Info
x
Ateism si motivatii impotriva religiei.logica si ratiune existentiala.
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 August 2009, ora 19:03
999
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
9am121159 2234 mesaje Membru din: 21/08/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 26 August 2009, ora 19:03
.Dar greselile biserici vor fi triumfurile celor drepti care vor critica si vor arata greselile lor si fatarnicia pomenilor ( de ce cand pomenesti pe cineva asta inseamna sa manaci ? a pomeni inseamna a aminti despre cineva ....ce trist este ca atunci cand mori oameni nu pot sa zica nimic bun despre tine ci doar sa manance si sa zica ....bogdaprosti.....trist ) si apucaturilor cele rele ale bisericilor lumii.
----------------------------- Cata dreptate ai cu ce ai scris.Nu stiu daca ai citit macar o singura data Biblia.Dumnezeu nu este de acord cu pomenile nici in Testamentul Vechi,nici in Testamentul Nou,in care scrie"ce inchina neamurile inchina dracilor nu lui Dumnezeu.Iar in alta parte scrie"cei morti nu stiu nimic ,pana cand si pomenirea li se va sterge"Aceste pomeni sant inventate de oameni care au ca "dumnezeu pantecile"Se scrie cam greu pe acest forum ,apare o casuta de dialog"Ultimile stiri pe forum" si nu stiu cum sa o sterg in timp ce scriu sau citesc comentariile voastre.Multa pace va doresc. |
|
Postat pe: 26 August 2009, ora 19:04
999
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 26 August 2009, ora 19:05
999
|
|
Postat pe: 26 August 2009, ora 19:06
999
|
|
Postat pe: 26 August 2009, ora 19:07
999
|
|
Postat pe: 26 August 2009, ora 19:08
999
|
|
9am121159 2234 mesaje Membru din: 21/08/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 26 August 2009, ora 19:16
999 florin, Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA --------------- Si eu am fost cautatoare de Adevar si l-am gasit.Adevarul este: -Dumnezeu Tatal -Dumnezeu Fiul -Dumnezeu Duhul Sfant -Cuvantul lui Dumnezeu este Adevarul -Poruncile lui Dumnezeu sant Adevarul |
|
|
|
|
OprisVasile 570 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 August 2009, ora 19:17
De la: vaneamarin, la data 2009-08-26 07:56:30De la: _Dorinel, la data 2009-08-25 21:28:19Ai sa intelegi cand iti dai jos ochelarii de cal. Si nu e vorba de ura aici, e vorba ca oamenii s-au saturat sa traiasca in MINCIUNA si .... in numele ei unii sa se imbogateasca. Preotul si reprezentantii religiilor catre enoriasi :''Crede boule si nu cerceta'' s.a.m.d.
|
|
alehin 2584 mesaje Membru din: 25/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 August 2009, ora 19:47
De la: gabigabi, la data 2009-08-26 13:22:36 A CAPACITATII LOR de intelegere @alehin ! dovada ? n-ati inteles mai nimic din paralelismul facut de mine si citat de dvs. ....imi pare rau, chiar n-ati inteles....atit de repede treceti peste ce spune celalalt,fara a va gindi la ce-a vrut sa spuna si singura voastra grija e cum sa-l contracarati mai repede,incit asta e un dialog al surzilor ! macar analogia cu umbrela si fundatia casei,ati inteles-o ? nu-i adevarata ea,in esenta ei ? sustineti ca sunteti pe drumul cautarii ....sunteti sigura ca nu aveti deja un raspuns clar conturat in minte si acum doar cautati argumente ptr. a va justifica alegerea ? De la Alehin: Am uitat sa fac referire la analogia cu umbrela si casa ...de unde stii ca eu nu am construit o casa solida ,ca este finalizata sunt la adapost iar constructia ta nu este cumva o coliba din paie prin care intra apa prin toate gaurile (care sunt lacunele ,incoerentele misterele Bibliei) Sa stii ca si eu ma rog in momentele mele de cumpana ,m-am simtit ajutata (si inca cum!!..)fac tot ce-mi sta in putinta sa fiu buna si si sa fac bine (in sensul de fapte bune.....). Diferenta intre noi este poate de forma si ritual (la care voi tineti f mult ...cred ca fondul, esenta ramane .....si daca mie mi-ar cere cineva sa-l reprezint pe Dumnezeu ,,,..eu as da coala alba pt ca nu e nimic conturat vis-a-vis de reprezentare si tot felul de amanunte in care va adanciti voi.... .
|
|
Postat pe: 26 August 2009, ora 20:28
De la: gabigabi, la data 2009-08-26 13:22:36 A CAPACITATII LOR de intelegere @alehin ! dovada ? n-ati inteles mai nimic din paralelismul facut de mine si citat de dvs. ....imi pare rau, chiar n-ati inteles....atit de repede treceti peste ce spune celalalt,fara a va gindi la ce-a vrut sa spuna si singura voastra grija e cum sa-l contracarati mai repede,incit asta e un dialog al surzilor ! macar analogia cu umbrela si fundatia casei,ati inteles-o ? nu-i adevarata ea,in esenta ei ? sustineti ca sunteti pe drumul cautarii ....sunteti sigura ca nu aveti deja un raspuns clar conturat in minte si acum doar cautati argumente ptr. a va justifica alegerea ? din nefericire gabi ai dreptate ....nici nu cred ca ti-a citit tot postul si a si aruncat cu " nu are nici o legatura " ....e interesant cum cineva vrea sa intelegi anumite lucruri dar tu alehin extragi exact opusul.De aceea eu ma retrag din discutie pentru ca nu pot sa vb si tu sa iei ce vrei de unde vrei si sa tragi ce concluzii vrei.Pacat . Alehin ceea ce tu iei de gratis e foarte scump !!!! alehin spune :"Comparatia cu profesorii si medicii nu are nicio legatura ...amandoua categoriile sociale au o baza reala demonstrabila ,neinterpretabila ,accesibila tuturor oamenilor (oarecum) concreta si creata de OM ...pe cand Religia ....creata de oameni in jurul a ..ce ??? unei carti scrise dupa niste manuscrisele unei singure persoane (OM)" ...tu doar promptezi iarasi Categoria de medic si profesor nu este interpretabila din punc de vedere biblic ? nu au nici o legatura medicii cu religia ? profesorii sunt laici convinsi ? Intreaba un medic in ce conditii pot aparea proteinele si ce elemente chimice sunt necesare .Intreaba un profesor de unde am aparut si incotro ne indreptam sau de ce cea mai slaba dintre fortele universale ,gravitatia este totusi forta dominanta in univers ,sau intreaba-l de fizica cuantica si ce solutii au oamenii pentru efectul de observator din fizica quantica ... Stiu o sa zici Dumnezeu nu are de a face cu asta ca El e cu icoanele ,babele si pomenile....o baba nespalata e mai sfanta decat tine alehin de miliarde de ori pentru ca ea nu stie ea SIMTE pe Dumnezeu ea il traieste pe Dumnezeu.Atunci cand ploua ea isi aduce aminte de El si spune Multumescu-ti Tie Doamne " in timp de seceta ea multumeste Celui Sfant ca desi e seceta ea are din anul trecut si nu o sa aiba probleme , nu cere mult si multumeste pentru putin. Lucrurile marunte fac credinta ....dar ce trist ...haina pe care o ai tu acum pe tine nu sti de unde e si cine s-a trudit sa o faca painea nu sti cine s-a muncit pentru ea.... Lucrurile nu sunt asa cum par a fi ...90 % din univers este ascuns privirii noastre .Si totusi simtim forta sa ascunsa .Oamenii de stiinta o numesc materie exotica si o pot masura doar prin efectul gravitational pe care il are asupra materiei vizibile.De aceea universul este divizat in galaxii pentru ca aceasta materie exotica prin gravitatia sa a facut ca materia vizibila sa graviteze in jurul ei formand galaxiile.Din teoria big bangului am fi avut doar un efect de grenada ,adica materia se dispersa in spatiu ,cum insa in spatiu este vid am fi asistat la o imprastiere infinita ....culmea e ca din ecuatiile de camp universul decelereaza....ce forta opreste acest unives sa se stinga in raceala infinita a vidului ? ce tine de aceste galaxii cu atata forta ascunsa incat noi acum sa putem iubi cu o forta asemanatoare ? |
|
Ic3 922 mesaje Membru din: 29/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 26 August 2009, ora 20:31
De la: 9am121159, la data 2009-08-26 19:16:34 Cautatoarea de adevar..la gasit Auzi la ea...cata inocenta si cata......mama mama...ce cuvinte pline de inteles emana... Poruncile lu bunicu sunt adevarul... Adevarul la ce intrebare? Cat de proasta e lumea..si cate corcodusi au crescut anul asta in prun? Auzi la tanti...a cautat adevarul si la gasit... Tine-l bine sa nu-l scapi
Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
|
|
Postat pe: 26 August 2009, ora 20:52
De la: karpov, la data 2009-08-26 14:25:03De la: Opris_Vasile123, la data 2009-08-25 23:22:50De la: Horus, la data 2009-08-24 23:03:52Rationament frumos dar invalid. / OPRIS VASILE Pai normal ca tu cand te gandesti la religie te gandesti la haleala si la kkneala....de unde si preocuparile tale filosofice pentru hartie igienica .....in viata pe care o ai sigur poti trece peste episodul jenant de a nu avea hartie igienica ....o sa iti fie foarte greu insa sa treci peste gandul ca ai putut sa scoti asa ceva pe gura insa Botezul are o semnificatie ....care ? citeste biblia ignorantule si apoi vorbeste pe forum de botez ....si apropo de spalat ....essenieni cei de la marea moarta practicau ablutiunile ritulae de 3 ori pe zi ...tu te speli de 3 ori pe zi pe maini? si asta acum 2200 de ani ...esti atat de ignorant incat nici istorie nu sti ! Alexandru Macedon a fost cel care a adus moda spalarii in europa dupa ce ajuns in india i-a observat pe indieni cum faceau ablutiuni si se spalau cu tot felul de substante frumos mirositoare asta prin 350 ien. Ceea ce scri aici are un singur scop ....trancaneala gratuita. |
|
Postat pe: 26 August 2009, ora 21:18
De la: Ic3, la data 2009-08-26 18:51:24In urma oricarui proces creator rezulta lucruri bune si rebuturi (nu merge totul ok mereu). Asta o spui ca sa te convingi singur nu ? esti jalnic frate.... |
|
Postat pe: 26 August 2009, ora 21:24
De la: 9am121159, la data 2009-08-26 19:03:34.Dar greselile biserici vor fi triumfurile celor drepti care vor critica si vor arata greselile lor si fatarnicia pomenilor ( de ce cand pomenesti pe cineva asta inseamna sa manaci ? a pomeni inseamna a aminti despre cineva ....ce trist este ca atunci cand mori oameni nu pot sa zica nimic bun despre tine ci doar sa manance si sa zica ....bogdaprosti.....trist ) si apucaturilor cele rele ale bisericilor lumii. Casuta acea se inchide din x acela grena din dreptul titlului "ultimele stiri pe forum. Am citit din biblie si o studiez cu un grup de prieteni .Lumea le zice martorii lui Iehova .Eu le zic prieteni , ii primesc la mine cu drag caci vin in numele Domnului si nu stau acasa linistiti fumand sau dormind.Isi rup din timp sa imi citeasca mie din biblie si sa discutam despre cuvantul Domnului. Nici religie nu pot sa zic ca e aceasta caci martori lui iehova nu rastalmacesc biblia ei o discuta si o citeaza ceea ce pentru mine e foarte important .Ma opresc aici in a le face vre-o pledoarie caci cei care sunt setosi de adevar ii cunosc deja . Nu va doresc decat sa aveti parte de niste oameni ca cei pe care ii cunosc eu care sa va indrume si sa va ajute sa intelegeti biblia . Pace asemeni si dumneavoastra. |
|
Postat pe: 26 August 2009, ora 21:45
|
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 27 August 2009, ora 03:24
De la: Opris_Vasile123, la data 2009-08-26 20:52:05De la: karpov, la data 2009-08-26 14:25:03De la: Opris_Vasile123, la data 2009-08-25 23:22:50De la: Horus, la data 2009-08-24 23:03:52Rationament frumos dar invalid. / OPRIS VASILE Mai ,pe mine ma frapeaza nestiinta unora ! Inteleg ca evreii se spalau ,si grecii si romanii la fel dar tu uiti de jegosii din Evul Mediu -nu cumva tot biserica crestina a adus moda asta ? |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 August 2009, ora 09:32
@horus- peste ce nu-ti place,treci foarte repede : ti-am spus ca Religia unui om Nu Uniformizeaza,ci Umanizeaza ! .....si da, sunt de acord ca si aici,in aceasta zona, sunt crestini de convenienta, de trendy sau ptr.ca asa au fost crescuti ....tot asa cum si in toate domeniile vei gasi aceleasi categorii de oameni ! noi insa nu vorbim despre aceia,ci despre cei care cred din toata inima si sfintesc locul unde se afla,fie ca sunt atei ,credinciosi sau, a treia categorie de care voi faceti abstractie ,intrucit Voi ginditi totul in alb si negru : liber cugetatorii !
|
|
Postat pe: 27 August 2009, ora 09:39
@horus - beata,draga mea ? eu sunt beata ,ca-ti vorbesc rational ? phiii ! dar chiar asa de mult te orbeste ura,incit nici nu intelegi ce ti se spune ? nu stiu ce meserie ai si nici in ce lume te invirtesti,dar la puterea ta de intelegere-atit de redusa- e posibil sa ai probleme de comunicare cu ceilalti !
|
|
Postat pe: 27 August 2009, ora 09:51
@Ic3- cind am trait in Grecia antica,l-am venerat pe Zeus ....unii il venereaza in Romania,vreau sa zic si azi
cind am fost viking,l-am adorat pe Thor azi, in aceasta viata si sub aceasta infatisare, il iubesc si respect pe Dumnezeu ! si sti de ce ? ptr.ca,dupa ce-am parcurs nenumarate vieti ; dupa ce-am adunat nenumarate informatii din toate lumile si vietile pe care le-am trait, informatii care nu se pierd de la o viata la alta,ci ele se stocheaza in Sinele meu- ca si in al tau- Superior ,se produce saltul de constiinta si am inteles ca toate numele pomenite de tine si reluate de mine, toate,zic ,sunt DUMNEZEU ....mai poti sa-i dai inca vreo mie de nume,daca vrei ,intrucit e corect : el are 1001 de nume ! |
|
Fosta membra 9am.ro 1171 mesaje Membru din: 23/08/2009 |
Postat pe: 27 August 2009, ora 10:00
De la: gabigabi, la data 2009-08-27 09:32:23@horus- peste ce nu-ti place,treci foarte repede : ti-am spus ca Religia unui om Nu Uniformizeaza,ci Umanizeaza ! .....si da, sunt de acord ca si aici,in aceasta zona, sunt crestini de convenienta, de trendy sau ptr.ca asa au fost crescuti ....tot asa cum si in toate domeniile vei gasi aceleasi categorii de oameni ! noi insa nu vorbim despre aceia,ci despre cei care cred din toata inima si sfintesc locul unde se afla,fie ca sunt atei ,credinciosi sau, a treia categorie de care voi faceti abstractie ,intrucit Voi ginditi totul in alb si negru : liber cugetatorii ! Religia umanizeaza ? asta e o utopie ! tiganii sunt destul de religiosi dar eu nu as avea curajul sa ma plimb prin ferentari ,noaptea ,in pantaloni scurti ! Pe de alta parte prostii nu pot fi umanizati ,au o groaza de defecte si cum baza enoriasilor sunt prostii , (80 % dinoameni sunt prosti ) e demonstrata parerea mea ! Daca vrei mergem la o sarbatoare mare,la mitropolie si vei vedea cat de rai sunt oamenii ,eu anual dau poate cate 10000 de lei unei persoane ,anul asta s-a nimerit o fata care era evanghelista .Eu stiu ca sunt mai buna decat crestinii tai ,eu nu am nevoie sa stiu de frica cuiva ca sa fiu buna ! |
|
Fosta membra 9am.ro 1171 mesaje Membru din: 23/08/2009 |
Postat pe: 27 August 2009, ora 10:11
De la: gabigabi, la data 2009-08-27 09:39:23@horus - beata,draga mea ? eu sunt beata ,ca-ti vorbesc rational ? phiii ! dar chiar asa de mult te orbeste ura,incit nici nu intelegi ce ti se spune ? nu stiu ce meserie ai si nici in ce lume te invirtesti,dar la puterea ta de intelegere-atit de redusa- e posibil sa ai probleme de comunicare cu ceilalti ! Crestinii nu sunt Rationali ,nu e posibil sa crezi intr-o utopie si sa ai aceasta pretentie ! Eu sunt jucatoare de GO ,joc pe care nu il poti juca decat daca ai o minte brici si eu o am ( nu ma laud ) !Stiinta eu o inteleg deoarece vad dovezi : calculatoare ,televizoare ,masini avioane ,rachete ,electricitate ,telefoane mobile ,blocuri de sute de etaje ,submarina ,fiecare in parte reprezentand "" minuni ale stiintei "" ,da-mi si tu o dovada a existentei lui Isus ! |
|
Postat pe: 27 August 2009, ora 10:15
ei @alehin, chiar se vede ca ori citesti din 2 in 3 si nu prea atent ; ori chiar nu intelegi ! din ce reiese ca eu as fi o habotnica si nu un "credincios rational" ,hai sa inventam noi acest termen ....? chiar nu-ti dai seama ca sunt un LIBER CUGETATOR care nu refuza din start- asa cum faceti voi-ateii- orice discutie rationala ? si te-am intrebat : ce faceti cu aceasta a treia categorie mentionata de mine si uitata de tine ....pe noi unde ne introduceti ?in care cutiuta? ....ca si voi vreti sa va impuneti convingerea,cu exact aceeasi violenta si intoleranta ,ca si cei incriminati de voi ! nu te mai mindri cu ceea ce esti,deoarece sunteti la fel de rai ca si habotnicii !
|
|
Postat pe: 27 August 2009, ora 10:28
vrei o dovada a existentei lui Isus ? ok ! TU !
|
|
Postat pe: 27 August 2009, ora 10:48
De la: gabigabi, la data 2009-08-27 10:28:10 vrei o dovada a existentei lui Isus ? ok ! TU ! Ptiu ! Cum poti sa afirmi asa ceva tocmai lui Horus sa-i spui asemenea lucru ,marelui Horus ! Poate ca nu stii ca Iisus ,magarul ,i-a furat identitatea ! Horus s-a nascut pe 25 Decembrie ,cu cateva mii de ani inaintea lui ...magarul ,s-a nascut tot din fecioara ca si magarul ,a murit si a inviat a -III-a zi !E bine doamna " HORUS " ? ce !
|
|
Postat pe: 27 August 2009, ora 10:54
cuvintul AVATAR ,stii ce-nseamna ?
|
|
Postat pe: 27 August 2009, ora 11:05
De la: gabigabi, la data 2009-08-27 10:54:09cuvintul AVATAR ,stii ce-nseamna ? Da ! dar raspunsul tau anterior era undeva ...in aer ,nu se referea la cineva anume !
|
|
Postat pe: 27 August 2009, ora 11:16
alooooo ! pamintul catre karpov : pai atunci cum mi-ai raspuns ca am indraznit sa-i spun lui Horus ca-i Isus ? ...logicutza ,ce faci ? mai curind cred ca n-ai inteles de ce am aruncat cuvintul Avatar in acest context ! ....ei,bine,nu-ti spun : du-te si cauta si vezi cum Brahman poate avea toate acele avataruri sub care se prezinta in fata oamenilor ! daca te-ai gindit la avatarul sub care postam noi aici, da, tot asta inseamna : transformare ! o alta forma sub care te arati celorlalti ! asadar : horus ....zeus ....thor....etc.etc = Divinitate = Ultima Realitate !
|
|
Postat pe: 27 August 2009, ora 11:42
De la: gabigabi, la data 2009-08-27 11:16:56alooooo ! pamintul catre karpov : pai atunci cum mi-ai raspuns ca am indraznit sa-i spun lui Horus ca-i Isus ? ...logicutza ,ce faci ? mai curind cred ca n-ai inteles de ce am aruncat cuvintul Avatar in acest context ! ....ei,bine,nu-ti spun : du-te si cauta si vezi cum Brahman poate avea toate acele avataruri sub care se prezinta in fata oamenilor ! daca te-ai gindit la avatarul sub care postam noi aici, da, tot asta inseamna : transformare ! o alta forma sub care te arati celorlalti ! asadar : horus ....zeus ....thor....etc.etc = Divinitate = Ultima Realitate ! Esti data ,de ce nu vrei sa comentezi despre magar sau nu stii limba aramaica ! de ce nu spui nimic despre coincidentele dintre isus si horus ! te infunzi in nimicuri despre avataruru si...imagini !
|
|
Postat pe: 27 August 2009, ora 11:51
da' chiar n-ai logica ! HORUS e ISUS ! nu ti-am spus clar ca-i un avatar ? si nu mai bateti moneda pe intrebarea cu aramaica ....numai euditii si cercetatorii o stiu si nu-i cazul aici ....poate doar adipopa sa stie despre asta ! iar magarii incapatinati,pina una-alta,sunteti voi !
|
|
|
|