Info
x
Cine este dumnezeu ?!!!!
|
9am121159 2234 mesaje Membru din: 21/08/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 6 August 2013, ora 18:12
De unde naiba scoti prostiile astea? De ce nu gandesti singura? De ce trebuie doar sa citezi din cartea mincinoasa a evreilor? Tu chiar nu stii cum ne privesc pe noi ''neamurile', evreii? Esti un nimeni din punctul lor de vedere, din punctul de vedere al dumnezeului lor si tare ma tem ca nu se inseala.
----------- Nu sti ca de 2000 de ani Biblia apartine si Neamurilor, nu numai Evreilor. Ca prin Domnul Isus si Neamurile au intrare la Dumnezeu ca si Evrei.Acum iti dai seama unde este prostia? Nu mi-am propus sa fiu cineva in fata lumi , ci sa fiu a lui Dumnezeu si acum si in vesnicii. Dumnezeu spune " Cine este prieten cu lumea, este vrajmas cu Dumnezeu' Tu gandesti lumeste, eu gandesc duhovniceste, noi doua niciodata nu vom gandi la fel, doar daca te vei intoarce la Dumnezeu si El te va transforma. |
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 August 2013, ora 19:25
Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 6 August 2013, ora 19:32
De la: 9am121159, la data 2013-08-06 18:12:29De unde naiba scoti prostiile astea? De ce nu gandesti singura? De ce trebuie doar sa citezi din cartea mincinoasa a evreilor? Tu chiar nu stii cum ne privesc pe noi ''neamurile', evreii? Esti un nimeni din punctul lor de vedere, din punctul de vedere al dumnezeului lor si tare ma tem ca nu se inseala. mamaie...am o rugaminte...daca ceea ce scrii reprezinta ceea ce gandesti si simti....ai doar doua posibilitati....1. te duci undeva departe de oameni---in pesteri, manastiri, deserturi sau alte locuri izolate de lume----pt.a nu mai afecta si alti oameni si in special generatiile tinere sau 2. iti schimbi total gandirea si comportamentul sau macar taci din gura---altfel risti sa te faci de kakao in cel mai inalt grad----dand impresia in acest fel ca esti o persoana responsabila, tratabila si recuperabila, careia-i pasa de viitorul rasei umane si a copiilor si nepotilor sai.... Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Polixenia 2831 mesaje Membru din: 9/12/2012 Oras: Resita |
Postat pe: 7 August 2013, ora 00:16
De la: Black_Friday, la data 2013-08-06 23:04:35Singurul tau razboi este cu Rudotelul. Alt razboi nu ai, pentru ca e pierdut din fasa. Matale esti nenea Visinescu?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 August 2013, ora 02:05
Recomandare 14 Tweet Imprimare TURIST ACASÃ. Biserica cu icoane controversate: Lenin sau John LennonVizualizare foto TURIST ACASÃ. Biserica cu icoane controversate: Lenin sau John Lennon Turiºtii care ajung la Orºova descoperã un lãcaº de cult unic în Europa. Biserica Romano-Catolicã nu este doar o capodoperã arhitecturalã a secolului XX, ci ºi o paginã unicã în istoria acestei comunitãþi. Povestea Bisericii Romano-Catolice din Orºova a început odatã cu strãmutarea oraºului vechi pentru construirea Hidrocentralei Porþile de Fier 1. Ridicarea noului lãcaº de cult, începutã în 1972, s-a încheiat patru ani mai târziu. Finanþarea a venit din partea directorului Caritas Freiburg din Germania. Operã a arhitectului Hans Fackelmann, biserica este singurul lãcaº de cult catolic construit în timpul regimului comunist. Turiºtii care merg sã o viziteze sunt atraºi de înfãþiºarea unicã a acesteia. Ea se aseamãnã cu un cort al cãrui acoperiº a fost realizat în formã de cruce ºi mulþi o comparã cu o salã de teatru. Pe lângã aspect, Biserica Romano-Catolicã din Orºova atrage ºi prin controversele pe care le-a provocat. Drumul Crucii, realizat în manierã modernã de artistul Gabriel Popa, a trezit dispute pe marginea figurilor contemporane folosite pentru ilustrarea scenelor biblice. Astfel, în mai tablouri apar revoluþionarul bolºevic Lenin, fostul Beatles John Lennon ºi gimnasta Nadia Comãneci. Biserica „Neprihãnita Zãmislire” Vedeti de ce a iesit vorba " Ortodox m-am nascut, ortodox mor".....pentru ca va inchinati la oameni. Veniti la pocainta daca vreti sa traiti. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 August 2013, ora 02:41
De unde naiba scoti prostiile astea? De ce nu gandesti singura? De ce trebuie doar sa citezi din cartea mincinoasa a evreilor? Tu chiar nu stii cum ne privesc pe noi ''neamurile', evreii? Esti un nimeni din punctul lor de vedere, din punctul de vedere al dumnezeului lor si tare ma tem ca nu se inseala.
----------- Nu sti ca de 2000 de ani Biblia apartine si Neamurilor, nu numai Evreilor. Ca prin Domnul Isus si Neamurile au intrare la Dumnezeu ca si Evrei.Acum iti dai seama unde este prostia? Nu mi-am propus sa fiu cineva in fata lumi , ci sa fiu a lui Dumnezeu si acum si in vesnicii. Dumnezeu spune " Cine este prieten cu lumea, este vrajmas cu Dumnezeu' Tu gandesti lumeste, eu gandesc duhovniceste, noi doua niciodata nu vom gandi la fel, doar daca te vei intoarce la Dumnezeu si El te va transforma. mamaie...am o rugaminte...daca ceea ce scrii reprezinta ceea ce gandesti si simti....ai doar doua posibilitati....1. te duci undeva departe de oameni---in pesteri, manastiri, deserturi sau alte locuri izolate de lume----pt.a nu mai afecta si alti oameni si in special generatiile tinere sau 2. iti schimbi total gandirea si comportamentul sau macar taci din gura---altfel risti sa te faci de kakao in cel mai inalt grad----dand impresia in acest fel ca esti o persoana responsabila, tratabila si recuperabila, careia-i pasa de viitorul rasei umane si a copiilor si nepotilor sai.... ------------ Oreion, 1 - imi pasa de rasa umana, caci piere din lipsa de cunostinte religioase......si ma gandesc de ce rasa mea umana nu-L alege pe Dumnezeu prin credinta ca sa capete viata vesnica si de ce oare alege necredinta in Dumnezeu, ca sa ajunga cenuse. 2 - scriu aici ca este un topic despre Dumnezeu, sub al carui steag sant. Domnul isus a rugar Tatal Lui pentru noi sa ne apere de lume, nu sa ne ia din lume ca sa plecam prin pesteri, cum pleaca cei ce nu cunosc Biblia. 3 - Dumnezeu imi cere sa marturisesc.....tu esti mai mare ca El ca sa ma opresti? 4 - Vino la Domnul Isus ca sa te trateze, ca la acest punt tu ai nevoie de doctor, si toti cei ce nu cred, iar El te va vindeca. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 August 2013, ora 08:16
Maaama, ce bucurie ca i-ai dat atentie!!! Blackule, are dreptate Gabi, i-ai cucerit inima persoanei!!!
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 7 August 2013, ora 08:48
De la: 9am_2411, la data 2013-08-06 21:26:22De la: gabigabi2, la data 2013-08-06 14:57:14De la: 9am_2411, la data 2013-08-05 21:55:08De la: gabigabi2, la data 2013-08-05 14:07:43De la: KARP0V_, la data 2013-08-04 21:33:25El este desi nu exista, a fost fara sa fie, a creat totul fara sa stie si exista fara sa-si constientizeze sinele. El nu poate fi deoarece atunci la inceput nimic nu era. Ca sa existi e nevoie de timp si timpul inca nu se inventase. Nu poti exista fara sa stii ca existi. Daca existi atunci totul trebuia creat de mult timp nu dupa o depresie de mii de miliarde de ani. Avem un dumnezeu tarat care-si face terapie prin noi cei ce suntem. Nu poti crea ceva fara un tel. Dumnezeu imi da impresia ca a creat ce a creat din prea multa prostie. Cand creezi ceva hazardul nu se explica. Si in universul nostru este prea mult hazard. maninci BORS si vorbesti fara sa stii sau, fara sa iei in consideratie ce-am spus ! esti ca o Musca oparita ce-mi biziie-n ciorba ,facind valuri degeaba !
|
|
|
|
Postat pe: 7 August 2013, ora 09:33
De la: 9am121159, la data 2013-08-07 02:41:21 De unde naiba scoti prostiile astea? De ce nu gandesti singura? De ce trebuie doar sa citezi din cartea mincinoasa a evreilor? Tu chiar nu stii cum ne privesc pe noi ''neamurile', evreii? Esti un nimeni din punctul lor de vedere, din punctul de vedere al dumnezeului lor si tare ma tem ca nu se inseala. am inteles mamaie....nesimtire si impertinenta dusa la extrem si ridicata la rang de virtute...cu asa ceva te lauzi...ma scuzi c-am indraznit sa-ti vreau binele....promit sa n-o mai fac....
|
|
Postat pe: 7 August 2013, ora 09:48
De la: gabigabi2, la data 2013-08-07 08:48:39 PROTESTEZ!!! Nu e corect sa atribui borsului proprietati alienatoare
|
|
Postat pe: 7 August 2013, ora 10:42
Postat pe: 7 August 2013, ora 09:33 Citeaza Raspunde De la: 9am121159, la data 2013-08-07 02:41:21 De unde naiba scoti prostiile astea? De ce nu gandesti singura? De ce trebuie doar sa citezi din cartea mincinoasa a evreilor? Tu chiar nu stii cum ne privesc pe noi ''neamurile', evreii? Esti un nimeni din punctul lor de vedere, din punctul de vedere al dumnezeului lor si tare ma tem ca nu se inseala. ----------- Nu sti ca de 2000 de ani Biblia apartine si Neamurilor, nu numai Evreilor. Ca prin Domnul Isus si Neamurile au intrare la Dumnezeu ca si Evrei.Acum iti dai seama unde este prostia? Nu mi-am propus sa fiu cineva in fata lumi , ci sa fiu a lui Dumnezeu si acum si in vesnicii. Dumnezeu spune " Cine este prieten cu lumea, este vrajmas cu Dumnezeu' Tu gandesti lumeste, eu gandesc duhovniceste, noi doua niciodata nu vom gandi la fel, doar daca te vei intoarce la Dumnezeu si El te va transforma. mamaie...am o rugaminte...daca ceea ce scrii reprezinta ceea ce gandesti si simti....ai doar doua posibilitati....1. te duci undeva departe de oameni---in pesteri, manastiri, deserturi sau alte locuri izolate de lume----pt.a nu mai afecta si alti oameni si in special generatiile tinere sau 2. iti schimbi total gandirea si comportamentul sau macar taci din gura---altfel risti sa te faci de kakao in cel mai inalt grad----dand impresia in acest fel ca esti o persoana responsabila, tratabila si recuperabila, careia-i pasa de viitorul rasei umane si a copiilor si nepotilor sai.... ------------ Oreion, 1 - imi pasa de rasa umana, caci piere din lipsa de cunostinte religioase......si ma gandesc de ce rasa mea umana nu-L alege pe Dumnezeu prin credinta ca sa capete viata vesnica si de ce oare alege necredinta in Dumnezeu, ca sa ajunga cenuse. 2 - scriu aici ca este un topic despre Dumnezeu, sub al carui steag sant. Domnul isus a rugar Tatal Lui pentru noi sa ne apere de lume, nu sa ne ia din lume ca sa plecam prin pesteri, cum pleaca cei ce nu cunosc Biblia. 3 - Dumnezeu imi cere sa marturisesc.....tu esti mai mare ca El ca sa ma opresti? 4 - Vino la Domnul Isus ca sa te trateze, ca la acest punt tu ai nevoie de doctor, si toti cei ce nu cred, iar El te va vindeca. --------- am inteles mamaie....nesimtire si impertinenta dusa la extrem si ridicata la rang de virtute...cu asa ceva te lauzi...ma scuzi c-am indraznit sa-ti vreau binele....promit sa n-o mai fac.. ------------- Tu imi vrei binele nepoate? Cred ca din nestiinta duhovniceasca, imi vrei raul, poate cu varsta te trezesti,daca nu precis ne vom intalni la inviere, atunci sa nu zici ca nu ti-am spus ca sa te salvez. Nu nu este nesimtire si impertinenta ci este adevar suta la suta.......dar tu nu-l vezi inca. Stiu ca pe acest sait sant multi atei, dar mai sant si credinciosi printre ei si pe ei incerci sa-i ajuti cum incerci sa ma ajuti pe mine? Stiu ca nu-ti dai seama dar tu ai mare nevoie de ajutor spiritual.Multa pace. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 August 2013, ora 14:24
De la: _Ingrid, la data 2013-08-07 09:48:11De la: gabigabi2, la data 2013-08-07 08:48:39 s-a notat , s-a marcat si corectez : maninca " castane " !
|
Postat pe: 7 August 2013, ora 14:27
De la: gabigabi2, la data 2013-08-07 14:24:50De la: _Ingrid, la data 2013-08-07 09:48:11De la: gabigabi2, la data 2013-08-07 08:48:39 E ok, daca nu apar cercetatorii britanici sa te contrazica
|
|
Postat pe: 7 August 2013, ora 16:01
n-as crede, drept sa-ti spui, caci si ei stiu ce-i aia o cacofonie si eu am facut-o special ptr. musca cazuta-n ciorba !
|
Postat pe: 8 August 2013, ora 06:30
De la: 9am_2411, la data 2013-08-07 21:01:27De la: gabigabi2, la data 2013-08-07 16:01:43 ok, m-ai facut si colaborationista ! e bine si la vara cald !
|
Postat pe: 8 August 2013, ora 08:06
Rabinul Mordechai Elon, o figurã proeminentã a comunitãþii religioase din Israel, a fost condamnat pentru atentat la pudoare ºi hãrþuire sexualã a unui minor, de cãtre o instanþã judecãtoreascã din Ierusalim, dupã un scandal de ani de zile care a zguduit lumea religioasã evreiascã. Elon riscã ºapte ani de închisoare pentru faptele sale.
Acuzaþiile aduse rabinului Elon au declanºat o adevãratã furtunã în societatea naþional-religioase, a cãrui lider era acesta, pânã a ieºit la ivealã scandalul gesturilor sexuale faþã de elevii sãi de la ºcolile talmudice. Mai mult, procesul a adus în atenþia publicului problemele grave ale unei lumi ascunse, rezervatã exclusiv bãrbaþiilor. Cei doi martori principali din proces, victimele cunoscute sub numele de Aleph ºi Bet, susþin cã au fost pipãiþi, sãrutaþi ºi atinºi în moduri nepotrivite în timpul unor întâlniri private cu rabinul. Incidentele au avut loc în 2003 ºi 2005, iar Elon a fost condamnat doar într-unul dintre cazuri. Rabinul Elon, decanul prestigioasei instituþii Yeshivat Hakotel, a negat acuzaþiile în tot acest timp. Susþinãtorii lui afirmã cã el obiºnuia sã dea îmbrãþisãri calde studenþilor sãi, ºi susþin cã incidentele din timpul întâlnirilor cu cei doi bãieþi au fost interpretate greºit. In Israel a fost fondat un ONG, Tanaka Forum, de cãtre proeminenþi lideri religioºi pentru a combate hãrþuirea sexualã în rândul comunitãþii religioase. Forumul este cel care a adus în atenþia publicului acuzaþiile împotriva lui Elon. Conform procurorilor, în ianuarie 2003, rabinul Elon ar fi avut o întrevedere privatã în biroul sãu de la Yeshivat Hakotel cu un student, Bet, care îºi pierduse un prieten într-un accident auto în acea zi ºi voia consiliere. În timpul întâlnirii, Elon l-ar fi îmbrãþisat pe Bet, l-ar fi tras aproape ºi l-ar fi sãrutat pe gât. Incidente similare s-ar fi petrecut mai târziu în acea zi ºi din nou câteva sãptãmâni mai târziu. În iulie 2005, au apãrut acuzaþii din partea altui minor, Aleph, care îºi aranjase o întâlnire cu rabinul pentru a discuta niºte probleme de familie. În timpul întrevederii, Aleph susþine cã a fost forþat de Elon sã stea în poala sa, care l-ar fi atins în mod indecent pe cap, burtã ºi pe picioare. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 August 2013, ora 16:22
expresia " Fa ce Spune popa, Nu ce face popa" se potriveste la fix cu ce ai postat tu, Florine !
el este un pacatos , sa zicem ....nu stiu daca-i asa sau isteria sexuala a lumii de azi nu duce la interpretari abuzive ....reiau : daca el e un pacatos, al lui e pacatul si va plati cu virf si indesat ptr. el, dar NU are nici-o legatura cu Dumnezeu ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 August 2013, ora 16:28
1 Corinteni 7/ 2 Totuºi, din pricina curviei, fiecare bãrbat sã-ºi aibã nevasta lui ºi fiecare femeie sã-ºi aibã bãrbatul ei.
3 Bãrbatul sã-ºi împlineascã faþã de nevastã datoria de soþ; ºi tot aºa sã facã ºi nevasta faþã de bãrbat. 4 Nevasta nu este stãpânã pe trupul ei, ci bãrbatul. Tot astfel, nici bãrbatul nu este stãpân peste trupul lui, ci nevasta. 5 Sã nu vã lipsiþi unul pe altul de datoria de soþi, decât doar prin bunã învoialã, pentru un timp, ca sã vã îndeletniciþi cu postul ºi cu rugãciunea; apoi sã vã împreunaþi iarãºi, ca sã nu vã ispiteascã Satana, din pricina nestãpânirii voastre. 6 Lucrul acesta îl spun ca o îngãduinþã; nu fac din el o poruncã. 7 Eu aº vrea ca toþi oamenii sã fie ca mine; dar fiecare are de la Dumnezeu darul lui: unul într-un fel, altul într-altul. 8 Celor neînsuraþi ºi vãduvelor le spun cã este bine pentru ei sã rãmânã ca mine. 9 Dar, dacã nu se pot înfrâna, sã se cãsãtoreascã; pentru cã este mai bine sã se cãsãtoreascã decât sã ardã. ----------- diavolul lucreaza in zilele noastre cu puteri nebanuite, ca sa faca oamenii sa nu se infraneze, care este egal cu moartea, sa-i desparta pe cei casatoriti si sa-i faca pe oameni sa nu se casatoreasca ci sa apuce alte practici care duc tot la moarte vecinica.Femeile trebuie cerute in casatorie, dar barbati de ce nu se casatoresc oare?. De ce oare sant acuzati numai homosexuali, cand sant atatea practici de schimbarea fireasca prin care oameni mor fata de Dumnezeu ca si rabinul.Mai bine fac indieni ca-si casatoresc copii de la 8 ani.De fapt toata omenirea ar trebui sa lupte pentru casatoria tuturor ca sa se rezolve aceasta necesitate ca sa nu mai aibe pamantul credinciosi falsi Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 85 mesaje Membru din: 8/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 August 2013, ora 21:21
Aviz bestiei horthyste Fekete_Pentek ( black_friday ), teniei reactionare Silver9am si vuvuzelei prezidentiale revenitu :
....................................................................................................................................................................... In urma amenintarilor primite pe acest forum din partea bestiei fasciste isterice numite Black_Friday am achizitionat un pistol cu CO2 si am depus actele in vederea autorizarii pentru portul unui pistol cu bile de cauciuc . Avertizez pe aceasta cale talharul nazist care m-a amenintat sub diferite ID-uri, ca orice tentativa de a ma ataca, a oricarui animal sadic , va fi pedepsita prin gaurirea testei rase de skinhead nemernic ! ! ! Atentie zdrente horthyste si fascistoide care ati impanzit tara ! Nu vom mai tolera amenintarea oamenilor muncii de catre o sleahta de reactionari fascisti straini de interesele tarii ( Black_Friday , Silver9am, revenitu ) si uciderea intereselor nationale si ideilor de libertate si dreptate sociala prin interventii verbale golanesti , banditesti , pe acest forum si in afara lui ! ! ! ! ! ! ...................................................................................................................................................................... JOS NAZISMUL BASIST ! ! ! JOS HAITA BASISTA COLABORATIONISTA , UCIGASI PLATITI CU CAGULE CARE TERORIZEAZA OAMENII MUNCII ! ! ! Raporteaza abuz de limbaj
2013-08-07 07:48:23BLACK_FRIDAY: BTW, cercul se strange si cu fiecare latrat al tau sunt mult mai aproape. Tic-tac...the time is runing! IP-ul dinamic nu rezolva totul. Acum iti stiu numele.Nimeni nu imi ameninta familia si pentru ca sa rezolv asta sunt dispus sa dau totul. Sa te vad cum o sa mai jonglezi cu numele de interlopi. ¡he me aquí!
De la: Black_Friday, la data 2013-08-17 22:04:08
Zi mersi ca nu am venit inca sa iti rup capul! Dar nu e inca timpul pierdut... Daca administratorii forumului 9am nu pot sa ia masuri impotriva ta, ma silesti sa o fac eu. Si cand spun de masuri, nu te gandi ca o sa te masor eu cu metrul de tamplarie. Asta o sa o faca altcineva.
Tic-tac! Timpul zboara si nu in favoara ta. Azi te bucuri, injuri pe toata lumea dupa cum poftesti...si dintr-o data...
OPRITI DEMENTUL NUMIT BLACK_FRIDAY , CARE AMENINTA CU BOMBE TIC-TAC TIC-TAC! OPRITI BESTIA FASCISTA CARE TERORIZEAZA CETATENII DE PE FORUM ! SA INCETEZE ABUZUL TALHARULUI NAZIST ASUPRA POPORULUI !
|
|
Fosta membra 9am.ro 3068 mesaje Membru din: 30/04/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 8 August 2013, ora 21:30
De la: 9am121159, la data 2013-08-08 16:28:181 Corinteni 7/ 2 Totuºi, din pricina curviei, fiecare bãrbat sã-ºi aibã nevasta lui ºi fiecare femeie sã-ºi aibã bãrbatul ei. Mamaie schimba directia c-ai luat-o pa camp! Cre' ca si-a bagat coada
|
Fosta membra 9am.ro 85 mesaje Membru din: 8/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 August 2013, ora 21:32
Aviz bestiei horthyste Fekete_Pentek ( black_friday ), teniei reactionare Silver9am si vuvuzelei prezidentiale revenitu :
....................................................................................................................................................................... In urma amenintarilor primite pe acest forum din partea bestiei fasciste isterice numite Black_Friday am achizitionat un pistol cu CO2 si am depus actele in vederea autorizarii pentru portul unui pistol cu bile de cauciuc . Avertizez pe aceasta cale talharul nazist care m-a amenintat sub diferite ID-uri, ca orice tentativa de a ma ataca, a oricarui animal sadic , va fi pedepsita prin gaurirea testei rase de skinhead nemernic ! ! ! Atentie zdrente horthyste si fascistoide care ati impanzit tara ! Nu vom mai tolera amenintarea oamenilor muncii de catre o sleahta de reactionari fascisti straini de interesele tarii ( Black_Friday , Silver9am, revenitu ) si uciderea intereselor nationale si ideilor de libertate si dreptate sociala prin interventii verbale golanesti , banditesti , pe acest forum si in afara lui ! ! ! ! ! ! ...................................................................................................................................................................... JOS NAZISMUL BASIST ! ! ! JOS HAITA BASISTA COLABORATIONISTA , UCIGASI PLATITI CU CAGULE CARE TERORIZEAZA OAMENII MUNCII ! ! ! Raporteaza abuz de limbaj
2013-08-07 07:48:23BLACK_FRIDAY: BTW, cercul se strange si cu fiecare latrat al tau sunt mult mai aproape. Tic-tac...the time is runing! IP-ul dinamic nu rezolva totul. Acum iti stiu numele.Nimeni nu imi ameninta familia si pentru ca sa rezolv asta sunt dispus sa dau totul. Sa te vad cum o sa mai jonglezi cu numele de interlopi. ¡he me aquí!
De la: Black_Friday, la data 2013-08-17 22:04:08
Zi mersi ca nu am venit inca sa iti rup capul! Dar nu e inca timpul pierdut... Daca administratorii forumului 9am nu pot sa ia masuri impotriva ta, ma silesti sa o fac eu. Si cand spun de masuri, nu te gandi ca o sa te masor eu cu metrul de tamplarie. Asta o sa o faca altcineva.
Tic-tac! Timpul zboara si nu in favoara ta. Azi te bucuri, injuri pe toata lumea dupa cum poftesti...si dintr-o data...
OPRITI DEMENTUL NUMIT BLACK_FRIDAY , CARE AMENINTA CU BOMBE TIC-TAC TIC-TAC! OPRITI BESTIA FASCISTA CARE TERORIZEAZA CETATENII DE PE FORUM ! SA INCETEZE ABUZUL TALHARULUI NAZIST ASUPRA POPORULUI !
|
|
Postat pe: 8 August 2013, ora 21:36
De la: El_Cinque, la data 2013-08-08 21:32:27Aviz bestiei horthyste Fekete_Pentek ( black_friday ), teniei reactionare Silver9am si vuvuzelei prezidentiale revenitu : Nu te mai osteni ca accesul este nelimitat, era deajuns sa postezi doar o data, nici daca era alerta de tsunami n-ar fi trebuit sa postezi de atatea ori
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 August 2013, ora 21:50
De la: sandu60, la data 2013-08-08 21:30:50De la: 9am121159, la data 2013-08-08 16:28:181 Corinteni 7/ 2 Totuºi, din pricina curviei, fiecare bãrbat sã-ºi aibã nevasta lui ºi fiecare femeie sã-ºi aibã bãrbatul ei. E caldura mare in Romania...Pe mine ma pune pe ganduri totusi faza asta cu practicile care duc la moarte vecinica. Eu am o vecinica tanara si nemaritata la mine pe etaj. Oare o trebui sa ma duc sa-i administrez un masaj cardiac preventiv? Dar daca o fi vorba de cotozoharla de 80 de ani de la etajul 1, robocoapa aia cu vedere cu raze X? Eu la aia nu ma bag! Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 August 2013, ora 22:11
De la: El_Cinque, la data 2013-08-08 21:32:27Aviz bestiei horthyste Fekete_Pentek ( black_friday ), teniei reactionare Silver9am si vuvuzelei prezidentiale revenitu : In urma declararii razboiului de catre femeia muncii, Che Guevara de la spitalul Bagdasar Arseni, etaj 1, salon "Irecuperabili", ma vad nevoit sa fac urmatorul anunt: Declar ca a inceput inarmarea populatiei! La femei distribuim pusti, iar la barbati pustoaice. Sunt pregatit sa ma apar cu urmatorul armament din dotare: - o carabina semi-automata cu H2O - o sabie de lemn fara maner si cu lama lipsa (am doar teaca) - o racheta sol-sol de cauciuc, pe care daca o lansez, o sa topaie pina o sa te nimereasca si pe buda daca vei fi - o prastie de nadit cu bile cu aroma de squid & octopus - o tigaie, d'aia de ii face reclama Bahmuteanca - o catea, nu foarte rea, dar care sta rau cu nervii - 4 motani carora o sa le otravesc ghearele Jos Rudotelul!!!!!! Sa nu se mai comercializeze bauturi alcoolice pe canicula!!!!!!!! Traiasca psihiatrii!!!!!!!! Vivat ambulanta!!!!!!! www.youtube.com/watch?v=tyrJkZ32wAw Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
Postat pe: 9 August 2013, ora 06:52
De la: Black_Friday, la data 2013-08-08 21:50:28De la: sandu60, la data 2013-08-08 21:30:50De la: 9am121159, la data 2013-08-08 16:28:181 Corinteni 7/ 2 Totuºi, din pricina curviei, fiecare bãrbat sã-ºi aibã nevasta lui ºi fiecare femeie sã-ºi aibã bãrbatul ei. io zic sa lasi vecinicele - or de'or fi tinerele sau mai babutele- in pace, ca de te prinde doamna black iti pune parul pe moate sau chelea pe batz ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 August 2013, ora 14:20
1 Corinteni 7/ 2 Totuºi, din pricina curviei, fiecare bãrbat sã-ºi aibã nevasta lui ºi fiecare femeie sã-ºi aibã bãrbatul ei.
3 Bãrbatul sã-ºi împlineascã faþã de nevastã datoria de soþ; ºi tot aºa sã facã ºi nevasta faþã de bãrbat. 4 Nevasta nu este stãpânã pe trupul ei, ci bãrbatul. Tot astfel, nici bãrbatul nu este stãpân peste trupul lui, ci nevasta. 5 Sã nu vã lipsiþi unul pe altul de datoria de soþi, decât doar prin bunã învoialã, pentru un timp, ca sã vã îndeletniciþi cu postul ºi cu rugãciunea; apoi sã vã împreunaþi iarãºi, ca sã nu vã ispiteascã Satana, din pricina nestãpânirii voastre. 6 Lucrul acesta îl spun ca o îngãduinþã; nu fac din el o poruncã. 7 Eu aº vrea ca toþi oamenii sã fie ca mine; dar fiecare are de la Dumnezeu darul lui: unul într-un fel, altul într-altul. 8 Celor neînsuraþi ºi vãduvelor le spun cã este bine pentru ei sã rãmânã ca mine. 9 Dar, dacã nu se pot înfrâna, sã se cãsãtoreascã; pentru cã este mai bine sã se cãsãtoreascã decât sã ardã. ----------- diavolul lucreaza in zilele noastre cu puteri nebanuite, ca sa faca oamenii sa nu se infraneze, care este egal cu moartea, sa-i desparta pe cei casatoriti si sa-i faca pe oameni sa nu se casatoreasca ci sa apuce alte practici care duc tot la moarte vecinica.Femeile trebuie cerute in casatorie, dar barbati de ce nu se casatoresc oare?. De ce oare sant acuzati numai homosexuali, cand sant atatea practici de schimbarea fireasca prin care oameni mor fata de Dumnezeu ca si rabinul.Mai bine fac indieni ca-si casatoresc copii de la 8 ani.De fapt toata omenirea ar trebui sa lupte pentru casatoria tuturor ca sa se rezolve aceasta necesitate ca sa nu mai aibe pamantul credinciosi falsi Mamaie schimba directia c-ai luat-o pa camp! Cre' ca si-a bagat coada ---------- Nepoate, daca n-ai batran sa-ti cumperi, ca esti dus cu pluta din punct de vedere spiritual.Tu nu vezi urgiile....cat de curand lumea va pieri.Salveaza-te. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 August 2013, ora 17:31
De la: 9am121159, la data 2013-08-09 14:20:59 1 Corinteni 7/ 2 Totuºi, din pricina curviei, fiecare bãrbat sã-ºi aibã nevasta lui ºi fiecare femeie sã-ºi aibã bãrbatul ei. Mamaie,sunt deja batran, la ce mi-o folosi un altul. Vino cu mine pe "pluta" sa vezi ce frumos se vede lumea de aici Raporteaza abuz de limbaj |
|
Polixenia 2831 mesaje Membru din: 9/12/2012 Oras: Resita |
Postat pe: 10 August 2013, ora 00:11
De la: 9am121159, la data 2013-08-09 14:20:59 1 Corinteni 7/ 2 Totuºi, din pricina curviei, fiecare bãrbat sã-ºi aibã nevasta lui ºi fiecare femeie sã-ºi aibã bãrbatul ei. Nimic nu piere totul se transforma sau evolueaza. In viitor specia umana nu va mai fi. Specia inteligenta care va apare o sa ne ''trateze'' ''istoric'' cu multa mirare. Se vor cruci cand vor observa cat de naivi sunt unii. Voi crestinii nu puteti gandi strict rational si logic. Exemplu biserica. Biserica este o institutie inventata de toate religiile. Toti zeii de-a lungul timpului au dat dovada ca sunt niste prosti si paranoici. Toti au vrut biserici, temple sau macar o sinagoga. La inceput a fost pestera, apoi cortul sau altarele in aer liber. Daca si ultimul dumnezeu cel al iudeilor si crestinilor si-a dorit un lacas de cult atunci ceva nu este in regula. Dumnezeu este de fapt un pagan paranoic. Sau de fapt este vorba doar despre o escrocherie a preotilor care va pacalesc de mii de ani. Prostavani sunt destui.
|
Postat pe: 10 August 2013, ora 07:02
bine ca esti tu desteapta, desteapto !frateee si ce-o sa ma mai distrez uitindu-ma cum sufli-n foalele iadului
|
Postat pe: 10 August 2013, ora 09:16
De la: gabigabi2, la data 2013-08-08 16:22:17expresia " Fa ce Spune popa, Nu ce face popa" se potriveste la fix cu ce ai postat tu, Florine ! oricat ar fii de virtuosi tovarasii popi, brahmani, imami sau alte hahalere religioase impreuna cu sandramalele lor, tot nu ar avea nimic in comun cu Dumnezeu....decat simplul fapt ca si ei fac parte din creatie si ne mananca zilele si hrana noastra ...painea cea de toate zilele....si ne improasca cu zoaiele gandirii lor propovaduind niste carti asa zis ,,divine''.... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

Maaama, ce bucurie ca i-ai dat atentie!!!
POSTACILOR BASISTI !
E ok, daca nu apar cercetatorii britanici sa te contrazica
coada