back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Cine este crin antonescu?

 


 
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
 
Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 Noiembrie 2009, ora 15:11

De la: enkivioleta, la data 2009-10-29 21:25:40da, chiar imi doresc un presedinte ca asta, ai tu o alegere mai buna?

presedinte care sa te invete...istoria !?
ma faci sa rad !
mai bine unu' ca mine...am sa te invat de...toate...si o sa-tzi placa...cu sigurantza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


si electronica !
111dinu

1317 mesaje
Membru din: 26/07/2009
Oras: Timisoara

Postat pe: 2 Noiembrie 2009, ora 15:32

De la: lala_cri, la data 2009-11-02 09:22:38Draga broscuta, nici el nu a facut nimic de 10 ani de cand a fost ministru al tineretului, doar si-a luat leafa si a trait fericit....pana cand a aparut la orizont un os mai mare! DAR....mereu exista un dar, e un rau mai mic decat ceilalati.....de facut nu va face nimic e clar.....sau mai nimic. Dar poate asa vom scapa de Basescu! Nu stiu ce va fi dar vom vedea! E o solutie trista din aceste alegeri, dar e unica solutie din pacate!


Alo, doamna fără vârstă și fără localitate, Crin Antonescu a fost doar 3 ani ministrul tineretului și sportului, nu 10, cum probabil îți șoptește cineva care, la rându-i, nu are vârstă și nici localitate. Madam Ridzi a emis o ordonanță de urgență prin care se diminuau pensiile create de Antonescu pentru marii sportivi ai României. Acea majoritate pe care o blamați voi, mafioții pedeliști, a respins nesimțirea unei excroace.
Nu am încotro, trebuie să observ că faci parte din cursanții școlii înființate de userul black. Vă meritați din plin.


Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice. Găoaza este un desert prezidențial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Membru din: 23/06/2009
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 Noiembrie 2009, ora 21:16

noiembrie 2, 2009
Jaful Tăriceanu și perspectiva Antonescu
Salariile, sporurile si primele ilegale ale functionarilor din administratiile locale au fost in perioada guvernarii Tariceanu cu 2,2 miliarde de euro mai mari decat in 2005.

Evolutia catastrofala a chel­tuielilor se datoreaza atat ma­jorarilor salariale acordate pe baza de acte normative, emise secvential pe categorii de salariati, cat si faptului ca au fost acordate, la nivel local, o serie de sporuri si drepturi pe baza de acte administrative in afara cadrului legal. …

In cadrul operatiunilor de audit desfasurate, controlorii Curtii de conturi au descoperit si drepturi sau sporuri care nu eludeaza doar cadrul legal, ci si pe ce al bunului simt. S-au acordat in administratia publica locala, potrivit controlorilor, prime de refacere dupa concediul de odihna, prime de toamna sau bonificatii pentru ziua localitatii.

Lângă cele de mai sus, alăturați vă rog următoarele date informative incontestabile :
- România se confruntă acum cu probleme economice grave, fiind în dificultate de a plăti salariile și pensiile, pe un “ROȘU” de 2,5 miliarde ce ar fi putut veni ca împrumut de la FMI;
- Crin Antonescu, candidat la funcția de președinte al României,funcție ce desemnează Primul Ministru, îl consideraă pe Călin Popescu Tăriceanu foarte valabil pentru funcția respectivă DIN NOU, la egalitate propozabil cu Dinu Patriciu; (Dinu Patriciu, adică personul pentru care primul menționat a încercat să intervină la administrația prezidențială spre a bloca cercetarea organelor de justiție – deci favorizarea pre-infractorului – prin celebrul “bilețel roz”, a nu se uita! )

Nu vreau să înjur pe nimeni, dar așa cum am mai spus, gașca de derbedei PNL se transformă lent dar sigur într-un pericol național. După ce au risipit banii pe rubedeniile angajate abuziv în administrație, acum blochează efectiv posibilitatea de a putea fi ajutați din exterior și – culmea nesimțirii – au în vedere reabilitarea fostului executiv și repetarea demenței guvernului ce a declanșat nenorocirile.

Mă întreb dacă acțiunile acestei găști, pretins politică, nu intră cumva sub incidența “trădării interesului național” !

Viq


danaela_45

7 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 19:33

Maica!!! Ce pacat ca toti aveti dreptate! Unul nu-i mai breaz!
NU cred ca vreunul se da in laturi de la a face orice (dar ORICE) ca sa ii mearga bine.Basescu e mai din topor,Antonescu e mai studiat in cuvinte si atitudine.Dar ca valoare umana...sorry,zau nu merita sa va certati,sunt doua zerouri umane.
Basescu e lipsit de moralitate.Vezi Udrea. Antonescu -aflu de la o emisiune s-a insurat cu una ,uitand sa-i spuna celei cu care era de ani de zile ca s-a hotarat sa se casatoreasca,aia mai ca a facut soc ,ca a aflat de la televiziune.Norocul ca e o doamna,si nu cred ca mai revine sa-i puna o vorba buna!
Basescu a facut praf transporturile romanesti.and era Crin la Sport a facut ceva similar cu campionii olimpici de atunci.
Si unul si celalalt au prieteni pe care poporul roman ii numeste generic ''hoti'',''curve''...etc.
Mi-e sila!Nici nu mai vreau sa aud de ei!Sper sa-i secere gripa si sa apara cineva,de undeva..Ca din nenumaratii eu nu am de ales.Refuz sa ma duc la vot pentru raul cel mai mic.Ca nu-s Dumnezeu si iar gresesc.
Sa ne dea D-zeu sanatate,sa trecem de gripa asta afurisita!


Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Membru din: 23/06/2009
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 22:04Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Membru din: 23/06/2009
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 22:05Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Membru din: 23/06/2009
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 22:10www.youtube.com/watch?v=k5dPtIUL3Yc


Crin Antonescu despre Ion Iliescu și Piața Universității
Oct.27, 2009 în Politix și Obelix 944 afișări
“Candidatul PNL la prezidentiale, Crin Antonescu, a declarat la “Stirea zilei” (Antena 3) ca Ion Iliescu este de apreciat pentru ca in anii ‘90 nu a pus armata sa impuste oameni in Piata Universitatii.

Acesta l-a atacat apoi pe seful statului spunand ca nu vrea sa-si imagineze ce ar fi facut Traian Basescu daca conducea Romania atunci “stiind ca acesta nu suporta criticile, nu suporta o majoritate parlamentara potrivnica”.

Liderul PNL a mai spus ca traseul lui Ion Iliescu de la partidul comunist la cel al unui politician care a ajuns sa lupte pentru Constitutie si pluralism genereaza “optimism din punct de vedere antropologic” si este “un efort care merita salutat”.

Sursa: Hotnews


Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Membru din: 23/06/2009
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 22:48

www.youtube.com/watch?v=Cbe3VSlAOTI

Rusine tovarasi liberali!

Stiu ca tradarile v-au marcat istoria, stiu ca dupa 1990 partidul vostru a fost reinviat de generalii de Securitate la ordinul lui Iliescu, dupa scenariul ordionat de la Moscova! Altfel nu ati fi avut in fruntea voastra in anii urmatori numai cozi de topor, numai pe cei care au ales sa toarne la Securitate si chiar sa fie retribuiti pentru asta! Spre deosebire de arhanghelul anticomunist Corneliu Coposu, fruntasii vostrii Amedeo Lazarescu, Balaceanu Stolnici, M.I. Quintus, au ales calea usoara a tradarii, a vanzarii pe 30 de arginti!
Stiu ca toate actiunile voastre de dupa 1990 au fost coordonate pas cu pas cu ale partidului lui Iliescu, cel care a acces la putere in Romania cu intentia de a salva partidul comunist si a-l curata de cei care "au intinat valorile comunismului". Pentru el, care s-a manjit cu sangele a mii de romani la Revolutie, care a trimis Romania in bezna Evului Mediu prin aducerea hoardelor de mineri ca sa reprime miscarile de protest din Piata Universitatii, toate facute doar pentru a-si satisface setea de putere acumulata in umbra lui Ceausescu, pentru el nicio pedeapsa nu ar fi prea mica!

Dezgustator si revoltator in acelasi timp este gestul unui neica nimeni, a unei non-valori ridicate din stuful Deltei, un intelectual care a fost repetent in Facultatea de Istorie, care nu a lasat in urma lui, pina la varsta de 50 de ani, nici macar o carte, o brosua, un articol scris intr-o revista pentru copii!

Cum poate acest insetat de putere sa batjocoreasca memoria celor ucisi in 13-15 iunie 1990? Cum poate sa scuipe victimile care au cazut prada barbariei dezlantuite atunci?

Cum poti sa pactizezi cu Diavolul si sa-i dedici Ode pentru umanismul lui de a nu fi ordonat armatei sa secere dupa bunul plac niste romani neinarmati? Sa apreciezi un criminal pentru transformarea lui intr-un aparator aldemocratiei si al Constitutiei?

Tovarase Crin Antonescu! Faptele unui criminal ca Iliescu nu se prescriu niciodata! Chiar daca nu sunt pedepsite de Justitia oarba, surda si muta din Romania, ele ramin in istoria insingerata a poporului! In acea istorie pe care nu ati fost in stare sa o studiati in facultate!

Din partea mea, toata greata pentru un animal politic ca tine!

Sa nu va ierte Dumnezeu!


111dinu

1317 mesaje
Membru din: 26/07/2009
Oras: Timisoara

Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 00:07

De la: black10131307, la data 2009-11-03 22:48:48www.youtube.com/watch?v=Cbe3VSlAOTI

Rusine tovarasi liberali!

Stiu ca tradarile v-au marcat istoria, stiu ca dupa 1990 partidul vostru a fost reinviat de generalii de Securitate la ordinul lui Iliescu, dupa scenariul ordionat de la Moscova! Altfel nu ati fi avut in fruntea voastra in anii urmatori numai cozi de topor, numai pe cei care au ales sa toarne la Securitate si chiar sa fie retribuiti pentru asta! Spre deosebire de arhanghelul anticomunist Corneliu Coposu, fruntasii vostrii Amedeo Lazarescu, Balaceanu Stolnici, M.I. Quintus, au ales calea usoara a tradarii, a vanzarii pe 30 de arginti!
Stiu ca toate actiunile voastre de dupa 1990 au fost coordonate pas cu pas cu ale partidului lui Iliescu, cel care a acces la putere in Romania cu intentia de a salva partidul comunist si a-l curata de cei care "au intinat valorile comunismului". Pentru el, care s-a manjit cu sangele a mii de romani la Revolutie, care a trimis Romania in bezna Evului Mediu prin aducerea hoardelor de mineri ca sa reprime miscarile de protest din Piata Universitatii, toate facute doar pentru a-si satisface setea de putere acumulata in umbra lui Ceausescu, pentru el nicio pedeapsa nu ar fi prea mica!

Dezgustator si revoltator in acelasi timp este gestul unui neica nimeni, a unei non-valori ridicate din stuful Deltei, un intelectual care a fost repetent in Facultatea de Istorie, care nu a lasat in urma lui, pina la varsta de 50 de ani, nici macar o carte, o brosua, un articol scris intr-o revista pentru copii!

Cum poate acest insetat de putere sa batjocoreasca memoria celor ucisi in 13-15 iunie 1990? Cum poate sa scuipe victimile care au cazut prada barbariei dezlantuite atunci?

Cum poti sa pactizezi cu Diavolul si sa-i dedici Ode pentru umanismul lui de a nu fi ordonat armatei sa secere dupa bunul plac niste romani neinarmati? Sa apreciezi un criminal pentru transformarea lui intr-un aparator aldemocratiei si al Constitutiei?

Tovarase Crin Antonescu! Faptele unui criminal ca Iliescu nu se prescriu niciodata! Chiar daca nu sunt pedepsite de Justitia oarba, surda si muta din Romania, ele ramin in istoria insingerata a poporului! In acea istorie pe care nu ati fost in stare sa o studiati in facultate!

Din partea mea, toata greata pentru un animal politic ca tine!

Sa nu va ierte Dumnezeu!


Ai văzut ce s-a întâmplat? Te-ai trezit brusc, ai atribuit lui Antonescu apelativul "tovarășe",(fapt ce la supărat pe Ion Iliescu), și acum ești plin de cufureală. Nu ai respectat regulile școlii sovietice din găoaza lui nea Ion, unde ești cursantul șef, reguli care prevăd clar că apelativul tovarășe se atribuie exclusiv urmașilor lui Traian, Traian Băsescu, care, la rândul lui este urmașul găoazei lui Ion Iliescu.
Mergi și te spală, reia-ți funcția de cursant șef și altădată să fii mai atent la mișcările bruște, dar mai ales la atribuirea apelativului tovarășe unora care nu au aceeași origine cu urmașii lui Traian, Traian Băsescu. Nu de alta, dar ai simțit pe pielea ta că Iliescu nu prea mai poate să-și controleze cufureala....


Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice. Găoaza este un desert prezidențial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
Fosta membra 9am.ro

43 mesaje
Membru din: 5/08/2009
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 08:30

De la: 111dinu, la data 2009-11-02 15:32:50
De la: lala_cri, la data 2009-11-02 09:22:38Draga broscuta, nici el nu a facut nimic de 10 ani de cand a fost ministru al tineretului, doar si-a luat leafa si a trait fericit....pana cand a aparut la orizont un os mai mare! DAR....mereu exista un dar, e un rau mai mic decat ceilalati.....de facut nu va face nimic e clar.....sau mai nimic. Dar poate asa vom scapa de Basescu! Nu stiu ce va fi dar vom vedea! E o solutie trista din aceste alegeri, dar e unica solutie din pacate!


Alo, doamna fără vârstă și fără localitate, Crin Antonescu a fost doar 3 ani ministrul tineretului și sportului, nu 10, cum probabil îți șoptește cineva care, la rându-i, nu are vârstă și nici localitate. Madam Ridzi a emis o ordonanță de urgență prin care se diminuau pensiile create de Antonescu pentru marii sportivi ai României. Acea majoritate pe care o blamați voi, mafioții pedeliști, a respins nesimțirea unei excroace.
Nu am încotro, trebuie să observ că faci parte din cursanții școlii înființate de userul black. Vă meritați din plin.

Ai inteles gresit!!!!!!!!!!!!!! Am spus ca au trecut 10 ani de cand a fost ministru al tineretului!!!!!!!!!!!Nu sunt pdlista si nu am nici o culoara politica!
Si nu stiu de ce te-ar interesa varsta mea? Si de ce esti atat de agresiv verbal? Cine te-a suparat domnule?


111dinu

1317 mesaje
Membru din: 26/07/2009
Oras: Timisoara

Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 08:38

De la: black10131307, la data 2009-11-03 22:10:38

www.youtube.com/watch?v=k5dPtIUL3Yc


Crin Antonescu despre Ion Iliescu și Piața Universității
Oct.27, 2009 în Politix și Obelix 944 afișări
“Candidatul PNL la prezidentiale, Crin Antonescu, a declarat la “Stirea zilei” (Antena 3) ca Ion Iliescu este de apreciat pentru ca in anii ‘90 nu a pus armata sa impuste oameni in Piata Universitatii.

Acesta l-a atacat apoi pe seful statului spunand ca nu vrea sa-si imagineze ce ar fi facut Traian Basescu daca conducea Romania atunci “stiind ca acesta nu suporta criticile, nu suporta o majoritate parlamentara potrivnica”.

Liderul PNL a mai spus ca traseul lui Ion Iliescu de la partidul comunist la cel al unui politician care a ajuns sa lupte pentru Constitutie si pluralism genereaza “optimism din punct de vedere antropologic” si este “un efort care merita salutat”.

Sursa: Hotnews


Știri B1 Tv.

La propunerea conducerii PD-L-iste, black, cursantul șef de la școala sovietică din găoaza lui Ion Iliescu, a primit medalia "arheologul anului" pentru învățăturile sovietice redescoperite în urma săpăturilor făcute în labirintul găoazei iliesciene.
De asemenea, medaliatul a fost mângâiat pe creștet de mai toți democrat-liberalii, pentru diversele avataruri adoptate în vederea ascunderii lucrărilor arheologice executate în găoaza lui nea Ion.
În interviul pe care l-a dat, imediat după decernarea medaliei, black afirmă că este pe cale de a definitiva ultimele lucrări la situl arheologic FSN-ist, din găoaza lui nea Ion, sit capabil să dovedească, fără tăgadă, originea lui Traian, Traian Băsescu și implicit a urmașilor lui Traian, Traian Băsescu.
De asemenea, a continuat black, descoperirile se referă la „habitatul” ideologic democrat-liberal în diferite etape ale evoluției sale, mai precis de la dominația FSN-istă la dictatura PD-L-istă.
„Jurnalistul” Radu Moraru, care patronează emisiunea NAȘUL de la televiziunea B1, a solicitat permisiunea de a vizita și dumnealui situl arheologic, motivând că, în calitatea lui de fan atât al lui Traian, Traian Băsescu, cât și al urmașilor lui Traian, Traian Băsescu, va putea face o emisiune specială pe această temă.


Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice. Găoaza este un desert prezidențial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Membru din: 23/06/2009
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 09:10

De la: lala_cri, la data 2009-11-04 08:30:29
De la: 111dinu, la data 2009-11-02 15:32:50
De la: lala_cri, la data 2009-11-02 09:22:38Draga broscuta, nici el nu a facut nimic de 10 ani de cand a fost ministru al tineretului, doar si-a luat leafa si a trait fericit....pana cand a aparut la orizont un os mai mare! DAR....mereu exista un dar, e un rau mai mic decat ceilalati.....de facut nu va face nimic e clar.....sau mai nimic. Dar poate asa vom scapa de Basescu! Nu stiu ce va fi dar vom vedea! E o solutie trista din aceste alegeri, dar e unica solutie din pacate!


Alo, doamna fără vârstă și fără localitate, Crin Antonescu a fost doar 3 ani ministrul tineretului și sportului, nu 10, cum probabil îți șoptește cineva care, la rându-i, nu are vârstă și nici localitate. Madam Ridzi a emis o ordonanță de urgență prin care se diminuau pensiile create de Antonescu pentru marii sportivi ai României. Acea majoritate pe care o blamați voi, mafioții pedeliști, a respins nesimțirea unei excroace.
Nu am încotro, trebuie să observ că faci parte din cursanții școlii înființate de userul black. Vă meritați din plin.

Ai inteles gresit!!!!!!!!!!!!!! Am spus ca au trecut 10 ani de cand a fost ministru al tineretului!!!!!!!!!!!Nu sunt pdlista si nu am nici o culoara politica!
Si nu stiu de ce te-ar interesa varsta mea? Si de ce esti atat de agresiv verbal? Cine te-a suparat domnule?


Nu-l lua in seama! Este un alcoolic cronic si obsedat sexual. Daca il bagi prea mult in seama o sa intre in criza de epilepsie si o sa inceapa sa delireze despre clatite, chiloti, si alta porcarii care ii bantuie mintea incetosata de alcool. L-a suparat rau de tot o doamna: tanti Scleroza.

E ca la cai, nu se mai face bine, trebuie impuscat!


Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Membru din: 23/06/2009
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 09:23

De la: 111dinu, la data 2009-11-04 08:38:18
De la: black10131307, la data 2009-11-03 22:10:38

www.youtube.com/watch?v=k5dPtIUL3Yc


Crin Antonescu despre Ion Iliescu și Piața Universității
Oct.27, 2009 în Politix și Obelix 944 afișări
“Candidatul PNL la prezidentiale, Crin Antonescu, a declarat la “Stirea zilei” (Antena 3) ca Ion Iliescu este de apreciat pentru ca in anii ‘90 nu a pus armata sa impuste oameni in Piata Universitatii.

Acesta l-a atacat apoi pe seful statului spunand ca nu vrea sa-si imagineze ce ar fi facut Traian Basescu daca conducea Romania atunci “stiind ca acesta nu suporta criticile, nu suporta o majoritate parlamentara potrivnica”.

Liderul PNL a mai spus ca traseul lui Ion Iliescu de la partidul comunist la cel al unui politician care a ajuns sa lupte pentru Constitutie si pluralism genereaza “optimism din punct de vedere antropologic” si este “un efort care merita salutat”.

Sursa: Hotnews


Știri B1 Tv.

La propunerea conducerii PD-L-iste, black, cursantul șef de la școala sovietică din găoaza lui Ion Iliescu, a primit medalia "arheologul anului" pentru învățăturile sovietice redescoperite în urma săpăturilor făcute în labirintul găoazei iliesciene.
De asemenea, medaliatul a fost mângâiat pe creștet de mai toți democrat-liberalii, pentru diversele avataruri adoptate în vederea ascunderii lucrărilor arheologice executate în găoaza lui nea Ion.
În interviul pe care l-a dat, imediat după decernarea medaliei, black afirmă că este pe cale de a definitiva ultimele lucrări la situl arheologic FSN-ist, din găoaza lui nea Ion, sit capabil să dovedească, fără tăgadă, originea lui Traian, Traian Băsescu și implicit a urmașilor lui Traian, Traian Băsescu.
De asemenea, a continuat black, descoperirile se referă la „habitatul” ideologic democrat-liberal în diferite etape ale evoluției sale, mai precis de la dominația FSN-istă la dictatura PD-L-istă.
„Jurnalistul” Radu Moraru, care patronează emisiunea NAȘUL de la televiziunea B1, a solicitat permisiunea de a vizita și dumnealui situl arheologic, motivând că, în calitatea lui de fan atât al lui Traian, Traian Băsescu, cât și al urmașilor lui Traian, Traian Băsescu, va putea face o emisiune specială pe această temă.[/quote}

Ma ingrijorezi dinule! Imi este teama, dupa cat de rau ti-a luat-o la vale mintea si cate tembelisme vomiti, ca nu ai sa-l prinzi nici pe Mos Niculae! Nu mai lua medicamentele astea, nu vezi ca iti fac rau?
Hai rezista, incearca sa infrunti boala! Nu te lasa rapus acum. De ce sa nu-ti tai tu venele cu mana ta in seara de Mos Niculae, dupa anuntarea rezultatelor alegerilor, decit sa-i faci pe plac acum doamnei in negru?

Hai ca mai am putin si straing toata suma necesara pentru coroana! Ai costum de haine?
Daca nu, n-am ce sa-ti fac, te impachetam in ziare! Hai ca o sa-ti fie bine si in alea, o sa fac rost doar de Jurnalul National al lui Voiculescu ca sa mai citesti si tu pe lumea ailalta.

Hait...sicriu ai? Daca nu,..in sac de plastic!
111dinu

1317 mesaje
Membru din: 26/07/2009
Oras: Timisoara

Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 09:59

@ black

Felicitări pentru medalie, black...Ai dat lovitura! Bravo ! Când trebuie să recunosc ceva "măreț", recunosc.


Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice. Găoaza este un desert prezidențial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
Fosta membra 9am.ro

43 mesaje
Membru din: 5/08/2009
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 10:14

Mersi black@! Pe forumul asta sunt prea multe certuri,jigniri si nu inteleg de ce? Ar trebui macar noi sa ne intelegem ca si asa traim vremuri grele!


Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Membru din: 23/06/2009
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 21:49

"După doar două zile de campanie electorală, Crin Antonescu a ales calea dezinformării și ascunderii adevărului. În ceea ce ne privește, considerăm, în continuare, că rostul principal al campaniei electorale este acela de a rosti adevăruri, de a asuma proiecte și programe pentru România, asigurând astfel cetățenilor posibilitatea de a alege în deplină cunoștință de cauză viitorul președinte. Vom rămâne fideli acestui crez până la sfârșitul campaniei și, tocmai de aceea, considerăm că este bine ca cetățenii să știe exact poziția politică a fiecărui candidat.

Aflat la Constanța, Crin Antonescu a încercat să se lepede de alianța sa cu Ion Iliescu, Mircea Geoană, Dan Voiculescu și Dinu Patriciu. Vă reamintim că domnul Crin Antonescu este astăzi senator ca urmare a unei legi negociate de Viorel Hrebenciuc și Bogdan Olteanu, prin care principiul votului uninominal a fost alterat. Astfel, în noiembrie anul trecut, Crin Antonescu a pierdut alegerile în colegiul bucureștean pe care îl reprezintă în Senat. Atunci, candidatul PDL, Ionuț Popescu, a întrunit 34,61% din sufragii, în vreme ce Crin Antonescu a obținut doar 29,74%. Și totuși, ca urmare a aranjamentului Hrebenciuc – Olteanu, legiferat în Parlament de coaliția anti-Băsescu, împotriva voinței electoratului, Crin Antonescu a devenit senator.

Așadar, Crin Antonescu îi datorează lui Viorel Hrebenciuc funcția de senator. Cum vrea cineva care a pierdut colegiul în care a candidat acum un an, să câștige România, rămâne un mister. Prietenia politică a lui Crin Antonescu cu lideri ai PSD, precum Ion Iliescu, Mircea Geoană și Viorel Hrebenciuc, e veche. Când a luptat din răsputeri pentru distrugerea Alianței D.A. a făcut exact jocul acestor domni. La fel și în cazul suspendării președintelui Băsescu, acțiune politică la care a participat cu sârg. De altfel, și astăzi, Crin Antonescu pare că joacă un rol pe care nu îl înțelege prea bine, încercând să pară un personaj principal în scenariul scris de Ion Iliescu, Viorel Hrebenciuc și Dinu Patriciu, care, însă, i-au rezervat doar un rol secundar.

Apoi, Crin Antonescu a participat la ceas de taină la constituirea grupului politic Grivco – o coaliție care refuză acum să trateze cu responsabilitate alcătuirea unui nou guvern. În martie, Crin Antonescu spunea despre Ion Iliescu: „Pot să apreciez, ceea ce nu pot aprecia la alții, la alți oameni politici din România, la mulți, faptul că de la Ion Iliescu din `90 la Ion Iliescu din `96, la Ion Iliescu din 2000, din 2008, e o evoluție pe care n-ai cum să n-o remarci și n-ai cum să n-o respecți”. De altfel, în același context, Ion Iliescu însuși l-a mângâiat pe creștet pe Crin Antonescu, spunând că și-l dorește în PSD pentru că îl simte ca pe un adevărat social-democrat. Înțelegem neliniștea lui Crin Antonescu după ce preferatul său pentru funcția de premier, Dinu Patriciu, a anunțat că cedează bucuros această poziție lui Mircea Geoană.

Înțelegem că lui Crin Antonescu îi este rușine ziua, în campanie, de alianțele și prieteniile aranjate noaptea la Grivco, înaintea campaniei. Înțelegem, de asemenea, și panica în care se află Crin Antonescu la aflarea veștii că patronul său, Dinu Patriciu, s-a reîntors la dragostea sa mai veche din 2004 pentru Mircea Geoană. Dar considerăm că e firesc și onest să nu încerce să pară acum, în campania electorală, altceva decât este. Declarația de astăzi a lui Crin Antonescu dovedește adevărul trist și dezonorant pentru domnia sa că, orice ar face, nu mai poate ieși din rolul de candidat secund al lui Iliescu. În acest sens, reamintim că în viziunea pe care Traian Băsescu o propune României și pe care a făcut-o deja publică, primul punct se referă la o societate construită pe baza valorilor, libertății și responsabilității, exigențe cărora clasa politică trebuie să se conformeze în primul rînd."

Sever Voinescu, purtător de cuvânt al candidatului Traian Basescu


111dinu

1317 mesaje
Membru din: 26/07/2009
Oras: Timisoara

Postat pe: 5 Noiembrie 2009, ora 09:12

De la: AZAZEL, la data 2009-11-02 15:11:57
De la: enkivioleta, la data 2009-10-29 21:25:40da, chiar imi doresc un presedinte ca asta, ai tu o alegere mai buna?

presedinte care sa te invete...istoria !?
ma faci sa rad !
mai bine unu' ca mine...am sa te invat de...toate...si o sa-tzi placa...cu sigurantza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Nu-i așa că ne vei învăța tu istoria stalinistă găsită de black în găoaza lui Ion Iliescu?
Cum Dumnezeu de vă găsiți ciorchine în jurul sceleratului de la Cotroceni (vorba lui Patapievici), nu înțeleg !? Vă adună cu goarna, sau cine se aseamănă se adună? Atâta prostie la un loc n-am întâlnit în viața mea. Mai grav, umilința la care vă supuneți întrece orice imaginație. Cred că sunteți înscriși în "clubul bețivilor băsescieni" și vă împleticiți limba pe forumuri.Mai bine vă luați alcoolicul de la Cotroceni și vă internați la dezalcoolizare!


Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice. Găoaza este un desert prezidențial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Membru din: 23/06/2009
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 5 Noiembrie 2009, ora 09:40

De la: 111dinu, la data 2009-11-05 09:12:12
De la: AZAZEL, la data 2009-11-02 15:11:57
De la: enkivioleta, la data 2009-10-29 21:25:40da, chiar imi doresc un presedinte ca asta, ai tu o alegere mai buna?

presedinte care sa te invete...istoria !?
ma faci sa rad !
mai bine unu' ca mine...am sa te invat de...toate...si o sa-tzi placa...cu sigurantza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Nu-i așa că ne vei învăța tu istoria stalinistă găsită de black în găoaza lui Ion Iliescu?
Cum Dumnezeu de vă găsiți ciorchine în jurul sceleratului de la Cotroceni (vorba lui Patapievici), nu înțeleg !? Vă adună cu goarna, sau cine se aseamănă se adună? Atâta prostie la un loc n-am întâlnit în viața mea. Mai grav, umilința la care vă supuneți întrece orice imaginație. Cred că sunteți înscriși în "clubul bețivilor băsescieni" și vă împleticiți limba pe forumuri.Mai bine vă luați alcoolicul de la Cotroceni și vă internați la dezalcoolizare!

Lasa vrajeala asta mosule si nu mai copia ca un papagal idiot! Nu-ti poate lua nimeni titlul de betivan ordinar.
Mai bine ai grija i puii mei sa nu iti explodeze ciroza si sa dai in primire pina de Mos Niculae ca sunt ocupat pina atunci si nu pot sa vin sa dau cu tarana pe tine.

Ia zi, vrei si fanfara cind te-on duce la groapa? La groapa de gunoi, bineinteles.
Iti trimit niste soricioaica? La cat esti tu de penelist, adica las, sigur n-ai sange in duda sa-ti tai venele asa ca poti sa-ti bei soricioaica cu vodca ta ordinara!
Abia astept sa te vad cu vata in nas!


Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Membru din: 23/06/2009
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 5 Noiembrie 2009, ora 22:11

Crin Antonescu va trage chiulul ca presedinte al Romaniei, asa cum a tras chiulul in Parlamentul Romaniei. Presedintele PNL e independent de problemele tarii, dar e dependent de Patriciu. Ziua: Antonescu mimeaza virginitatea politica. Sclavul grupurilor de interese
2009 august 28


Liderul PNL se agata cu disperare de imaginea unui “altfel” de om politic. Fals, total fals, daca ne amintim ca traieste minunat din politica de doua decenii

Crin Antonescu se da virgin, dar traieste minunat de 20 de ani din politica. El incear­ca sa-si creeze o imagine de candidat “diferit” fata de cei­lalti, dar este prizo­nierul unuia dintre cele mai importante grupuri de interese din Ro­ma­nia, cel al miliardarului Dinu Patriciu. Ca ministru, a servit direct sau indirect grupul de interese pe care il denunta acum ca fiind in jurul contra-can­didatului sau de la Cotroceni.

Intelectualul de la “Alian­ta Civica” a repetat doi ani de facultate, a recunoscut esecul universitar doar in urma dezvaluirilor din presa si tavaleste gramatica pe la televizor, fiind si un pseudo-cunoscator al limbii engleze. Presedintele PNL, inainte sa fie penelist pur-sange a mai schimbat doua partide si a avut tupeul sa-si stearga traseismul din autobiografia oficiala.

Crin Antonescu a devenit presedintele PNL avand aura de penelist trup si suflet, “nascut in PNL”. Dar nu este deloc asa. PNL este al treilea partid al lui Antonescu.

Crin-Trei partide

Mai inainte s-a perindat pe la Partidul Aliantei Civice (PAC) si Partidul Liberal 1993 (PL-93) al lui Dinu Patriciu. Chipurile, aceste partide erau tot liberale, pentru ca au tot fuzionat cu PNL pe masura ratarii pragului electoral, iar Antonescu s-ar fi invartit numai in familie.

Nimic mai neadevarat, tinand cont de faptul ca liderii PNL, PL-93 si PAC se urau de moarte, iar “virginul” Crin a participat din plin la puciurile de partid. In principiu, daca acuzatia de “traseism politic” este neintemeiata, atunci este inexplicabil de ce Antonescu a ascuns din biografia lui oficiala apartenenta la alte doua partide in afara de PNL, cel pe care il pastoreste in prezent.

Candidatul PNL si-a tras staif intelectual pentru ca este absolventul Facultatii de Istorie de la Universitatea Bucuresti si a mai avut si legitimatie de membru la Alianta Civica, un ONG al intelectualilor angajati din anii ‘90.

Intelectual repetent

Dar “intelectualul” Antonescu a recunoscut ca a repetat doi ani de facultate doar in urma dezvaluirilor din presa. Un an l-ar fi repetat “in semn de protest impotriva sistemului comunist”, iar altul pentru a ramane un an cu sotia sa, studenta la Bucuresti, zice el. Tineretea furtunoasa e caracteristica multor oameni, iar alegatorii inteleg asta si fara sa “furi” anii din autobiografie.

La o emisiune televizata, aristocratul liberal cu papion si ‘telectualul de la Alianta Civica a dat putin de garduri si cu gramatica limbii romane, acordand incorect si ilar pluralul “serviciuri”. Nu era nicio problema, poate a avut emotii in studiou si, oricum, Romania are nevoie mai degraba de oameni adevarati decat de profesori de gramatica.

Dar Antonescu a incercat sa iasa ipocrit din incurcatura gramaticala, mintind ca nu este agramat, ci doar a vrut sa parafrazeze faimosul “succesuri” al Elenei Basescu. In plus, viitorul presedinte al Romaniei, care ar trebui sa bata cu pumnul in masa rusilor si americanilor, s-a lasat scos la tabla ca un copil de realizatorul C.T. Popescu, care l-a si ridiculizat pentru necunoasterea limbii engleze.

Crin Antonescu se “bren­duieste” ca fiind “altceva”, diferit de ticaloasa clasa politica romaneasca. Nimic mai fals. Crin nu vine de pe strada. El traieste de aproape 20 de ani din politica, fiind deputat de 17 ani cu un intermezzo de trei ani ca ministru al Tineretului si Sportului, interval in care a schimbat si trei partide.

Cel mai altfel

Daca asta e “virginitate”, atunci ce-o mai fi “curvasarie”, in politica? In plus, Antonescu a fost un favorizat al clanurilor politice. Fara niciun merit, a ajuns ministrul MTS. Cand s-a reformat Guvernul Radu Vasile, s-au redus numarul de ministri de la cei 35 ai lui Vacaroiu la 16 plus premierul. Bineinte­les ca, in logica reformato­rilor, MTS trebuia sa dispa­ra, transformandu-se in “Agentie” sau “Autoritate”. Antonescu a ramas ministru sfidandu-se reforma Admi­nistratiei Publice Centrale la ordinul presedintelui Emil Constantinescu. Acelasi Constantinescu pe care Crin, peste doi ani, il facea albie de porci pentru ca il sustinea la presedintie pe “crestin-democratul” Isarescu in locul “liberalului” Stolojan. E drept, acum “presedintele care nu a lasat nicio dara in istorie” si toti locotenentii sai s-au inrolat cu totii in armata lui Antonescu!

Alta personalitate a liderului PNL, cea de “profesionist”, s-a dus pe apa sambetei, odata cu proba Executivului, unde ministrul Antonescu nu a aratat nimic, nu a batut un cui la MTS. Si apoi, de unde experienta profesionala la un om care la varsta de 50 de ani a fost doar trei ani profesor stagiar, iar restul politician. Nu am spus-o noi, ci Tariceanu, care il plasa pe Crin in topul chiulangiilor de la Camera Deputatilor.

Asul din maneca al lui Crin Antonescu este inde­pendenta si, mai mult, ostilitatea fata de gru­purile de interese, spre deosebire de contra-candidatii sai, Geoana si Basescu. Dar “virgina­lul” Anto­nescu nu e in stare sa lamureasca de­pen­den­ta fata de miliar­darul Patriciu, care i-a asigu­rat logistica pentru victoria la congresul PNL impotriva lui Tari­ceanu, iar acum il tine prizonier, prin consul­tan­tii si fondurile de campa­nie. Dusmanul grupurilor de interese Crin Antone­scu nu are ras­punsuri nici la alega­tiuni din presa care se refera la exclusivistul “Club al Vinului”, un grup de interese al lui Tariceanu, sau elibera­rea titlurilor de proprie­tate pentru terenurile BTT-Herastrau in favoa­rea unui grup de inte­rese al mult hulitei Elena Udrea, acuzatiile privind manevrele de la Strandul Tineretului in favoarea lui Puiu Popoviciu sau soarta Strandului Flo­reas­ca, unde se afla coo­pe­rativa revolutionara “Club 22 TV”. Un om care pretinde ca a pre­luat puterea in PNL pe valul popular nu poate da explicatii privind firma de relatii publice a lui Patriciu, ale carei anga­jate selectate la concur­suri de miss ii con­vingeau pe junii liberali cu sange fierbinte sa voteze virgina­lul. Si nu poate da expli­catii nici despre liderul judetean liberal amenin­tat cu taierea contrac­telor de pus termopane la statiile de benzina daca misca-n front la congre­sul parti­dului. Iar fostii di­rectori de servicii secrete ar trebui sa piarda timpul pe la seminarii si simpo­zioane NATO, nu sa tra­ga sforile pentru un can­didat sau altul, furand startul prin informatiile pe care le-au capatat prin natura functiei con­ferite de Statul Roman. Consultanta electorala “informativ-operativa” nu da bine la virgini­tatea politica.broscuta_super_verde

1273 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Noiembrie 2009, ora 23:52

Exista probabilitatea ca unii oameni sa evolueze in bine dupa o anumita varsta ? Eu asta am observat la Crin Antonescu. Nu-l iau de suflet dar il privesc ca pe lozul in plic inca nedeschis. Celelalte au fost deschise si pe ele scrie clar NECASTIGATOR.. Imi iau o alta sansa. Mai rau ca brambureala pe care o intalnim acum in toate institutiile statului chir nu poate fi. Abia dupa ce se va dovedi contrariul ne vom putea asuma coruptia ca sistem in sine. Dupa ce vom fi incercat toate posibilitatile ne vom resemna si vom accepta ce ni se va da de-a gata. Speram insa sa nu ajungem la asta.


Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 14:46

De la: danaela_45, la data 2009-11-03 19:33:47Maica!!! Ce pacat ca toti aveti dreptate! Unul nu-i mai breaz!
NU cred ca vreunul se da in laturi de la a face orice (dar ORICE) ca sa ii mearga bine.Basescu e mai din topor,Antonescu e mai studiat in cuvinte si atitudine.Dar ca valoare umana...sorry,zau nu merita sa va certati,sunt doua zerouri umane.
Basescu e lipsit de moralitate.Vezi Udrea. Antonescu -aflu de la o emisiune s-a insurat cu una ,uitand sa-i spuna celei cu care era de ani de zile ca s-a hotarat sa se casatoreasca,aia mai ca a facut soc ,ca a aflat de la televiziune.Norocul ca e o doamna,si nu cred ca mai revine sa-i puna o vorba buna!
Basescu a facut praf transporturile romanesti.and era Crin la Sport a facut ceva similar cu campionii olimpici de atunci.
Si unul si celalalt au prieteni pe care poporul roman ii numeste generic ''hoti'',''curve''...etc.
Mi-e sila!Nici nu mai vreau sa aud de ei!Sper sa-i secere gripa si sa apara cineva,de undeva..Ca din nenumaratii eu nu am de ales.Refuz sa ma duc la vot pentru raul cel mai mic.Ca nu-s Dumnezeu si iar gresesc.
Sa ne dea D-zeu sanatate,sa trecem de gripa asta afurisita!


daca nu-l votati pe basescu, nu o sa trecetzi de ...gripa asta afurisita !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
clar ?


si electronica !
Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 14:51

De la: enkivioleta, la data 2009-10-29 21:25:40da, chiar imi doresc un presedinte ca asta, ai tu o alegere mai buna?


AM ! B A S E S C U !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
asta macar e barbat de...barbat ...le arde pe toate din jurul lui.
mascul dominant, ce mai ...
antonescu e un ...fatalau...ramanetzi fetelor...ne*u*ute ...cu el presedinte ...si ne da si pe mana bulangiilor !
asa ca draghe enkivioleta voteaza-l pe basescu...si-tzi pun o vorba buna ...(ce-tzi strica ?!)


si electronica !
Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 14:57

De la: 111dinu, la data 2009-11-02 15:32:50
De la: lala_cri, la data 2009-11-02 09:22:38Draga broscuta, nici el nu a facut nimic de 10 ani de cand a fost ministru al tineretului, doar si-a luat leafa si a trait fericit....pana cand a aparut la orizont un os mai mare! DAR....mereu exista un dar, e un rau mai mic decat ceilalati.....de facut nu va face nimic e clar.....sau mai nimic. Dar poate asa vom scapa de Basescu! Nu stiu ce va fi dar vom vedea! E o solutie trista din aceste alegeri, dar e unica solutie din pacate!


Alo, doamna fără vârstă și fără localitate, Crin Antonescu a fost doar 3 ani ministrul tineretului și sportului, nu 10, cum probabil îți șoptește cineva care, la rându-i, nu are vârstă și nici localitate. Madam Ridzi a emis o ordonanță de urgență prin care se diminuau pensiile create de Antonescu pentru marii sportivi ai României. Acea majoritate pe care o blamați voi, mafioții pedeliști, a respins nesimțirea unei excroace.
Nu am încotro, trebuie să observ că faci parte din cursanții școlii înființate de userul black. Vă meritați din plin.


stiam io ca voi banatzenii suntetzi nishte...p*le...dar tu in plus eshti si nesimtzit !
asha se vorbeshte cu o ...fimee ?
la noi in moldova te-ar scopi (adica ai ramane fara fudulii !) daca ai vb asha cu o...domnitza ...
voi banatzenii stizi uina shi buna; slana,ceapa,tzuica shi...ragaitu'
e bini ?


si electronica !
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Membru din: 6/05/2009
Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 15:08

De la: AZAZEL, la data 2009-11-06 14:57:30
De la: 111dinu, la data 2009-11-02 15:32:50
De la: lala_cri, la data 2009-11-02 09:22:38Draga broscuta, nici el nu a facut nimic de 10 ani de cand a fost ministru al tineretului, doar si-a luat leafa si a trait fericit....pana cand a aparut la orizont un os mai mare! DAR....mereu exista un dar, e un rau mai mic decat ceilalati.....de facut nu va face nimic e clar.....sau mai nimic. Dar poate asa vom scapa de Basescu! Nu stiu ce va fi dar vom vedea! E o solutie trista din aceste alegeri, dar e unica solutie din pacate!


Alo, doamna fără vârstă și fără localitate, Crin Antonescu a fost doar 3 ani ministrul tineretului și sportului, nu 10, cum probabil îți șoptește cineva care, la rându-i, nu are vârstă și nici localitate. Madam Ridzi a emis o ordonanță de urgență prin care se diminuau pensiile create de Antonescu pentru marii sportivi ai României. Acea majoritate pe care o blamați voi, mafioții pedeliști, a respins nesimțirea unei excroace.
Nu am încotro, trebuie să observ că faci parte din cursanții școlii înființate de userul black. Vă meritați din plin.


stiam io ca voi banatzenii suntetzi nishte...p*le...dar tu in plus eshti si nesimtzit !
asha se vorbeshte cu o ...fimee ?
la noi in moldova te-ar scopi (adica ai ramane fara fudulii !) daca ai vb asha cu o...domnitza ...
voi banatzenii stizi uina shi buna; slana,ceapa,tzuica shi...ragaitu'
e bini ?
SEFU!!! HAI.....SAC SAC


Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Membru din: 23/06/2009
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 01:13

Glume proaste! Liberalii si FMI-ul
vezi toate articolele de Cristian Pătrășconiu
06 nov la 21:13 8 comentarii 123 vizualizari.
Mie imi place logica

Asadar, logic:

a mic:

vreo 6-7 luni, liberalii de TV (multi si cu mult timp liber la dispozitie) ne-au asasinat cu ideea ca acordul Romaniei cu FMI (girat de PSD, dar mai ales de PDL&TBasescu!) e unul toxic pentru Romania.

b mic

acum cind, neavind guvern, transa nr 3 de la FMI intirzie sa vina (la limita, poate sa nici nu vina!), penelistii tipa de mama focului ca TBasescu si PDL sint de vina pentru ca Romania nu va primi banii de la FMI.

c mic

Cu o asemenea flagranta contradictie la purtator, PNL face parte din Romania bunului – simt? Sau nu?

Cu respect, v-am semnalat un moment de mare ipocrizie al PNL. Nu e singurul pe care il afiseaza, mindri de ei, liberaliisuper_green_frog

1358 mesaje
Membru din: 12/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 01:24

Foarte bine ca intarzie transa, a cata o fi. Celelalte unde s-au dus ??? Vad ca ne imprumutam pentru subventii, pentru salarii, pentru pensii. Au topit tot. Lipsa de transa ii va lega de maini si de picioare. Asta ii va opri sa mai arunce banii nostri cu lopata in diverse directii fara directie. Un dus rece, asa de Craciun chiar meritau, oricat ne-ar costa ! Sa vezi ce li se increteste parul celor care vor urma cand vor gasi ororile lasate. Asta daca vor fi suficient de destepti sa se prinda despre ce e vorba. Si daca le va pasa si astora ca s-ar putea sa aiba alte preocupari stringente (adica vor fi si ei saracii stransi cu usa de propriile scadente). Jale mare .
Oricum ofi fi, oricine in afara de clica lui Basescu. Ne trebuie kilograme de lamai sa putem suporta ceea ce se intampla de vreo sase luni incoace.


All Things Grow With Love
super_green_frog

1358 mesaje
Membru din: 12/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 01:27

De la: lala_cri, la data 2009-11-04 10:14:05Mersi black@! Pe forumul asta sunt prea multe certuri,jigniri si nu inteleg de ce? Ar trebui macar noi sa ne intelegem ca si asa traim vremuri grele!
All Things Grow With Love
Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Membru din: 23/06/2009
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 8 Noiembrie 2009, ora 13:15

joi, 29 octombrie 2009
De ce nu-l votez pe Crin Antonescu?

Pentru că este suținut de un partid care, după părerea mea, are de a face cu liberalismul tot atât cât are un vin la pet cu strugurii, doar numele de pe etichetă fiind unica legătură. PNL este un partid care și-a exclus membrii cu o viteză și o înverșunare ce aducea aminte de epurările staliniste. Unii dintre aceștia erau personaje marcante, foști președinți ai partidului, precum profesorul Valeriu Stoica sau Theodor Stolojan, cărora li se datora prezența la guvernare. În cazul altora excluderea a fost pentru delicte de opinie, în motivarea acesteia fiind scris negru pe alb formula aberantă și absolut hilară "pentru abateri de ieșit în presă". Comportamentul anti-reformator al PNL și jocul duplicitar față de FSN/PDSR/PSD mă face să cred că acestă formațiune nu este decât un "tovarăș de drum" al lui Ion Iliescu și că afirmațiile lui Ioan Talpeș referitoare la nașterea controlată a PNL de către generalul DIE/SIE Mihai Caraman, trebuie că sunt adevărate.

Nu îl voi vota pe Crin Antonescu nici pentru că a preferat să nu se implice în nimic, niciodată, lăsând să ajungă în guvernul liberal al domnului Tăriceanu personaje precum, Chioariu, Adomniței ori Remeș și să strălucească "in absenetia" în Parlamentul României.

Nu îl voi vota nici pentru că oferta sa politică se rezumă doar la atât: "Jos Băsescu!" și "Dinu Patriciu, premier!". Restul sunt vorbe, schimburi de politețuri cu Ion Ilici Iliescu și atacuri permanente îndreptate împotriva președintelui, construite pe ideea propagandei goebelsiene conform căreia o minciună ori o exagerare repetate suficient de mult vor ajunge să fie crezute, ajungând astfel a declarații halucinante de genul celei prezentate la "Știrea zilei" Antena 3, conform căreia "Ion Iliescu este de apreciat pentru ca in anii '90 nu a pus armata sa impuste oameni in Piata Universitatii. Nu vreau sa-mi imaginez ce ar fi facut Traian Basescu daca conducea Romania atunci știind ca acesta nu suporta criticile, nu suporta o majoritate parlamentara potrivnica".

Nici eu nu vreau să-mi imaginez cum ar arăta România avându-l președinte pe Crin Antonescu și prim ministru pe Dinu Patriciu, așa că sigur nu îl voi vota.

Publicat de Cosmin Radu Aldea la 11:46


Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Membru din: 23/06/2009
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 9 Noiembrie 2009, ora 23:16

Nea 111dinuleeeeee! Scoal'te bre si da cu niste apa rece pe ochi sa-ti mai treaca mahmureala! Ia pune-ti mata ochelarii aia legati cu elastic si da-te aproape sa-ti dai dau ceva sa citesti de la Mitache, ca baiatul asta a fost pe la scoli, n-a fost militian ca matale.

Ia de silabiseste aici si daca nu intelegi ceva imi spui si iti traduc eu. Si schimba-ti naibii izmenele alea, nu vezi ca iar te-ai scapat pe mata! Of a bautura asta, ca nu te mai saturi! Bei cat bea boul apa!


Liberalii”
By ALEXANDRU MITACHE


Ludovic Orban, prim-vicepreședinte PNL, a declarat că actualul președinte este votat de alcoolici, țigani și probabil de prostituate.

“Eu aș rezuma așa: cine votea- ză cu Băses- cu, alcoolici, țiganii (…) prostituatele, probabil, deși mă îndoiesc că prostituatele vor vota cu Băsescu, având în vedere cum arată (șeful statului, n.r.)”, a declarat Orban.

Apare o întrebare firească: cărui tip de electorat i se adresează Orban în acest fel? Electoratului liberal “veteran” al Pieții Universității? Intelectualilor? Întreprinzătorilor? Țărănimii? Muncitorilor? Sper că nu aceștia vor accepta așa ceva.


În emisiunea “100%” a lui Robert Turcescu de sâmbătă, candidatul Crin Antonescu a declarat că ar vota în turul doi al alegerilor prezidențiale chiar și cu Becali sau Vadim Tudor, doar ca să nu câștige Băsescu.

Vă dați seama ce caracter are Crin Antonescu…

Despre celălalt se știe că nu mai e demult în crinul lui.

Dar ONG-urile? Unde sunt ONG-urile???

Pârvulescu, Mungiu-Pippidi… Ce părere aveți???Nea dinule, asta e! Acu tre' sa votezi cu Base, daca asa a zis sefu' lu' matale! Ca te incadrezi la toate categoriile: tigan, betiv si prostituat prin parcul Operei!Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Membru din: 23/06/2009
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 9 Noiembrie 2009, ora 23:39

Presedintele
By anti

2 Votes


Azi stateam si ma gandeam cam ce ar face Chiul Antonescu la Cotroceni. Pai, cred ca s-ar plictisi enorm. Detasarea sa de formula de presedinte jucator ar arunca plictiseala si sictirul asupra clasei politice. Pai de cine sa se lege pitzipoanecele lui SOV si carcalacii lui Voiculescu. Aseara o prietena imi spunea ca Chiul ar prinde bine in “Vizita” lui Nenea Iancu, pe post de Ionel. Sta pe cal si trambiteaza sau bate la toba, toarna contracandidracilor dulceata in sosoni, dar va lesina la primul fum pe care-l va trage din tigaretul presedintiei.
Apropo, pe unde-a disparut asta? Iar chiuleste? Numai presedinte
“dormitor” sa n-avem!

By Mistretzu


Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Crin Antonescu?
Mergi la: