Info
x
Cine este dumnezeu ?!!!!
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 12 August 2013, ora 08:38
De la: Yorick, la data 2013-08-11 23:45:47De la: _Ingrid, la data 2013-08-11 18:34:37De la: gabigabi2, la data 2013-08-11 18:25:51[ ma crezi daca-ti spun ca ieri m-am gindit toata ziua la tine, intrebindu-ma daca sa te caut ca sa vad ce mai faci ? deci : ma bucur sa te vad, SEMN ca esti bine ! si, apropo : chiar asa am si scris ca, aparitia primului ciclu este Semnul maturizarii sexuale si aptitudinea organismului de a procreea, ceea ce nu implica , insa si obligativitatea natalitatii !interesant ca ai adus in discutie bunastarea ca factor al sporirii populatie si, eu as zice ca-i vitavercea, dar n-am vrut sa-l introduc ca subiect ! cel putin in lumea noastra occidentala Nu se mai fac 10 -12 copii ca acum 100 ani si ceau' Impusese acel nr. de 4 copii, tocmai ptr. ca si populatia Ro scadea vertiginos si periculos , oamenii facind doar 1-2 copii din spaima zilei de miine , ceea ce s-ar zice ca se contrazice cu ce voi spune in continuare, dar voi incerca sa argumentez : intr-o societate "normala " si nu impusa precum comunismul , cind apare saracia si instabilitatea, nesiguranta in viata de zi cu zi, tendinta naturala este de a se naste mai mult, tocmai ptr. a acoperi prin numarul mare al nasterilor pierderile datorate vicisitudinelor vietii ! |
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 August 2013, ora 08:46
De la: gabigabi2, la data 2013-08-12 08:19:57De la: _Ingrid, la data 2013-08-11 19:14:49De la: gabigabi2, la data 2013-08-11 19:08:31De la: _Ingrid, la data 2013-08-11 18:34:37De la: gabigabi2, la data 2013-08-11 18:25:51[ Nu inteleg deloc aceasta turnura a discutiei. Care-i partea relevanta pentru tinerii de astazi? Care-i legatura cu credinta, cu religia? Sunt total de acord cu Yorick, omul e liber sa decida el insusi pentru sine, nu e catel de rasa sa-l programezi pentru monta. Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
Postat pe: 12 August 2013, ora 09:13
iar eu nu inteleg de ce nu intelegi cum de s-a ajuns cu discutia la acest punct ! @159 a propus Casatoria din frageda copilarie ptr. a preintimpina preacurviile si deviatiile sexuale ale timpului nostru si Asta este legatura cu religia facuta de ea ! tu si Black v-ati aratat oripilati de ideea celor 8 ani , iar eu am argumentat ca nu-i nici-o noutate si Istoria ne-o spune in clar ,iar in tarile Calde este un lucru natural deoarece si maturizarea organismului se face cu repeziciune ....si da, maturizarea nu implica si Obligatia de a naste , indiferent de virsta, caci este libertatea omului de a alege .... nu mai deschid acest subiect spinos al intreruperii de sarcina sau contraceptiei cu care Religia nu este de acord, ca iar o sa ma-ntrebi cum am ajuns cu discutia acolo, desi Inceputul a fost clar enuntat de catre @159 prin citarea Evangheliei ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 August 2013, ora 09:31
De la: gabigabi2, la data 2013-08-12 09:13:34 Aici nu inteleg care-i partea care asigura omului libertatea de a alege, de a-si hotara soarta. Nu e vorba de preacurvie, ci de faptul ca fiind casatorit de la 8 ani, nu mai poate hotara de capul lui sa plece in Tanganika sa salveze de la disparitie musca cu cinci picioare, sau in California sa puna umarul la un nou Facebook De la: gabigabi2, la data 2013-08-12 09:13:34 Si ce daca nu e nici o noutate? nici cruciadele nu ar fi o noutate, totusi nu suntem deloc de acord cu Razboiul Sfant, purtat de arabi, chiar ii numim teroristi. De la: gabigabi2, la data 2013-08-12 09:13:34 Pai cum ii asiguri liberatea de a alege daca l-ai insurat deja? Eu singurul lucru pe care l-am decis pentru copiii mei fara sa tin cont de personalitatea fiecaruia a fost sa ii dau la scoala la sase ani. Am considerat ca asa le scurtez copilaria de bloc cu un an, si le daruiesc un an de tinerete la absolvire. Dupa care ei au decis sa se casatoresca sau nu si sunt foarte multumita de modul in care am gandit. Decat sa ii casatoresti la 8 ani, mai bine ii educi si le cultivi valorile morale daca esti cu adevarat un parinte responsabil. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 12 August 2013, ora 09:50
Ingrid, ai adus iar discutia in planul strict personal , desi era doar de principiu !
in ideea ca lumea s-a stricat si nu mai sunt nici printzipuri ,nici morala si nici scoala si nici societatea nu le mai promoveaza, RELIGIA propune o intoarcere la obiceiurile / traditiile din vechime ! Atit si nimic altceva ....din punctul meu de vedere, este Imposibil acest lucru, caci oamenii au devenit super- individualisti si nu mai concep sa se supuna unor deziderate majore , luptind ptr. libertatea individuala care, hehehe - dar nu-i un ris de bucurie sau satisfacie - e din ce in ce mai limitata !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 August 2013, ora 10:03
De la: gabigabi2, la data 2013-08-12 09:50:11Ingrid, ai adus iar discutia in planul strict personal , desi era doar de principiu ! Poate ai dreptate, intentia mea era sa dau un exemplu, exemplul personal, pentru a vedea cat e de valabil principiul. Pentru ca intre teorie si practica sunt diferente mari care trebuie subliniate cand vorbim despre vietile unor oameni. Urasc sabloanele si judecatile aiuristice, care nu au aplicabilitate pe persoane cunoscute, ci numai asa, in abstract, asupra unor persoane ipotetice cu care nu avem nici o tangenta. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 August 2013, ora 10:14
De la: gabigabi2, la data 2013-08-12 09:50:11Ingrid, ai adus iar discutia in planul strict personal , desi era doar de principiu ! Gabi, nu mai incerca degeaba sa dregi busuiocul. Pocaita a dat-o rau de tot de gard. Mai reciteste-i postarea si mai stam de vorba: "Vad un serial indian pe National tv. ,in care traditia lor prevede casatoria la 8 ani,dar dupa casatorie mai stau 5 ani, deci au timp sa se cunoasca.....si daca le vine are baiatu la cine merge si fata la fel decat sa inceapa sa se masturbeze ca ai nostri iar dupa ce practica....... nu prea-si mai vin la normal.Deci de aici vin practicile scarboase de tot felul de care toti auzim peste tot." Daca le vine, e OK si la 8 ani si la 10...si dupa ce se casatoresc la 13 ani? Tu te auzi atunci cand o sustii pe doamna care acuza ortodocsii pentru ca nu urmeaza calea dreapta? Daca fac un copil la 13 ani, care le este viitorul? Se mai duc la scoala? Cine le creste copilul? Daca asta se intampla acum 200 de ani, tu vrei ca noi sa traim tot ca atunci? Chiar nu tii cont de faptul ca lucrurile au evoluat? A fi crestit, sau credincios de alta religie, nu inseamna sa te intorci la opait! Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
Postat pe: 12 August 2013, ora 10:16
Propunerea facuta pentru primenirea societatii in care traim, Presupune Schimbarea Totala a felului nostru de a gindi , care ne-a si adus in situatia dezastruoasa in care traim !
din pacate ,ca sa ajungem la o asemenea gindire si traire, ar trebui o Nastere din Nou ....nu cu sensul fizic ci, cu cel ideatic , asa cum toate religiile si filosofiile lumii ,propun ...ori Lumea, in iuresul ei Ateistic , numa' asta nu accepta si deci, ne ducem voiosi si liberi spre sfirsitul de dinainte anuntat ! cam asta e si ce'o fi o fi ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 12 August 2013, ora 10:21
De la: Black_Friday, la data 2013-08-12 10:14:17De la: gabigabi2, la data 2013-08-12 09:50:11Ingrid, ai adus iar discutia in planul strict personal , desi era doar de principiu ! am spus eu asta ? nici gind : am spus ca INTELEG motivatia propunerii si am dezvoltat-o ca pe oricare alta idee luata in dezbatere pe care pot s-o-ntorc pe toate fetele ca sa stiu despre ce-i vorba ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am121159 2234 mesaje Membru din: 21/08/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 12 August 2013, ora 17:08
Daca le vine, e OK si la 8 ani si la 10...si dupa ce se casatoresc la 13 ani? Tu te auzi atunci cand o sustii pe doamna care acuza ortodocsii pentru ca nu urmeaza calea dreapta?
----------- Blak Friday. inteleg ca durerea ta este ortodoxia, dar eu nu am facut referire la ea, ci la dezastru sexual care este pe tot pamantul: homosexualitatea, lesbienele, masturbanti,pedofili, ciochisti, incesturile, curvia, preacurvia......si cate or mai fii de care nu am auzit eu. Oare nu au facut acestia scoala, nu li s-a dat timp sa aleaga, nu au avut timp sa-si faca o situatie din punct de vedere material? Am venit cu aceasta idee ca pacatul sa fie eliminat din start.Nu inseamna ca ideia mea este o obligatie pentu copilul cuiva. Eu nu zic de tigani ca nu au si parti rele cu furatul, dar au si parti bune, iar unii dintre ei sant mai inteligenti,Cel care-mi repara calculatorul este rom, are facultatea terminata, si-a deschis un atelier si repara sute , mii de calculatoare.Altul cu facultate fie el si Roman, nu ar fi facut asa ceva.Deci si ei au oameni de onoare.Problema cu pacatul sexual trebuie luata in serios,pentru ca cine nu se infraneaza de la aceste practici piere in fata lui Dumnezeu.Tu nu ai vazut la tv. cum se culca copii prin wc.? Baieti cu fete sau baieti cu baieti..Trebuie sa meditam toti, cata omenire piere, numai la acest pacat.Multa pace. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Yorick 1014 mesaje Membru din: 20/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 August 2013, ora 17:30
De la: gabigabi2, la data 2013-08-12 08:38:25 Nu am adus in discutie bunastarea ca factor al cresterii populatiei , ci am spus cu totul altceva. Am spus ca motivul pentru care aparitia primului ciclu menstrual este mai timpurie se pare ca are legatura , din ceea ce am citit, cu imbunatatirea alimentatiei la nivel de populatii largi. Cresterea sau descresterea demografica are legatura cu multi alti factori. Adica faptul ca "poti" nu implica ca "trebuie" sa ai un copil. Si intradevar, la nivel statistic se pare ca exista o relatie de inversa proportionalitate intre bunastarea unei natii si nivelul natalitatii... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Yorick 1014 mesaje Membru din: 20/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 August 2013, ora 18:09
De la: 9am121159, la data 2013-08-12 17:08:31Daca le vine, e OK si la 8 ani si la 10...si dupa ce se casatoresc la 13 ani? Tu te auzi atunci cand o sustii pe doamna care acuza ortodocsii pentru ca nu urmeaza calea dreapta? Stimata doamna 159, trebuie sa recunosc ca nu pricep nici in ruptul capului ce-i aia "dezastru sexual". Insiruirea de categorii facuta de dumneata nu are nici o noima. Sau, ma rog, are o noima din perspectiva dogmei pe care ati inghitit-o pe negandite. Societatile civilizate au adoptat un mod de judecata destul de coerent cu privire la ceea ce este permis din punct de vedere sexual intre doua (sau mai multe - nota bene!) persoane. Criteriile de judecata sunt suficient de simple ca sa poata fi pricepute si de catre dumneata. Asa ca ia aminte si baga la cap. Sunt 3 criterii mari si late: 1. CONSIMTAMANT - asta inseamna ca daca iti dai acordul de a participa la un act sexual , totul e in regula. Asa discernem ca violul NU este in regula 2. DISCERNAMANT - asta inseamna ca acordul trebuie dat fara sa existe suspiciuni de incapacitate de judecata a celui care da consimtamantul. Asa discernem ca NU e in regula sa faci sex cu debili mintali (pentru ca ai profita de incapacitatea lor de a judeca) sau NU e in regula sa droghezi pe cineva si apoi sa faci sex cu acea persoana (pentru ca ar fi conditii improprii de exprimare a consimtamantului) 3. VARSTA LEGALA DE CONSIMTAMANT - criteriul asta e menit sa protejeze minorii care poate ca nu au suficienta informatie sa evalueze consecintele si nici suficient discernamant de a lua asemenea decizii. Sub rezerva acestor criterii, orice act sexual care are loc intre ADULTI care CONSIMT si AU DISCERNAMANT , este ok. Deci homosexualii , lesbienele, "masturbantii" (sic!) , "ciochistii" (orice ai intelege dumneata prin asta), curvarii si preacurvarii - sunt lipsiti de vinovatie in fata legii. Parerea dumitale despre aceste lucruri este complet irelevanta. Categoriile de acte pedepsite de lege ar putea fi : violul, pedofilia, incestul, necrofilia, zoofilia (fara ca lista sa fie neaparat exhaustiva) TOCMAI pentru ca incalca vreunul dintre cele 3 criterii enuntate. Sugestia dumitale "ca pacatul sa fie eliminat din start" prin casatorii la varsta de 8 ani este stupida si contrara criteriilor valabile in societatile civilizate. Asta e o dovada in plus a nocivitatii religiei, pentru ca face ca anumiti oameni sa considere ca e mai important ca vreun popa sa zica vreo vraja numita "slujba de casatorie" decat sa ia in calcul impactul psihologic real pe care il are asupra unor bieti copii... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 August 2013, ora 18:38
De la: Yorick, la data 2013-08-12 18:09:23De la: 9am121159, la data 2013-08-12 17:08:31Daca le vine, e OK si la 8 ani si la 10...si dupa ce se casatoresc la 13 ani? Tu te auzi atunci cand o sustii pe doamna care acuza ortodocsii pentru ca nu urmeaza calea dreapta? Ai o bere de la mine! Nefiltrata.
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 12 August 2013, ora 22:17
De la: 9am121159, la data 2013-08-12 17:08:31Daca le vine, e OK si la 8 ani si la 10...si dupa ce se casatoresc la 13 ani? Tu te auzi atunci cand o sustii pe doamna care acuza ortodocsii pentru ca nu urmeaza calea dreapta? Doamna pocaita, eu nu am o durere privind ortodoxia, pentru ca nu sunt un fanatic religios asa cum esti dumneata. Consider ca sunt liber sa cred in ce vreau, nu incerc sa impun nimanui sa-mi impartaseasca punctele de vedere si nu imi bat joc de religiile altor oameni, spre deosebire de dumneata. Pana la a ma stresa cu privire la ce fac oamenii in propriul dormitor (si aici iti marturisesc ca te banuiesc ca practici voyeurismul, o deviatie sexuala la fel de anormala ca cele insirate de dumneata, pentru ca daca nu spionezi vecinii ca sa afli cum o fac, inseamna ca informatiile de care dispui sunt culese pe santz) eu cred ca solutia propusa de dumneata nu este doar stupida, ci si inconstienta. Dumneata daca ai gandaci de bucatarie, dai foc la casa ca sa ii starpesti? In loc sa propui transformarea prematura a copiilor in adulti, distrugandu-le astfel copilaria si anihilandu-le posibilitatea sa se instruiasca si sa isi aleaga singuri drumul in viata, mai bine incearca sa vezi cauzele reale, educatia de proasta calitate si mijloacele mass-media care promoveaza promiscuitatea. Acolo trebuie umblat, si se vede foarte clar din exemplele pe care le-ai dat, cu copii care practica sexul in WC. Astea sunt cazuri izolate, dar sunt vanate de presa si scoase in fata, repetate de toti in cor, zapacindu-i pe cei cu mintile mai slabe. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 13 August 2013, ora 07:51
De la: Yorick, la data 2013-08-12 17:30:25De la: gabigabi2, la data 2013-08-12 08:38:25 ' neata, Yorick ! ei, nu-i chiar atit de altceva ce ai spus tu, caci aparitia primului ciclu, mai devreme, datorat imbunatatirii alimentatiei , implica automat si cresterea natalitatii si am auzit de mame la 11 - 12 ani si bunicute la 3o si ceva de ani ; in sfirsit , mi-a placut insiruirea ta si inca o data mi-am zis ca legile sunt facute ptr. a fi incalcate ! solutia ? o auto-reevaluare a fiintei umane si o intoarcere la bunul-simt natural , ceea ce , Nu mai e posibil decit intr-o singura situatie ! sa ai o zi buna si cind Ingrid face cinste cu berea nefiltrata, da un chiot ca sa viu si eu !
|
Postat pe: 13 August 2013, ora 15:20
banuiesc ca practici voyeurismul, o deviatie sexuala la fel de anormala
--------- Blak, cum se practica 'voyeurismul' este prima data cand vad acest cuvant. In rest ce ai scris sant niste invataturi omenesti, care practica pacatul nu-l desfinteaza. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 13 August 2013, ora 15:28
De la: 9am121159, la data 2013-08-13 15:20:55banuiesc ca practici voyeurismul, o deviatie sexuala la fel de anormala Cred ca e atunci cand iti place sa te uiti cum fac altii. Dar spuneti-ne ce-s aia ciochisti? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 13 August 2013, ora 15:31
Stimata doamna 159, trebuie sa recunosc ca nu pricep nici in ruptul capului ce-i aia "dezastru sexual". Insiruirea de categorii facuta de dumneata nu are nici o noima. Sau, ma rog, are o noima din perspectiva dogmei pe care ati inghitit-o pe negandite. Societatile civilizate au adoptat un mod de judecata destul de coerent cu privire la ceea ce este permis din punct de vedere sexual intre doua (sau mai multe - nota bene!) persoane. Criteriile de judecata sunt suficient de simple ca sa poata fi pricepute si de catre dumneata. Asa ca ia aminte si baga la cap. Sunt 3 criterii mari si late: 1. CONSIMTAMANT - asta inseamna ca daca iti dai acordul de a participa la un act sexual , totul e in regula. Asa discernem ca violul NU este in regula 2. DISCERNAMANT - asta inseamna ca acordul trebuie dat fara sa existe suspiciuni de incapacitate de judecata a celui care da consimtamantul. Asa discernem ca NU e in regula sa faci sex cu debili mintali (pentru ca ai profita de incapacitatea lor de a judeca) sau NU e in regula sa droghezi pe cineva si apoi sa faci sex cu acea persoana (pentru ca ar fi conditii improprii de exprimare a consimtamantului) 3. VARSTA LEGALA DE CONSIMTAMANT - criteriul asta e menit sa protejeze minorii care poate ca nu au suficienta informatie sa evalueze consecintele si nici suficient discernamant de a lua asemenea decizii. Sub rezerva acestor criterii, orice act sexual care are loc intre ADULTI care CONSIMT si AU DISCERNAMANT , este ok. Deci homosexualii , lesbienele, "masturbantii" (sic!) , "ciochistii" (orice ai intelege dumneata prin asta), curvarii si preacurvarii - sunt lipsiti de vinovatie in fata legii. Parerea dumitale despre aceste lucruri este complet irelevanta. Categoriile de acte pedepsite de lege ar putea fi : violul, pedofilia, incestul, necrofilia, zoofilia (fara ca lista sa fie neaparat exhaustiva) TOCMAI pentru ca incalca vreunul dintre cele 3 criterii enuntate. Sugestia dumitale "ca pacatul sa fie eliminat din start" prin casatorii la varsta de 8 ani este stupida si contrara criteriilor valabile in societatile civilizate. Asta e o dovada in plus a nocivitatii religiei, pentru ca face ca anumiti oameni sa considere ca e mai important ca vreun popa sa zica vreo vraja numita "slujba de casatorie" decat sa ia in calcul impactul psihologic real pe care il are asupra unor bieti copii... ------------- Yoric, Dumnezeu spune "Degeaba Ma cinstesc ei dupa niste porunci omenesti".Tot ce ai scris tu acolo sant niste reguli facute de societatea civilizata.Cum au spus avort in loc de crima, relatie in loc de curvie si preacurvie......deci au inlocuit ce este divin cu ce este lumesc.Pe mine ma preocupa cum sa desfintam pacatul ca sa avem viata. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 13 August 2013, ora 15:38
Cred ca e atunci cand iti place sa te uiti cum fac altii.
Dar spuneti-ne ce-s aia ciochisti? -------- Multumesc Ingrid pentru exolicatie......daca as practica asa ceva as fii cu ochii pe toate saiturile de agest gen, dar eu sterg si comentariile trimise cu 2 care se saruta.... Ciochisti sant cei ce cer femeilor sa schimbe pasa - - ca, cu gura. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 13 August 2013, ora 15:39
explicatie
|
Postat pe: 13 August 2013, ora 17:15
De la: 9am121159, la data 2013-08-13 15:38:29Cred ca e atunci cand iti place sa te uiti cum fac altii. Daca nu te-ai documentat direct de la sursa, daca nu studiezi nici pe internet practicile sexuale ale romanilor, cum mama na.....esti atat de categorica si te apuci sa dai solutii la niste probleme pe care recunosti ca nu le cunosti si nu te pasioneaza???? Ori poate iar ai visat? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 3068 mesaje Membru din: 30/04/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 13 August 2013, ora 17:50
De la: 9am121159, la data 2013-08-13 15:31:16 Ce am inteles eu de aici este ca, preacurvia, crima si curvia sunt divine iar avortul si relatia sunt lumesti, sau am citit la repezeala?
|
Postat pe: 13 August 2013, ora 17:58
De la: sandu60, la data 2013-08-13 17:50:22De la: 9am121159, la data 2013-08-13 15:31:16 Ti-a mai scapat pe ici, pe colo...daca ne casatorim la 8 ani, dispare curvia, preacurvia, homosexualitatea si masturbarea. Si ciochistii. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 3068 mesaje Membru din: 30/04/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 13 August 2013, ora 18:13
De la: _Ingrid, la data 2013-08-13 17:58:01De la: sandu60, la data 2013-08-13 17:50:22De la: 9am121159, la data 2013-08-13 15:31:16 Acum vreo 15 ani ma gasesc intamplator cu o fosta prietena din adolescenta, Se citea pe fata ei un fel de satisfactie de fericire, ea n-a indraznit sa-mi spuna ceva fara sa o intreb si cand am intrebat-o mi-a raspuns, sunt fericita ca am scapat de nenorocit, banuiam eu mai demult dar saptamana trecuta l-am prins cu unu in pat. Nu erau casatoriti de la varsta de 8 ani, ea avea vreo 19 si el 21 si ceva. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 August 2013, ora 07:10
De la: gabigabi2, la data 2013-08-12 10:16:35Propunerea facuta pentru primenirea societatii in care traim, Presupune Schimbarea Totala a felului nostru de a gindi , care ne-a si adus in situatia dezastruoasa in care traim ! hai, nu mai va agitati ,ca e inutil : mass-media promoveaza un stil de viata total nefiresc si ca atare Anormalul a devenit normal si in curind ,cei putin ramasi in normalitatea lor bizara, vor trebui sa -si ceara drepturile de minoritari ca sa poata supravietui ! ptr. a se infaptui ce-a spus @159 , dar nu numai ea, caci apare sub diverse forme aceasta nevoie de primenire , inclusiv cea ecologistilor care cheama omul si civilizatia la o intoarcere la natura- ceva cam ca societatea in care traiesc Amish....sau chibutzurile, atitea cite mai sunt, trebuie ce-am spus in postarea citata si deja ne este IMPOSIBIL ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 85 mesaje Membru din: 8/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 August 2013, ora 07:45
ANIMALELE HORTHYST-BASISTE SALBATICE NU AU NIMIC SFANT ! SA FIE PEDEPSITE LEPRELE TERORISTE, CU MAXIMA URGENTA ! ! ! ! !
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> CETATENI, NU VA PIERDETI SPERANTA ! HAITA DE BESTII BASISTE VA FI ZDROBITA IN CURAND ! Banditii fascisti Black_Friday si revenitu , laolalta cu toata clica lor vor avea in curand pielea pusa in bat ! In sfarsit, un urma nenumaratelor mele sesizari disperate , in urma miselestilor amenintari cu bomba si nemernicelor atacuri ale haitei de bestii portocalii, organele de resort s-au sesizat si au inceput o ancheta ! Suntem convinsi ca latraii fascisti vor fi in curand la racoare, condamnati la temnita grea pentru terorism psihologic , amenintari si atacuri asupra oamenilor muncii ! Pana cand organele isi vor face datoria ramanem vigilenti, si aparam liberatatea de exprimare si liberatatile in general , aici pe forum cat si pe strada cu orice arme si mijloace fizice ! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> NU LASATI TEROAREA NAZIST-BASISTA SA VA INTUNECE ZILELE, APARATI-VA , LUPTATI, IARA APARATI-VA SI IAR LUPTATI ! AFARA CU TERORISTII HORTHYSTI BLACK_FRIDAY SI REVENITU ! JOS BESTIA BASISTA ! ! ! ! ! RUSINE SOBOLANILOR COLABORATIONISTI ! ! ! !
2013-08-07 07:48:23BLACK_FRIDAY: BTW, cercul se strange si cu fiecare latrat al tau sunt mult mai aproape. Tic-tac...the time is runing! IP-ul dinamic nu rezolva totul. Acum iti stiu numele.Nimeni nu imi ameninta familia si pentru ca sa rezolv asta sunt dispus sa dau totul. Sa te vad cum o sa mai jonglezi cu numele de interlopi. ¡he me aquí!
De la: Black_Friday, la data 2013-08-17 22:04:08
Zi mersi ca nu am venit inca sa iti rup capul! Dar nu e inca timpul pierdut... Daca administratorii forumului 9am nu pot sa ia masuri impotriva ta, ma silesti sa o fac eu. Si cand spun de masuri, nu te gandi ca o sa te masor eu cu metrul de tamplarie. Asta o sa o faca altcineva.
Tic-tac! Timpul zboara si nu in favoara ta. Azi te bucuri, injuri pe toata lumea dupa cum poftesti...si dintr-o data...
OPRITI DEMENTUL NUMIT BLACK_FRIDAY , CARE AMENINTA CU BOMBE TIC-TAC TIC-TAC! OPRITI BESTIA FASCISTA CARE TERORIZEAZA CETATENII DE PE FORUM ! SA INCETEZE ABUZUL TALHARULUI NAZIST ASUPRA POPORULUI !
|
|
Postat pe: 14 August 2013, ora 14:12
Daca nu te-ai documentat direct de la sursa, daca nu studiezi nici pe internet practicile sexuale ale romanilor, cum mama na.....esti atat de categorica si te apuci sa dai solutii la niste probleme pe care recunosti ca nu le cunosti si nu te pasioneaza????
Ori poate iar ai visat? -------- Omule, eu stau cu ochi in calculator si cu urechea la televizor, si apoi am mai trecut si eu prin viata, am ausit una, alta de la semeni..Dovada este ca nu le cunosc pe toate ci cateva din aceste schimbari firesti.Dar cu ce te deranjeaza daca omenirea revine la normal? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 August 2013, ora 14:18
Yoric, Dumnezeu spune "Degeaba Ma cinstesc ei dupa niste porunci omenesti".Tot ce ai scris tu acolo sant niste reguli facute de societatea civilizata.Cum au spus avort in loc de crima, relatie in loc de curvie si preacurvie......deci au inlocuit ce este divin cu ce este lumesc.Pe mine ma preocupa cum sa desfintam pacatul ca sa avem viata.
Ce am inteles eu de aici este ca, preacurvia, crima si curvia sunt divine iar avortul si relatia sunt lumesti, sau am citit la repezeala? ---------- Sandu, cum reusesti sa intelegi invers, pana si un copil mic ar intelege ca preacurvia, crima si altele sant pacate strigatoare la cer.Tu esti mai in varsta, te apropii de sfarsit.De ce nu te pocaiesti.Pocainta este o porunca de la Dumnezeu.Faptele Apostolilor 17/30 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 August 2013, ora 14:21
De la: 9am121159, la data 2013-08-14 14:12:22Daca nu te-ai documentat direct de la sursa, daca nu studiezi nici pe internet practicile sexuale ale romanilor, cum mama na.....esti atat de categorica si te apuci sa dai solutii la niste probleme pe care recunosti ca nu le cunosti si nu te pasioneaza???? Nu zice nimeni sa nu revina la normal, la decenta si morala, doar ca nu casatoria din pampersi e calea. Mult mai folositor ar fi ca noi insine sane purtam normal si sa educam in sensul acesta generatiile viitoare. Este util si la indemana noastra, a fiecarui parinte. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 14 August 2013, ora 14:22
De la: 9am121159, la data 2013-08-14 14:18:15 Yoric, Dumnezeu spune "Degeaba Ma cinstesc ei dupa niste porunci omenesti".Tot ce ai scris tu acolo sant niste reguli facute de societatea civilizata.Cum au spus avort in loc de crima, relatie in loc de curvie si preacurvie......deci au inlocuit ce este divin cu ce este lumesc.Pe mine ma preocupa cum sa desfintam pacatul ca sa avem viata. Poate nu a gresit omul, de ce sa se pocaiasca? Plus ca are putin peste 50 de ani, cale lunga pana la sfarsit. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

ma crezi daca-ti spun ca ieri m-am gindit toata ziua la tine, intrebindu-ma daca sa te caut ca sa vad ce mai faci ?
ma bucur sa te vad, SEMN ca esti bine ! si, apropo : chiar asa am si scris ca, aparitia primului ciclu este Semnul maturizarii sexuale si aptitudinea organismului de a procreea, ceea ce nu implica , insa si obligativitatea natalitatii !
iar eu nu inteleg de ce nu intelegi cum de s-a ajuns cu discutia la acest punct !
- e din ce in ce mai limitata !
Ai o bere de la mine! Nefiltrata.