back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Cine este dumnezeu ?!!!!

 


 
Pagini: << 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >> Sari la pagina:
 
Yorick

1014 mesaje
Membru din: 20/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Aprilie 2011, ora 20:15

De la: symy1, la data 2011-04-03 19:08:23
Am inteles unde bati;dumneata Yorick nu vrei sa depinzi de nici un Stapan,vrei sa-ti respecti doar principiile tale,dorintele tale,planurile tale....ok.Sa presupunem ca lumea de dincolo exista(eu cred asta)ca va fi condusa de Dumneze;Allah;Budhha...ect.nu cred ca vom fi primiti toti cu bratele deschise,indiferent ce fapte am facut..Ma gandesc ca vom fi judecati dupa FAPTE...bune=rasplata,rele=cazan de zmoala,in lanturi;exterminare ...ect .
Eu nu te pot judeca in nici un fel,nici Dumnezeu nu te va judeca ca nu ai ales crestinismul...ca nu cumva sa-i reprosezi ca te-a santajat,obligat.Ramane ca FAPTELE TALE SA TE JUDECE....Eu ati doresc o viata lunga si frumoasa plina de realizari


Cu tot respectul trebuie sa iti atrag atentia ca nu ai inteles corect unde bat.
Asta se observa din felul de verbe pe care le folosesti:
- a vrea ("nu vrei sa depinzi de nici un stapan..")
- a crede ("nu cred ca vom fi primiti..")

Pentru a ma putea intelege corect trebuie sa renunti la folosirea incorecta a acestor verbe , in contextul mesajului meu.
Adica:
Eu "nu vreau" sa depind de nici un stapan. Nu se pune problema daca eu "vreau" sau "nu vreau" ceva. Realitatea nu se construieste in jurul vointei individuale. (ma refer la legile realitatii, nu la faptul ca poti construi o casa , daca "vrei") . Deasemeni realitatea nu se construieste nici in jurul credintelor individuale.
Realitatea este INDEPENDENTA de ceea ce eu as putea "vrea" sau as putea "crede".
Eu pur si simplu accept anumite idei despre realitatea inconjuratoare ca o consecinta necesara a ceea ce pot observa. Cu alte cuvinte sunt NEVOIT sa am pozitia pe care o am. Nu e un act de vointa din partea mea , ci e un act de necesitate.
Indiferent ce lucruri caldute as putea eu sa-mi doresc sa cred, nu as putea sa le cred fara a inceta sa fiu onest cu mine insumi. Credinciosii arunca adesea cu asemenea fraze, cum ai facut-o si tu , ca si cum ele ar avea vreo semnificatie reala.
Dar nu au!
Incearca sa construiesti propozitia pe care mi-ai adresat-o mie, intr-un fel care sa te priveasca pe tine. Adica asa: "TU VREI sa depinzi de un stapan.."
Intelegi eroarea in care te afli? Ceea ce "vrei" tu este complet irelevant, in determinarea legilor realitatii. Crezi ca daca "vrei" ceva , acesta este automat si realitate?
Daca nu poti gandi un gand, nu ai cum sa percepi posibilitatea gandurilor care decurg din cel initial. Limbajul pe care il folosim este limitativ. Realitatii nu-i pasa ca noi nu avem cuvinte sa o descriem intr-un mod exhaustiv. DAR.. macar sa incercam sa exprimam cu acuratete ideile pe care le putem concepe. Nu e nevoie sa ne punem limitari suplimentare.
Neintelegerea ta in priviinta mesajului pe care eu ti-l transmit este cauzata de folosirea unor termeni improprii , precum "a vrea" si "a crede".
Faptul ca folosesti aceste verbe , te impiedica sa intelegi pozitia mea reala. Pozitia mea este determinata de ceea ce pot sa observ in jur. Cu alte cuvinte ea poate fi schimbata daca observatiile asupra realitatii vor duce in aceasta directie. Indiferent de ceea ce as "vrea" , voi accepta existenta unei divinitati, daca vor exista dovezi. Deci nu e o chestiune de vointa.



symy1

4661 mesaje
Membru din: 4/02/2009
Oras: Zalau

Postat pe: 3 Aprilie 2011, ora 21:22

Pt;Yorick
Domnu profesor de pshihologie(fara gluma)ma doare capul.!!!!!!!Eu ati multumesc sincer pentru timpul tau pretios,si raspunsurile tale foarte la tema DAR...trebuie sa te rog/si sa ma rog ca viata ta sa nu se termine pana la venirea Domnului Isus ...CA SA AI DOVADA FIZICA CA EXISTA Dupa ''semnele''scrise in Biblie,timpul ramas pana la venirea Domnului Isus este estimat intre10-15 ani maxim Deci viata lunga si multa rabdare...

Raporteaza abuz de limbaj
symy-apocalipsa.blogspot.ro
Yorick

1014 mesaje
Membru din: 20/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Aprilie 2011, ora 00:43

De la: symy1, la data 2011-04-03 19:30:46
Nu inteleg de ce spui ca Biblia are niste ''precepte'' rele Eu am descoperit ca Biblia te invata sa NU ;furi,ucizi,curvesti,minti...ect.Nici poporul evreu nu au putut respecta cele 635 legi din Tora.!!! Noua ne-a dat doua Legi ;Sa-l iubesti pe Dumnezeu....sa-l iubesti pe aproapele tau ca pe tine insusi... Si totusi de multe ori a doua lege este cel mai greu de tinut.


Cred ca trebuie sa incerci sa privesti toate piesele componente ale unui ansamblu pentru a judeca intregul ansamblu. Si mai e necesar sa privesti si la alte ansabluri similare , pentru a putea face comparatii.
Inteleg ca tu esti de parere ca biblia te invata sa nu furi sau sa nu ucizi.
Ok, poate...
Sunt doua probleme cu parerea asta:

1. tot biblia te invata ca trebuie sa ucizi un om care aduna bete pentru foc, in ziua de sabat. E o comanda precisa de la zeul bibliei , si o gasesti la Numerii 15:32-36. Ce crezi, asta ar fi o regula buna pentru societatea noastra? Ar trebui sa ii omoram cu pietre pe cei care lucreaza duminica (sau sambata, in functie de credinta la care te raportezi) la McDonalds, la benzinarii, la spitale, etc? Presupun ca raspunsul tau va fi nu.
Ce vreau sa spun prin asta? Ca biblia are mesaj amestecat.
Faptul ca tu selectezi doar o anumita parte din mesajul bibliei, cea care iti convine, nu este din pricina bibliei , ci este din pricina mintii tale. Cu alte cuvinte , nu biblia te invata aceste lucruri, ci le stii din afara bibliei. Daca biblia ar fi sursa, de ce alegi sa ignori celelalte lucruri scrise acolo?

2. a doua problema cu parerea ta este ca exista oameni pe fata pamantului care n-au citit biblia si care se pare ca reusesc sa aplice in general aceleasi reguli. Adica acea miniscula parte a globului locuita de chinezi, japonezi, mongolezi, indieni si toti musulmanii.
Si ei au reguli precum "sa nu ucizi" sau "sa nu furi". Stii de unde stiu? Pentru ca in sistemele lor legale crima si furtul sunt pedepsite.
Ciudat, nu? Avand in vedere faptul ca majoritatea lor covarsitoare n-au citit biblia....Tot asa cum majoritatea covarsitoare a crestinilor n-au citit Coranul sau Bhagavad-Gita.
Hmm... cum oare s-or fi prins ca nu e bine sa ucizi si sa furi?
Explicatia e simpla domnu' Symy. Acele societati in care omorul si furtul sunt permise sfarsesc prin a se autodistruge. Nu au cum sa supravietuiasca.
Sursa comenzilor de gen "sa nu ucizi" sau "sa nu furi" nu e nicidecum biblia. Multe texte sacre vorbesc despre asta , cu mult inaintea aparitiei crestinismului.

Pe de alta parte, serios vorbind, crezi ca daca n-ai fi auzit asta de la vreun popa, te-ai fi putut gandi serios ca furtul sau crima sunt permise? Chiar ai nevoie de un text sa te invete asta? Nu crezi ca parintii au capacitatea de a-si invata copii asemenea lucruri, fara sa faca referire la biblie? Se pare ca parintii din 2/3 din lume reusesc sa faca treaba asta, fara nici cea mai mica legatura cu biblia.

Raporteaza abuz de limbaj
Yorick

1014 mesaje
Membru din: 20/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Aprilie 2011, ora 03:10

De la: symy1, la data 2011-04-03 21:22:44Pt;Yorick
Domnu profesor de pshihologie(fara gluma)ma doare capul.!!!!!!!Eu ati multumesc sincer pentru timpul tau pretios,si raspunsurile tale foarte la tema DAR...trebuie sa te rog/si sa ma rog ca viata ta sa nu se termine pana la venirea Domnului Isus ...CA SA AI DOVADA FIZICA CA EXISTA Dupa ''semnele''scrise in Biblie,timpul ramas pana la venirea Domnului Isus este estimat intre10-15 ani maxim Deci viata lunga si multa rabdare...


Nu e vorba de psihologie ci de semantica. Sensul launtric al cuvintelor. Intelegerea conceptelor este importanta deoarece ele stau la baza comunicarii.
Noi doi, ca si oricare alti oameni care comunica pe un subiect, trebuie sa convenim asupra termenilor pentru a putea purta conversatia. Trebuie sa stim ce cuvinte folosim fiecare dintre noi si in ce sens. Daca tu vorbesti despre pisici, e important ca eu sa nu pricep ca vorbim despre gogosi. De aceea e necesar ca toti oamenii care comunica sa foloseasca termeni comuni.
Sensurile cuvintelor nu sunt la bunul plac al fiecaruia. Ele reprezinta rezultatul unor conventii. Adesea aceste conventii sunt implicite, majoritatea oamenilor pornesc de la ele ca un ceva stabil, insa uneori trebuie facute clarificari.
Cuvantul "albastru" este menit sa semnifice o anumita culoare, care poate fi definita cu o oarecare precizie printr-un spectru al unor lungimi de unda ale luminii. Dar orice am zis eu in propozitia anterioara, dupa cuvantul "albastru" este tot o insiruire de cuvinte. Este necesar ca fiecare dintre aceste cuvinte sa fie inteles, pentru a intelege ce spun ca mesaj total despre notiunea de "albastru".
Sper ca reusesc sa fiu cat de cat limpede.
Si totusi, in ciuda efortului meu de a fi limpede, voi incerca sa iti arat ca lucrurile sunt adesea greu de definit precis.
Atat eu cat si tu avem o notiune proprie despre "albastru" . Cu siguranta vom putea conveni impreuna, daca ne-am uita la un lucru oarecare, sa zicem o masina, ca ar putea fi albastra. Dar stii de ce?
en.wikipedia.org/wiki/Blue
"[..] lungimea de unda este undeva intre 440 si 490 nanometri[..]"
Ei bine, daca noi doi ne-am uita la un lucru cu o culoare cu lungimea de unda de 465 nanometri (adica fix la mijloc) cred ca vom conveni ca acel lucru este albastru.
Dar ce se intampla cu lucrurile cu o culoare undeva la extrema spectrului? Crezi oare ca daca noi ne-am uita la o masina colorata cu o culoare a carei lungime de unda este 500 nanometri (spre verde, adica) ..
en.wikipedia.org/wiki/Green
.. am vedea oare acelasi lucru? Poate ca e posibil ca doar noi doi sa avem o parere comuna despre asta, insa iti garantez ca la nivelul unei populatii intregi va fi asa: unii vor considera ca e mai spre verde, altii ca e mai spre albastru.
Intelegi dificultatea?
Daca oamenii nu vor putea sa convina asupra unui lucru simplu precum "ce culoare are obiectul ala", cu cat mai dificil este cand discutam despre concepte abstracte?

In cateva ocazii am fost acuzat aici pe forum ca as avea o obsesie cu precizia.
E posibil sa fie asa.
Insa ceea ce pot spune in propria aparare este asta: asta e singura metoda pe care o gasesc pentru a putea sa transmit un mesaj inteligibil. Ce relevanta ar avea sa spun lucruri, daca nu mi-ar pasa daca sunt de neinteles pentru interlocutor?
Daca nu mi-ar pasa de acest aspect , as putea sa scriu asta: (^%%$^%# si sa acuz interlocutorul ca nu pricepe.
Asta ar fi o stare ciudata a lucrurilor.
Oamenii , fara sa fie neaparat constienti de asta, vor in general sa fie intelesi de catre ceilalti.

Si asta ne aduce la punctul la care voiam sa ajung. "oamenii... vor"
Ai inteles acest mesaj nu? Ai inteles ce inseamna cuvantul "vor" . E o conjugare a verbului "a vrea". Acest verb exprima un act de vointa. Asa este el definit in dictionar, si asa este conventia pe care o facem la nivelul societatii despre acest cuvant.
Si tot ca o conventie de limbaj, noi facem o distinctie intre un act voit (exprimat prin "a vrea") si un act nevoit (in sensul "izvorat din necesitate") cum ar fi actul meu de a nu crede.
Aceasta distinctie este importanta , daca vrei sa imi intelegi pozitia. Din acest motiv insist cu explicatiile.
Asa ca scuza-ma daca am batut campii, de pomana.
(e amuzant si faptul ca eu prezum ca intelegi ce inseamna "a bate campii" . Eu prezum ca intelegi ca n-am stat cu biciul pe ogor, ca sa "bat" campii, ci sensul este de a face divagatii de la subiectul principal. S aceasta expresie este tot rezultat al unei conventii pe care noi cu totii o facem, fara sa stim. Dar uneori e important sa ne intelegem propriile prezumptii.)


Nu prea pare un raspuns la ceea ce ai scris tu...
Dar , oare iti dai seama de propriile prezumptii? E drept , nimeni nu poate sa o faca in totalitate. Doar ca exista nuante, ca peste tot. Unii pot sa o faca mai mult decat altii.
"Dupa ''semnele''scrise in Biblie,timpul ramas pana la venirea Domnului Isus este estimat intre10-15 ani maxim"
Esti oare constient ca asemenea "predictii" se tot fac de vreo 2000 de ani incoace? Probabil nu, altfel nu ai rosti propozitii copilaresti..
Ma intreb , oare cate predictii esuate sunt necesare pentru ca asemenea afirmatii sa devina jenante pentru cel care le rosteste? Nu cunosc limita la care , odata ce o atingi, renunti la credinte absurde.
Probabil ca limita este variabila , de la o persoana la alta.
In ziua de azi ar fi jenant pentru cineva sa mai sustina teoria pamantului plat.
Cate predictii esuate trebuie sa faca crestinismul pentru a depasi limita jenei?
Isus insusi le-a promis apostolilor ca a doua venire va avea loc in timpul vietii lor . Matei 24:34, Marcu13:30, Luca 21:32.
Asa ca spune-mi tu, cate esecuri sunt necesare, pana cand crestinismul va deveni jenant, in aceeasi masura in care a crede ca pamantul este plat e ceva jenant?



gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Aprilie 2011, ora 08:36

@yorick - 'neata ! pfffi, niciodata nu m-am gindit ca expresia "a bate cimpii "inseamna a da cu biciul peste ogor, asa cum ai spus tu ci, ca e constatarea ca cineva "a luat-o pe aratura", adica a bate cimpii cu piciorul....a lua-o razna ! am mai spus asta o data, demult, dar trimiterea asta spre locul comun de gindire , adica de a ramine pe locul batatorit si nu a bate cimpii, pe mine ma intriga ca pe oricare om care gindeste ....ma rog : mult-putin ; bine sau prost, asta-i altceva, dar gindeste si se-ntreaba si acest Intrebat , rasucind si "rascolind " asa cum fac eu acum notiuni deja impamintenite , locuri batatorite adica, rascolirea asta duce la dezvelirea unor noi sensuri....nu, sensurile alea cu care sunt incarcate cuvintele care-s vii si nicidecum moarte ....doar batatorirea lor le omoara ! deci , de ce-am batut eu cimpii p'aci ? am vrut sa fie o pledoarie ptr. a ne lasa mintea sa iasa din drumul batatorit al ideilor de oricare fel ar fi ele , stiinta sau religie, de ex. !

Raporteaza abuz de limbaj
9am246679

16 mesaje
Membru din: 4/04/2011
Postat pe: 4 Aprilie 2011, ora 09:07

S-au înghesuit logicienii pe 9am, hop și cu Je, se străduiesc de zor să-i convingă pe "onorabilii" credincioși de toate sexele, naționalitățile, cultele și nuanțele religioase, cât și pe acei adepți unor așa zise credințe de factură ezoterico-paranormală, aprops Mr.Yorik, tu chiar n.ai ce face-n prezent, și chiar, pentru că tot s-a ițit oportunitatea momentului, îmi poți explica și mie logic, cam cât durează temporal, PREZENTUL?

Ai dreptul să introduci în calcule orice unitate de timp cunoscuta ție,sunt deosebit de nerăbdător să-mi primesc și eu câtimea de logică și gândire analitică pe care o distribui nonșalant pe aici, altfel, o să spun că nu faci altceva decât să toci vesel frunză la câini, producând o întreagă poliloghie dialogală transpusă "filozofico"-scriptologic, nuanțată pe alocuri cu aspecte aparent logice,-dacă nu ar fi de-a dreptul palilalio-comică-, pe care a dezvoltat-o în contra afirmativo-argumentativul tău "dialog" cu, și la adresa celor ce nutresc convingeri creaționiste "sănătoase" și de nezdruncinat, bădie Yorik, chiar n-ai ce face ?

Din păcate, tot ceea ce încerci să construiești rational-analitic/logic, pentru a combate, contra argumenta, sau chiar pentru a-ți argumenta propriile afirmatii în fața unor asemenea specimene,adrepți ai diferitelor culte religioase autohtone sau de pe aiurea, a profund convinsilor creationisti,-fir-ar să fie la ei acolo acele convingeri- sunt lovite de inutilitate evidenta, atașaâdu-și valențe nule/absurde, într-un asemenea context bilologico-tematic.

De ce-ti afirm c-ar fi ( chiar sunt)de-o inutilitate evidentă și-ntr-un oareșce procent te compătimesc tandru? Pentru simplul motiv că o persoană cu un anumit IQ -superior , peste 170-, si-o capacitate intelectuală de-a sintetiza si rezolvara , informații în primul caz și rezolva situatii în cel de-al doilea, deosebite din punct de vedere calitativ , -caracterizat fiind de un QI neurocognitiv deosebit-, nu și-ar pierde niciodată timpul pentru a contrapune o argumentație rational /logica,-indiferent de tipologia de logică pe care ar încerca s-o folosească, -de la cea aristotelică si pana transcendent intuitivă sau vag predictibil asimtotică- unor simple afirmatii "argumentative" creationiste de tip utopico-absurde ce in absolut orice situatie frizeaza ilaritatea, asistenței de fată și-n absolut orice situație,grotescul !

Nu și-ar pierde nimeni timpul decat intr-o singură situatie,-sper să și intuiești contextul unicei situații,- insa, dacă m-aș situa de partea celui ce dezvoltă asemenea tipuri de poliloghii pretențioase, argumentativ/contraargumentativ narativo-scriptice, de pe pozitia unui ateu sau a unui agnostic, nu aș comite acest gest decât în cazul în care aș dori să-i atrag atenția respectivului,-în acest caz lui Yorik- că nu face altceva decât sa ruleze pe o unitate centrala super performantă un softwer revolut.

Yorik, ananlizand si reanalizand, argumentand si reargumentand propriile afirmatii pe care le contrapui afirmatiilor creationiste exact așa cum ar incerca cineva să stabilească intr-un lung șir de ecuatii, derivate,algoritmi, etc., limitele spatio-temporale ale universului mic și, chiar dacă ar reuși așa ceva, prin prisma acelor limite niciodată n-ai să poți să-i faci să înteleagă că nu există nicio diferență între cel mic și cel mare -posibilitatea există,- un creaționist nu va avea niciodată capacitatea cognitivă minim necesară pentru a ințelege ceea ce un asemenea individ tocamai ar reuși sa-i demonstreze stiintifico-matematic,

Yorik, chiar crezi c-ai să reușești vreodată să-i schimbi mentalitatea, să-l abați de la crezul său profund utopic, crezi că ai vreo șansă în fața unui(or) asemenea nulodoct adept al creaționismului , unui asemenea individ ce nu are dubii existențiale ci numai două certitudini, că zeul său există cu adevărat și-i va oferi după moarte viața de apoi veșnică ? ..chiar, poți să-i elucidezi misterul veșniciei, eternității, într-un mod rațional ?
Yorik, tu chiar nu observi că acești indivizi bipezi,-exemple sunt pe acest forum câte-ți doresc sinapsele, unul dinte ei, dar puțin mai școlit nu era altul decât acel Papyllon47- își construiesc vieți reale paradoxale trăind cu speranța indusă că vor primi în locul unei vieți reale trăită cu zmerenie, umilință și supușenie totală față de un creator, o viață după moarte într-un mediu promis a fi paradisiac?

Incapacitațile mentale ale unora, utopismul, cât și speranțele lor absurde,-ca derivate directe, cel putin - ii determină să arunce in cutia "milei" sau în fântâna "speranțelor" acea monedă binecunoscută, insă, imediat după ce acești (..ei/ele.) înfaptuiesc aceast ritual mental mistic, cu sperantă și evavie tipic creaționistă, de fiecare dată apare?
Realistul Yorik,-clericul, astrologul, șamanul, vraciul, duhovnicul,- sosește imediat la fata locului, își insușește monedele din cutia "milei" sau pescuiește monedele din fântâna "speranței" pe care acești adepți naivi și ignoranți ai creaționismului utopic tocmai le-au aruncat conformându-se ritualului preindus cultural în mentalul său, concluzia?!..nu pote fi decat una realistă, dobandită observațional, chiar empiric dacă o doroți, cat și intuitiv-inductivo-deductibil, dar în mod sigur și-n orice situatie, de preferat non invaziva, pentru simplul fapt că : un adept al creaționismului, întodeauna este pătruns și profund impregnat mental de singurul său crez, de singura sa certitudine existențială transcendentă, "dumnezeu", fie el unul, cei trei intr-unul, sau un așa zis un all inclusiv.

Din pacate, in Ro.,-prin alte state cu mult mai civilizate,evoloate ca mental colectiv, și cu mult mai pacifiste decât cele ce se laudă că ar deține procente de peste 90% din cetățenii săi adepți ai creaționismului în diferitele sale nuanțe religioase,- creaționismul de nuanță ortodoxă a reusit să imbrace mai ales după acel decembrie "89 valente tragice, umilitoare, nuante grotesti, a ajuns până la o asemenea "performanță" de-a putea fi predat ca ore de religie în școli alaturi de evoluționismul știintific, omitandu-se, sau poate chiar intenâionandu-se la modul subversiv chiar, faptul ca anul 1860,-an in care Charles Darwin publica marea sa capodopera științifică Originea Speciilor- evenimentul a determinat o ruptură profundă, definitivă și irevocabilă între știință și orice tip de religie, fie ele religii de tip iudeo-creștine, musulmană, hinduistă ,etc.

Să fie si acest asect, -decizia politică de a intra cu religia în școli- o dovadă de crasă ignoranță a celor ce reprezintă cetățenii acestei țări în forurile legiuitoare ale statului Ro., să fie oare un anumit interes obscur la mijloc și-o înțelegere, un pact tacit, între clasa politică și corpul clerical majoritar ortodox, de menținerea individului uman într-o stare mentală de ambiguitate permanentă încă din cea mai fragedă vârstă? să fie oare o dovadă de crasă incompetență a celor ce diriguiesc treburile sistemului de învațămant Romanesc? Să fie o intenție clar subversivă, de destructurare a unui sitem de educație și instruire realistă, așa cum ar trebui sa fie un veritabil sistem de educație și invățământ construit pe o temelie de natură pur stiintifica? Cum se împacă predarea religiei în școli alaturi de orele de biologie, zoologie, chimie, matematică, fizică , astronomie, arheologie, antropologie, astrofizică,etc ?!?!?...Ce facem D'le Yorik, dimineață mergem la duhovnic să ne spovedim iar pe seară păcătuim rezolvând ecuații relativiste ?!...Însă:

Groaza ce i-a cuprins în acel an, 1860, pe mai marii diferitelor religii sau culte religioase,că doar obrazul domnului subțire cu multă cheltuială se întreține, aflând ei cum că ar avea un stramoș comun ce a evoluat de-a lungul perioadelor temporalo-evolutive din maimuță, -ne fiind creați după chipul și asemanarea dumnezeului lor,așa cum maculatura diferitelor cărțulii de cult au concordat/postulat-, a bulversat grav atât conceptul creationist al "facerilor" consemnat biblic, cât și mințile multor câpățâni clericale, acest groaznic aspect de natura stiintifica, atât de inconfortabil a devenit pentru intreg corpul clerical al vremii incat l-a determinat pe insusi Episcopul de Oxford, Samuel Wilberforce,- in cadrul unei reuniuni a Asociatiei Britanice pentru Progresul Stiintei, desfășurat într-una din sălile celebrului Muzeu al Univ.Oxford,-la numai șapte luni de la pubicarea operei știinâifice evolutioniste a lui C.Darwin- să intrebe pe un ton de-o suprioritate insolent-zambitoare și chiar batjocoritore pe alocuri, dacă nu cumva pe linie maternă sau paternă ar avea ca stramoș vreo maimuță.
Răspunsul pe care l-a primit acest cleric obraznic din partea lui Huxley a avut o semnificație deosebită, ceea ce a și codus la producerea acelei rupturi irevocabile și definitive dintre religie și știință, citez raspunsul lui Huxley ~ "nu mi-ar fi rușine să descind dintr-o maimuță, insa, mi-ar fi rușine să am în preajmă un individ care a folosit daruri mari (sume fabuloase) pentru a ascunde adevărul."


Ce sens, sau ce efect poate avea Yorik, lungul șir argumentativ-logic în fața acestor adepți naivi și ignoranți ai creationismului,dar nu numai al lor, in aceeași categorile pot fi incluși ezoteriștii/astrologii, cat și toți cei ce încă mai cred in diferite practici mistice ce le induc percepții cu efecte devastatoare asupra mentalului lor.
Ce difrență ar exista înte un adept al misticismului religios și unul ce aderă din convingere și chiar apelează constant la serviciile ce îi sunt ofrite de acei așa ziși astrologi, sau clarvăzători ?
Cei ce incă mai cred în balivernele celor ce le sunt perorate de preoți,asa zisi clarvazatori, clar atoatestiutori, prezicători, cititori in diferite tipuri de cărți de joc și-n boabe de fasole, cititori in globuri de cristal sau in diferite boluri mai mult sau mai putin "sacre", cititori in stele mai mult sau mai putin implozate, "analisti" ai diferitelor conjuncții dintre planete cu cine știe ce constelatii, -cluster pe care dacă l-ai ruga să-l identifice pe adevarata cartografie cosmologică, habar n-ar avea pe unde se află sau prin ce catalog cosmologic este inregistrată de cine și în ce an a fost observată respectiva constelație- etc., pe care ei , infatuatii astrologi, niciodată na-u avut ocazia să le studieze in adevaratul sens al cuvantului, sărăcuții de ei, acesti bieti pacalici, santimbalci, clowni desavarsiti, reusesc sa-si strangă averi fabuloase de pe urma proștilor creduli ce le solicita serviciile, exact în același mod procdând și preoții, există vreo diferență între cele două practici? eu n-o sesizez !

Pseudoșiinta lor de factură cosmologică se manifestă cu atat mai zgmotos cu cat acești farsori smecherasi sunt mai analfabeti, cu cat își promovează mai agresiv conștient neștiința pe monitoarele virtuale sau pe sticla ecranelor tv.și, cu cât o să li se permită acestă practică, cu atat reusesc să atragă mai multi creduli nătântoci de la care se vor incasa sume frumușele și atat de necesare pentru a-si construi cât mai multe turnulețe pe "somptuasele" lor "palate" , cat mai multe clopotnițe și imobile de cult in care se bate de zor toaca.
Din nefericire, cu deosebita surprindere, orice individ mobilat pe la mansarda cât de cât, poate constata, că acești șarlatani de natură clericalo-ezoterică insotiti de-o cohorta de indivizi cu studii superioare,-in primul caz, că doar ne-am înființat și facultăți prin sistemele de învățământ pe care le-am penetrat mistic- pe post de purtatori de cuvinte de duh sfant mistico-subversiv propagandistice, au inca, o cota de piata foarte ridicata.

Creduli sunt pe toate drumurile, ignoranti la tot pasul, naivi cât cuprinde, despre proști și idioți nici nu mai este cazul să-i amintesc, săraci cu duhul, oricum, cu cat ești mai sărac cu duhul, cu atat le sunt mai realiabile speranțele că vor ajunge mai repede in impărăția cerurilor ce deja le-au fost rezervate contra cost, multimea constituită din asemenea indivizi este compacta, nuanțele ce i-ar partaja in cadrul aceleiași multimi fiind insignifiante, neglijabile.
Efectul pe care ei/ele il percep,in urma acestor sedinte mistico-religioase, orientalisto-ezoterice, sau totemico-bonjouriste de inchinare si aservire a lor fata de diferite entități mai mult sau mai puțin zis sfinte, recnoscute de unii și negate de ceilalti- indiferent ca apelează la serviciile religioase ale vreunui cleric sau la serviciile vreunui astrolog sau vraci- efectul perceput este același, ei/ele cred, au certitudinea si, nutresc speranta !

Ce sens ar avea și, ce efect aș imprima unor asemenea mase neuro-cerebralae ce și-au dobandit educativ,cultural și traditional, o mentalitate de tip creationist?
Ce aș realiza,dacă aș incerca să le explic argumentat; faptic, cronologic și logic, fundamentarea principiului heliocentric copernician, sau ar mai fi cazul să le reamintesc tratamentul la care a fost supus G. Galileo de către corpul clerical al vremii sale -la instigarea calugarilor iezuiti-, mai pot argumenta logic in fața unor creationiști că cinematica și miscarea uniform accelerată pe care Galileo le-a studiat acum mai bine de 400 ani,- fiind considerat de S.Hawkíng " părintele fondator al astronomiei ca șiinta modernă"- a fost suspicionat de grave erezii, acuzat si condamnat de corpul clerical al vremurilor sale la AREST LA DOMICILIU PE TOT PARCURSUL VIETII, pot reaminti logico-cronologic si argumentat faptul ca abia după aproape 400 de ani , in 1992 insuși Papa Ioan Paul al doilea a cerut SCUZE OFICIALE PUBLICE pentru GREȘEALA COMISĂ de clericii acelor timpuri, ce mi-ar raspunde astazi un cleric sau un asemenea credincios adept fanatic al creaționismului ?

Ce ar ințelege sau mai bine spus ;ce și cat, ar fi capabil să înțeleagă un asemenea individ credincios dacă m-aș incumeta să-i explic logic, argumentat, cronologic, faptul ca vârsta reală, -stabilita stiintific,radiodatată izotop Pb- a planetei pe care pășește zilnic este de: 4,5 Mld. ani, atat timp cât el este ferm convins că biblia este scrisă de insuși dumnezeu, de degetul divinitatii pe tablele lui Moise, și pe care îl venerează, caruia i se inchină?
Cum pot eu, simplu muritor, să-l conving că demonstrația mea de natură stiintifica are la bază lungul șir obsevațional cumulativ-experimental empiric de dobândire a cunoștințelor despre natura inconjurătoare,atat timp cât clericii s-au dedat la a calcula vârsta planetei Pamant in context creationist folosindu-se de datele cronologice inscrise in verseele biblice și-n funcție de vârsta diferitelor personaje ce apar prin textele biblice maiestru alambicate dar, ilogice și ireale ?

Cum pot eu să conving asemenea adepți ai creaționismului că vârsta reală a planetei pe care ei pășesc zilnic, atat timp cât ei sunt convinși de afirmațiile acelui episcop James Ussher de pe la 1650 referitoare la varsta planetei Pamant (Terra)că ar fi fost creată de dumnezeul lor si, ca prim moment al apariției ca rezultat al facerii dumnezeiești, calculat de acest tâmp episcop Ussher consemnat in textele biblice, ar fi exact anul 4004 i.e.n, luna, fix Octombrie, ziua, fix 22, pe inserat ?

Cu alte cuvinte, cum aș putea eu sa-i conving pe acesti creationiști de faptul ca toate calculele lor insumate, interpretate și rasinterpretate după bunul lor plac, dar niciodată susținute argumentativ-logic, ar rezulta o varstă a planetei de cel mult 6.000 de ani, iar prin metoda știintifica imi rezultă o vârstă a planetei de 4,5 Mld. ani prin radiodatarea izotopului de Pb. in timp ce varsta Universului ar fi de 13,7Mld. ani + inca 300.000 de ani pană la faimosul Big-Bang.

"DŽnilor/nelor/soarelor" creationisti, dacă intr-adevar creatorul vostru a reușit performanța de-a realiza definitivarea planetei Pamant numai de 6.000 de ani, cum vă explicati faptul că, dovedit stiintific, Telescopul Spatial Hubble Deep Field ne captează imagini ale unor clustere galactice la peste 13 Mld. AL departare ? Nu cumva conform "calculelor" creaționiste, n-ar fi trebuit să existe nimic dincolo de orizontul celor 6.000 AL ? Nu cumva in limita acestui orizont de 6.000AL pe care voi i-ati "calculat" am fi observat mai puțin de 5% din stelele propriului nostru cluster galactic ? Păi ce facem "stimabililor" creaționisto-ezoteristo-misticisti de toate neamurile, sexele si confesiunile mai mult sau mai putin religioase , incepând cu dumnezeu,buda, sau cum ii mai numiți voi, și până la cel mai umil inger , in fata caruia/ora vă inchinați ,răspundeți-mi: planeta Pământ (Terra)a fost creată împreună cu acel faimos firmament de umnezeul vostru acum 6.000 de ani, sau nu !?

Și pentru că tot am ajuns prin această zonă aridă a textelor biblice, aș mai avea o ecuație logică pe care aș dori să mi-o rezolve un adept al creationismului, (geneza/facerea 7:2)

"Să iei cu tine din toate animalele curate câte șapte perechi, parte bărbătească și parte femeiască, iar din animalele necurate câte o pereche, parte bărbătească și parte femeiască."...

Da, chiar așa !... dumnezeu ii ofera indicații prețioase lui Noe, consider că nu aveți vreun motiv să nu recunoasteti acest text sau sa-l negati, pentru ca dupa cum bine știți, după cum bine v-a fost spălat creierul, cel ce va scaote sau va adauga(...) sau cel ce va nega textul biblic, știți ce i se va intampla, dupa cum v-a poruncit isnsuși al vostru creator, nu ?!...o să vă pierdiți locul din paradisul promis de clerici, instant!

Așa după cum am observat puțin mai sus , in timp ce din textele biblice clericii s-au exprimat in mod explicit , "exact", in ceea ce privește varsta Pămantului, tot așa și dumnezeu poate oferi indicații prețioase lui Noe in textele biblice, însă, ce ne facem "domnilor, doamnelor si domnisoarelor" adepte(i) ai creaționismului, dacă Noe a procedat intocmai cum i-a ordonat creatorul, atunci intram in conflict total si ireversibi cu evolutioniștii, tot așa cum s-a intamplat pe tema stabilirii varstei planetei Terra.

Am preferat să nu detaliez aspectele și nici să mă intorc in timp cu afirmațiile / argumentațiile, până in acea perioa gelologică a Terrei - 4,5 Mld. ani, numita Hadean, -ce sens ar fi avut, le-ar pricepe acești habotnici creaționiști, și chiar dacă le-ar pricepe, ar avea ei curajl să recunoască public eroarea mentală - eroare mentală și de mentalitate ca derivat al utopiilor ideatice pe care le-au dobândit ca efect al subversivelor acțiuni informative pe care clericii le-au aplicat mentalului lor, pe care și-au însușit-o adliteram ?... însă, vă asigur că oricand o pot face in cazul in care tupeul vostru creaționist mi-ar impune-o-, nici acum n-am să mă întorc in timp, cu afirmațiile mai departe de secolul XIX.,și, pentru că sunt sigur că marile puncte de sprijin ale ideologiei biblice cam prin aceste zone se învârt, am să le spun acestor creaționiși tupeiști, obraznici și nulodocți patentați, că prin sec.XIX e.n. a existat o domnișoară foarte curioasă, ea se numea ;

Maria Anning din Lyme Regis,-există chiar și un muzeu ce-i poartă încă urmele pașilor săi și-a colecțiilor sale paleontologice în UK- evident, de atunci și până în prezent, descoperirile paleontologice au fost constituite în probe indubitabile a evoluționismului, dar să revenim la descoperirea paleontologică pe care Maria Anning a făcut-o în anul 1811, un schelet fosil al unui ichthyosaurus, -mai pe înțelesul creaționiștilor, pentru că mai toți au vizionat pelicula Jurasic Parc- fosila respectivă este contemporană dinozaurilor.

Faptul că multe dintre foste viețuitoare au fost descoperite și încă mai pot fi descoperite în stare fosilă, și că dumnezeu i-a dat lui Adam "stăpânire peste orice viețuitoare care se mișcă pe Pământ, apoi Biblia: că dumnezeu, prin Noe, a salvat toate animalele din lume la potop, induce o evidentă contradicție de coerență logică intre învățăturile biblice și evidențele paleontologice constatate științific, și-aici nici măcar nu este necesar să amintim creaționisto-misticiștilor că; dacă Noe ar fi trebuit să salveze dinozaurii , conform poruncii dumnezeului lor unic creator, atunci, ființa umană era obligatoriu să fi existat în aceeași perioadă de timp cu dinozaurii.

Concluziile creaționiștilor, răspunsurile lor atunci când evidentele le sunt potrivnice ?...
Nu vă obosiți neuronul singuratic drăgalașilor creaționiști, știu că nu puteți răspunde sau accepta așa ceva, v-ar bulversa eșafodajul ideologico-subversivo-propagandist pe care-l tot construiți de mai bine de 2000 de ani, iar obrazul clerical subțire cu cheltuială se întreține, nu ?...cu cât mai mulți prostologi idioțiți cu atât mai pricopsită-i visteria unșilor !..nu v-ar fi rușine !...tocmai de aceea există și va exista todeauna această ruptură totală și irevocabilă între adepții evoluționismului realist,rațional/logic, și adepții indobitociți ai creaționismului mistico-religios –ezoteristo-paranormal-șamanico-etc-etc-etc-....

Yorik, cineva pe acest forum, îmi spunea să nu duc grija creștinismului, sau al dferitelor religii, n-am dus-o și nici n-am s-o duc vreodată, religiile vor dispărea de la sine, așa cum a dispartut în istorie, atatea și-atatea curente religioase, în următoarea sută de ani, să fii sigur că ele nu vor mai exista, înca de acum anumite state au un procent al populației de peste 90% nealiniați religioși.pe această cale te pot informa că mama proștilor rămâne însărcinată din ce în ce mai rar ! ))))))).......

Spor la „treab㔠Yorik !...puțină ironie n-ar strica, ești prea serios și-ai să te ridezi de timpuriu !))))))).....


9am243736

2704 mesaje
Membru din: 19/11/2010
Postat pe: 4 Aprilie 2011, ora 09:49

...doamnelor, domnisoarelor si domnilor, mai incape vrei indoiala ? ma auto-consider un adevarat paria al societatii dumneavoastra academice, la o asa afirmatie sa fiti siguri ca nu ma asteptam si nici n-o puteam intui, este de-a dreptul incredibila, cunostintele dumneavastra despre genomul uman, adn, inginerie genetica si implicatiile de natura medicala ce-ar conduce la rezolvarea unor afectiuni mostenite genetic de fiinta umana, sunt de-a dreptul colosale.

am citit aceasta mostra ..." chiar crezi c-ai să reușești vreodată să-i schimbi mentalitatea, să-l abați de la crezul său profund utopic, crezi că ai vreo șansă în fața unui(or) asemenea nulodoct adept al creaționismului , unui asemenea individ ce nu are dubii existențiale ci numai două certitudini, că zeul său există cu adevărat și-i va oferi după moarte viața de apoi veșnică ? ..chiar, poți să-i elucidezi misterul veșniciei, eternității, într-un mod rațional ?
Yorik, tu chiar nu observi că acești indivizi bipezi,-exemple sunt pe acest forum câte-ți doresc sinapsele, unul dinte ei, dar puțin mai școlit nu era altul decât acel Papyllon47- își construiesc vieți reale paradoxale trăind cu speranța indusă că vor primi în locul unei vieți reale trăită cu zmerenie, umilință și supușenie totală față de un creator, o viață după moarte într-un mediu promis a fi paradisiac?” …

...sunt pur si simplu bulversat intelectual, nici macar pana la genunchiul broastei nu ma pot ridica in comparatie cu dumneavoastra.

...sunteti adevarate somitati in materie de genetica teoretica , experimentala,aplicata, etc...ce sa mai,... ma auto-consider un analfabet in materie de asa cunostinte dobandite si cunoastere de care dati dovada,pe langa asemenea somitati prezente aici pe topic nu pot fi decat un biet lecturist cu ochii cat sarmaua si-atat !

sa-mi fie rusine !..chiar acum merg la biblioteca sa-mi auto-programez un training pe aceasta tema, altfel nu se mai poate !


Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Aprilie 2011, ora 10:07

auzi tu, numarule cu avatar de femeie si cu exprimare de barbat : ce-ai mincat de dimineata atit de rau, ca ai vomitat aici ? te-ai imbatat de vorbe....l-ai luat in tarbaca pe yorick ce-ti este vadit superior din toate pctele de vedere si ai insultat pe toata lumea si te-ai facut de bacanie ! la cita ura ai in tine, nici nu ma mir ca trebuia s-o versi undeva !
- evident ca preotii crestini au calculat dupa biblie, ptr. ca asta-i cartea de capatii a rasei albe si aparitia " LUMEI " ei o fi fiind undeva pe la 6.000ani. i.e.n ! iar e evident ca civilizatia chineza isi numara deja cam 12.ooo ani si ca, Crestinismul s-a nascut insumind in povestea lui elementele celorlalte religii si se vede foarte bine asta in cultul lui Iisus... numai mintea voastra sustine cu incapatinare ca Biblia are aroganta de a explica APARITIA tuturor ! NU , asta a fost modul iudeilor- crestini de a-si explica aparitia lumii , prin prisma lor de ultima si cea mai noua rasa de oameni aparuta pe pamint !

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Aprilie 2011, ora 10:13

De la: gabigabi, la data 2011-04-04 10:07:10auzi tu, numarule cu avatar de femeie si cu exprimare de barbat : ce-ai mincat de dimineata atit de rau, ca ai vomitat aici ? te-ai imbatat de vorbe....l-ai luat in tarbaca pe yorick ce-ti este vadit superior din toate pctele de vedere si ai insultat pe toata lumea si te-ai facut de bacanie ! la cita ura ai in tine, nici nu ma mir ca trebuia s-o versi undeva !
- evident ca preotii crestini au calculat dupa biblie, ptr. ca asta-i cartea de capatii a rasei albe si aparitia " LUMEI " ei o fi fiind undeva pe la 6.000ani. i.e.n ! iar e evident ca civilizatia chineza isi numara deja cam 12.ooo ani si ca, Crestinismul s-a nascut insumind in povestea lui elementele celorlalte religii si se vede foarte bine asta in cultul lui Iisus... numai mintea voastra sustine cu incapatinare ca Biblia are aroganta de a explica APARITIA tuturor ! NU , asta a fost modul iudeilor- crestini de a-si explica aparitia lumii , prin prisma lor de ultima si cea mai noua rasa de oameni aparuta pe pamint !



ptr. @679 era aceasta postare care nici el n-a avut ce face de luni de dimineata si dat si el un pic cu batul in balta, sa-si treaca de urit !

Raporteaza abuz de limbaj
9am246679

16 mesaje
Membru din: 4/04/2011
Postat pe: 4 Aprilie 2011, ora 10:15

De la: gabigabi, la data 2011-04-04 10:07:10auzi tu, numarule cu avatar de femeie si cu exprimare de barbat : ce-ai mincat de dimineata atit de rau, ca ai vomitat aici ? te-ai imbatat de vorbe....l-ai luat in tarbaca pe yorick ce-ti este vadit superior din toate pctele de vedere si ai insultat pe toata lumea si te-ai facut de bacanie ! la cita ura ai in tine, nici nu ma mir ca trebuia s-o versi undeva !
- evident ca preotii crestini au calculat dupa biblie, ptr. ca asta-i cartea de capatii a rasei albe si aparitia " LUMEI " ei o fi fiind undeva pe la 6.000ani. i.e.n ! iar e evident ca civilizatia chineza isi numara deja cam 12.ooo ani si ca, Crestinismul s-a nascut insumind in povestea lui elementele celorlalte religii si se vede foarte bine asta in cultul lui Iisus... numai mintea voastra sustine cu incapatinare ca Biblia are aroganta de a explica APARITIA tuturor ! NU , asta a fost modul iudeilor- crestini de a-si explica aparitia lumii , prin prisma lor de ultima si cea mai noua rasa de oameni aparuta pe pamint !



cam greu pentru tine sa intelegi ceea ce am sris eu pe-acolo, totusi, am impartit textul in paragrafe , citeste fara graba si-n episoade, asa cum procedezi atunci cand urmaresti vreo telenovela pe la tv.

poti sa mai tragi si cate un pui de somn intre paragrafe, ca nu-i bai mare, apoi re, si re, si recitesti pana ai sa pricepi, evident daca si umai daca are sa te ajute capacitatile mintale disponibile, daca nu, n-ai ce-i face, mergi si roaga-ti duhovnicelul sa te oaresce lamureasca.


Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Aprilie 2011, ora 10:25

De la: 9am246679, la data 2011-04-04 10:15:50
De la: gabigabi, la data 2011-04-04 10:07:10auzi tu, numarule cu avatar de femeie si cu exprimare de barbat : ce-ai mincat de dimineata atit de rau, ca ai vomitat aici ? te-ai imbatat de vorbe....l-ai luat in tarbaca pe yorick ce-ti este vadit superior din toate pctele de vedere si ai insultat pe toata lumea si te-ai facut de bacanie ! la cita ura ai in tine, nici nu ma mir ca trebuia s-o versi undeva !
- evident ca preotii crestini au calculat dupa biblie, ptr. ca asta-i cartea de capatii a rasei albe si aparitia " LUMEI " ei o fi fiind undeva pe la 6.000ani. i.e.n ! iar e evident ca civilizatia chineza isi numara deja cam 12.ooo ani si ca, Crestinismul s-a nascut insumind in povestea lui elementele celorlalte religii si se vede foarte bine asta in cultul lui Iisus... numai mintea voastra sustine cu incapatinare ca Biblia are aroganta de a explica APARITIA tuturor ! NU , asta a fost modul iudeilor- crestini de a-si explica aparitia lumii , prin prisma lor de ultima si cea mai noua rasa de oameni aparuta pe pamint !



cam greu pentru tine sa intelegi ceea ce am sris eu pe-acolo, totusi, am impartit textul in paragrafe , citeste fara graba si-n episoade, asa cum procedezi atunci cand urmaresti vreo telenovela pe la tv.

poti sa mai tragi si cate un pui de somn intre paragrafe, ca nu-i bai mare, apoi re, si re, si recitesti pana ai sa pricepi, evident daca si umai daca are sa te ajute capacitatile mintale disponibile, daca nu, n-ai ce-i face, mergi si roaga-ti duhovnicelul sa te oaresce lamureasca.



iubire, am citit si rascitit si-i alambicat de ma doare capul dar, AM INTELES ! dar tu, ai inteles ce-am zis eu ? oricum, n-ai grija ca nu te-am inteles si ,ca sa-ti dau un raspuns la o alta intrebare pusa lu' yorick : dupa unele teorii, traim intr-un prezent continuum !

Raporteaza abuz de limbaj
9am246679

16 mesaje
Membru din: 4/04/2011
Postat pe: 4 Aprilie 2011, ora 10:27

De la: 9am243736, la data 2011-04-04 09:49:40...doamnelor, domnisoarelor si domnilor, mai incape vrei indoiala ? ma auto-consider un adevarat paria al societatii dumneavoastra academice, la o asa afirmatie sa fiti siguri ca nu ma asteptam si nici n-o puteam intui, este de-a dreptul incredibila, cunostintele dumneavastra despre genomul uman, adn, inginerie genetica si implicatiile de natura medicala ce-ar conduce la rezolvarea unor afectiuni mostenite genetic de fiinta umana, sunt de-a dreptul colosale.

am citit aceasta mostra ..." chiar crezi c-ai să reușești vreodată să-i schimbi mentalitatea, să-l abați de la crezul său profund utopic, crezi că ai vreo șansă în fața unui(or) asemenea nulodoct adept al creaționismului , unui asemenea individ ce nu are dubii existențiale ci numai două certitudini, că zeul său există cu adevărat și-i va oferi după moarte viața de apoi veșnică ? ..chiar, poți să-i elucidezi misterul veșniciei, eternității, într-un mod rațional ?
Yorik, tu chiar nu observi că acești indivizi bipezi,-exemple sunt pe acest forum câte-ți doresc sinapsele, unul dinte ei, dar puțin mai școlit nu era altul decât acel Papyllon47- își construiesc vieți reale paradoxale trăind cu speranța indusă că vor primi în locul unei vieți reale trăită cu zmerenie, umilință și supușenie totală față de un creator, o viață după moarte într-un mediu promis a fi paradisiac?” …

...sunt pur si simplu bulversat intelectual, nici macar pana la genunchiul broastei nu ma pot ridica in comparatie cu dumneavoastra.

...sunteti adevarate somitati in materie de genetica teoretica , experimentala,aplicata, etc...ce sa mai,... ma auto-consider un analfabet in materie de asa cunostinte dobandite si cunoastere de care dati dovada,pe langa asemenea somitati prezente aici pe topic nu pot fi decat un biet lecturist cu ochii cat sarmaua si-atat !

sa-mi fie rusine !..chiar acum merg la biblioteca sa-mi auto-programez un training pe aceasta tema, altfel nu se mai poate !





domnule, mi-ai copy acest text de pe o alta tema, "incredibil topic" si ai facut paste cu el aici, poti sa-mi spui care ar fi motivatia gestului tau ?

Raporteaza abuz de limbaj
9am246679

16 mesaje
Membru din: 4/04/2011
Postat pe: 4 Aprilie 2011, ora 10:31

De la: gabigabi, la data 2011-04-04 10:25:33
De la: 9am246679, la data 2011-04-04 10:15:50
De la: gabigabi, la data 2011-04-04 10:07:10auzi tu, numarule cu avatar de femeie si cu exprimare de barbat : ce-ai mincat de dimineata atit de rau, ca ai vomitat aici ? te-ai imbatat de vorbe....l-ai luat in tarbaca pe yorick ce-ti este vadit superior din toate pctele de vedere si ai insultat pe toata lumea si te-ai facut de bacanie ! la cita ura ai in tine, nici nu ma mir ca trebuia s-o versi undeva !
- evident ca preotii crestini au calculat dupa biblie, ptr. ca asta-i cartea de capatii a rasei albe si aparitia " LUMEI " ei o fi fiind undeva pe la 6.000ani. i.e.n ! iar e evident ca civilizatia chineza isi numara deja cam 12.ooo ani si ca, Crestinismul s-a nascut insumind in povestea lui elementele celorlalte religii si se vede foarte bine asta in cultul lui Iisus... numai mintea voastra sustine cu incapatinare ca Biblia are aroganta de a explica APARITIA tuturor ! NU , asta a fost modul iudeilor- crestini de a-si explica aparitia lumii , prin prisma lor de ultima si cea mai noua rasa de oameni aparuta pe pamint !



cam greu pentru tine sa intelegi ceea ce am sris eu pe-acolo, totusi, am impartit textul in paragrafe , citeste fara graba si-n episoade, asa cum procedezi atunci cand urmaresti vreo telenovela pe la tv.

poti sa mai tragi si cate un pui de somn intre paragrafe, ca nu-i bai mare, apoi re, si re, si recitesti pana ai sa pricepi, evident daca si umai daca are sa te ajute capacitatile mintale disponibile, daca nu, n-ai ce-i face, mergi si roaga-ti duhovnicelul sa te oaresce lamureasca.



iubire, am citit si rascitit si-i alambicat de ma doare capul dar, AM INTELES ! dar tu, ai inteles ce-am zis eu ? oricum, n-ai grija ca nu te-am inteles si ,ca sa-ti dau un raspuns la o alta intrebare pusa lu' yorick : dupa unele teorii, traim intr-un prezent continuum !




serios? continuum ? si cam cat timp (ca unitate cronologica) percepi tu acel prezent continuum despre care l-am intrebat eu pe Yoric?

pana raspunde Yorik, ai dreptul si tu la cateva incercari.

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Aprilie 2011, ora 10:31

De la: 9am246679, la data 2011-04-04 10:27:08
De la: 9am243736, la data 2011-04-04 09:49:40...doamnelor, domnisoarelor si domnilor, mai incape vrei indoiala ? ma auto-consider un adevarat paria al societatii dumneavoastra academice, la o asa afirmatie sa fiti siguri ca nu ma asteptam si nici n-o puteam intui, este de-a dreptul incredibila, cunostintele dumneavastra despre genomul uman, adn, inginerie genetica si implicatiile de natura medicala ce-ar conduce la rezolvarea unor afectiuni mostenite genetic de fiinta umana, sunt de-a dreptul colosale.

am citit aceasta mostra ..." chiar crezi c-ai să reușești vreodată să-i schimbi mentalitatea, să-l abați de la crezul său profund utopic, crezi că ai vreo șansă în fața unui(or) asemenea nulodoct adept al creaționismului , unui asemenea individ ce nu are dubii existențiale ci numai două certitudini, că zeul său există cu adevărat și-i va oferi după moarte viața de apoi veșnică ? ..chiar, poți să-i elucidezi misterul veșniciei, eternității, într-un mod rațional ?
Yorik, tu chiar nu observi că acești indivizi bipezi,-exemple sunt pe acest forum câte-ți doresc sinapsele, unul dinte ei, dar puțin mai școlit nu era altul decât acel Papyllon47- își construiesc vieți reale paradoxale trăind cu speranța indusă că vor primi în locul unei vieți reale trăită cu zmerenie, umilință și supușenie totală față de un creator, o viață după moarte într-un mediu promis a fi paradisiac?” …

...sunt pur si simplu bulversat intelectual, nici macar pana la genunchiul broastei nu ma pot ridica in comparatie cu dumneavoastra.

...sunteti adevarate somitati in materie de genetica teoretica , experimentala,aplicata, etc...ce sa mai,... ma auto-consider un analfabet in materie de asa cunostinte dobandite si cunoastere de care dati dovada,pe langa asemenea somitati prezente aici pe topic nu pot fi decat un biet lecturist cu ochii cat sarmaua si-atat !

sa-mi fie rusine !..chiar acum merg la biblioteca sa-mi auto-programez un training pe aceasta tema, altfel nu se mai poate !





domnule, mi-ai copy acest text de pe o alta tema, "incredibil topic" si ai facut paste cu el aici, poti sa-mi spui care ar fi motivatia gestului tau ?


he he he , care va sa zica : azi ti-ai facut contul ; azi ai postat primul coment si -l cunosti pe@ papilonul 47 si pe @736 si pe @yorick si pe mine ! esti Clarvazator si Atoatestiutor ?

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Aprilie 2011, ora 10:35

De la: 9am246679, la data 2011-04-04 10:31:09
De la: gabigabi, la data 2011-04-04 10:25:33
De la: 9am246679, la data 2011-04-04 10:15:50
De la: gabigabi, la data 2011-04-04 10:07:10auzi tu, numarule cu avatar de femeie si cu exprimare de barbat : ce-ai mincat de dimineata atit de rau, ca ai vomitat aici ? te-ai imbatat de vorbe....l-ai luat in tarbaca pe yorick ce-ti este vadit superior din toate pctele de vedere si ai insultat pe toata lumea si te-ai facut de bacanie ! la cita ura ai in tine, nici nu ma mir ca trebuia s-o versi undeva !
- evident ca preotii crestini au calculat dupa biblie, ptr. ca asta-i cartea de capatii a rasei albe si aparitia " LUMEI " ei o fi fiind undeva pe la 6.000ani. i.e.n ! iar e evident ca civilizatia chineza isi numara deja cam 12.ooo ani si ca, Crestinismul s-a nascut insumind in povestea lui elementele celorlalte religii si se vede foarte bine asta in cultul lui Iisus... numai mintea voastra sustine cu incapatinare ca Biblia are aroganta de a explica APARITIA tuturor ! NU , asta a fost modul iudeilor- crestini de a-si explica aparitia lumii , prin prisma lor de ultima si cea mai noua rasa de oameni aparuta pe pamint !



cam greu pentru tine sa intelegi ceea ce am sris eu pe-acolo, totusi, am impartit textul in paragrafe , citeste fara graba si-n episoade, asa cum procedezi atunci cand urmaresti vreo telenovela pe la tv.

poti sa mai tragi si cate un pui de somn intre paragrafe, ca nu-i bai mare, apoi re, si re, si recitesti pana ai sa pricepi, evident daca si umai daca are sa te ajute capacitatile mintale disponibile, daca nu, n-ai ce-i face, mergi si roaga-ti duhovnicelul sa te oaresce lamureasca.



iubire, am citit si rascitit si-i alambicat de ma doare capul dar, AM INTELES ! dar tu, ai inteles ce-am zis eu ? oricum, n-ai grija ca nu te-am inteles si ,ca sa-ti dau un raspuns la o alta intrebare pusa lu' yorick : dupa unele teorii, traim intr-un prezent continuum !




serios? continuum ? si cam cat timp (ca unitate cronologica) percepi tu acel prezent continuum despre care l-am intrebat eu pe Yoric?

pana raspunde Yorik, ai dreptul si tu la cateva incercari.


ce faci , te dezici de ce-ai zis cu alte ocazii ? ma-ntrebi de TIMP ? parca ziceai ca nu exista !

Raporteaza abuz de limbaj
9am246679

16 mesaje
Membru din: 4/04/2011
Postat pe: 4 Aprilie 2011, ora 10:41

De la: gabigabi, la data 2011-04-04 10:31:57
he he he , care va sa zica : azi ti-ai facut contul ; azi ai postat primul coment si -l cunosti pe@ papilonul 47 si pe @736 si pe @yorick si pe mine ! esti Clarvazator si Atoatestiutor ?




doamna, tema doamna, raspunde pe tema sau la intrebare si lasa vrajeala ieftina, daca citesc generalista WEB9am si-mi arunc ochiul si pe acest forum din cand in cand, nu-i obligatoriu sa-mi deschid un cont de utilizator permanent.

..deranjez cumva ?!...

despre timp, ca a IV-a dimensiune, in rest cine ti-a spus ca nu exista sau ca n-ar exista, posibil sa nu fii inteles tu foarte exact la ceea ce se referea. si nu mai tot copv acel text de citare complet, se pierde spatiu virual de pomana cu o asemenea manopera ineficienta.

Raporteaza abuz de limbaj
9am243736

2704 mesaje
Membru din: 19/11/2010
Postat pe: 4 Aprilie 2011, ora 10:49

De la: 9am246679, la data 2011-04-04 10:27:08
De la: 9am243736, la data 2011-04-04 09:49:40...doamnelor, domnisoarelor si domnilor, mai incape vrei indoiala ? ma auto-consider un adevarat paria al societatii dumneavoastra academice, la o asa afirmatie sa fiti siguri ca nu ma asteptam si nici n-o puteam intui, este de-a dreptul incredibila, cunostintele dumneavastra despre genomul uman, adn, inginerie genetica si implicatiile de natura medicala ce-ar conduce la rezolvarea unor afectiuni mostenite genetic de fiinta umana, sunt de-a dreptul colosale.

am citit aceasta mostra ..." chiar crezi c-ai să reușești vreodată să-i schimbi mentalitatea, să-l abați de la crezul său profund utopic, crezi că ai vreo șansă în fața unui(or) asemenea nulodoct adept al creaționismului , unui asemenea individ ce nu are dubii existențiale ci numai două certitudini, că zeul său există cu adevărat și-i va oferi după moarte viața de apoi veșnică ? ..chiar, poți să-i elucidezi misterul veșniciei, eternității, într-un mod rațional ?
Yorik, tu chiar nu observi că acești indivizi bipezi,-exemple sunt pe acest forum câte-ți doresc sinapsele, unul dinte ei, dar puțin mai școlit nu era altul decât acel Papyllon47- își construiesc vieți reale paradoxale trăind cu speranța indusă că vor primi în locul unei vieți reale trăită cu zmerenie, umilință și supușenie totală față de un creator, o viață după moarte într-un mediu promis a fi paradisiac?” …

...sunt pur si simplu bulversat intelectual, nici macar pana la genunchiul broastei nu ma pot ridica in comparatie cu dumneavoastra.

...sunteti adevarate somitati in materie de genetica teoretica , experimentala,aplicata, etc...ce sa mai,... ma auto-consider un analfabet in materie de asa cunostinte dobandite si cunoastere de care dati dovada,pe langa asemenea somitati prezente aici pe topic nu pot fi decat un biet lecturist cu ochii cat sarmaua si-atat !

sa-mi fie rusine !..chiar acum merg la biblioteca sa-mi auto-programez un training pe aceasta tema, altfel nu se mai poate !





domnule, mi-ai copy acest text de pe o alta tema, "incredibil topic" si ai facut paste cu el aici, poti sa-mi spui care ar fi motivatia gestului tau ?


motivatie simpla, sunt in aceeasi situatie ca tine si mi-a placut cum ai pus problema, se vede ca ai experienta...

Raporteaza abuz de limbaj
9am246679

16 mesaje
Membru din: 4/04/2011
Postat pe: 4 Aprilie 2011, ora 10:57

De la: 9am243736, la data 2011-04-04 10:49:30

motivatie simpla, sunt in aceeasi situatie ca tine si mi-a placut cum ai pus problema, se vede ca ai experienta...



mmmda ! ingrata situatia, cu de la mine parere de rau am sa-l includ aici si pe Yorik, la fel ca si el, am incercat si eu candva sa schimb o catime din obtuzitatea unora, n-am prea reusit si m-am lasat pagubas !...

m-a cuprins asaaa, o greata iremediabila.

pe careacum incerc sa mi-o dreg cu putina aciditate( citrica) in rarele , tot mai rarele incursiuni pe forum.

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Aprilie 2011, ora 11:03

De la: 9am246679, la data 2011-04-04 10:41:18
De la: gabigabi, la data 2011-04-04 10:31:57
he he he , care va sa zica : azi ti-ai facut contul ; azi ai postat primul coment si -l cunosti pe@ papilonul 47 si pe @736 si pe @yorick si pe mine ! esti Clarvazator si Atoatestiutor ?




doamna, tema doamna, raspunde pe tema sau la intrebare si lasa vrajeala ieftina, daca citesc generalista WEB9am si-mi arunc ochiul si pe acest forum din cand in cand, nu-i obligatoriu sa-mi deschid un cont de utilizator permanent.

..deranjez cumva ?!...

despre timp, ca a IV-a dimensiune, in rest cine ti-a spus ca nu exista sau ca n-ar exista, posibil sa nu fii inteles tu foarte exact la ceea ce se referea. si nu mai tot copv acel text de citare complet, se pierde spatiu virual de pomana cu o asemenea manopera ineficienta.


pai cum nu ti-am raspuns la tema ? ia mai citeste primul raspuns ! si se pare ca nici tu nu prea intelegi ce spun altii ....am spus : " dupa unele teorii traim intr-un prezent continuum " si , nu am spus eu ca n-ar exista a 4 a dimensiune- TIMPUL- ci un foarte cunoscut comentator al acestui forum ! ghici cine , clarvazatorule !

Raporteaza abuz de limbaj
9am243736

2704 mesaje
Membru din: 19/11/2010
Postat pe: 4 Aprilie 2011, ora 11:06

De la: 9am246679, la data 2011-04-04 10:57:54
De la: 9am243736, la data 2011-04-04 10:49:30

motivatie simpla, sunt in aceeasi situatie ca tine si mi-a placut cum ai pus problema, se vede ca ai experienta...



mmmda ! ingrata situatia, cu de la mine parere de rau am sa-l includ aici si pe Yorik, la fel ca si el, am incercat si eu candva sa schimb o catime din obtuzitatea unora, n-am prea reusit si m-am lasat pagubas !...

m-a cuprins asaaa, o greata iremediabila.

pe careacum incerc sa mi-o dreg cu putina aciditate( citrica) in rarele , tot mai rarele incursiuni pe forum.


nici dumnezeu n-a reusit sa creeze omul perfect dar totusi nu este asa acid, are mai multa rabdare, oare de ce? ...

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Aprilie 2011, ora 11:09

De la: 9am246679, la data 2011-04-04 10:57:54
De la: 9am243736, la data 2011-04-04 10:49:30

motivatie simpla, sunt in aceeasi situatie ca tine si mi-a placut cum ai pus problema, se vede ca ai experienta...



mmmda ! ingrata situatia, cu de la mine parere de rau am sa-l includ aici si pe Yorik, la fel ca si el, am incercat si eu candva sa schimb o catime din obtuzitatea unora, n-am prea reusit si m-am lasat pagubas !...

m-a cuprins asaaa, o greata iremediabila.

pe careacum incerc sa mi-o dreg cu putina aciditate( citrica) in rarele , tot mai rarele incursiuni pe forum.


da' ce Orgolios esti, neicusorule ! vii, dai in dreapta si-n stinga, razi pe toti, te lansezi intr-o demonstratie alambicata si pe alocuri confuza si, dezamagit ca n-am cazut in genunchi in fata maratei tale logico- argumentativa , NE PARASESTI ! oooo, nu pleca, ramii !

Raporteaza abuz de limbaj
9am246679

16 mesaje
Membru din: 4/04/2011
Postat pe: 4 Aprilie 2011, ora 11:09

De la: gabigabi, la data 2011-04-04 11:03:31

pai cum nu ti-am raspuns la tema ? ia mai citeste primul raspuns ! si se pare ca nici tu nu prea intelegi ce spun altii ....am spus : " dupa unele teorii traim intr-un prezent continuum " si , nu am spus eu ca n-ar exista a 4 a dimensiune- TIMPUL- ci un foarte cunoscut comentator al acestui forum ! ghici cine , clarvazatorule !



"unele teorii "...sursa, linkŽ, specifica teoriile.

iar eu te-am invitat sa-mi spui cum percepi tu prezentul ( fie el si continuum dupa "unele teorii")

tu, cum percepiacest prezent, cu cele 5 simturi ale tale, incadreaza-l logic intr-o unitate cronologica de timp, secunda, microsec,nanosec, attosec, etc. INTELEGI ?

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Aprilie 2011, ora 11:11

De la: 9am243736, la data 2011-04-04 11:06:08
De la: 9am246679, la data 2011-04-04 10:57:54
De la: 9am243736, la data 2011-04-04 10:49:30

motivatie simpla, sunt in aceeasi situatie ca tine si mi-a placut cum ai pus problema, se vede ca ai experienta...



mmmda ! ingrata situatia, cu de la mine parere de rau am sa-l includ aici si pe Yorik, la fel ca si el, am incercat si eu candva sa schimb o catime din obtuzitatea unora, n-am prea reusit si m-am lasat pagubas !...

m-a cuprins asaaa, o greata iremediabila.

pe careacum incerc sa mi-o dreg cu putina aciditate( citrica) in rarele , tot mai rarele incursiuni pe forum.


nici dumnezeu n-a reusit sa creeze omul perfect dar totusi nu este asa acid, are mai multa rabdare, oare de ce? ...


deci i-ai remarcat si tu nerabdarea ! ....si mai e si infatuat ! cihhhh !

Raporteaza abuz de limbaj
9am246679

16 mesaje
Membru din: 4/04/2011
Postat pe: 4 Aprilie 2011, ora 11:13

De la: gabigabi, la data 2011-04-04 11:09:05
da' ce Orgolios esti, neicusorule ! vii, dai in dreapta si-n stinga, razi pe toti, te lansezi intr-o demonstratie alambicata si pe alocuri confuza si, dezamagit ca n-am cazut in genunchi in fata maratei tale logico- argumentativa , NE PARASESTI ! oooo, nu pleca, ramii !



aceasta-i perceptia ta, subiectiva si lipsita de orice fel de logica, unde ai observat tu c-as fi "dat in dreapta si-n stanga" ?

ultimul raspuns offtopic !

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Aprilie 2011, ora 11:16

De la: 9am246679, la data 2011-04-04 11:09:42
De la: gabigabi, la data 2011-04-04 11:03:31

pai cum nu ti-am raspuns la tema ? ia mai citeste primul raspuns ! si se pare ca nici tu nu prea intelegi ce spun altii ....am spus : " dupa unele teorii traim intr-un prezent continuum " si , nu am spus eu ca n-ar exista a 4 a dimensiune- TIMPUL- ci un foarte cunoscut comentator al acestui forum ! ghici cine , clarvazatorule !



"unele teorii "...sursa, linkŽ, specifica teoriile.

iar eu te-am invitat sa-mi spui cum percepi tu prezentul ( fie el si continuum dupa "unele teorii")

tu, cum percepiacest prezent, cu cele 5 simturi ale tale, incadreaza-l logic intr-o unitate cronologica de timp, secunda, microsec,nanosec, attosec, etc. INTELEGI ?


nu, nu prea inteleg cum ar putea fi descris cu secunda, microsec, nanosec. ! daca ar fi sa folosesc un cuvint ce l-ar putea defini , ar fi : IMBATRINIRE ! sau UZURA .....sau, Moarte !

Raporteaza abuz de limbaj
9am246679

16 mesaje
Membru din: 4/04/2011
Postat pe: 4 Aprilie 2011, ora 11:19

De la: 9am243736, la data 2011-04-04 11:06:08
nici dumnezeu n-a reusit sa creeze omul perfect dar totusi nu este asa acid, are mai multa rabdare, oare de ce? ...



daca esti un adept al creationismului nu-mi bat capul, ai dreptate !

cei ce sunt putin mai acizi au fost tot timpul evolutionisti si, te-asigur ca in "drumul" nostru evolutiv nu prea mai avem prea mult timp la dispozitie sa ni-l pierdem cu cei grav rebutati rezultati in urma acelei creatii a creatorului ce s-ar fi autocreat, dupa spusele unor docti teologi, sau ma-nsel ?

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Aprilie 2011, ora 11:20

De la: 9am246679, la data 2011-04-04 11:13:25
De la: gabigabi, la data 2011-04-04 11:09:05
da' ce Orgolios esti, neicusorule ! vii, dai in dreapta si-n stinga, razi pe toti, te lansezi intr-o demonstratie alambicata si pe alocuri confuza si, dezamagit ca n-am cazut in genunchi in fata maratei tale logico- argumentativa , NE PARASESTI ! oooo, nu pleca, ramii !



aceasta-i perceptia ta, subiectiva si lipsita de orice fel de logica, unde ai observat tu c-as fi "dat in dreapta si-n stanga" ?

ultimul raspuns offtopic !


n'oi avea eu logica ptr. ca ai furat-o tu pe toata, dar cind te-ai referit la domni, doamne si domnisoarele creationiste fara minte, logica etc.etc...la popi, la samani , duhovnici ...adica n-ai lasat nimic neras in iuresul revolutionar cu care ai intrat in noi, nu inseamna dat in stg. si-n drt. ?

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Aprilie 2011, ora 11:22

De la: 9am246679, la data 2011-04-04 11:19:31
De la: 9am243736, la data 2011-04-04 11:06:08
nici dumnezeu n-a reusit sa creeze omul perfect dar totusi nu este asa acid, are mai multa rabdare, oare de ce? ...



daca esti un adept al creationismului nu-mi bat capul, ai dreptate !

cei ce sunt putin mai acizi au fost tot timpul evolutionisti si, te-asigur ca in "drumul" nostru evolutiv nu prea mai avem prea mult timp la dispozitie sa ni-l pierdem cu cei grav rebutati rezultati in urma acelei creatii a creatorului ce s-ar fi autocreat, dupa spusele unor docti teologi, sau ma-nsel ?


si-ncotro va indreptati voi asa grabiti ?

Raporteaza abuz de limbaj
9am246679

16 mesaje
Membru din: 4/04/2011
Postat pe: 4 Aprilie 2011, ora 11:25

De la: gabigabi, la data 2011-04-04 11:16:06
nu, nu prea inteleg cum ar putea fi descris cu secunda, microsec, nanosec. ! daca ar fi sa folosesc un cuvint ce l-ar putea defini , ar fi : IMBATRINIRE ! sau UZURA .....sau, Moarte !





mai incearca, suna-ti un prieten sau mergi pe la biblioteca si mai pune mana pe-o carte , greu, foarte greu sa-ti dai seama ce-nseamna aceasta notiune PREZENT; (SI CUM AR PUTEA FI EA TRADUSA) fizic, logic.

cum percepe mentalul tau prezentul, hai ti-am oferit o carja , foloseste-o !



Raporteaza abuz de limbaj
9am246679

16 mesaje
Membru din: 4/04/2011
Postat pe: 4 Aprilie 2011, ora 11:34

De la: gabigabi, la data 2011-04-04 11:20:33
n'oi avea eu logica ptr. ca ai furat-o tu pe toata, dar cind te-ai referit la domni, doamne si domnisoarele creationiste fara minte, logica etc.etc...la popi, la samani , duhovnici ...adica n-ai lasat nimic neras in iuresul revolutionar cu care ai intrat in noi, nu inseamna dat in stg. si-n drt. ?



nu, nu inseamna a da in stanga si-n dreapta, ci a spune lucrurilor pe nume, a partaja acea gasca de pacalici nulodocti de lumea evolutionist realista, definitiv si irevocabil.

n-avem a face compromisuri de niciun fel cu cei ce va indobitocesc, cu-atat mai putin cu acel Papyllon47 care a spalat putina instant si i-a fost inchisa mizeria prozelitista de topic .

am postat acolo arderea coranului in USA, efectul, un roman mort in afganistan, acesta este raspunsul acestor indoctrinati religiosi, atat de-o parte cat si de cealalta.

actie-reactie, unii ard carti "sfinte" altii ucid in numele credintei. acest flagel religios este flagelul sec. XXI, trebuie sa-i punem capat, sa-l eradicam, prin cunoastere si evolutie libera a fiintei umane.

OMUL n-are nevoie de religii si ezoterisme, are nevoie de cunostinte stiintifice pentru a face fata si a rezolva problemele stringente pe care viitorul le va aseza in fata civilizatiei umane.

Raporteaza abuz de limbaj
Pagini: << 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: