Info
x
Galceava buburuzei republicane cu gandacul monarhist
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 8 Decembrie 2010, ora 10:54
Bulă asistă împreună cu tatăl lui la un concurs de atletism.
- Tată, ăștia care aleargă, o sa ia toți premii? - Numai primul dintre ei, fiule. - Atunci ceilalți de ce mai aleargă? |
|
Fosta membra 9am.ro 520 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Brasov |
Postat pe: 8 Decembrie 2010, ora 16:21
O pereche pleaca in vacantza pe un lac unde se putea pescuit. Lui ii placea sa pescuiasca in zori, ea adora lectura. Intr-o dimineata el se intoarse dupa citeva ore de pescuit si hotari sa traga un pui de somn. Desi lacul nu-i era familiar, ea se hotari sa iasa cu barca. Visli putin, apoi relua lectura. Dupa putin apare paznicul cu barca lui: - Buna ziua, ce faceti aici? - Citesc, raspunse ea, desi gindea, ca e evident. - Sinteti intr-o zona unde pescuitul este interzis! - Dar nu pescuiesc, nu se vede? - Da, dar aveti tot ce va trebuie. Trebuie sa ma urmati si va trebui sa va amendez. - Daca o faceti, va denunt pentru viol. - Dar nici macar nu v-am atins! - Dar aveti cu dvs. tot ce va trebuie! Morala: NU contraziceti niciodata o femeie care stie sa citeasca. Cum sa Impresionezi o femeie: Fa-i complimente, respect-o, cinsteste-o, alint-o, sarut-o, ai grija de ea, iubeste-o, fii tot timpul cu ea, tachineaz-o, fa-o sa se simta bine, protejeaz-o, imbratiseaz-o, strange-o in brate, cheltuie bani cu ea, scoate-o in oras, cumpara-i lucruri, ascult-o, tine la ea, fii alaturi de ea, ajut-o, sustine-o, du-te la capatul lumii pentru ea. Cum sa impresionezi un barbat: Apari in fata lui dezbracata. Da-i mancare. E-mail de la sotie catre sot: "Trimite-mi bani, ca altfel incep sa calc stramb!" E-mail de raspuns: "Calca stramb si trimite-mi si mie niste bani!" EL: Ura! In sfirsit! Nu mai puteam astepta! EA: Poate ar trebui sa plec? EL: Nu, nici sa nu te gindesti! EA: Ma iubesti? EL: Sigur! EA: M-ai inselat vreodata? EL: Nu, cum de ti-a venit asa ceva prin minte? EA: Ma vei saruta? EL: Da, sigur! EA: Ma vei bate? EL: Nici intr-un caz! EA: Pot sa te cred? Dupa casatorie: cititi de jos in sus!... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Decembrie 2010, ora 23:16
De la: emil_pislaru, la data 2010-12-08 16:21:22 Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
coradu 3399 mesaje Membru din: 6/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 8 Decembrie 2010, ora 23:57
De la: Ingrid, la data 2010-12-08 06:10:58De la: coradu, la data 2010-12-07 22:10:17De la: Ingrid, la data 2010-12-07 21:35:53De la: coradu, la data 2010-12-07 21:30:23De la: daniela_iasi, la data 2010-12-06 21:59:59De la: emil_pislaru, la data 2010-12-06 21:29:54 Fetelor, o intrebare? de ce nu? mi-ar face placere....
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 00:00
De la: Ingrid, la data 2010-12-08 23:16:43De la: emil_pislaru, la data 2010-12-08 16:21:22 Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 00:56
Merge linistit trenul pe calea ferata si brusc o ia la dreapta! Iese de pe calea ferata si o ia prin aratura, porumb, cartofi, lucerna, iar porumb, padure, cartofi, iar lucerna si iese inapoi la calea ferata si merge mai departe. Pasagerii socati, se duc la mecanic sa vada care-i treaba. Intrebat de cele intamplate, mecanicul le raspu...nde:
- Era unul la vreo 200 m, care se caca pe calea ferata, ce era sa fac? La care pasagerii: -Trebuia sa-l calci, in p*la calului! Mecanicul: -Pai, tocmai in lucerna l-am ajuns! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 840 mesaje Membru din: 26/08/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 10:13
Aaah, pisicuto, vad ca ai un cadou in brate...hai, da-l incoa', ca l-ai jumulit de tot.
Raporteaza abuz de limbaj
Think outside the box!
|
|
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 10:15
De la: _xyz, la data 2010-12-09 10:13:07Aaah, pisicuto, vad ca ai un cadou in brate...hai, da-l incoa', ca l-ai jumulit de tot. Buna dimineata soareeee!!! De cand te astept sa ma scapi de el!
|
|
|
|
|
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 10:16
Cosbuc reloaded...
A-nceput de ieri să cadă Câte-un rrom, pe urmă doi. Franța pusă e pe sfadă, Și ni-i dă pe toți grămadă, Înapoi. Nu e cușer, dar e bine Pentru Sarkozy, acum; Taberele-s toate scrum, Dar năvalnic vuiet vine De pe drum. Sunt țigani și balabuste, Vin la Otopeni țipând, Și se-mping și sar râzând, Și se-mpiedică de fuste, Vrând-nevrând. Cei mai mari, acum, din sfadă, Stau pe-ncăierare puși, Cei mai mici, de foame-aduși, Se scâncesc și stau grămadă Lângă uși. Colo-n colț, acum răsare Un țigan mai mărunțel, Chinuindu-se să care O sacoșă mult mai mare Decât el. Opt cercei cu dansul are, Cinci brățări și-un portofel, De la niște trecătoare, Pe sub turnul ăla mare, Zis Eiffel. Altul, zău, cu dânsul, n-are Nici bagaje, nici nimic, Doar un lanț, cu-o cruce mare, Care saltă în mișcare Pe buric. Trei țigănci cu burta mare Și cu rochii fistichii, Nu au loc ca să coboare, C-alăptează fiecare Doi copii. Un reporter vine-n grabă Să le ia un interviu Și se-nvârte în pustiu Până când răspunde-o babă, Cam târziu. Se-oțărăște rău bătrâna Către cel cu microfon, Și-l înjură francofon, Fi'ncă nu mai e româna De bonton. Zice: -"Merde, cam mare graba, N-am făcut nimica rău, Uite-aici, îți spune baba, Ne băgară pe degeaba La bulău. Și, degeaba ne-au dat banii Că, mai șmecheri suntem noi. Într-un an sau maxim doi, Ne întoarcem, toți țiganii Înapoi. Nu e mare socoteală Că acasă ne-ați trimis, Ne-adunăm la repezeală Și să vezi atunci ciordeală La Paris "! Raporteaza abuz de limbaj
Think outside the box!
|
|
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 10:19
De la: Ingrid, la data 2010-12-09 10:15:15De la: _xyz, la data 2010-12-09 10:13:07Aaah, pisicuto, vad ca ai un cadou in brate...hai, da-l incoa', ca l-ai jumulit de tot. Ce faceti pe aici? Cam liniste....suspect. Ce pregatiti? Raporteaza abuz de limbaj
Think outside the box!
|
|
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 10:20
Pe acoperisul unei cladiri, un tip ameninta ca-si pune capat zilelor. Jos, mai multi oameni incearca sa-l faca sa renunte la planul sinucigas. Doi trecatori discuta. Unul il intreaba pe celalalt: "Cu cine face banking?". Acesta raspunde: "Cu BCR!".
Think outside the box!
|
|
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 10:22
- Medicul meu a insistat să trec pe la dumneavoastră, spuse pacientul către psihiatru.Dumnezeu știe de ce, căci eu am o căsnicie fericită, o slujbă sigură, mulți prieteni, n-am griji...
- Hm, spuse psihiatrul, luându-și carnetul de notițe. Și de când ai senzația asta? Raporteaza abuz de limbaj
Think outside the box!
|
|
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 10:23
Cine e?
Poliția! Și ce vreți?! Să vorbim... Câți sunteți? Doi... Păi vorbiți între voi... Raporteaza abuz de limbaj
Think outside the box!
|
|
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 10:23
Întro firmă oarecare intră hoți mascați:
Acesta este un jaf! Contabila, ușurată: Vai, ce m-am speriat! Am crezut că e Garda Financiară... Raporteaza abuz de limbaj
Think outside the box!
|
|
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 10:24
Un preot vede o prostituata pe strada si-i zice :
Stii ca esti pe un drum gresit?... Stiu! Nu trece mai nimeni pe-aici... Raporteaza abuz de limbaj
Think outside the box!
|
|
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 10:25
La tribunal:
Stii ce te asteapta pentru marturie falsa? Da: mi-au promis un Mercedes... Raporteaza abuz de limbaj
Think outside the box!
|
|
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 10:25
Doua femei stau de vorba pe o banca in parc:
Sotul meu, spune una, e un inger! Al meu inca mai traieste... ofteaza cealalta Raporteaza abuz de limbaj
Think outside the box!
|
|
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 10:28
La piscina, supraveghetorul striga disperat la un baietel:
Nu mai face pipi in piscina!... Baietelul, mirat, raspunde: Dar toata lumea face... Supraveghetorul striga si mai tare: Da, dar nu de pe trambulina... Raporteaza abuz de limbaj
Think outside the box!
|
|
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 10:32
Injuraturi delicate...
- O zi fara dvs. e ca o luna de concediu. - Daca v-am jignit, am savurat-o. - Dvs. reusiti sa faceti pe cineva sa aprecieze linistea. - Fiecare trebuie sa existe, dar de ce tocmai dvs.? - De ce nu mergem noi doi undeva unde poate fiecare sa fie de unul singur? - Am avut o seara foarte placuta. N-a fost seara asta, dar nu ma vait. - S-a sinucis candva cineva din familia dvs.? Nu? Cum ar fi? - Bancul pe care vi-l voi povesti acuma e asa de bun ca va pica tatele... oh, da' vad ca il cunoasteti deja... - Nu v-au rugat niciodata parintii sa fugiti de-acasa? -Eu nu uit niciodata un chip, dar in cazul dvs. o sa fac o exceptie... - Oare este astazi o zi deosebita sau sunteti de obicei asa de tampit? - Data viitoare cand ai de gand sa-ti arunci toalele, nu te dezbraca. - Nu, eu nu aud rau... va ignor numai. - Va rog sa nu va miscati! As vrea sa va uit asa cum sunteti... - Sunteti intr-adevar un argument convingator pentru paturi separate. - Tu ai arata foarte bine in ceva lung, curgator... Amazon, Nil, Dunare... - Sunteti la fel de binevenit ca si telefonul care suna in timpul sexului...
Think outside the box!
|
|
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 10:37
Cum asteapta zodiile sfarsitul lumii!
Berbec: Daca, sa zicem, apocalipsa ar veni sub forma unei invazii extraterestre, berbecul ar fi primul cocotat sus, pe bloc, inarmat cu un cutit, o bata de baseball sau cu batatorul de covoare si ar fi gata sa le arate alienilor ce inseamna lupta dreapta. Taur: La stiri tocmai s-au anuntat 30 de minute pana la sfarsitul lumii. Ce face taurul? Mai intai, deschide frigiderul si infuleca rapid ceva ca e pacat sa ramana mancarea in oala si sa se strice. Pe urma, incapabil sa-si imagineze ceva mai bun de facut, va strange masa si va spala vasele. Gemeni: Meteoritul tocmai a intrat in stratosfera. In cateva minute pamantul va fi distrus. Suna telefonul. Raspunzi. Ce faci, fata, ai auzit de meteorit? Moama, ce tare, uita-te si tu, incredibil! Stai s-o sun si pe Monica sa vad daca ea stie!. Era prietena ta din zodia gemenilor. Rac: Racii s-au mai confruntat cu asemenea situatii. Cand s-a imbolnavit cainele, de exemplu, s-au purtat ca si cum ar fi venit sfarsitul lumii. La fel, cand s-a spart borcanul de muraturi din debara. Asa ca ei sunt cei care stiu exact ce au de facut in situatii de criza: pui mana pe telefon, cauti in agenda mama si suni. Leu: Va fi foarte greu sa convingi un leu ce inseamna sfarsitul lumii. Leul are convingerea ca, din motive greu de priceput, apocalipsa il va ocoli. Asa ca, daca s-ar anunta maine ca omenirea mai are 24 de ore, leul isi va comanda pe net un ceas de lux, cu termen de livrare o saptamana. Fecioara: Vine sfarsitul lumii? Primul lucru pe care il face fecioara este sa incuie usa. Al doilea este sa isi faca baie, adunand cu meticulozitate toate firele de par din cada. In privinta celui de-al treilea lucru care trebuie facut, in schimb, fecioara nu se poate deloc hotari. Balanta: Sfarsitul lumii? Dar de unde stim noi ca e sfarsitul lumii si nu e doar sfarsitul omenirii? Sa nu facem confuzii cand vine vorba de balante, stim ca e foarte important sa stim despre ce vorbim. Adica, de exemplu, lumea animalelor va mai exista? Amibele si ursii panda vor disparea si ei? Si, pana la urma, care e etimologia cuvantului apocalipsa? Scorpion: Sfarsitul lumii s-a anuntat pe toate canalele de stiri si asta e, pentru scorpion, o mare provocare. Repede - repede, el aprinde lumanerele parfumate, trage transperantele, isi pune prietena sa imbrace cea mai sexi lenjerie si trece la treaba: doar n-o sa rateze ocazia sa vada cum este un orgasm apocaliptic! Sagetator: Stiti genul acela de filme alea in care, dupa ce a trecut cataclismul, au mai ramas cativa oameni care sa reia istoria de la inceput? Eu cred sincer ca acei supravietuitori sunt sagetatori care, atunci cand apocalipsa ii cauta pe-acasa, pierdeau vremea cu prietenii, cu o sticla de vodca in mana, incercand sa ajunga pe varfului unui munte ferit de lume. Capricorn: Vestea ca vine apocalipsa este deosebit de proasta pentru capricorni. Consecintele sfarsitului lumii sunt devastatoare pentru cei nascuti in aceasta zodie: marirea de salariu recent obtinuta nu va fi niciodata concretizata pe fluturas, iar functia de director zonal pe care si-o doresc atat de mult n-o sa fie niciodata ocupata! Varsator: Cum adica, asta e apocalipsa? Asta e bataie de joc! Trebuia sa fie altfel, sa erupa vulcani ca un mare foc de artificii, nu sa se schimbe brusc clima! Varsatorii vor fi cu siguranta dezamagiti de felul in care se va petrece sfarsitul lumii. Si, de suparare, vor suna la protectia consumatorului si vor cere banii inapoi. Nu, nu pe apocalipsa, ci pe abonamentul la HBO. Pesti: Diferenta intre o zi normala si Ziua Judecatii este urmatoare: in primul caz, pestele bea pana se imbata. In cel de-al doilea, pestele bea pana se imbata foarte tare. Dupa care vor incepe sa cante melodii de pe coloana sonora din Odiseea Spatiala 2001 sau Razboiul Stelelor, acompaniindu-se cu furculita si lingura pe masa plina cu sticle goale. Raporteaza abuz de limbaj
Think outside the box!
|
|
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 17:54
De la: _xyz, la data 2010-12-09 10:25:50Doua femei stau de vorba pe o banca in parc: Doua prostituate, in parc, pe o banca: - Draga, cum faci tu ca ai bani si te imbraci asa frumos? - Draga, eu vin in parc si intru in vorba cu pensionari care nu mai pot decat sa mangaie si sa pupe si plec acasa cu bani. Pe criza asta si 10 lei sunt buni. Tu de ce nu faci asa ? - Bravo, sa stii ca e o idee buna, am s-o practic si eu. Dupa cateva zile se intalnesc din nou si fata noastra era suparata. - Ce ai, fata? - Am facut cum ai spus, m-a luat pensionarul, m-a dus acasa si m-a rupt toata noaptea pe 10 lei. - Vai, draga, am uitat un amanunt, intotdeauna uita-te la ciorapi! Daca-i are kaki e pensionat de la armata si nu te baga, ca astia ies de la 50 de ani, dar daca ii are bleumarin e si mai rau, aviatorii ies la pensie la 40!!!
|
|
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 17:57
Un tip se duce disperat la un doctor neurolog.
-Domn' doctor, de o săptămână nu mai pot să dorm. -De ce ? -În fiecare noapte visez că împing 10 vagoane de tren. Ce să fac? -Uite cum facem: începând de azi te ajut și eu. Tu împingi cinci, eu cinci. După o săptămână se întoarce tipul la doctor foarte mulțumit. -Domn' doctor vă mulțumesc mă simt mult mai odihnit. După încă o săptămână vine la același doctor un alt tip cu soția. Soția, frumusețea întruchipată, femeia ideală. -Domn' doctor, nu mai rezist, sunt terminat, se plânge tipul. -Dar ce s-a întâmplat? -În fiecare noapte visez că fac dragoste cu soția și dimineața mă trezesc extraordinar de obosit. -V-aș ajuta cu mare plăcere, spune doctorul, dar și eu în fiecare noapte am de împins 5 vagoane de tren.
|
Fosta membra 9am.ro 1253 mesaje Membru din: 28/05/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 19:04
Doi prieteni hotarasc sa se arunce cu parasuta de pe un bloc cu 10 etaje.S-au aruncat!
La etajul 9 unul zice: -Bai, deschidem parasuta? -Nu acum, ma, e prea devreme. La etajul 8: -Bai, deschidem parasuta? -Nu acum, ma, e prea devreme. La etajul 2: -Bai, deschidem parasuta? -Mai tarziu un pic. La etajul 1: -Bai, deschidem parasuta? La care celalalt spune: -Ce ma, nu ai mai sarit niciodata de la etajul 1 fara parasuta ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1253 mesaje Membru din: 28/05/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 19:06
O batranica mergea linistita pe strada. Deodata, un tanar se arunca de la etajul 10 si cade chiar in fata ei. Se ridica el si se scutura. Batranica socata il intraba:
-Tinere, cum de ai supreavietuit? La care tanarul raspunde: - Doamna, eu sunt parasutist si am experienta. -Pai si parasuta unde este? -Este sus, o bate barbatu-sau Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 23:40
.................................................................................................................................................................. Ioane, am doua vesti proaste...Cum sa ti le spun? Combina-le! Nevasta-ta ne insala. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 23:42
In armata, soldatii sunt scosi la program administrativ in gradina unitatii.
Caporalul, cu un aer satisfacut: - Asa, toata lumea ia cate o lopata si treceti la sapat! Inainte de asta... E vreunul printre voi care se pricepe la algebra? - Eu, sa traiti ... Sunt student la mate-fiz, dom`caporal. - Bravo, ma. Atunci arunca dracului lopata aia, ca nu-i de tine. Soldatul, usurat, arunca lopata cu o mina vesela. Caporalul continua: - Si pune mana pa' harlet. Tu vei extrage radacinile! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Decembrie 2010, ora 00:08
Într-o dimineață, stăpânitorul unei cetăți fu trezit de niște strigăte care se auzeau din piață: Hai la mere! Mere dulci cum n-ați mai gustat!. Ridicându-se indispus din pat și privind pe fereastră, văzu un târgoveț ce vindea, într-adevăr, mere, înconjurat de o mulțime de mușterii. Trebuie să fie tare bune merele alea, își spuse mai-marele cetății și, făcându-i-se poftă, îl chemă pe primul său sfetnic și îi porunci: Ia cinci galbeni și mergi în piață să cumperi mere de la târgovețul acela. Primul sfetnic îl chemă pe paharnic și îi spuse: Uite patru galbeni, du-te și cumpără mere. Paharnicul se adresă, la rândul său, stolnicului: Poftim trei galbeni, de care să cumperi mere de la târgovețul acela. Stolnicul îl chemă pe primul străjer îi dădu doi galbeni și îl trimise în piață. Acesta dădu un galben unui străjer din subordine, iar acela se duse la târgoveț și îi luă la rost: Hei, ce tot strigi așa? Ai tulburat somnul mai-marelui cetății, iar drept pedeapsă mi-a poruncit să-ți confisc căruța asta cu mere.
Zis și făcut. Întors la șeful său, străjerul se lăudă: Am făcut un târg nemaipomenit. Cu un galben am cumpărat o jumătate din căruța cu mere a tărgovețului. Primul străjer merse la stolnic: M-am târguit și, cu cei doi galbeni pe care mi i-ai dat am reușit să cumpăr un sac cu mere!. Stolnicul - repede la paharnic: Cu trei galbeni am luat o tolbă întreagă cu mere. Paharnicul dosi jumătate din cantitate și apoi merse la primul sfetnic: Iată, cei patru galbeni mi-au ajuns doar pentru o jumătate de tolbă cu mere. Iar primul sfetnic se înfățișă dinaintea stăpînitorului cetății și glăsui: Măria ta, iată, am îndeplinit porunca. Numai că de acei cinci galbeni n-am reușit să târguiesc decât cinci mere. Mai-marele cetății mușcă dintr-un măr și cugetă: Hmmm Cinci mere pentru cinci galbeni scump, foarte scump! Și, cu toate astea, târgovețul acela avea o mulțime de cumpărători. Înseamnă că lumea o duce bine, are bani. Ia să măresc eu birurile!
|
Postat pe: 10 Decembrie 2010, ora 00:11
De la: M_Elody, la data 2010-12-09 23:40:41 Nevasta lui lon, Maria este surprinsa de acesta facand sex cu amantul ei. In graba mare ii spune: - Ascunde-te in spatele televizorului, imediat! lon porneste televizorul si-si soarbe obisnuita bere. Sarmana nevasta nu mai stia cum sa-l faca pe barbatu-su sa iasa din camera. In cele din urma, striga din bucatarie: - loane, vino repede sa vezi ce ciudatenie mi s-a intamplat! Am scapat o farfurie de portelan pe jos si mi-a sarit inapoi in mana, intacta! - Asta-i nimic! striga din camera sotul. Adineauri un jucator a fost penalizat cu cartonas rosu si eliminat de pe teren si a iesit tocmai pe aici, pe langa mine!
|
Postat pe: 10 Decembrie 2010, ora 00:13
De la: M_Elody, la data 2010-12-09 23:42:49In armata, soldatii sunt scosi la program administrativ in gradina unitatii. Un avion rusesc se prabuseste in Alaska . Pilotul se salveaza, dar il prind americanii. La sediul CIA , interogatoriu: -Bai tavarisci, ce sistem de radiolocatie folositi voi? -!?! -Bai tavarisci, ce sistem de propulsie aveti, bai? -!?! -Bai tavarisci, daca nu NE descrii aparatura de bord ... Te fac arsice! Il iau doi malaci la tabacit, Dar rusul nimic. Dupa o vreme cand la un schimb de prizonieri ajunge rusul acasa, il intreaba colegii: -Ia spune Ivan cum a fost in captivitate la americani? -Bai baieti , puneti mana pe carte si invatati aparatura de bord ca daca va prind americanii si nu stiti, va tabacesc fundul de cate trei ori pe zi!
|
Postat pe: 10 Decembrie 2010, ora 00:15
Doctorul Smith își lua cina la un restaurant elegant, împreună cu soția, când trece o blondă foarte arătoasă și-i spune:
- Bună, Sammy! Soția, vizibil iritată: - Cine-i asta? - E amanta mea! - Cum adică, ai o amantă? De când se întâmplă asta? - Cam de cinci ani. - Cinci ani! Mâine sun avocatul și dăm divorț. Vei fi ruinat! - Ia gândește-te. Dacă dai divorț, fiecare va avea jumătate din ce avem acum. Nu vei mai avea casa aia mare, nu vei mai avea câte un Cadillac nou în fiecare an și nu vei mai juca golf și bridge în fiecare zi cu așa-zișii tăi prieteni... Tocmai atunci trece o roșcată draguță zicând: - Bună, Sammy! - Asta cine mai e? - E amanta doctorului Grant. - Doctorul Grant are și el o amantă? - Da, de vreo zece ani. - A noastră e mai frumoasă!
|
|
|

cine mi-a mancat postarea???