Info
x
Ateism si motivatii impotriva religiei.logica si ratiune existentiala.
|
Ic3 922 mesaje Membru din: 29/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 12 Septembrie 2009, ora 15:16
De la: karpov, la data 2009-09-12 13:05:13De la: gabigabi, la data 2009-09-12 09:50:31De la: Dorinel, la data 2009-09-12 06:21:59Unde se termina logica,incepe ... ilogica. Intortocheate sunt caile tale..si multi prosti intalnesti pe drum...
Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 11:25
De la: Ic3, la data 2009-09-12 15:16:49De la: karpov, la data 2009-09-12 13:05:13De la: gabigabi, la data 2009-09-12 09:50:31De la: Dorinel, la data 2009-09-12 06:21:59Unde se termina logica,incepe ... ilogica.
|
|
9am058164 8 mesaje Membru din: 23/05/2009 |
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 12:29
Dragii mei,aveti perfecta dreptate si va felicit pentru curajul de a va spune parerea despre religie intro lume care pare ca a inebunit. Poate ca fiecare picatura de intelepciune va lumina si mintile celor care asteapta totul de la o divinitate care nu exista. Asta vo spune un om trecut de 70 de ani.
|
|
9am_Ella 241 mesaje Membru din: 29/05/2009 Oras: Bacau |
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 15:29
De la: 9am058164, la data 2009-09-13 12:29:26Dragii mei,aveti perfecta dreptate si va felicit pentru curajul de a va spune parerea despre religie intro lume care pare ca a inebunit. Poate ca fiecare picatura de intelepciune va lumina si mintile celor care asteapta totul de la o divinitate care nu exista. Asta vo spune un om trecut de 70 de ani. Pentru ca picatura de intelepciune sa poata lumina mintile celor care au "sarit" doua milenii, e necesar ca ei sa ne asculte macar. Dar nu numai ca nu ne asculta si neaga nejustificat orice argument al nostru, ci ne si ataca la modul cel mai violent (noroc ca nu suntem fizic aproape, altfel sigur am fi atacati la propriu). Ei nici macar nu constientizeaza ca, prin atitudinea lor, dovedesc tocmai ca nu sunt ... credinciosi crestini. Daca ar fi, ar stii ma multe despre iubirea pentru aproape, intoarcerea celuilalt obraz si alte chestii pacifiste si de bun simt "promovate" de Biblie, ori lucrurilea astea nu s-au inteles niciodata de ... crestini.
Nu sunt decat doua iubiri. Iubirea de sine, sau iubirea pentru alte fiinte vii. Si indaratul iubirii de sine se afla suferinta si boala. iar indaratul iubirii pentru altii, se afla Binele. De fiecara data cand omul iubeste in afara lui, face, constient sau nu, un act de credinta.
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 18:06
De la: 9am_Ella, la data 2009-09-13 15:29:05De la: 9am058164, la data 2009-09-13 12:29:26Dragii mei,aveti perfecta dreptate si va felicit pentru curajul de a va spune parerea despre religie intro lume care pare ca a inebunit. Poate ca fiecare picatura de intelepciune va lumina si mintile celor care asteapta totul de la o divinitate care nu exista. Asta vo spune un om trecut de 70 de ani. ca la Ploiesti ai intors-o d.ra Audrey Heburn ! e taman viceversa !
|
|
addan 127 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 20:59
De la: alehin, la data 2009-09-11 23:46:49De la: addan, la data 2009-09-11 15:24:35De la: 9am064173, la data 2009-09-11 10:38:27" Sfintii nu stiu nimic pe linga filozofi, desi stiu tot. Orice sfint este un analfabet, desi toti filozofii nu cintaresc cit un sfint. Inima lor nu depaseste intinderea punctului si ca atare unde ne-am refugia dupa irezolvabilul atitor intrebari. Toata filozofia e fara raspuns. Fata de ea, sfintenia este o stiinta exacta. Caci ne da raspunsuri pozitive si precise la intrebarile la care filozofia n-a avut curajul sa se ridice. Metoda sfinteniei este durerea si scopul ei - DUMNEZEU. Nefiind practica si comoda, oamenii o indeparteaza in domeniul fantasticului si o adora de la distanta." CIORAN
777
|
|
9am_Ella 241 mesaje Membru din: 29/05/2009 Oras: Bacau |
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 21:03
De la: gabigabi, la data 2009-09-13 18:06:34De la: 9am_Ella, la data 2009-09-13 15:29:05De la: 9am058164, la data 2009-09-13 12:29:26Dragii mei,aveti perfecta dreptate si va felicit pentru curajul de a va spune parerea despre religie intro lume care pare ca a inebunit. Poate ca fiecare picatura de intelepciune va lumina si mintile celor care asteapta totul de la o divinitate care nu exista. Asta vo spune un om trecut de 70 de ani. Nu, doamna, nu am intors-o deloc, sunt cat se poate de consecventa! E taman viceversa, spuneti? Sa va improspatez memoria, poate ati uitat ce ati scris sau cum v-ati adresat, si astea-s cateva din interventiile dvs., doar pe topicul asta. Pe alte topicuri, nu ma tin nervii sa le caut pentru a vi le aminti. Priviti: 1. Postat pe: 6 Septembrie 2009, ora 11:10 Pag . 10 Ii spuneti lui Horus : „ tu esti bolnava de ura si intoleranta si-ti reversi frustrarile ,ca niste laturi,in capul celorlalti ! du-te cu dumnezeu si lasa-ma-n pace....vorbesti anapoda si tragi concluzii aiurea...cauta pe altu'!” ---------- 2. Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 16:28 Pag. 9 Ne spuneti: „ aha, am inteles : la tine/voi,e IADUL ! si nici nu ma mir la cit de zbuciumata ti-e mintea si la cita ura ati adunat si fierbe-n inima voastra !” ---------- 3. Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 08:37 Pag. 9 Pentru Florin: „ te-a adormit raspunsul meu @florine ? trezeste-te ,ca si ptr.tine a fost mesajul despre persoanele dizarmonice care -i atrag si pe ceilalti in problemele lor,de cele mai multe ori provenite din neadaptare,ratarea unei vieti din propria lor greseala; din ura fata de toti si toate si din dorinta de Putere : vezi www.dominus de sorginte legionara,dupa cum imi zise karpov ! si daca Lumea arata asa cum arata,este ptr. ca -i plina de oameni ca voi !” --------- 4. Postat pe: 28 August 2009, ora 22:29 Pag.7 Adresandu-va lui Ic.3 „ pentru niste atei elevati ca voi ,cuvintele IAD si FOCUL GHEENEI,nici n-ar trebui sa existe ! si ARSUL PE RUG....intr-adevar, a fost folosit impotriva umanitatii de niste cretini cu mintile intunecate de ura,ca si ale voastre !” ---------- 5. Postat pe: 29 August 2009, ora 09:34 Pag. 7 Ii raspundeti lui Florin "....de-ati avea mai multa intelepciune ,ce bine ar fi ! lumea ar arata altfel ! ” ----------- 6. Postat pe: 26 August 2009, ora 14:59 Pag. 5 Ziceti : „ puiule, ai confirmat ce-am spus mai devreme : neputinta voastra de a intelege este ca : puterea voastra de intelegere,este limitata ! este ca si cum i-ai pretinde unui copil de cl.I a sa treaca direct la ecuatii !” ------------ 7. Postat pe: 25 August 2009, ora 15:24 Pag. 4 Intrebati: „... mai mai sunteti multi ?”Si continuati: „chiar nu mai conteaza : karpov sau alehin,tot un „-------------------- .... si cum spuneam, nu ma mai tin rabdarile sa va citesc mesajele. FELICITARI !!!!!!!! Vorbele sunt pline de duh, fiecare propozitie abunda in invataturi biblice, vorbiti ca o adevarata crestina. Cucernica chiar ...
Nu sunt decat doua iubiri. Iubirea de sine, sau iubirea pentru alte fiinte vii. Si indaratul iubirii de sine se afla suferinta si boala. iar indaratul iubirii pentru altii, se afla Binele. De fiecara data cand omul iubeste in afara lui, face, constient sau nu, un act de credinta.
|
|
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 21:10
De la: alehin, la data 2009-09-11 23:46:49De la: addan, la data 2009-09-11 15:24:35De la: 9am064173, la data 2009-09-11 10:38:27" Sfintii nu stiu nimic pe linga filozofi, desi stiu tot. Orice sfint este un analfabet, desi toti filozofii nu cintaresc cit un sfint. Inima lor nu depaseste intinderea punctului si ca atare unde ne-am refugia dupa irezolvabilul atitor intrebari. Toata filozofia e fara raspuns. Fata de ea, sfintenia este o stiinta exacta. Caci ne da raspunsuri pozitive si precise la intrebarile la care filozofia n-a avut curajul sa se ridice. Metoda sfinteniei este durerea si scopul ei - DUMNEZEU. Nefiind practica si comoda, oamenii o indeparteaza in domeniul fantasticului si o adora de la distanta." CIORAN ...Se varsa orgoliul pe afara din cupa invataturii , d-na psihiatru ? Inima smerita Dumnezeu nu o urgiseste... * Lasand la o parte apelativul cu "ba" specific unei mahalagioaice de pe "matasari" eu intre timp am mai evoluat fata de d-ta...! Daca as fi fost un ignorant ramaneam si pe mai departe un adept al filozofiei gen E. Kant sau Schopenhauer, poate si acum l-as fi ridicat in slavi pe Freud pt. intaietatea sa in psihanaliza. Tot asa as fi facut si cu cei care au lasat ceva in urma lor. Fara indoiala toti acestia au fost oameni de valoare in cultura universala. Prin comparatie filozofia crestina este mult mai complexa decat mi-am imaginat si indiscutabil mult mai profunda, as putea spune cu indrazneala ca pe alocuri este inaccesibila neavenitului. E nevoie de o pregatire aparte si de o vointa titanica, nu de o citire oblica pt. a patrunde macar si in parte in "miezul" acestei invataturi. Intreaba-ti constiinta daca e drept sa fi deasupra tuturor doar pt. ca nu le patrunzi cu vederea pe celelalte. AROGANTA,MANDRIE,TRUFIE,IUBIRE DE SINE...ORGOLIU. O fi ceva nou "sub soare" stimata "domnisoara" ? Amagirea(adormirea) constiintei amana la infinit decizia de a sparge blocul de piatra al inimii , deabia cand stiinta va reusi pe deplin sa dea o definitie exacta IUBIRII , atunci si transformarea individului v-a fi ireversibila. Oamenii cu inima curata, cei ce traiesc aspru,o pot intelege, dar cei care tagaduiesc viata, cei ce nu doresc sa traiasca dupa modelul lui Iisus Hristos, nu-i pot patrunde sensul.
777
|
|
|
|
|
alehin 2584 mesaje Membru din: 25/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 21:56
unei mahalagioaice de pe "matasari"
D-le Addan (ati vazut cum m-am conformat ??....oricum apelativul ,,ba ,, nu va era adresat ...dar daca tineti...) Daca stiti cum ma cheama ( mahalagioaice) si unde locuiesc ( pe "matasari" )inseamna ca suntem vecini ,,...si dupa cum va devoalati cred ca sunteti mai degraba un bun observator al cartierului mai sus pomenit ...decat un adept al filozofiei lui Shopenhauer (saracu daca ar stii cum l-ati depasit dvs din mers ....) O ricum cred eu ca ,,tagma ,, credinciosilor merita un reprezentant mai de,, rasa ,,nu asa un maidanez aciuat de nevoie printre picioarele,, mesenilor ,,(aoleu...sa nu cumva s-o luati in serios cu ,,nevoia ,, ca nu stiu daca vor aprecia cum se cuvine,, marcajul ,,cu toata credinta lor,,,,
|
|
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 22:47
De la: alehin, la data 2009-09-13 21:56:33unei mahalagioaice de pe "matasari" *** ...era vorba doar de specificul apelativului, nu era un atac la persoana care l-a adresat, dar daca tineti neaparat sa v-a identificati...eu nu am nimic impotriva. Ar fi firesc sa ma supar ca am fost asemuit unui maidanez ? Nicidecum...de cate ori cainii maidanezi nu au dovedit ca sunt in multe situatii mai "oameni" decat oamenii ? Dar sa stiti ca s-ar putea sa o iau chiar in serios cu "nevoia" sa "recidivez" si sa v-a "marchez" din nou...
777
|
|
alehin 2584 mesaje Membru din: 25/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 22:50
sa o iau chiar in serios cu "nevoia" sa "recidivez" si sa v-a "marchez" din nou..
Nimic si nimeni nu va poate opri .....instinctul inaintea ratiunii .....Hauuu....Hauuuuuu!!
|
|
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 22:58
777
|
|
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 23:21
De la: alehin, la data 2009-09-13 22:50:47sa o iau chiar in serios cu "nevoia" sa "recidivez" si sa v-a "marchez" din nou.. ...aveti perfecta dreptate ! In cazul meu e vorba de instinct ! Ati auzit vreodata de "instinctul de conservare" ? Functioneaza la orice om ...si nu tine de ratiune . 1-0 !
777
|
|
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 23:24
. ♢ Instinct de conservare = instinct de apãrare pe care îl manifestã omul ºi animalele în scopul menþinerii fiinþei proprii.
777
|
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 14 Septembrie 2009, ora 00:24
De la: addan, la data 2009-09-13 23:24:42 Aceste instincte au stat si la baza credintei ! Din acest motiv s-a inventat divinitatea ,adica de frica . De frica ancestrala ! Asta era valabil in perioada habitatului prin pesteri dar ca sa te mentii la acelasi nivel ...ancestral dovedeste o oarecare naivitate ,ca sa nu spun mai mult ! In Matasari lumea totusi a facut un salt desi gasesti si pe acolo destui din gasca celor saraci cu duhul .
|
|
Fosta membra 9am.ro 492 mesaje Membru din: 26/05/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 14 Septembrie 2009, ora 00:28
Cata intelepciune,ca de altfel pe fiecare topic..... probabil ca asta intretine atmosfera forumului,altfel nu ar posta nimeni......
|
|
Postat pe: 14 Septembrie 2009, ora 08:01
De la: addan, la data 2009-09-13 22:47:06De la: alehin, la data 2009-09-13 21:56:33unei mahalagioaice de pe "matasari" ..de cate ori cainii maidanezi nu au dovedit ca sunt in multe situatii mai "oameni" decat oamenii ? Ai grija cand faci asemenea afirmatii baby. Dai dovada de.......sa nu mai zic..Si de aici trag anumite concluzii..
Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
|
|
Postat pe: 14 Septembrie 2009, ora 08:29
Imi permit sa fac public acest manifest..lansat in blogosfera de un ateu convins.. pe nume Tudor..Ca o paralela la titlul acestui topic..Dar si luand in considerare devierea de la subiectul de baza al acestui topic.Am cerut motivatii.argumente logice impotriva religiei..M-am trezit cu o multime de explicatii fara sens din partea celor care sustin religia.Fiecare a venit cu ce ia trecut prin cap.Nimic nou sub soare.Am pus acestor oameni intrebari simple..fara intentia de ai baga in ceata.Mi sa raspuns in stilul caracteristic taranului roman..dumnezeu face,dumnezeu drege..Nimic nu sta in calea celui in care ei cred..
Si iata ce spune un ateu Manifestul unui ateu Da! Sunt ateu. Nu cred cã Dumnezeu existã, sunt de pãrere cã Dumnezeu nu trebuie sã existe ºi chiar dacã ar exista, nu ar trebui sã se manifeste ca atare. ªi dacã creºtinii au dreptate, voi arde în Iad. O eternitate. Dar mã consolez cu gândul cã mãcar voi putea socializa cu colegul de cazan mai bine decât aº face-o cu niºte obosiþi cu aurã, care au stat la coadã la lumânãri - în picioare - toatã viaþa lor. Îmi aduc aminte de discuþiile pe care le-am avut cu adepþii creºtinismului de-a lungul timpul. Oameni simpli în adevãratul sens al cuvântului, care nu se întreabã ce motiv ar avea Dumnezeu sã creeze lumea (argumentul cã Atotputernicul se plictisea de unul - sau 3 de fapt - singurel nu mã satisface), dacã ciocârlanul moþat ºi huhurezul bãrbos încãpeau pe Arca lui Noe sau ce aport are cârtiþa - animal care privit din faþã aratã exact ca o p*lã cu dinþi - la binele universal. Sã explici teoria Big Bang-ului, conceptul de singularitate gravitaþionalã sau simpla inexistenþã a “duhurilor necurate” acestor oameni e ca ºi cum ai încerca sã explici unui copil cã nu e frumos sã mãnânce ce scoate din nas. Argumentele lor sunt puerile, ºi-mi face o plãcere deosebitã sã le demontez. De exemplu: Dumnezeu existã deoarece pânã acum ºtiinþa nu a reuºit sã demonstreze cã El nu existã. Greºit micul meu prieten cu IQ de pãpuºã gonflabilã. Dacã nu s-a dovedit ºtiinþic cã Dumnezeu nu existã, înseamnã cã acesta ar putea exista. La fel ca Allah, Vishnu, Moº Crãciun ºi alte asemenea entitãþi a cãror existenþã nu a fost încã infirmatã ºtiinþific. Dacã nu existã Dumnezeu, cine a creat Universul? Existã mai multe teorii pe aceastã temã, mult mai fondate ºi verosimile decât cea creaþionistã. Plus, sã accept creaþionismul ca alternativã la ºtiinþã, e ca ºi cum aº accepta teoria berzei ca alternativã la naºterea biologicã. ªi tu nu crezi în nimic? Nu te simþi singur…? Ba da. Cred în ceva. ªi nu, nu-mi trebuie prieteni imaginari ca sã nu mã simt singur. Pãi dacã Dumnezeu chiar existã. Meritã sã te riºti…? Sau forma þãrãneascã a Pariului lui Pascal. În alte cuvinte, dacã Dumnezeu nu existã, nu am pierdut nimic (decât viaþa, pe care mi-am irosit-o pupând moaºte, cheltuindu-mi banii pe sãraci ºi calendare bisericeºti în loc de bãuturã ºi þigãri ºi mâncând cartofi fierþi în post în loc de shaorma), pe când dacã El existã, mi-o fur grav. Dacã lãsãm ochelarii de cal deoparte, vedem cã problema se complicã exponenþial, ºi apar mai multe cazuri nefavorabile, gen Allah (au musulmanii dreptate), Yamaraja (hinduºi) sau Xenu (scientologii). Adicã, matematic vorbind, trebuie sã aleg un numãr finit de divinitãþi - indiferent cã vorbim de religii cu un singur Dumnezeu, o Sfântã Treime sau un întreg panteon - dintr-un numãr infinit de religii posibile, iar dacã nu ai chiulit la analizã, ºtii cã probabilitatea ca sã fac alegerea corectã find nulã. Un exemplu în aceastã direcþie find cazul în care religia “corectã” e una care nu a fost încã descoperitã. Eh, lasã. Cã are Dumnezeu grijã ºi de tine. Nu a pãrãsit pe nimeni, niciodatã… Eli, Eli, lema sabachthani…
|
|
Postat pe: 14 Septembrie 2009, ora 08:32
De la: mrs_reis, la data 2009-09-14 00:28:03Cata intelepciune,ca de altfel pe fiecare topic..... probabil ca asta intretine atmosfera forumului,altfel nu ar posta nimeni...... Cine cine..care ..unde?
|
|
Postat pe: 14 Septembrie 2009, ora 09:33
De la: Ic3, la data 2009-09-14 08:01:06De la: addan, la data 2009-09-13 22:47:06De la: alehin, la data 2009-09-13 21:56:33unei mahalagioaice de pe "matasari" ...mda, corect ar fi fost mai umani decat oamenii ...si as completa : unii dintre ei mai rasati (nu multi cei drept) mai sar si la gatul stapanului...
777
|
|
Postat pe: 14 Septembrie 2009, ora 10:33
Pt. "moasa" acestui topic ...
777
|
|
Postat pe: 14 Septembrie 2009, ora 11:05
Imi permit sa fac public acest manifest..lansat in blogosfera de un ateu convins.. pe nume Tudor...........................Am cerut motivatii.argumente logice impotriva religiei Amice, daca tu insati erai cu adevarat convins de ceea ce credeai (sau nu) NU mai cereai (cerseai )motivatii,argumente "logice" impotriva religiei... Erai convins 100% de ceea ce credeai si cu asta basta ! Nu-ti mai pierdeai tu timpul tau atat de pretios cu tot felul de "prosti" care nu se ridica la nivelul tau de intelegere. Fara noi,topicul acesta ar fi fost mort din fasa, sau cum ar spune doctoru' : un AVORTON fara cordon ombilical.... Dar desi esti "mandru" (precum ) tot cauti sa te amagesti singur ca in modul acesta vei putea "convinge" pe cineva care are deja intiparite in suflet ,lucrurile pe care tu inca mai speri sa le aflii, te asigur prieteneste ca nu asta e modul cel mai bun pt. tine. Lasat-i mandria la o parte si incearca pe viitor sa NU mai faci "prozelitism ateu" pe nicaieri in lumea asta. Stii de ce ? Prozelitismul de orice fel , fie el asa-zis crestin sau nu , duce la prostirea maselor (ex. comunismul ). Credinta in Dumnezeu este o alegere proprie , mie personal nu mi-a bagat-o cineva pe gat si daca nu stiai Ortodoxia chiar interzice acest lucru. Asadar, prietene acum ai aflat ca eu sunt cel mai mare inamic al prozelitismului de orice fel o fi el... inclusiv (si mai ales) cel asa-zis ateu sau perfid spus de catre unii "liber-cugetator" ...
777
|
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 14 Septembrie 2009, ora 11:20
De la: addan, la data 2009-09-14 11:05:34 Prozelitism -nu cumva botezul,religia in scoli ,paradele cu sfintele moaste,existenta bisericilor e un fel de prozelitism ? Ortodoxia nu impiedica chiar te manevreaza sa crezi in dumnezeu -la botez li se spune nasilor si parintilor ca au obligatia sa " indoctrineze " noul nascut ! Conform bibliei e un pacat pentru parintii care nu-si indruma copii spre religie -asa ca nu o mai da cotita ! Sa presupun ca tu ai crescut la casa de copii si ai devenit crestin din convingere insa nu cred ca deveneai daca nu existau biserici si daca aveai de ales si altceva decat ortodoxismul -daca totusi ai ales in cunostinta de cauza ,ai facut o alegere proasta -erau alte religii mult mai interesante !
|
|
Postat pe: 14 Septembrie 2009, ora 13:06
Pt. "moasa"...
> Comentariul tau oblic denota clar un evident dispret la adresa celui care trudeste in acest moment ca tu sa ai ce pune pe masa de maine incolo...Ciudat " mod " de a-ti nega obarsia ! Intr-o al;ta ordine de idei , sa presupunem ca daca "pariul" lui Pascal ar fi fost pe "placul" tau , ai fi mers pana la ideea de "forma oraseneasca" a pariului... ??? Mare ti-e gradina Ta , Doamne ! ...iar multi au "sarit" gardul...
777
|
|
Postat pe: 14 Septembrie 2009, ora 13:14
manifest..lansat in blogosfera de un ateu convins.. pe nume Tudor...Am cerut motivatii.argumente logice impotriva religiei.. ..................Sau forma þãrãneascã a Pariului lui Pascal. În alte cuvinte.....
... de aceasta "forma taraneasca" este vorba...acum sa nu-mi spui ca a fost tradus sau interpretat altfel de cei care l-au citit , fiecare intelege ce "poate"...
777
|
|
Postat pe: 14 Septembrie 2009, ora 13:29
De la: karpov, la data 2009-09-14 11:20:51De la: addan, la data 2009-09-14 11:05:34 Anatolii Karpov , vezi-ti de sahul tau ! ...tu fi pe faza poate iti i-a cineva " nebunul" altfel iar s-ar putea sa sari "calul" ...Comentariul nu-ti era adresat tie ci "moasei" acestui forum... Daca toate mustele ar face miere...ar fi si la curul catzelei...
777
|
|
Postat pe: 14 Septembrie 2009, ora 13:54
De la: addan, la data 2009-09-14 11:05:34 Iti pun o intrebare..stupida poate....De ce scrii cu litere mari jargoanele?..Au vreo anumita semnificatie? ..Cumva vreo legatura ascunsa cu genele ce te caracterizeaza? ![]() Am deslusit in comentariile tale sarcasmul si mimica verbala a unui scelerat in ale teatralitatii.Sunt mai mult decat convins ca unul ca tine nu s-ar dezice de la..a lua capul cuiva din pura obisnuinta...Citesc si ma amuz in acelasi timp de cata degringolada zace in creierul tau.De ce faci asta?Din placerea de a combate ceva... sau din fanatism?... Nu am inteles nici de unde pana unde urmatoarele? Anatolii Karpov , vezi-ti de sahul tau ! ...tu fi pe faza poate iti i-a cineva " nebunul" altfel iar s-ar putea sa sari "calul" ...Comentariul nu-ti era adresat tie ci "moasei" acestui forum... Daca toate mustele ar face miere...ar fi si la curul catzelei... Nu te poti lipsi deloc de acest limbaj atunci cand te adresezi cuiva...? Si ce e cu asta?... Comentariul tau oblic denota clar un evident dispret la adresa celui care trudeste in acest moment ca tu sa ai ce pune pe masa de maine incolo...Ciudat " mod " de a-ti nega obarsia ! Mai omule..daca esti..bineinteles...Tu esti constient cand faci asemenea afirmatii? Sau sub infuenta nefasta a vreunui joint cu busuioc? Sa nu iti faci impresia ca sunt atat de rupt de lume incat sa nu inteleg unde bati cand ma caracterizezi drept moasa acestui topic..obraznicatura mica ce esti?...Nu pot sa uit numarul imens de mare..de apelative...care mai de care mai vulgare adresate celor care au zabovit pe acest topic. In fine...gandeste de 10 ori inainte de a scrie o tampenie..asa cum ai de obicei...Te rog ...Nu ma cunosti..nu te cunosc..Asa ca..ai mare grija...
|
|
Postat pe: 14 Septembrie 2009, ora 14:38
Pt. "nimeni" (atat timp cand tu ai un nume fictiv ) specific celor de teapa ta care-si ascund adevaratul chip... >> Amice, ai scos sabia razboiului acum lupta pan'l a capat, nu eu te-am pus sa-ti "versi" tampeniile pe forum...sau daca ai intrat in "hora" joaca pan' la capat ! Reciproca e valabila ! Nu trebuie sa gandesc de 10 ori,asta faci tu atunci cand adulmeci toate porcariile care se scriu pe acest forum, pai ce credeai ca arunci cu prastia asa catre cer ? ... nu uita ca piatra se mai si intoarce. Faptul ca scriu cu majuscule este optiunea mea sau ai vrea sa o schimbi si p-asta ? Daca iti inchipui ca totul a devenit ceva personal, calm baby, nu este ...sa am grija ca ce ??? Ameninti ???
777
|
|
Postat pe: 14 Septembrie 2009, ora 15:34
Pentru stimabilul,onestul,perfectul,mult preainalt,sfintia sa ..addan..cel care nu se ascunde dupa cires si care nu are fata plina de cosuri..
Care dintre noi are moaca mai vizibila?Din cate ai observat...si probabil au observat prietenii mei de pe acest forum...Mecla mea este extrem de vizibila la profil..lucru ce nu se poate afirma despre tine.a se vedea .Rubrica Foto.a profilului fiecaruia dintre noi..Chiar daca asa pare..nu sunt un PUSTI CORDIT.Si nici nu improsc pe nimeni cu FECALOIDELE mele idei progresiste.,,Ca ai picat..din pura intamplare pe topicul deschis de mine...nu iti da dreptul sa judeci,jignesti,ameninti pe nimeni....Lucruri de care ma invinuiesti.Eu cel putin nu fac trimitere directa catre nimeni. .A se vedea pagina pagina nr 1 a acestui topic... .VINO IN PUBLIC , TE INVIT EU SA STAM DE VORBA...CE SPUI ? TARE MULT AS VREA SA-TI VAD FATA DE PUSTI CORDIT PLINA DE ACNEE... Ce parere ai...inaltimea ta de aceasta constatare?Cine pe cine ameninta? Daca..capacitatea ta de analizare a expresiilor folosite intr-un anumit context este jalnica...nu este vina mea... De ce scrii cu litere mari jargoanele?..asta am intrebat de fapt...nu de ce scrii cu litere mari... De ce scrii cu litere mari jargoanele? De ce scrii cu litere mari jargoanele? De ce scrii cu litere mari jargoanele? Si repet..poate poate ai sa prinzi idea...lucru de care nu sunt asa sigur. Asa ca..ai mare grija...
|
|
Postat pe: 14 Septembrie 2009, ora 15:36
De la: gabigabi, la data 2009-09-13 11:25:17De la: Ic3, la data 2009-09-12 15:16:49De la: karpov, la data 2009-09-12 13:05:13De la: gabigabi, la data 2009-09-12 09:50:31De la: Dorinel, la data 2009-09-12 06:21:59Unde se termina logica,incepe ... ilogica. Iar ai mancat ceva alterat?
|
|
|
|

...aveti perfecta dreptate ! In cazul meu e vorba de instinct ! Ati auzit vreodata de "instinctul de conservare" ? Functioneaza la orice om ...si nu tine de ratiune . 1-0 !