Info
x
Galceava buburuzei republicane cu gandacul monarhist
|
Fosta membra 9am.ro 840 mesaje Membru din: 26/08/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Decembrie 2010, ora 15:28
La ora de dirigentie, profesorul intreaba copiii:
- Copii, spuneti-mi ce credeti ca excita cel mai mult imaginatia omului? Raspunde Bula: - Desigur, o femeie goala intr-o pozitie lasciva! - Bula, iesi din clasa si sa nu mai apari la scoala decat impreuna cu tatal tau! A doua zi, dirigintele il vede pe Bula la ore, dar asezat in ultima banca.. - Bula, ce-i cu tine aici? Si unde este tatal tau? - Domnule diriginte, tata a zis ca daca nu va excita femeile goale, inseamna ca sunteti homosexual si el nu vrea sa discute cu homosexualii. Si stau aici ptr.. ca mi-a recomandat si mie sa stau cat mai departe de dvs.!
Think outside the box!
|
|
Postat pe: 14 Decembrie 2010, ora 15:30
- Alcoolul ucide.
- Si ce? Apa te face nemuritor? Raporteaza abuz de limbaj
Think outside the box!
|
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 14 Decembrie 2010, ora 15:34
De la: _xyz, la data 2010-12-14 15:30:54- Alcoolul ucide. te face fericit cand faci bae in jacuzi cu barometru si apa termala,care face bine oerganului ..........omului
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Decembrie 2010, ora 15:35
Toata lumea trebuie sa creada.
Eu cred ca o sa mai beau o bere! Raporteaza abuz de limbaj
Think outside the box!
|
|
Postat pe: 14 Decembrie 2010, ora 15:36
De la: Tramp, la data 2010-12-14 15:34:36De la: _xyz, la data 2010-12-14 15:30:54- Alcoolul ucide. Numai jacuzzi si piscine vezi peste tot, piratule!
Raporteaza abuz de limbaj
Think outside the box!
|
|
Postat pe: 14 Decembrie 2010, ora 15:36
- Alo, familia Popescu?
- Nu stiu, minca-ti-as, de-abia am intrat... Raporteaza abuz de limbaj
Think outside the box!
|
|
Postat pe: 14 Decembrie 2010, ora 15:41
O profesoara de franceza isi intreaba elevii:
- Care e diferenta intre "Madame" si "Mademoiselle" La care un baiat din spate: - "Monsieur"! Raporteaza abuz de limbaj
Think outside the box!
|
|
Postat pe: 14 Decembrie 2010, ora 15:47
Duminica, la biserica, o femeie ii zice preotului plangand:
- Parinte, aseara sotul meu a murit fara lumanare! - Dumnezeu sa il odihneasca in pace! Si a avut vre-o ultima dorinta? - Da, zice femeia, plangand si mai tare, a zis "Muiere, lasa pusca jos!" Raporteaza abuz de limbaj
Think outside the box!
|
|
|
|
|
Postat pe: 14 Decembrie 2010, ora 15:48
-De ce v-ati oprit la 3 copii?
-Am auzit ca fiecare al 4-lea copil nascut e chinez Raporteaza abuz de limbaj
Think outside the box!
|
|
Postat pe: 14 Decembrie 2010, ora 15:51
De la: _xyz, la data 2010-12-14 15:48:28-De ce v-ati oprit la 3 copii? poti sa faci 1,2,3,5,6,7,9..............................
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Decembrie 2010, ora 19:26
De la: _xyz, la data 2010-12-14 15:48:28-De ce v-ati oprit la 3 copii? Cum??? asta nu-i adevarat!!
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Fosta membra 9am.ro 474 mesaje Membru din: 28/10/2008 Oras: Iasi |
Postat pe: 14 Decembrie 2010, ora 19:49
Ursul ºi iepuraºul, la pescuit, reuºesc sã prindã un peºtiºor de aur.
- Aruncaþi-mã înapoi în apã ºi o sã vã îndeplinesc trei dorinþe. Cei doi se învoirã ºi ursul îºi puse prima dorinþã: - Vreau mai multe ursoaice! - ªi eu vreau un Mercedes! Sãri ºi iepuraºul. - A doua dorinþã? Întreba peºtiºorul. - ªi mai multe ursoaice. - Mercedesul sã meargã fãrã benzinã. - ªi ultima dorinþã? - Vreau ºi mai multe ursoaice! - ªi eu vreau ca ursul sã devinã impotent! Raporteaza abuz de limbaj
SpitzeDumy
|
|
coradu 3399 mesaje Membru din: 6/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 14 Decembrie 2010, ora 20:24
De la: Tramp, la data 2010-12-14 15:51:19De la: _xyz, la data 2010-12-14 15:48:28-De ce v-ati oprit la 3 copii? Bula la 4 ani pe olita...fuma. Taica-su vine si-i zice: Tata: - Ce faci fumezi? Bula:- Lasa-ma ma-n pace. Tata: - Ma, da de la 4 ani? Bula:- Auzi mosule, eu deja mi-am inceput si viata sexuala! Tatal, innebnit: - Unde? Cum? Bula:- La gradinita. Tata:- Cu cine? Bula:- Nu mai stiu, ca eram beat!
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 14 Decembrie 2010, ora 22:13
Unul la 7 dimineata sub balcoanele unui bloc, zbiara din toti borjocii:
-Nutzi ,Nuutziii ! -nici un raspuns, -iarasi: -Nutzi , Nuutziii! -Tot nici un raspuns . Iarasi: Nutzi ,Nuutziii! Catadicseste unul sa deschida Ce gura mati ma , zbieri la 7 dimineata ? -Nutzi s-a sculat? -Nu mi s-a sculat ! Raporteaza abuz de limbaj
GINA
|
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Decembrie 2010, ora 07:35
Dupa o zi criminala, in care lui Mos Craciun toate i- au mers prost: i s-au imbolnavit 4 pitici , 3 reni au racit la fund, sania s-a rupt, a ramas fara bautura, a venit si soacra-sa in vizita...Seara, suna la usa un ingeras cu un brad imens de Craciun: "Ce sa fac cu bradul Mosule? " intreaba ingerasul... ... si... de atunci exista traditia cu ingerasul infipt in varful bradului...
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Postat pe: 15 Decembrie 2010, ora 09:16
De la: Ingrid, la data 2010-12-15 07:35:00Dupa o zi criminala, in care lui Mos Craciun toate i- au mers prost: i s-au imbolnavit 4 pitici , 3 reni au racit la fund, sania s-a rupt, a ramas fara bautura, a venit si soacra-sa in vizita...Seara, suna la usa un ingeras cu un brad imens de Craciun: "Ce sa fac cu bradul Mosule? " intreaba ingerasul... ... si... de atunci exista traditia cu ingerasul infipt in varful bradului... Mos Craciun sa fie oare..................Vlad Tepes
|
Postat pe: 15 Decembrie 2010, ora 11:45
Un bãiat intrã într-o frizerie si frizerul sopteste faþã de clientul sãu:
- Acesta este cel mai prost copil din lume. Uita-te in timp ce voi dovedi asta. Frizerul pune o bancnotã de 1 dolar într-o mânã ºi douã monede de 25 de centi in cealalta mana, apoi il striga pe baiat ºi îl întreabã: - Ce alegi, baiete? Bãiatul ia cele 2 monede de 25 de centi ºi pleaca. - Ce ti-am spus?, a spus frizerul. Acest copil este cel mai prost din lume. Mai târziu, atunci când clientul iese din frizerie, el vede acelaºi bãiat care iese din magazinul unde se vinde inghetata. -Hei, fiule! Pot sã-þi pun o întrebare? De ce ai luat cele 2 monede în loc de bancnota de 1 dolar? Bãiatul a lins conul de inghetata ºi a rãspuns: - Pentru cã, în ziua în care as lua dolarul, jocul acesta s-ar termina! Raporteaza abuz de limbaj
Think outside the box!
|
|
Postat pe: 15 Decembrie 2010, ora 11:45
− Cum a fost intâlnirea pe nevazute? il intreaba un student pe colegul
de camera. − Nasoala! Tipa a aparut într-un Rolls Royce din 1932. − Pai asta-i o masina foarte scumpa. Ce e rau în asta? − Ea era primul proprietar.... Raporteaza abuz de limbaj
Think outside the box!
|
|
Postat pe: 15 Decembrie 2010, ora 11:46
A fost odata un mare hot de buzunare.
Si, ca sa-si extinda afacerile, s-a casatorit cu cea mai mare hoata de buzunare. Dupa un timp cei doi si-au zis: meseria asta trebuie dusa mai departe. Si au facut un copil. Dar la nastere au observat ca copilul avea pumnii stransi. Si erau tare necajiti. Cum o sa devina odrasla lor cel mai mare hot din lume, cum o sa opereze la buzunare daca are pumni stransi? Si au facut o incercare. Au luat un ceas si l-au plimbat prin fata copilului. In momentul acela, harst, copilul a smuls ceasul... iar din pumnul strans, i-a cazut verigheta moasei Raporteaza abuz de limbaj
Think outside the box!
|
|
Postat pe: 15 Decembrie 2010, ora 11:52
Doi politisti:
− Dom' sergent, nu cumparati o juma' de porc? − Pentru ce? Sa se rastoarne in cotet? Raporteaza abuz de limbaj
Think outside the box!
|
|
necunoscut 1072 mesaje Membru din: 22/11/2009 |
Postat pe: 15 Decembrie 2010, ora 11:57
La birou, secretarele, ºi dactilografele sînt sãtule de bancurile cu tentã eroticã pe care ºefii lor le fac cu ele, ºi se hotãrãsc ca, în momentul în care se va mai întîmpla aºa ceva, sã iasã toate din birou.
A doua zi, apare directorul de la personal: - Fetelor, aþi auzit c-a sosit în port un vas întreg cu marinari înfometaþi de sex?... Ei, staþi, unde fugiþi aºa agitate? Vasul rãmîne o sãptãmînã! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Decembrie 2010, ora 12:00
Un barbat naufragiaza pe o insula pustie si ramane acolo 10 ani. Intr-o zi o fata frumoasa inoata pana la insula intr-un costum de scafandru...
Barbatul: "Buna! Sunt foarte bucuros sa te vad!" Fata: "Buna! Se vede ca esti aici de mult timp. De cat timp n-ai mai fumat o tigara?" Barbatul: "De zece ani!" Fata trage fermoarul de la un buzunar al costumului si scoate o tigara pe care i-o da barbatului. Barbatul: "Oh multumesc din suflet!" Fata: "Si de cand n-ai mai baut ceva?" Barbatul: "De zece ani!" Fata trage fermoarul de la un buzunar mai mare si scoate o sticla de whisky pe care i-o da barbatului. Barbatul: "Oh...multumesc mult. Esti ca o zana buna!" Fata (coborand fermoarul costumului): "Si ia spune-mi, de cand n-ai mai avut o partida...?" Barbatul: "Oh, Doamne, sa nu-mi spui ca ai si crose de golf acolo?!" Raporteaza abuz de limbaj
Think outside the box!
|
|
Postat pe: 15 Decembrie 2010, ora 12:01
1. Daca un picior de-al tau ar fi Pastele iar altul Craciunul,pot sa te vizitez intre sarbatori?
2.La ora asta 8700 de oameni se gandesc la sex, 3400 au facut-o deja, 2400 urmeaza sa o faca, numai unul sta si se holbeaza la telefonul mobil.:) 3.Sunt un virus sexual al mobilelor,am patruns in tastele telefonului tau si chiar acum fac sex cu buricul degetului tau,iar tie iti place pt ca zambesti 4.Cele 4 minuni ale femeii:se uda fara sa intre in apa,sangereaza fara sa se taie,dau lapte fara sa pasca,si vorbesc fara sa fie intrebate 5.Aseara te-am cautat...am vrut sa ma incalzesti,sa te simt aproape de pielea mea,unde ai fost...pijama afurisita? 6.Sex is evil,sex is a sin,sins are forgiven so let's begin! 7.Vroiam doar sa stii cat de mult inseamna prietenia noastra pt mine:Daca am fi pe un vapor care se scufunda si cu o sg.vesta de salvare...Mi-ar fi f dor de tine! 8.Sex is like math:add the bed,substract the clothes,divide the legs,multiply the orgasm! 9.Sexul e ca ninsoarea:niciodata nu stii cat o sa dureze si la cati cm o sa ajunga 10.Te-am zarit,te-am aruncat in pat,am venit peste tine,te-am patruns,te-am incalzit,..nu te speria..sunt eu..gripa ta! 11.Pt un sarut tasteaza 1,pt o imbratisare tasteaza 2,pt o noapte de neuitat tasteaza 3,iar pt toate astea...tasteaza numarul meu. 12.Roses are red,violets are blue,I am beautiful,but...what happened to YOU?! 13.Don't be sad...don't feel blue...Frankenstein was ugly too! 14.Sex is like: Nokia-connecting people,Nike-just do it!,Pepsi-ask for more,Samsung-everyone is invited,and like YOU- too good to be true! 15.Tanjesc dupa momentul cand vei fii langa mine,cand ma vei incalzi,cand ma vei face sa tresar sub atingerile tale,cand vom fii ca unul...imi lipsesti...pijamaua mea draga! 16.Politia cauta persoana inteligenta,sexy,cu simtul umorului.Tu esti in siguranta dar eu unde sa ma ascund? 17.Sunt un ucigas,ucid oameni pe bani.Dar pt ca esti prietenul meu,te ucid pe gratis. 18.Am incredere in tine pt ca esti prietena mea,dar de ce ma vb pe la spate?De ce nu-mi spui in fata?De ce spui tuturor....cat de draguta sunt?De ce?! 19.Dupa ce primesti acest msj trebuie sa-l trimiti cuiva pe care-l iubesti, unuia pa care-l urasti,unuia pe care-l placi si unuia cu care vrei sa te culci. Acum intreaba-te de ce ti l-am trimis eu:) 20.Ma uit la Luna...Luna e superba!Ma uit la tine si...si...mai bine ma uit din nou la Luna! 21.If you've noticed this notice,you'll notice that this notice is not worth noticing so you'll notice not to notice this notice again. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Decembrie 2010, ora 12:01
La divort.
El: Tu unul ca mine nu mai gasesti! Ea: Eu unu' ca tine nu mai caut! Raporteaza abuz de limbaj
Think outside the box!
|
|
Postat pe: 15 Decembrie 2010, ora 12:04
Am citit ca anul trecut 4.153.237 de oameni s-au casatorit. Nu c-as fi carcotas, dar nu ar trebui sa fie un numar par?
Think outside the box!
|
|
Postat pe: 15 Decembrie 2010, ora 12:04
James Bond la Moscova.
Intra intr-un bar si se prezinta barmanului: -I'm Bond. James Bond. Barmanul raspunde: -I'm Gay. Serghey. Raporteaza abuz de limbaj
Think outside the box!
|
|
Postat pe: 15 Decembrie 2010, ora 12:05
Un indian navajo statea langa un agent de vanzari pe o banca in parc...
intre ei se afla o punga mare de hartie... indianul fixa de ceva timp punga de hartie. - Vrei sa stii ce e in punga? intreaba agentul de vanzari. Indianul dadu afirmativ din cap. - E o sticla de vin, am luat-o pentru nevasta-mea. Indianul tacu o vreme, apoi zise, dand afirmativ din cap de mai multe ori: - Bun schimb ai facut... Raporteaza abuz de limbaj
Think outside the box!
|
|
Postat pe: 15 Decembrie 2010, ora 12:06
Bancuri cu blonde
Q: Care este diferenta intre o blonda pe ciclu si un terorist? A: Cu un terorist poti negocia. Q: Care este diferenta dintre o blonda si o toaleta? A: O toaleta nu se ia dupa tine dupa ce o folosesti. O blonda si o bruneta discuta despre viata lor sexuala: Bruneta : Seara trecuta am avut " trei " orgasme la rand! Blonda : Asta e nimic; noaptea trecuta eu am avut peste o suta. Bruneta : Dumnezeule! Nu credeam ca prietenul tau e atat de bun. Blonda ( aratand socata ) : A, tu vorbeai de un singur tip. Q: Cum se numeste o blonda cu jumatate de creier ? A: Norocoasa. Q: Ce au blondele si sticlele de bere in comun ? A: Amandoua sunt goale de la gat in sus. Q: Cum se numesc 22 de blonde asezate in coloana ? A: Tunel de vant. Q: Care este asemanarea intre un OZN si o blonda desteapta ? A: Tot auzi de ele dar nu le vezi nicodata... Q: Cum moare o celula cenusie a unei blonde ? A: Singura. Q: Cum tii o blonda ocupata toata ziua ? A1: O pui intr-o camera rotunda si-i spui sa stea in colt. A2: Scrii pe ambele fete ale unei coli "Citeste pe verso". Q: Cum convingi o blonda sa se marite cu tine ? A: Ii spui ca este insarcinata. Q: Ce va intreba ea ? A: Este al meu ? Q: O blonda merge la Londra cu avionul; cum poti sa-i furi locul de la geam ? A: Ii spui ca locurile care merg la Londra sunt cele din centru. Q: De ce sunt blondele asa usor de luat in pat ? A: Cui ii pasa? Q: Ce-i dai unei blonde care are de toate ? A: Penicilina. Q: De ce sunt blondele incurcate in baie ? A: Trebuie sa-si dea singure pantalonii jos. Q: Cum faci o blonda sa rada sambata ? A: Ii spui o gluma miercuri. Q: Care este diferenta intre blonde si semnele de circulatie ? A: Unele semne spun stop. Q: Care este diferenta intre o blonda si un bec ? A: Becul este mai destept, dar pe blonda o aprinzi mai repede. Q: Cum aprinde o blonda lumina dupa ce a facut dragoste ? A: Deschide usa masinii Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Decembrie 2010, ora 12:10
Sotul se uita atent la sotia sa si-i zice:
- Rochia ta noua este prea indrazneata. Se vede totul prin ea. - Ei si? O femeie cinstita nu are nimic de ascuns... Raporteaza abuz de limbaj
Think outside the box!
|
|
Postat pe: 15 Decembrie 2010, ora 12:11
Cica se facea un sondaj de opinie despre sexul virtual
Intrebarea reporterului: ce parere aveti despre sexul virtual? studentul de la medicina: -ce e aia virtual? studentul de la economie: -chiar asa, ce e aia virtual? studentul de la informatica: -stati putin,ce e ala sex? De ce numai 10% din creierul uman contine cod executabil? S-a descoperit ca restul sunt comentarii. De cati programatori este nevoie pentru infiletarea unui bec? De nici unul...e problema de "hard". Un barbat intra intr-un magazin de animale si incepe sa se plimbe printre custi. Merge el ce merge si vede intr-o cusca o maimuta care costa 5000$. Uimit se duce la vanzator: -Domnule...ce stie maimuta asta sa faca pentru cei 5000$? -Pai STIE Windows95,98,2000,stie Word,C++,Visual Basic si stie sase joace la calculator! . -Hmm...buna maimuta...merita! Pleca el sa se mai plimbe si vede intr-o cusca o maimuta care costa 10000$. - Ce stie domne maimuta asta sa merite 10000$? - Pai stie Linux,Unix,Corel,C++,Autocad... - Oau!Nici eu nu stiu toate astea....merita cu adevarat! Se mai plimba el ce se mai plimba si vede intr-o cusca o maimuta cu 20000$ ...Neincrezator il intreaba pe vanzator: -Dar maimuta asta ce stie? -Nu am vazut-o facand nimic...dar celelalte 2 ii zic Project Manager! Doi programatori intr-un bar: - Vezi tipa aceia? Vezi ce "properties" are? - Da. Am testat-o aseara...sunt "read-only". Patru "calculatoristi" se intalnesc la o bere. Unul incepe sa povesteasca: - Am agatat aseara o tipa beton. Am dus-o acasa. Eu incins, ea incinsa. Ne-am apucat sa ne dezbracam chiar din momentul in care am intrat pe usa. Am "pus-o" in picioare, rezemati de perete... Ne-am cautat o noua pozitie si am asezat-o pe birou, chiar pe tastatura noului meu calculator... Este brusc intrerupt de ceilalti, in cor: - Aha! Ce calculator ti-ai luat? Stiti culmea calculatoarelor? Sa gonesti musca de pe ecran cu cursoru de la mause. Intrebare:Care este diferenta dintre un programator amator si unul profesionist? Raspuns:Cel amator crede ca un kilobyte are 1000 de bytes, iar cel profesionist crede ca un kilometru are 1024 de metri!? O femeie, inginer de sistem, instala un calculator intr-o retea pentru un coleg de lucru. Cind a venit rindul setarii parolelor ea l-a intrebat ce cuvint vrea sa folosesca pentru logare. Vrind sa o intimideze, tipul i-a spus "penis". Fara sa clipeasca, aceasta i-a introdus parola dorita, a reintrodus-o pentru confirmare dupa care era sa se prabuseasca de ris in fata monitorului. Curios, tipul i se uita peste umar si vede raspunsul calculatorului: PASSWORD REJECTED....NOT LONG ENOUGH. Doua doamne elegante: - Auzi, draga, cica acu' e la moda sa faci sex în ureche . - Vai, tu! Daca e periculos si ramai surda? - Da' ce? Pana acu' ai ramas muta? Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

Mos Craciun sa fie oare..................Vlad Tepes