back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ateism si motivatii impotriva religiei.logica si ratiune existentiala.

Pagini: << 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 27 August 2009, ora 12:32

De la: gabigabi, la data 2009-08-27 11:51:20da' chiar n-ai logica ! HORUS e ISUS ! nu ti-am spus clar ca-i un avatar ? si nu mai bateti moneda pe intrebarea cu aramaica ....numai euditii si cercetatorii o stiu si nu-i cazul aici ....poate doar adipopa sa stie despre asta ! iar magarii incapatinati,pina una-alta,sunteti voi !

Nu am inteles ! Adica Horus sau Marduk care la fel e nascut pe 25 decembrie sau nascut ,inaintea lui ... sa cred ca de fapt isus e mai vechi !? daca stiai aramaica ai fi stiut ca traducerea lui IIsus cu 2 de I inseamna magar ! deci daca ma faci magar inseamna ca sunt isus si asta seamana putin a blasfemie ! mai pune mana pe carte inainte de a te lupta cu marii intelepti !!

9am_Ella

241 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 27 August 2009, ora 14:39

De la: _Dorinel, la data 2009-08-25 21:28:19
De la: vaneamarin, la data 2009-08-25 20:55:44Nu este vina crestinismului si nu vad de ce atata ura impotriva crestinismului sau a religiei in general.
Ai sa intelegi cand iti dai jos ochelarii de cal. Si nu e vorba de ura aici, e vorba ca oamenii s-au saturat sa traiasca in MINCIUNA si .... in numele ei unii sa se imbogateasca. Preotul si reprezentantii religiilor catre enoriasi :
'' Fii tu cu Domnul, ca noi suntem cu ... '' ''Asa vrea Domnul'' ''Crede boule si nu cerceta'' s.a.m.d.

Nu sunt decat doua iubiri. Iubirea de sine, sau iubirea pentru alte fiinte vii. Si indaratul iubirii de sine se afla suferinta si boala. iar indaratul iubirii pentru altii, se afla Binele. De fiecara data cand omul iubeste in afara lui, face, constient sau nu, un act de credinta.
9am_Ella

241 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 27 August 2009, ora 14:40

<< Albino Luciani a fost ales papă pe 26 august 1978, luându-și numele de Ioan Paul I, și a murit exact 33 de zile mai târziu, după una din cele mai scurte domnii din istoria papalitații.

În contrast evident cu papii precedenți și ulteriori, Ioan Paul I intenționa să detensioneze linia dură a Bisericii în ceea ce privește contracepția și a încurajat un program de reforme liberale în interiorul Vaticanului. Dat fiind potențialul de influență al Bisericii peste tot în lume, asemenea schimbare de direcție ar fi dus la consecințe profunde în probleme sociale și religioase la scară globală. Insă moartea sa prematură a dirijat istoria într-o direcție foarte diferită.

Pe durata secolelor XIX și XX au avut loc confruntări accerbe între facțuinile liberale și conservatoare din sânul Bisericii, iar forțele reacționare de stânga ale catolicismului obținuseră un ascendent considerabil în anihilarea adversarilor lor. În secolul XIX Vaticanul își folosise propriile rețele de infomații pentru a-i spiona și a-i discredita pe gânditorii liberali, în timp ce Vaticanul anilor 1920 era acuzat de toleranță excesivă față de Mussolini și față de fasciști. Unii istorici susțin că Papa Pius XI a intrat în cârdășie cu dictatura fascistă a Italiei în schimbul unor uriașe sume de bani și al Tratatului Lateran din 1929, prin care orașul Vatican a fost recunoscut oficial ca stat independent și suveran, guvernat de Papă și de Curia.

La Conciliul din 1962, cunoscut ca Vatican II, ciocnirile dintre liberali și radicali au atins punctul culminant și au continuat așa pe timpul „domniei” lui Ioan XIII și Paul VI, primul fiind din zona liberală, al doilea din cea conservatoare.

În 1978, ambele tabere (obosite), în dorința de reconciliere, l-au acceptat pe cardinalul Luciani la conducerea Bisericii deoarece era singurul care nu-și făcuse o carieră diplomatică sau curială, părând astfel ca a stat deoparte de facțiunile politice din Vatican. Părea să nu aibă convingeri ideologice, fiind cunoscut ca „simplu” preot, care se considera nedemn de o funcție înaltă. Vechea gardă de dreapta se aștepta ca el să rămână cel puțin neutru, și pe cât posibil, ușor de manevrat. Curând au descoperit că s-au înșelat.

Imediat după înscăunarea sa, noul papă s-a întânlit cu reprezentanții Națiunilor Unite pentru a discuta despre dezarmare și a provocat furie printr-un discurs în care admitea unele schimbări în politica inflexibilă a Vaticanului cu privire la contracepție, precum și alte reforme ale Bisericii la toate nivelurile. Elementele conservatoare din Curie au luat măsura extraordinară de a cenzura comentariile Papei în paginile ziarului oficial al Vaticanului

Dar ce i-a deranjat profund pe tradiționaliștii închistați, care conduceau Curia, era investigația noului papă în apele tulburi ale finanțelor Vaticanului.

O consecință a Tratatului Lateran a fost că Instituto per le Opere Religioase (IOR), cunoscut ca Banca Vaticanului, a fost scutit de controalele uzuale și de toate reglementările care au afectat toate celelalte instituții financiare. Aceasta a transformat Banca Vaticanului, în mod firesc, într-un vehicul perfect pentru spălare de bani, implicând-o extrem de mult în rețeaua banilor murdari.

„Clienții” fideli ai Băncii Vaticanului erau Mafia și Loja masonică italiană Propaganda Due (P2).

În 1963 legislația italiană cerea ca lojile masonice italiene să-și declare membrii în fața Guvernului. Un anume Licio Gelli - fascist de origine italiană, luptător voluntar în Batalionul Cămășilor Negre comandat de Franco, devenit în timpul celui de-al Doilea Război Mondial ofițer de legătură între fasciștii lui Mussolini și naziști, apropiat al lui Herman Goering și al lui Joseph Mengele, fugit în Argentina în 1954 și reîntors în Italia în 1961 – pune pe picioare, în sânul Lojii masonice oficiale așa zisa „Lojă acoperit㔠: P2. Membrii Lojei P2 erau finanțiști, oameni de afaceri, personalități din mass –media, înalți politicieni, funcționari civili, judecători, avocați, generali, capi ai Mafiei, ofițeri ai serviciilor secrete italiene, spioni de marcă, ... clerici de rang înalt, printre care și membri marcanți ai ... .... Curiei, adic㠄conducerea” Cetății Vaticanului și, deci, ai Bisericii.

Ce a grăbit moartea Papei Ioan Paul I a fost tocmai suspiciunea lui privind „afacerile” Băncii Vaticanului cu Loja P2. Investigațiile noului papă au arătat că Loja P2 și-a folosit rețeaua de mafioți, bancheri, finanțiști și oficiali de rang înalt de la Vatican pentru a alimenta IOR cu un flux de bani negri proveniți din afaceri cu droguri, prin intermediul unor bănci private dubioase. Implicarea majoră a Băncii Vaticanului în spălare de bani s-a arătat atunci când, printr-o modificare a legii în Italia, s-a hotărât ca portofoliul de acțiuni al Vaticanului să fie subscris public. De teama unui scandal la încunoștințarea populației despre volumul acțiunilor, Banca Vaticanului a decis să renunțe ea însăși la acțiunile ei. Gelli le-a oferit bancherului italian Roberto Calvi, șeful băncii mafiote Ambrosiano, care a fost de acord să cumpere portofoliul în schimbul unor uriașe sume de bani murdari, spălând în felul acesta fondurile dobândite prin mijloace necinstite.
Papa Ioan Paul I a perceput repede putregaiul din inima Vaticanului, a analizat documente și a identificat principalii vinovați de nivelul înspăimântător la care ajunsese infiltrarea frăției P2 în conducerea Vaticanului. Aceste înalte personaje urmau să fie demascate și eliberate din funcții.
În seara de 28 septembrie 1978 s-a retras luând cu el un teanc de documente vitale privitoare la Banca Vaticanului și escrocheriile ei financiare.
În dimineața de 29 septembrie 1978 trupul Papei Ioan Paul I a fost descoperit de secretarul său, John Magee. Murise de atac de cord. În varianta oficială. Îmbălsămarea s-a făcut în secunda unu pentru ca o eventuală autopsie să fie imposibilă. Dar s-au luat probe de sânge și organe pentru teste.
Dar, tot oficial, mostrele de sânge și organe ... au dispărut. Împreună cu documentele pe care Papa le studia, ochelarii și testamentul său.
Ce s-ar fi descoperit la autopsie ? Că Papa a fost asasinat la comanda Lojei P2 –cu acordul tacit al clericilor conservatori, care se temeau de inițiativele liberale ale papei.>>

a.î.c. Secrete ale istoriei
Joel Levy

Nu sunt decat doua iubiri. Iubirea de sine, sau iubirea pentru alte fiinte vii. Si indaratul iubirii de sine se afla suferinta si boala. iar indaratul iubirii pentru altii, se afla Binele. De fiecara data cand omul iubeste in afara lui, face, constient sau nu, un act de credinta.
gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 August 2009, ora 15:07

karpov si tu stii aramaica ?! felicitari1 la 17 ani e o chestie ! dar oare nu vezi bine ?ia mai uita-te o data cum am scris ISUS ! tu sti sa citesti sau iti povesteste altcineva ce ti se raspunde ?

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 27 August 2009, ora 17:06

De la: gabigabi, la data 2009-08-27 15:07:02 karpov si tu stii aramaica ?! felicitari1 la 17 ani e o chestie ! dar oare nu vezi bine ?ia mai uita-te o data cum am scris ISUS ! tu sti sa citesti sau iti povesteste altcineva ce ti se raspunde ?

Multumesc ! imi plac limbile moarte si religiile care vor muri ! apropo de nenea Iisus eu stiu ca in prezent la noi e oficial cu 2 de i -e o intreaga conspiratie care vine din greaca ,slavona ...etc -nu are rost sa-ti tin teoria magarului.
Eu am niste chestii care ma intereseaza ,chiar daca am o ...varsta :limbile straine ,chiar daca sunt decedate ,dreptul si legile in special ,sah , go , studierea personalitatii indivizilor aflati in diverse ipostaze ,uneori provoc eu anumite discutii ca sa le studiez reactiile,am studiat istoria ,studiez si istoria religiilor si crimele acestora -tu acum esti sub lupa ! Fi atenta !

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 28 August 2009, ora 05:56

De la: gabigabi, la data 2009-08-27 15:07:02 karpov si tu stii aramaica ?! felicitari1 la 17 ani e o chestie ! dar oare nu vezi bine ?ia mai uita-te o data cum am scris ISUS ! tu sti sa citesti sau iti povesteste altcineva ce ti se raspunde ?
Gabi, tradu asta in aramaica : Moare un programator de jocuri si dupa moarte, ajunge in Iad. Dupa o saptamana, suna Satana la Dumnezeu:
- Doamne, ce nebun mi-ai trimis?! A distrus toate cazanele, a ucis toti dracii, alearga prin tot Iadul si striga in gura mare “Unde-i iesirea spre nivelul 2?”

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 28 August 2009, ora 06:01

De la: Dorinel, la data 2009-08-28 05:56:46
Gabi, tradu asta in aramaica : Moare un programator de jocuri si dupa moarte, ajunge in Iad. Dupa o saptamana, suna Satana la Dumnezeu:
- Doamne, ce nebun mi-ai trimis?! A distrus toate cazanele, a ucis toti dracii, alearga prin tot Iadul si striga in gura mare “Unde-i iesirea spre nivelul 2?”
Mai tradu si asta: Sfantul Petru este la poarta raiului cu un homosexual. Sfantului ii pica cheile. Se apleaca sa le ia iar homosexualul ii pune mana pe fund.
-Nu se poate te duci in Iad ! spune Sf.Petru.
-Nu se poate, va rog mai dati-mi o sansa!
A doua oara se intampla la fel, si a treia oara.
In sfarsit il duce in Iad. Peste o saptamana Dumnezeu ii spune lui Sf. Petru:
-Du-te in Iad si vezi ce se intampla de e asa de frig!
Sf. Petru ajunge in Iad unde era gheata cum nu a fost niciodata. Il intreaba pe Dracu:
-De ce nu aprindeti focul ca ii este frig Stapanului?
-Apleaca-te tu sa-l aprinzi!

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 28 August 2009, ora 11:13

se traduce cam asa : 3 pacatosi ajung in fata SEFULUI ,care-i judeca ! ei isi recunosc,poicaiti vina si mai cer o sansa ! fiind bun si drept, El le-o acorda cu o conditie : cum gresesc,cum zis si facut dar, cum ajung pe pamint,afemeiatul vede o papusica si imediat ii pune mina pe fund si...trooosc si moare ! speriati,ceilalti doi isi vad de drum pina cind,jos pe caldarim 1 ml.lei ! avarul,da s-o insface la care pederastul ii zice disperat : staaaai,nu te apleca,ptr.ca murim amindoi !

Ic3

922 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 28 August 2009, ora 17:05

De la: Opris_Vasile123, la data 2009-08-26 21:18:24
De la: Ic3, la data 2009-08-26 18:51:24In urma oricarui proces creator rezulta lucruri bune si rebuturi (nu merge totul ok mereu).
Printre rezultatele gandirii a aparut si religia (cand ceva n-a functionat bine...).
Putem spune ca religia e un rebut al gandirii.

Asta o spui ca sa te convingi singur nu ?

esti jalnic frate....

Nu ma simt atat de jalnic pe cat esti tu...
Repetand continu aceleasi tampenii..care au facut celebra dea lungul timpului bulibaseala din care scot nasul tampitii ce susin idiocratia religio-bulangoasa..cu ajutorul careia isi duc traiul..Nu ma mira sa fii atat de ardent in cea ce sustiii cu atata fanatism....

Date in spume si mai aprinde o lumanare..poate poate ma trasneste al de sus...

Retragete in cuviosenia-ti normala si lasa-ne pre noi...cei care nu intelegem ce indrugi..in piosenia prin care incerci sa corupi mintile...

Hasta la basta baby..Noroc bun si vant din pupu...

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
Ic3

922 mesaje

Postat pe: 28 August 2009, ora 17:11

De la: 9am121159, la data 2009-08-26 19:03:34.Dar greselile biserici vor fi triumfurile celor drepti care vor critica si vor arata greselile lor si fatarnicia pomenilor ( de ce cand pomenesti pe cineva asta inseamna sa manaci ? a pomeni inseamna a aminti despre cineva ....ce trist este ca atunci cand mori oameni nu pot sa zica nimic bun despre tine ci doar sa manance si sa zica ....bogdaprosti.....trist ) si apucaturilor cele rele ale bisericilor lumii.
-----------------------------
Cata dreptate ai cu ce ai scris.Nu stiu daca ai citit macar o singura data Biblia.Dumnezeu nu este de acord cu pomenile nici in Testamentul Vechi,nici in Testamentul Nou,in care scrie"ce inchina neamurile inchina dracilor nu lui Dumnezeu.Iar in alta parte scrie"cei morti nu stiu nimic ,pana cand si pomenirea li se va sterge"Aceste pomeni sant inventate de oameni care au ca "dumnezeu pantecile"Se scrie cam greu pe acest forum ,apare o casuta de dialog"Ultimile stiri pe forum" si nu stiu cum sa o sterg in timp ce scriu sau citesc comentariile voastre.Multa pace va doresc.

Dute tanti...si mai aprinde o festila..in memoria celor care au fost si nussssssssss....Asigura-ti traiul de complezenta prin donatii catre sfanta maciuca prin care idolii de carton sparg capul natiunii...

Lasane...lasane///lasaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 28 August 2009, ora 17:14

JOS CRETINISMUL ! HUO ! SA-I ARDEM PE RUG PE TOTI TIGANII,POPONARII SI CRETINII NATIEI ! MOARTE TRADATORILOR,LA IAD CU EI,IN FOCURILE GHEENEI SA PUTREZEASCA !

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Ic3

922 mesaje

Postat pe: 28 August 2009, ora 17:19

De la: Opris_Vasile123, la data 2009-08-26 20:28:29
De la: gabigabi, la data 2009-08-26 13:22:36 A CAPACITATII LOR de intelegere @alehin ! dovada ? n-ati inteles mai nimic din paralelismul facut de mine si citat de dvs. ....imi pare rau, chiar n-ati inteles....atit de repede treceti peste ce spune celalalt,fara a va gindi la ce-a vrut sa spuna si singura voastra grija e cum sa-l contracarati mai repede,incit asta e un dialog al surzilor ! macar analogia cu umbrela si fundatia casei,ati inteles-o ? nu-i adevarata ea,in esenta ei ? sustineti ca sunteti pe drumul cautarii ....sunteti sigura ca nu aveti deja un raspuns clar conturat in minte si acum doar cautati argumente ptr. a va justifica alegerea ?

din nefericire gabi ai dreptate ....nici nu cred ca ti-a citit tot postul si a si aruncat cu " nu are nici o legatura " ....e interesant cum cineva vrea sa intelegi anumite lucruri dar tu alehin extragi exact opusul.De aceea eu ma retrag din discutie pentru ca nu pot sa vb si tu sa iei ce vrei de unde vrei si sa tragi ce concluzii vrei.Pacat .

Alehin ceea ce tu iei de gratis e foarte scump !!!!

alehin spune :"Comparatia cu profesorii si medicii nu are nicio legatura ...amandoua categoriile sociale au o baza reala demonstrabila ,neinterpretabila ,accesibila tuturor oamenilor (oarecum) concreta si creata de OM ...pe cand Religia ....creata de oameni in jurul a ..ce ??? unei carti scrise dupa niste manuscrisele unei singure persoane (OM)"

...tu doar promptezi iarasi

Categoria de medic si profesor nu este interpretabila din punc de vedere biblic ? nu au nici o legatura medicii cu religia ? profesorii sunt laici convinsi ?

Intreaba un medic in ce conditii pot aparea proteinele si ce elemente chimice sunt necesare .Intreaba un profesor de unde am aparut si incotro ne indreptam sau de ce cea mai slaba dintre fortele universale ,gravitatia este totusi forta dominanta in univers ,sau intreaba-l de fizica cuantica si ce solutii au oamenii pentru efectul de observator din fizica quantica ...

Stiu o sa zici Dumnezeu nu are de a face cu asta ca El e cu icoanele ,babele si pomenile....o baba nespalata e mai sfanta decat tine alehin de miliarde de ori pentru ca ea nu stie ea SIMTE pe Dumnezeu ea il traieste pe Dumnezeu.Atunci cand ploua ea isi aduce aminte de El si spune Multumescu-ti Tie Doamne " in timp de seceta ea multumeste Celui Sfant ca desi e seceta ea are din anul trecut si nu o sa aiba probleme , nu cere mult si multumeste pentru putin.

Lucrurile marunte fac credinta ....dar ce trist ...haina pe care o ai tu acum pe tine nu sti de unde e si cine s-a trudit sa o faca
painea nu sti cine s-a muncit pentru ea....

Lucrurile nu sunt asa cum par a fi ...90 % din univers este ascuns privirii noastre .Si totusi simtim forta sa ascunsa .Oamenii de stiinta o numesc materie exotica si o pot masura doar prin efectul gravitational pe care il are asupra materiei vizibile.De aceea universul este divizat in galaxii pentru ca aceasta materie exotica prin gravitatia sa a facut ca materia vizibila sa graviteze in jurul ei formand galaxiile.Din teoria big bangului am fi avut doar un efect de grenada ,adica materia se dispersa in spatiu ,cum insa in spatiu este vid am fi asistat la o imprastiere infinita ....culmea e ca din ecuatiile de camp universul decelereaza....ce forta opreste acest unives sa se stinga in raceala infinita a vidului ? ce tine de aceste galaxii cu atata forta ascunsa incat noi acum sa putem iubi cu o forta asemanatoare ?

Nea..Vasile..Nea Vasile......Chiar vrei sa-ti spun chestia aia... ..cu Ion,Vasile si Maria?

Lasa-ne omule si dute la cimituru central...
Duteeee...si bate matanii,roagate cui vrei tu..poate poate se infiripa ceva din cacealmaua despre care numai tu ai idee...Sunt satul de balmajeli oratorice cu iz pseudoreligios de pe un topic unde isi face veacu alt inveterat in ale cre[s]tinismului....

Dute si da cu agheasma in alt colt lipsit de importanta asa cum este lumea ignorantilor..pe care tu-i hulesti atat...Duteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

dute repede...te rog..

Ic3

922 mesaje

Postat pe: 28 August 2009, ora 17:22

De la: 999florin, la data 2009-08-28 17:14:39JOS CRETINISMUL ! HUO ! SA-I ARDEM PE RUG PE TOTI TIGANII,POPONARII SI CRETINII NATIEI ! MOARTE TRADATORILOR,LA IAD CU EI,IN FOCURILE GHEENEI SA PUTREZEASCA !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 28 August 2009, ora 22:29

phiii @Ic3 - pentru niste atei elevati ca voi ,cuvintele IAD si FOCUL GHEENEI,nici n-ar trebui sa existe ! si ARSUL PE RUG....intr-adevar, a fost folosit impotriva umanitatii de niste cretini cu mintile intunecate de ura,ca si ale voastre !

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 29 August 2009, ora 00:14

De la: gabigabi, la data 2009-08-28 22:29:48phiii @Ic3 - pentru niste atei elevati ca voi ,cuvintele IAD si FOCUL GHEENEI,nici n-ar trebui sa existe ! si ARSUL PE RUG....intr-adevar, a fost folosit impotriva umanitatii de niste cretini cu mintile intunecate de ura,ca si ale voastre !

Arsul pe rug nu a fost inventat de cretini ci de crestini ,unii si in prezent au mintea intunecata !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 29 August 2009, ora 06:38

logicuta @karpov : nu scrieti voi cre[s]tini ? era vorba despre cretinii care traverseaza toate timpurile si,ca si voi, se ghideaza dupa gindirea "comunista" : cine nu-i cu noi,e impotriva noastra si,deci : trebuie ars pe rug....ca doar asa a spus Ic3 ! si mai citeste o data ce-a spus el si ce i-am raspuns ,ca sa te lamuresti mai bine !

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 29 August 2009, ora 09:18

De la: gabigabi, la data 2009-08-29 06:38:50logicuta @karpov : nu scrieti voi cre[s]tini ? era vorba despre cretinii care traverseaza toate timpurile si,ca si voi, se ghideaza dupa gindirea "comunista" : cine nu-i cu noi,e impotriva noastra si,deci : trebuie ars pe rug....ca doar asa a spus Ic3 ! si mai citeste o data ce-a spus el si ce i-am raspuns ,ca sa te lamuresti mai bine !
ca de n-ar fi,nu s-ar povesti s.a.m.d.

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 29 August 2009, ora 09:34

De la: 999florin, la data 2009-08-29 09:18:03
De la: gabigabi, la data 2009-08-29 06:38:50logicuta @karpov : nu scrieti voi cre[s]tini ? era vorba despre cretinii care traverseaza toate timpurile si,ca si voi, se ghideaza dupa gindirea "comunista" : cine nu-i cu noi,e impotriva noastra si,deci : trebuie ars pe rug....ca doar asa a spus Ic3 ! si mai citeste o data ce-a spus el si ce i-am raspuns ,ca sa te lamuresti mai bine !
ca de n-ar fi,nu s-ar povesti s.a.m.d.

de n-ar fi,ce ? cretini care exista-n toate timpurile si vor sa-i inghesuie pe toti ,in minusculele lor tipare ? un om,asa cum credeti voi c-ati fi, cu mintea deschisa spre nou, care-si doreste cunoasterea si viata pe pamint este spatiu de cercetare ptr.ei,ar intelege ca oamenii-asa cum sunt ei- sunt variatiuni pe aceeasi tema si cauta si ei,ca noi toti ,acel ceva care sa dea sens unei vieti ! ce-i "acel ceva"? la nivelul fiecaruia,poate altceva in aceasta clipa, dar c-o stie sau nu o stie,fiecare om merge spre aceeasi tinta : "cunoaste-te pe tine si vei cunoaste lumea "....de-ati avea mai multa intelepciune ,ce bine ar fi ! lumea ar arata altfel !

Iisus

250 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 29 August 2009, ora 09:41

Omul ,fiinta suprema de pe Terra,nu trebuie sa se supuna dogmelor ,trebuie doar sa se adapteze la natura ,fara constrigeri politico-religioase care zabrelesc constiinta,viata este mai presus de dogma,dupa moarte nu mai exista nici-o alternativa.

Pe Pamint,excrocii prostesc norodul cu promisiuni desarte pina reusesc sa le puna jugul,apoi le cinta sa joace in functie de chef !In decursul timpului popoarele au uitat ca cei pe care i-au angajat sa le reprezinte interesele sau transformat in asupritorii lor,au acumulat averi imense si au constituit o masina de represiune impotriva angajatorilor,a poporului care i-au angajat Lenesii,lichelele,incapabilii si bolnavii mintal,sunt primii care acorda girul excrocilor pentru a le deveni sefi. On Earth, thieves foolish with empty promises until the people manage to put the yoke, then sing them to play depending on the mood! In time people have forgotten that those who agreed to represent the interests or turned their oppressors, have accumulated fortunes, and set a car repression against employers, the people who committed Lazy, illiterate, sloths and dementia, are the first to grant them the endorsement of these thieves to become bosses. Sulla Terra, i ladri stupidi con promesse vuote fino a quando le persone riescono a mettere il giogo, poi cantare a giocare a seconda dell'umore! Nel tempo le persone hanno dimenticato che chi ha accettato di rappresentare gli interessi o trasformato i loro oppressori, hanno accumulato fortune, e impostare una repressione auto contro i datori di lavoro, le persone che hanno commesso Lazy, analfabeta, bradipi e demenza, sono i primi a concedere loro l'approvazione di questi ladri di diventare boss. Teléfono/Fax (01662) 289 30 00
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 29 August 2009, ora 10:14

De la: isus_cristos, la data 2009-08-29 09:41:42Omul ,fiinta suprema de pe Terra,nu trebuie sa se supuna dogmelor ,trebuie doar sa se adapteze la natura ,fara constrigeri politico-religioase care zabrelesc constiinta,viata este mai presus de dogma,dupa moarte nu mai exista nici-o alternativa.

ti-am mai spus : Id.ul adoptat de tine,e o blasfemie ,schimba-l ! offf da' cum de intelegi,inteleptule,ca societatea nu s-ar fi putut dezvolta fara norma sau dogma ? ca ele sunt reguli de conduita ptr. a putea trai impreuna ? puah !

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 29 August 2009, ora 10:16

De la: gabigabi, la data 2009-08-29 10:14:33
De la: isus_cristos, la data 2009-08-29 09:41:42Omul ,fiinta suprema de pe Terra,nu trebuie sa se supuna dogmelor ,trebuie doar sa se adapteze la natura ,fara constrigeri politico-religioase care zabrelesc constiinta,viata este mai presus de dogma,dupa moarte nu mai exista nici-o alternativa.

ti-am mai spus : Id.ul adoptat de tine,e o blasfemie ,schimba-l ! offf da' cum de intelegi,inteleptule,ca societatea nu s-ar fi putut dezvolta fara norma sau dogma ? ca ele sunt reguli de conduita ptr. a putea trai impreuna ? puah !
s-am incalecat p'o sa si v-am spus povestea 'sa

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 29 August 2009, ora 13:01

PREFER " NORMELE " LUI PLATON ,CONFUCIUS ,CODUL LUI HAMURABI , BUDISMUL DECAT CODUL LUI MOISE !CELE AMINTITE ANTERIOR AU PRODUS MAI PUTIN RAU DECAT CRESTINISMUL SI LA MIJLOC A FOST VORBA TOT DESPRE OAMENI -POATE DOAR CEVA MAI INTELEPTI !

Ic3

922 mesaje

Postat pe: 29 August 2009, ora 16:40

De la: gabigabi, la data 2009-08-28 22:29:48phiii @Ic3 - pentru niste atei elevati ca voi ,cuvintele IAD si FOCUL GHEENEI,nici n-ar trebui sa existe ! si ARSUL PE RUG....intr-adevar, a fost folosit impotriva umanitatii de niste cretini cu mintile intunecate de ura,ca si ale voastre !

Daca ai fi fost un pic atenta..ai fi observat ironia...lansata de altcineva...si aprobata de mine

Next time te penalizez Gabit=ooooooodraga...

niste cretini cu mintile intunecate de ura,ca si ale voastre Cretinii de care vorbesti...erau credinciosi

Si pentru cultura ta generala..Arderea pe rug a fost o pedeapsă aplicată, în special în Evul Mediu, celor acuzați de vrăjitorie sau erezie. Execuția celor condamnați la moarte, consta prin arderea lor de vii pe rug care era constituit dintr-o grămadă de lemne.

Această metodă de execuție la moarte a fost aplicată din evul mediu timpuriu până în ultima perioadă a evului mediu (secolul XV - XVI). Sentința era dată de inchiziție, fiind astfel executați cei învinuiți de vrăjitorie, erezie. Dacă osânditul recunoștea vinovăția faptei sale, atunci călăul îl strangula înainte de aprinderea rugului sau i se legau saci cu praf de pușcă pentru a simula focul sodomei care după biblie ar fi ars sub o ploaie de foc. Vrăjitoarele erau arse pe rug pentru ca sufletul lor să ajungă în rai.

Sa nu uitam de cruciati,cavalerii Teutoni..care aveau cam aceleasi obiceiuri legat de arderea pe rug..aruncand in foc inaintea parintilor copii nou nascuti..pentru a spala de pacate pe cei ce aveau tupeul sa se opuna ocupatiei,crestinizarii..etc

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 29 August 2009, ora 16:47

e distractie,ce misto !

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 29 August 2009, ora 16:49

Invingatorii scriu istoria. Cu sânge

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 29 August 2009, ora 19:03

De la Alehin:

Puteai sa observi ca si Andu30 foloseste ca avatar (poate nu stii)simbolul lui Isus ....Acolo te faci mica de tot ....ipocrito ....lui de ce nu i-ai spus ca este blasfemie?????
Te dai mare la apa mica?????

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 30 August 2009, ora 17:20

@alehin ; ai grija ce faci cu ura asta ,care se revarsa pe tot forumul ...! nu stiu ca Isus sa se fi folosit vreodata de vreun simbol ca sa se defineasca pe sine ,asadar nu stiu ce spui despre avatarul lui andu30!
imi vine sa cred,dupa cum scrieti voi toti .... sau doar unul singur: realul ale caror clone suntei voi, ce doriti de fapt ? sunteti dintre cei care pun la cale o noua ordine mondiala,in care vreti sa distrugeti tot ce omenirea a avut mai scump ? ....sunteti diabolici !

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 31 August 2009, ora 02:48

De la: gabigabi, la data 2009-08-30 17:20:17@alehin ; ai grija ce faci cu ura asta ,care se revarsa pe tot forumul ...! nu stiu ca Isus sa se fi folosit vreodata de vreun simbol ca sa se defineasca pe sine ,asadar nu stiu ce spui despre avatarul lui andu30!

imi vine sa cred,dupa cum scrieti voi toti .... sau doar unul singur: realul ale caror clone suntei voi, ce doriti de fapt ? sunteti dintre cei care pun la cale o noua ordine mondiala,in care vreti sa distrugeti tot ce omenirea a avut mai scump ? ....sunteti diabolici !

Nu inteleg ce vrei sa spui ? De cand crestinismul e tot ce a avut omenirea mai scump ? Cum poate cineva ridica in slavi o organizatie condusa de criminali ? De ce nu ar fi mai scumpe teoriile mele -eu vreau niste oameni normali -niste oameni care sa nu creada in himere ,sa fie cinstiti ,sa nu fure ,si mai ales sa nu ucida cum s-a procedat de-a lungul istoriei-atat organizatiile statale cat si cele religioase au comis cele mai odioase crime !

Noi vrem un alt viitor pentru noi si urmasii nostri -nu mai vrem manipulare -nu mai vrem crime -nu mai vrem sa ne facem de ras in istorie ca cei din generatiile lui Copernic,Giordano Bruno sau Galilei . Mi-ar fi fost rusine sa am asemenea stramosi care sa fi ucis sau persecutat asemenea oameni -cum mi-ar fi fost rusine sa am rude care sa fi fost securisti sau turnatori in regimul trecut . De exemplu eu sunt mandru de bunicul meu care are o pensie de 5400 de lei ( 200 lei pentru fiecare an ) pentru 27 de ani de puscarie si domiciliu fortat . Nu vreau ca urmasii mei sa nu stea cu capul sus de rusine ca eu am tolerat sau am fost de acord cu crimele crestinilor si nu numai ...Suntem poate o generatie intoleranta dar asta poate si din cauza greselilor parintilor unora dintre noi care au stat cu capul plecat -noi vrem ca asa ceva sa nu se mai intample -lasa manipularea la o parte si cauta sa te adaptezi la o noua ERA ! TREZESTE-TE ! Voi crestinii ati avut la dispozitie 2000 de ani ,timp suficient in care sa va dovediti viabilitatea principiilor insa voi ati dovedit contrariul ! Acum e randul nostru si putem dovedi ca vom reusi asa ceva in doar 2 generatii !

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 31 August 2009, ora 02:56

De la: gabigabi, la data 2009-08-30 17:20:17@alehin ; ai grija ce faci cu ura asta ,care se revarsa pe tot forumul ...! nu stiu ca Isus sa se fi folosit vreodata de vreun simbol ca sa se defineasca pe sine ,asadar nu stiu ce spui despre avatarul lui andu30!

NOI NU SUNTEM DIABOLICI SUNTEM IN SFARSIT OAMENI !!!

CRESTINII AU VARSAT SANGE SI VOR AJUNGE LA

LYLYKAE

309 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 31 August 2009, ora 06:22

De la: alehin, la data 2009-08-29 19:03:16

De la Alehin:

Puteai sa observi ca si Andu30 foloseste ca avatar (poate nu stii)simbolul lui Isus ....Acolo te faci mica de tot ....ipocrito ....lui de ce nu i-ai spus ca este blasfemie?????
Te dai mare la apa mica?????
Neamul omului! Provenienta de origine contestata.Biblia a fost scrisa de catre o femeie BIBLLO,care urma sa fie inceputul pentru instruirea fiilor sai.Originalul Bibliei a fost dotat cu un ceas atomic cu uraniu incastrat in copertile groase confectionate di sertus ,un aliaj de platina aur si cupru care se utiliza conform tehnologiei dobindite la acea vreme,xeasul indicind timpul scusrs ,dar si fazele in care tERRA SUPORTA DIVERSE MODIFICARI CLIMATICE IN FUNCTIE DE POZITIA SA FATA DE SOARE. Din nefericire in timpul Inchizitiei,ultimil paznic al Biblliei a tradat .Bibllia a fost modificata in continut conform intereselor vremii si astazi avem UN FALS GROSOLAN.Inchizitia a inventat Blasfemia care avea cu totul alt inteles ,au fost creiate pasajele Matei 12;24,Marcu 3;30.Gabigabi comite eroarea ,vezi Ioan 3;36.Intelesul real al Blasfemiei era atunci cind injuri pe cineva care-ti da un sfat bun si produce un efect intirziat asupra celui care comite BLASFEMIA(INDOIALA,NELINISTE,SCHIZOFRENIE,CEFALEE,TUMORI CEREBRALE.

http://www.youtube.com/watch?v=0a9a9W96ac0
Pagini: << 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ateism si motivatii impotriva religiei.Logica si Ratiune existentiala.
Mergi la: