Info
x
Cine este dumnezeu ?!!!!
|
9am_750 3755 mesaje Membru din: 3/09/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 13:13
De la: 9am121159, la data 2013-09-20 13:05:16 unde ai citit pprostia asta cu icoana,,,nu mai citi tot ce ti pica in mana ,,prima icoana esti tu,,facuta dupa chipul si asemanarea lui dumnezeu,,,chipul duhoovnicesc...icoana nu face altceva decat sa te apropie de dumnezeu,,asa cum daca privesti o poza cu fiul sau fica ta pe care nu ai vazuto de multi ani te inmoi sufleteste si ti se face dor de el,ea,,,,icoana nu face altceva decat sa te apropie de dumnezeu,,,nu mai citi toate prostiileprietena mea crede ma asa cum ti am zis ai o biblie trunchiata de ai tai,,nicaieri nu scrie asa ceva ci scrie asa Și au schimbat slava lui Dumnezeu Celui nestricăcios cu asemănarea chipului omului celui stricăcios și al păsărilor și al celor cu patru picioare și al târâtoarelor. este vorba despre gandirea omului despre hristos dumnezeu,,nu uita el a fost in acelasi timp si om pentru a ne arata calea care trebui sa o parcurgem,,paraseste biserica ce ti spune texte trunchiate ca de bune
|
|
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 13:18
tu ai o biblie trunchiata de ai tai,,adventisti banuiesc,,adevarati oameni se iau dupa cuvantul lui dumnezeu scris de oameni lui dumnezeu alesi de ei, fara sa i nesocoteasca pe cei care au scris ce citesc ei,,si fara sa citeasca biblii trunchiate
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 13:22
ia raspunde ti tu singura la o intrebare cum se mantuiau oameni cand nu aveau biblia sau ce sa intampla cu ei ,,ei nu se mai mantuiesc ca nu au avut biblie?asa cum ti am zis biblia este cartea de capatai insa innaintea ei si prima religie de pe ăpamant a fost sfanta traditie de la adam si eva aceasta sa transmis din gura n gura de la adam si eva
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 13:24
De la: Black_Friday_, la data 2013-09-20 02:21:44De la: KARP0V_, la data 2013-09-16 10:29:30[quote name='Black_Friday Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 13:27
nu te mantuiesti doar dupa biblie asa cum ti am zis ea este cartea de capatai a crestinitati insa adevarata carte este scrisa in inima doastra ca ci avem insuflat duhul lui dumnezeu in nooi,,dumnezeu nu a venit doar pentru o carte pe pamant el vorbeste in continuare cu oameni alesi de el nu sa opit niciodata sa faca asta dute pprin pustietati prin munti sa i vezi pe cei plini de praf care se roaga neincetat pentru omenire neincetat,si rabda chinuri si flamanzesc
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 13:29
De la: 9am121159, la data 2013-09-20 12:49:49 9 am 750,ma bucur ca ai venit pe acest sait si ca marturisesti pe Dumnezeu.Problema este ca tu marturisesti pe Dumnezeu prin gura unor oameni in care te increzi iar Dumnezeu spune "Blestemat cel ce se increde in om, cercetati voi singuri care este adevarul' . Cel mai des aud ca ,,Dumnezeu este iubire" Deci bunatate, dragoste, binefacere. Este un nonsens ca Dumnezeu sa blesteme, de aceea am spus ca nu cred. Desi in prima faza ai spus ca Dumnezeu insusi a blestemat, citatul arata ca Ieremia a spus asta, ceea ce arata ca Ieremia a exagerat sau a inteles gresit. Deci da, ma feresc de cei care blestema, de oameni rai si prosti, chiar daca sunt credinciosi. Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 13:35
De la: _Ingrid, la data 2013-09-20 13:29:17nu te increde in ce spune ea ei ai o biblie trunchiata de cei razvratiti cale au infintat sectele lorDe la: 9am121159, la data 2013-09-20 12:49:49 9 am 750,ma bucur ca ai venit pe acest sait si ca marturisesti pe Dumnezeu.Problema este ca tu marturisesti pe Dumnezeu prin gura unor oameni in care te increzi iar Dumnezeu spune "Blestemat cel ce se increde in om, cercetati voi singuri care este adevarul' . Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am121159 2234 mesaje Membru din: 21/08/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 13:42
unde ai citit pprostia asta cu icoana,,,nu mai citi tot ce ti pica in mana ,,prima icoana esti tu,,facuta dupa chipul si asemanarea lui dumnezeu,,,chipul duhoovnicesc...icoana nu face altceva decat sa te apropie de dumnezeu,,asa cum daca privesti o poza cu fiul sau fica ta pe care nu ai vazuto de multi ani te inmoi sufleteste si ti se face dor de el,ea,,,,icoana nu face altceva decat sa te apropie de dumnezeu,,,nu mai citi toate prostiile
--------------- Eu nu citesc altceva in afara de Biblie din punct de vedere religios,si Biblia nu este o prostie ci este Cuvantul lui Dumnezeu care se citeste in toate Bisercile crestine de pe pamant.Ti-am scris mai sus in versetele Biblice,unde scrie de icoane.si daca doresti citeste Biblia si vei gasi multe versete Biblice ca sa nu slujesti, sa nu te inchini,sa nu faci, sa nu aduci in casa ta icoanele.Iar in Apocalipsa 9/20 vei gasi ca cine se inchina la lucruri facute de maini omenesti se inchina dracilor.Cine doreste sa discute despre Dumnezeu trebuie sa discute despre adevarul Sau.Caci un orb care calauzeste un alt orb, cad amandoi in groapa.Multa credinta si lumina, caci DOMNUL VINE,VINO DOAMNE ISUSE AMIN. nicaieri nu scrie ce zici tu despre icoana ,,poate ti au facut ai tai o biblie speciala,,iti spune despre inchinarea la idoli insa voi nu stiti sa face ti diferenta inseamna sa nu ti faci chip cioplit in sufletul tau despre dumnezeu pricepi?sa nu gandesti ca dumnezeu este ce te invata uni spiritual vorbind nu fizic ,,adica sa nu ti faci chip ciopplit in mintea ta despre dumnezu sau sa te inchini la alti asa numiti zei cum faceau uni in timpurile alea si mai fac si acum ,,pricepi?nu i vorba de icoana pictata nu te lasa pacalita fi desteapta ----------- Nu este asa prietene, nu ai suport biblic in ce marturisesti.Iata versetul de mai sus scris din Biblie. Romani 1/ 23 și au schimbat slava Dumnezeului nemuritor într-o icoană care seamănă cu omul muritor, păsări, dobitoace cu patru picioare și târâtoare. 24 De aceea, Dumnezeu i-a lăsat pradă necurăției, să urmeze poftele inimilor lor; așa că își necinstesc singuri trupurile; 25 căci au schimbat în minciună adevărul lui Dumnezeu și au slujit și s-au închinat făpturii în locul Făcătorului, care este binecuvântat în veci! Amin. Aici scrie negru pe alb "icoana".....(nu chip cioplit in minte cum scri tu.) Adevaratii oameni ai lui Dumnezeu se iau dupa Biblie care este Cuvantul lui Dumnezeu si etalonul tuturor credintelor dupa pamant..........nu dupa rastalmaciri din mintea omului. prietena mea crede ma asa cum ti am zis ai o biblie trunchiata de ai tai,,nicaieri nu scrie asa ceva ci scrie asa Și au schimbat slava lui Dumnezeu Celui nestricăcios cu asemănarea chipului omului celui stricăcios și al păsărilor și al celor cu patru picioare și al târâtoarelor. este vorba despre gandirea omului despre hristos dumnezeu,,nu uita el a fost in acelasi timp si om pentru a ne arata calea care trebui sa o parcurgem,,paraseste biserica ce ti spune texte trunchiate ca de bune ------------ In primul rand ca Biblia dupa care se ia toate natiunile crestine este Biblia tradusa de preotul Cornilescu care este mult mai clara ,ca sa inteleaga tot omul.Iata ca dupa Biblia ta nu ai inteles nimic corect caci scrie "Și au schimbat slava lui Dumnezeu Celui nestricăcios cu asemănarea chipului omului celui stricăcios " iar tu ai inteles ca au schimbat slava lui Dumnezeu cu gandirea omului in loc de "asemanarea', si in loc sa citesti din Biblie si alte versete despre icoane ca sa te lamuresti personal, te iei dupa ce spun niste oameni, care nu au participat de loc la scrierea Bibliei iar unii din ei nici la traducerea ei.Cei care au scrs Biblia sant oameni alesi din poporul ales al lui Dumnezeu, prooroci sau Evanghelisti carora le-a vorbit Dumnezeu gura catre gura, sau prin Duhul, care pazeau poruncile lui Dumnezeu, nu ca Ioan gura de aur, sau Cleopa sau alti oameni ortodocsi care nu au pazit poruncile lui Dumnezeu pentru ca Biserica nici macar nu are aceste porunci.Totusi eu apreciez ca tu marturisesti, chiar la nivelul tau de cunoastere, pentru ca marturisind vei invata mai multe daca-ti vei pleca urechea cu sinceritate la ce este marturisit din Biblie, nu de la oameni. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Corina_Petre_1 428 mesaje Membru din: 28/01/2013 |
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 13:45
De la: 9am_750, la data 2013-09-20 12:55:44De la: Corina_Petre_1, la data 2013-09-20 12:35:19Constatare. Marea masa a marturisitorilor stau prost cu limba romana.da ai dreptate insa scriu repede si nu ma uit la ce scriu mai cresesc tastele,,scuze Apreciez ca mi-ai raspuns. Dar eu nu ma refeream la greselile de tastare care sunt scuzabile. Ci la cele care provin clar din necunoasterea regulilor gramaticale. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 14:08
De la: 9am121159, la data 2013-09-20 13:42:38 unde ai citit pprostia asta cu icoana,,,nu mai citi tot ce ti pica in mana ,,prima icoana esti tu,,facuta dupa chipul si asemanarea lui dumnezeu,,,chipul duhoovnicesc...icoana nu face altceva decat sa te apropie de dumnezeu,,asa cum daca privesti o poza cu fiul sau fica ta pe care nu ai vazuto de multi ani te inmoi sufleteste si ti se face dor de el,ea,,,,icoana nu face altceva decat sa te apropie de dumnezeu,,,nu mai citi toate prostiileeronat sa tradus din engleza nu din originalul grecesc,,traduceri au fost multe si sunt si acum unele cuvinte rastalmacite pe care tu le ai in biblia care ti a dato secta ta,,eu nu am inteles nimic decat ce scrie in original pe care il gasesti cat mai aproape de adevar in biserica ppe care ai parasito necunoscando in prealabil,,nu exista nici un verset despre icoana cum scri tu decat in mintea ta si a razvratitilor care si au creat singuri secte iar tu ii urmezi orbeste,,poporul ales de dumnezeu a fost israelul ca de acoolo sa plece vestea insa israel inseamna toti cei ce vooor crede in dumnezeu nu o asezare geografica dumnezeu nu a vorbit cu nimeni gura catre gura decat in mintea ta el a vorbit prin valvataie de fac sau ingeri sai iar daca te referi la dumnezeu fiul nu apostoli au scris biblia care o ai trunchiata de ai tai in mana ca majoritatea nu stiau carte ci ucenici apostolilor dupa spppusele lor,,,,si a mai vorbit prin ingerii sai,,,,daca tu ai impresia ca dumnezeu a parasit lumea si nu mai vorbeste cu ea te inseli amarnic cei ce pazeau poruncile lui dumnezeu este acest ioan gura de aur sau cleopa pe care tu ii nesocotesti prin oameni ca ei tu ai auzit de dumnezeu,,cu oameni ca ei dumnezu vorbeste cntinuu lu lumea inclusiv cu tn,,de la oani ca ei sti ce sti insa la urechia ta a ajuns trunchiat datorita sectei din care faci parte,,maruriseste ti tu insa ti tie cu sinceritate si nu apleca urechia la cei din secta ta care te invata trunchiat,asa vei invata tu doar debarasandute de ei,,ia ti perdeaua dp fata
|
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 14:09
9 am 750,ma bucur ca ai venit pe acest sait si ca marturisesti pe Dumnezeu.Problema este ca tu marturisesti pe Dumnezeu prin gura unor oameni in care te increzi iar Dumnezeu spune "Blestemat cel ce se increde in om, cercetati voi singuri care este adevarul' .
---------- POFTIM???? Spune Dumnezeu asa ceva??? nu pot sa cred, sigur nu iti iei informatiile din partea cealalta? ----------- Studiaza Biblia si te vei convige prin Dvumnezeu. ------------ Eu ma feresc de oricine blestema, mi se pare o rautate extrema. ------------ Ieremia 17/ 5 Așa vorbește Domnul: Blestemat să fie omul care se încrede în om, care se sprijină pe un muritor și își abate inima de la Domnul! --------- Inseamna ca te feresti de Dumnezeu care ti se pare o rautate extrema? ---------- Cel mai des aud ca ,,Dumnezeu este iubire" Deci bunatate, dragoste, binefacere. Este un nonsens ca Dumnezeu sa blesteme, de aceea am spus ca nu cred. Desi in prima faza ai spus ca Dumnezeu insusi a blestemat, citatul arata ca Ieremia a spus asta, ceea ce arata ca Ieremia a exagerat sau a inteles gresit. Deci da, ma feresc de cei care blestema, de oameni rai si prosti, chiar daca sunt credinciosi. nu te increde in ce spune ea ei ai o biblie trunchiata de cei razvratiti cale au infintat sectele lor ---------- Nu inteleg, de ce aveti in voi impotrivirea aceasta fata de ce ne spune Dumnezeu.Prooroci nu au cum sa greseasca, ei nu erau oameni invatati, ei doar transmiteau ce le spunea Dumnezeu..Iata ce scrie si biblia voastra care este tradusa tot de un preot. ieremia 17/5.Asa zice Domnul: "Blestemat fie omul care se increde in om si isi face sprijin din trup omenesc si a carui inima se departeaza de Domnul. 6.Acela va fi ca ierburile pustiului si nu va vedea cand va veni binele, ci va locui in locurile arse ale pustiului, in pamant neroditor si nelocuit. 7.binecuvantat fie omul care nadajduieste in Domnul si a carui nadejde este Domnul. 8.Deoarece acesta va fi ca pomul sadit linga ape, cae-si intinde radacinile pe langa rau, si nu stie cand vine arsita, frunzele lui sant verzi, la timp de seceta nu se teme si nu inceteaza a rodi. 9 am 750, pentru ca nu ai suport biblic,incerci sa ma acuzi pe mine, asa crezi ca doreste Dumnezeu sa marturisim? El doreste sa crestem in credinta dupa cuvantul Sau scris.Invata-te sa scri si sa vorbesti dupa Biblie,fara sa acuzi pe nedrept si Dumnezeu te va conduce pe calea cea dreapta, pe cale adevarului nu a minciuni, pe calea vieti nu pe calea morti, pe calea lumini nu pe calea intunericului. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 14:11
De la: Corina_Petre_1, la data 2013-09-20 13:45:27ce sa fac draga,,8 clase am asta este uni au invatat altii nu din anumite motiveDe la: 9am_750, la data 2013-09-20 12:55:44De la: Corina_Petre_1, la data 2013-09-20 12:35:19Constatare. Marea masa a marturisitorilor stau prost cu limba romana.da ai dreptate insa scriu repede si nu ma uit la ce scriu mai cresesc tastele,,scuze Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 14:16
De la: 9am121159, la data 2013-09-20 14:09:52 9 am 750,ma bucur ca ai venit pe acest sait si ca marturisesti pe Dumnezeu.Problema este ca tu marturisesti pe Dumnezeu prin gura unor oameni in care te increzi iar Dumnezeu spune "Blestemat cel ce se increde in om, cercetati voi singuri care este adevarul' .asta este doar in mintea ta pentru ca te simti stramtorata de argumente,,eu am spijin biblic tootal tie iti e greu sa crezi ca biblia ta pur si simplu este trunchiata,,asa cum ti am zis nicaieri nu scrie de icoana ce zici tu,,ci doar in bibliile trunchiate de uni dupa placul lor,,fi desteapta iesi din secta in care esti,
|
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 14:17
cum te numesti 159?
|
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 14:21
9 am 750,ma bucur ca ai venit pe acest sait si ca marturisesti pe Dumnezeu.Problema este ca tu marturisesti pe Dumnezeu prin gura unor oameni in care te increzi iar Dumnezeu spune "Blestemat cel ce se increde in om, cercetati voi singuri care este adevarul' .
---------- POFTIM???? Spune Dumnezeu asa ceva??? nu pot sa cred, sigur nu iti iei informatiile din partea cealalta? ----------- Studiaza Biblia si te vei convige prin Dvumnezeu. ------------ Eu ma feresc de oricine blestema, mi se pare o rautate extrema. ------------ Ieremia 17/ 5 Așa vorbește Domnul: Blestemat să fie omul care se încrede în om, care se sprijină pe un muritor și își abate inima de la Domnul! Inseamna ca te feresti de Dumnezeu care ti se pare o rautate extrema? Cel mai des aud ca ,,Dumnezeu este iubire" Deci bunatate, dragoste, binefacere. Este un nonsens ca Dumnezeu sa blesteme, de aceea am spus ca nu cred. Desi in prima faza ai spus ca Dumnezeu insusi a blestemat, citatul arata ca Ieremia a spus asta, ceea ce arata ca Ieremia a exagerat sau a inteles gresit. Deci da, ma feresc de cei care blestema, de oameni rai si prosti, chiar daca sunt credinciosi. ------- Dupa tine Ieremia este prost ca transmite mesajul lui Dumnezeu? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 14:23
De la: 9am121159, la data 2013-09-20 14:21:31 9 am 750,ma bucur ca ai venit pe acest sait si ca marturisesti pe Dumnezeu.Problema este ca tu marturisesti pe Dumnezeu prin gura unor oameni in care te increzi iar Dumnezeu spune "Blestemat cel ce se increde in om, cercetati voi singuri care este adevarul' .te contrazici singura ziceai sa nu te increzi in oameni,,,fa ti un bine si paraseste secta in care esti ca nu te lasa sa vezi adevarul
|
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 14:24
ia si invata cate ceva de aici 159,,crede ma o sa ti prinda bine
Sectarul: Bună ziua! Preotul: Bună ziua! Dar de ce ați venit la noi, fraților? Sectarul: Am venit să vă arătăm adevărul! Eu i-am zis un cuvânt mai puțin politicos: Preotul: Mi se pare că ai venit să înveți pe popa carte! Sectarul: Da! Preotul: Bine. Să vedem! Care adevăr să-mi arăți mie, dacă adevărul este la noi? De unde mai scoți dumneata un alt adevăr, că unul este adevărul? Adevărul este o singură linie. Ce zice Hristos? Eu sunt calea, adevărul și viața! Sectarul: Dumneavoastră stați aici în mănăstire și nu știți nimic. Eu am studii în Anglia, în Elveția, am cutare, cutare Preotul: Da? Cine te-a adus aici? Tu ai auzit că aici este o stână? Și eu sunt ciobanul; dar și câinii stau de pază la aripă. La stână mai sunt și câini; iar voi sunteți lupi îmbrăcați în piei de oi. Ați intrat în stână, dar nu ieșiți cu blana sănătoasă de aici Să vedeți acum ce pățiți cu câinii noștri. Sectarul: Cum dar? Preotul: Stai, stai! Ești predicator? Sectarul: Da! Eu am doctoratul la Londra, am Preotul: Da? Bine! Câți ani au fost de la Adam până la potop? Sectarul: Cred că au fost 1500 de ani. Preotul: Prost ai răspuns, doctorandule! De la Adam până la potop au fost 2262 de ani! Sectarul: Unde scrie? Preotul: Nu căuta Biblia! Eu am rădăcina Bibliei. Biblia este un măr care a crescut în pomul Tradiției. Dar eu nu cred numai în măr; eu cred în rădăcină și în copac; că rădăcina Bibliei este Sfânta Tradiție. Dar câți ani au fost de la Adam până la Avraam? Sectarul: Parcă au fost 3700. Preotul: Greșit ai răspuns. Au fost 3678 ani! Sectarul: Unde scrie? Preotul: Ți-arăt eu în Hronograful lui Gheorghe Chedrinos, în care scrie istoria lumii de la început. Ia să-mi spui tu mie câți ani au fost de la potop până la zidirea turnului Babel, când Nimrod, fiul lui Hus, a zidit turnul Babel, care a împărățit 52 de ani în Babilon, când li s-au amestecat limbile? Câți ani au fost? Sectarul: Parcă au fost 300! Preotul: Prost ai răspuns! Au fost 642 de ani! Și câți ani au fost de la potop până la Avraam? Sectarul: Cutare, cutare! Preotul: Au fost 1416 ani și cu 430 de ani, cât a stat poporul evreu în robia Egiptului fac 4108 ani. Unde era Biblia scrisă atunci? Unde era sâmbăta voastră? Cu ce s-a mântuit lumea timp de 4108 de ani înainte de a se scrie Biblia? Că în Biblie nu s-a scris totul. Căci evanghelistul Ioan spune: Sunt încă și alte multe, care, dacă s-ar fi scris una câte una, nici în lumea asta nu încăpeau cărțile. S-a scris numai un rezumat al Sfintei Tradiții, care formează Biblia sau Sfânta Scriptură. Dar să-mi spui mie câți feciori a avut Adam? Sectarul: A avut trei: Cain, Abel și Set și alții fără nume. Preotul: Dar Biblia spune că a născut feciori și fete. Câți au fost de toți? Sectarul: Or fi fost 30, 40. Preotul: Eva a trăit 950 de ani, mai mult decât Adam cu 20 de ani, și a născut 50 de perechi de gemeni, băieți și fete, adică 100 de copii. Scrie în Hronograful lui Chedrinos. Și se luau fratele cu sora. Auzi ce spune Biblia: Cain a luat în căsătorie pe sora sa Milada; și a luat Set pe sora sa Teax. Se luau fratele cu sora. Așa s-au înmulțit la început. Sectarul: Dar se puteau lua neamuri în căsătorie? Preotul: Da, căci până la Avraam n-a fost interzisă spița de rudenie. Se luau neamuri! N-a ținut Avraam pe nepoata sa? N-a luat Isaac pe nepoata lui Avraam, pe Rebeca? Nu vedeți? Că nu era pusă legea de neamuri. Dar să-mi spui tu mie câți ani avea Set, când s-a răpit la cer și a învățat astronomia și scrisul de la îngeri? Sectarul: Nu scrie nicăieri. Preotul: A fost Set de 40 ani, când s-a răpit la ceruri, și a stat în cer 40 de zile și a învățat astronomia și scrisul. Set a trăit 912 ani! Primul om care a scris din lume și care a învățat astronomia și mișcarea astrelor, a fost Set, fiul lui Adam. Zice și Sfântul Vasile: Astronomia este de origine îngerească; îngerii l-au învățat pe Set. Dar să-mi spui mie când s-a născut poporul uriaș și cât a ținut împărăția uriașilor, înainte de potop? Tăcea predicatorul. Preotul: Vezi că nu știi? Biblia spune: Când s-au amestecat fiii lui Set cu fiii lui Cain s-a născut poporul uriaș; neam vestit din veac. Atât! Dar nu spune câte sute de ani au stat împărații uriașilor și câte urgii au făcut ei pe pământ. Sectarul: Cine erau fiii lui Dumnezeu și fiii oamenilor? Noi zicem că fiii lui Dumnezeu erau îngerii, care s-au pogorât din cer și au păcătuit cu fetele oamenilor. Preotul: Nebunie! Dacă cugeți după capul tău, te duci în fundul iadului. Ai văzut ce spune? Cât a trăit Set, 912 ani, nu s-au amestecat fiii lui Set cu fiicele lui Cain. Că fiii lui Set se numeau fiii lui Dumnezeu, iar fiii lui Cain, fiii diavolilor. Iar după moartea lui Set, au uitat fiii lui ce le-a spus tatăl lor; căci spune Scriptura: Și s-au rănit fiii lui Set de frumusețea fiicelor lui Cain și le-au luat loruși de soții. Deci atunci când s-au amestecat fiii lui Dumnezeu cu fiicele oamenilor, s-a născut poporul uriaș. Sectarul: Dar voi de ce vă închinați și faceți cruce, că crucea a fost măciuca și spânzurătoarea pe care a murit Domnul Iisus? Preotul: De ce săriți voi de la un subiect la altul? Așa faceți mereu când discutați cu cineva, ca să-l amețiți. Iată ce spune Sfântul Apostol Pavel: Crucea pentru cei pieritori, nebunie este, iar nouă, celor ce ne mântuim, Crucea este înțelepciunea și puterea lui Dumnezeu. Vezi că Sfânta Cruce nu-i măciucă? Este înțelepciunea și puterea lui Dumnezeu! Ați auzit ce-i crucea, voi, sectanților, care înșelați oamenii și-i duceți în iad? Și va veni o sectă la sfârșitul lumii zice Sfântul Andrei al Cezareei , care nu va face cruce, căci le va pune Antihrist pecetea pe mâna dreaptă și n-o vor ridica la frunte, că fruntea este partea rațională a sufletului, adică mintea. Am avut mai demult câteva femei baptiste de la Abrud Alba. Una a zis: Părinte nu fac cruce! Fă cruce! îi spun. Nu fac! Eu nu pot ridica mâna la frunte! Ți-a pus diavolul pecetea, de aceea n-o mai ridici! Fă cruce femeie și vei vedea puterea lui Dumnezeu! Nu, că nu pot ridica mâna! Și eu îi iau mâna dreaptă și-i fac cruce de trei ori pe față. Valeu! Valeu! Vai, tare mă simt ușoară! Da! Acum s-a dus dracul de pe mâna ta! Așa a fugit de la dânsa diavolul care o stăpânea. Apoi am mărturisit-o și s-a întors din nou la Biserică. Vedeți puterea Sfintei Cruci? Sectarul: Bine. Dar de ce vă închinați la idoli, că Dumnezeu a zis la Deuteronom: Să nu-ți faci chip cioplit, nici asemănarea vreunui lucru din câte sunt în cer, sus, pe pământ, jos, în apă și sub pământ. Să nu te închini lor, să nu slujești lor. Preotul: Ce sunt acestea? Sectarul: Icoanele la care vă închinați voi! Preotul: Ia să-ți spun eu! Cine a făcut prima icoană? Sectarul: !!! Preotul: Dumnezeu a făcut pe om după chipul și asemănarea Sa. Sfântul Ioan Damaschin spune că prima icoană o face Dumnezeu, adică pe om, după chipul și asemănarea Sa. Sectarul: El a făcut, dar nouă ne-a poruncit să nu facem. Preotul: Iată, citește la Ieșire (23 29). Vezi în Biblie că tot ce este în biserică este făcut cu porunca lui Dumnezeu. Și icoanele și catapeteasma și sicriul Legii Domnului și heruvimii slavei și veșmintele preoților și mitra arhiereilor și cădelnițele și sfeșnicul cu șapte lumini, toate. Nu i-a zis Dumnezeu lui Moise? Moise, ia și fă o ladă de salcâm și o poleiește toată cu aur! Moise, fă doi drugi de salcâm îmbrăcați cu aur, și lada să aibă verigi, ca să bagi drugii și să ridici sicriul Legii. Moise, pune în lada aceea Tablele Legii, pe care ți le-am dat Eu pe Muntele Sinai. Pune șarpele de aramă, pe care l-ai făcut când îi mâncau șerpii în pustie, pune toiagul lui Aaron, care a înfrunzit când a rezemat de sicriul legii cele 12 toiege căci al lui Aaron în noaptea aceea a înfrunzit și a făcut migdale , și cupa cu mană o cupă de aur. Mana era ca pâinea uscată, din care au mâncat evreii în pustie 40 de ani. Astea nu erau lucruri de mâini omenești? Sectarul: Bine, dar locul de-a dreapta și de-a stânga Prea Sfintei Treimi este predestinat, că spune dar a ședea de-a dreapta și de-a stânga Mea nu este al meu a da, ci se va da celor pentru care s-a pregătit de către Tatăl Meu. Matei 20, 23. Preotul: Nu este adevărat! Mântuitorul zice: A ședea de-a dreapta Mea sau de-a stânga Mea nu este al Meu a da, ci celor pentru care s-a pregătit, căci aceste două locuri sunt rânduite Maicii Domnului și Sfântului Ioan Botezătorul de către Tatăl. Cine este Ioan Botezătorul? Cel mai mare om născut din femeie. Iar Maica Domnului cine este? Ce spune psalmul 44? De față a stătut Împărăteasa, de-a dreapta Ta, îmbrăcată în haină aurită și preaînfrumusețată. Dacă a născut pe Fiul lui Dumnezeu din Duhul Sfânt, a fost cămara Duhului Sfânt, L-a purtat în pântece și L-a alăptat. Cine poate fi mai mare decât ea? Ea este Împărăteasa Duhului Sfânt, Împărăteasa Heruvimilor și a Serafimilor! Toți sectarii și păgânii, în ziua judecății veți vedea voi atunci cine este Maica Domnului, când va străluci peste ceata Heruvimilor. Vai de capul vostru! Veți merge împreună cu satana în focul gheenei, toți care huliți pe Maica Domnului! Vedeți că Hristos era pe Cruce răstignit și scuipat și biciuit, însă nici atunci n-a uitat pe Maica Domnului. O arătă Sfântului Ioan Evanghelistul, zicând: Fiule, iată mama ta! Adică, ia-o în primire! Și a luat-o. Și către ea zice: Mamă, iată fiul tău! A dat-o în stăpânirea celui mai cinstit apostol și a mai trăit 15 ani până la mutarea ei la cer. Sectarul: Da, pentru că Ioan era într-adevăr fiul Maicii Domnului. Preotul: Nu este adevărat! Sfântul Ioan Evanghelistul era fiul lui Zevedeu. Era cel mai tânăr ucenic al Domnului nostru Iisus Hristos. Nu ai văzut tu în Evanghelie? Ioan și Iacov erau fiii lui Zevedeu, nu ai Maicii Domnului! Că Maica Domnului, n-a mai avut copii. Ce zice Scriptura: Și n-a cunoscut-o pe ea, până când n-a născut pe Cel întâi născut. Sectarul: Da. Dar de aici se înțelege că după aceea a mai avut și alți copii. Preotul: Cuvântul până când înseamnă veșnicie. Întoarce-Te, Doamne, până când , sau Iată, Eu sunt cu voi până la sfârșitul veacului. Ce? După sfârșitul veacului nu mai este Hristos cu ei? Și Mica, fata lui Saul, zice: N-a născut copil până n-a murit. Dar ce, a născut după ce a murit? Cuvântul până când înseamnă veșnicie. Nu că a cunoscut-o cândva alt bărbat înainte ca să mai nască. Sectarul: În Apocalipsă se spune de pecetea lui Antihrist, 666, care este puterea lui. Preotul: Tu crezi că numărul 666 se ia așa după slovă? Acești trei de șase simbolizează trei patimi cumplite care vor stăpâni lumea în vremea de pe urmă, și anume: Pofta fără de minte, adică desfrâu și beție cum n-a mai fost niciodată pe pământ; Mânie fără judecată, adică ură între oameni, războaie, răzbunare, crime de tot felul, ceartă și tulburare între creștini, între părinți și copii, așa cum scrie la Sfânta Evanghelie; și al treilea șase înseamnă închipuire pripită sau imaginație pripită, care duce la secte, dezbinări de tot felul, boli sufletești, vrăjitorie, deznădejde și sinucidere; Toate aceste patimi, care sunt simbolizate prin numărul 666 stăpânesc astăzi tot pământul, până când va veni sfârșitul lumii și judecata de apoi. Atunci fiecare va lua după faptele sale. Sectarul: Dar acest număr este vizibil și trebuie evitat. Preotul: Păi voi credeți că o să fie o pecete cu numărul 666? Prostii! Dacă tu ceri tu 666 la Apocalipsă, eu îți cer ție să-mi spui ce este jivină gândită și cal galben și cal roib și cal negru, și cetatea care naște. Cetatea se face femeie și naște. Cele șapte cupe ale mâniei lui Dumnezeu, cele șapte trâmbițe. Ia să-mi spui tu mie ce-s acelea? Sectarul: Nu știu! Preotul: Păi spune, măi! Toate acestea sunt simboluri în Sfânta Scriptură. Deci răul din draci aceasta este: poftă fără minte, mânie fără judecată și închipuire pripită. Asta înseamnă 666! Sectarul: Copiii mici de ce trebuie să se curețe prin botez, că ei sunt curați, n-au nici un păcat? Preotul: Pentru ca să se spele de păcatul strămoșesc, cu care ne naștem toți. N-ai citit tu în Psaltire: Căci întru fărădelegi m-am zămislit și în păcate m-a născut maica mea? Sectarul: Da, dar copilul când este mic nu are credință și Biblia spune: Cine va crede și se va boteza, acela se va mântui. Preotul: Voi știți câte botezuri sunt? Ați citit Dogmatica Sfântului Ioan Damaschin? Sectarul: Nu. Preotul: Sunt nouă botezuri până la sfârșitul lumii: Primul botez a fost potopul, pe vremea lui Noe. Al doilea botez a fost trecerea poporului ales prin Marea Roșie. Al treilea botez a fost botezul leviților, adică tăierea împrejur. Al patrulea botez a fost botezul lui Ioan Botezătorul, numit și botezul pocăinței. Al cincilea botez a fost botezul prin apă și prin Duh, botezul nostru creștin dat nouă de Hristos și de Sfinții Apostoli. Al șaselea botez este botezul Spovedaniei, instituit de Mântuitorul îndată după Înviere, când a dat Apostolilor puterea de a lega și a dezlega păcatele oamenilor: Orice veți dezlega pe pământ, va fi dezlegat și în ceruri și orice veți lega pe pământ va fi legat și în ceruri. Al șaptelea botez este botezul pogorârii Duhului Sfânt; când S-a pogorât în chip de limbi de foc și i-a făcut pe Apostoli să vorbească în toate limbile de sub cer. Al optulea botez este botezul sângelui, al muceniciei. Al noulea este botezul de la sfârșitul lumii, botezul cu foc, care nu mai este mântuitor, ci chinuitor pentru veacul veacului. Sectarul: Părinte, mi-am dat seama că eu nu sunt înțeles aici. Eu nu pot să mă lepăd de credința pe care am aflat-o, chiar dacă mi-ați răspuns la întrebările mele. Preotul: Într-adevăr, toți aceia care nu se supun Bisericii Ortodoxe, celei adevărate, rămân fracțiune eretică și nu se vor îndrepta, că zic Sfinții Părinți așa: De la tot păcatul se întoarce omul ușor, dar de la eres, foarte greu! Și aceasta pentru că se întunecă partea rațională a sufletului și degeaba îi spun eu că aici este alb, că el vede negru. Și atunci foarte greu se întoarce. Așa rămân toți sectanții, care s-au rupt de la dreapta credință! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Corina_Petre_1 428 mesaje Membru din: 28/01/2013 |
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 14:25
De la: 9am_750, la data 2013-09-20 14:11:46De la: Corina_Petre_1, la data 2013-09-20 13:45:27ce sa fac draga,,8 clase am asta este uni au invatat altii nu din anumite motiveDe la: 9am_750, la data 2013-09-20 12:55:44De la: Corina_Petre_1, la data 2013-09-20 12:35:19Constatare. Marea masa a marturisitorilor stau prost cu limba romana.da ai dreptate insa scriu repede si nu ma uit la ce scriu mai cresesc tastele,,scuze Mda, probabil nu ai prea dat pe la scoala in aia opt ani. Ca altfel ai fi aflat ca taman in anii aia (si numai in anii aia) se studiaza gramatica. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 14:30
De la: Corina_Petre_1, la data 2013-09-20 14:25:54bine draga bine asa este ai dreptate mie mi a cam placut sa studiez strazile ce sa faci asta e oamenii sunt diferitiDe la: 9am_750, la data 2013-09-20 14:11:46De la: Corina_Petre_1, la data 2013-09-20 13:45:27ce sa fac draga,,8 clase am asta este uni au invatat altii nu din anumite motiveDe la: 9am_750, la data 2013-09-20 12:55:44De la: Corina_Petre_1, la data 2013-09-20 12:35:19Constatare. Marea masa a marturisitorilor stau prost cu limba romana.da ai dreptate insa scriu repede si nu ma uit la ce scriu mai cresesc tastele,,scuze
|
KARP0V_ 1890 mesaje Membru din: 28/02/2013 |
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 14:30
De la: Corina_Petre_1, la data 2013-09-20 14:25:54De la: 9am_750, la data 2013-09-20 14:11:46De la: Corina_Petre_1, la data 2013-09-20 13:45:27ce sa fac draga,,8 clase am asta este uni au invatat altii nu din anumite motiveDe la: 9am_750, la data 2013-09-20 12:55:44De la: Corina_Petre_1, la data 2013-09-20 12:35:19Constatare. Marea masa a marturisitorilor stau prost cu limba romana.da ai dreptate insa scriu repede si nu ma uit la ce scriu mai cresesc tastele,,scuze Poate umbla dup fete sau dupa baieti si ca urmare nu avea timp sa cugete.
|
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 14:34
De la: 9am121159, la data 2013-09-20 14:21:31 9 am 750,ma bucur ca ai venit pe acest sait si ca marturisesti pe Dumnezeu.Problema este ca tu marturisesti pe Dumnezeu prin gura unor oameni in care te increzi iar Dumnezeu spune "Blestemat cel ce se increde in om, cercetati voi singuri care este adevarul' . Ce n-ai inteles? Dupa mine Ieremia pur si simplu a transmis o minciuna. Daca a transmis-o intentionat e rau, daca nici macar n-a inteles cuvantul Domnului e prost Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 14:37
De la: _Ingrid, la data 2013-09-20 14:34:29ingrid vorbeste frumos,,inca o data ei au o biblie trunchiata,,dumnezeu este bun si milostiv,,insa sa sti ca este si drept ca in imparatia lui dumnezeu nu poate intra stricaciunea nu ar mai fi dumnezeu daca nu ar fi drept,,De la: 9am121159, la data 2013-09-20 14:21:31 9 am 750,ma bucur ca ai venit pe acest sait si ca marturisesti pe Dumnezeu.Problema este ca tu marturisesti pe Dumnezeu prin gura unor oameni in care te increzi iar Dumnezeu spune "Blestemat cel ce se increde in om, cercetati voi singuri care este adevarul' . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 14:39
cum te numesti 159?
----------- Ma numesc " Copil al lui Dumnezeu" In ce priveste parasirea biserici sa sti si tu si alti ca este gresit sa parasesti biserica adevarata, nu pe cea neadevarata. Biserica cea adevarata trebuie sa aibe toate cele 10 prunci si credinta lui Isus. Apostolul Pavel a parasit biserica lui in care se pazeau cele 10 porunci, dar nu avea si credinta lui Isus.Eu am parasit o biserica care nu avea cele 10 porunci si credinta lui Isus, si Cel ce judeca stie ca ce scriu este si adevarat. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 14:40
karpov pe unde este andu?mai sti ceva de el?
|
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 14:41
De la: 9am_750, la data 2013-09-20 14:24:40ia si invata cate ceva de aici 159,,crede ma o sa ti prinda bine Un preot defect lovit de logica tribala.
|
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 14:42
De la: 9am_750, la data 2013-09-20 14:40:53karpov pe unde este andu?mai sti ceva de el? Este in India a devenit budist.
|
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 14:44
De la: KARP0V_, la data 2013-09-20 14:42:34De la: 9am_750, la data 2013-09-20 14:40:53karpov pe unde este andu?mai sti ceva de el?
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 14:46
De la: 9am121159, la data 2013-09-20 14:39:51cum te numesti 159?ce scri tu nu are nimic adevarat pavel nu a parasit nici o biserica ci a intemeiat cele 10 porunci nu le incalca nici o biserica ci oameni,,tu ti ai parasit biserica ca multi alti fara sa o cunosti cu adevarat innainte si ai fost influentata de cei din biserica in care esti acum,,copii ai lui dumnezeu suntem cu toti insa dumnezeu ne a lasat si nume ca sa ne deosebim ,,eu sunt george sarutmana sa fi iubita
|
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 14:46
nu te increde in ce spune ea ei ai o biblie trunchiata de cei razvratiti cale au infintat sectele lor
---------- Nu inteleg, de ce aveti in voi impotrivirea aceasta fata de ce ne spune Dumnezeu.Prooroci nu au cum sa greseasca, ei nu erau oameni invatati, ei doar transmiteau ce le spunea Dumnezeu..Iata ce scrie si biblia voastra care este tradusa tot de un preot. ieremia 17/5.Asa zice Domnul: "Blestemat fie omul care se increde in om si isi face sprijin din trup omenesc si a carui inima se departeaza de Domnul. 6.Acela va fi ca ierburile pustiului si nu va vedea cand va veni binele, ci va locui in locurile arse ale pustiului, in pamant neroditor si nelocuit. 7.binecuvantat fie omul care nadajduieste in Domnul si a carui nadejde este Domnul. 8.Deoarece acesta va fi ca pomul sadit linga ape, cae-si intinde radacinile pe langa rau, si nu stie cand vine arsita, frunzele lui sant verzi, la timp de seceta nu se teme si nu inceteaza a rodi. 9 am 750, pentru ca nu ai suport biblic,incerci sa ma acuzi pe mine, asa crezi ca doreste Dumnezeu sa marturisim? El doreste sa crestem in credinta dupa cuvantul Sau scris.Invata-te sa scri si sa vorbesti dupa Biblie,fara sa acuzi pe nedrept si Dumnezeu te va conduce pe calea cea dreapta, pe cale adevarului nu a minciuni, pe calea vieti nu pe calea morti, pe calea lumini nu pe calea intunericului. asta este doar in mintea ta pentru ca te simti stramtorata de argumente,,eu am spijin biblic tootal tie iti e greu sa crezi ca biblia ta pur si simplu este trunchiata,,asa cum ti am zis nicaieri nu scrie de icoana ce zici tu,,ci doar in bibliile trunchiate de uni dupa placul lor,,fi desteapta iesi din secta in care esti, --------- Domnilor mai cititi inca o data, eu am scris mai sus din Biblia ortodocsilor. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 14:47
De la: 9am_750, la data 2013-09-20 14:37:42De la: _Ingrid, la data 2013-09-20 14:34:29ingrid vorbeste frumos,,inca o data ei au o biblie trunchiata,,dumnezeu este bun si milostiv,,insa sa sti ca este si drept ca in imparatia lui dumnezeu nu poate intra stricaciunea nu ar mai fi dumnezeu daca nu ar fi drept,,De la: 9am121159, la data 2013-09-20 14:21:31 9 am 750,ma bucur ca ai venit pe acest sait si ca marturisesti pe Dumnezeu.Problema este ca tu marturisesti pe Dumnezeu prin gura unor oameni in care te increzi iar Dumnezeu spune "Blestemat cel ce se increde in om, cercetati voi singuri care este adevarul' . Doar am tras concluzii la ce-a zis Ieremia
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|