Info
x
Cine este dumnezeu ?!!!!
|
9am121159 2234 mesaje Membru din: 21/08/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 18 Septembrie 2013, ora 14:57
20 Rugați-vă ca fuga voastră să nu fie iarna, nici într-o zi de Sabat.
21 Pentru că atunci va fi un necaz așa de mare, cum n-a fost niciodată de la începutul lumii până acum și nici nu va mai fi. Dan 9.26; Dan 12.1; Ioel 2.2; 22 Și dacă zilele acelea n-ar fi fost scurtate, nimeni n-ar scăpa; dar, din pricina celor aleși, zilele acelea vor fi scurtate. Isa 65.8-9; Zah 14.2-3; 23 Atunci dacă vă va spune cineva: Iată, Hristosul este aici sau acolo, să nu-l credeți. Marc 13.21; Luc 17.23; Luc 21.8; 24 Căci se vor scula hristoși mincinoși și proroci mincinoși; vor face semne mari și minuni, până acolo încât să înșele, dacă va fi cu putință, chiar și pe cei aleși. Deut 13.1; Mat 24.5-11; 2Tes 2.9-11; Apoc 13.13; Rom 8.28-30; 2Tim 2.19; 25 Iată că v-am spus mai dinainte. 26 Deci dacă vă vor zice: Iată-L în pustiu, să nu vă duceți acolo! Iată-L în odăițe ascunse, să nu credeți. 27 Căci, cum iese fulgerul de la răsărit și se vede până la apus, așa va fi și venirea Fiului omului. Luc 17.24; 28 Oriunde va fi stârvul, acolo se vor aduna vulturii. Iov 39.30; Luc 17.37; 29 Îndată după acele zile de necaz soarele se va întuneca, luna nu-și va mai da lumina ei, stelele vor cădea din cer, și puterile cerurilor vor fi clătinate. Dan 7.11-12; Isa 13.10; Ezec 32.7; Ioel 2.10-31; Ioel 3.15; Amos 5.20; Amos 8.9; Marc 13.24; Luc 21.25; Fapt 2.20; Apoc 6.12; 30 Atunci se va arăta în cer semnul Fiului omului, toate semințiile pământului se vor boci și vor vedea pe Fiul omului venind pe norii cerului cu putere și cu o mare slavă. Dan 7.13; Zah 12.12; Mat 16.27; Marc 13.26; Apoc 1.7; 31 El va trimite pe îngerii Săi cu trâmbița răsunătoare, și vor aduna pe aleșii Lui din cele patru vânturi, de la o margine a cerurilor până la cealaltă. Mat 13.41; 1Cor 15.52; 1Tes 4.16; 32 De la smochin învățați pilda lui: când îi frăgezește și înfrunzește mlădița, știți că vara este aproape. Luc 21.29; Iac 5.9; 33 Tot așa, și voi, când veți vedea toate aceste lucruri, să știți că Fiul omului este aproape, este chiar la uși. 34 Adevărat vă spun că nu va trece neamul acesta, până se vor întâmpla toate aceste lucruri. Mat 16.28; Mat 23.36; Marc 13.30; Luc 21.32; 35 Cerul și pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece. Ps 102.26; Isa 51.6; Ier 31.35-36; Mat 5.18; Marc 13.31; Luc 21.23; Evr 1.11; Îndemn la veghere. 36 Despre ziua aceea și despre ceasul acela, nu știe nimeni: nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl. Marc 13.32; Fapt 1.7; 1Tes 5.2; 2Pet 3.10; Zah 14.7; 37 Cum s-a întâmplat în zilele lui Noe, aidoma se va întâmpla și la venirea Fiului omului. 38 În adevăr, cum era în zilele dinainte de potop, când mâncau și beau, se însurau și se măritau, până în ziua când a intrat Noe în corabie, Gen 6.3-5; Gen 7.5; Luc 17.26; 1Pet 3.20; 39 și n-au știut nimic, până când a venit potopul și i-a luat pe toți, tot așa va fi și la venirea Fiului omului. 40 Atunci, din doi bărbați care vor fi la câmp, unul va fi luat, și altul va fi lăsat. Luc 17.34; 41 Din două femei care vor măcina la moară, una va fi luată, și alta va fi lăsată. 42 Vegheați, dar, pentru că nu știți în ce zi va veni Domnul vostru. Mat 25.13; Marc 13.33; Luc 21.36; 43 Să știți că, dacă ar ști stăpânul casei la ce strajă din noapte va veni hoțul, ar veghea și n-ar lăsa să-i spargă casa. Luc 12.39; 1Tes 5.2; 2Pet 3.10; Apoc 3.3; Apoc 16.15; 44 De aceea, și voi fiți gata; căci Fiul omului va veni în ceasul în care nu vă gândiți. Mat 25.13; 1Tes 5.6; 45 Care este deci robul credincios și înțelept pe care l-a pus stăpânul său peste ceata slugilor sale, ca să le dea hrana la vremea hotărâtă? Luc 12.42; Fapt 20.28; 1Cor 4.2; Evr 3.5; 46 Ferice de robul acela pe care stăpânul său, la venirea lui, îl va găsi făcând așa! Apoc 16.15; 47 Adevărat vă spun că îl va pune peste toate averile sale. Mat 25.21-23; Luc 22.29; 48 Dar dacă este un rob rău, care zice în inima lui: Stăpânul meu zăbovește să vină! 49 Dacă va începe să bată pe tovarășii lui de slujbă și să mănânce și să bea cu bețivii, 50 stăpânul robului aceluia va veni în ziua în care el nu se așteaptă și în ceasul pe care nu-l știe, 51 îl va tăia în două, și soarta lui va fi soarta fățarnicilor; acolo va fi plânsul și scrâșnirea dinților. |
|
IonOOO 376 mesaje Membru din: 28/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 18 Septembrie 2013, ora 20:21
Fl_Orion999 Domnule,ati scris:"nea ioane....nea ioane....nimic nu ma mai mira in ce te priveste....cand ai nume de sluga si te comporti ca atare, e normal sa crezi ca toti ceilalti sunt egali cu tine....."
Uitati cum vad eu lucrurile: Incepem cu o intrebare: In timp,nu se cunosc oameni cu nume de sluga ce au ajuns in pozitii inalte in societatile in care au trait,sau traiesc ? Sigur ca da! Nu cred ,ca este cazul sa dam exemple,caci ar fi prea multe exemple,este inutil. Fiindca veni vorba,sa stiti apoi ca din punct de vedere biblic,sau anatomic,oamenii nu se impart in oameni,superiori si oameni inferiori. Acest subiect de forum,ce este unul religios,ne da dreptul sa discutam liber despre religie. Toti oamenii sunt creatura lui Dumnezeu. Acei oameni insa care aud Evanghelia ,si o primesc sunt infiati de Dumnezeu,devenind copii ai lui Dumnezeu. Cum Dumnezeu este numit Rege,Imparat al intregului Univers,copii Sai nu sunt niste printi? Da doresc ca toti oamenii sa se intoarca la Dumnezeu, ca astfel,cu totii sa fim mintuiti si sa-L ascultam sa-L slavim pe Dumnezeu,sa mostenim cu totii Imparatia cerurilor pentru o eternitate de timp. Sa nu uitam ca conditia de maintuire,este credinta in Isus Hristos. " Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica." (Extras din Biblie) www.youtube.com/watch?v=DAHLASYTG-4 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Septembrie 2013, ora 20:30
De la: IonOOO, la data 2013-09-18 20:21:57Fl_Orion999 Domnule,ati scris:"nea ioane....nea ioane....nimic nu ma mai mira in ce te priveste....cand ai nume de sluga si te comporti ca atare, e normal sa crezi ca toti ceilalti sunt egali cu tine....." exact ce-ti spuneam.....
Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept ïżœi recunoaïżœte cïżœ, pe deasupra ambiïżœiilor, intrigilor ïżœi urilor, este Patria, este veïżœnicia neamului, ïżœi cïżœ acolo trebuie sïżœ ne ïżœntïżœlnim totdeauna, chiar dacïżœ nu ne ïżœnïżœelegem de fiecare datïżœ."(Ion Antonescu) *** ,,ïżœn ziua de azi, pentru a stïżœpïżœni cïżœt mai mulïżœi oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odatïżœ ce ai sufletul, ai omul; iar cïżœnd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
9am_750 3755 mesaje Membru din: 3/09/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Septembrie 2013, ora 20:45
dumnezeu este cel ce este,,este cel viu,,este insasi viata
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Septembrie 2013, ora 20:49
Omul a fost creat de Dumnezeu, dupa chipul si asemanarea Sa. El este singura faptura pe care a zidit-o Dumnezeu cu mainile Sale, iar nu numai prin cuvant, ca pe toate celelalte. L-a creat apoi cu sfatul celor trei persoane ale Prea Sfintei Treimi, ca zice la Facere : " Sa facem om dupa chipul si asemanarea Noastra " ( Facere 1, 26 ) . Trupul omului a fost creat din pamant, iar sufletul lui a fost insuflat de Dumnezeu in chip nevazut. Omul este compus din doua parti - trup si suflet - dihotomism, asa cum ne invata Biserica noastra Ortodoxa; iar nu din trei parti - trup, suflet si duh- trihotomism, cum invatau unii scriitori bisericesti vechi. Omul are duh, adica suflet animal ca toate vietatile, din care izvorasc puterile firesti ca : puterea seminala, cea crescatoare, de hranire, de conservare, instinctele etc. Dar sufletul animal al omului apartine trupului si nu trebuie sa-l confundam cu sufletul de origine divina creat de Dumnezeu in om, care se uneste cu trupul in clipa zamislirii si se duce la cele vesnice prin moarte. Trupul se va reuni cu sufletul la judecata viitoare, insa va invia induhovnicit, iar nu cum a fost pe pamant.
ilie cleopa Raporteaza abuz de limbaj |
|
KARP0V_ 1890 mesaje Membru din: 28/02/2013 |
Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 08:53
De la: 9am_750, la data 2013-09-18 20:49:08Omul a fost creat de Dumnezeu, dupa chipul si asemanarea Sa. El este singura faptura pe care a zidit-o Dumnezeu cu mainile Sale, iar nu numai prin cuvant, ca pe toate celelalte. L-a creat apoi cu sfatul celor trei persoane ale Prea Sfintei Treimi, ca zice la Facere : " Sa facem om dupa chipul si asemanarea Noastra " ( Facere 1, 26 ) . Trupul omului a fost creat din pamant, iar sufletul lui a fost insuflat de Dumnezeu in chip nevazut. Omul este compus din doua parti - trup si suflet - dihotomism, asa cum ne invata Biserica noastra Ortodoxa; iar nu din trei parti - trup, suflet si duh- trihotomism, cum invatau unii scriitori bisericesti vechi. Omul are duh, adica suflet animal ca toate vietatile, din care izvorasc puterile firesti ca : puterea seminala, cea crescatoare, de hranire, de conservare, instinctele etc. Dar sufletul animal al omului apartine trupului si nu trebuie sa-l confundam cu sufletul de origine divina creat de Dumnezeu in om, care se uneste cu trupul in clipa zamislirii si se duce la cele vesnice prin moarte. Trupul se va reuni cu sufletul la judecata viitoare, insa va invia induhovnicit, iar nu cum a fost pe pamant. Dumnezeu a fost creat de om dupa chipul si asemanarea sa. De aceea dumnezeu apare in biblie ca un criminal in serie(potopul, Sodoma si Gomora), un violator(sex neprotejat cu Maria Precista), foloseste un vocabular golanesc si dictatorial(''ucide-i pe toti cei ai lui Amalek, barbati, femei, copii si prunci si toate animalele lor'')....De fapt prin comportamentul lui dumnezeu e prezentat ca un personaj malefic
|
Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 08:55
De la: 9am_750, la data 2013-09-18 20:45:47dumnezeu este cel ce este,,este cel viu,,este insasi viata S-o crezi tu!
|
Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 09:02
De la: IonOOO, la data 2013-09-18 20:21:57Fl_Orion999 Domnule,ati scris:"nea ioane....nea ioane....nimic nu ma mai mira in ce te priveste....cand ai nume de sluga si te comporti ca atare, e normal sa crezi ca toti ceilalti sunt egali cu tine....." Daca am crede toti ca ce scrie in povestile Bibliei, Alba ca Zapada si Scufita Rosie este adevarat inca am trai cu totii in Evul Mediu! S-a terminat Ioane nu puteti sa mai ardeti oameni pe rug, nu mai puteti ucide oameni nevinovati ca pe vremea lui Arcadius sau Carol cel Mare. Cu alte cuvinte nu mai puteti fi criminali folosindu-va de numele unui ucigas inexistent. Fara biblie sunteti zero barat, nu aveti nicio dovada. Dumnezeul vostru primitiv nu are nici telefon nici email nici acces la vreun post TV si mai aveti pretentia ca este omni-impotent
|
|
|
|
Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 10:04
De la: KARP0V_, la data 2013-09-19 08:53:22dumnezeu ce l via a omorat pacatul ca nu ne a creat sa ne scaldam in ppacat,,de aia dumnezeu are cea mai mare pretentie la om pentru ca doar lui ia insuflat duhul sau insa el prin libertatea sa a ales pacatul,,nu poti servi la 2 stapani in acei oameni nu a mai fost nimic dumnezeiesc ppacatul ia inrobit pe toti de aia oameni sau pierdut singuri nu ia pierdut dumnezeu ,,el a ales sa innoiasca lumea mereu prin adam dandui posibilitatea omeniri sa si stearga pacatul neascultari,,,prin noe reinnoind lumea pierduta prin pacat,,,si prin hristos unicul sau fiu care sa facut om pentru noi si a patimit pentru nooi ca sa ne arate calea adevarul si viata ca prin el sa ne mantuim si sa ne intoarcel la tatal noustru cel ceresc de la care am primit viata,,caci viata asta efemera nu este altcva decat o incercare pentru noi pentru a dobandi viata vesnica pentru care am fost creatiDe la: 9am_750, la data 2013-09-18 20:49:08Omul a fost creat de Dumnezeu, dupa chipul si asemanarea Sa. El este singura faptura pe care a zidit-o Dumnezeu cu mainile Sale, iar nu numai prin cuvant, ca pe toate celelalte. L-a creat apoi cu sfatul celor trei persoane ale Prea Sfintei Treimi, ca zice la Facere : " Sa facem om dupa chipul si asemanarea Noastra " ( Facere 1, 26 ) . Trupul omului a fost creat din pamant, iar sufletul lui a fost insuflat de Dumnezeu in chip nevazut. Omul este compus din doua parti - trup si suflet - dihotomism, asa cum ne invata Biserica noastra Ortodoxa; iar nu din trei parti - trup, suflet si duh- trihotomism, cum invatau unii scriitori bisericesti vechi. Omul are duh, adica suflet animal ca toate vietatile, din care izvorasc puterile firesti ca : puterea seminala, cea crescatoare, de hranire, de conservare, instinctele etc. Dar sufletul animal al omului apartine trupului si nu trebuie sa-l confundam cu sufletul de origine divina creat de Dumnezeu in om, care se uneste cu trupul in clipa zamislirii si se duce la cele vesnice prin moarte. Trupul se va reuni cu sufletul la judecata viitoare, insa va invia induhovnicit, iar nu cum a fost pe pamant. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 10:06
De la: KARP0V_, la data 2013-09-19 08:55:32crede o si tuDe la: 9am_750, la data 2013-09-18 20:45:47dumnezeu este cel ce este,,este cel viu,,este insasi viata fi destept,,alta cale nu exista
|
Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 10:08
La caderea lui Adam au contribuit doua patimi rationale ale omului - mandria si pofta. Prin caderea sa, omul Adam nu a pierdut total harul lui Dumnezeu, caci a cazut din ispita diavolului. Astfel, harul si arvuna mantuirii au ramas in om, pentru ca a gresit din nestiinta si pentru ca este purtator de trup pamantesc. Numai celui ce se leapada de Dumnezeu i se ia harul Duhului Sfant, dar si acesta. este primit prin pocainta. Iar cel ce greseste din nestiinta, pastreaza harul, insa acoperit de pacate. Iata pentru care pricina femeia lui Adam s-a numit Eva, adica Viata, iar nu moarte, pentru ca nu a cazut total ca diavolul si apoi pentru ca prin a doua Eva, · adica Maica Domnului, se va izbavi neamul omenesc.
|
Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 10:10
Dupa cuvantul Sfantului Ioan Gura de Aur, indoit a fost creat omul, cu trup si suflet; indoit a fost si pomul cunostintei binelui si raului; indoita si urmarea greselii lui Adam; indoit este si raiul- raiul pamantesc, sau sanul lui Avraam, unde stau sufletele dreptilor pana la judecata viitoare si raiul ceresc, adica imparatia cerurilor unde vor intra dreptii pana dupa a doua judecata. Iar mancarea din pomul cunostintei binelui si raului inseamna " cat de bine era omului daca nu manca si cat de rau este ca a mancat "
|
Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 10:14
Despre ingeri trebuie sa stim ca ei s-au zidit numai prin gandirea lui Dumnezeu, dar nu erau neschimbatori, ci i-a lasat ca ei singuri sa castige prin lupta neschimbarea. Atat ingerii cat si primii oameni nu aveau imaginatie. Cum au cazut ingerii in imaginatie, indata au cazut din cer in iad, ca doreau sa fie asemenea " celui Preainalt " . Iar oamenii au cazut in clipa cand s-au indoit de cuvantul lui Dumnezeu. Indata ce satana le-a rapit frica de moarte, zicand : " Nu veti muri, ci veti fi vii... " , omul a cazut in imaginatie si apoi in pacat. Cea mai mare paguba este sa uite omul de moarte. Cum i-a sters omului din minte frica mortii, indata a murit prin pacat. Sfantul Ioan Gura de Aur spune ca primul om a cazut prin trei lucruri : femeia, lemnul ( pomul ) si neascultarea. Si tot prin trei lucruri va fi mantuit : Maica Domnului, Crucea si ascultarea.
|
Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 10:15
cele scrise mai sus synt spuse de ilie cleopa
|
sunt_al_naibii 3127 mesaje Membru din: 7/08/2010 |
Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 10:17
De la: 9am_750, la data 2013-09-19 10:15:48cele scrise mai sus synt spuse de ilie cleopa mars la munca...
Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor
mistico-religioase sălbatice pot ajunge la
inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevăratului Dumnezeu--------"Dragostea infinită este singurul ADEVĂR ... orice altceva este o iluzie."
- David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
|
|
Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 10:23
sa incerci sa vorbesti mai frumos iti va prinde bine
|
Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 10:26
Totusi Dumnezeu nu l-a parasit pe om. I-a dat mijloace de indreptare, de pocainta si de mantuire. Mai intai i-a lasat harul mantuirii, desi inabusit de pacate. Apoi i-a dat legea constiintei ca sa-l invete si sa-l mustre pentru cele rele. I-a lasat in inima dorul raiului pierdut, adica nostalgia paradisului, care ii da omului ravna pentru rugaciune, lacrimi de pocainta, simtire duhovniceasca spre cele bune. In Hronograf se spune ca dupa izgonirea lui Adam din rai, patruzeci de zile a plans stramosul Adam la portile raiului, cerand iertare, insa heruvimii care strajuiau portile raiului nu i-au mai deschis, caci nu mai putea sa intre in nemurire omul muritor fara pocainta si jertfa de rascumparare a lui Hristos. Atunci, intorcandu-se Adam inapoi pe pamant, a inceput a-l ara, a-l semana si a lucra in sudoarea fruntii sale, ca sa-si dobandeasca painea cea de toate zilele.
|
Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 10:27
De la: 9am_750, la data 2013-09-19 10:23:02sa incerci sa vorbesti mai frumos iti va prinde bine vrei sa-ti zic ceva frumos sa-ti mearga bine toata ziua....??? daca da...continua sa faci pe lupu' moralist si sa scrii aberatii....
inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevăratului Dumnezeu--------"Dragostea infinită este singurul ADEVĂR ... orice altceva este o iluzie."
- David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
|
|
Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 10:29
De la: 9am_750, la data 2013-09-19 10:26:48Totusi Dumnezeu nu l-a parasit pe om. I-a dat mijloace de indreptare, de pocainta si de mantuire. Mai intai i-a lasat harul mantuirii, desi inabusit de pacate. Apoi i-a dat legea constiintei ca sa-l invete si sa-l mustre pentru cele rele. I-a lasat in inima dorul raiului pierdut, adica nostalgia paradisului, care ii da omului ravna pentru rugaciune, lacrimi de pocainta, simtire duhovniceasca spre cele bune. In Hronograf se spune ca dupa izgonirea lui Adam din rai, patruzeci de zile a plans stramosul Adam la portile raiului, cerand iertare, insa heruvimii care strajuiau portile raiului nu i-au mai deschis, caci nu mai putea sa intre in nemurire omul muritor fara pocainta si jertfa de rascumparare a lui Hristos. Atunci, intorcandu-se Adam inapoi pe pamant, a inceput a-l ara, a-l semana si a lucra in sudoarea fruntii sale, ca sa-si dobandeasca painea cea de toate zilele. am impresia ca si tu te-ncadrezi la categoria ,,prosti da' multi....''
|
|
Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 10:34
eu nu fac morala nimanui va aduc doar la cunostinta ce spun oamenii in masura sa o faca dim prizma cunostintelor si trairilor, nu i nici o aberatie este un adevar,,fi destept
|
Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 10:43
Deosebirea dintre caderea ingerilor rai si a omului este ca ingerii au cazut cu voia lor, deci din libertate, iar omul a cazut din amagire si din indemnul diavolului. Iar " pacatul cu sfatuire " , spune Sfantul Ioan Gura de Aur, " jumatate este al celui ce il face si jumatate al celui ce l-a sfatuit " . Dumnezeu a ingaduit omului in rai sa faca pacatul cel mai mic, adica sa manance din pomul cunostintei binelui si raului. Ca daca manca din pomul Vietii, cum spune Sfantul Ioan Gura de Aur, omul nu mai avea pocainta niciodata, se impietrea la inima ca diavolul, cadea ca diavolul, nu mai murea niciodata si se chinuia in veci in iad, asemenea satanei.
|
Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 10:45
De la: 9am_750, la data 2013-09-19 10:34:19eu nu fac morala nimanui va aduc doar la cunostinta ce spun oamenii in masura sa o faca dim prizma cunostintelor si trairilor, nu i nici o aberatie este un adevar,,fi destept tot dobitoc ramai....cel putin pune mana pe carte si invata macar sa scrii corect....
|
|
Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 10:48
De la: sunt_al_naibii, la data 2013-09-19 10:45:19ai dreptate dar vezi ca mai de seama ca scrisul este sufletul tau care este vesnic si destept nu te lasa influentat si totodata pacalitDe la: 9am_750, la data 2013-09-19 10:34:19eu nu fac morala nimanui va aduc doar la cunostinta ce spun oamenii in masura sa o faca dim prizma cunostintelor si trairilor, nu i nici o aberatie este un adevar,,fi destept
|
Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 10:48
fi
|
Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 10:52
De la: 9am_750, la data 2013-09-19 10:48:00De la: sunt_al_naibii, la data 2013-09-19 10:45:19ai dreptate dar vezi ca mai de seama ca scrisul este sufletul tau care este vesnic si destept nu te lasa influentat si totodata pacalitDe la: 9am_750, la data 2013-09-19 10:34:19eu nu fac morala nimanui va aduc doar la cunostinta ce spun oamenii in masura sa o faca dim prizma cunostintelor si trairilor, nu i nici o aberatie este un adevar,,fi destept sic. tir....cretinelule....
|
|
Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 10:54
Cat priveste originea raiului, el a fost creat de Dumnezeu odata cu crearea primului om, caruia i-a fost incredintat sa-l lucreze si sa-l stapaneasca. Iadul a fost creat de Dumnezeu pentru ingerii cazuti care s-au prefacut in diavoli, inainte de crearea omului, adica in clipa cand Lucifer a cugetat " sa fie asemenea " cu Dumnezeu. Altceva este raiul si altceva este Imparatia Cerurilor. Raiul a fost destinat omului inainte de cadere, in care stau si sufletele dreptilor pana la judecata de apoi, fiind numit si " sanul lui Avraam " ; iar Imparatia Cerurilor este locul unde se afla scaunul si slava Prea Sfintei Treimi si unde vor intra sufletele dreptilor dupa judecata de apoi, fiiind numita si " fericirea vesnica " ( Matei 25, 46 ) .
|
Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 10:56
sa treiesti sa fi sanatos,,si incearca sa votbesti mai frumos o sa ti prinda bina
|
Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 10:56
bine
|
Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 11:02
Care este numarul ingerilor cazuti din cer, dupa Sfanta Scriptura si Sfintii Parinti, in ce loc stau diavolii pana la judecata viitoare si de au voie sa ispiteasca si sa piarda pe oameni ?
Dumnezeiasca Scriptura nu ne arata exact numarul ingerilor cazuti din cer, ci numai ne spune ca cei ce au cazut din cer impreuna cu Lucifer " au fost a treia parte din stelele cerului " , adica din ingeri ( Apocalipsa 12, 4, 9 ) . Iar locuinta ingerilor cazuti este in vazduh, adica locul dintre cer si pamant ( Efeseni 6, 12 ) . In alt loc spune ca ingerii rai sunt aruncati in intuneric, adica departe de fata lui Dumnezeu, pana la judecata viitoare ( Isaia 14,12,15; II Petru 2; 4; Iuda 1, 6; Luca 8, 31 ) . Crestinii, toti oamenii drepti ai lui Dumnezeu sunt ispititi si suparati de diavoli cu ingaduinta si voia lui Dumnezeu, pentru a nu se mandri, pentru a li se incerca credinta si pentru a-si pune toata nadejdea lor numai in Dumnezeu ( II Corinteni 12, 7; I Petru 1, 6-7 ) . De asemenea, crestinii sunt ispititi de diavol, pentru incercarea dragostei lor fata de Dumnezeu ( Deuteronom 13, 3 ) ; pentru incercarea supunerii oamenilor fata de Dumnezeu ( Deuteronom 8, 2 ) ; pentru a se alege cei buni de cei rai si a se invrednici de mai multa plata. Ispitele diavolului, insa, nu intrec niciodata puterile noastre, " caci Dumnezeu nu ingaduie sa fim ispititi mai presus de puterile noastre " ( I Corinteni 10, I3; II Petru 2, 9; Apocalipsa 3,10 ) . 10. Din ce cauza a cazut omul din rai ? Din mandrie, din neascultare sau din amagirea diavolului ? A cazut din toate aceste pricini. Si din mandrie, caci a voit sa fie asemenea Ziditorului sau; si din lacomie, pentru ca a mancat din pomul oprit; si din neascultare, si din zavistia si amagirea diavolului ( Sf. Maxim Marturisitorul, Filocalia, vol. III. pag. 153; Facere 3, 1-7; II Corinteni 11, 3; I Corinteni 7, 5; Matei 4, 1; I Tesaloniceni 3, 5 ) . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 11:04
De la: 9am_750, la data 2013-09-19 10:56:14sa treiesti sa fi sanatos,,si incearca sa votbesti mai frumos o sa ti prinda bina ia mai du-te....bey...c-ai reusit sa ne plictisesti....chiar vrei sa ti se spuna in mod explicit ca nu esti binevenit sau iti place sa fi injurat.....
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept ïżœi recunoaïżœte cïżœ, pe deasupra ambiïżœiilor, intrigilor ïżœi urilor, este Patria, este veïżœnicia neamului, ïżœi cïżœ acolo trebuie sïżœ ne ïżœntïżœlnim totdeauna, chiar dacïżœ nu ne ïżœnïżœelegem de fiecare datïżœ."(Ion Antonescu) *** ,,ïżœn ziua de azi, pentru a stïżœpïżœni cïżœt mai mulïżœi oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odatïżœ ce ai sufletul, ai omul; iar cïżœnd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
|
|

fi destept,,alta cale nu exista