Info
x
Ce este ziua judecatii?
|
Fosta membra 9am.ro 677 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 19 August 2010, ora 04:15
De la: tasa_nuti, la data 2010-01-27 13:17:09Biblia spune ca,,a stabilit o zi in care urmeaza sa judece cu dreptatepamanul locuit,, -faptele apostolilor 17 cu vers 31 ,ce parere aveti? Daca faptele se prescriu,nu le mai judeca nimeni,daia a luptat Traian sa mai pacaleasca poporul cu un mandat,sa se prescrie Dosarul Flota etc.
Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
|
|
tasa_nuti 182 mesaje Membru din: 21/12/2008 Oras: Sighetu Marmatiei |
Postat pe: 19 August 2010, ora 19:49
De la: BASELEANA, la data 2010-08-19 04:15:30Dar Traian este sau era ,,apostol?...si apoi nimeni nu e scutit ,de-a da ,,socoteala ,,odata si odata DE CE ? fiinca la DUMNEZEU nu exista ,,prescriere de fapte ,,EL nu se lasa ,,badjocorit,, oare cel ce a facut -ochiull-,nu vede?De la: tasa_nuti, la data 2010-01-27 13:17:09Biblia spune ca,,a stabilit o zi in care urmeaza sa judece cu dreptatepamanul locuit,, -faptele apostolilor 17 cu vers 31 ,ce parere aveti? cel ce a facut urechea -NU VEDE ? Raporteaza abuz de limbaj
TASA
|
|
Postat pe: 19 August 2010, ora 19:50
De la: tasa_nuti, la data 2010-08-19 19:49:42De la: BASELEANA, la data 2010-08-19 04:15:30Dar Traian este sau era ,,apostol?...si apoi nimeni nu e scutit ,de-a da ,,socoteala ,,odata si odata DE CE ? fiinca la DUMNEZEU nu exista ,,prescriere de fapte ,,EL nu se lasa ,,badjocorit,, oare cel ce a facut -ochiull-,nu vede?De la: tasa_nuti, la data 2010-01-27 13:17:09Biblia spune ca,,a stabilit o zi in care urmeaza sa judece cu dreptatepamanul locuit,, -faptele apostolilor 17 cu vers 31 ,ce parere aveti? Raporteaza abuz de limbaj
TASA
|
|
ion00 367 mesaje Membru din: 23/03/2009 |
Postat pe: 23 August 2010, ora 09:06
De la: tasa_nuti, la data 2010-08-04 20:04:39De la: Ebony, la data 2010-08-04 19:19:51nimeni nu merge in rai,doar prunciiUnde este RAIUL? ....OARE NUE PE PAMANT ? si nu a fost promis tuturor oamenilor ? In general invatam mai mul atunci cand stam de vorba mai mult cu cei mai in varsta,cu cei care stiu mai mult sau cu cei de-o parere diferita de cea a noastra.Cum intelegem noi sfarsitul pamantului ca materie,ca tot? "Ziua Domnului însã va veni ca un hoþ. În ziua aceea, cerurile vor trece cu trosnet, trupurile cereºti se vor topi de mare cãldurã, ºi pãmântul, cu tot ce este pe el, va arde. 11. Deci, fiindcã toate aceste lucruri au sã se strice, ce fel de oameni ar trebui sã fiþi voi, printr-o purtare sfântã ºi evlavioasã, 12. aºteptând ºi grãbind venirea zilei lui Dumnezeu, în care cerurile aprinse vor pieri, ºi trupurile cereºti se vor topi de cãldura focului? 13. Dar noi, dupã fãgãduinþa Lui, aºteptãm ceruri noi ºi un pãmânt nou, în care va locui neprihãnirea. 14. De aceea, preaiubiþilor, fiindcã aºteptaþi aceste lucruri, siliþi-vã sã fiþi gãsiþi înaintea Lui fãrã prihanã, fãrã vinã, ºi în pace". ( 2 Petru 3,10-14 Biblia) www.youtube.com/watch?v=Rfft37kkM30 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 August 2010, ora 10:05
Domnul Isus Hristos a salvat o femeie batrana de pedeapsa ,de ziua judecatii.
(intamplare adevarata povestita de Georg von Viebahn) Cati oameni astazi pentru a scapa de Ziua Judecatii Lui Dumnezeu nu-si pun increderea in:,calugari, pastori buni unde pot auzi lucruri bune sau unde-si pot marturisi pacatele sau intr-o lumanare aprinsa lasata in graba intr-o Bisetica? In timp ce altii isi gasesc un adevarat refugiu sau isi pun sperante intr-o manastire, intr-un duhovnic bun,moaste ,sau intr-o adunare de-a pocaitilor.....care sunt intr-o cautare,dar fara o liniste sufleteasca,lipsiti de o pace launtrica asteptand o zi a judecatii Lui Dumnezeu? G Viebahn: " In urma cu o suta de ani s-a tinut o adunare de evanghelizare in Grenzach-Horn.Dupa ce a inceput adunarea,a aparut o batranica,care ingenunchind,a inceput sa se roage " Coroana de trandafiri" si alte rugaciuni invatate. Dupa ce s-a terminat adunarea,o crestina a mers la ea si i-a spus:Pareti foarte obosita;nu vreti sa veniti la mine sa va odihniti?" Luand-o de mana,a dus-o la ea acasa. "Sunt foarte obosita",spuse batranica,"si cu toate ca am mers astazi cateva ore,mai am de mers inca doua ore pana imi indeplinesc misiunea si aceasta este cam mult la varsta mea." "Ce varsta aveti?" "Eu am 92 de ani",spuse ea , si aceasta este a cinzecea oara de cand fac acest drum spre Maria-Einsiedeln.Eu sunt o mare pacatoasa! Si cu cat imbatranesc,vad la mine tot mai multe pacate.Dar am narejde ca voi primi iertare de la Dumnezeu,altfel sunt pierduta!" La aceste cuvinte,lacrimi fierbinti au inceput sa curga pe obrazul plin de riduri. Ajunsa acasa, femeia credincioasa oferi musafirei un loc in fotoliu. Apoi ai spuse:Acum sterjeti-va lacrimile,mama draga. Eu am o veste buna pentru dumneavoastra.Stiti sa cititi?" "Da stiu." "Atunci cititi aceste cuvinte din cartea Lui Dumnezeu." Cu vocea tremuratoare,ea citi:"Iata Mielul Lui Dumnezeu care ridica pacatul lumii!"(Ioan 1,21). Credincioasa a inceput sa-i explice ca toata oboseala si sfortarea omului de a scapa singur de pacate sant fara rost.Domnul Isus Si-a dat viata pe cruce pentru cei vinovati si pierduti,facand totul pentru ei.Dumnezeu Insusi La dat ca Salvator (Mntuitor) care a suferit pentru pacatele noastre,incat pacatosul care vine la Isus poate sa primeasca iertarea.Batrana observa siguranta mantuirii si pacea care rezulta din vorbele credincioasei.Apoi batranica a fost indrumata spre cuvintele Domnului Isus:"Sa sfarsit!" si Domnul Isus a aratat ca pentru un suflet serios si doritor dupa mantuire nu mai este nimic de facut,decat sa creada din toata inima in luctrarea savarsita de EL.Toti proorocii marturisesc despre EL ca,oricine crede in EL,primeste,prin Numele Lui,iertarea pacatelor"(Faptele Apostolilor 10,43.)......si sangele Lui Isus Hristos ,Fiul Sau,ne curateste de orce pacat"(1Ioan 1,7). Batranica a primit cu nesat fiecare cuvant,ca un pamant uscat care se invioreaza dupa o ploaie calda.Privirea ei s-a luminat dintr-o data si ochii au inceput sa-i straluceasca. Deodata s-a sculat,a aruncat coroana de trandafiri pe care o tinea in mana si a spus:"La o parte cu tine,tu nu mi-ai dat nici o pace;Domnul Isus m-a salvat la cruce. S-a sfarsit! O,s-a savarsit,pacatele mele sint iertate! Acum voi pleca la drum,dar nu spre Maria-Einsiedeln,ci ma voi duce acasa si voi spune la toti ca Isus singur prin sangele Sau m-a mantuit si pe mine, o pacatoasa!" A doua zi, batrana a plecat fericita spre patria ei.Ea a gasit pacea cu Dumnezeu prin lucrarea desavarsita a Domnului Isus Hristos.Batranica a mers pe acelasi drum ca si vamesul (Luca 18,14)' Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Septembrie 2010, ora 10:05
Cine se încrede în inima lui este un nebun, dar cine umblã în înþelepciune va fi mântuit.
Solomon Azi ne consideram moderni, stiutori de toate, manierati,buni....Asa spunem sau credem despre noi. In secolul trecut a trait in Germania un crestin,un slujitor a Lui Dumnezeu pe nume Wilhelm Busch.Obisnuia mult sa vorbeasca oamenilor despre Dumnezeu,crezand ca Isus Hristos este cheia rezolvarea tuturor problemelor oamenilor. Dar cei mai multi oameni nu-l asculta dar tot odata voiau sa fie si ceva crestini,asa dupa perceperea lor in cele religioase si NU dupa Dumnezeul Bibliei.Acest evanghelist vazand atitudinea lor,s-a intristat,apoi a facut o paralela,asemanare, intre Sodoma,Gomora si societatea germana din timpul sau in fata judecatii Lui Dumnezeu viitoare fata de necredinciosi. Sa-l ‘ascultam”: -As vrea sa va povestesc aici o istorie din Biblie.Erau doua orase,Sodoma si Gomora,cu o civilizatie inalta si rafinata.Dumnezeu nu era negat. Existau, probabil si cativa pastori,niste nenorociti. Dar Dumnezeu nu era luat in serios.Poate ca-si aminteau de EL la cununii si imormantari,dar in rest nimeni nu se sinichiseau de EL. Toate poruncile Lui erau calcate in picioare. In Sodoma locuia un om pe nume Lot. Acesta spunea din cand in cand:”Asa nu se poate sa va purtati cu Dumnezeu! Nu va inselati,Dumnezeu nu se lasa sa fie batjocorit! Ce seamana omul aceia va si secera!”. “Ah’ au raspuns oamenii,nu fa glume proaste! Tu nu esti un pastor! Inceteaza sa mai spui asemenea absurbitati: Ce seamana omul va si secera!” Si asa s-a facut ca in zorii unii zile-dupa ce mai inainte Dumnezeu il scosese pe Lot din oras-,Dumnezeu a facut sa ploua din cer foc si pucioasa,peste cele doua cetati. Cum e asta am trait in razboi,cand au cazut bombe. Dar Dumnezeu poate asta si fara avioane. Imi pot inchipui cum s-au repezit oamenii din pat si au strigat: “In pivnita!” Si au fugit intracolo. Si apoi s-a facut cald.ca intr-un cuptor. Si atunci au strigat: “Iesiti afara” Si s-au repezit spre iesire. Dar afara ploua peste tot cu pucioasa si foc.Oameni care nu mai stiau ce sa faca: afara nu pot iesi,inauntru se sufoca. Asa povesteste Biblia. Si atunci mi-am imaginat-Biblia asta nu o descrie-ce fel de oameni erau adunati laolalta: O tanara femeie mondena,pentru care “bunul Dumnezeu” a fost pana acum un om bun; un domn mai in varsta-care putea sa recunoasca dupa gust orce marca de vin rosu, care n-avea nimic contra Lui “Dumnezeu dragutul’,caci ii era complet indiferent. In pivnita aceia se intalneau tot felul de tipuri: oameni draguti,oameni ordonati,cetateni cumsecade,,buni platitori de impozite. Toti aveau secretele lor intunecate,ca de altfel orce om de azi. In pivnita aerul devenea tot mai cald. Voiau sa iasa,dar nu puteau,caci afara era prapad. Apoi a pus groaza stapanire pe ei. Si dintr-odata domnul cel gras a spus: “Oameni buni, Lot a avut dreptate: Dumnezeu exista cu adevarat!” Iar tanara fata mondena a spus: Atunci un singur lucru ne poate ajuta: Trebuie acum sa ne rugam! Cine stie sa se roage?” Si atunci si-au ridicat mainile –in vechime omul se ridica cu mainile ridicate-pe care pana acum nu si le ridicasera niciodata. Si dintr-o data si-au dat drumul: “Doamne fie-ti totusi mila! Am pacatuit! Te-am dispretuit! Dar opreste totusi prapadul! Tu esti totusi “bunul Dumnezeu”,esti totusi indurator! Doamne fie-Ti totusi mila!” Si apoi s-a facut liniste. Se auzea doar vuietul si paraitul focului. Apoi bratele au cazut in jos si si-au strans pumnul; Dumnezeule,de ce taci?!” Si tacerea a ramas! Se auzea doar vuietul focului. Puteau acum ori sa se roage ori sa blesteme-Dumnezeu nu mai raspundea! Exisra o granita,pe care un om,sau un oras sau un popor o poate trece,o granita a indiferentei fata de Dumnezeul cel viu. De aici in colo Dumnezeu nu mai asculta sau nu mai raspunde. De aici puteti sa va rugati sau sa blestemati-El nu mai raspunde. Intelegeti deci ca aceasta tacere peste Sodoma era cea mai grozava judecata a Lui Dumnezeu? Dumnezeu nu mai avea nimic sa le spuna! Iar cand ma uit la patria noastra cu totala ei indiferenta fata de adevarul lui Dumnezeu,fata de poruncile Lui Dumnezeu si fata de mantuirea Lui,atunci deseori ma cuprinde groaza...........Deci tacerea Lui Dumnezeu e cea mai grozava pedeapsa a Lui! Noi romanii sa avem intelepciune, sa nu trecem pe aici! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Ic3 922 mesaje Membru din: 29/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 30 Septembrie 2010, ora 10:48
Orice zi poate fi una a judecatii...Judecata vine comitand o fapta reprobabila. Daca te referi la judecata de dupa moarte....te rog...nu mai bate campii Dincolo nu e nimic...Iadul si raiul sunt pe pamant...Iar biblia o carte de basme pentru adulti...cu rasfrangeri ce lasa sechele asupra copiilor....Da-i foc.. Raporteaza abuz de limbaj
Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
|
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Septembrie 2010, ora 12:08
De la: Ic3, la data 2010-09-30 10:48:45 dam foc...dam foc....lampadarelor...bieti lampagii...
Raporteaza abuz de limbaj
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 10:59
Te pedepseste dumneze...pai atunci inseamna ca e de preferat dracu"....nu am auzit lucruri urate despre el....Chiar daca as ajunge la ziua judecatii il voi recuza pe dumnezeu deoarece am o multime de motive....Sunt curios cine ma va judeca in locul lui...Sper sa nu mi-l puna pe constantin imparatul ....asasinul....
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2010, ora 13:08
De la: Ic3, la data 2010-09-30 10:48:45 www.youtube.com/watch?v=6jHfaUaPZ-8 Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 00:11
Ziua judecatii = ziua in care iti vine mintea la cap, si instant nu stii cum sa scapi de ea....de judecata.
E ca o mincarime pe care nu ai voie sa o scarpini.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 00:12
De la: XYW, la data 2010-09-30 12:08:15De la: Ic3, la data 2010-09-30 10:48:45 Fericit, fericit, dar unde ti-e capul?
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
ga_lin_a 207 mesaje Membru din: 8/11/2010 Oras: Iasi |
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 10:40
De la: Ic3, la data 2010-09-30 10:48:45 Corect! Eu din fiecare zi imi rezerv cateva minute pentru a ma judeca, a-mi ierta greselile si a-mi promite mie insami cu nu le voi mau repeta pana la proxima ocazie identica.
Prin gesturi de gelozie niciodata nu vom reinvia iubirea! Galina
|
|
BLAGOSLOVUL 130 mesaje Membru din: 12/03/2010 Oras: Braila |
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 13:56
De la: ga_lin_a, la data 2010-11-15 10:40:37De la: Ic3, la data 2010-09-30 10:48:45 PAI GRESEALA AFECTEAZA DISCERNAMANTUL;ESTI SIGUR CA JUDECATA TA ESTE FOARTE OBIECTIVA?SI TU TE IERTI,DAR CE FACI CU CONSECINTELE GRESELILOR ASUPRA CELORLALTI;SI IN TREACAT FIIND SPUS SUNT DESTUL DE RARI OAMENII CARE NU CAUTA SA SE INDREPTATEASCA PE EI CAND SE JUDECA
|
BLAGOSLOVUL 130 mesaje Membru din: 12/03/2010 Oras: Braila |
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 14:00
De la: _KARPOV, la data 2010-10-02 10:59:18 STAI LINISTIT CA ATUNCI NU TE JUDECA NICI DUMNEZEU NICI CEL RAU;CI PROPRIA TA CONSTIINTA,CAREIA II BAGI CONSTANT PUMNUL IN GURA REFUZAND NISTE EVIDENTE: -NU NOI AM CREAT LUMEA -NU NOI I-AM DAT LEGILE -NOI DOAR CONSTIENTIZAM ,FOLOSIM SI REDISTRIBIUM SI RECONSTRUIM CEEA CE DEJA EXISTA
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 14:46
De la: BLAGOSLOVUL, la data 2010-11-15 13:56:26De la: ga_lin_a, la data 2010-11-15 10:40:37De la: Ic3, la data 2010-09-30 10:48:45 Cineva spunea: "nu-mi cere sa fiu mai cuminte, sunt omul cu bune si rele, mai da-mi o sperantza, parinte, sa repet doar greselile mele..." Greselile nu afecteaza discernamantul decat inainte de a le produce. Mustrarea afecteaza discernamantul: pedeapsa pe care vrei sa ti-o aplici siesi dar sa nu fie prea mare! Am amenintat-o pe fiica mea cand avea patru ani ca daca mai da jucarii la copii o sa-i dau doua palme la fund. Mi-a raspuns: da, da numai cate-un pic. Vorbind serios, nu gresim ca vrem ci pentru ca nu suntem atenti iar cand s-au produs nu trebuie sa fugim la popa sa se roage ca Dumnezeu sa ni le ierte pentru ca sigur prin acest gest de fapt ne incurajeaza sa gresim la nesfarsit si sa ne ferim numai de pacatele "de moarte" pe care nu stiu sa le identific dintre toate pacatele posibile. Ziua judecatii nu va veni niciodata pentru ca nu s-a putut tine evidenta pacatelor atator suflete trecatoare prin viata! Si daca sunt judecata, am voie sa ma disculp? Sa-mi motivez fiecare greseala?
|
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 16:31
De la: BLAGOSLOVUL, la data 2010-11-15 14:00:30De la: _KARPOV, la data 2010-10-02 10:59:18 Eu sunt dumnezeu....restul sunt vorbe.....
|
Fosta membra 9am.ro 442 mesaje Membru din: 10/11/2010 Oras: Iasi |
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 16:34
Nu exista asa ceva.Dumnezeu pedepseste.
Dumnezeu nu este calau.Nu decapiteaza,nu spanzura.. oamenii da.oamenii se folosesc de numele lui Dumnezeu pentru anumite fapte.dar nu o fac in numele lui Dumnezeu si nici pentru El. nu disting binele de rau. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 442 mesaje Membru din: 10/11/2010 Oras: Iasi |
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 17:52
din cite vad,nimeni nu isi asuma consecintele faptelor sale.din contra.ne luam job-ul de a fi Dumnezei.de a judeca,de a pedepsi,de a razbuna.Curios.
jiginm pe cineva fara a avea habar de acel cineva.judecam din punctul nostru de vedere,dupa ceea ce simtim noi....nu cel asupra caruia aruncam conceptele noastre... eu vad ca...religia voastra se bazeaza pe egoism Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 19:00
De la: ion00, la data 2010-08-26 10:05:14 Domnul Isus Hristos a salvat o femeie batrana de pedeapsa ,de ziua judecatii. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 80 mesaje Membru din: 4/10/2010 |
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 20:38
Pina la ZIUA JUDECATII e bine sa ne judecam singuri.
Dar noua ne e mai lesne sa judecam pe ceilalti. De ce oare? Doar stim prea bine ca sintem diferiti, fiecare e unic. Alergam sa-l gasim pe DUMNEZEU la celalalt, cind de fapt el sta ascuns in fiecare din noi. Cind l-am gasit, incetam a-i mai judeca pe altii si incepem sa ne judecam singuri. E greu sa fii propriu judecator cind nici nu stii ce legi ai incalcat...asa ca mai bine ne judecam unii pe altii.. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2010, ora 10:37
De la: ga_lin_a, la data 2010-11-15 19:00:13De la: ion00, la data 2010-08-26 10:05:14 Domnul Isus Hristos a salvat o femeie batrana de pedeapsa ,de ziua judecatii. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am243736 2704 mesaje Membru din: 19/11/2010 |
Postat pe: 19 Noiembrie 2010, ora 11:26
eu credeam ca ziua judecatii este ziua cand justitia isi va face treaba (mare) fara nici o interventie...
asa ar aparea raiul pe pamant, dar ce facem cu oamenii?
|
VOIE_BUNA 12 mesaje Membru din: 19/12/2010 |
Postat pe: 19 Decembrie 2010, ora 01:39
De la: tasa_nuti, la data 2010-01-27 13:17:09Biblia spune ca,,a stabilit o zi in care urmeaza sa judece cu dreptatepamanul locuit,, -faptele apostolilor 17 cu vers 31 ,ce parere aveti? Ziua judecatii este atunci cind i-ti dai seama ca ai trait degeaba pe Pamint ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1670 mesaje Membru din: 8/08/2010 |
Postat pe: 19 Decembrie 2010, ora 05:41
nu batjocoriti! PACATOSILOR!
mai bine faceti fapte bune!
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2011, ora 19:58
Aratam doar cateva lucruri din multele pe care lea facut Isus Domnul ca oamenii sa poata fi izbaviti in ziua judecatii:
Umilinta lui Hristos: Fiindca omul cauta locul cel mai de sus, El l-a luat pe cel mai de jos. Fiindca omul doreste sa fie precum zeii, El s-a facut om, si inca prunc. Fiindca omul tanjeste dupa locuinte somptuase, El nu avea unde sa-si puna capul si a pornit in viata, dintr-o iesle. Fiindca omul alege cartierele de elita, Hristos a ales sa locuiasca la Nazaret. Fiindca omul lupta din rasputeri sa se imbogateasca, El S-a facut sarac. Fiindca omul ii dispretuieste pe cei de jos, El a ales oameni fara capatai si nevoiasi. Fiindca omul alege persoane de renume in fruntea sistemelor lumesti de guvernare, El a ales niste pescari umili din Galileea. Hristos a trimis nebunia sa prapadeasca intalepciunea, slabiciunea ca sa lege taria, dispretul ca sa stinga mandria. Aceasta este taina cea mare a Evangheliei: El n-a venit sa I se slujeasca, ci El sa slujeasca; si trebuie implinita in toti slujitorii Lui pana la a doua Sa venire.(Milton) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 2 Februarie 2011, ora 12:21
De la: lenacata, la data 2010-11-15 20:38:55Pina la ZIUA JUDECATII e bine sa ne judecam singuri. Deacord!Am trecut pe topicul asta pentru ca nu am mai intalnit-o pe Tasa Nuti de multa vreme online. Mai stiti ceva despre ea? Te pup Nutica , si n-am uitat ca la intrarea mea pe 9am , ai fost prima persoana cu care m-am imprietenit. |
|
Postat pe: 4 Februarie 2011, ora 19:29
EVANGHELIA
In lumuna Bibliei,evanghelie inseamna veste buna. De ce era nevoie ca Dumnezeu sa aduca oamenilor Evanghelia? Raspuns: Pentru-ca are o mare dragoste pentru oameni. Protoparintii nostril Adam si Eva au pacatuit si astfel toti oamenii suntem nascuti in pacat (caci in pacat ne-a nascut mama noastra) si santem lipsiti de slava Lui Dumnezeu: Aceast lucru inseamna practic o despartire de Dumnezeu vesnica pentru toti oamenii ,o stare de pacat,practic pierduti pentru todeauna din cauza pacatului nostru care pune un zid de despartire intre noi si Creatorul nostru. Insa Dumnzeu in dragostea Sa la trimis pe unicul Sau Fiu pe Pamant ca sa se sacrifice pentru noi platind astfel plata pacatului nostru. Aceasta este vestea buna adica evanghelia. Daca noi primim pentru noi insine evanghelia,adica intreaga lucrare a Lui Hristos si pe Hristos suntem salvati caci am primit darul Lui Dumnezeu si vom fi biruitori in fata judecatii viitoare de la sfarsitul vremurilor. il.youtube.com/watch?v=QzzW-fFEcpc Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1715 mesaje Membru din: 8/02/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Februarie 2011, ora 16:04
De la: Will, la data 2010-12-19 05:41:33nu batjocoriti! PACATOSILOR! Eu sunt plin de fapte bune ! In 24 de ore am facut ordine pe forum ! Dai ceva mosule ?Am auzit ca esti bazat !
Decat batran si sarac mai bine tanar si bogat!
|
|
Postat pe: 9 Februarie 2011, ora 23:47
ceao MELODY CE FACI? APRECIEZ CE AI SCRIS NU AM INTRA FIINCA ERAM PLECATA 4 LUNI TE NUTICA
TASA
|
|
|
|

Dincolo nu e nimic...Iadul si raiul sunt pe pamant...Iar biblia o carte de basme pentru adulti...cu rasfrangeri ce lasa sechele asupra copiilor....Da-i foc..