back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ateism si motivatii impotriva religiei.logica si ratiune existentiala.

Pagini: << 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 >> Sari la pagina:

alehin

2584 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 19:18

De la: addan, la data 2009-11-10 10:45:53
...propun ca toti fumatorii sa nu mai posteze absolut nimic pe acest forum, veti vedea ca intreg topicul va fi golit de atei, gnostici, sau mai stiu e ce alte ciudatenii se cred...sau ma rog ,va ma ramane poate karpov ( nu poate fuma din cauze obiective)...
DE CE OARE ...fumatorii sunt in masa tagaduitori ai lui Dumnezeu ?
Ascult pareri pro si contra , eu am deasemena un raspuns, as vrea sa stiu ce parere au fumatorii...
Cum se "intampla" ca din "greseala" majoritatea covarsitoare ateista e donatoare benefica la "uzinele mortii" cum denumesc eu pe buna dreptate, fabricile de tigari...
Un obicei primitiv , copiat de la civilizatiile amerindiene , dar productiv pt. cimitire, doctori, si magnatii tutunului (superimbogatiti)...

Acum ce mai ai de spus "nene" gabi ic3, referitor la cei care se imbogatesc pe spinarea ta si a celor ca tine...NU MAI ESTI ASA DE REVOLTAT ? ...pai, sigur atunci cand esti donator onorific la "cea cu coasa" , pastrezi ciocul mic , si ataci in stanga si dreapta cum iti convine, credinta e perimata, slujitorii ei la fel, doar obiceiurile voastre pagane, sunt..."moderne"...

Addan daca-r fi sa ne luam dupa cat profit au fabricile de tigari ...inseamna ca sunt mai multi ateisti pe lume ....decat credinciosi.....

Fosta membra 9am.ro

48 mesaje

Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 20:03

nu vad nici o legatura intre fumat si credinta.EU SUNT SI FUMATOARE SI SUNT SI CREDINCIOASA,si ascult muzica metal si merg si la biserica atunci cand trebuie .Am citit si biblia si coranul si cartea lui enoh si mai multe si nu am gasit nici un pasaj sa ma opreasca s-au sa imi interzica sa fac toate astea si nimic care sa ma indemne sa omor oameni sa-i ingrop sub talpa casei .daca gasiti spuneti-mi si mieDar daca de dragul unei fete ,frumoasa blanda desteapta un nebun se apuca si ii omoara pe vecinii ei ce vina are fata ?nu vad nici o legatura intre credinta si razboaiele duse. CA ACEI CONDUCATOR INSETAT DE SINGE SI-A DORIT SA JUSTIFICE INTR-UN FEL RAZBOIUL asta e singura legatura.Si totul e posy bil datorita ignorantri.Inainte oamenii nu stiau cti si aveau o scuza,dar azi nucred ca mai exista o scuza ,ca oamenii repeta ca papagalii ce le spune un preot un pastor sau cine stie ce predicator ,cu cine stie ce interese ascunse ii indeamna pe oameni la tot felul de nazbitii si la tot felul de afirmatii .Nu tin partea fumatorilor si mie mi se pare un obicei prost,dar bunicul meu si sora lui au facut cancer la50 de ani si nu fumau si nici nu consumau alcool .Eu am facut cancer limfatic la50 de ani si m-am uitat pe niste studii iar fumatul nu constituie factor de risc.Bolnavele cu care ma intilnesc la spital la citostatice sunt majoritar nefumatoare.Apostolul Pavel in scrisoarea a 2a catre filisteni ,cred,scrie:Invatati ,invatati,invatati caci omul e cercetat de 2 feluri de ingeri care arata la fel de luminosi si care spun ca vin inNumele Domnului si nu-i puteti deosebi usor.Doar daca citi voi va veti da seama de devieri.Mult spor si sanatate maxima

sunt asa cum m-a creat Dumnezeu.Daca nu va place reclamati la birou de relatii cu publicul
addan

127 mesaje

Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 23:47

De la: alehin, la data 2009-11-10 19:18:06
De la: addan, la data 2009-11-10 10:45:53
...propun ca toti fumatorii sa nu mai posteze absolut nimic pe acest forum, veti vedea ca intreg topicul va fi golit de atei, gnostici, sau mai stiu e ce alte ciudatenii se cred...sau ma rog ,va ma ramane poate karpov ( nu poate fuma din cauze obiective)...
DE CE OARE ...fumatorii sunt in masa tagaduitori ai lui Dumnezeu ?
Ascult pareri pro si contra , eu am deasemena un raspuns, as vrea sa stiu ce parere au fumatorii...
Cum se "intampla" ca din "greseala" majoritatea covarsitoare ateista e donatoare benefica la "uzinele mortii" cum denumesc eu pe buna dreptate, fabricile de tigari...
Un obicei primitiv , copiat de la civilizatiile amerindiene , dar productiv pt. cimitire, doctori, si magnatii tutunului (superimbogatiti)...

Acum ce mai ai de spus "nene" gabi ic3, referitor la cei care se imbogatesc pe spinarea ta si a celor ca tine...NU MAI ESTI ASA DE REVOLTAT ? ...pai, sigur atunci cand esti donator onorific la "cea cu coasa" , pastrezi ciocul mic , si ataci in stanga si dreapta cum iti convine, credinta e perimata, slujitorii ei la fel, doar obiceiurile voastre pagane, sunt..."moderne"...

Addan daca-r fi sa ne luam dupa cat profit au fabricile de tigari ...inseamna ca sunt mai multi ateisti pe lume ....decat credinciosi.....

...ai dreptate...asa si este ! ...incepe sa se faca lumina...

777
Ic3

922 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 11 Noiembrie 2009, ora 11:13

De la: alehin, la data 2009-11-10 18:48:59
De la: Ic3, la data 2009-11-10 07:44:41Mda

Uite de-aici ....legatura cu prefectura .....
Addan l-a vazut pe Ic3 ca fumeaza ..... pe forum si ...afuma peretii ...si de-abia am zugravit ...

Mai nasol e ca sau scumpit firar ale dracu de tigari..

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
addan

127 mesaje

Postat pe: 11 Noiembrie 2009, ora 12:20

De la: Ic3, la data 2009-11-11 11:13:42

Addan l-a vazut pe Ic3 ca fumeaza ..... pe forum si ...afuma peretii ...si de-abia am zugravit ...

...pai, ...cui credeai ca apartin ?...lui Sfantu' Sisoe ?

777
Ic3

922 mesaje

Postat pe: 11 Noiembrie 2009, ora 14:01

Americanii detin monopolul..

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 11 Noiembrie 2009, ora 14:06

De la: Ic3, la data 2009-11-11 14:01:45Americanii detin monopolul..
Detin pe naiba. Ca erau pline marginile drumurilor la noi cu frunze de tutun la uscat., Nu stiu cum mai e acum.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 11 Noiembrie 2009, ora 14:07

De la: Ic3, la data 2009-11-11 11:13:42

Fumeaza si tu virtual. Dar nu face exces.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
cifobrien

128 mesaje
Postat pe: 11 Noiembrie 2009, ora 14:51

Avem si noi ateii nevoie de un drog daia fumam :))
Din cele trei droguri legale :Religie Alcool si Nicotina am ales si noi unu care nu ne intuneca prea mult mintile doar plamanii:))

Ic3

922 mesaje

Postat pe: 11 Noiembrie 2009, ora 21:17

Macar asa sa fac abuz..ca in realitate nu imi mai ajunge bugetul alocat acestei distractii..

Ic3

922 mesaje

Postat pe: 11 Noiembrie 2009, ora 21:21

De la: cifobrien, la data 2009-11-11 14:51:25Avem si noi ateii nevoie de un drog daia fumam :))
Din cele trei droguri legale :Religie Alcool si Nicotina am ales si noi unu care nu ne intuneca prea mult mintile doar plamanii:))

Intradevar..din punct de vedere tabagic creierul meu scoate fum. ..nu din alte cauze..

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 11 Noiembrie 2009, ora 22:34

De la: Ic3, la data 2009-11-11 21:17:47Macar asa sa fac abuz..ca in realitate nu imi mai ajunge bugetul alocat acestei distractii..

Daca tot fumezi ....o sa-ti amenajam un coltz in afara forumului dotat cu stingator ...scrumiera cu nisip .....ca dupa aia daca fumezi pe forum nu ne mai vedem om cu persoana .....mai vin si altii cu tamaie ...
.Eu de exemplu aprind betisoare parfumate .....

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 11 Noiembrie 2009, ora 22:35

Sau cand n-ai ce sa spui ...aprinzi si tu ...o tzigara .....

Ic3

922 mesaje

Postat pe: 12 Noiembrie 2009, ora 17:36

Mda

Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 08:57

Ioan 8 ,32. Și veți cunoaște adevărul, iar adevărul vă va face liberi.
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 09:12

De la: tutenes, la data 2009-12-14 08:57:02video.google.com/videoplay?docid=3833690911720856562&ei=ROElS77g...] tu ai vizionat filmul??? detaliaza te rog,ce parere ti-a facut,ce ai inteles si care crezi ca-i realitatea,unde e fictiune,unde-i manipulare ???parerea mea este ca e o manipulare grosolana a celor slabi de inger,in special a indoctrinatilor religiosi,un om care judeca un pic macar nu da crezare aberatiilor din aceste filme trase de par si facute de oameni care urasc din adancul sufletelor lor pe cei de alta credinta decat ei,totul este o mizerie manipulatorie si mincinoasa,sincer,nu as recomanda asemenea filme nici macar dusmanilor mei

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 12:10

De la: florinpreda999, la data 2009-12-14 09:12:02
De la: tutenes, la data 2009-12-14 08:57:02video.google.com/videoplay?docid=3833690911720856562&ei=ROElS77g...] tu ai vizionat filmul??? detaliaza te rog,ce parere ti-a facut,ce ai inteles si care crezi ca-i realitatea,unde e fictiune,unde-i manipulare ???parerea mea este ca e o manipulare grosolana a celor slabi de inger,in special a indoctrinatilor religiosi,un om care judeca un pic macar nu da crezare aberatiilor din aceste filme trase de par si facute de oameni care urasc din adancul sufletelor lor pe cei de alta credinta decat ei,totul este o mizerie manipulatorie si mincinoasa,sincer,nu as recomanda asemenea filme nici macar dusmanilor mei

Dincolo de manipularea pe care o insinuezi , mitul sumerian privind evolutia exista , iar hitler marx si engels s-au inspirat din plin din darwin .
Apropo,de unde ai tras concluzia ca cei care au facut filmul urasc din adancul sufletului pe cei de alte credinta decat ei ?

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 07:59

TUTENES,MA INTREBI DE UNDE AM TRAS CONCLUZIA CA ACEST FILM ESTE FACUT DE FANATICI SI INTOLERANTI??? INSEAMNA CA NU TE-AI UITAT ATENT SAU ESTI PARTINITOR,IN FILM SUNT INCRIMINATE TOATE RELIGIILE VECHI,NUMAI CEA CRESTINA ,NU,ATUNCI.......???NU SPUN MAI MULTE CA N-AR AVEA SENS SA DEZVOLT UN SUBIECT DE DOI LEI

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 08:03

De la: florinpreda999, la data 2009-12-15 07:59:45TUTENES,MA INTREBI DE UNDE AM TRAS CONCLUZIA CA ACEST FILM ESTE FACUT DE FANATICI SI INTOLERANTI??? INSEAMNA CA NU TE-AI UITAT ATENT SAU ESTI PARTINITOR,IN FILM SUNT INCRIMINATE TOATE RELIGIILE VECHI,NUMAI CEA CRESTINA ,NU,ATUNCI.......???NU SPUN MAI MULTE CA N-AR AVEA SENS SA DEZVOLT UN SUBIECT DE DOI LEI
toate religiile sunt false si aberante,numai credinta intr-un zeu inventat de costica cel mare este pura si reala,cam asta-i concluzia absurda care se subintelege din aceasta facatura ,caruia pompos i se atribuie titlul de film bine documentat,daca doresti sa afli adevarul nu vizionezi astfel de mizerii subculturale,OK ???

Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 19:04

De la: florinpreda999, la data 2009-12-15 07:59:45TUTENES,MA INTREBI DE UNDE AM TRAS CONCLUZIA CA ACEST FILM ESTE FACUT DE FANATICI SI INTOLERANTI??? INSEAMNA CA NU TE-AI UITAT ATENT SAU ESTI PARTINITOR,IN FILM SUNT INCRIMINATE TOATE RELIGIILE VECHI,NUMAI CEA CRESTINA ,NU,ATUNCI.......???NU SPUN MAI MULTE CA N-AR AVEA SENS SA DEZVOLT UN SUBIECT DE DOI LEI

Exagerezi in mod evident .
Uite nu s-a blamat religia mozaica , islamismul, samanismul, wicca , si buddhismul si lista poate continua .

Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 19:05

De la: florinpreda999, la data 2009-12-15 08:03:06
toate religiile sunt false si aberante,numai credinta intr-un zeu inventat de costica cel mare este pura si reala,cam asta-i concluzia absurda care se subintelege din aceasta facatura ,caruia pompos i se atribuie titlul de film bine documentat,daca doresti sa afli adevarul nu vizionezi astfel de mizerii subculturale,OK ???

Probabil esti fan zeitgeist ?

OprisVasile

570 mesaje

Postat pe: 23 Decembrie 2009, ora 23:44

De la: 9am114782, la data 2009-11-10 20:03:21nu vad nici o legatura intre fumat si credinta.EU SUNT SI FUMATOARE SI SUNT SI CREDINCIOASA,si ascult muzica metal si merg si la biserica atunci cand trebuie .Am citit si biblia si coranul si cartea lui enoh si mai multe si nu am gasit nici un pasaj sa ma opreasca s-au sa imi interzica sa fac toate astea si nimic care sa ma indemne sa omor oameni sa-i ingrop sub talpa casei .daca gasiti spuneti-mi si mieDar daca de dragul unei fete ,frumoasa blanda desteapta un nebun se apuca si ii omoara pe vecinii ei ce vina are fata ?nu vad nici o legatura intre credinta si razboaiele duse. CA ACEI CONDUCATOR INSETAT DE SINGE SI-A DORIT SA JUSTIFICE INTR-UN FEL RAZBOIUL asta e singura legatura.Si totul e posy bil datorita ignorantri.Inainte oamenii nu stiau cti si aveau o scuza,dar azi nucred ca mai exista o scuza ,ca oamenii repeta ca papagalii ce le spune un preot un pastor sau cine stie ce predicator ,cu cine stie ce interese ascunse ii indeamna pe oameni la tot felul de nazbitii si la tot felul de afirmatii .Nu tin partea fumatorilor si mie mi se pare un obicei prost,dar bunicul meu si sora lui au facut cancer la50 de ani si nu fumau si nici nu consumau alcool .Eu am facut cancer limfatic la50 de ani si m-am uitat pe niste studii iar fumatul nu constituie factor de risc.Bolnavele cu care ma intilnesc la spital la citostatice sunt majoritar nefumatoare.Apostolul Pavel in scrisoarea a 2a catre filisteni ,cred,scrie:Invatati ,invatati,invatati caci omul e cercetat de 2 feluri de ingeri care arata la fel de luminosi si care spun ca vin inNumele Domnului si nu-i puteti deosebi usor.Doar daca citi voi va veti da seama de devieri.Mult spor si sanatate maxima

Faptul ca nu vedeti nici o legatura intre fumat si credinta este pentru ca nu sunteti credincioasa ...ci doar practicati credinta de dragul credintei....se numeste bigotism , habotnicie.... deja dumneavoastra decideti CAND trebuie sa va duceti la biserica nu preotul sau altii.

Daca sunt de acord cu dv. in ceva anume este in faptul ca nu trebuie sa mergem asa ca vacile si boii dupa unul si altul doar pentru ca asa zice ala ....

Ca sa faci bine celui de langa tine nu trebuie sa crezi ca cineva s-a nascut din fecioara ....cat despre rationamentul dumneavoastra cum ca un criminal in serie care omoara dupa o marmota draguta nu stiu cate persoane doar pentru ca ii cazuse cu tronc modul de invelire a ciocolatei....e gresit pentru ca vedeti doar rezultatele ....vectorii va scapa insa si oarecum incercati sa ii subintelegeti....motivele pentru care aceea persoana omoara sunt deosebit de interesante : a fost abuzat , a fost fortat sa fie violent,a fost victima sau martor al unor crime,violuri,jafuri,etc....faptul ca i-a picat cu tronc marmota e irelevant daca era gay omora in numele meu sau pentru mine etc....

ca o adevarata bigota aruncati problema pe carca faptasului....este ca si cum ati zice unei victime :"ti-ai cautat-o!!! acuma descurcate !!!"....apoi va faceti cruce si mergeti mai departe ....

inca o remarca : nu exista conducatori insetati de sange , ba dimpotriva din ce am citit si vazut celor mai mari dictatori le e greu sa vada o executie , natura noastra nu este una pornita pe crime , chiar si cel mai mare criminal are remuscari ( fie si in treacat spus daca tin doar de metoda)
sunt putine cazurile in care dictatorul a luat pe sus opozantul si l-a macelarit cu sange rece ....de ce sa te murdaresti cand poti sa fi inteligent si sa trimiti cateii.....si cei mai multi dictatori au ajuns dictatori prin inteligenta lor ( sa nu va inselati daca vi se spune ca Hitler a fost un criminal odios, el a fost si un om cu o deosebita inteligenta ,la fel si stalin la fel si ceausescu desi o sa ziceti ca ultimul era un bou ,cizmar etc....da dar inteligenta sa e una aplicata era inteligent in mutarile pe care le-a facut pe plan politic ....aflati cum a fost debarcat grupul ana pauker si o sa va mai luminati un pic despre asa zisul balalalu cizmarul ....)

....intotdeauna mi-au placut cei care citeaza din biblie ,toata lumea gaseste adevaruri,coduri,parabole,fabule,citate....din nefericire citatul respectiv nu cred ca e din biblie ( cred ca sunt 90% sigur ) exista insa un verset cu un sens echivalent in Epistola a doua către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel 11 cu 14 :"Nu este de mirare, deoarece însuși satana se preface în înger al luminii. " acelasi sens are si in epistola catre galateni 1 cu 8 :"Dar chiar dacă noi sau un înger din cer v-ar vesti altă Evanghelie decât aceea pe care v-am vestit-o - să fie anatema! "....

dupa cum observati destul de multe sensuri pentru cateva propozitii....

cat despre boala dumneavostra multa sanatate trebuie sa stiti insa ca nu exista credinta fara incercare ....daca eu spun ca sunt destept de inghiata apele asta nu inseamna ca si in realitate este asa...singurul lucru care e important ,in opinia mea ,este sa gandesti...sa pui totul la indoiala....

un mare fizician spunea catre sfarsitul vietii sale ca in toata munca sa de cercetare inca de la inceputurile ei a avut un sentiment ca toate acele descoperiri pe care le-a facut au fost puse acolo in fata sa pentru ca el sa le faca ...

Numai bine si sper ca nu v-am deranjat cu franchetea mea.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 24 Decembrie 2009, ora 17:38

dragi forumisti : CRACIUN FERICIT SI LUMINOS !

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 24 Decembrie 2009, ora 23:57

De la: 9am114782, la data 2009-11-10 20:03:21nu vad nici o legatura intre fumat si credinta.EU SUNT SI FUMATOARE SI SUNT SI CREDINCIOASA,si ascult muzica metal si merg si la biserica atunci cand trebuie .Am citit si biblia si coranul si cartea lui enoh si mai multe si nu am gasit nici un pasaj sa ma opreasca s-au sa imi interzica sa fac toate astea si nimic care sa ma indemne sa omor oameni sa-i ingrop sub talpa casei .daca gasiti spuneti-mi si mieDar daca de dragul unei fete ,frumoasa blanda desteapta un nebun se apuca si ii omoara pe vecinii ei ce vina are fata ?nu vad nici o legatura intre credinta si razboaiele duse. CA ACEI CONDUCATOR INSETAT DE SINGE SI-A DORIT SA JUSTIFICE INTR-UN FEL RAZBOIUL asta e singura legatura.Si totul e posy bil datorita ignorantri.Inainte oamenii nu stiau cti si aveau o scuza,dar azi nucred ca mai exista o scuza ,ca oamenii repeta ca papagalii ce le spune un preot un pastor sau cine stie ce predicator ,cu cine stie ce interese ascunse ii indeamna pe oameni la tot felul de nazbitii si la tot felul de afirmatii .Nu tin partea fumatorilor si mie mi se pare un obicei prost,dar bunicul meu si sora lui au facut cancer la50 de ani si nu fumau si nici nu consumau alcool .Eu am facut cancer limfatic la50 de ani si m-am uitat pe niste studii iar fumatul nu constituie factor de risc.Bolnavele cu care ma intilnesc la spital la citostatice sunt majoritar nefumatoare.Apostolul Pavel in scrisoarea a 2a catre filisteni ,cred,scrie:Invatati ,invatati,invatati caci omul e cercetat de 2 feluri de ingeri care arata la fel de luminosi si care spun ca vin inNumele Domnului si nu-i puteti deosebi usor.Doar daca citi voi va veti da seama de devieri.Mult spor si sanatate maxima

Foarte grav !!! Ai 2 vicii care iti vor crea mari probleme,in viitor, in ceea ce priveste sanatatea !

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 24 Decembrie 2009, ora 23:58

UN CRACIUN FERICIT !!!

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 25 Decembrie 2009, ora 06:24

CRACIUN FERICIT SI LUMINOS !

OprisVasile

570 mesaje

Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 11:28

De la: nastasemihail, la data 2009-11-11 14:06:56
Detin pe naiba. Ca erau pline marginile drumurilor la noi cu frunze de tutun la uscat., Nu stiu cum mai e acum.

interesant mod de a face o discutie si mai interesanta aveti ....la inceput spuneti raspicat ca americanii nu mai au monopolul ca pe sfarsit ( APROAPE IN ACEIASI PROPOZITIE !!!!!!!!!!!) sa spuneti ca nu mai stiti cum e azi .....

acele frunze la uscat pe care le vedeati domnia voastra pe marginea drumului erau pentru productia interna de carpati bucegi snagov etc ....

norme europene au scos de pe piata aceste firme din motive de ( ATENTIE !) siguranta sanatatii....ce tinea nu de modul si mediul in care erau fabricate ci de ( HOLBATI OCHII VA ROG ) calitatea tutunului ....va sa zica ala care era uscat pe garduri era si urinat de caini pe la garduri ....

as mentiona aici in treacat faptul ca un glont de kalashnikov are acelasi calibru ca si tigareta dintr-un motiv destul de simplu , pe timp de razboi fabricile de tutun se transformau in fabrici de munitie , faptul ca prin filme vedeti cum in primul si al doilea razboi mondial mai ales cereau unii de la altii tigari tine si de faptul ca unii fumau mai mult si altii mai putin iar ratiile erau foarte mici dar mai ales pentru ca fabricile de tutun produceau alt fel de tigarete unele fara filtru care nu erau pe placul nici unui soldat ....
faptul ca noi nu mai avem fabrici de armament spune foarte multe despre cat de cretini suntem si dovedim inca odata ca romanul e fratele mai prost al codrului sau mai bine zis suntem prosi ca scandura de la gard....

A posta pe forum este o libertate ....a nu jigni prin formulari este ( din nefericire ) o obligatie cam greu de respectat ....previzualizarea uneori ajuta

multa bafta .

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 11:54

De la: Opris_Vasile123, la data 2009-12-26 11:28:24
De la: nastasemihail, la data 2009-11-11 14:06:56

interesant mod de a face o discutie si mai interesanta aveti ....la inceput spuneti raspicat ca americanii nu mai au monopolul ca pe sfarsit ( APROAPE IN ACEIASI PROPOZITIE !!!!!!!!!!!) sa spuneti ca nu mai stiti cum e azi .....

acele frunze la uscat pe care le vedeati domnia voastra pe marginea drumului erau pentru productia interna de carpati bucegi snagov etc ....

norme europene au scos de pe piata aceste firme din motive de ( ATENTIE !) siguranta sanatatii....ce tinea nu de modul si mediul in care erau fabricate ci de ( HOLBATI OCHII VA ROG ) calitatea tutunului ....va sa zica ala care era uscat pe garduri era si urinat de caini pe la garduri ....

as mentiona aici in treacat faptul ca un glont de kalashnikov are acelasi calibru ca si tigareta dintr-un motiv destul de simplu , pe timp de razboi fabricile de tutun se transformau in fabrici de munitie , faptul ca prin filme vedeti cum in primul si al doilea razboi mondial mai ales cereau unii de la altii tigari tine si de faptul ca unii fumau mai mult si altii mai putin iar ratiile erau foarte mici dar mai ales pentru ca fabricile de tutun produceau alt fel de tigarete unele fara filtru care nu erau pe placul nici unui soldat ....
faptul ca noi nu mai avem fabrici de armament spune foarte multe despre cat de cretini suntem si dovedim inca odata ca romanul e fratele mai prost al codrului sau mai bine zis suntem prosi ca scandura de la gard....

A posta pe forum este o libertate ....a nu jigni prin formulari este ( din nefericire ) o obligatie cam greu de respectat ....previzualizarea uneori ajuta

multa bafta .

Well, suma viciilor trebuie să rămână constantă...n'așa?!

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 13:23

Israelul vrea să caracterizeze drept infractiune penală detinerea Noului Testament

Tulburati si nelinistiti sunt crestinii de un proiect de lege propus de Israel, prin care, asa cum ei se tem si denuntă, detinerea Noului Testament va deveni infractiune penală, care se va pedepsi cu închisoare de un an. Această nouă lege propusă constituie o prelungire a legislatiei în vigoare împotriva prozelitismului si este în studiu la comisia legislativă a Knesetului (Parlamentul Israelului).

Clarence Wagner, un bun crestin care trăieste în Ierusalim si care este membru al organizatiei religioase ‘‘Punti pentru Pace”, declară: ”Proiectul de lege va face ilegale textele care pot fi considerate unelte ale prozelitismului; faptul de a avea acasă la mine Noul Testament poate fi interpretat de anumite cercuri drept o intentie a mea de a converti evreii. Asemenea legi constituie o amenintare pentru statul evreu si pentru democratie”.

Crestinii asteaptă reactia Camerei împotriva acestui proiect de lege, chiar dacă nu ignoră faptul că partidele religioase si-au sporit puterea în Kneset după ultimele alegeri si că dispun acum de 23 de locuri, având posibilitatea să formeze sau să dizolve orice guvern de coalitie.

stejerean_vasile

672 mesaje
Oras: Bistrita

Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 05:52

cum ar spune unii... am intrat in zodia Varsatorului, din punct de vedere planetar. de aici darele de stiinta care abunda pe la noi...2. a cauta logica si ratiunea in viata noastra, este o idee bizara, deoarece spatiul nostru mintal este nelimitat si nu vom gasi nici o logica... au murit generatii de filozofi, incercand sa inteleaga ceva, pana la urma nu au inteles, au facut notite si ne-au abstractizat si mai tare orizonturile. 3. credinta la oameni(nu cea crestina, ci credinta primitiva) s-a nascut odata cu ratiunea si moralitatea. Omul a incercat sa se defineasca prin ratiune, ca o creatie a naturii Divine. Acum a ajuns atat de "destept" incat incearca sa se redefineasca. Doar ca va esua si de data asta. Asta este, suntem inca primitivi din acest punct de vedere...

Omerta Vision
Pagini: << 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ateism si motivatii impotriva religiei.Logica si Ratiune existentiala.
Mergi la: