back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce este ziua judecatii?

Pagini: << 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

2243 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Februarie 2011, ora 00:02

Buna Nutica, ce faci iubita,te-ai intors?
Esti bine?

Zambesc celor ce ma urasc sa simta ura mea...Zambesc celor ce ma iubesc sa simta dragostea mea... ..Iar daca intr-o zi cei pe care ii iubesc ma vor trada le zambesc sa simta indiferenta mea...
stejerean_vasile

672 mesaje
Oras: Bistrita

Postat pe: 10 Februarie 2011, ora 00:22

De la: ion00, la data 2011-02-04 19:29:06 EVANGHELIA
In lumuna Bibliei,evanghelie inseamna veste buna. De ce era nevoie ca Dumnezeu sa aduca oamenilor Evanghelia? Raspuns: Pentru-ca are o mare dragoste pentru oameni. Protoparintii nostril Adam si Eva au pacatuit si astfel toti oamenii suntem nascuti in pacat (caci in pacat ne-a nascut mama noastra) si santem lipsiti de slava Lui Dumnezeu: Aceast lucru inseamna practic o despartire de Dumnezeu vesnica pentru toti oamenii ,o stare de pacat,practic pierduti pentru todeauna din cauza pacatului nostru care pune un zid de despartire intre noi si Creatorul nostru.
Insa Dumnzeu in dragostea Sa la trimis pe unicul Sau Fiu pe Pamant ca sa se sacrifice pentru noi platind astfel plata pacatului nostru. Aceasta este vestea buna adica evanghelia.
Daca noi primim pentru noi insine evanghelia,adica intreaga lucrare a Lui Hristos si pe Hristos suntem salvati caci am primit darul Lui Dumnezeu si vom fi biruitori in fata judecatii viitoare de la sfarsitul vremurilor. il.youtube.com/watch?v=QzzW-fFEcpc

Vrei sa spui, ca, din cauza a primilor doi oameni, care nu aveau nici o constiinta, deoarece nu distingeau binele de rau, noi toti suntem rai??? adica, tu ti-ai pedepsi copii cu moartea daca fac o greseala? Binele si raul sunt notiuni inventate de om, pe pamant. nu au cum sa existe in afara spatiului terestru. nu isi au intelesul in Univers. Daca noi judecam din prisma unor lucruri, care suntem educati sa credem ca sunt bune, putem devenii judecatori nostrii si ai celorlalti...binele nu se propaga prin sentimente de vionovatie si judecata. acestea sunt frici ale omului. Binele inseamna armonie intr-un sens general. Iubeste Dumnezeu toti oamenii? Nu. Iubeste doar oamenii care is supusi lui. Biblia spune: "pe vrajitoare sa nu o lasati sa traiasca"...adica, nu se pune problema, cum sa o ajutam pe aceasta femeie...ci o masura tiranica... Nu vreau sa cred, ca acesta este Dumnezeu...un fel de om bun, dar cand il superi... ai sfeclit-o...

Raporteaza abuz de limbaj
Omerta Vision
ion00

367 mesaje
Postat pe: 10 Februarie 2011, ora 11:46

De la: stejerean_vasile, la data 2011-02-10 00:22:22
In lumuna Bibliei,evanghelie inseamna veste buna. De ce era nevoie ca Dumnezeu sa aduca oamenilor Evanghelia? Raspuns: Pentru-ca are o mare dragoste pentru oameni. Protoparintii nostril Adam si Eva au pacatuit si astfel toti oamenii suntem nascuti in pacat (caci in pacat ne-a nascut mama noastra) si santem lipsiti de slava Lui Dumnezeu: Aceast lucru inseamna practic o despartire de Dumnezeu vesnica pentru toti oamenii ,o stare de pacat,practic pierduti pentru todeauna din cauza pacatului nostru care pune un zid de despartire intre noi si Creatorul nostru.
Insa Dumnzeu in dragostea Sa la trimis pe unicul Sau Fiu pe Pamant ca sa se sacrifice pentru noi platind astfel plata pacatului nostru. Aceasta este vestea buna adica evanghelia.
Daca noi primim pentru noi insine evanghelia,adica intreaga lucrare a Lui Hristos si pe Hristos suntem salvati caci am primit darul Lui Dumnezeu si vom fi biruitori in fata judecatii viitoare de la sfarsitul vremurilor. il.youtube.com/watch?v=QzzW-fFEcpc

Vrei sa spui, ca, din cauza a primilor doi oameni, care nu aveau nici o constiinta, deoarece nu distingeau binele de rau, noi toti suntem rai??? adica, tu ti-ai pedepsi copii cu moartea daca fac o greseala? Binele si raul sunt notiuni inventate de om, pe pamant. nu au cum sa existe in afara spatiului terestru. nu isi au intelesul in Univers. Daca noi judecam din prisma unor lucruri, care suntem educati sa credem ca sunt bune, putem devenii judecatori nostrii si ai celorlalti...binele nu se propaga prin sentimente de vionovatie si judecata. acestea sunt frici ale omului. Binele inseamna armonie intr-un sens general. Iubeste Dumnezeu toti oamenii? Nu. Iubeste doar oamenii care is supusi lui. Biblia spune: "pe vrajitoare sa nu o lasati sa traiasca"...adica, nu se pune problema, cum sa o ajutam pe aceasta femeie...ci o masura tiranica... Nu vreau sa cred, ca acesta este Dumnezeu...un fel de om bun, dar cand il superi... ai sfeclit-o...

Primii oameni nu au fost facuti ca masinile sau robotii. Au fost facuti oameni cu putere de discernere,cu libertate in alegere. Dumnezeu care I-a creat,in mod logic trebuia ascultat. Ei au ascultat de Cel Rau si nu de Dumnezeu din pacate. Dumnezeu este drept (cine asculta de El,are viata spirituala adevarata,iar cine nu Il asculta nu are viata spirituala) . Primii oameni au murit spiritual fata de EL prin neascultare,iar apoi li s-a expus pacatul comis de ei ca si cosecinta lui. Adam si Eva au ales aceasta! Urmasii lor,printre care si noi ne-am nascut in pacat pentru-ca protoparintii nostri au devenit pacatosi in mod voit,in mod constient. Dar imediat Dumnezeu promite un Salvator pentru toti oamenii: Isus Hristos!
Va contrazic! Dumnezeu iubeste pe toti oamenii,dorind mantuirea tuturor.
Legea a venit prin Moise dar harul si adevarul au venit prin Hristos (vorbim de la Hristos incoace),.
- Dumnezeu a poruncit evreilor in vechime ca sa omoare vrajitoare. Persoanele care au practicat sau practica vrajitoria sunt sub influnta Celui Rau si in general fac f mult rau oamenilor. Dumnezeu a dorit o tara sfanta a Israelului si ca Creator stia cel mai bine ce-i bine si ce-i rau pentru om. Pacatul trebuia stagnat. Sa ne gandim de exemplu ca oamenii ajunsesera atat de decazuti moral incat practicau jertfirea altor oameni,iar vrajitoria putea merge mana in mana cu aceste practici diabolice.
Trebuie sa ajutam azi pe toti oamenii,inclusiv pe vrajitori caci Dumnezeu Isi iubeste toata faptura Sa! " Vă îndemn dar, înainte de toate, să faceți rugăciuni, cereri, mijlociri, mulțumiri pentru toți oamenii" (Biblia,NT)
vodpod.com/watch/1798375-ramona-ibanescu-ce-mare-esti

Fosta membra 9am.ro

1715 mesaje

Postat pe: 10 Februarie 2011, ora 11:57

De la: ion00, la data 2011-02-10 11:46:44
De la: stejerean_vasile, la data 2011-02-10 00:22:22

Primii oameni nu au fost facuti ca masinile sau robotii. Au fost facuti oameni cu putere de discernere,cu libertate in alegere. Dumnezeu care I-a creat,in mod logic trebuia ascultat. Ei au ascultat de Cel Rau si nu de Dumnezeu din pacate. Dumnezeu este drept (cine asculta de El,are viata spirituala adevarata,iar cine nu Il asculta nu are viata spirituala) . Primii oameni au murit spiritual fata de EL prin neascultare,iar apoi li s-a expus pacatul comis de ei ca si cosecinta lui. Adam si Eva au ales aceasta! Urmasii lor,printre care si noi ne-am nascut in pacat pentru-ca protoparintii nostri au devenit pacatosi in mod voit,in mod constient. Dar imediat Dumnezeu promite un Salvator pentru toti oamenii: Isus Hristos!
Va contrazic! Dumnezeu iubeste pe toti oamenii,dorind mantuirea tuturor.
Legea a venit prin Moise dar harul si adevarul au venit prin Hristos (vorbim de la Hristos incoace),.
- Dumnezeu a poruncit evreilor in vechime ca sa omoare vrajitoare. Persoanele care au practicat sau practica vrajitoria sunt sub influnta Celui Rau si in general fac f mult rau oamenilor. Dumnezeu a dorit o tara sfanta a Israelului si ca Creator stia cel mai bine ce-i bine si ce-i rau pentru om. Pacatul trebuia stagnat. Sa ne gandim de exemplu ca oamenii ajunsesera atat de decazuti moral incat practicau jertfirea altor oameni,iar vrajitoria putea merge mana in mana cu aceste practici diabolice.
Trebuie sa ajutam azi pe toti oamenii,inclusiv pe vrajitori caci Dumnezeu Isi iubeste toata faptura Sa! " Vă îndemn dar, înainte de toate, să faceți rugăciuni, cereri, mijlociri, mulțumiri pentru toți oamenii" (Biblia,NT)
vodpod.com/watch/1798375-ramona-ibanescu-ce-mare-esti

Mare barosan e asta de care spui tu .nu inteleg insa de ce il freaca grija de ce facem noi ca doar asa a vrut sa fim ca nu dreaq nea olarit

Decat batran si sarac mai bine tanar si bogat!
ion00

367 mesaje
Postat pe: 10 Februarie 2011, ora 12:26

Pentru Homeles: Ati spus: Mare barosan e asta de care spui tu .nu inteleg insa de ce il freaca grija de ce facem noi ca doar asa a vrut sa fim ca nu dreaq nea olarit

Cate ceva despre:apa,soare ,om prin lumina credintei crestine,care cred eu ca va va lamuri:

-Care ar fi cateva intrebuintari ale apei? Cred ca apa a fost facuta si lasata de Dumnezeu noua oamenilor pentru astampararea setei,obtinertea hranei,ca sa ne spalam.... Apa intretine viata.....fara apa nu exista viata....etc

- Soarele ne este lasat: ca sa avem lumina,caldura,viata,ciclurile timpului.....etc

- Dumnezeu la creat pe om nu doar ca sa fie un parinte bun,vecin bun,coleg de serviciu bun,prieten adevarat celor apropiati,un om de omenie .....etc. Eu cred ca Dumnezeu la creat pe om in primul rand ca sa mosteneasca viata vesnica in imparatia Lui viitoare.

Fosta membra 9am.ro

1715 mesaje

Postat pe: 10 Februarie 2011, ora 13:42

De la: ion00, la data 2011-02-10 12:26:21Pentru Homeles: Ati spus: Mare barosan e asta de care spui tu .nu inteleg insa de ce il freaca grija de ce facem noi ca doar asa a vrut sa fim ca nu dreaq nea olarit

Cate ceva despre:apa,soare ,om prin lumina credintei crestine,care cred eu ca va va lamuri:

-Care ar fi cateva intrebuintari ale apei? Cred ca apa a fost facuta si lasata de Dumnezeu noua oamenilor pentru astampararea setei,obtinertea hranei,ca sa ne spalam.... Apa intretine viata.....fara apa nu exista viata....etc

- Soarele ne este lasat: ca sa avem lumina,caldura,viata,ciclurile timpului.....etc

- Dumnezeu la creat pe om nu doar ca sa fie un parinte bun,vecin bun,coleg de serviciu bun,prieten adevarat celor apropiati,un om de omenie .....etc. Eu cred ca Dumnezeu la creat pe om in primul rand ca sa mosteneasca viata vesnica in imparatia Lui viitoare.

hai ca ma omori cu zile. de unde dreaq atata compasiune pe capu lu ala .parc eu nu vaz in ce clonditii traesc sau te pomenesti ca e vorba de vro stratejie a lu olaroiu ,ma recreat si sunt un fel de coibai ,ce mama dreaq ca nu sunt chiar asa de maidanez ,mai precep si eu quelqe shoz

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 10 Februarie 2011, ora 16:19

eva n-a fost mama noastra....poate cel mult o tarfa jidaneasca...adam n-a fost tatal nostru...cel mult un boschetar incestuos de-al jidovilor...

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, să îți faci lectura pe vapor decât să faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
ion00

367 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2011, ora 10:15

INTOARCEREA OMULUI LA DUMNEZEU
(Dragostea Lui Dumnezeu biruie judecata)

Sa vorbit mai sus despre evanghelie. Trebuie sa mai spunem ca evanghelia este vestita peste tot in lume fie pentru marturie,fie pentru mantuire. Cine primeste evanghelia se mantuieste si de fapt se intoarce la Dumnezeu pocaindu-se. Dar ce inseamna de fapt pocainta?
Prin pocainta in primul rand se intelege o schimbare a mintii omului de la rau la bine primind pe Hristos ca Domn si Mantuitor care este Calea, Adevarul si Viata pentru tot restul vietii sale.
Recunoastere
Omul care sa pocaieste recunoaste ca este un pacatos,ca pacatele lui il separa de Dumnezeul cel Sfant,intrezarind dreptatea Lui Dumnezeu ca si salvarea sa personala.Intelege apoi ca Dumnezeu ii poate ierta toate pacatele prin jertfa Lui Hristos care a murit pentru pacatele sale si ale intregii lumi. Apoi omul nostru face cat mai multe fapte bune tuturor semenilor incepand cu cei mai in lipsuri.... Cauta apoi partasie cu alti credinciosi pentru a se ruga,inchina,a slavi pe Dumnezeu impreuna,a se sfatui,a se bucura cu cei ce se bucura a plinge cu cei ce plang…
Regrete
- Auzind evanghelia si primind-o omul ii spune Lui Dumnezeu intr-o rugaciune facuta din toata inima: Doamne Sunt un pacatos! Iarta-ma! Isus Hristos a murit si pentru pacatele mele! . Facand aceasta printe alte lucruri incep regretele:
-Afla ce-i rau de la altii si din Biblie, ii pare rau pentru lucrurile rele pacatoase pe care le-a facut in viata sa . Regreta ca La intristat pe Dumnezu prin pasivitata lui, prin pacatele sale, ca nu s-a oprit mai din timp din pacatul pe care la savarsit mereu. Ii pare rau ca nu a fost exemplu moral pentru familia sa,neamuri,cunostiinte….

Renuntare
In dorinta omului pocait (a credinciosului) de a-I face voia Domnului,se lupta cu toata fiinta sa ca sa nu mai pacatuiasca,renuntand la tot ce-i rau aratat in Biblie.

EXTRAS DIN BIBLIE
“ Apoi am văzut un cer nou și un pământ nou; pentru că cerul dintâi și pământul dintâi pieriseră, și marea nu mai era.
2. Și eu am văzut coborându-se din cer de la Dumnezeu, cetatea sfântă, noul Ierusalim, gătită ca o mireasă împodobită pentru bărbatul ei.
3. Și am auzit un glas tare, care ieșea din scaunul de domnie, și zicea: „Iată cortul lui Dumnezeu cu oamenii! El va locui cu ei, și ei vor fi poporul Lui, și Dumnezeu însuși va fi cu ei. El va fi Dumnezeul lor.
4. El va șterge orice lacrimă din ochii lor. Și moartea nu va mai fi. Nu va mai fi nici tânguire, nici țipăt, nici durere, pentru că lucrurile dintâi au trecut.”
5. Cel ce ședea pe scaunul de domnie a zis: „Iată, Eu fac toate lucrurile noi.” Și a adăugat: „Scrie, fiindcă aceste cuvinte sunt vrednice de crezut și adevărate.”
6. Apoi mi-a zis: „S-a isprăvit! Eu sunt Alfa și Omega, Începutul și Sfârșitul. Celui ce îi este sete, îi voi da să bea fără plată din izvorul apei vieții.
7. Cel ce va birui, va moșteni aceste lucruri. Eu voi fi Dumnezeul lui, și el va fi fiul Meu.
8. Dar cât despre fricoși, necredincioși, scârboși, ucigași, curvari, vrăjitori, închinătorii la idoli, și toți mincinoșii, partea lor este în iazul, care arde cu foc și cu pucioasă, adică moartea a doua.”
9. Apoi unul din cei șapte îngeri, care țineau cele șapte potire, pline cu cele din urmă șapte urgii, a venit și a vorbit cu mine, și mi-a zis: „Vino să-ți arăt mireasa, nevasta Mielului!”
10. Și m-a dus, în Duhul, pe un munte mare și înalt. Și mi-a arătat cetatea sfântă, Ierusalimul, care se pogora din cer de la Dumnezeu,
11. având slava lui Dumnezeu. Lumina ei era ca o piatră prea scumpă, ca o piatră de iaspis, străvezie ca cristalul.
12. Era înconjurată cu un zid mare și înalt. Avea douăsprezece porți, și la porți, doisprezece îngeri. Și pe ele erau scrise niște nume: numele celor douăsprezece seminții ale fiilor lui Israel.
13. Spre răsărit erau trei porți; spre miazănoapte, trei porți; spre miazăzi, trei porți; și spre apus trei porți.
14. Zidul cetății avea douăsprezece temelii, și pe ele erau cele douăsprezece nume ale celor doisprezece apostoli ai Mielului.
15. Îngerul, care vorbea cu mine, avea ca măsurătoare o trestie de aur, ca să măsoare cetatea, porțile și zidul ei.
16. Cetatea era în patru colțuri, și lungimea ei era cât lărgimea. A măsurat cetatea cu trestia, și a găsit aproape douăsprezece mii de prăjini. Lungimea, lărgimea și înălțimea erau deopotrivă.
17. I-a măsurat și zidul, și-a găsit o sută patruzeci și patru de coți, după măsura oamenilor, căci cu măsura aceasta măsura îngerul.
18. Zidul era zidit de iaspis, și cetatea era de aur curat, ca sticla curată.
19. Temeliile zidului cetății erau împodobite cu pietre scumpe de tot felul: cea dintâi temelie era de iaspis; a doua, de safir; a treia de halchedon; a patra, de smarald;
20. a cincea de sardonix: a șasea, de sardiu; a șaptea, de hrisolit; a opta, de beril; a noua, de topaz; a zecea, de hrisopraz; a unsprezecea, de iacint; a douăsprezecea, de ametist.
21. Cele douăsprezece porți erau douăsprezece mărgăritare. Fiecare poartă era dintr-un singur mărgăritar. Ulița cetății era de aur curat, ca sticla străvezie.
22. În cetate n-am văzut nici un Templu; pentru că Domnul Dumnezeu, Cel Atotputernic, ca și Mielul, sunt Templul ei.
23. Cetatea n-are trebuință nici de soare, nici de lună, ca s-o lumineze; căci o luminează slava lui Dumnezeu, și făclia ei este Mielul.
24. Neamurile vor umbla în lumina ei, și împărații pământului își vor aduce slava și cinstea lor în ea.
25. Porțile ei nu se vor închide ziua, fiindcă în ea nu va mai fi noapte.
26. În ea vor aduce slava și cinstea Neamurilor.
27. Nimic întinat nu va intra în ea, nimeni care trăiește în spurcăciune și în minciună; ci numai cei scriși în cartea vieții Mielului.”

Fosta membra 9am.ro

1715 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2011, ora 15:48

De la: ion00, la data 2011-02-11 10:15:05
INTOARCEREA OMULUI LA DUMNEZEU
(Dragostea Lui Dumnezeu biruie judecata)

Sa vorbit mai sus despre evanghelie. Trebuie sa mai spunem ca evanghelia este vestita peste tot in lume fie pentru marturie,fie pentru mantuire. Cine primeste evanghelia se mantuieste si de fapt se intoarce la Dumnezeu pocaindu-se. Dar ce inseamna de fapt pocainta?
Prin pocainta in primul rand se intelege o schimbare a mintii omului de la rau la bine primind pe Hristos ca Domn si Mantuitor care este Calea, Adevarul si Viata pentru tot restul vietii sale.
Recunoastere
Omul care sa pocaieste recunoaste ca este un pacatos,ca pacatele lui il separa de Dumnezeul cel Sfant,intrezarind dreptatea Lui Dumnezeu ca si salvarea sa personala.Intelege apoi ca Dumnezeu ii poate ierta toate pacatele prin jertfa Lui Hristos care a murit pentru pacatele sale si ale intregii lumi. Apoi omul nostru face cat mai multe fapte bune tuturor semenilor incepand cu cei mai in lipsuri.... Cauta apoi partasie cu alti credinciosi pentru a se ruga,inchina,a slavi pe Dumnezeu impreuna,a se sfatui,a se bucura cu cei ce se bucura a plinge cu cei ce plang…
Regrete
- Auzind evanghelia si primind-o omul ii spune Lui Dumnezeu intr-o rugaciune facuta din toata inima: Doamne Sunt un pacatos! Iarta-ma! Isus Hristos a murit si pentru pacatele mele! . Facand aceasta printe alte lucruri incep regretele:
-Afla ce-i rau de la altii si din Biblie, ii pare rau pentru lucrurile rele pacatoase pe care le-a facut in viata sa . Regreta ca La intristat pe Dumnezu prin pasivitata lui, prin pacatele sale, ca nu s-a oprit mai din timp din pacatul pe care la savarsit mereu. Ii pare rau ca nu a fost exemplu moral pentru familia sa,neamuri,cunostiinte….

Renuntare
In dorinta omului pocait (a credinciosului) de a-I face voia Domnului,se lupta cu toata fiinta sa ca sa nu mai pacatuiasca,renuntand la tot ce-i rau aratat in Biblie.

EXTRAS DIN BIBLIE
“ Apoi am văzut un cer nou și un pământ nou; pentru că cerul dintâi și pământul dintâi pieriseră, și marea nu mai era.
2. Și eu am văzut coborându-se din cer de la Dumnezeu, cetatea sfântă, noul Ierusalim, gătită ca o mireasă împodobită pentru bărbatul ei.
3. Și am auzit un glas tare, care ieșea din scaunul de domnie, și zicea: „Iată cortul lui Dumnezeu cu oamenii! El va locui cu ei, și ei vor fi poporul Lui, și Dumnezeu însuși va fi cu ei. El va fi Dumnezeul lor.
4. El va șterge orice lacrimă din ochii lor. Și moartea nu va mai fi. Nu va mai fi nici tânguire, nici țipăt, nici durere, pentru că lucrurile dintâi au trecut.”
5. Cel ce ședea pe scaunul de domnie a zis: „Iată, Eu fac toate lucrurile noi.” Și a adăugat: „Scrie, fiindcă aceste cuvinte sunt vrednice de crezut și adevărate.”
6. Apoi mi-a zis: „S-a isprăvit! Eu sunt Alfa și Omega, Începutul și Sfârșitul. Celui ce îi este sete, îi voi da să bea fără plată din izvorul apei vieții.
7. Cel ce va birui, va moșteni aceste lucruri. Eu voi fi Dumnezeul lui, și el va fi fiul Meu.
8. Dar cât despre fricoși, necredincioși, scârboși, ucigași, curvari, vrăjitori, închinătorii la idoli, și toți mincinoșii, partea lor este în iazul, care arde cu foc și cu pucioasă, adică moartea a doua.”
9. Apoi unul din cei șapte îngeri, care țineau cele șapte potire, pline cu cele din urmă șapte urgii, a venit și a vorbit cu mine, și mi-a zis: „Vino să-ți arăt mireasa, nevasta Mielului!”
10. Și m-a dus, în Duhul, pe un munte mare și înalt. Și mi-a arătat cetatea sfântă, Ierusalimul, care se pogora din cer de la Dumnezeu,
11. având slava lui Dumnezeu. Lumina ei era ca o piatră prea scumpă, ca o piatră de iaspis, străvezie ca cristalul.
12. Era înconjurată cu un zid mare și înalt. Avea douăsprezece porți, și la porți, doisprezece îngeri. Și pe ele erau scrise niște nume: numele celor douăsprezece seminții ale fiilor lui Israel.
13. Spre răsărit erau trei porți; spre miazănoapte, trei porți; spre miazăzi, trei porți; și spre apus trei porți.
14. Zidul cetății avea douăsprezece temelii, și pe ele erau cele douăsprezece nume ale celor doisprezece apostoli ai Mielului.
15. Îngerul, care vorbea cu mine, avea ca măsurătoare o trestie de aur, ca să măsoare cetatea, porțile și zidul ei.
16. Cetatea era în patru colțuri, și lungimea ei era cât lărgimea. A măsurat cetatea cu trestia, și a găsit aproape douăsprezece mii de prăjini. Lungimea, lărgimea și înălțimea erau deopotrivă.
17. I-a măsurat și zidul, și-a găsit o sută patruzeci și patru de coți, după măsura oamenilor, căci cu măsura aceasta măsura îngerul.
18. Zidul era zidit de iaspis, și cetatea era de aur curat, ca sticla curată.
19. Temeliile zidului cetății erau împodobite cu pietre scumpe de tot felul: cea dintâi temelie era de iaspis; a doua, de safir; a treia de halchedon; a patra, de smarald;
20. a cincea de sardonix: a șasea, de sardiu; a șaptea, de hrisolit; a opta, de beril; a noua, de topaz; a zecea, de hrisopraz; a unsprezecea, de iacint; a douăsprezecea, de ametist.
21. Cele douăsprezece porți erau douăsprezece mărgăritare. Fiecare poartă era dintr-un singur mărgăritar. Ulița cetății era de aur curat, ca sticla străvezie.
22. În cetate n-am văzut nici un Templu; pentru că Domnul Dumnezeu, Cel Atotputernic, ca și Mielul, sunt Templul ei.
23. Cetatea n-are trebuință nici de soare, nici de lună, ca s-o lumineze; căci o luminează slava lui Dumnezeu, și făclia ei este Mielul.
24. Neamurile vor umbla în lumina ei, și împărații pământului își vor aduce slava și cinstea lor în ea.
25. Porțile ei nu se vor închide ziua, fiindcă în ea nu va mai fi noapte.
26. În ea vor aduce slava și cinstea Neamurilor.
27. Nimic întinat nu va intra în ea, nimeni care trăiește în spurcăciune și în minciună; ci numai cei scriși în cartea vieții Mielului.”

Bai nea zero zero ion ,prea multa cifraraie ,miai criptat neuronul di tat si nam decat unul . Te apucasi de sfuri ,vorbesti de melul ala de parca noi este prosti nu intelegem ca e vorba de stargatesg1 ,esti mare barbos , hai bate laba

tasa_nuti

182 mesaje
Oras: Sighetu Marmatiei

Postat pe: 11 Februarie 2011, ora 22:30

De la: camelia75, la data 2011-02-10 00:02:56Buna Nutica, ce faci iubita,te-ai intors?
Esti bine?
da Cami,ma-m intors .ce mai faceti ? tot ,mai bine e acasa

TASA
sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 12 Februarie 2011, ora 15:11

Ce este ZIUA JUDECATII?'

este ziua cand le da cate 15 ani de parnaie vamesilor corupti

Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor mistico-religioase sălbatice pot ajunge la inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevăratului Dumnezeu--------"Dragostea infinită este singurul ADEVĂR ... orice altceva este o iluzie." - David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
tasa_nuti

182 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2011, ora 21:18

De la: sunt_al_naibii, la data 2011-02-12 15:11:38Ce este ZIUA JUDECATII?'

Ptr toti vine un moment in viata cand trebuie sa fim trasi la raspundere ,uni dau socoteala ptr fapte care tin de natura .Legala .iar alti de natura Spirituala .Morala etc.... nici unul nu suntem INOCENTI

TASA
Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 12 Februarie 2011, ora 21:30

De la: XYW, la data 2011-02-10 16:19:12eva n-a fost mama noastra....poate cel mult o tarfa jidaneasca...adam n-a fost tatal nostru...cel mult un boschetar incestuos de-al jidovilor...

Pentru ca e un topic unde cei ce posteaza au o opinie total diferita, ar fi de dorit sa-ti exprimi parerea intr-un mod elegant.
Stiu ca poti. Multumesc.

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2011, ora 21:43

De la: Melody_, la data 2011-02-12 21:30:46
De la: XYW, la data 2011-02-10 16:19:12eva n-a fost mama noastra....poate cel mult o tarfa jidaneasca...adam n-a fost tatal nostru...cel mult un boschetar incestuos de-al jidovilor...

Pentru ca e un topic unde cei ce posteaza au o opinie total diferita, ar fi de dorit sa-ti exprimi parerea intr-un mod elegant.
Stiu ca poti. Multumesc.

se putea ca dintr-un cuplu primordial,ADAM si EVA---HAADAM si HAWWAH---sa se nasca patru rase???bineinteles ca NU !!! Chiar si in varianta ca HAADAM a mai avut o sotie---LILITH---tot nu se puteau naste patru rase,atunci concluzia oricarui om normal la cap este ca biblia ne prezinta o poveste cel mult naiva---pt.a nu fii prea dur in exprimare---pe care orice om cu creierul sanatos si pus la treaba spre a gandi,N-O POATE CREDE....
Daca bazele mitului biblic sunt false----avand in vedere si asa zisa geneza a universului si pamantului---intregul mit la un loc cu intreaga mizerie de carte asa zisa sfanta nu reprezinta nimic altceva decat un fals grosolan si merita aruncata la gunoi---IN TOMBEROANELE HOMELESULUI NOST'....

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, să îți faci lectura pe vapor decât să faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 12 Februarie 2011, ora 23:34

De la: XYW, la data 2011-02-12 21:43:59

Stiu ca poti. Multumesc.

se putea ca dintr-un cuplu primordial,ADAM si EVA---HAADAM si HAWWAH---sa se nasca patru rase???bineinteles ca NU !!! Chiar si in varianta ca HAADAM a mai avut o sotie---LILITH---tot nu se puteau naste patru rase,atunci concluzia oricarui om normal la cap este ca biblia ne prezinta o poveste cel mult naiva---pt.a nu fii prea dur in exprimare---pe care orice om cu creierul sanatos si pus la treaba spre a gandi,N-O POATE CREDE....
Daca bazele mitului biblic sunt false----avand in vedere si asa zisa geneza a universului si pamantului---intregul mit la un loc cu intreaga mizerie de carte asa zisa sfanta nu reprezinta nimic altceva decat un fals grosolan si merita aruncata la gunoi---IN TOMBEROANELE HOMELESULUI NOST'....

Blasfemie curat murdara ! Nea florine matale nu stii ultimile noutati ? Toate rasele alea inclusiv ADAMclisi au fost casapite cu ocazia potopului lui noe , asa ca singurii oameni de pe pamant sunt evreii ,urmasii lui . Restul e altceva ,nu esista ,avand in vedere ca evolutia nu e posibila . Iar daca ne-a fabricat ulterior potopului , suntem far de pacat ,avand in vedere ca nu suntem rude cu EVA

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 13 Februarie 2011, ora 00:30

De la: _KARPOV, la data 2011-02-12 23:34:15
De la: XYW, la data 2011-02-12 21:43:59

Stiu ca poti. Multumesc.

Blasfemie curat murdara ! Nea florine matale nu stii ultimile noutati ? Toate rasele alea inclusiv ADAMclisi au fost casapite cu ocazia potopului lui noe , asa ca singurii oameni de pe pamant sunt evreii ,urmasii lui . Restul e altceva ,nu esista ,avand in vedere ca evolutia nu e posibila . Iar daca ne-a fabricat ulterior potopului , suntem far de pacat ,avand in vedere ca nu suntem rude cu EVA

nene KARPOV,voi incerca inca o data---nu pt.sfintia ta---sa folosesc logica,bunul simt si rationamentul deductibil folosind o teorie matematica si anume reducerea la absurd
asadar,sa presupunem ca potopul ar fii avut loc si din el ar fii scapat NOAH---NOE si fiii sai,cum s-a inmultit lumea mai departe....???
descendentii lui CAIN disparusera in potop,ABEL fusese ucis de fratele sau---CAIN---stramosii lui NOAH---NOE dadusera coltu' iar fiii acestuia,SEM,HAM si IAFET aveau numai cate o sotie,prin deductie logica urmasii lor ar fi trebuit sa se casatoreasca si sa se reguleze intre ei,fapt ce ar fi dus la degenerare,nicidecum la crearea celor patru rase.
asadar , logic nu se poate explica cum dintr-o singura pereche---NOAH [NOE] si sotia lui----au putut sa se nasca patru rase total distincte [neumblate sunt caile domnului si incalcite-s vrerile si dorintele sale]
in cateva mii de ani cate se presupune ca au trecut de la tragicul eveniment---potopul---, urmasii lui NOAH-NOE si ai sotiei sale nu-si puteau schimba trasaturile fizice si psihice,nici in milioane de ani un negru nu va deveni alb si viceversa,in concluzie,logic si nesfidand bunul simt misterul formarii raselor pamantene ramane neelucidat, probabil vom afla acest mister in viitor cu ajutorul unei alte civilizatii---probabil extraterestra---neviciata in gandire de miturile religioase

Fosta membra 9am.ro

377 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 13 Februarie 2011, ora 08:55

De la: tasa_nuti, la data 2011-02-12 21:18:29

Ptr toti vine un moment in viata cand trebuie sa fim trasi la raspundere ,uni dau socoteala ptr fapte care tin de natura .Legala .iar alti de natura Spirituala .Morala etc.... nici unul nu suntem INOCENTI

Draga 'tasa_nuti', te intreb serios: Dumnezeu i-a facut pe Adam si Eva care deja aveau in sange aventura! Dar de unde a aparut sarpele? Si de ce a facut doar o pereche incurajand incestul? Daca noi pe parcursul vietii suntem iertati de pacate gratie popilor care ne spovedesc si ne iarta in numele Celui de Sus, la "Ziua judecatii" ni se mai iau in calcul si acestea sau doar cele inca nemarturisite? Mentionez ca eu altfel il simt pe Dumnezeu dar niciodata nu e rau sa te informezi!

Nimic nu e imposibil pânâ nu devine imposibil! Galina
tasa_nuti

182 mesaje

Postat pe: 13 Februarie 2011, ora 21:21

De la: _galina_, la data 2011-02-13 08:55:20

Draga 'tasa_nuti', te intreb serios: Dumnezeu i-a facut pe Adam si Eva care deja aveau in sange aventura! Dar de unde a aparut sarpele? Si de ce a facut doar o pereche incurajand incestul? Daca noi pe parcursul vietii suntem iertati de pacate gratie popilor care ne spovedesc si ne iarta in numele Celui de Sus, la "Ziua judecatii" ni se mai iau in calcul si acestea sau doar cele inca nemarturisite? Mentionez ca eu altfel il simt pe Dumnezeu dar niciodata nu e rau sa te informezi!
Da Dumnezeu ia creat atat pe Adam cat si pe Eva .DAR FAPTU CA EI NU AU ASCULTAT asta nu inseamna ca D-zeu si-a schimbat SCOPUL acela de a trai in ntr-o lume fara boala .razboaie,,suferinte si in cele din urma moartea ,daca vei citi prima carte a Bibliei cu numele GENESA primele 3 capitole ,vei afla cine a facut toate lucrurile atat in cer cat si pe pamant inclusiv animalele {sarpele}
cu privire la iertarea pacatelor sa sti ca nici un OM {preot} nu poate ierta ,sti de ce? finca DOAR FIUL SAU SAU ISUS CRISTOS ,si-a dat viata ca si jerfa de rascumparare ,ca NOI oamemi de orce rasa .sa avem perspectiva de-a fi iertati

TASA
ion00

367 mesaje
Postat pe: 16 Februarie 2011, ora 22:05

Daca Dumnezeu ar fi creat primii oameni ca niste roboti sau ca niste masini ar fi fost considerat de necredinciosii din toate timpurile,ca fiind un Dumnezeu nedrept,un dictator,un tiran….
Daca in schimb Dumnezeu a lasat liberul albitru si anume ca omul sa aleaga…..oamenii (necredinciosi) din toate timpurile tot au gasit ceva de imputat Creatorului: “oamenii ar fi trebuit creati asa sau asa”,caci nu este normal asta sau aia…..
Este extrem de greu sa lamuresti, sa impaci,sa multumesti totodata omul caci el este inca un consumator al pomului cunoasterii binelui si raului (in contextual primei carti a Bibliei Genesa, capitolul 1) Aceasta pentru ca omul se conformeaza instinctului sau (dupa caderea lui in pacat cand parca ar vrut sa spuna Creatorului: eu cu ale mele si Tu cu ale Tale. Eu Adam si eu Eva stim ce este mai bine pentru noi pana la urma ) si nu voii Tale vrem sa ne supunem ,cum ar fi fost corect caci Dumnezeu este Creatorul. Un exemplu: olarul face o oala si aceasta crede in gand (sa admitem personificarea) despre olar ca nu le stie chiar pe toate cum trebuie . Tot astfel Dumnezeu primeste astazi reprosuri de la oameni caci isi doreste o independenta de Acesta. Concret: Orice ar fi facut Dumnezeu ,omul comenteaza,gaseste greseli si nu este multumit…..Cam asa suntem noi oamenii din pacate.
Ceva despre incestul primilor oameni: Dumnezeu are un infinit de atribute. Printre ele este si faptul ca stie,cunoastei, viitorul. Astfel stia ca inainte de al face pe Adam,ca acesta va pacatui prin neascultare fata de El. In ideea,in planul Sau,Dumnezeu a avut ca prioritate salvarea tuturor oamenilor si nu doar incestul. (de incest se va ocupa mai tarziu).
Este bine de stiut si de tinut cont de faptul ca in Biblie cand se vorbeste despre om,se vorbeste atat in mod separat (ex Adam si Eva),dar si sub forma si intelesul de un tot (parte barbateasca si parte femeiasca in si la Adam). Vom discuta pe scurt despre cea de-a doua forma de exprimare a Bibliei cand vorbeste despre om si anume a unui inteles de tot unul singur. In planul Sau de salvare a omenilor ,,Dumnezeu S-a folosit de un singur Mantuitor,adica de unicul Sau Fiu: Isus Hristos:
“Și după cum toți mor în Adam, tot așa, toți vor învia în Hristos”.....” De aceea este scris: „Omul dintâi Adam a fost făcut un suflet viu.” Al doilea Adam a fost făcut un duh dătător de viaț㔠adica Hristos. (doua extrase din Biblie)
Acum cred ca se intelege de ce la facerea lumii Dumnezeu a facut o pereche de oameni si nu doua: Adam a fost unu ca si Hristos de altfel.

In ziua a sasea printre fiarele pamantului a fost facut si sarpele. Acesta era cel mai siret dintre toale fiarele. De ce? Pentru-ca Diavolul la folosit ca si gazda a sa locuind vremelnic in el.

Cat priveste problema pacatelor noastre,S Scriptura vorbeste f,f mult. Ea este posibila datorita dragoetei nemarginite a Lui Dumnezeu pentru noi oamenii.
Simtim noi aceasta iertare a pacatelor noastre? Daca da este extrem de bine ca si ceva normal de altfel.
Cel ce are iertate pacatele se prezinta si el in fata scaunului de judecata a-L Lui Hristos de la sfarsitul vremurilor dar nu pentru a fi judecat ci a fi rasplatit:
Credinciosii nu vin la judecata! Pentru-ca au fost iertati de Dumnezeu de pacatele lor.

Adevărat, adevărat vă spun, că cine ascultă cuvintele Mele, și crede în Cel ce M-a trimis, are viața veșnică, și nu vine la judecată, ci a trecut din moarte la viață.

25. Adevărat, adevărat vă spun, că vine ceasul, și acum a și venit, când cei morți vor auzi glasul Fiului lui Dumnezeu, și cei ce-l vor asculta, vor învia.

26. Căci, după cum Tatăl are viața în Sine, tot așa a dat și Fiului să aibă viața în Sine.

27. Și I-a dat putere să judece, întrucât este Fiu al omului.

28. Nu vă mirați de lucrul acesta; pentru că vine ceasul când toți cei din morminte vor auzi glasul Lui,

29. și vor ieși afară din ele. Cei ce au făcut binele, vor învia pentru viață; iar cei ce au făcut răul, vor învia pentru judecată. Ioan 5,24-29.

Judecata credinciosilor este facuta aici pe pamant,cand suntem inca in viata in acest trup:

Fiecare să se cerceteze dar pe sine însuși, și așa să mănânce din pâinea aceasta și să bea din paharul acesta.

29. Căci cine mănâncă și bea, își mănâncă și bea osânda lui însuși, dacă nu deosebește trupul Domnului.

30. Din pricina aceasta sunt între voi mulți neputincioși și bolnavi, și nu puțini dorm.

31. Dacă ne-am judeca singuri, n-am fi judecați.

32. Dar când suntem judecați, suntem pedepsiți de Domnul, ca să nu fim osândiți odată cu lumea.
1 Corinteni 11,28-32.

Cineva putin mai sus vorbea de 4 rase de oameni….adica faptul ca este imposibil ca dintr-o pereche de oamni ca Adam si Eva sa avem azi oameni negri,albi…..si faptul ca Biblia nu poate fi credibila…. Cititi va rog o mica carte: De unde au aparut rasele Ken Ham,dr Carl Wieland dr Don Batten
thetruth.uv.ro/_books/_answ_book/Cap_01.html

Fosta membra 9am.ro

1715 mesaje

Postat pe: 17 Februarie 2011, ora 16:29

De la: tasa_nuti, la data 2011-02-13 21:21:57

Da Dumnezeu ia creat atat pe Adam cat si pe Eva .DAR FAPTU CA EI NU AU ASCULTAT asta nu inseamna ca D-zeu si-a schimbat SCOPUL acela de a trai in ntr-o lume fara boala .razboaie,,suferinte si in cele din urma moartea ,daca vei citi prima carte a Bibliei cu numele GENESA primele 3 capitole ,vei afla cine a facut toate lucrurile atat in cer cat si pe pamant inclusiv animalele {sarpele}
cu privire la iertarea pacatelor sa sti ca nici un OM {preot} nu poate ierta ,sti de ce? finca DOAR FIUL SAU SAU ISUS CRISTOS ,si-a dat viata ca si jerfa de rascumparare ,ca NOI oamemi de orce rasa .sa avem perspectiva de-a fi iertati

Io sunt musluman asa ca te iau ! Esti destul de naiva si io poci sa intresan mai multe femele ! Iesti credula rau di tat ,dupa dalde matale noi tonti suntem ovrei si ne trajem din prostavanii aia 2 si din nentu Noe ,ca doar iel a mai ramasara dupe potop . Asta, bre mi se pare tare di tat . Il si vad pi Noe cu sacu de microbi ,virusi si bacterii umpland corabia ! E ghine ca a luat si niscaiva virusi pentru laptopul mieu. Sa te pregatesti ,vin sa te iau ,e nevoie aici la mine de fete care cred in orsce.Un de la viitoru tau intretanator de deziluzii

tasa_nuti

182 mesaje

Postat pe: 18 Februarie 2011, ora 23:05

De la: homeless, la data 2011-02-17 16:29:56

Io sunt musluman asa ca te iau ! Esti destul de naiva si io poci sa intresan mai multe femele ! Iesti credula rau di tat ,dupa dalde matale noi tonti suntem ovrei si ne trajem din prostavanii aia 2 si din nentu Noe ,ca doar iel a mai ramasara dupe potop . Asta, bre mi se pare tare di tat . Il si vad pi Noe cu sacu de microbi ,virusi si bacterii umpland corabia ! E ghine ca a luat si niscaiva virusi pentru laptopul mieu. Sa te pregatesti ,vin sa te iau ,e nevoie aici la mine de fete care cred in orsce.Un de la viitoru tau intretanator de deziluzii
SA o luam cu inceputul ,
-la varsta pe care o afisezi la Avatar ,as dori sa ai un vocabular sa zicem ..mai decent .. sti de ce ? la mine in ARDEAL mai bine zis in MM ,oameni varsta matali vorbesc lucruri pe care iti fac placere sa le auzi
apoi ca esti musulman sau indiferent ce -esti -e alegerea ta ,eu nu oblig pe nimeni sa creada .in ceea ce spun ,a si ca sa vezi ca am simntul UMORULUI ,TIN SA TE ANUNT CA CU PRIVIRE LA,,cererea in casatorie ..ai venit cam tarziu
D-le sunt luata de cam vre-o 30 de ani asa ca cine e naiv acu?
cu privire la EVREI eu nu ma-s lansa in discuti de gen XENOFOB.fi mai tolerant ,ca si DUMNEZEU tolereaza multe si nu conteaza rasa sau culoarea
ci conteaza ,,CARACTERU,tot sange rosu curge si prin venele matali , sa vb sa ca- MARAMU {

TASA
Fosta membra 9am.ro

1715 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2011, ora 01:40

De la: tasa_nuti, la data 2011-02-18 23:05:04
De la: homeless, la data 2011-02-17 16:29:56

SA o luam cu inceputul ,
-la varsta pe care o afisezi la Avatar ,as dori sa ai un vocabular sa zicem ..mai decent .. sti de ce ? la mine in ARDEAL mai bine zis in MM ,oameni varsta matali vorbesc lucruri pe care iti fac placere sa le auzi
apoi ca esti musulman sau indiferent ce -esti -e alegerea ta ,eu nu oblig pe nimeni sa creada .in ceea ce spun ,a si ca sa vezi ca am simntul UMORULUI ,TIN SA TE ANUNT CA CU PRIVIRE LA,,cererea in casatorie ..ai venit cam tarziu
D-le sunt luata de cam vre-o 30 de ani asa ca cine e naiv acu?
cu privire la EVREI eu nu ma-s lansa in discuti de gen XENOFOB.fi mai tolerant ,ca si DUMNEZEU tolereaza multe si nu conteaza rasa sau culoarea
ci conteaza ,,CARACTERU,tot sange rosu curge si prin venele matali , sa vb sa ca- MARAMU {

Matale cred ca nai priceput masajul balbiei ! Bre ! Acolo spune clar ,a scapat doar Noica la potop ,ca urmare toti urmasii lui sunt evrei ! Negrii sunt evrei ,chinezii sunt ovrei,eu si matale suntem ovrei,asa ca nam bre cum sa fiu Xexofob ! Daca nu e asa si aia nu sunt ovrei,atunci am dat de ,pica toata cosmelia in capu lu matale ! De unde dreaq au aparut negrii daca nu erau pe corabie ,dar galbejorii aia din china ? O fi vorba de vro boala sau de ievolutie ?

Yorick

1014 mesaje

Postat pe: 22 Februarie 2011, ora 02:57

Domnu' Ion,

Fiecare e liber sa faca ce vrea muschii lui cu propriul corp. Desigur , cu conditia de a nu face rau altora.
Daca cineva isi dezgoleste sanii nu inseamna ca e o persoana imorala. Sau , ma rog, inseamna asta dupa ceea ce crezi dumneata despre morala.
Problema e ca viziunea dumitale despre conceptul de "morala" este lipsita de relevanta in societate. In societate conteaza doar ce consideram de COMUN ACORD ca fiind morala. Spre exemplu consideram de comun acord ca a fura e un lucru gresit. Sau ca violenta e un lucru gresit. Sau ca a ucide este un lucru gresit. Insa criteriul esential pentru care consideram gresite asemenea lucruri este urmatorul: acestea reprezinta un rau facut altcuiva.
Intamplarea pe care o descrii nu se incadreaza in acest criteriu. De fapt sunt aproape sigur ca daca ai fi intrebat pe unii dintre cei care au fost martori la eveniment ce parere au , ti-ar fi spus ca e un lucru bun. Si eu cred ca exista o relatie de directa proportionalitate intre numarul de sani dezgoliti (atentie: nu neaparat in public!) si cantitatea de bine de pe lume.

E drept ca eu personal cred ca nu as vrea ca o eventuala prietena a mea sa isi dezgoleasca sanii in discoteca. Asta insa nu inseamna ca as condamna pe cineva care vrea sa faca asta. Pur si simplu nu ma priveste. Daca nu-mi convine sunt liber sa merg altundeva.
Pe de alta parte nu am avut nici o problema ca o prietena a mea sa isi dezgoleasca sanii pe plaja la mare. Si totusi exista persoane carora nu le-ar placea sa faca nici asta. Si iar spun: nici cu asta n-as avea o problema. E libertatea lor de a face sau de a nu face acest gest.

Ceea ce vreau sa spun este ca oricine are un prag absolut personal pentru a defini lucruri acceptabile sau inacceptabie. Insa acest prag il priveste doar pe acel om , nu si pe altii.

Fosta membra 9am.ro

2243 mesaje

Postat pe: 22 Februarie 2011, ora 05:33

De la: tasa_nuti, la data 2011-02-11 22:30:07
De la: camelia75, la data 2011-02-10 00:02:56Buna Nutica, ce faci iubita,te-ai intors?
Esti bine?
da Cami,ma-m intors .ce mai faceti ? tot ,mai bine e acasa

Asa este,noi momentan sintem bine,am avut niste probleme cu baiatul cu sanatatea dar acum este totul ok,mai m-am liistit ca de la sarbatori tot stau cu sufletul la gura.

Zambesc celor ce ma urasc sa simta ura mea...Zambesc celor ce ma iubesc sa simta dragostea mea... ..Iar daca intr-o zi cei pe care ii iubesc ma vor trada le zambesc sa simta indiferenta mea...
ion00

367 mesaje
Postat pe: 28 Martie 2011, ora 18:53

Dumnezeu este dragoste
Dragostea biruie judecata! Nimic si nimeni nu poate opri dragostea
(adevarata dragoste) caci ea vine si este din Dumnezeu!
Dragostea invinge,sfideaza (fara dispret) totul: sfarsitul lumii,ziua judecatii.....Ea fiind cea mai puternica arma din Univers.
" Chiar dacă aș vorbi în limbi omenești și îngerești, și n-aș avea dragoste, sunt o aramă sunătoare sau un chimval zângănitor.

Și chiar dacă aș avea darul prorociei, și aș cunoaște toate tainele și toată știința; chiar dacă aș avea toată credința așa încât să mut și munții, și n-aș avea dragoste, nu sunt nimic.

Și chiar dacă mi-aș împărți toată averea pentru hrana săracilor, chiar dacă mi-aș da trupul să fie ars, și n-aș avea dragoste, nu-mi folosește la nimic.

. Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate: dragostea nu pizmuiește; dragostea nu se laudă, nu se umflă de mândrie,

. nu se poartă necuviincios, nu caută folosul său, nu se mânie, nu se gândește la rău,

. nu se bucură de nelegiuire, ci se bucură de adevăr,

. acoperă totul, crede totul, nădăjduiește totul, suferă totul.

Dragostea nu va pieri niciodată. Prorociile se vor sfârși; limbile vor înceta; cunoștința va avea sfârșit.

Căci cunoaștem în parte, și prorocim în parte;

. dar când va veni ce este desăvârșit, acest „în parte” se va sfârși.

. Când eram copil, vorbeam ca un copil, simțeam ca un copil, gândeam ca un copil; când m-am făcut om mare, am lepădat ce era copilăresc.

Acum, vedem ca într-o oglindă, în chip întunecos; dar atunci, vom vedea față în față. Acum, cunosc în parte; dar atunci, voi cunoaște deplin, așa cum am fost și eu cunoscut pe deplin.

Acum dar rămân aceste trei: credința, nădejdea și dragostea; dar cea mai mare dintre ele este dragostea" Biblia

Ce se intampla atunci cind oamenii isi deschid inima semenilor cu latura nobila a interiorului lor?
O picatura din oceanul imparatiei cerurilor: www.youtube.com/watch?v=N-roGMGyFu0

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 29 Martie 2011, ora 23:30

Ziua judecatii = ziua in care actiunea ramine in urma reactiunii. Te ajung din urma actiunile anterioare.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 29 Martie 2011, ora 23:31

Ca bine zici Ioane, ca Dumnezeu este dragoste si invinge judecata.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje
Oras: Sinaia

Postat pe: 31 Martie 2011, ora 20:39

Dumnezeu i-a confectionat pe Adam si pe Eva , dupa aia i-a judecat ! Acestia i-au creat pe Cain si pe Abel , Cain l-a asasinat pe Abel si dumnezeu l-a judecat pe Cain , de fapt l-a blestemat . Cain si Abel , cred ca s-au culcat cu Eva pentru ca sa-si "produca" sotii sau poate ca s-au casatorit cu surorile lor , iar dumnezeu nu i-a judecat . Dumnezeu i-a pedepsit , de fapt i-a asasinat pe toti cu ocazia potopului , cu exceptia lui Noe si a familiei sale , cred ca fara .....judecata ! A incalcat Art.6 aliniatul 1 al CEDO ! Lipsa sa de judecata se observa atunci cand a distrus Sodoma si Gomora . Daca Noe a fost alegerea corecta , atunci toti urmasii lui trebuiau sa fie fara pata , insa urmasii urmasilor lui au pacatuit si dumnezeu a dat dovada ca iar judeca fara judecata . Ar fi trebuit sa-si dea seama ca nu omul greseste , ca vina acestuia i se trage de la creator si de la alegerile lui proaste . De unde stia dumnezeu ca urmasii unor contemporani de-ai lui Noe vor gresi? S-a dovedit ca de fapt urmasii lui Noe au gresit . Necunoscute sunt caile domnului si in primul rand ii sunt lui , necunoscute . A gresi , e omeneste . Daca dumnezeu a gresit inseamna ca e si el om !

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 2 Aprilie 2011, ora 12:21

Yorick,tu spui;Si iar spun: nici cu asta n-as avea o problema. E libertatea lor de a face sau de a nu face acest gest.
Din pacate indiferenta si nepasarea noastra au dus societatea noastra la decadere.Poate te complaci sa traiesti intre homosexuali,clanuri de tigani interlopi,prostituate,drogati..ect.Aceasta ''libertate''a dus societatea,mai ales copii(adolescentii)sa nu mai aiba respect,nici bun simt fata de cei din jurul lor.Am inteles ''moda'',''valul''...dar sa-l arunci pe Dumnezeu la cos.???Ce urmeaza???...HAOS.!!!!

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje
Oras: Sinaia

Postat pe: 2 Aprilie 2011, ora 12:58

De la: symy1, la data 2011-04-02 12:21:19Yorick,tu spui;Si iar spun: nici cu asta n-as avea o problema. E libertatea lor de a face sau de a nu face acest gest.
Din pacate indiferenta si nepasarea noastra au dus societatea noastra la decadere.Poate te complaci sa traiesti intre homosexuali,clanuri de tigani interlopi,prostituate,drogati..ect.Aceasta ''libertate''a dus societatea,mai ales copii(adolescentii)sa nu mai aiba respect,nici bun simt fata de cei din jurul lor.Am inteles ''moda'',''valul''...dar sa-l arunci pe Dumnezeu la cos.???Ce urmeaza???...HAOS.!!!!

Haosul a inceput in momentul aparitiei crestinismului , pana in acel moment a existat agora . Crestinismul "primitiveaza" societatea , distruge eul celor care cred , psihic acestia se transforma in legume , nu sunt in stare sa aiba o parere proprie asupra lumii , iau totul de-a gata , cred tot ce scrie prin biblie si ii dau o interpretare originala ,negandind ca cei care au scris-o erau niste semianalfabeti .

Pagini: << 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce este ZIUA JUDECATII?
Mergi la: