Info
x
Cine este dumnezeu ?!!!!
|
9am121159 2234 mesaje Membru din: 21/08/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 2 August 2013, ora 14:35
Domnilor discutati mai departe de buruieni pe care le cunoasteti, cai a cunoaste pe Dumnezeu aveti nevoie de credinta.
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 August 2013, ora 11:42
De la: Daphne, la data 2013-07-31 19:49:35De la: _2148_, la data 2013-07-31 19:38:02De la: Daphne, la data 2013-07-31 19:30:13Bella mesteresc si la un forumel mititel. Stii, cel ce vi-l promisesem. Dar am si retineri spre a-l dechide.... a face cunoscuta adresa sa. Exista deja, dar.....;mno, ma intelegi? Sausa vorbesc cu toata tasta? Tu te-ai certat cu acest user care este Mytcor, si apoi te-ai suparat pe mine, ca vacarul pe sat. Ce forum? Sa stii ca eu am de gind sa vorbesc de secs. Ca asa am invatat de la Florin. Eu pe el l-am invatat chesti serioase, el pe mine....totul despre scs..... De fapt pe tot forumul. Sa-l activez topicul?
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 3 August 2013, ora 11:44
De la: Daphne, la data 2013-08-02 09:16:36De la: KARP0V_, la data 2013-08-01 21:53:57De la: gabigabi2, la data 2013-08-01 16:37:55dar, as mai vrea sa-ti spun ceva, Karpoave : din pctul meu de vedere, tu esti la fel de "robit" ca si credinciosii cei habotnici ! Nu ai mintea Libera si impresia ta ca Ateii sunt mai presus decit Credinciosi, e doar o parere, caci si unii si altii se "inchina" la ceva : unii la ceva impalpabil, ailalti la prea palpabil ! Acolo pe forumul tau trebuie sa nu se vorbeasca nici de religie. E f alunecoaSA. sI GENEREAZA SCANDALURI. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 3 August 2013, ora 11:47
De la: Daphne, la data 2013-07-31 19:49:35De la: _2148_, la data 2013-07-31 19:38:02De la: Daphne, la data 2013-07-31 19:30:13Bella mesteresc si la un forumel mititel. Stii, cel ce vi-l promisesem. Dar am si retineri spre a-l dechide.... a face cunoscuta adresa sa. Exista deja, dar.....;mno, ma intelegi? Sausa vorbesc cu toata tasta? Ma invitesti si pe mine. Fac frumos....nu latru....tare.
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 7124 mesaje Membru din: 7/02/2013 |
Postat pe: 3 August 2013, ora 11:50
o chestie....doua chestii...
un raport....doua rapoarte..... un forum....doua forumuri..... o gandire....doua gandiri...... o entitate...... doua entitati..... o lume....doua lumi ( paralele!) www.youtube.com/watch?v=JiHktoxEmQ4 ''Cine este Dumnezeu?''
''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' Nicolae Iorga
|
|
Postat pe: 3 August 2013, ora 12:36
Capricornii ii marginalizeaza pe cei din fecioara.
Nu ca le-ar pasa celor din fecioara. De obicei le provoaca o usoara mincarime chestia asta. Ca de purice.. . . . .Unde sint puncte puncte, am vrut sa spun ceva extrem de important despre....MUNCA. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 August 2013, ora 13:19
De la: 9am121159, la data 2013-08-02 14:35:19Domnilor discutati mai departe de buruieni pe care le cunoasteti, cai a cunoaste pe Dumnezeu aveti nevoie de credinta. Credinta, dar nu obtuzitate. Dumnezeul crestinilor este unul bun, care propovaduieste iubirea intre oameni, cinstea, dreptatea, nu ura, inchistarea, omoratul cu pietre si respectarea ad litteram a unor traditii din epoca de piatra. Nu mancarea kosher iti deschide poarta Raiului. Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
Postat pe: 3 August 2013, ora 14:21
Faptele Apostolilor 6/ 7 Cuvântul lui Dumnezeu se răspândea tot mai mult, numărul ucenicilor se înmulțea mult în Ierusalim, și o mare mulțime de preoți veneau la credință.
Luati aminte la acest verset si cat de importanta este venirea la pocainta,daca si preotii Israielului care aveau cele 10 porunci, nu ca preotia neamurilor care nu le au,si totusi ei veneau la Dumnezeu prin Domnul Isus Hristos, caci pocainta este o porunca de la Dumnezeu. Fapte 17/ 30 Dumnezeu nu ține seama de vremurile de neștiință și poruncește acum tuturor oamenilor de pretutindeni să se pocăiască; Veniti la El si popi si enoriasi si calugari, de ce dati cu piciorul la o mostenire asa de mare? Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Polixenia 2831 mesaje Membru din: 9/12/2012 Oras: Resita |
Postat pe: 3 August 2013, ora 22:58
De la: 9am121159, la data 2013-08-02 14:35:19Domnilor discutati mai departe de buruieni pe care le cunoasteti, cai a cunoaste pe Dumnezeu aveti nevoie de credinta. Tu ai habar in ce lume traiesti? Stii ca suntem in sec.XXI? Tu fara biblie nu stii sa gandesti? Tu chiar nu iti dai seama ca religia crestina este cea mai mare escrocherie inventata de niste infractori gen Petru si Pavel, imparatul Constantin si fecioara violata de catre duhu' sfant? A te ruga la isus sectantul mi se pare o blasfemie. Cred ca nici isus nu si-a dorit sa fie pe post de dumnezeu. Evanghelistii alesi de catre imparatul constantin ca fiind autori de evanghelii canonice au avut un interes. Dumnezeu nu are niciun amestec nici macar ca revelatie. Dumnezeu pentru crestini nu mai exista este doar al evreilor. Crestinii se roaga la chipul cioplit/rastignit al lui isus si la o groaza de moaste. Ati ajuns de rasul lumii!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 August 2013, ora 23:13
De la: 9am121159, la data 2013-08-03 14:21:06Faptele Apostolilor 6/ 7 Cuvântul lui Dumnezeu se răspândea tot mai mult, numărul ucenicilor se înmulțea mult în Ierusalim, și o mare mulțime de preoți veneau la credință. De unde naiba scoti prostiile astea? De ce nu gandesti singura? De ce trebuie doar sa citezi din cartea mincinoasa a evreilor? Tu chiar nu stii cum ne privesc pe noi ''neamurile', evreii? Esti un nimeni din punctul lor de vedere, din punctul de vedere al dumnezeului lor si tare ma tem ca nu se inseala. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 August 2013, ora 23:18
Isus nu exista, exista cel mult isus evreul. Un nimeni care a crezut ca vede ceva ce nu se poate vedea. A ales sa vina in aceasta lume printr-un miracol precum toti ceilalti zei din vechime(nimic nou sub soare), Nu a stiut nici macar sa fie original. Dumnezeu este un incompetent, facea sex cu muritoarele la fel ca zeus, uranus sau Jupiter. Era un fel de plagiator(gen Ponta). Ponta are totusi o scuza-NU este dumnezeu.
|
Fosta membra 9am.ro 939 mesaje Membru din: 4/11/2012 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 August 2013, ora 12:37
De la: Polixenia, la data 2013-08-03 23:18:44Isus nu exista, exista cel mult isus evreul. Un nimeni care a crezut ca vede ceva ce nu se poate vedea. A ales sa vina in aceasta lume printr-un miracol precum toti ceilalti zei din vechime(nimic nou sub soare), Nu a stiut nici macar sa fie original. Dumnezeu este un incompetent, facea sex cu muritoarele la fel ca zeus, uranus sau Jupiter. Era un fel de plagiator(gen Ponta). Ponta are totusi o scuza-NU este dumnezeu. Raporteaza abuz de limbaj
Omul fericit este acela care stăpânește și munca, și dragostea.-Sigmund Freud
Stai departe de oamenii care îți micșorează ambiția. Oamenii mici întotdeauna fac asta. Cei cu adevărat mari te fac să te simți că și tu poți deveni mare.-Mark Twain
|
|
Fosta membra 9am.ro 939 mesaje Membru din: 4/11/2012 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 August 2013, ora 12:49
De la: Polixenia, la data 2013-08-03 22:58:32De la: 9am121159, la data 2013-08-02 14:35:19Domnilor discutati mai departe de buruieni pe care le cunoasteti, cai a cunoaste pe Dumnezeu aveti nevoie de credinta. Aici îți împărtășesc câteva idei, dar nu le amesteca. Nici Dumnezeu, nici Isus nu au revelat evangheliile, mai ales că a sa proprie a fost lăsată la o parte. Isus n-a indicat oamenilor să se inchine la chipuri cioplite, la icoane, ci la Tatăl, cum spunea El. Că escroci, fosti criminali au devenit sfinți, ca unii capi ai bisericilor în cârdășie cu împărații vremurilor au măsluit adevărata credință nu e vina nici a Lui isus nici a lui Dumnezeu, ci a gloatelor reduse, manipulate in scopuri de imbogățire. Metodele de indobitocire au fost aceleași și în religii și in politică. Raporteaza abuz de limbaj
Omul fericit este acela care stăpânește și munca, și dragostea.-Sigmund Freud
Stai departe de oamenii care îți micșorează ambiția. Oamenii mici întotdeauna fac asta. Cei cu adevărat mari te fac să te simți că și tu poți deveni mare.-Mark Twain
|
|
Postat pe: 4 August 2013, ora 12:58
Isus cind spunea de tatal lui din ceruri se referea la tatal lui pe care il gasise mort la intoarcerea in satul lui, dupa un numar de ani.
Se referea la tatal lui din ceruri, fiindca acolo era tatal lui. Nu mai era in corp fizic. nu exista nici un tata in ceruri spiritual, ci alte fiinte ce posibil sa ne indrume mental. Unii chiar ne-au fost rude prieteni in viata fizica. Zic posibil, ca nu se stie nimic in acest domeniu. Iar cei ce spun ca sint indrumati de nu stiu cine, posibil sa fie in legatura telepatica cu vreun....individ poate rau intentionat. Se poate realiza o legatura telepatica si cu oameni in corp fizic si cu entitati fara corp fizic. Cele mai perticuloase sint cele ce nu au trait niciodata in viata reala in corp fizic. Nu au habar de nimic ce e pe lumea asta, deci nici de necesitatile fizice. Pot omorri oameni, pot declansa razboaie, si sa-si ia entitatile la ei, inainte de termen. Cei luati nu au liniste acolo, posibil. In plus ele avea nevoie de tatal lui, fiindca era bolnav, de ceva grav/ S-a vindecat de ea, prin moarte clinica. De aceea nici nu ridea, pina la invierea din moartea clinica. Avea nevoie de tatal lui viu in viata, dar nu mai era. De aceea tot spunea de el. Posibil sa fi avut ginduri telepatice f puternice cu el, fiindca tot spunea de el. Incercati sa ginditi mai pragmatic. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 4 August 2013, ora 15:15
Tu ai habar in ce lume traiesti? Stii ca suntem in sec.XXI? Tu fara biblie nu stii sa gandesti? Tu chiar nu iti dai seama ca religia crestina este cea mai mare escrocherie inventata de niste infractori gen Petru si Pavel, imparatul Constantin si fecioara violata de catre duhu' sfant? A te ruga la isus sectantul mi se pare o blasfemie. Cred ca nici isus nu si-a dorit sa fie pe post de dumnezeu. Evanghelistii alesi de catre imparatul constantin ca fiind autori de evanghelii canonice au avut un interes. Dumnezeu nu are niciun amestec nici macar ca revelatie. Dumnezeu pentru crestini nu mai exista este doar al evreilor. Crestinii se roaga la chipul cioplit/rastignit al lui isus si la o groaza de moaste. Ati ajuns de rasul lumii!
---------- Decat sa scriu zilmic " ala-ndala portocala, ghici ciuperca ce e?" ca multi certati cu divinitatea , mai bine va scriu zilnic cate un verset Biblic ca sa va treziti, cei ce santeti in adormire totala fata de Dumnezeu.Eu nu mai sant lumeasca ci divina caci Cel ce m-a creat, si Cel ce s'a rastignit pentru mine mi s'au descoperit si mi-au raspuns la rugaciuni.Judeca tu rational psiholoago, daca nu esti capabila sa crezi ca Dumnezeu ni se descopera si ne vorbeste in vis sau vedenii.....cum iti ehplici faptul ca mi-a raspuns la rugaciuni? Trezeste-te, toata Biblia este adevarata. Dumnezeu Tatal este adevar Dumnezeu Fiul Isus este adevar Duhul Sfant este adevar Poruncile lui Dumnezeu sant adevar Cuvantul lui Dumnezeu este adevar Este problema ta daca ai cazut la nivelul schizofrenicilor, traind intre ei si nu te mai poti ridica.Dumnezeu spune." Nebunia ca boala vine in urma nebuniei pacatului" Iata ca mai intai pacatul este nebunie, si anume sexul, hotia, minciuna, pota, uciderea, necinstirea parintilor,inchinarea la lemne, la oameni,la oase moarte, nepazirea poruncilor lui Dumnezeu.Traim in secolul XX1, dar cu trecerea timpului, draci se inmultesc si oamenii lui Dumnezeu se imputineaza, esti tu capabila sa judeci aceste lucruri.Dumnezeu spune ca numai oamenii duhovnicesti sant capabili sa judece cele ceresti.....nu lumea.Tu crezi ca ai o judecata mai grozava ca mine daca vorbesti in cuvintele tale,dar nu esti capabile sa judeci ca nici-un cuvant lumesc lu este mai mare decat Cuvantul lui Dumnezeu care a zis:ex ." San fie lumina si a fost lumina"Poti tu in cuvintele tale sa creiezi ceva?....macar o frunza de pom vie? Hei, ia judeca cine are psihicul dereglat,cel ce il intelege pe Dumnezeu sau cel ce-l intelege pe diavol.Vad ca nu te-ai putut abtine ca sa te iei de mine.Iata ca ti-am raspuns si in cuvintele mele.Trezeste-te, trezeste-te, trezeste-te.....daca poti, daca nu roaga-te adanc lui Dumnezeu si El te va trezi ca pe Apostolul Pavel si multi alti. Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 4 August 2013, ora 15:20
De la: nastasemihail, la data 2013-08-04 12:58:52Isus cind spunea de tatal lui din ceruri se referea la tatal lui pe care il gasise mort la intoarcerea in satul lui, dupa un numar de ani. poi, daca spui ca-i posibil ca entitatile ce ne ghideaza mental se poate sa ne fi fost prieteni sau rude in viata fizica, inseamna ca accepti ideea Intruparilor , nu ?! iar daca accepti ca unele entitati n-au trait pe pamint in trup fizic, dar comunica mental cu unii dintre noi, atunci de ce nu pot fi considerati a fi Tati Spirituali sau Invatatori ai omenirii ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 August 2013, ora 15:24
Isus nu exista, exista cel mult isus evreul. Un nimeni care a crezut ca vede ceva ce nu se poate vedea. A ales sa vina in aceasta lume printr-un miracol precum toti ceilalti zei din vechime(nimic nou sub soare), Nu a stiut nici macar sa fie original. Dumnezeu este un incompetent, facea sex cu muritoarele la fel ca zeus, uranus sau Jupiter. Era un fel de plagiator(gen Ponta). Ponta are totusi o scuza-NU este dumnezeu.
------- Fara Dumnezeu si fara Isus esti praf si cenusa.Intoarce-te la Dumnezeu ca sa ai viata, inca mai este loc si har. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 August 2013, ora 15:34
De la: mili, la data 2013-08-04 12:37:03De la: Polixenia, la data 2013-08-03 23:18:44Isus nu exista, exista cel mult isus evreul. Un nimeni care a crezut ca vede ceva ce nu se poate vedea. A ales sa vina in aceasta lume printr-un miracol precum toti ceilalti zei din vechime(nimic nou sub soare), Nu a stiut nici macar sa fie original. Dumnezeu este un incompetent, facea sex cu muritoarele la fel ca zeus, uranus sau Jupiter. Era un fel de plagiator(gen Ponta). Ponta are totusi o scuza-NU este dumnezeu. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 August 2013, ora 15:36
Aici îți împărtășesc câteva idei, dar nu le amesteca. Nici Dumnezeu, nici Isus nu au revelat evangheliile, mai ales că a sa proprie a fost lăsată la o parte. Isus n-a indicat oamenilor să se inchine la chipuri cioplite, la icoane, ci la Tatăl, cum spunea El. Că escroci, fosti criminali au devenit sfinți, ca unii capi ai bisericilor în cârdășie cu împărații vremurilor au măsluit adevărata credință nu e vina nici a Lui isus nici a lui Dumnezeu, ci a gloatelor reduse, manipulate in scopuri de imbogățire.
Metodele de indobitocire au fost aceleași și în religii și in politică. ---------- Mili iti dau dreptate, ca lupta pentru imbogatire este din ce in ce mai mare si politic si religios.Dar nu prin imbogatire ajungi la Dumnezeu ci prin credinta si ascultare.Dumnezeu spune " Nici-un bogat nu va intra in imparatia lui Gumnezeu". Neghina va creste impreuna cu graul pana cand Dumnezeu o va alege si o va arunca in foc.Multa pace. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 August 2013, ora 15:48
De la: mili, la data 2013-08-04 12:37:03De la: Polixenia, la data 2013-08-03 23:18:44Isus nu exista, exista cel mult isus evreul. Un nimeni care a crezut ca vede ceva ce nu se poate vedea. A ales sa vina in aceasta lume printr-un miracol precum toti ceilalti zei din vechime(nimic nou sub soare), Nu a stiut nici macar sa fie original. Dumnezeu este un incompetent, facea sex cu muritoarele la fel ca zeus, uranus sau Jupiter. Era un fel de plagiator(gen Ponta). Ponta are totusi o scuza-NU este dumnezeu. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 August 2013, ora 15:52
De la: gabigabi2, la data 2013-08-04 15:20:38De la: nastasemihail, la data 2013-08-04 12:58:52Isus cind spunea de tatal lui din ceruri se referea la tatal lui pe care il gasise mort la intoarcerea in satul lui, dupa un numar de ani. Iti dai seama ca nu poate spune nimeni ceva sigur in domeniul asta. deci nici tu nici eu. Ci oamenii morti. Unii se intorc la viata dar cu memoria stearsa, ca sa inceapa o viata noua. Altii nu se mai intorc. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 4 August 2013, ora 16:06
asta o spui ptr. ca nu ti s-a intimplat ca in Vis sa vorbesti cu cei plecati dincolo care, printre altele, pot da si sfaturi !
P.S pai ,iar te-ntreb : daca nu stiu nici eu nici tu nici nimeni , atunci de ce ai scris postarea de mai sus de parca-i Stii ? si daca nu stie nimeni, CUM de exista atitea carti pe tema asta, carti unele chiar serioase si explicative, ca sa nu spun de practicile yoga, de ex. de intrare-n undele alpha ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
KARP0V_ 1890 mesaje Membru din: 28/02/2013 |
Postat pe: 4 August 2013, ora 21:33
El este desi nu exista, a fost fara sa fie, a creat totul fara sa stie si exista fara sa-si constientizeze sinele. El nu poate fi deoarece atunci la inceput nimic nu era. Ca sa existi e nevoie de timp si timpul inca nu se inventase. Nu poti exista fara sa stii ca existi. Daca existi atunci totul trebuia creat de mult timp nu dupa o depresie de mii de miliarde de ani. Avem un dumnezeu tarat care-si face terapie prin noi cei ce suntem. Nu poti crea ceva fara un tel. Dumnezeu imi da impresia ca a creat ce a creat din prea multa prostie. Cand creezi ceva hazardul nu se explica. Si in universul nostru este prea mult hazard.
|
Postat pe: 5 August 2013, ora 14:07
De la: KARP0V_, la data 2013-08-04 21:33:25El este desi nu exista, a fost fara sa fie, a creat totul fara sa stie si exista fara sa-si constientizeze sinele. El nu poate fi deoarece atunci la inceput nimic nu era. Ca sa existi e nevoie de timp si timpul inca nu se inventase. Nu poti exista fara sa stii ca existi. Daca existi atunci totul trebuia creat de mult timp nu dupa o depresie de mii de miliarde de ani. Avem un dumnezeu tarat care-si face terapie prin noi cei ce suntem. Nu poti crea ceva fara un tel. Dumnezeu imi da impresia ca a creat ce a creat din prea multa prostie. Cand creezi ceva hazardul nu se explica. Si in universul nostru este prea mult hazard. citind ce scrii ,ma gindesc ca si pe vecina mea de odinioara, tot asa o apuca tristetea auzindu-ma cum REFUZAM sa inteleg ce spunea ea, ca pe mine acum ! cert este ca nu avem nici ochi si nici urechi de auzit mai inainte de a ne sosi momentul intelegerii si ca, pina atunci, nu numai ca nu acceptam nimic , nici macar ideea vreunei discutii pe tema respectiva , ci ne apuca toate pandaliile, numai cind auzim cuvintul Divin, Dumnezeu, Credinta !
|
Postat pe: 5 August 2013, ora 15:21
El este desi nu exista, a fost fara sa fie, a creat totul fara sa stie si exista fara sa-si constientizeze sinele. El nu poate fi deoarece atunci la inceput nimic nu era. Ca sa existi e nevoie de timp si timpul inca nu se inventase. Nu poti exista fara sa stii ca existi. Daca existi atunci totul trebuia creat de mult timp nu dupa o depresie de mii de miliarde de ani. Avem un dumnezeu tarat care-si face terapie prin noi cei ce suntem. Nu poti crea ceva fara un tel. Dumnezeu imi da impresia ca a creat ce a creat din prea multa prostie. Cand creezi ceva hazardul nu se explica. Si in universul nostru este prea mult hazard.
------------ Dumnezeu exzista cu adevarat, El se arata celor ce-L iubesc, punct. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 August 2013, ora 19:04
De la: 9am121159, la data 2013-08-05 15:21:10El este desi nu exista, a fost fara sa fie, a creat totul fara sa stie si exista fara sa-si constientizeze sinele. El nu poate fi deoarece atunci la inceput nimic nu era. Ca sa existi e nevoie de timp si timpul inca nu se inventase. Nu poti exista fara sa stii ca existi. Daca existi atunci totul trebuia creat de mult timp nu dupa o depresie de mii de miliarde de ani. Avem un dumnezeu tarat care-si face terapie prin noi cei ce suntem. Nu poti crea ceva fara un tel. Dumnezeu imi da impresia ca a creat ce a creat din prea multa prostie. Cand creezi ceva hazardul nu se explica. Si in universul nostru este prea mult hazard. Dumnezeu, isus, maica precista, napoleon, etc se arata doar celor care sunt clienti ai spitalelor de psihiatrie. In asemenea spitale sunt 3-4 ''napoleoni'', o duzina de ''isushi'', cativa dumnezei si ceva fecioare care-si asteapta randul la duhu' sfant. Schizofrenia e o boala grea.
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 August 2013, ora 19:56
Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia....
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
Postat pe: 6 August 2013, ora 14:57
De la: 9am_2411, la data 2013-08-05 21:55:08De la: gabigabi2, la data 2013-08-05 14:07:43De la: KARP0V_, la data 2013-08-04 21:33:25El este desi nu exista, a fost fara sa fie, a creat totul fara sa stie si exista fara sa-si constientizeze sinele. El nu poate fi deoarece atunci la inceput nimic nu era. Ca sa existi e nevoie de timp si timpul inca nu se inventase. Nu poti exista fara sa stii ca existi. Daca existi atunci totul trebuia creat de mult timp nu dupa o depresie de mii de miliarde de ani. Avem un dumnezeu tarat care-si face terapie prin noi cei ce suntem. Nu poti crea ceva fara un tel. Dumnezeu imi da impresia ca a creat ce a creat din prea multa prostie. Cand creezi ceva hazardul nu se explica. Si in universul nostru este prea mult hazard. si ce-mi propui ? sa scriu la fel ca tine si sa-i urmaresc nebuneste cu Ura mea Irationala pe toti, pina-si scuipa oamenii in sin cind ma vad ? chiar nu-ti dai seama ce Aberanta e purtarea ta ? ce razboi mai duci acum cind Coabitarea s-a rahatit in capul meu si al tau si al celor 7.4 milioane de oameni care au crezut ca Romania ar mai putea avea o Sansa de normalitate ? te-a lovit chiar atit de tare ,de nu te mai poti aduna intr-o comportare de om civilizat ? si, iti mai spun o data , ca poate n-ai retinut : te-am sustinut si ti-am fost alaturi pina cind felul in care te manifestai DAUNA liberalismului , dindu-le apa la moara celor ce -l criticau pe C. Antonescu si mai apoi USL , aratindu-te cu degetul ,facindu-ma sa fie rusine de tine ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 August 2013, ora 15:02
De la: Polixenia, la data 2013-08-05 19:04:57De la: 9am121159, la data 2013-08-05 15:21:10El este desi nu exista, a fost fara sa fie, a creat totul fara sa stie si exista fara sa-si constientizeze sinele. El nu poate fi deoarece atunci la inceput nimic nu era. Ca sa existi e nevoie de timp si timpul inca nu se inventase. Nu poti exista fara sa stii ca existi. Daca existi atunci totul trebuia creat de mult timp nu dupa o depresie de mii de miliarde de ani. Avem un dumnezeu tarat care-si face terapie prin noi cei ce suntem. Nu poti crea ceva fara un tel. Dumnezeu imi da impresia ca a creat ce a creat din prea multa prostie. Cand creezi ceva hazardul nu se explica. Si in universul nostru este prea mult hazard. draga mea, ii compatimesc pe oamenii aia care incap pe mina ta , caci neavind nici-o aplicatie spre partea filosofica sau ezoterica a vietii si tu insati avind o exprimare cam fara sir , sarind de la o idee la alta si niciuna terminata, nu vad CE alt tratament inafara de buline ai putea sa le dai si citeva socuri ca sa stea cuminti !
|
Postat pe: 6 August 2013, ora 18:07
Dumnezeu, isus, maica precista, napoleon, etc se arata doar celor care sunt clienti ai spitalelor de psihiatrie. In asemenea spitale sunt 3-4 ''napoleoni'', o duzina de ''isushi'', cativa dumnezei si ceva fecioare care-si asteapta randul la duhu' sfant. Schizofrenia e o boala grea.
------------- Nici im meseria ta nu esti buna.Schisofrenia se face in copilarie. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

Si ce topice abordezi ?
La momentul potrivit....