TI IEI TRATAMENTU'.....

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 11:41

progresul inseamna un singur lucru,,,sa progresezi in credinta si in dragostea de dumnezeu,,,lumea poate progresa material oricat insa daca spiritual nu o face totul este degeaba in van,,,nu ma intereseaza ministri ti am spus doar ca la ilie cleopa veneau oameni cu functii mari in stat sa ceara sfaturi pentru carmuirea tari pentru ati da exemplu ca nu era un ori si care,,,fi destept nu poti progresa decat spiritual viata este o incercare si este limitata

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 12:31

De la: 9am_750, la data 2013-09-19 11:41:06progresul inseamna un singur lucru,,,sa progresezi in credinta si in dragostea de dumnezeu,,,lumea poate progresa material oricat insa daca spiritual nu o face totul este degeaba in van,,,nu ma intereseaza ministri ti am spus doar ca la ilie cleopa veneau oameni cu functii mari in stat sa ceara sfaturi pentru carmuirea tari pentru ati da exemplu ca nu era un ori si care,,,fi destept nu poti progresa decat spiritual viata este o incercare si este limitata

cu bolnavii incurabil nu poti purta un dialog....ei o stiu una si buna....BATMAN...BATMAN....

nu uita pastilele...daca vrei sa progresezi....

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 12:48

orion nu vad nici unde intentia ta de a purta un dialog,,sa fi iubit

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 12:48

orion nu vad nici unde intentia ta de a purta un dialog,,sa fi iubit

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 14:18

ce se-ntampla cand umbli imbracat ca o zdreanta centurista....???

Veºmintele de aur nasc confuzii! CNN l-a prezentat drept noul rege al þiganilor pe Patriarhul Daniel

Renumitul veºmânt arhieresc al Patriarhului Daniel, cu fir de aur ºi pietre scumpe, i-a indus recent în eroare pe jurnaliºtii strãini! Într-un material care prezenta situaþia grupurilor etnice din România, un reporter CNN l-a prezentat pe Preafericitul drept proaspãt încoronatul rege al þiganilor.

“Ne pare rãu pentru confuzia iscatã”, declarã Robert Sourish, jurnalist american. “Chiar am verificat, cum se cuvine, sunându-i pe corespondenþii din România. I-am întrebat cum aratã regele þiganilor ºi toþi ne-au zis cã e îmbrãcat în aur ºi îi plac construcþiile grandioase. De unde sã ºtim cã imaginile care ne fuseserã furnizate nu erau cu Daniel Cioabã, ci cu Daniel Ciobotea? Totul se potrivea, n-aveam de unde sã ºtim cã e o coincidenþã de nume ºi de opulenþã sfidãtoare.”

“Mã simt profund jignit”, a exclamat Patriarhul. “Dacã jurnaliºtii CNN nu pot distinge între tinicheaua auritã pe care o poartã regele romilor ºi aurul curat cu care am eu atâta grijã sã mã îmbrac întru cinstirea Domnului ºi venirea ploii, cine ºtie ce alte gafe au mai fãcut de-a lungul vremii. Când e gata Catedrala, au s-o prezinte drept palat þigãnesc din Buzescu de Teleorman doar fiindcã e la fel de mare, urâtã ºi plinã de turnuleþe?”

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 14:27

De la: 9am_750, la data 2013-09-19 12:48:17orion nu vad nici unde intentia ta de a purta un dialog,,sa fi iubit

pretenas...tu esti cel care a venit de nicaieri taman aici sa tulbure apele si-asa destul de-nvolburate...in consecinta tu trebuie sa cauti sa deschizi dialogul...nu io....da' ce fel de dialog vrei sa purtam cand tu-i dai inainte cu textele gata pregatite din cartea neagra a omenirii si din cine stie ce ciumat de popa care n-a facut nimic in viata decat a mintit si inselat multimile...basca are caracter infect de doi bani...invata sa te comporti civilizat, da dovada de buna crestere...nu dai buzna-n casa omului si-i tii lectii de morala fara sa-i dai macar buna ziua.....si-l apostrofezi precum ca de ce nu te invita si la o tuica sau o sarma....pune-ti ordine in viata si-n gandire si abia la urma vino sa ne povestesti cum io stiu cine a zis cine stie ce tampenii in care tu crezi cu sfintenie dand dovada de infantilism...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 14:34

si asta face parte din programul anti-romanesc de defaimarea a Romaniei , dar si a religiei la modul general....parerea mea !
adica , CNN Nu-l mai vazuse pina atunci pe PAPA si investirea lui, FASTUOASA, in scaunul papal si bogatia vesmintelor preotesti ? sau pe mai marele bisericii ortodoxe rusesti ? haida de !
astea-s niste mizerii pe care nici nu-i cazul sa le iei in seama !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 14:38

De la: Fl_Orion999, la data 2013-09-19 14:27:01
De la: 9am_750, la data 2013-09-19 12:48:17orion nu vad nici unde intentia ta de a purta un dialog,,sa fi iubit

pretenas...tu esti cel care a venit de nicaieri taman aici sa tulbure apele si-asa destul de-nvolburate...in consecinta tu trebuie sa cauti sa deschizi dialogul...nu io....da' ce fel de dialog vrei sa purtam cand tu-i dai inainte cu textele gata pregatite din cartea neagra a omenirii si din cine stie ce ciumat de popa care n-a facut nimic in viata decat a mintit si inselat multimile...basca are caracter infect de doi bani...invata sa te comporti civilizat, da dovada de buna crestere...nu dai buzna-n casa omului si-i tii lectii de morala fara sa-i dai macar buna ziua.....si-l apostrofezi precum ca de ce nu te invita si la o tuica sau o sarma....pune-ti ordine in viata si-n gandire si abia la urma vino sa ne povestesti cum io stiu cine a zis cine stie ce tampenii in care tu crezi cu sfintenie dand dovada de infantilism...

imi pare rau, dar n-ai dreptate si cel ce insulta esti tu !
topicul asta este pe specific si daca-ti place scrii, daca nu , nu, dar insultindu-l pe el, insulti pe toata lumea, inclusiv pe tine !

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 14:41

Orion...Unde este sala de bal dansant? Nu am semnal la jipies.

http://www.youtube.com/watch?v=dRcQZLseS1Q :D
9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 16:10

ce treaba am ey cu apele tale oreoane,,,limpezesteyi le scuze ca am dat buzna si n am batut la usa ,,sper ca nu te am trezit din somn ,,,despre bancurile cu daniel sau tiganii sau catedrala daca uni spun o prostie tu nu trebui sa o perpetuezi,,,ei ar trebui sa si vada de ale lor cum spunea gabi,,,ai sa ai o surpriza cred si o sa observi ca daca nu o sa se faca catedrala nu o sa ai spitale mai multe sau ce crezi tu,,apropo vezi ca spitale le a infiintat sfantul vasile cel mare,,,despre cleopa sa nu mai zici ce zici ca manca un cartof pe zi si se ruga neincetat pentru noi si a deschis sufletelor multor oameni a muncit zilnic pentru mantuirea noastra ce alta munca crezi ca este mai importanta cand viata aceasta trece cat ai clipi caci nui altcva decat o incercare oreon,,,sanatate doamne ajuta

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 16:29

De la: 9am_750, la data 2013-09-19 16:10:34ce treaba am ey cu apele tale oreoane,,,limpezesteyi le scuze ca am dat buzna si n am batut la usa ,,sper ca nu te am trezit din somn ,,,despre bancurile cu daniel sau tiganii sau catedrala daca uni spun o prostie tu nu trebui sa o perpetuezi,,,ei ar trebui sa si vada de ale lor cum spunea gabi,,,ai sa ai o surpriza cred si o sa observi ca daca nu o sa se faca catedrala nu o sa ai spitale mai multe sau ce crezi tu,,apropo vezi ca spitale le a infiintat sfantul vasile cel mare,,,despre cleopa sa nu mai zici ce zici ca manca un cartof pe zi si se ruga neincetat pentru noi si a deschis sufletelor multor oameni a muncit zilnic pentru mantuirea noastra ce alta munca crezi ca este mai importanta cand viata aceasta trece cat ai clipi caci nui altcva decat o incercare oreon,,,sanatate doamne ajuta

imi pare rau despre tine bai...nu ma pot cobori la nivelu' tau'....cat despre ape nu io sunt cel care le amesteca , asadar nu io trebuie sa le limpezesc...cei de teapa ta le-nvolbureaza si le-amesteca total aiurea venind si facand aici tot felu' de afirmatii neconforme cu realitatea...basca dand citate aiuritoare si sforaitoare din tot felul de trogloditi , mincinosi,parveniti,escroci si hoti care toata viata lor n-au produs nici macar un ac sau macar ceva de valoare infima...niste nesimtiti care numa' au mintit,inselat si-au dat din gura despre tot felu' de viziuni apocaliptice din creierele lor dereglate...ce munca a prestat de exemplu nea malaimare asta de cleopa...in afara de vorbe spuse la betie..parca scoase din filmele de groaza sau mai rau din filme cu prosti....io zic sa-ti faci un control de urgenta si sa faci ce zice nenea doctoru'...nu mai abuza de alcool sau de ciuperci halucinogene....vrei sa vin io sa le spun la paznicii de-acolo sa nu va mai dea voie sa va uitati la tv sau sa va prindeti destele printre tastele calculatorului...???

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 16:34

De la: 9am_750, la data 2013-09-19 10:08:40La caderea lui Adam au contribuit doua patimi rationale ale omului - mandria si pofta. Prin caderea sa, omul Adam nu a pierdut total harul lui Dumnezeu, caci a cazut din ispita diavolului. Astfel, harul si arvuna mantuirii au ramas in om, pentru ca a gresit din nestiinta si pentru ca este purtator de trup pamantesc. Numai celui ce se leapada de Dumnezeu i se ia harul Duhului Sfant, dar si acesta. este primit prin pocainta. Iar cel ce greseste din nestiinta, pastreaza harul, insa acoperit de pacate. Iata pentru care pricina femeia lui Adam s-a numit Eva, adica Viata, iar nu moarte, pentru ca nu a cazut total ca diavolul si apoi pentru ca prin a doua Eva, · adica Maica Domnului, se va izbavi neamul omenesc.

Adam si Eba de cine au fost creati....defecti? Eu daca as crea un obiect defect nu l-as pedepsi si nici nu as avea pretentii de la el. Vina pentru defecte o poarta creatorul....recte dumnezeu. Cred ca dumnezeul biblic e un incapabil avand in vedere cate se intampla.

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 16:36

De la: 9am_750, la data 2013-09-19 10:23:02sa incerci sa vorbesti mai frumos iti va prinde bine

Pai tu vorbesti despre criminali si lauzi niste criminali si noi sa-ti vorbim frumos? Esti glumetz........

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 16:40

De la: 9am_750, la data 2013-09-19 10:15:48cele scrise mai sus synt spuse de ilie cleopa

Si tu crezi ce a spus analfabetul ala? Era un retardat, s-a dovedit.

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 16:42

De la: 9am_750, la data 2013-09-19 10:26:48Totusi Dumnezeu nu l-a parasit pe om. I-a dat mijloace de indreptare, de pocainta si de mantuire. Mai intai i-a lasat harul mantuirii, desi inabusit de pacate. Apoi i-a dat legea constiintei ca sa-l invete si sa-l mustre pentru cele rele. I-a lasat in inima dorul raiului pierdut, adica nostalgia paradisului, care ii da omului ravna pentru rugaciune, lacrimi de pocainta, simtire duhovniceasca spre cele bune. In Hronograf se spune ca dupa izgonirea lui Adam din rai, patruzeci de zile a plans stramosul Adam la portile raiului, cerand iertare, insa heruvimii care strajuiau portile raiului nu i-au mai deschis, caci nu mai putea sa intre in nemurire omul muritor fara pocainta si jertfa de rascumparare a lui Hristos. Atunci, intorcandu-se Adam inapoi pe pamant, a inceput a-l ara, a-l semana si a lucra in sudoarea fruntii sale, ca sa-si dobandeasca painea cea de toate zilele.

Si unde este bre....raiul ala sa ma rog si io vro 40 de secunde?

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 16:43

oreon eu nu tulbur nici o apa daca adevarul iti provoaca tulburari incearca sa ti deschizi mintea si sufletul cauta sa vezi cine a fost cleopa nu mai arunca cu vorbe aberante despre oameni care nu i cunosti,iar tot ce spune el este conform cu realitatea adevarului pe care omul nu o mai recunoaste fiind rob pacatului

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 16:45

De la: 9am_750, la data 2013-09-19 11:02:04Care este numarul ingerilor cazuti din cer, dupa Sfanta Scriptura si Sfintii Parinti, in ce loc stau diavolii pana la judecata viitoare si de au voie sa ispiteasca si sa piarda pe oameni ?

Dumnezeiasca Scriptura nu ne arata exact numarul ingerilor cazuti din cer, ci numai ne spune ca cei ce au cazut din cer impreuna cu Lucifer " au fost a treia parte din stelele cerului " , adica din ingeri ( Apocalipsa 12, 4, 9 ) . Iar locuinta ingerilor cazuti este in vazduh, adica locul dintre cer si pamant ( Efeseni 6, 12 ) . In alt loc spune ca ingerii rai sunt aruncati in intuneric, adica departe de fata lui Dumnezeu, pana la judecata viitoare ( Isaia 14,12,15; II Petru 2; 4; Iuda 1, 6; Luca 8, 31 ) .

Crestinii, toti oamenii drepti ai lui Dumnezeu sunt ispititi si suparati de diavoli cu ingaduinta si voia lui Dumnezeu, pentru a nu se mandri, pentru a li se incerca credinta si pentru a-si pune toata nadejdea lor numai in Dumnezeu ( II Corinteni 12, 7; I Petru 1, 6-7 ) . De asemenea, crestinii sunt ispititi de diavol, pentru incercarea dragostei lor fata de Dumnezeu ( Deuteronom 13, 3 ) ; pentru incercarea supunerii oamenilor fata de Dumnezeu ( Deuteronom 8, 2 ) ; pentru a se alege cei buni de cei rai si a se invrednici de mai multa plata. Ispitele diavolului, insa, nu intrec niciodata puterile noastre, " caci Dumnezeu nu ingaduie sa fim ispititi mai presus de puterile noastre " ( I Corinteni 10, I3; II Petru 2, 9; Apocalipsa 3,10 ) .

10. Din ce cauza a cazut omul din rai ? Din mandrie, din neascultare sau din amagirea diavolului ?

A cazut din toate aceste pricini. Si din mandrie, caci a voit sa fie asemenea Ziditorului sau; si din lacomie, pentru ca a mancat din pomul oprit; si din neascultare, si din zavistia si amagirea diavolului ( Sf. Maxim Marturisitorul, Filocalia, vol. III. pag. 153; Facere 3, 1-7; II Corinteni 11, 3; I Corinteni 7, 5; Matei 4, 1; I Tesaloniceni 3, 5 ) .

Unde e cerul bre? Intre cer si pamant? Cei care au mazgalit biblia nu stiau ca va veni o vreme cand lumea se va ''trezi'' si va afla ca nu exista cer

Pagini: << 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: