back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ateism si motivatii impotriva religiei.logica si ratiune existentiala.

Pagini: << 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 >> Sari la pagina:

Ic3

922 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 08:41

Interesant punct de vedere..

Sunt intradevar trist...Dar..IDEEA centrala a acestui thread nu face obiectul invectivelor de care abuzezi la fiecare postare.Nu iti cere nimeni sa fii contra.Nu doreste nimeni ca tu..cel (cea) care ne esti net superior (a)in a emite ipoteze argumentand LOGIC mentalitatea conform careia esti esti indreptatit (a)..sa arunci cu venin in stanga si dreapta..Nu iti cere nimeni sa defaimezi vreun crez sau sa te aliezi cu nestiinta in care inotam noi..ignorantii si semidoctii acestei lumi.Vina de care se vorbeste nu este asa cum sustii..o vina fictiva..Este cel putin VIZIBILA.Iar coerenta oratoriei deviaza constient de la subiectul de baza.Ceri raspunsuri...Dar te intreb...Ai fost capabil sa raspunzi vreunei intrebari fara sa DEMONSTREZI cat esti de LOLO si cat de academic te poti adresa fiecaruia dintre noi?

De unde pana unde ai dedus ca ce ma f**e pe mine este de unde bei tu apa..si ca..daca iti place sa ingurgitezi o canditate mare de halucinogene are importanta..?

Ei bine..Nu are si nici nu va avea vreodata .Recunosc impotenta filozofiei pe care pune accent mizerabila mea existenta.Asa cum recunosti in noi pe cei care se opun evolutiei conform careia aperi ceva ce dauneaza prostilor si refulatilor de aici sau de aiurea.Te deranjeaza ca mirosim intentia..de care se folosesc cei ca tine spre a mentine jugul si a se folosi de ignoranta..pentru a zdrobi ignoranta daca nu se pot folosi de ea....Ori este prea mult sa recunosti asta?

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
Ic3

922 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 09:04

Apropo de intrebarea...Intrebare cinstita
De cand porcii cu miros de troaca sunt artizanii progresului?
Raspuns: De cand nebunii au voie sa umble fara camasa de forta.De cand mincinosii fura si traiesc pe spatele prostimi ce zace ingropata in ignoranta cu ajutorul celor care dovedesc in continuare ca nu vor sa traiasca altfel.
Pot sa dezvolt...dar pe moment nu imi vine..!

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
Eu_insumi

63 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 09:45

Esti trist, ah, vai, priviti biata mimoza cutremurata de atacul obscurantismului, cum ii palpita ei gaoaza intelectuala de grija propasirii natiei... Pai de ce sa fii trist, prove me wrong. Arata onor sotzietatzii ca stii ce vorbesti.
Convenabil sa faci nebun pe cine te scutura ca sa se auda sunetul de tinichea intelectuala ieftina si a ta si a alorlalte scursuri, si-mi dau seama perfect ce bine v-am picat, ca sarea pe rana. Merci, si tie, si tarfei cu frustrari ieftine Horus, si onanistului fara obiect de activitate Karpov, si tuturor restului ticalosilor cu botul plin de cacat si cu pretentii goale de continut ca reprezentati voi nush ce pe scara ratiunii si culturii. Reprezentati o basina cu filtru a lui Marx: nu pute dincolo de pantalonii unde e trasa. Nu-ti place ce spun, PROVE YOUR NICE SYSTEM RIGHT, pata de diaree pe obrazul natiei ce esti. N-am inteles ce atatea ezitari la o intrebare simpla, daca fara "inteligenta" voastra cu raza asa mare de actiune ar muri progresul in societate. Scursuri jalnice !
Apropos, tu si "intrebari cinstite", infirm trist ce esti... de cand pot constiintele specializate in semanat ura, minciuna, falsa stiinta si autoidolatrie sa puna intrebari cinstite ? A fost suficient sa isi vada cacanaria pusa in dificultate, si neumpluta de falusi Horus stia deja cu ce s-a ocupat maica-mea, draga de ea, cum vede ratiunea cu luminitele ei pana si in CV-ul unor persoane pe care n-are de unde le cunoaste. Tu insuti, si toti cretinii cu botul plin de cacat de aici, aveti o singura chestie "telectuala" de care sunteti in stare - va autoparfumati cu maclavais de fiinte evoluate, insultati, generalizati anapoda, va declarati lezati in numele nobilelor idealuri si cand va ia careva la bani marunti care-s nobilele idealuri si va zice ia hai, enlighten us, ratusca pretioasa a baltii progresului (lol) va apuca nervii si va cedeaza printzipurile.
TE-AM MAI INTREBAT SI PANA N-O SA-TI POCNEASCA SORICUL DE RATAN TRIST NU TE SLABESC. CE-TI PASA CE STARE MENTALA AM EU SAU CE-I PASA TARFEI LESINATE DUPA PENIS HORUS CINE-I MAMA. CE LE PASA MORTILOR NEAMULUI LUI KARPOV CE FEL SUNT. Nu despre asta era discutia, jigodii infecte. Eu nu v-am intrebat cat pix de camionagiu turc beat au luat mamele voastre tarfe pe centurile oraselor patriei ca sa va scoata in halul asta de ignoranti. Eu am fost cinstit si v-am dat o sansa. Ati zis ca stiti chestii coerente despre filosofie si ratiune. Pai crush my foolish self, ce vreti, sa rada de voi toti credinciosii ca v-a dat sah mat unul care conform definitiei voastre e demn de camasa de forta. Pai daca nu stii sa raspunzi, adunatura de sloboz de pe faianta ce esti, de unde pretinzi atata respect ? Asa te-au invatat mortii ma-tii aia nesimtiti, sa pretinzi fara sa reprezinti ? Bravo. N-am inteles cum de mai ai obrazul sa atingi tastatura, ratatule. Si tu si astialalti - bile de cacat legate de gleznele natiei. Care progres, ce ratiune.

Ic3

922 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 13:10

constiintele specializate in semanat ura, minciuna, falsa stiinta si autoidolatrie?

insultati, generalizati anapoda, va declarati lezati in numele nobilelor idealuri?

TE-AM MAI INTREBAT SI PANA N-O SA-TI POCNEASCA SORICUL DE RATAN TRIST NU TE SLABESC. CE-TI PASA CE STARE MENTALA AM EU SAU CE-I PASA TARFEI LESINATE DUPA PENIS HORUS CINE-I MAMA. CE LE PASA MORTILOR NEAMULUI LUI KARPOV CE FEL SUNT.

Nu imi pasa mai retard scuipat si clonat dupa masturbare...Mi se falfaie si mi se rupe in cate locuri vrei tu...de tine si de cei asemeni tie.Nu dau apa la moara isteriei si nu ma cobor la nivelul conform caruia te crezi indreptatit sa judeci pe oricine si in modul infect in care o faci.Ce nobile idealuri ai tu..de inveninezi atmosfera cu polologhia asta de schizofren lovind in toti si toate?De unde dracu ai aparut cu ideologia asta de retard scapat din lanturile cine stie carei secte de oligofreni violatori de babe?Carei tagme servesti si caror scopuri te-ai dedicat de cauti cu atata disperare raspunsuri intr-un loc in care nimeni nu-ti acorda atentie..decat ca sa raspunda injuriilor si fantasmelor care te bantuie cand nu te masturbezi in fata calculatorului..dupa ce ai descarcat scene xx in care apare mata penetrata de vre-un hodorog miliardar..Ce te face sa refulezi cu furia-ti vizibila atata ura si atat sarcasm..Sa inteleg ca ai fost abandonat in vre-un prezervativ inainte de a ajunge in eprubeta?

Daca da..scuze....Esti demn de mila...nu de dispretul scursurilor care iti sustin existenta...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 14:52

...ce faci conasule, te-ai hotarat sa darami sandramaua !? dupa ciomageala ce le-ai administrat-o p-aici ,cat erau ei de constipati ,instant situatiunea le-a devenit de-a dreptu' cufuroasa, iar fandaxiile flatulante au detonat cu toata forta-n izmenele patate cu zdrefelutele de pana acum, incat, iata , izul bate pana hat departeeeeee !
Si chiar dac-ai fost ferm convins pezevenchule,ca izurile diafanelor n-au sa depaseasca incinta tururilor de itari din dotare, iacata, distractia-i maxima conasule, ma dezintegrez, prafsi pulbere ma fac d-atata ras si-mi tin de bracinari sa nu-mi pierd nadragii, asa ca; tine-o tot asa 1...spectacol extra mai ceva decat pe la Moulin Rouge la final de fresh cancan !...
Gabi, ui' D'na , zaiafet cu lautari, circarie-n iarmaroc nu alceva, @"Eu_insumi se angajeaza solemn sa procure legitimatii de acces la biblioteca grupului"ateu" ce-asteapta in antreu !...
Pai bine mai ateilor, voi o zguduiti cu respectivu' la greu dar nu-i puteti trage o-njuratura materiei din care-i creat?...Hai, ce-asteptati ,ca doar si voi ca si el ocupati un loc spatiu mai mult ori mai putin cu folos conasilor, ...ce starea mea de agregare !...

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 15:00

Pentru retardatul de serviciu El_insusi ,domnu Doktor !

PARANOICULUI !!!

""Personalitatea histrionică manifestă un comportament dramatic și intens exprimat (ca și cum ar juca pe o scenă invizibilă). Având stima de sine scăzută, caută permanent atenția celor din jur prin toate mijloacele posibile: intonație, tonul vocii, vestimentație. Discursul lor este mai degrabă emoțional decât rațional, și au tendința de a face exagerări și de percepe extrem persoanele (fie idealizează, fie depreciază). Capacitatea de autoobservare și autoevaluare este foarte scăzută. ""

COPROLALIE - COPROFAGIE

"Personalitatea hiperperseverentă se distinge prin perseverența anormală a afectelor. La personalitățile medii, afectele odată declanșate se estompează: la hiperperseverenți, ele se estompează mult mai încet iar ecoul lor este mai profund.Consecințele vor fi susceptibilitatea extremă, capacitatea de a se simți vizat sau jignit extrem de ușor. Ei vor fi definiți de cei din jur drept “ranchiunoși”, “oameni care nu iartă și nu uită”. Hiperperseverenții sunt dornici de prestigiu personal (prestigiul sau realizările grupului nu înseamnă mare lucru pentru ei, oricum nu sunt personalități de grup). Afectele care persistă timp îndelungat pot ajunge să domine gândirea, astfel încât duc la idei fixe obsesive. ""

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 15:05

Tot pentru El _ INSUSI

COPROLALIE = Tendinta patologica de a folosi cuvinte obscene ,scabroase,limbaj ordurier,scatologie

Sindromul lui Tourette

Afectiune neurologica cronica rara caracterizata prin existenta unor ticuri, insotite sau nu de coprolalie (emisia de cuvinte murdare) si de ecolalie (repetarea unor frdgmente de cuvinte sau de fraze). Originea sindromului lui Gilles de La Tourette este inca prost cunoscuta; ea ar fi o hiperactivitate a sistemelor dopaminergice. Caracterul familial al bolii nu este exceptional. Ticurile apar in mod obisnuit intre 2 si 10 ani, cu o neta predominanta la sexul masculin. Ele se repeta adesea...

TRATAMENT CU HALOPERIDOL

Compozitie Fiecare fiola (1 ml) contine 5 mg haloperidol. Actiune terapeutica Haloperidol este un neuroleptic major, incadrat in grupa derivatilor butirofenonici. Are proprietati antipsihotice si antiemetice si, de asemenea, reduce agitatia psihomotorie. Indicatii Tulburari insotite de agitatie psihomotorie: manie, dementa, oligofrenie, psihopatie, schizofrenie acuta si cronica, alcoolism. SINDROMUL LUI TOURETTE , Halucinatii in schizofrenia acuta si cronica, paranoia si confuzie acuta

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 15:10

De la: karpov, la data 2009-09-21 15:05:29Tot pentru El _ INSUSI

COPROLALIE = Tendinta patologica de a folosi cuvinte obscene ,scabroase,limbaj ordurier,scatologie

Sindromul lui Tourette

Afectiune neurologica cronica rara caracterizata prin existenta unor ticuri, insotite sau nu de coprolalie (emisia de cuvinte murdare) si de ecolalie (repetarea unor frdgmente de cuvinte sau de fraze). Originea sindromului lui Gilles de La Tourette este inca prost cunoscuta; ea ar fi o hiperactivitate a sistemelor dopaminergice. Caracterul familial al bolii nu este exceptional. Ticurile apar in mod obisnuit intre 2 si 10 ani, cu o neta predominanta la sexul masculin. Ele se repeta adesea...

TRATAMENT CU HALOPERIDOL

Compozitie Fiecare fiola (1 ml) contine 5 mg haloperidol. Actiune terapeutica Haloperidol este un neuroleptic major, incadrat in grupa derivatilor butirofenonici. Are proprietati antipsihotice si antiemetice si, de asemenea, reduce agitatia psihomotorie. Indicatii Tulburari insotite de agitatie psihomotorie: manie, dementa, oligofrenie, psihopatie, schizofrenie acuta si cronica, alcoolism. SINDROMUL LUI TOURETTE , Halucinatii in schizofrenia acuta si cronica, paranoia si confuzie acuta

addan

127 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 15:14

De la: karpov, la data 2009-09-21 00:54:45
De la: addan, la data 2009-09-21 00:30:29
De la: alehin, la data 2009-09-20 20:26:28Ba .....interhaluceal(apropo te crezi dastept?)....alias Tu _ insuti ....dupa ce te tratezi ....promiti ca pleci ...? Sau vrei sa-ti comandam o camasa din-alea cu maneci luuuungi luuuungi ...care se leaga la spate ....?

....ai"scapari" grave don'soara ! ...am avut dreptate atunci cand ti-am localizat adresa din mahalaua cu pricina .
Dupa cum se vede nu ai evoluat deloc, revenind cu acelasi vocabular vulgar ce devoaleaza ( ca sa folosesc un cuvant "distept",sac! ) caracterul tau impotmolit in promiscuitate morala...Acelasi mod de adresare , aceeasi "abordare stiintifica" care (nu-i asa ?) "infrumuseteaza" acest topic...

...si nu ne mai obosi cu "retorica" dumitale...pastreaz-o pt. o cauza mai buna. Trust my, nu se merita sa te jertfesti gratis pe "altarul" necredintei...

Mai tataie ,daca esti prost ,stai acasa ! Tu chiar nu ai citit ce a scris nebunul de serviciu ,inainte de a raspunde Alehin ? Daca unui nebun trebuie sa-i raspunzi normal ,te inseli -citeste mai intai si dupa aia da-ti cu parerea !
Sau si tu gandesti ca nebunu de serviciu -nu m-ar mira avand in vedere ca cititi acelasi gen de maculatura scrisa de omul din pestera acum cateva mii de ani!

...flacaiandru dus cu pluta carele esti, am citit tot ce a a scris fiecare, sezi cumintel in banca matalutza si i-a lectii , asa cum se cuvine, daca ti-a placut mai mult sa tragi din tigara in afara scolii decat sa faci carte este doar vina ta. Nu te da mare la apa mica fiindca esti doar o musca care poate fi strivita imediat de cei pe care incerci tu "sa-i pui la punct" . Vezi bine ca te-am prins cu chilotii in vine atunci cand o faceai pe marele "ainstain" ,mai tarziu te credeai insusi un dumnezeu pe pamant , cine e dus cu sorcova ? Nu cumva matalutza ?
Suferi de depresie cumva ? Se trateaza baiatu' lu tataie...se trateaza...
Acum ia la taica o pauza si treci la somnic ca face bine la intelect .

777
Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 15:19

Sindromul lui Tourette

TRATAMENT CU HALOPERIDOL

Am stat si m-am gandit ca e mai bine sa-ti ofer un diagnostic clar la boala ta si un tratament -oricum te ajuta mai mult decat daca ti-as da definitia materiei -aceasta definitie ti-ar fi dat apa la moara ,ai fi considerat in continuare ca esti sanatos si boala ti s-ar fi agravat !
Sper ca in al 12 - lea ceas ai sa intelegi ca ai nevoie de un control psihiatric -mai ales ca ai primit acest sfat si de la un psiholog -care si-a dat seama ca nu e de competenta ei ci a medicului psihiatru .
Eu o sa incerc sa te menajez de acum incolo ,sper sa-ti revii si sa-mi multumesti !

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 15:24

Pentru Eu_Insumi

Există realmente maladia Gilles de la Tourette, regăsită în dicționare sub numele de coprolalie?

- Da. Gilles de la Tourette a publicat în 1885 Étude sur une affection nerveuse caratérisée par de l'incoordonation motrice, accompagnée d'echolalie et de coprolalie. Spre deosebire de coprolalia, să zicem, simplă, unde „discursul obscen“ caracterizează (după Freud) stadiul sadico-anal, sau de deteriorări mentale echivalente, în boala Gilles de la Tourette coprolalia are un caracter impulsiv, neclarificat. M-au interesat resorturile existențiale ale „discursului obscen“, dar structura romanului nu mi-a permis nici un fel de speculații de tip psihiatric. În volumul al doilea, sper să pot atinge mai direct această temă. De menționat și un aspect conex, de-a dreptul fascinant. Dacă ablutomania este în general explicată prin predominanța unui sentiment de culpabilitate, ablutofobia (termen inexistent în lucrările de psihiatrie) este în mod tacit considerată doar un semn de IMATURITATE CULTURALA. Documentându-mă pentru scrierea romanului cu pricina, am constatat că lucrurile nu sunt atât de simple. De regulă, persoanele care vorbesc „murdar“ sunt destul de murdare și la propriu, în sensul că sunt nespălate. Explicația murdăriei corporale s-ar afla într-un sindrom al lipsei de respect pentru sine însuși sau, în orice caz, într-o cronică neîncredere în sine. În fine, ar fi de adăugat precizarea că limbajul „tare“ (atât de iritant pentru recenzenții pudibonzi) se regăsește și în alte limbi vorbite astăzi. Să ne amintim, de exemplu, frecvența verbului to fu... și a nenumăratelor sale derivate în americana contemporană.

addan

127 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 15:45

De la: karpov, la data 2009-09-21 15:19:22

Sindromul lui Tourette

TRATAMENT CU HALOPERIDOL

Am stat si m-am gandit ca e mai bine sa-ti ofer un diagnostic clar la boala ta si un tratament -oricum te ajuta mai mult decat daca ti-as da definitia materiei -aceasta definitie ti-ar fi dat apa la moara ,ai fi considerat in continuare ca esti sanatos si boala ti s-ar fi agravat !
Sper ca in al 12 - lea ceas ai sa intelegi ca ai nevoie de un control psihiatric -mai ales ca ai primit acest sfat si de la un psiholog -care si-a dat seama ca nu e de competenta ei ci a medicului psihiatru .
Eu o sa incerc sa te menajez de acum incolo ,sper sa-ti revii si sa-mi multumesti !

...nu cumva e reteta pe care ti-a prescris-o tie doctorul ? Ce faci acum, dai diagnostice fara atestare ?...." ainstaine " cum le stii tu pe toate , manca-l-ar taica pe el da intelighent ce este el...

777
Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 15:53

De la: addan, la data 2009-09-21 15:14:20
De la: karpov, la data 2009-09-21 00:54:45
De la: addan, la data 2009-09-21 00:30:29
De la: alehin, la data 2009-09-20 20:26:28Ba .....interhaluceal(apropo te crezi dastept?)....alias Tu _ insuti ....dupa ce te tratezi ....promiti ca pleci ...? Sau vrei sa-ti comandam o camasa din-alea cu maneci luuuungi luuuungi ...care se leaga la spate ....?

....ai"scapari" grave don'soara ! ...am avut dreptate atunci cand ti-am localizat adresa din mahalaua cu pricina .
Dupa cum se vede nu ai evoluat deloc, revenind cu acelasi vocabular vulgar ce devoaleaza ( ca sa folosesc un cuvant "distept",sac! ) caracterul tau impotmolit in promiscuitate morala...Acelasi mod de adresare , aceeasi "abordare stiintifica" care (nu-i asa ?) "infrumuseteaza" acest topic...

...si nu ne mai obosi cu "retorica" dumitale...pastreaz-o pt. o cauza mai buna. Trust my, nu se merita sa te jertfesti gratis pe "altarul" necredintei...

Mai tataie ,daca esti prost ,stai acasa ! Tu chiar nu ai citit ce a scris nebunul de serviciu ,inainte de a raspunde Alehin ? Daca unui nebun trebuie sa-i raspunzi normal ,te inseli -citeste mai intai si dupa aia da-ti cu parerea !
Sau si tu gandesti ca nebunu de serviciu -nu m-ar mira avand in vedere ca cititi acelasi gen de maculatura scrisa de omul din pestera acum cateva mii de ani!

...flacaiandru dus cu pluta carele esti, am citit tot ce a a scris fiecare, sezi cumintel in banca matalutza si i-a lectii , asa cum se cuvine, daca ti-a placut mai mult sa tragi din tigara in afara scolii decat sa faci carte este doar vina ta. Nu te da mare la apa mica fiindca esti doar o musca care poate fi strivita imediat de cei pe care incerci tu "sa-i pui la punct" . Vezi bine ca te-am prins cu chilotii in vine atunci cand o faceai pe marele "ainstain" ,mai tarziu te credeai insusi un dumnezeu pe pamant , cine e dus cu sorcova ? Nu cumva matalutza ?
Suferi de depresie cumva ? Se trateaza baiatu' lu tataie...se trateaza...
Acum ia la taica o pauza si treci la somnic ca face bine la intelect .

Daca taceai filozof ramaneai !!!

"Personalitatea hiperperseverentă se distinge prin perseverența anormală a afectelor. La personalitățile medii, afectele odată declanșate se estompează: la hiperperseverenți, ele se estompează mult mai încet iar ecoul lor este mai profund.Consecințele vor fi susceptibilitatea extremă, capacitatea de a se simți vizat sau jignit extrem de ușor. Ei vor fi definiți de cei din jur drept “ranchiunoși”, “oameni care nu iartă și nu uită”. Hiperperseverenții sunt dornici de prestigiu personal (prestigiul sau realizările grupului nu înseamnă mare lucru pentru ei, oricum nu sunt personalități de grup). Afectele care persistă timp îndelungat pot ajunge să domine gândirea, astfel încât duc la idei fixe obsesive. ""

Eu_insumi

63 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 16:06

Ateul de moda veche (generatiile 70-80) era de obicei un personaj benign si simpatic. Faceai discutii de argumente cu el la cate-o petrecere. Ateul de pe atunci stia ca doctrina lui reprezinta o posibila legatura cu un sistem persecutor, care nu prea convenea nimanui, si, mai ales, era atent sa argumenteze dar sa nu jigneasca interlocutorul. In general, normele de buna conduita ale conversatiei erau respectate de ambele parti.
Astazi ateul este compus din raie, fantasme de proslavire si ignoranta si se gaseste pe toate drumurile. <
Wiki-singura-ta-cultura-pedia. Daca contrazici ce cred eu ca am inteles de acolo esti naspa.
Paralizie a robinetului cu laturi.
Personalitate pipernicita.
Ura.
Silogisme.
Cand vorbesti cu noi sa taci.
Nu gandesc. Urasc scoala, e absurda. Singura mea scoala sunt EU.
Ar trebui sa va... si sa va... (= urasc atat de tare ce mi-ati facut, mai ales ca nu mi-ati facut mai nimic, iar eu am nevoie sa urasc totusi ceva)
Segregare in societate.
Complexe de inferioritate, conduita pasiv-agresiva sau alteori delir de persecutie.
Cruciatii va urmaresc mamele sa le bage lancea in cur. N-aveti idee de ce pericol sunteti amenintati.
Inchizitorii care sunt religiosii o sa va arda gagicile la fofoloanca. (Nu sunt de vina ca-s impotent, rigid sentimental, considerat de femei un nene incapabil de o relatie; e de vina mediul dur in care am crescut, amenintat de tatal meu, pe care il reneg in ipostaza Tatal Nostru, si de fanaticii religiosi)
Popii sunt naspa = "ma supara taty ca-mi promitea bobo si ma ducea la scoala"
Daca Dumnezeu nu ne da ciocolata, Dumnezeu nu exista.
Sunt mai smecher ca toti, mama ce le-aam zis-o.
Tot ce spun eu e rational.
Singura vina pentru e a singurului vinovat contra.
Eu nu pot gresi.
Sunteti murdari. (= nu sunt vinovat ca mama ma plesnea cand faceam pishu pe mine, mama e o vaca dar nu-i pot spune).
De ce lasa Dumnezeu copiii sa moara de foame in Uganda (= sunt speriat rau de moarte)

Iata un norisor de fum din "cadelnitza" cu care ateii imput societatea, tamaind altarul zeitei lor favorite, Minerva. In rest, daca-i scuturati, veti descoperi euri umflate si vieti anoste.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 16:23

De la: mytcor, la data 2009-09-21 14:52:05 ...ce faci conasule, te-ai hotarat sa darami sandramaua !? dupa ciomageala ce le-ai administrat-o p-aici ,cat erau ei de constipati ,instant situatiunea le-a devenit de-a dreptu' cufuroasa, iar fandaxiile flatulante au detonat cu toata forta-n izmenele patate cu zdrefelutele de pana acum, incat, iata , izul bate pana hat departeeeeee !
Si chiar dac-ai fost ferm convins pezevenchule,ca izurile diafanelor n-au sa depaseasca incinta tururilor de itari din dotare, iacata, distractia-i maxima conasule, ma dezintegrez, prafsi pulbere ma fac d-atata ras si-mi tin de bracinari sa nu-mi pierd nadragii, asa ca; tine-o tot asa 1...spectacol extra mai ceva decat pe la Moulin Rouge la final de fresh cancan !...
Gabi, ui' D'na , zaiafet cu lautari, circarie-n iarmaroc nu alceva, @"Eu_insumi se angajeaza solemn sa procure legitimatii de acces la biblioteca grupului"ateu" ce-asteapta in antreu !...
Pai bine mai ateilor, voi o zguduiti cu respectivu' la greu dar nu-i puteti trage o-njuratura materiei din care-i creat?...Hai, ce-asteptati ,ca doar si voi ca si el ocupati un loc spatiu mai mult ori mai putin cu folos conasilor, ...ce starea mea de agregare !...

de ce m-ai bagat iar in troaca asta @mytcor cind tocmai m-am bucurat ca m-am scos ,pe motivul ca "inteleptul cedeaza primul " ? e clar ca nimeni nu poate Convinge pe nimeni de nimc ,caci fiecare are deja propria convingere,iar ce se-ntimpla aici e un concurs de injuraturi ....o fi distractiv,da' mie nu-mi place !

Eu_insumi

63 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 16:25

Eu cred ca greseala ta, daca exista una, este sa socoti ca religia sau stiinta ar fi in indiferent ce fel probleme de "convingere". Ambele sunt probleme de explorare a limitelor si necesitati personale. Ori este evident ca personajele din tabara atee nu doresc de fapt sa exploreze nimic si nu au nici o pornire sincera sa afle ceva. Ei sunt multumiti sa se inchida in propriile pozitii si in loc sa-si faca din stiinta un instrument de explorare, recurg la ea ca la argumentul "magister dixit". Asta duce la diagnosticul "nulitate umana" si e o problema ce ar putea face nu numai religia ci si orice comunitate umana cu ei - raspunsul meu e ca atata vreme cat stau cuminti sunt ok, dar de obicei devin vocali, isi inventeaza dreptul de a se declara deranjati de orice si ca urmare ajung un balast social. Progresul autentic nu este generat de oamenii care-si dau raspunsuri prea rapide si automultumitoare in interiorul unui sistem. Daca ar respecta cunoasterea autentica, acest soi superficial de doctrinari ar accepta beneficiile imense aduse stiintei de oameni profund religiosi din toate timpurile. Preocuparea lor "sincera" sa anuleze aceste merite dovedeste, prima din multe altele, o penibila ingustime a mintii. Un om sincer interesat de binele comun nu-si face atatea probleme cine e cel care a impins frontiera mai departe sau ce gandeste despre Dumnezeu. Desigur, e o tragedie la fel de mare situatia fanaticului religios, un om care uita principiile fundamentale ale religiei si se leaga de homosexuali (ca si cum curvia hetero e o virtute, nu tot un pacat...) sau in general uita de povestea cu "cine are dreptul sa ridice primul piatra". Acest soi e ceva mai putin periculos decat ateul militant intrucat de obicei are o portita sa foloseasca (chiar si asa, ingust) religia ca instrument de autoexplorare, insa vehiculeaza, ca si ateii cretini, o cantitate imensa de balast. Poate ca raul cel mai mare facut si de unii si de altii nu sta in faptele lor (e loc comun ca cei mai vocali sunt si cei mai fricosi cand e de trecut la fapte) ci in mostenirea uriasa de cuvinte moarte pe care o lasa societatii.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 16:32

De la: Ic3, la data 2009-09-21 13:10:19constiintele specializate in semanat ura, minciuna, falsa stiinta si autoidolatrie?
insultati, generalizati anapoda, va declarati lezati in numele nobilelor idealuri?

TE-AM MAI INTREBAT SI PANA N-O SA-TI POCNEASCA SORICUL DE RATAN TRIST NU TE SLABESC. CE-TI PASA CE STARE MENTALA AM EU SAU CE-I PASA TARFEI LESINATE DUPA PENIS HORUS CINE-I MAMA. CE LE PASA MORTILOR NEAMULUI LUI KARPOV CE FEL SUNT.

Nu imi pasa mai retard scuipat si clonat dupa masturbare...Mi se falfaie si mi se rupe in cate locuri vrei tu...de tine si de cei asemeni tie.Nu dau apa la moara isteriei si nu ma cobor la nivelul conform caruia te crezi indreptatit sa judeci pe oricine si in modul infect in care o faci.Ce nobile idealuri ai tu..de inveninezi atmosfera cu polologhia asta de schizofren lovind in toti si toate?De unde dracu ai aparut cu ideologia asta de retard scapat din lanturile cine stie carei secte de oligofreni violatori de babe?Carei tagme servesti si caror scopuri te-ai dedicat de cauti cu atata disperare raspunsuri intr-un loc in care nimeni nu-ti acorda atentie..decat ca sa raspunda injuriilor si fantasmelor care te bantuie cand nu te masturbezi in fata calculatorului..dupa ce ai descarcat scene xx in care apare mata penetrata de vre-un hodorog miliardar..Ce te face sa refulezi cu furia-ti vizibila atata ura si atat sarcasm..Sa inteleg ca ai fost abandonat in vre-un prezervativ inainte de a ajunge in eprubeta?

stii care-i poanta simpatica in toata nebunia asta ? ca v-ati gasit Nasul ,tizule ! el a ridicat la rang de arta aberatiile voastre si stilul vostru cu care ati deversat pe aici si pe alte topicuri ,laturi si ura inversunata ! vi se raspunde cu aceeasi moneda si nu va place ! ....ce-ati semanat,aceea culegeti !
Daca da..scuze....Esti demn de mila...nu de dispretul scursurilor care iti sustin existenta...

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 17:31

Eu am mai afirmat ca NU sunt ateu ! NU sunt de acord cu religia -cu fascismul si nici cu comunismul din anumite considerente ! Toate acestea enumerate mai sus au facut rau omenirii ,in anumite momente -cand puterea a fost in mana unora care au vrut sa parvina calcand in picioare toate normele civilizatiei .
In orice si oriunde exista posibilitatea de manipulare a unui numar mare de oameni apare pericolul aparitiei unor asemenea personaje . Acestia nu pot fi remarcati decat cand e prea tarziu -ei reusesc deja sa supuna masele prin diverse tertipuri si abia dupa aceea trec la represalii impotriva celor despre care ei cred ca reprezinta un pericol.
Comunistii si fascistii au fost deja scosi ,in parte ,inafara legii, religiile in schimb au rezistat datorita sprijinului acordat de state,state care o fac din interes ,interes individual al unor politicieni ,politicieni care merg pe principiul " dupa noi potopul "
Eu nu vreau neaparat sa fie scoase inafara legii ,doar sa fie tinute sub control si sa nu se mai recurga la propaganda sau intimidare ( amenintarea cu pacatul sau cu iadul ) .
Religiile au stat si inca stau la baza unor conflicte intre oameni,comunitati sau chiar state .
Eu nu pot sa uit sau sa trec cu vederea sacrificiile facute de stramosii nostri ,indiferent unde pe aceasta planeta -multi si-au sacrificat viata ca sa ne apere noua viitorul ! Merita si consideratie si respect din partea noastra . Eu ma uit cu mare placere cu ajutorul unui telescop la stelele din univers si ma gandesc ,cu mila ,la suferintele lui Giordano Bruno,Copernic si Galilei-fara ei poate si eu ma gandeam in prezent la univers cu frica !
Daca a avea mila sau a fi uman e un pacat atunci inseamna ca sunt un pacatos si pacatos voi fi pana la sfarsit !
Eu stiu cat au suferit oamenii sub comunisti,cati au facut ani grei de inchisoare ,au fost torturati sau chiar condamnati la moarte ,sub fascisti deasemenea ,sa nu uitam lagarele in care nu au murit doar evrei -toate aceste suferinte pe mine ma revolta ! La fel ma revolta si suferintele celor care au patimit ,patimesc sau vor patimi din cauza religiilor ! Se stie ca ce e rau nu se poate preveni ,intotdeauna s-au gasit solutii dupa ce raul deja s-a produs ! Eu incerc sa previn acest rau si sa elimin cauzele . Oamenii ,s-a dovedit de-a lungul istoriei ,nu sunt in stare sa controleze apucaturile unora care conduc biserica sau natiunile . Singura solutie ,dupa parerea mea ,este sa limitam puterea religiilor ,pentru inceput .
VOI chiar credeti ca e normal sa existe atata ierarhie in ortodoxie ?
Avem preoti,protopopi,episcopi,arhiepiscopi,mitropoliti,patriarhi-nu vi se pare anacronic ? Puterea pe care si-o aroga unii preoti ,avand functiile respective ,devine la un moment dat periculoasa prin influenta pe care o au asupra maselor !
Sa nu uitam ca istoria se repeta si ca foarte multi oameni au suferit si au murit deoarece cei dinaintea lor nu au prevazut crimele respective . Cand vine tavalugul istoriei nu mai ai nici o sansa ,scapa cine poate.
Atentie nu sunt ateu ! Nu suport nedreptatea ! Din partea mea poate sa existe orice cu conditia sa nu mai aiba loc crime ! Eu ma pun in locul celor care au suferit sau in locul celor care au pierdut pe cineva drag si mai ales ma gandesc la suferinta celor inteligenti care au fost nevoiti sa traiasca si chiar sa se sacrifice din cauza unor ignoranti care se lasau manipulati de catre o minoritate !

""Statul - modern, democratic - din punctul de vedere al functiei sale sociale si psihologice, se diferentiaza de religie. Sarcina traditionala a religiei fiind aceea de a furniza o arie rituala pentru implinirea individului in conditii socialmente tolerabile. O intreaga retea rituala ce acopera in intregime existenta individului, cu scopul de a-l face sa recunoasca normele, de a-l include in societate, de a-i aminti in orice clipa ca face parte dintr-o cultura cu motivatie spirituala specifica sistemului religios caruia ii apartine.
Puterea - pe linga altele - incerca sa stavileasca efectul daunator al refularilor produse de constringerile sociale, urmarind si incercind sa controleze descarcarea tensiunilor acumulate in cadrul unei societati.
Se recunoastem, tensiunile sociale sint provocate pe de-o parte de riturile integratoare pe care religia spune ca trebuie sa le urmam, pe de alta parte chiar statul fiind principalul generator de tensiuni si refulari sociale. [A se intelege prin tensiuni si refulari sociale atit "fapta individuala" cit si " faptele miscarilor de masa".]""

Acest mesaj este pentru cei atinsi de maladia Tourette !

Eu_insumi

63 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 18:01

/////Eu am mai afirmat ca NU sunt ateu ! NU sunt de acord cu religia -cu fascismul si nici cu comunismul din anumite considerente ! Toate acestea enumerate mai sus au facut rau omenirii ,in anumite momente -cand puterea a fost in mana unora care au vrut sa parvina calcand in picioare toate normele civilizatiei .

Define "nu sunt ateu dar nu sunt de acord cu religia". Ca aici rezulta o paleta imensa de optiuni. In ce priveste "au facut rau", daca nu faci ca dracii si nu ataci la persoana, poate vrei sa afli si cat bine au facut cei care si-au respectat cu adevarat crezul. Altfel, vorbim in cel mai fericit caz de prejudecati si privire unilaterala asupra unei probleme vaste si de durata mare, iar in cazul mai grav - de delir de persecutie.

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 19:12

De la: Eu_insumi, la data 2009-09-21 18:01:20/////Eu am mai afirmat ca NU sunt ateu ! NU sunt de acord cu religia -cu fascismul si nici cu comunismul din anumite considerente ! Toate acestea enumerate mai sus au facut rau omenirii ,in anumite momente -cand puterea a fost in mana unora care au vrut sa parvina calcand in picioare toate normele civilizatiei .

Define "nu sunt ateu dar nu sunt de acord cu religia". Ca aici rezulta o paleta imensa de optiuni. In ce priveste "au facut rau", daca nu faci ca dracii si nu ataci la persoana, poate vrei sa afli si cat bine au facut cei care si-au respectat cu adevarat crezul. Altfel, vorbim in cel mai fericit caz de prejudecati si privire unilaterala asupra unei probleme vaste si de durata mare, iar in cazul mai grav - de delir de persecutie.

Magnitudinea „ereziei” poate fi ghicită atunci când aflăm că după doi ani din cel mai brutal măcel Albigenzienii erau încă așa de puternici încât, când Papa a reînnoit „cruciada” în 1214, o ceată proaspătă de două sute de mii de „pelerini” a trebuit să fie convocată. Innocent se laudă că ei au preluat două sute de orașe și castele de la eretici, și că ei au înjunghiat în general pe fiecare om, femeie și copil din orașul pe care l-au luat. Femeile nobile cu fiicele lor au fost aruncate în fântâni, și s-au aruncat cu pietre mari după ele. Cavalerii au fost spânzurați în grupe de câte optzeci. La primul mare oraș, când soldații au întrebat cum ar putea să-i distingă pe eretici de cei ortodocși, starețul Cistercian a tunat: „Ucideți-i pe toți, Dumnezeu îi va știi pe ai lui”, și ei au pus pe sabie pe cei patru mii de oameni în viață, femeile și copiii de acolo. Scriitorii catolici moderni recurg doar subterfugiu atunci când dispută aceste lucruri. Catolicii vremii sunt cei care ne spun.

QED

Ic3

922 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 20:08

De la: gabigabi, la data 2009-09-21 16:32:53
De la: Ic3, la data 2009-09-21 13:10:19constiintele specializate in semanat ura, minciuna, falsa stiinta si autoidolatrie?

stii care-i poanta simpatica in toata nebunia asta ? ca v-ati gasit Nasul ,tizule ! el a ridicat la rang de arta aberatiile voastre si stilul vostru cu care ati deversat pe aici si pe alte topicuri ,laturi si ura inversunata ! vi se raspunde cu aceeasi moneda si nu va place ! ....ce-ati semanat,aceea culegeti !

Ia spune tu lu nenea..ce te doare?..si cum de ai aterizat inapoi?...Defectiuni la vreunul din flapsuri?

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 20:38

De la: mytcor, la data 2009-09-21 14:52:05 ...ce faci conasule, te-ai hotarat sa darami sandramaua !? dupa ciomageala ce le-ai administrat-o p-aici ,cat erau ei de constipati ,instant situatiunea le-a devenit de-a dreptu' cufuroasa, iar fandaxiile flatulante au detonat cu toata forta-n izmenele patate cu zdrefelutele de pana acum, incat, iata , izul bate pana hat departeeeeee !
Oare de ce cred ca .... defapt vorbeste ''Eu_insumi'' ?!!!!

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 20:38

De la: Eu_insumi, la data 2009-09-21 18:01:20/////Eu am mai afirmat ca NU sunt ateu ! NU sunt de acord cu religia -cu fascismul si nici cu comunismul din anumite considerente ! Toate acestea enumerate mai sus au facut rau omenirii ,in anumite momente -cand puterea a fost in mana unora care au vrut sa parvina calcand in picioare toate normele civilizatiei .
Oare de ce cred ca ... defapt vb ''Mytcor'' ?!!

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 21:26

De la: Dorinel, la data 2009-09-21 20:38:58
Oare de ce cred ca ... defapt vb ''Mytcor'' ?!!

Adica sa inteleg ca defect este Mytcor ? O sa ma coste o gramada de bani reparatia ! Am inteles ca sta prin
America lui Vespucci si aia stau prost cu asigurarile...de sanatate !

addan

127 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 21:36

CUM SA V-A EXPLIC MA , SA-NTELEGETI ?

...ateiasi...atei...'teiuti ! Halal natiune !

Ce-ati facut manca-v-as intelighentza voastra ! V-a "facut" dom' Doktor ?
Pai, omu' doar v-a ridicat mingea la fileu si atat, iar voi n-ati fost in stare sa raspundeti la o "cestiune" carele intereseaza pre toata populatziunea ?
...asadar ce este materia ...ati understund ...M-A-F-T-E-R -I-A !

Pai, cum sa dati voi un raspuns eligibil ,ma intelighentzilor la "mafterie" atata vreme cat nu sunteti in stare cu totii sa cadeti la un real consens asupra culorii rahatului ...darmite si in alte "cestii eczeztentzeale " ratiunii si alte aspecte privitoare la anevrism...( pardon !) ,ateism am vrut sa zic...

...asa "bobor", asa natiune....bravos natiune ! Halal "alesi" !

777
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 21:57

De la: addan, la data 2009-09-21 21:36:27CUM SA V-A EXPLIC MA , SA-NTELEGETI ...ateiasi...atei...'teiuti ! Halal natiune !
Ce-ati facut manca-v-as intelighentza voastra ! V-a "facut" dom' Doktor ?
Pai, omu' doar v-a ridicat mingea la fileu si atat, iar voi n-ati fost in stare sa raspundeti la o "cestiune" carele intereseaza pre toata populatziunea ?
...asadar ce este materia ...ati understund ...M-A-F-T-E-R -I-A !
Pai, cum sa dati voi un raspuns eligibil ,ma intelighentzilor la "mafterie" atata vreme cat nu sunteti in stare cu totii sa cadeti la un real consens asupra culorii rahatului ...darmite si in alte "cestii eczeztentzeale " ratiunii si alte aspecte privitoare la anevrism...( pardon !) ,ateism am vrut sa zic...
...asa "bobor", asa natiune....bravos natiune ! Halal "alesi" !
I-a spune tu ''destaptule'' ce M.A.S.A. e M-A-F-T-E-R -I-A ! Noi astia atei stim ca este realitatea OBIECTIVA înconjuratoare pe care o P.E.R.C.E.P.E.M. si din care suntem alcatuiti pana si noi. Eiiiiiiiii !!! Prisepi, bai ''destaptule'' ?!!!
Acum sa auzim parerea zeului tau !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 23:02

De la: Dorinel, la data 2009-09-21 20:38:14

...Ratoiule, ai trecut acum de la ateism la inginerie genetica, asa-i ?...m-ai clonat, asa-i !...ei las' Ratoiule, sa vezi tu ce verziciuni picante-ti toc !....

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 23:07

De la: mytcor, la data 2009-09-21 23:02:27

...Ratoiule, ai trecut acum de la ateism la inginerie genetica, asa-i ?...m-ai clonat, asa-i !...ei las' Ratoiule, sa vezi tu ce verziciuni picante-ti toc !....

vai....ce tupeu are tipul ăsta să spună că ai două id-uri pe 9 am
mytcor....provoacă-l la duel...e onoarea ta în joc....

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 23:15

De la: mytcor, la data 2009-09-21 23:02:27

Le-am definit eu materia măi Mytcor...dar într-un singur cuvânt...și a trecut neobservat! pe topicul lui Adi Popa...

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
addan

127 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 23:18

... materia este realitatea obiectivă înconjurătoare pe care o percepem cu ajutorul organelor de simț ...asta o spunea "tatuca" Lenin in urma cu aproape 100 de ani...De ce oare ? Stia ca intr-o buna zi v-a fi "contrazis"...el fiind dusmanul de clasa al lui Dumnezeu...

Exista o simetrie totala intre materie si antimaterie - fiecarei particule de materie ii corespunde una de antimaterie ,orice contact intre cele doua insa ,devine ...explozibil.
Materia anorganica nu poate crea de la sine viata si constiinta.
Exista o inteligenta intrinseca a tuturor lucrurilor, a atomilor care stiu perfect cum sa se aseze si cum sa se organizeze in sisteme perfect coerente si ca aceasta inteligenta este diferita de cea umana, bazata pe cautare-eroare-succes.
Viata este strans legata de materie dar independenta de constiinta care este altceva ,aproape imposibil de explicat.
Viul e doar alimentat cu fluidele electromagnetice constiente, la fel ca fiecare substanta care are propria ei rezonanta.
Constiinta inseamna doar stari fizice constiente si nu inseamna inteligenta.
Universul poate avea o stare de vibratie constienta, dar nu inteligenta in sensul inteles de noi si cu atit mai putin vie in sensul unui organism viu.

777
Pagini: << 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ateism si motivatii impotriva religiei.Logica si Ratiune existentiala.
Mergi la: