back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ateism si motivatii impotriva religiei.logica si ratiune existentiala.

Pagini: << 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >> Sari la pagina:

Ic3

922 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 18 Septembrie 2009, ora 16:43

Mai Gabriela draga....nu intelegi si pace...cum o dai cu mine,,tot crapa...
Apropo..My real name is Gabriel..tiz-ooooooooooooo>>>

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
Dorinel

3855 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Septembrie 2009, ora 17:08

De la: gabigabi, la data 2009-09-18 16:36:47bla, bla ...
Isus spune: “Nu am venit să aduc pacea, ci sabia”. Mat. 10:34.
''Din cauza Mea, adică din cauza noilor reglementări, veți fi bătuți, duși în judecată și tratați ca un gunoi în fața lumii. Fratele va da la moarte pe fratele său, tatăl pe copiii lui și copiii pe părinți.'' Mat. 10:17-22.
“Cine va lăsa casă, holde, părinți sau frați pentru Numele Meu, va fi alături de mine și va trăi veșnic.'' Mat. 19:29, 30.
“Cine nu va dușmăni nevasta, copiii, mama și chiar viața lui nu este demn să fie alături de mine.'' Luca 14:26.
Ce mai religie ...

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

1798 mesaje

Postat pe: 18 Septembrie 2009, ora 17:14

De la: Dorinel, la data 2009-09-18 17:08:51
''Din cauza Mea, adică din cauza noilor reglementări, veți fi bătuți, duși în judecată și tratați ca un gunoi în fața lumii. Fratele va da la moarte pe fratele său, tatăl pe copiii lui și copiii pe părinți.'' Mat. 10:17-22.
“Cine va lăsa casă, holde, părinți sau frați pentru Numele Meu, va fi alături de mine și va trăi veșnic.'' Mat. 19:29, 30.
“Cine nu va dușmăni nevasta, copiii, mama și chiar viața lui nu este demn să fie alături de mine.'' Luca 14:26.
Ce mai religie ...

Sa i-o arati lui Adi cand apare din aprtea mea ... la sectiunea "moralitate"...

24 de ore intr-o zi, 24 de beri intr-o lada. Vreo coincidenta?
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 18 Septembrie 2009, ora 17:41

De la: maressalul_, la data 2009-09-18 17:14:25
De la: Dorinel, la data 2009-09-18 17:08:51
Ce mai religie ...

Sa i-o arati lui Adi cand apare din aprtea mea ... la sectiunea "moralitate"...
Problema e ca eu nu mai vb cu el .... mi-am luat jucariile din ''lumea logica' in care traieste. Cand va fi dispus sa poarte un dialog fara sa jigneasca si cu argumente logice si credibile ... no comment ...

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 18 Septembrie 2009, ora 17:47

Cam toti aparatorii crestinismului il iau pe ‘context’ in brate de fiecare data cand se ajunge la o polemica intre cei pro si contra, toate argumentele care nu convin sunt scoase din context. Ei, cum se numeste atunci cand vorbesti de jertfa si sacrificiu, referindu-te la durerea despartirii de cel drag, la moarte, la chinurile torturii, biciuire, rastignire – toate privite din perspectiva muritorului, dar subiectul fiind ''fiul'' lui Dumnezeu? Este cea mai crasa SCOATERE DIN CONTEXT din cate se pot imagina, pacalire pe care s-a cladit crestinismul, aceasta religie de rahat.

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 18 Septembrie 2009, ora 17:52

De la: gabigabi, la data 2009-09-18 16:36:47auzi,dragutule Ic3 - daca statul s-ar hotari sa legalizeze prostitutia si ar infiinta stabilimentele de rigoare si 'fetele" ar fi angajate cu carte de munca, iti jur ca eu n-as vocifera si as plati din contributia mea ,partea de sustinere a lor,EXACT in ideea democratica pe care o sustin : vreau sa ai si tu ceva care sa te multumeasca; sa te faca fericit ; sa te ridice pe culmile extazului daca numai asa puteti !

nU TE GANDI TU LA PROSTITUATE ELE SE AUTOFINANTEAZA -SUNT PE PROFIT !

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 18 Septembrie 2009, ora 17:56

Sa vedem ce ne spune nenea Einstein despre religie .... asta in contextul in care ''credinciosii'' vin cu o replica celebra ce pare sa le fie pe plac '' Religia fără Știință este oarbă. Știința fără Religie este șchioapă " .
"It was, of course, a lie what you read about my religious convictions, a lie which is being systematically repeated. I do not believe in a personal God and I have never denied this but have expressed it clearly. If something is in me which can be called religious then it is the unbounded admiration for the structure of the world so far as our science can reveal it."

"The word god is for me nothing more than the expression and product of human weaknesses, the Bible a collection of honourable, but still primitive legends which are nevertheless pretty childish. No interpretation no matter how subtle can (for me) change this."

"For me the Jewish religion like all others is an incarnation of the most childish superstitions. And the Jewish people to whom I gladly belong and with whose mentality I have a deep affinity have no different quality for me than all other people. As far as my experience goes, they are no better than other human groups, although they are protected from the worst cancers by a lack of power. Otherwise I cannot see anything 'chosen' about them."

"I cannot imagine a God who rewards and punishes the objects of his creation, whose purposes are modeled after our own -- a God, in short, who is but a reflection of human frailty. Neither can I believe that the individual survives the death of his body, although feeble souls harbor such thoughts through fear or ridiculous egotisms."

"During the youthful period of mankind's spiritual evolution, human fantasy created gods in man's own image who, by the operations of their will were supposed to determine, or at any rate influence, the phenomenal world... The idea of God in the religions taught at present is a sublimation of that old conception of the gods. Its anthropomorphic character is shown, for instance, by the fact that men appeal to the Divine Being in prayers and plead for the fulfillment of their wishes... In their struggle for the ethical good, teachers of religion must have the stature to give up the doctrine of a personal God, that is, give up that source of fear and hope which in the past placed such vase power in the hands of priests."

"Thus I came...to a deep religiosity, which, however, reached an abrupt end at the age of 12. Through the reading of popular scientific books I soon reached a conviction that much in the stories of the Bible could not be true....Suspicion against every kind of authority grew out of this experience...an attitude which has never left me."

"A man's ethical behavior should be based effectually on sympathy, education, and social ties; no religious basis is necessary. Man would indeed be in a poor way if he had to be restrained by fear of punishment and hope of reward after death."

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 18 Septembrie 2009, ora 18:02

De la: addan, la data 2009-09-18 16:10:04
De la: The_Mole, la data 2009-09-17 16:45:10
De la: gabigabi, la data 2009-09-17 15:29:47@karpov : urmeaza-ti sfatul : citeste si intelege ! COMUNISMUL s-a nascut si a fost pus in practica de atei ! de acei oameni care necrezind intr-un Dumnezeu,o viata de apoi sau un Rai,au vrut sa demonstreze ca se poate construi o lume mai buna si mai dreapta,,acum -in timpul vietii si nu trebuie asteptat sa mori ca sa ajungi in Rai ! Raiul propus de comunisti s-a facut cu sila,prin darimarea bisericilor,prin inchiderea preotilor,prin interzicerea religiei in scoli; prin interdictia de a-ti mai boteza copilul sau a te casatori religios ....oamenilor le era frica sa se mai duca sa-si ingroape mortii crestineste ! toate lumea TREBUIA SA TRAIASCA stiintific si dialectic ! cum s-a facut asta ? cu pusca , aistainule de bucuresti ! ne tot plingem ca acel comunism a distrus ce-a fost mai bun in oameni; ca natia asta a decazut moral ....chiar nu faceti legatura dintre Cauza -comunism si Efectul - pierderea valorilor etice si morale ? si voi vreti sa reinvientati o asemenea societate in care Credinta sa nu aibe nici-o valoare ? exemplul Comunismului nu v-a fost de ajuns ?
P.S e valabila intrebarea ptr. toti cei care sustin o asemenea aberatie! de ce aberatie ? ptr. ca numai cu sila,cu pusca, darimind bisericile,templele sau sinagogile lumii ,s-ar putea impune o asemenea Dictatura a ateismului !

Raspunsul ti l-ai dat singura insa nu te-ai prins.
Vorbesti de legatura intre Cauza (comunism) si efect (pierderea valorilor morale). E o afirmatie aproximativ corecta , desi nu intru-totul. Totusi ...cauza este COMUNISMUL . Faci confuzie cand pui semnul egal intre asta si ateism. Acestea sunt notiuni care nu acopera aceeasi arie.
Comunismul , alaturi de alte sisteme politice precum fascismul sunt sisteme dogmatice , ca si religia. Sisteme in care nu ai voie sa aplici gandire critica. Sisteme in care trebuie sa respecti AUTORITATEA ("fa cum iti spun eu , sau o patesti!" - diferenta este ca comunismul si fascismul te ameninta pe plan imediat , fizic, pe cand crestinismul te ameninta cu pedeapsa eterna daca nu te supui).
Confuzia majora pe care o faci este ca ateismul nu e un sistem pe care il impui. Am auzit unele pareri care spun ca de fapt cuvantul "ateu" nici n-ar trebui sa existe in dictionar. Asa cum nu exista cuvantul care sa defineasca pe cineva care nu crede in astrologie. A fi ateu sau agnostic inseamna doar sa ai o atitudine critica fata de viata. Inseamna sa soliciti dovezi in sprijinul unei idei in loc de a o accepta pe baza de "credinta" . Inseamna doar sa aplici ratiune in interpretarea lumii inconjuratoare.
Nici un ateu nu spune ca ar trebui sa daramam bisericile sau sa interzicem religia pentru cei care vor sa creada in ea. Unele biserici si manastiri sunt monumente istorice si de arta si ar fi pacat sa le pierdem. Cunoasterea Bibliei si a altor scrieri religioase te ajuta sa intelegi o buna parte din literatura si arta, deci sunt de acord ca ar trebui studiate.
Una dintre ideile cele mai importante pentru evolutia noastra ca societate este libertatea de exprimare. Asta inseamna ca eu ca ateu sustin dreptul tau de a crede si a practica crestinismul. Cu urmatoarea precizare : sa nu mi se ceara mie bani de impozit cu care sa fie platiti popii. Sa nu mi se ceara mie bani pentru Catedrala Neamului . Sa nu imi invete copii la scoala dogme stupide .

In rest ... nici nu poate fi vorba de o dictatura a ateismului , pentru ca ateismul nu e un sistem politic. Ateii pot sa fie si liberali si conservatori si de stanga si de dreapta , ca oricare alt om , pentru ca a fi ateu nu are nici o legatura cu optiunile politice alte fiecaruia.

In legatura cu aceste afirmatii doresc sa fac totusi niste precizari :

1. Niciodata cetateanul roman nu o platit vreo taxa sau vreun impozit de stat pt. o biserica sau un cult anume .

2. Catedrala Mantuirii Neamului se face exclusiv din donatii particulare si bani ai enoriasilor. Pot contribui si ateii , au libertate de alegere.

3. Ce ne trebuiesc noua atatea biserici ? Avem nevoie de spitale,scoli,gradinite,etc. Corect ! Acestea nu cumva sunt in sarcina statului (cel la care platim impozitele mai-sus incriminate ) ?
Fiindca statul nu-si face treaba asta nu il exonoreaza de la construirea de scoli sau spitale,deci nu mai amestecati castanele, creeaza confuzie.

4. Faptul ca in scoala se preda Religia este acelasi lucru daca se preda ca exemplu muzica (ca materie). Sa presupunem ca elevul are note maxime la " Istoria Religiilor " va face din el acest lucru ,un om f. credincios mai tarziu ? Exista aceasta certitudine ?
Sa-l lasam totusi pe acel elev sa aleaga singur care sunt optiunile sale. Decizia lui nu trebuie sa fie influentata din nici o directie , doar constiinta lui va face asta .

Mie ora de religie imi produce depresii ! In clasele primare aveam un tampit care ne punea sa spunem tatal nostru si la inceputul orei cat si la sfarsit -imi venea sa-l strang de gat -noroc ca m-a aparat ca cine stie pe unde mai eram acum . Mi se pare o mare prostie predarea religiei in scoli - e clara dorinta de indoctrinare cu forta -statul pune botul deoarece spera ca astfel se mai castiga ceva voturi plus ca da bine in occident unde prostia e la ea acasa din punctul asta de vedere !

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 18 Septembrie 2009, ora 18:18

De la: karpov, la data 2009-09-18 18:02:41
Mie ora de religie imi produce depresii ! In clasele primare aveam un tampit care ne punea sa spunem tatal nostru si la inceputul orei cat si la sfarsit -imi venea sa-l strang de gat -noroc ca m-a aparat ca cine stie pe unde mai eram acum . Mi se pare o mare prostie predarea religiei in scoli - e clara dorinta de indoctrinare cu forta -statul pune botul deoarece spera ca astfel se mai castiga ceva voturi plus ca da bine in occident unde prostia e la ea acasa din punctul asta de vedere !
Copilul daca pune mana pe carti neortodoxe, enciclopedii in care se vorbeste despre evolutie, poze trucate cu Pamantul rotund sau carti despre alti zei, el poate deveni o potentiala victima a campaniei marsave de indoctrinare ateista. Copilul trebuie invatat sa creada si sa nu cerceteze. Glumeam !!!
Afurisitii de atei si oameni de stiinta cauta sa inoculeze organismul pur, crestin, cu scarbosenii neplacute Domnului, si asta de la varsta la care copiii sunt vulnerabili, nu pot discerne anumite lucruri asimilate de realitate. Astfel, indoctrinarea ateista trebuie inlocuita numaidecat de indoctrinarea intru credinta cea dreapta, crestin-ortodoxa, inca de la varste fragede.
Incepand cu botezul, copilul automat devine crestin, lucru care ii va aminti de fiecare data carei credinte trebuie sa se conformeze in cazul in care nu vrea ca trupul si mintea lui sa sufere consecintele tradarii dreptei religii.
Karpov, statul roman si nu numai, constient de aceste fapte, s-a asigurat ca Biserica nu va avea teren de pierdut si ca oamenii nu vor scapa asa usor de influenta ei, introducand materia “religie” in scoli inca din clasa I, pe cand materiile de care intradevar este nevoie: fizica, chimia, biologia, logica, incep abia dupa mai multi ani cand elevul va sti deja cum sa respinga ce nu este in conformitate cu ''invataturile crestine''.
Mintea crestinului nu trebuie sa fie involburata cu ... atomi si molecule, ci trebuie sa fie pura, imaculata, goala, sa guverneze in ea un VID, in care numai ''invataturile Biblice'', traditiile si poruncile Bisericii sa aiba loc, restul sa fie respinse de scutul anti-ignorantei. Sa fie impanzita de o frica teribila, frica de Dumnezeu, frica de a nu pacatui, frica de a nu se supune Bisericii si a-i acorda acesteia atentia spirituala si - mai ales - financiara cuvenita.

Si acum, ca sa eliminam orice dubiu al liberei alegeri, in Legea Educației Naționale asumată de Guvernul României în plenul celor două Camere reunite ale Parlamentului în ziua de 15 septembrie 2009, disciplina religie este inclusă în planurile cadru ale învățământului primar, gimnazial și liceal ca parte a trunchiului comun.
''Slavit fie numele Domnului Dumnezeului Nostru, si al lui Iisus Hristos, care sunt unul si acelasi, si care ii ilumineaza pe politicienii nostri si deciziile lor, acum si-n pururea, si-n vecii vecilor, Amin !''

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 18 Septembrie 2009, ora 18:48

Cateva ''recomandari crestine" ce nu-mi apartin dar ... la care subscriu.
Oare se incadreaza in comportamentul firesc al individului ?
1] Nu bei nici sucuri acidulate. Doar aghiasma, sangele Domnului si apa de la chiuveta;
2] Nu faci sex (decat pentru a face copii, dupa casatorie), nu ai orgasm;
3] Nu pui botul la smintelile stiintifice;
4] Te inchini si te rogi toata ziua;
5] Il venerezi pe Dumnezeu;
6] Iti petreci toata viata adorandu-l pe Domnul si pregatindu-te pentru Mantuire;
7] Nu te bucuri de carne, mancare prajita, branza in post;
8] Ai multe icoane in casa;
9] Nu porti haine necuvioase, fuste sau bluze scurte, pantaloni (ca fata);
10] Ingenunchezi in biserica sau faci ocolul ei in 4 labe;
11] Toata viata e un nimic pe langa Viata de Apoi promisa de Biserica, si te porti ca atare;
12] Te consideri mereu pacatos, nedemn, umil, infim, ti-e scarba de tine si il platesti in fiecare zi pe preot ca sa-ti ceri iertare pentru pacate si pentru faptul ca faci umbra pamantului;
13] Traiesti mereu cu frica in tine, frica de Dumnezeu, frica de Iad, frica de Satana, frica de smintire, frica de masoni, frica de Apocalipsa, frica de cipuri, coduri de bare, si alte forme de frica carora savantii eretici le dau diverse denumiri precum “tulburari de comportament”, “comportament obsesiv-compulsiv”, “schizofrenie” etc;
14] Cotizezi cu bani la biserica;
15] Pupi cruci, icoane, poala popii, sutana, mana si picioarele acestuia (el e reprezentantul divinitatii);
16] Iti petreci toata viata citind Biblia si cartile sfintilor parinti. Fara Darwin, Dawkins, carti stiintifice;
17] Participi la campaniile Bisericii (anti-cipuri, anti-evolutie, anti-accelerator de particule, anti-avort, anti-vaccinuri, anti-prezervativ, anti-coduri de bare, pro-religie obligatorie in scoli, etc) chiar daca nu te documentezi asupra lor. Foarte putini crestini se documenteaza. Biserica e sfanta, ea nu greseste. Crestinii sunt robii, oitele Domnului care trebuie sa-si urmeze Pastorul fara a gandi;
18] Nu pui niciodata sub semnul intrebarii Cuvantul Domnului.
19] Nu asculti muzica rock, muzica moderna. Doar muzica bisericeasca de preferat
20] Nu lasi copiii sa faca sport. Sportul e pentru cei smintiti de Satana, care se ingrijesc de trup.
21] Nu le dai copiilor carti de colorat cu dinozauri, evolutie, Pamant rotund si alte sminteli de la dreapta credinta Dumnezeiasca.
22] Ii inveti pe cei mici de la 2-3 ani cu Dumnezeu si religie, ii indoctrinezi intru dreapta credinta astfel incat sa nu li se para absurda ideea de zeu, sfinti, diavoli, mantuitori, balauri, uriasi, vrajitori, care cu foc, sarpe vorbitor, tufis vorbitor, mers pe apa, pamant plat, viata vesnica, liliacul-pasare, iepurele-rumegator si alte Adevaruri biblice. De mici, ca sa nu le mai iasa niciodata din cap.

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 18 Septembrie 2009, ora 18:57

Ghici ciuperca .... cine a spus asta ?!!!
''Avem mare nevoie ca, pe langa tot ceea ce am dezvoltat ca organizare si zidire de Biserici, sa avem si aceste centre culturale pastoral-misionare pt ca oamenii sa invete sa gandeasca in mod crestineste nu numai in timpul duminicii, in Biserica, ci pe parcursul intregii saptamani.
Daca suntem numai crestini de duminica nu si de peste saptamana, atunci instalam in viata noastra o contradictie, o schizofrenie spirituala.

Va dau un singur indiciu: AUDI .

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 18 Septembrie 2009, ora 19:04

Din ciclul ... "Moralitate crestina"'...
Deuteronomul 13:6 Dacă fratele tău, fiul mamei tale, sau fiul tău, sau fiica ta, sau nevasta care se odihnește la sânul tău, sau prietenul tău pe care-l iubești ca pe tine însuți, te ațâță în taină, zicând: "Haidem, și să slujim altor dumnezei!" [...]
Deuteronomul 13:8 să nu te învoiești și să nu-l asculți; să n-arunci spre el o privire de milă, să nu-l cruți, și să nu-l ascunzi.
Deuteronomul 13:9 Ci să-l omori; întâi mâna ta să se ridice asupra lui ca să-l omoare, și apoi mâna întregului popor.

Yorick

1014 mesaje

Postat pe: 18 Septembrie 2009, ora 19:19

De la: gabigabi, la data 2009-09-18 15:03:56

Citat din Gabi : "incep cu ultimile tale fraze : ba eu cred in zeul lor ! de ce ? ptr.ca,ptr.mine,Divinitatea s-a manifestat in toate religiile si filozofiile Lumii ,mereu altfel dar aceeasi ca esenta ,in concordanta cu timpul si tipul civilizatiei dezvoltate in acel loc! - nu se invata islamismismul in Romania,ptr.ca e tara majoritar crestin-ortodoxa !- daca ai fi citit mai atent ce-a scris Ic3 si ce i-am raspuns eu,ai fi inteles ca am spus ca eu,ca cetatean al acestei tari particip de buna voie ,prin darile mele la tot ce-i necesar de construit ptr. BINELE

TUTUROR , dorind sa accentuez ca ,in spirit democratic gindind, doresc sa-i fie si lui bine,chiar daca -ipotetic- mie acel lucru nu-mi trebuie ,dar ii trebuie lui.....dar atunci cind nu-ti place ceva sau chiar antipatizezi o idee,orice vi s-ar spune o invirtiti si-o rasinvirtiti acea vorba spusa de altcineva,incit nu se poate ajunge la nici-o conciliere , desi ea ar putea exista ! doar trebuie ceva mai multa toleranta si intelegere de'o parte si de alta a baricadei ! din pacate, " baricada" asta este falsa si a fost ridicata exact de oamenii celor doua tabere, care sunt la fel de orbi in a-si sustine opiniile fixiste si,din pct.meu de vedere ,la fel de periculosi !" [/quote]

Gabi , incerci oare cu tot dinadinsul sa ma amuzi?

Crezi in zeul lor? Serios? Al tuturor religiilor care exista si au existat pe Terra? Si argumentul tau este ca toate acestea sunt manifestari ale acelaisi divinitati?

Deci crezi ca ar trebui sa sacrificam virgine pe altarul cuiva ca sa nu vina vreun cutremur?

Las la o parte pentru moment faptul ca crestinismul este plin de contradictii interne , insa chiar crezi ceea ce scrii?

Daca ai sta sa analizezi impicatiile logice ale propriilor fraze probabil te-ai abtine de la a le scrie. Cel putin asa sper.

In caz contrar ti-as spune sa asculti de preceptele musulmane (in care crezi , nu-i asa?) pentru ca femeia nu are voie sa cuvante atunci cand noi barbatii vorbim pe aici.

Sa nu mi-o iei in nume de rau , pentru ca in realitate eu nu cred in islam dupa cum nu cred nici in crestinism, deci nu as dori sa iti reduc libertatea de exprimare pentru motivul ca esti femeie. Ma mira insa ca doresti sa ti-o reduci singura spunand ca crezi si in Alah.

Faci iarasi confuzie necunoscand categoriile de cheltuieli pe care le acopera bugetul de stat.

Bugetul de stat cheltuie bani pentru educatie ca sa putem cu totii sa ne scolim copiii. De la buget sunt platiti politistii ca sa nu ti se fure poseta pe strada in fiecare zi. De la buget sunt platiti o multime de medici ca sa putem sa tinem in frau gripa aviara (printre altele). De la buget sunt platite pensiile. Cu bani din buget se construiesc autostrazi ca sa putem sa transportam marfuri mai ieftin si sa ajungem mai repede dintr-un loc in altul. Cu bani de la buget sunt sustinute teatrele si muzeele. etc. DE TOATE ASTEA BENEFICIEZI TU.

Ramane sa imi spui in ce fel BENEFICIEZ EU de cheltuiala de sute de milioane de euro destinati Catedralei Neamului.

Totusi , de unde crezi ca se aduna banii la buget? Din sectorul privat. Adica de la mine , printre altii. Prostituatele - daca presupunem ca s-ar legaliza prostitutia- ar aduce bani la buget , nu ar lua.

Sau esti de parere ca a da e totuna cu a lua?

In celelalte priviinte au dat raspunsuri mult mai la obiect altii, cu articole de lege.

Ic3

922 mesaje

Postat pe: 18 Septembrie 2009, ora 22:15

Ca de fiecare data cand le demonstrezi contrariul...asa zisii credinciosi,crestini sau cum le-o mai spune...dispar subit...Unde sunt?

De ce nu raspund afisand logica lor..atat de dezarmanta...

Sfidand si persifland orice incercare de a arata adevarata fata a indoctrinarii,indobitocirii,inrobirii,sclaviei sistemului care mentine haosul..dispar.Sistemul care alimenteaza buzunarele si indulceste traiul lipitorilor acestei lumi ..da apa la moara perversilor care se folosesc de noi.

.Rezultate ale ale alegerii pe care au facut-o in viata...Manifestand ura si aversiune pentru oameni..aduland idolul de carton al isteriei in masa...dumnezeul crud al impotentei mondiale...Cel caruia nu-i pasa de ce se intampla cu umanitatea...etc..etc...!

-Unde sunteti voi..ostenii mei?

-In pod .. maria ta

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
addan

127 mesaje

Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 01:38

De la: Ic3, la data 2009-09-18 16:32:16Si mai am inca..

*
Finanțări lăcașe de cult în anul 2009
*
Bugetul Ministerului Culturii, Cultelor și Patrimoniului Național pentru construirea și repararea lăcașurilor de cult, conform Legii Bugetului de Stat pe anul 2009, publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 121/27.02.2009, a fost de 105.838.000 lei. Prin O.U.G. nr. 34/2009 cu privire la rectificarea bugetară pe anul 2009 și reglementarea unor măsuri financiar-fiscale, publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 249/14.04.2009, bugetul M.C.C.P.N. în domeniul susținerii cultelor a fost diminuat cu 10.682.000 lei.
*
Comisiile de buget-finanțe ale Parlamentului României au repartizat pentru 816 unități de cult, prin Anexa nr. 3/27/02a, suma de 61.482.000 lei. În vederea alocării sumelor respective, unitățile de cult nominalizate trebuie să transmită până la 15 noiembrie 2009 documentația prevăzută de legislația în vigoare – O.G. nr. 82/2001,modificată și completată, și H.G. nr. 1470/2002. De asemenea, unitățile de cult care au primit alocații în anul 2008 sunt obligate să justifice utilizarea acestora pentru a primi fondurile alocate.

Subliniem necesitatea respectării acestui termen, pentru că în situația în care unele unități de cult nu pot realiza documentația necesară, sumele respective vor fi realocate spre alte priorități cu prilejul rectificării bugetului de stat.
În caz contrar există riscul ca fondurile bănești nealocate să fie returnate la bugetul de stat, așa cum, în unele cazuri, s-a întâmplat în anii anteriori.
*
Bugetul rămas la dispoziția Ministerului Culturii, Cultelor și Patrimoniului Național este de 33.674.000 lei.
*
Prin H.G. nr. 605/13.05.2009 publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 376/03.06.2009 bugetul M.C.C.P.N. pentru construirea și repararea lăcașurilor de cult a fost suplimentat cu 7.300.000 lei; conform Anexei 3 la această Hotărâre de Guvern, publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 376 bis/03.06.2009, au primit fonduri 48 unități de cult.

Deci....ce parere ai amice addan...?
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?

Este vorba de mult-controversatul art.29,alin5 , din "Legea Cultelor" care prevede : "Cultele religioase sunt autonome fata de stat si se bucura de sprijinul acestuia... ".

Acest articol pune in pericol definitia de stat laic al Romaniei moderne. Este clar ca statul si-a creat aceasta concesie cultelor , fiindca exista o legatura intre acest articol si interesele politichiei.

Cei care l-au votat stiau ca poate fi o masa de manevra iar acapararea de voturi ajuta la perpetuarea puterii politice conform dictonului " Scopul scuza mijloacele".

Ramane de vazut cine va anula aceasta lege care nu aduce nimanui ceva bun.

Ca orice lege ea este perfectibila.

Cu bine, Maestre !

777
Eu_insumi

63 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 06:39

//////Hitler si Stalin au avut ca si carte de capatai biblia ,cruciadele ,razboaiele sfinte -au avut de la cine sa invete ! Dar cand stai prost cu logica faci niste afirmatii fara sa tii cont de logica elementara - draga Watson ! Trebuie sa fii oligofren ca sa nu-ti dai seama ca nu Hitler si Stalin au omorat cateva zeci de milioane de oameni -crestinii i-au omorat pe acei oameni !

Auzi mah, eu inteleg ca esti un complexat fara activitate in viata, ceea ce de altfel rezulta din infatuarea cu care te autoproclami autoritate, da' uite cum stau lucrurile:

- NU exista "sunt crestin dar ucid in numele lui Stalin". Nu exista lepadare formala de crestinism, "o dau acum cu stapanirea, ca dupa aia revin". Tu, in maretia ipocriziei tale, privesti crestinismul ca pe o eticheta. Crestinismul e o stare, pe baza careia iti asumi un rit. Orice altceva contrazice traditia. Pe scurt, daca faci ce-ti ordona Stalin, nu esti crestin. Esti un ateu stalinist. Exact asa cum maica-ta, daca te facea alaturi de casatoria cu taica-tau, nu se mai chema "femeie onorabila"
- Tu trebuie sa fii oligofren sa proclami "crestina" o oranduire atee, ai carei savanti proclamau ura de rasa si lupta de clasa valori supreme in societate
- Banuiesc ca toti calugarii buddhisti din Cambodgia au fost torturati si ucisi de alti buddhisti, ca sa-ti poti bifa tu inca o masturbare intelectuala "ateii sunt perfecti"
- In aceeasi ordine de idei, tortionarii de la Pitesti sau daramatorii de biserici ai lui Ceasca erau, desigur, tot crestini. La cursurile de ateism stiintific predau exclusiv oameni religiosi. Mai ai un pic si ai sa demonstrezi aici ca si Marx era un nene profund religios

@ desteptul cu codul lui Hammurabi: exact la ala ma refer considerand legea lui Moise un progres in materie de cod penal si procedura. In codul ala pe care-l lauzi tu, delicte minime erau pedepsite cu torturi atroce. Bineinteles, la scoala de gandit stiintific a ateilor, va invata sa cititi selectiv. As adauga: al dracu' de selectiv. Si tu si astalalt sunteti doua batai de joc in picioare la adresa oricarei urme de cultura.

Voi insa va faceti ca nu pricepeti. Eu am intrebat altceva. Sa presupunem ca e si cum ziceti voi si ceva pe deasupra. Eu am intrebat: au impiedicat "nobilele" idealuri atee uciderea a atatea milioane de oameni ? Yes/no si fara goange.

Iar @Einstein, era mai bine sa tina de superstitiile de kkt ale ovreilor lui. Ask any hibakusha still surviving. Moamaaaaaa ce om moral. Daca eu confectionam ce-a confectionat gasca lui ati fi zis ca-s urmasul cruciatilor si baiatu' de suflet al inchizitorilor. Cum sta o celebritate in tabara care va convine, cum pica de pe el crimele ca frunzele toamna si se si umple, bietu' om, de calitati mai ceva ca de bube dulci. Nascut ateu = nascut ipocrit exact asa cum "devenit bigot = mort pentru spirit".

Eu_insumi

63 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 10:01

Ba sa avem pardon, ca eu nu ma retrag deloc.
In tot scandalul facut de scoaterea la vedere a instrumentului lor (mic, moale si zeificat), ipochimenii au uitat de o intrebare:

BUEY TOVARASI ILUMINATI SI SUPERIORI, IMI ZICE SI MIE CAREVA DIN VOI CE E MATERIA ?

Adineauri unul din voi a lepadat o lista de (zice el) definitii care, la minima analiza, nu definesc nimic, sunt tautologii. Deci hai, curaj, imi spuneti si mie definitia zeului vostru ? Caci conform laudelor adresate lui, inteleg ca e o definitie extrem de accesibila, usor de inteles si capabila sa scoata omu', bietu' de el, din intunericul religiei si alea-alea. Nu se ofera nimeni din voi sa ajuge omenirea ? V-a pierit piuitul ? N-ati cetit unde trebe la Marx ?

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 10:32

De la: gabigabi, la data 2009-09-19 09:41:38
Multumesc !
Sa fiti sanatosi dragilor @ dorinel @tizule Ic3 @the Mole @karpov si restul : sa multumiti comunismului ateu ptr. treaba buna pe care a facut-o cu voi ! eu ma retrag,intrucit "inteleptul cedeaza primul " ! cresteti-va copii cum credeti voi ca-i mai bine,da' lasati-i si pe altii sa traiasca asa cum cred ei ca-i mai bine ! va salut
Gabi, nimeni nu te-a oprit sa traiesti asa cum iti doresti ! Nu inteleg de ce faci asemenea afirmatii ?!!
Cat despre comunism ... ce te face sa crezi ca eu as fii rezultatul ''politicii'' sale atee ?!!! Eram prea mic atunci sa-mi dau seama ce inseamna religia, aveam doar 13 ani la asa-zisa revolutie din 1989 . Mult mai tarziu, dupa ce m-a atras subiectul si am reusit sa fac rost de cateva enciclopedii legate de EVOLUTIE, ISTORIE si CIVILIZATII, am inteles ce inseamna indoctrinarea religioasa si scopul ei.
Apropo, cum poti sa-mi ceri sa mai cred cred in basme la varsta mea ? Cum as putea sa spun ca nu sunt absurde ideea de zeu, sfinti, diavoli, mantuitori, balauri, uriasi, vrajitori, care cu foc, sarpe vorbitor, tufis vorbitor, mers pe apa, pamant plat, viata vesnica, liliacul-pasare, iepurele-rumegator si alte ''adevaruri biblice'' ? Trebuie sa fi fost comunist sa nu crezi in asemenea utopii ?
Dar, atentie Gabi, asta nu inseamna ca religia nu ar avea un rol in societate; fie ca imi place mie sau nu, tine masele in frâu.
O simpla statistica a tarilor cu cei mai multi ''pagani'', n-au avut nimic in comun cu comunismul ...

Ic3

922 mesaje

Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 11:17

De la: Eu_insumi, la data 2009-09-19 10:01:03Ba sa avem pardon, ca eu nu ma retrag deloc.
In tot scandalul facut de scoaterea la vedere a instrumentului lor (mic, moale si zeificat), ipochimenii au uitat de o intrebare:

BUEY TOVARASI ILUMINATI SI SUPERIORI, IMI ZICE SI MIE CAREVA DIN VOI CE E MATERIA ?

Adineauri unul din voi a lepadat o lista de (zice el) definitii care, la minima analiza, nu definesc nimic, sunt tautologii. Deci hai, curaj, imi spuneti si mie definitia zeului vostru ? Caci conform laudelor adresate lui, inteleg ca e o definitie extrem de accesibila, usor de inteles si capabila sa scoata omu', bietu' de el, din intunericul religiei si alea-alea. Nu se ofera nimeni din voi sa ajuge omenirea ? V-a pierit piuitul ? N-ati cetit unde trebe la Marx ?

Daca dam la o parte aluzia sexista a frazei de la inceput..cererea facuta de nea sau tanti..Eu insumi...ma da pe spate..Tare ca osul de meduza..
Nu inteleg de unde iti vin asemenea idei..si cum ai ajuns la intrebarile de gen:imi spuneti si mie definitia zeului vostru? ..Sau:Au impiedicat "nobilele" idealuri atee uciderea a atatea milioane de oameni ? la care probabil vrei si raspunsuri
Ietele aciulea

1..Ateii nu cred..ei constata.
2.Am fost dintotdeauna prea putini comparativ cu restul ...Se stie ca numarul bate intotdeauna..apropo de Hai sa dam mana cu mana..cu toti prostii impreuna..

Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 19:40

De la: Eu_insumi, la data 2009-09-19 10:01:03Ba sa avem pardon, ca eu nu ma retrag deloc.

Fi si tu atent ce vorbesti ,se supara cel de Sus pe tine si te ia !
Ce definitii vrei tu cand tu de fapt esti inca la nivel de pestera! Nu ai inteles nici chestia aia cu Hamurabi ,bai ala a dat legile alea din capul lui si le-a dat inaintea dumnezeului tau ! Dumnezeul tau s-a inspirat de la el , de la un muritor de rand si pagan pe deasupra ! Si cat de prosti erau evreii atunci ( e vorba de neamurile tale ca tot aveti stramosi comuni ) nu erau in stare sa-si faca singuri legi trebuiau sa le primeasca de la o divinitate ! Banuiesc ca tot divinitatea ii invata cum sa manance ,cum sa se duca la WC si cum se lasa gravida o fecioara cu ajutorul duhului sfant - ca sa nu fie omorata cu pietre ! Chiar nu te simti undeva in trecut ,cu multe mii de ani ,cand te gandesti ca esti tot timpul la cheremul cuiva care te ameninta ?
Am fata de tine un sentiment de mila ca aceea fata de un sarman !
Nu meriti nici macar sa te dau !

mihai5_2

291 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 19:57

De la: Horus, la data 2009-09-19 19:40:27 ....Nu ai inteles nici chestia aia cu Hamurabi ,bai ala a dat legile alea din capul lui si le-a dat inaintea dumnezeului tau ! ...

Adică Hamurabi a fost pe axa timpului momentul zero, adică originea procesului de reglemantare legislativă?...

Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 20:05

De la: mihai5_2, la data 2009-09-19 19:57:51
De la: Horus, la data 2009-09-19 19:40:27 ....Nu ai inteles nici chestia aia cu Hamurabi ,bai ala a dat legile alea din capul lui si le-a dat inaintea dumnezeului tau ! ...

Adică Hamurabi a fost pe axa timpului momentul zero, adică originea procesului de reglemantare legislativă?...

Nu chiar primul dar oricum inaintea lui dumnezeu si a lui Moise !

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 20:05

De la: mihai5_2, la data 2009-09-19 19:57:51

Este cel mai vechi cod de legi cunoscut!....și într-adevăr...este mai vechi decât primul evreu de pe Terra!

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 21:12

Numele Moise provine din cuvantul egiptean Mos care inseamna copil. Dar acest cuvant are un inteles legal mult mai larg - fiul legal si mostenitorul de drept. Era pedepsit cu moartea sa pronunti numele lui Akhenaton dupa izgonirea sa, asa ca s-a stabilit un cod prin care adeptii sai sa se refere la persoana faraonului exilat. Astfel, l-au numit Mos, fiul, pentru a indica faptul ca era fiul legitim al lui Amenhotep III si mostenitorul de drept la tronul tatalui sau. Vechea limba egipteana nu avea vocale scrise, desi acestea erau pronuntate. Cuvantul scris insemnand copil sau fiu avea deci doar doua consoane, “m” si “s” si este usor de vazut cum cuvantul evreiesc Moise a fost derivat din egipteanul Mos. “S”-ul final din pronuntia evreiasca, Moses, deriva din traducerea greceasca a numelui biblic.Dupa abdicarea sa, Akhenaton/Moise a trait cu adeptii sai in exil in sudul Sinaiului timp de 25 de ani, pe durata domniilor lui Tutankhamon, Ay si Horemheb. Aici, Akhenaton/Moise a trait printre beduinii Shasu, cu care a si format o alianta. Auzind de moartea lui Horemheb, Akhenaton/Moise a decis sa se intoarca din exilul sau in Sinai inapoi in Egipt, pentru a-si cere tronul.In hainele sale de beduin, zdrentuite, Akhenaton/Moise a ajuns impreuna cu aliatii sai la rezidenta generalului Pa-Ramses de la hotarele orasului Zarw, locul sau de nastere, care acum devenise o inchisoare pentru adeptii lui. Pa-Ramses, deja un om batran, facea pregatirile necesare pentru incoronarea sa si era gata sa devina primul conducator al celei de-a 19-a dinastii cand a fost informat de venirea lui Akhenaton/Moise.Akhenaton/Moise l-a provocat pe Pa-Ramses revendicand tronul. Generalul, foarte surprins, a decis sa organizeze o intalnire a oamenilor intelepti ai Egiptului ca sa il ajute sa ia o hotarare. La adunare, Akhenaton/Moise a venit cu sceptrul sau al puterii regale, pe care il luase cu el in exil, si a luat parte la ritualuri sacre pe care numai regele stia sa le faca. Cand au vazut sceptrul autoritatii regale si ritualurile lui Akhenaton/Moise, oamenii intelepti au ingenuncheat in adoratie in fata lui si l-au declarat rege de drept al Egiptului. Insa Pa-Ramses, care era conducatorul armatei, si-a folosit puterea pentru a schimba verdictul preotilor si al inteleptilor si si-a instituit dreptul de a conduce prin forta - printr-o lovitura de stat adica.Generalul Pa-Ramses a devenit astfel Ramses I, primul faraon al dinastiei a 19-a. Akhenaton/Moise nu a mai avut alta alegere decat sa fuga din Egipt impreuna cu adeptii sai - israelitii si egiptenii care imbratisasera religia lui Aton -, incepand astfel Exodul pana in Sinai prin aria mlastinoasa de la sudul Zarw-ului si nordul Lacului Temsah, pentru ca acest drum dificil impiedica potentialele care egiptene sa ii urmareasca. Dupa un timp, Akhenaton/Moise a mers catre nord, catre Gaza, pentru a cotropi orasul cu aliatii sai Shasu. Seti I, fiul lui Ramses, a condus o armata impotriva lui Akhenaton/Moise, a israelitilor si a Shasu, avand o victorie sangeroasa.Este foarte probabil ca Akhenaton/Moise sa fi fost omorat de Seti I in timpul acestor miscari militare.Trupul sau nu a fost descoperit ce coincide cu Biblia.La Luxor,in Valea Regilor,locul unde a fost descoperit mormantul lui Tutankhamon,precum si mormantul mamei si sotiei sale=Maia si Ankensekhamon,s-a descoperit insa un sarcofag misterios gol,cu numele si gura fetei scrijelite,abia se mai cunoaste fata si un craniu.Sa fie oare regele Akhenaten sau mult cautatul mormant a lui Moise?In mod misterios,chiar si sotiile lor dispare in od misterios-Sefora dispare din Biblie dupa ce si-ar fi omorat baiatul-Ghorsen in urma circumciziei facta gresit,pe cand sotia lui Akhenaten-Nefertiti dispare si ea din istorie. Akenaten si Moise si-au pierdut amandoi fii-Akenaten pe Tutankhamon care a murit insa la mult timp dupa moartea sa si Moise care s-a pierdut fiul,ucis de sotia sa.Ambele sotii ar fi fost alungate

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 21:35

Povesti ateiesti!!!
Presupuneri nefondate!
In primul rind Sefora nu era deloc egipteanca!
Era fata preotului Madianului, Ietro.
Moise inseamna scos - din apa.
Moise nu a fost insurat in Egipt ca sa dea nastere la faraoni!
Nefertiti, nu are nimic deaface cu Moise, ea a fost o radicala, care s-a rasculat impotriva religiei vremii, si a declarat pe Ra, ca prim simbol de inchinare.
Nu mai veniti cu fabricatii!

Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 22:12

De la: radita09_telus_net, la data 2009-09-19 21:35:48Povesti ateiesti!!!
Presupuneri nefondate!
In primul rind Sefora nu era deloc egipteanca!
Era fata preotului Madianului, Ietro.
Moise inseamna scos - din apa.
Moise nu a fost insurat in Egipt ca sa dea nastere la faraoni!
Nefertiti, nu are nimic deaface cu Moise, ea a fost o radicala, care s-a rasculat impotriva religiei vremii, si a declarat pe Ra, ca prim simbol de inchinare.
Nu mai veniti cu fabricatii!

Akhenaton (inițial Amenhotep IV), faraon din Dinastia a XVIII-a (1379-1362 î.C.), transformă religia egipteană politeistă într-una monoteistă, ridicându-l în rang pe zeul Aton, ca fiind unicul zeu al Egiptului. După moartea sa, succesorul său Tutankhamon revine la vechiul cult politeist.
Akhenaton și Nefertiti

Epoca sa a fost una dintre cele mai controversate. Se știe relativ puțin despre copilăria sa. Se presupune că ar fi crescut in Theba (azi Luxor). A urcat pe tron între 16 și 24 de ani. Posibil să fi fost atunci deja căsătorit cu Nefertiti, femeia care a avut o mare influență în epoca sa. La încoronare, a adoptat titlurile egiptene tradiționale. In primii ani s-a ocupat in mod special de Heliopolis și de clerul său, în scopul de a înfrâna ambiția thebanilor. A dat ordin să se construiască temple în Karnak (Luxor) pentru a se inchina zeului solar, autoproclamându-se „Mare Preot”. In al șaselea an de domnie, își schimbă numele în „Akhenaton” ("Servitor al lui Aton") și proclamă adeziunea monoteistă a țării la cultul zeului Aton, cel care i-ar fi protejat domnia. Construieste orașul Akhetaton (azi Tell-al-Amarna), care devine capitala regatului Egipt și încearcă eradicarea cultelor celorlați zei. Aceste reforme confesionale au dus la pierderea forței sale pe plan național si internațional. Moare după 18 ani de domnie, fiind îngropat în mormântul pe care și l-a construit în Tell-al-Amarna, însă corpul său nu a mai fost niciodată descoperit.

Nu vreau sa afirm ca Moise ar fi neaparat Akhenaton insa acesta prin faptul ca a creat o religie monoteista e posibil sa fi avut o influenta asupra unor triburi de evrei carora le-a ramas in memorie si care si-au dorit ca cel care a gandit aceasta noua forma de manifestare religioasa sa-i fie atribuita unuia de-al lor si asa l-au creat pe moise . Si in basmele romanesti se observa anumite exagerari de ce nu s-ar fi intamplat acelasi lucru si in basmele evreilor relatate de biblie ? Coincidentele si asemanarile cu acesta ne indreptatesc sa credem ca e totusi posibil sa fie vorba de un fapt real petrecut la acea vreme ,e oricum mai plauzibila decat istorisirea SF redata de biblie ,hai sa-i spunem legenda lui Moise ?!!

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 22:26

Sa nu uitam, ca primele 5 carti ale Bibliei au fost scrise de... Moise.
Nu le putem numi povesti, mai bine autobiografie!

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 22:34

Dupa moarte sotului ei, Nefertiti se declara regina, faraon, semi-zeitate.
Ajunge sa comande 50 de mii de oameni, ea insasi fiind comandantul suprem al armatei.
Preotii vremi, din cauza ca si-au pierdut credibilitatea religiei lor, o asasineaza.
Ea moare lovita de sabie in partea stinga a corpului.
Dupa moarte, mumia ei este vandalizata prin lovirea gurii.
Distrugerea gurii s-a facut, ca sa nu-si mai poate spune numele cind va ajunge la portile eternitatii, si astfel sa nu aiba odihna vesnica.
Religia monoteistica a lui Moise nu provine din Egipt, ci din Madian-unde exista un preot, care venera un dumnezeu!

Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 23:08

De la: radita09_telus_net, la data 2009-09-19 22:34:14Dupa moarte sotului ei, Nefertiti se declara regina, faraon, semi-zeitate.
Ajunge sa comande 50 de mii de oameni, ea insasi fiind comandantul suprem al armatei.
Preotii vremi, din cauza ca si-au pierdut credibilitatea religiei lor, o asasineaza.
Ea moare lovita de sabie in partea stinga a corpului.
Dupa moarte, mumia ei este vandalizata prin lovirea gurii.
Distrugerea gurii s-a facut, ca sa nu-si mai poate spune numele cind va ajunge la portile eternitatii, si astfel sa nu aiba odihna vesnica.
Religia monoteistica a lui Moise nu provine din Egipt, ci din Madian-unde exista un preot, care venera un dumnezeu!

Ai noroc ca a disparut Ioana de pe forum ca te lua de urechi ,cum sa se coboare domnul Moise la stiinta unui preot amarat cand el avea linie scurta cu dumnezeu ,el putea lua legatura oricand ,cu divinitatea,cu ajutorul alfabetului Morse ,e fapt dovedit si se gaseste relatarea si in vechiul testament ,pare putin SF, dar asta e realitatea ! Tocmai la asta folosea chivotul legamantului insa oamenii nu s-au prins inca !
In-curcate sunt caile domnului !

mihai5_2

291 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 23:27

De la: Horus, la data 2009-09-19 20:05:42 ...Nu chiar primul dar oricum inaintea lui dumnezeu si a lui Moise !

Deci "Codul lui Hamurabi" nu a izvorît chiar din capul lui.
Reguli de comportament social au și maimuțele, au și bivolii, au și cîinii. Oare cine le-a scris lor legile?

Pagini: << 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ateism si motivatii impotriva religiei.Logica si Ratiune existentiala.
Mergi la: