back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ateism si motivatii impotriva religiei.logica si ratiune existentiala.

Pagini: << 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 23:39

De la: mihai5_2, la data 2009-09-19 23:27:40
De la: Horus, la data 2009-09-19 20:05:42 ...Nu chiar primul dar oricum inaintea lui dumnezeu si a lui Moise !

Deci "Codul lui Hamurabi" nu a izvorît chiar din capul lui.
Reguli de comportament social au și maimuțele, au și bivolii, au și cîinii. Oare cine le-a scris lor legile?

SATANA !!! ( a nu se citi SANTANA ) !!!

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 02:30

De la: radita09_telus_net, la data 2009-09-19 22:26:53Sa nu uitam, ca primele 5 carti ale Bibliei au fost scrise de... Moise.
Nu le putem numi povesti, mai bine autobiografie!

Mai copile ! Ma adresez astfel deoarece prin ceea ce exprimi ma faci sa cred ca esti mai tanar decat mine ,cred ca ai in jur de 12 ani ! Mai,tu cred ca nu ai citit biblia ,pe acolo domnul Moise cand a scris primele 5 carti nu si-a dat seama ca a scris si cateva intamplari care nu se intamplasera inca si care s-au intamplat dupa cateva sute de ani !
Biblia trebuie tratata ca o carte in care sunt povestite niste fapte de lasitate ,de nestiinta ,de prostie ,de cruzime , etc. ale poporului ales de cineva care nu a fost in stare sa-i lamureasca pe cei din prima lui gasca ,un lucru simplu ,iisus va fi mantuitorul vostru . Asta m-ar face sa cred ,daca as fi crestin(doamne fereste) ca acel dumnezeu nu stia sa ghiceasca viitorul si nici prezentul nu-i spunea mare lucru !
Cum poti sa alegi un moise care sa-ti tina locul si ai carui urmasi nu te recunosc pe tine ci pe unealta ta ! Pare putin probabil ca o asemenea forta sa greseasca atat de grav-nimeni , doar tu ,dar ai o scuza esti prea tanar pentru cunoastere si poate ca nici nu ai deschiderea necesara!
Apropo se crede ca nu Moise a scris cele 5 carti asa ca e posibil sa apara un alt Petre Ispirescu care sa se creada scribuliciul Bibliei !

Ic3

922 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 08:16

De la: radita09_telus_net, la data 2009-09-19 21:35:48Povesti ateiesti!!!
Presupuneri nefondate!
In primul rind Sefora nu era deloc egipteanca!
Era fata preotului Madianului, Ietro.
Moise inseamna scos - din apa.
Moise nu a fost insurat in Egipt ca sa dea nastere la faraoni!
Nefertiti, nu are nimic deaface cu Moise, ea a fost o radicala, care s-a rasculat impotriva religiei vremii, si a declarat pe Ra, ca prim simbol de inchinare.
Nu mai veniti cu fabricatii!

Uite cum ne procopsiram noi cu niste basme...
Ateilor...nu mai fabricati povesti..ca adorm cititorii

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 09:26

De la: Horus, la data 2009-09-19 20:05:42 ...Nu chiar primul dar oricum inaintea lui dumnezeu si a lui Moise !

Reguli de comportament social au și maimuțele, au și bivolii, au și cîinii. Oare cine le-a scris lor legile?

codul civil ,codul penal ,cele zece porunci si alte reguli le au crestinii si in zilele noastre -de ce oare le incalca ? Sunt masochisti ,vor sa ajunga la inchisoare sau mai rau chiar in iad ?

E ceva dubios la mijloc ,oamenii sunt mai prosti ca animalele ,animalele tin cont de regulile lor ,oamenii in schimb le incalca -pai atunci mai nene cum putem fi siguri ca biblia relateaza adevarul cand oamenii cel mai des mint si joaca teatru ca sa-si puna cat mai mult in valoare personalitatea !?

Viata e o scena a carei actori suntem noi ! Deci ceva mai mult discernamant si logica nu strica nimanui !

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 09:43

in nici un caz un ignorant ca tine care nu sti nimic dar iti permiti[dupa propriile-ti spuse] sa speculezi,incercand sa pari mai inteligent decat animalele enumerate de talica mai sus

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 09:45

De la: radita09_telus_net, la data 2009-09-19 22:34:14Dupa moarte sotului ei, Nefertiti se declara regina, faraon, semi-zeitate.
Ajunge sa comande 50 de mii de oameni, ea insasi fiind comandantul suprem al armatei.
Preotii vremi, din cauza ca si-au pierdut credibilitatea religiei lor, o asasineaza.
Ea moare lovita de sabie in partea stinga a corpului.
Dupa moarte, mumia ei este vandalizata prin lovirea gurii.
Distrugerea gurii s-a facut, ca sa nu-si mai poate spune numele cind va ajunge la portile eternitatii, si astfel sa nu aiba odihna vesnica.
Religia monoteistica a lui Moise nu provine din Egipt, ci din Madian-unde exista un preot, care venera un dumnezeu!
emile,ti-ai sters contul si acum lucrezi incognito???

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Eu_insumi

63 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 14:24

/////Ii fi si tu neam cu Coposu ,or fi stat si ai tai prin inchisorile comuniste ,desi nu cred ,ai tai sigur nu riscau asta ca in acest caz il suparau pe dumnezeu ,ei trebuiau sa fie duminica de duminica la biserica !

Dumnezeu, in care nu crezi, sa nu-ti judece trufia nici cu puscaria facuta de mama, pentru "crima de inalta tradare" (cititi: protest contra rusificarii si tentativa de a facilita corespondenta intre familii despartite prin expulzare din tara a unor cetateni sau fuga altora de persecutie), nici cu confiscarea averii strabunicului meu matern, invalid din primul razboi mondial, judecat drept "chiabur" pentru 8 biete hectare de pamant, nici cu datul afara din slujba al bunicului meu matern, care, nu-i asa, era tata al unui "element decazut", nici cu altele intamplate in casa si in familia mea sub defuncta oranduire.

Nu mi-ati raspuns insa in nici un fel: ce e aia materie conform definitiilor voastre ? Materie inteleg ca inseamna "o familie de constatari bazate pe silogisme conform carora ateii superficiali se proclama superiori religiosilor"? Welcome to the kingdom and the glory. Multumesc. Uneori lipsa raspunsului e mai semnificativa decat orice raspuns.

Si, ca orice apologeti ai crimei si faradelegii convenabile ideologiei voastre, n-ati explicat daca ateismul l-a facut pe Pol Pot un cetatean mai cumsecade, sau cum se justifica lagarul din Pitesti destinat "reeducarii" religiosilor. Cum de ateismul nu i-a facut pe domnii care chinuiau si ucideau acolo si in multe alte locuri persoane mai respectabile? Cum de nu respectau, de fapt, nu numai legile normale intr-o tara civilizata, dar au ajuns sa faca lucruri de care pana si Evul Mediu s-ar fi cutremurat de rusine? Mici accidente ale evolutiei "normale" a materiei, sa inteleg ? Si voi ce garantie prezentati ca nu sunteti asemenea ? Ura, autosuficienta si "convingeri" sustinute cu silogisme ? Pai nu e nevoie sa fiti cetateni ai secolului 21 pentru asa o "evolutie". De fapt va incadrati la "dark ages"... cu toate armele si bagajele, dragilor. Pentru voi eticheta e totul, continutul - nimic.

Ic3

922 mesaje

Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 15:03

De la: Eu_insumi, la data 2009-09-20 14:24:09/////Ii fi si tu neam cu Coposu ,or fi stat si ai tai prin inchisorile comuniste ,desi nu cred ,ai tai sigur nu riscau asta ca in acest caz il suparau pe dumnezeu ,ei trebuiau sa fie duminica de duminica la biserica !

Dumnezeu, in care nu crezi, sa nu-ti judece trufia nici cu puscaria facuta de mama, pentru "crima de inalta tradare" (cititi: protest contra rusificarii si tentativa de a facilita corespondenta intre familii despartite prin expulzare din tara a unor cetateni sau fuga altora de persecutie), nici cu confiscarea averii strabunicului meu matern, invalid din primul razboi mondial, judecat drept "chiabur" pentru 8 biete hectare de pamant, nici cu datul afara din slujba al bunicului meu matern, care, nu-i asa, era tata al unui "element decazut", nici cu altele intamplate in casa si in familia mea sub defuncta oranduire.

Nu mi-ati raspuns insa in nici un fel: ce e aia materie conform definitiilor voastre ? Materie inteleg ca inseamna "o familie de constatari bazate pe silogisme conform carora ateii superficiali se proclama superiori religiosilor"? Welcome to the kingdom and the glory. Multumesc. Uneori lipsa raspunsului e mai semnificativa decat orice raspuns.

Si, ca orice apologeti ai crimei si faradelegii convenabile ideologiei voastre, n-ati explicat daca ateismul l-a facut pe Pol Pot un cetatean mai cumsecade, sau cum se justifica lagarul din Pitesti destinat "reeducarii" religiosilor. Cum de ateismul nu i-a facut pe domnii care chinuiau si ucideau acolo si in multe alte locuri persoane mai respectabile? Cum de nu respectau, de fapt, nu numai legile normale intr-o tara civilizata, dar au ajuns sa faca lucruri de care pana si Evul Mediu s-ar fi cutremurat de rusine? Mici accidente ale evolutiei "normale" a materiei, sa inteleg ? Si voi ce garantie prezentati ca nu sunteti asemenea ? Ura, autosuficienta si "convingeri" sustinute cu silogisme ? Pai nu e nevoie sa fiti cetateni ai secolului 21 pentru asa o "evolutie". De fapt va incadrati la "dark ages"... cu toate armele si bagajele, dragilor. Pentru voi eticheta e totul, continutul - nimic.

Mi se pare mie sau domnia sa adipopa sa aciuiat prin zona crepusculara? sub alt pseudonim...acela de Eu_insumi

Si cum are de obicei..Bate campii si pasunile prin care pasc de obicei alte erbivore...

Cum am mai spus si ma repet de fiecare data cand un om de o inteligenta sclipitoare si cu un iQ atat de avansat ne invadeaza intimitatile cu abureli fara logica....

Talica ai vreo legatura cu snopii de papusoi de pe tarlaua lu mamare?...sau ti sa imputit branza in burduf de versi atata amar de ranchiuna inprejur?Haaaaaaaaaaaaa?

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
Eu_insumi

63 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 15:28

Pasarel, daca ai vreo indoiala asupra identitatii mele, nu e nevoie de atata patos. N-am nici o legatura cu nenea de care povestesti. N-ai decat sa te zbati sa afli cine sunt. Pe de alta parte, e vizibil cu caractere majuscule (lol) ca nu stapanesti notiunile fundamentale ale propriului discurs si, lipsit de ele, cand ti se cer, recurgi la painea doctrinarului: nu e vorba, nu-i asa, ca esti inca unul suit pe un cataroi care se proclama autoritate nefiind clar de ce, marea ta descoperire e ca nu-s vrednic eu, din cine stie ce motive, ba ca ma ascund sub nush ce identitate, ba ca conspiratia ninja, sa raspunzi la niste chestiuni la care un om rational, cultivat si cu pretentii de respectabilitate ar trebui sa vorbeasca pe nerasuflate.
Dar dragoste mica, fa si tu un sacrificiu de om generos si emancipat de sub obscurantismul religiei, nu de dragul meu, ci al atator nenorociti scufundati in bezna pe care, nu-i asa, vrei sa-i luminezi: VORBESTE PENTRU CAUZA UMANISMULUI, NU EZITA DE DRAGUL NIMICNICIEI MELE, FA DIN NOU JERTFA MINTII LUMINATE SI EMANCIPATE CARE ESTI (LOL) PENTRU BINELE OMENIRII, SI ZI RESTULUI LUMII DE PE AICI: <

Ce e aia materie, draga ?

Te rog eu, nu dezamagi publicul care asteapta sa performezi si sa binemeriti de la patrie. Treci peste neinsemnata insecta care sunt eu si baga mare intru eliberarea de sub dogme si alea-alea. Hai, ca astept cu rasuflarea taiata.

Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 16:24

De la: Eu_insumi, la data 2009-09-20 14:24:09/////Ii fi si tu neam cu Coposu ,or fi stat si ai tai prin inchisorile comuniste ,desi nu cred ,ai tai sigur nu riscau asta ca in acest caz il suparau pe dumnezeu ,ei trebuiau sa fie duminica de duminica la biserica !

Ce ai vrea tu sa auzi despre materie ,ca este o abstractie,ca e o legatura legica intre elemente,un nonsens total ,o perceptie senzoriala ,o posibilitate permanenta de senzatii ,un lucru in miscare sau ca materia = atom = un microsistem solar ? Orice raspuns ti se va da tu vei apela la prostul de serviciu ,vreun filozof idealist,si ne vei prezenta teoria chibritului !
O tii langa cu teoriile despre ateii comunisti fara sa tii cont de faptul ca majoritatea comunistilor de la noi au fost crestini de-ai tai care mergeau la biserica si in timpul liber mai turnau pe cineva sau mai dadeau o informare la securitate . Eu stiu ca si preotii si dascalii de la biserica au turnat asa ca lasa-i in pace pe cei cativa nesanatosi care au condus lumea comunista ajutati fiind de jigodiile din randul credinciosilor .
De ce ateul de Gorbaciov a pus capat comunismului si nu prostavanul de Teoctist ? Era greu mai nene sa lasi patriarhia pentru inchisoare -hai sa nu mai vorbim ,sunt satul de credinciosii membri de partid si de comunistii credinciosi .Nu vrei sa vezi realitatea iti place sa faci baie in mocirla istoriei !

Eu_insumi

63 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 20:10

//////Ce ai vrea tu sa auzi despre materie ,ca este o abstractie,ca e o legatura legica intre elemente,un nonsens total ,o perceptie senzoriala ,o posibilitate permanenta de senzatii ,un lucru in miscare sau ca materia = atom = un microsistem solar ?

Pisic mic cu un abis interhaluceal mare-mare. Eu nu te-am intrebat "ce vreau eu sa aud" (ceea ce dovedeste inca odata ca esti asa proasta ca nu intelegi nici macar chestii simple, in asa hal te-a tampit infatuarea ca ateismul te salveaza de nimfomania abortiva). Eu te-am intrebat, complexata in calduri de matza menopauzata ce esti CE SPUI TU CA E MATERIA CONFORM STANDARDULUI TAU VALORIC, LEPADATURA JALNICA. Daca vine fi-tu de la scoala si zice "popa la ora de religie ne-a zis ca nu stiti sa spuneti ce e materia", ce-i spui lu' fi-tu, stralucire a ratiunii vaginale, perla a angoasei clitoridiene ? Ii zici simplu si fromoz "nu-ti bate capu', popa e prost?" Moaw. Pai esti cam subtire, lepadatura jalnica.

Apropos, dobitoaca in calduri si mucigai vaginal trist ce esti. "Legatura legica intre elemente" esti tu. Ca urmeaza: defineste "element", hipopotamitza proasta. Sau crezi ca ma-ta zeita ratiune e asa saraca incat trebuie sa cazi de acord "in afara unui rationament circular care e de aceeasi factura cu dogma religioasa, eu, oafa atee mandra de sine sunt inapta (inepta...) sa produc orice altceva intr-o disputa de idei". Scuza-mi expresia disputa de idei, dobitoaca trista. Am uitat ca pentru tine "stiinta", "ateism", "ratiune" etc. etc. sunt de fapt substitutul unui dildo, avand si avantajul ca nu te bat parintii cand te prind cu el, ca e mai greu de... materializat.

Ic3

922 mesaje

Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 20:18

De la: Eu_insumi, la data 2009-09-20 15:28:13Pasarel, daca ai vreo indoiala asupra identitatii mele, nu e nevoie de atata patos. N-am nici o legatura cu nenea de care povestesti. N-ai decat sa te zbati sa afli cine sunt. Pe de alta parte, e vizibil cu caractere majuscule (lol) ca nu stapanesti notiunile fundamentale ale propriului discurs si, lipsit de ele, cand ti se cer, recurgi la painea doctrinarului: nu e vorba, nu-i asa, ca esti inca unul suit pe un cataroi care se proclama autoritate nefiind clar de ce, marea ta descoperire e ca nu-s vrednic eu, din cine stie ce motive, ba ca ma ascund sub nush ce identitate, ba ca conspiratia ninja, sa raspunzi la niste chestiuni la care un om rational, cultivat si cu pretentii de respectabilitate ar trebui sa vorbeasca pe nerasuflate.

Dar dragoste mica, fa si tu un sacrificiu de om generos si emancipat de sub obscurantismul religiei, nu de dragul meu, ci al atator nenorociti scufundati in bezna pe care, nu-i asa, vrei sa-i luminezi: VORBESTE PENTRU CAUZA UMANISMULUI, NU EZITA DE DRAGUL NIMICNICIEI MELE, FA DIN NOU JERTFA MINTII LUMINATE SI EMANCIPATE CARE ESTI (LOL) PENTRU BINELE OMENIRII, SI ZI RESTULUI LUMII DE PE AICI:

ro.wikipedia.org/wiki/Materie iete aici..daca tot vrei sa stii ce e aia materie...

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 20:26

Ba .....interhaluceal(apropo te crezi dastept?)....alias Tu _ insuti ....dupa ce te tratezi ....promiti ca pleci ...? Sau vrei sa-ti comandam o camasa din-alea cu maneci luuuungi luuuungi ...care se leaga la spate ....?

Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 21:08

De la: Eu_insumi, la data 2009-09-20 20:10:14//////Ce ai vrea tu sa auzi despre materie ,ca este o abstractie,ca e o legatura legica intre elemente,un nonsens total ,o perceptie senzoriala ,o posibilitate permanenta de senzatii ,un lucru in miscare sau ca materia = atom = un microsistem solar ?

Pisic mic cu un abis interhaluceal mare-mare. Eu nu te-am intrebat "ce vreau eu sa aud" (ceea ce dovedeste inca odata ca esti asa proasta ca nu intelegi nici macar chestii simple, in asa hal te-a tampit infatuarea ca ateismul te salveaza de nimfomania abortiva). Eu te-am intrebat, complexata in calduri de matza menopauzata ce esti CE SPUI TU CA E MATERIA CONFORM STANDARDULUI TAU VALORIC, LEPADATURA JALNICA. Daca vine fi-tu de la scoala si zice "popa la ora de religie ne-a zis ca nu stiti sa spuneti ce e materia", ce-i spui lu' fi-tu, stralucire a ratiunii vaginale, perla a angoasei clitoridiene ? Ii zici simplu si fromoz "nu-ti bate capu', popa e prost?" Moaw. Pai esti cam subtire, lepadatura jalnica.

Apropos, dobitoaca in calduri si mucigai vaginal trist ce esti. "Legatura legica intre elemente" esti tu. Ca urmeaza: defineste "element", hipopotamitza proasta. Sau crezi ca ma-ta zeita ratiune e asa saraca incat trebuie sa cazi de acord "in afara unui rationament circular care e de aceeasi factura cu dogma religioasa, eu, oafa atee mandra de sine sunt inapta (inepta...) sa produc orice altceva intr-o disputa de idei". Scuza-mi expresia disputa de idei, dobitoaca trista. Am uitat ca pentru tine "stiinta", "ateism", "ratiune" etc. etc. sunt de fapt substitutul unui dildo, avand si avantajul ca nu te bat parintii cand te prind cu el, ca e mai greu de... materializat.

Foarte inteligent mod de exprimare ,vezi ce inseamna sa te ai bine cu cel de Sus ? Ti-a luminat mintea ! Credeam ca numai preotii stiu sa manance rahat dar tu esti mult mai sofisticat ,mananci rahat in mod stiintific ! Ai ajuns la apogeu ,atat de sus in comparatie cu altii incat pot sa afirm fara sa gresesc ca nu meriti nici macar sa fii scuipat (vorba lui Mark Twain ). Daca unul iti spune ca esti nebun nu trebuie sa-ti pese dar cand trei iti spun acest lucru a doua zi trebuie sa te duci la dentist sa-ti puna maseaua de minte la loc . Sfatul meu este sa nu mai consumi fecale si pana reusesti asta sa umbli cu hartia igienica dupa tine sau cu brusture in caz ca stai prost din punct de vedere... material .

Nu avea grija ca am remarcat schimbarea ta de atitudine in momentul in care ti-am povestit de turnatoriile mati la securitate ,marea detinuta care ca si paleologu turna apa in strachinile securistilor .Daca stiam adresa ta iti trimiteam acasa un medic psihiatru ca sa nu ajungi si tu ca medicinistii aia de la Timisoara > Unde nu e cap ,degeaba ai pretentii . Apropo de cap , si de inteligenta ,sfatul meu este sa mergi si la un psiholog si la un sexolog ca banuiesc ca ai probleme si cu marimea ,eu zic sa ti-o masori si daca e sub 10 cm sa ti-o legi cu ata si s-o pui pe nevasta-ta sa ti-o traga .Dupa cativa ani de antrenament sigur mai gastigi 2 cm . Sa ma tii la curent cu progresele tale retardatule ,oligofrenule ,draga !

mihai5_2

291 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 21:26

De la: 999florin, la data 2009-09-20 09:43:52

in nici un caz un ignorant ca tine care nu sti nimic dar iti permiti[dupa propriile-ti spuse] sa speculezi,incercand sa pari mai inteligent decat animalele enumerate de talica mai sus

Aici îți dau deplină dreptate. Dar prin ce afirmi recunoști fără urmă de îndoială că Cineva le-a scris!

OprisVasile

570 mesaje

Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 22:01

E bine totusi ca discutia are un sens si se desprind clar idei pe a caror structura ne putem forma o noua viziune asupra lucrurilor.

Din titlu" Raspunde la Ateism si motivatii impotriva religiei.Logica si Ratiune existentiala." observ ca metodele de lucru pentru a raspunde la ateism si la motivatiile impotriva religiei sunt logica si ratiunea existentiala .

Am parasit mai demult aceasta discutie pentru ca nu vedeam in postarile celor care discutau nimic logic si mai ales nimic rational .

Oameni cu un bagaj lexical dubios ,recoltat undeva intre wc si cada , refuza sa apeleze la logica si ratiune si folosesc "pareri personale " .Nimic gresit in asta .Se face de milenii.Greseala este si ea o forma de cunoastere .Total dubios este insa refuzul in fata evidentei greseli logice sau rationale si refugiul in pareri si (asa cum zice cineva pe forum ) in clasici .Am sa va destainui ceva infiorator .....si clasicii sunt panarame .

In alta ordine de idei ....faptele familiei mele nu conteaza pentru mine caci NU SUNT ALE MELE . Daca ai suferit ceva asta nu are legatura cu subiectul de aici (logica si ratiune nu pareri si pasiune )

Cat despre notiunea in sine de ATEISM ( las deoparte pe cea de Religie ) trebuiesc in primul rand definite . Va recomand pentru inceput un documentar usor de inteles si de digerat ....video.google.com/videoplay?docid=2250104590805018608#

Pornind de aici mergeti si adanciti ideea de ateism si comparati cu ideiile care stau la baza formarii unei religii.Ateul spune :eu nu cred ca exista Dumnezeu . Transfromata propozitia ar putea suna si : eu cred ca nu exista Dumnezeu .Deci e si ateistul un credincios ...unul mai aparte insa .

Tot ce se scrie pe forumul acesta este de genul " fir-ati ai draqu voi cu ala al vostru " din cealalta parte " firati ai draqu ca n-aveti nici pe ala "....interesante argumente ....logica e incisiva ....la fel ratiunea ...

Ce am descoperit pana acum si pot sa va zic si voua este ca religia nu se rezuma doar la credinta .O manifestare religioasa este si contemplarea.Dpmdv este chiar mai importanta decat rugaciunea .Culmea este ca in ultima vreme preoti ortodocsi precum Paraian indeamna la contemplare .Implicatiile sunt uriase .Daca pana acum ne adresam unui Tata Ceresc pentru a ne ajuta si a ne feri de rele acum trebuie sa contemplam creatia sa .Acesta este o urmare fireasca a credintei noastre .Si ar trebui sa fie mai puternica decat rugaciunea caci una e sa ceri ceva cuiva si alta e sa intelegi ce ceri si cui ii ceri .

Bine si o sa ziceti ma uit la stele si ce ? cade raiul pe mine ?.... a contempla creatia divina inseamna a o intelege .A intelege un concept simplu precum gravitatia e usor o sa ziceti ...marul ....pac ...in capul lui newton...tzac pac ... F = K frac{m_1 m_2}{r^2},

adicatelea două corpuri punctiforme de masă m1 și m2 se atrag reciproc printr-o forță direct proporțională cu produsul maselor corpurilor și invers proporțională cu pătratul distanței dintre ele, orientată pe direcția dreptei ce unește centrele de greutate ale celor două corpuri.

În relativitatea generală, gravitația este o manifestare a curburii spațiu-timp. Obiectele masive distorsionează spațiul și timpul, astfel încât regulile uzuale ale geometriei nu se mai aplică. Lângă o gaură neagră, distorsiunea spațiu-timpului este foarte severă și din această cauză găurile negre au niște proprietăți foarte ciudate. O gaură neagră are ceva ce se cheama orizontul evenimentului sau raza Schwarzschild. Aceasta este o suprafață sferică ce marchează granița găurii negre. Poți "intra" în gaură prin acest orizont, dar nu mai poți ieși niciodată. De fapt, odată ce ai trecut de orizontul evenimentului, ești condamnat să te apropii din ce in ce mai mult de punctul de singularitate din centrul găurii negre. S-a estimat că punctul de singularitate este „traducerea” unei forțe gravitaționale care tinde, ca și valoare, spre infinit.

Toate aceste info`s sunt de pe net luate in 2 minute ....asta pentru a va starni un pic curiozitatea ...si pofta de a discuta despre probleme pe care profii nostri le-au eludat intentionat .

Ar fi interesant sa discuti astfel de idei pe un forum cu romani fara sa vezi postari cu "pisicuta" "vagin " "dobitoaca " "scroafa " etc .....

Din nefericire Domnul " TIGANCA IMPUTITA " este inca presedintele Romanicii ....si din ce se vede o sa batem palma cu el pe inca 5 ani ....si asta se vede si pe forumuri

Daca vreti discutii civilizate si aveti idei despre cum am putea gasi un spatiu privat te personaje inchistate si frustrate ca nu le sunt acceptate ideii , acest e id-ul meu de mess : opris_vasile123@yahoo.com.

Numai bine.

mihai5_2

291 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 22:09

De la: Ic3, la data 2009-08-13 11:03:39
Nu pot sa ignor numarul mare de topice ce sustin si incurajeaza religia.
Nu pot sa trec cu vederea prostia si stupiditatea prin care oamenii sunt impinsi sa judece idioteniile postate cu imbecilitate si fanatism de catre cei ce perpetueaza primitivismul

După mai bine de o lună de la lansarea subiectului, timp în care a fost comentat subiectul pe mai mult de 20 de pagini, "Nu pot sa trec cu vederea prostia si stupiditatea prin care oamenii sunt impinsi sa judece idioteniile postate cu imbecilitate si fanatism de catre cei ce perpetueaza primitivismul" sub forma ateismului, avînd motivații neînțelese (dar niciun argument) împotriva religiei, incapabili să închege cî teva cuvinte într-o exprimare logică, aroganți și infatuați, convinși fiind că bîiguind ceva din ce a ajuns la urechile lor din teoria marxistă a materialismului dialectic și istoric, sînt elita luminată de o "Rațiune existențială" ????!!! -ce o fi aia- nu pot decăt să constat cu tristețe și o încrcare de indiferență că argumentele lor cele mai tari sînt mitocănia, grosolănia și nu în ultimul rînd, mîrlănia.
Dar ce să facem: sînt mîrlani și mitocani, dar sînt ai noștri!
Numai bine. Doamne ajută!

Eu_insumi

63 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 22:56

Oh, in sfarsit, un homo sapiens.
Draga d-le Opris, vei intelege ca doi psihiatri la capataiul unei nevrotice (ia nick de zeita, deci Freud ar zice ca nimic nu e intamplator sub soare, vitupereaza un concept machist, nu raspunde la intrebari, emite idei bizare de tipul "tortionarii comunisti erau tot crestini" ... si cu asta n-am elaborat decat date sumare ale cazului) pot schimba impresii baltind de expresii errrm medical-pornografice de ti-e mai mare dragul. O sa ma intrebati daca i le si comunica pacientei. Well, nu chiar asa, dar veti concede ca psihodrama poate reproduce in mic si de altfel nu tocmai nociv cadrul traumatic care i-a generat bietei oafe fixatia parsiva. Adica e un aide-memoire ca nu e deloc "atee rationalista" ci o oafa in conflict cu diversi avatari jungieni (ii putem defini convenient si mai colocvial ca "stafii ale traumelor trecutului"). By the way, e o razgaiata destul de nasparlie, se pameaza ca poate manipula opinie si ca urmare nu e deloc un caz unde sa zici ca ai sanse cu frumosul.

Astea fiind zise (si tabara ateilor declarati fiind dupa cum vad in a total awe privind scrutarea definitiei zeului ei primordial materia) va fericesc ca v-a scos cineva din caliceala. Asa cum remarca dl Opris, e= mc2 era un loc de unde puteati elabora un pic, daca va ducea capul sa folositi stiinta autentica. INSA singurul mod decent de a elabora stiintific despre fundamentele materiei lasa inscrutabil ce se intampla daca constanta de referinta (viteza luminii) ar fi depasita. Deci, pe scurt, va loviti de principala calitate-defect (cum vreti s-o luati) a discursului stiintific. Pe cat e de convenabil ca sa largeasca un orizont, pe atat nu poate exclude nimic din ce se intampla dincolo de postulatul cheie. Ca urmare, elaborand "materialist" contra credinciosilor, si mai facand si generalizari de sub-culturnici picati la examenele de ateism stiintific (lol, ce concept...) STIINTA LEGITIMA VA SPUNE: O FACETI PE RISCUL VOSTRU. Cati savanti frustrati plecati cu vaca s-au riscat in aceeasi directie cu voi e imaterial. Orice savant are "dreptul" (desigur nu si datoria...) sa fie atat de mandru de propriul discurs incat sa calce in strachini.

Va pup si va iub.

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 23:03

De la: Eu_insumi, la data 2009-09-20 22:56:42
Daca tot crezi ca exista un creator ... descrie-l ! Dupa ce -l descrii, sa ne faci si pe noi sa intelegem cine la creat pe el ... si tot asa ... cine la creat pe cel care la creat pe creator ...

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Eu_insumi

63 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 23:12

De la: Dorinel, la data 2009-09-20 23:03:40
Daca tot crezi ca exista un creator ... descrie-l ! Dupa ce -l descrii, sa ne faci si pe noi sa intelegem cine la creat pe el ... si tot asa ... cine la creat pe cel care la creat pe creator ...

Draga, n-ai inteles, mi-e si jale in ce hal n-ai inteles. Eu am acceptat de plano ca poa' sa fie cum zici tu. Cu o exceptie, baga si tu cratime unde trebuie, cultu' lu' mama, ca 'la creat" inseamna "Dumnezeu a iesit la creat". Cine L-A creat pe creator se scrie, in puii mei, cu cratima.
Urmand ca: eu am zis "nene, io-s prost, m-au indobitocit popii, accept ca jtiintza poa' sa fie cum ziceti voi, ok, descrieti conceptul vostru de baza". Dumnezeu, de vreme ce e (cum zici tu) o fictiune nu are haz sa fie descris. Ce spuneti voi ca e baza fundamentala a postamentului temeliei discursului vostru ar trebui, in schimb, sa fie clar-clarissim. Altfel, ai o problema: crezi, nu intelegi. Si eu vin si zic: daca si tu crezi in ceva , ce mortii ma-tii ne tulburi acvariul la astialalti? Ok, daca nu e cum zic, n-o da sucita. Tu te lauzi ca-nainte tot apusul ti s-a pus. Zi ce-i mana pe ei in lupta, ce-au voit acel apus. Daca ce spun eu e obscurantism si ce spui tu e rational, cum de ma iei cu "stai ca nici tu nu poti si nu stii". Nu ma mai lua cu astea. Am conces, nu pot si nu stiu. Zi ce poti tu fata de discursul tau. "Mi-e mai comod sa gandesc asa" nu e stiintific deloc. Enlighten me.
La care faza si apropos si de ineptitudinea de a porni la atac fara concepte clare, ai un prim raspuns: de vreme ce esti asa dajtept ca ai probleme nasoale cu gramatica, in ce limba propui sa-ti descriem pe Dumnezeu? In forumeza agramata?
O a doua problema: ti-a zis cineva la besarica ca nu poti intra acolo decat daca vezi si descrii ?
A treia: ti-a zis cineva la scoala ca nu mai poate scoli din cauza popilor ?
Urmand si: ai inchizitori care ti-au ars mama sau cruciati care ti-au violat sora in cartier ?
Eu zic sa nu te ostenesti prea departe. Hai inapoi la problema simpla si la care preopinentu' Opris ti-a dat un hint nepretuit pentru mintea ta slinoasa si ingusta.

ZI MA NENE CE E MATERIA CONFORM INTELEGERII TALE DE ATEU "CINSTIT". Ce ti-e asa rusine ? Te mandresti ca esti un homo sapiens eliberat de nestiinta si angoase, si cand te intreaba un pros psihopat ca mine (ca asa ziceti ca sunt) "ce e materia" o dai clatita si sucita? Pai ce te faci daca te intreb si "ce e binele" sau "ce e adevarul"? Ca acolo, pisik, Einstein si hint-urile d-lui Opris nu mai sunt asa aproape.

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 23:38

De la: Eu_insumi, la data 2009-09-20 23:12:28
Draga, n-ai inteles, mi-e si jale in ce hal n-ai inteles. Eu am acceptat de plano ca poa' sa fie cum zici tu. Cu o exceptie, baga si tu cratime unde trebuie, cultu' lu' mama, ca 'la creat" inseamna "Dumnezeu a iesit la creat". Cine L-A creat pe creator se scrie, in puii mei, cu cratima.
Urmand ca: eu am zis "nene, io-s prost, m-au indobitocit popii, accept ca jtiintza poa' sa fie cum ziceti voi, ok, descrieti conceptul vostru de baza". Dumnezeu, de vreme ce e (cum zici tu) o fictiune nu are haz sa fie descris. Ce spuneti voi ca e baza fundamentala a postamentului temeliei discursului vostru ar trebui, in schimb, sa fie clar-clarissim. Altfel, ai o problema: crezi, nu intelegi. Si eu vin si zic: daca si tu crezi in ceva , ce mortii ma-tii ne tulburi acvariul la astialalti? Ok, daca nu e cum zic, n-o da sucita. Tu te lauzi ca-nainte tot apusul ti s-a pus. Zi ce-i mana pe ei in lupta, ce-au voit acel apus. Daca ce spun eu e obscurantism si ce spui tu e rational, cum de ma iei cu "stai ca nici tu nu poti si nu stii". Nu ma mai lua cu astea. Am conces, nu pot si nu stiu. Zi ce poti tu fata de discursul tau. "Mi-e mai comod sa gandesc asa" nu e stiintific deloc. Enlighten me.
La care faza si apropos si de ineptitudinea de a porni la atac fara concepte clare, ai un prim raspuns: de vreme ce esti asa dajtept ca ai probleme nasoale cu gramatica, in ce limba propui sa-ti descriem pe Dumnezeu? In forumeza agramata?
O a doua problema: ti-a zis cineva la besarica ca nu poti intra acolo decat daca vezi si descrii ?
Urmand si: ai inchizitori care ti-au ars mama sau cruciati care ti-au violat sora in cartier ?
Eu zic sa nu te ostenesti prea departe. Hai inapoi la problema simpla si la care preopinentu' Opris ti-a dat un hint nepretuit pentru mintea ta slinoasa si ingusta.
ZI MA NENE CE E MATERIA CONFORM INTELEGERII TALE DE ATEU "CINSTIT". Ce ti-e asa rusine ? Te mandresti ca esti un homo sapiens eliberat de nestiinta si angoase, si cand te intreaba un pros psihopat ca mine (ca asa ziceti ca sunt) "ce e materia" o dai clatita si sucita? Pai ce te faci daca te intreb si "ce e binele" sau "ce e adevarul"? Ca acolo, pisik, Einstein si hint-urile d-lui Opris nu mai sunt asa aproape.
Nentu, ai o problema cu exprimarea, e JALNICA ! Eu te-am intrebat ceva si tu raspunzi prin ''ce mortii ma-tii '' Ba pe a matii , bai cretinule ! Eu nu te-am injurat si nici insultat, mai cap pe p...a ! Daca nu stii sa raspunzi la intrebare, da coltul bisericii si du-te si mai pupa cateva icoane ... si sa strangi de coaie vreo trei-patru balauri ! TE MAI INTREB ODATA: Cine la creat pe creator ... si tot asa ... cine la creat pe cel care la creat pe creator ?... Nu esti in stare ... dispari in neantul prostiei tale si nu mai insulta interlocutorii ...
De la mine ai un DELETE ... si un IGNORE permanent daca nu vei intelege rationamentul unei discultii civilizate si argumentate. Hai ... ura si la ... gara !

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Ic3

922 mesaje

Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 23:41

De la: mihai5_2, la data 2009-09-20 22:09:37
De la: Ic3, la data 2009-08-13 11:03:39
Nu pot sa ignor numarul mare de topice ce sustin si incurajeaza religia.
Nu pot sa trec cu vederea prostia si stupiditatea prin care oamenii sunt impinsi sa judece idioteniile postate cu imbecilitate si fanatism de catre cei ce perpetueaza primitivismul

După mai bine de o lună de la lansarea subiectului, timp în care a fost comentat subiectul pe mai mult de 20 de pagini, "Nu pot sa trec cu vederea prostia si stupiditatea prin care oamenii sunt impinsi sa judece idioteniile postate cu imbecilitate si fanatism de catre cei ce perpetueaza primitivismul" sub forma ateismului, avînd motivații neînțelese (dar niciun argument) împotriva religiei, incapabili să închege cî teva cuvinte într-o exprimare logică, aroganți și infatuați, convinși fiind că bîiguind ceva din ce a ajuns la urechile lor din teoria marxistă a materialismului dialectic și istoric, sînt elita luminată de o "Rațiune existențială" ????!!! -ce o fi aia- nu pot decăt să constat cu tristețe și o încrcare de indiferență că argumentele lor cele mai tari sînt mitocănia, grosolănia și nu în ultimul rînd, mîrlănia.
Dar ce să facem: sînt mîrlani și mitocani, dar sînt ai noștri!
Numai bine. Doamne ajută!

Daca ai fi fost un pic mai atent maiestate...ai fi reusit sa gasesti..Asta daca ai fi voit intradevar asta...Ti-ai varat nasul numai ca sa adulmeci si sa constati ca nu iti convine...ca cineva nu iti impartaseste opiniile..ca este marlan,grosolan,infatuat..sau cum vrei tu sa fie...Probabil gandesti ca ..grosimea mustatii tale nu ajunge la nivelul scurtimii noastre.Si asta numai pentru ca avem tupeul sa nu te aprobam..sau sa va aprobam,aroganta si snobismul de care nu va puteti debarasa atunci cand va adresati cuiva.

Calatorie sprancenata..si sa mai vii pe aici cand te-o chema cineva..!

Eu_insumi

63 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 23:44

QED din nou. Dragii de atei, cum se suparici ei la sorici cand ii intrebi de chestiunea fundamentala a zeitei Minerva, patroneasa lor...
Bah, uite, iti descriu ca la prostu' prostilor:

Tu zici "religiosii cred intr-o prostie". In imediatul secundo tempo, nu mai are rost sa ma intrebi "ce ratiune are prostia ta", tocmai ca eu accept: nene, sa zicem ca e asa cum spui, eu cred intr-o prostie, DESLUSESTE-MI FUNDAMENTUL GANDIRII TALE. Daca nu poti, rezulta ca nu avem de ce ne certa, esti inca un credincios in ceva. Daca poti, lasa chestia cu cat de urat vorbesc, cunosc profesori universitari care, cand o dadeai sucita, te procopseau cu sarcasme subtiri, care spre deosebire de injuraturile "cinstite" iti mai puneau si mintea la lucru ce-a vrut sa zica profu'.

Deci, a nush cata oara: esti capabil sa definesti un concept fundamental al discursului pe care tot tu il descrii ca "stiintific" ca daca nu esti capabil, atunci zi cinstit "nene, nu stiu si nu pot". Yes/no. Lasa textu' cu cat de absurd e zeul meu. Zi cat de rationala e materia ta.

Ic3

922 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 00:11

Mai oameni buni..stau stramb si incerc sa judec drept...

Cand o sa raspundeti voi..astia..multilateral dezvoltati..la urmatoarea intrebare..o sa dau curs intentiei voastre de a ma baga in ceata...SIC.

Daca Dam si Eva au fost primii si singurii oameni de pe planeta albastra...(Si asta conform bibliei )
Deci daca un singur barbat si o singura femeie sunt parintii umanitatii.....
Cei care le-au urmat...cine au fost?...Cine sunt?....Aaaaaaaaaaaaaa?

addan

127 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 00:30

De la: alehin, la data 2009-09-20 20:26:28Ba .....interhaluceal(apropo te crezi dastept?)....alias Tu _ insuti ....dupa ce te tratezi ....promiti ca pleci ...? Sau vrei sa-ti comandam o camasa din-alea cu maneci luuuungi luuuungi ...care se leaga la spate ....?

....ai"scapari" grave don'soara ! ...am avut dreptate atunci cand ti-am localizat adresa din mahalaua cu pricina .
Dupa cum se vede nu ai evoluat deloc, revenind cu acelasi vocabular vulgar ce devoaleaza ( ca sa folosesc un cuvant "distept",sac! ) caracterul tau impotmolit in promiscuitate morala...Acelasi mod de adresare , aceeasi "abordare stiintifica" care (nu-i asa ?) "infrumuseteaza" acest topic...

...si nu ne mai obosi cu "retorica" dumitale...pastreaz-o pt. o cauza mai buna. Trust my, nu se merita sa te jertfesti gratis pe "altarul" necredintei...

777
Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 00:54

De la: addan, la data 2009-09-21 00:30:29
De la: alehin, la data 2009-09-20 20:26:28Ba .....interhaluceal(apropo te crezi dastept?)....alias Tu _ insuti ....dupa ce te tratezi ....promiti ca pleci ...? Sau vrei sa-ti comandam o camasa din-alea cu maneci luuuungi luuuungi ...care se leaga la spate ....?

....ai"scapari" grave don'soara ! ...am avut dreptate atunci cand ti-am localizat adresa din mahalaua cu pricina .
Dupa cum se vede nu ai evoluat deloc, revenind cu acelasi vocabular vulgar ce devoaleaza ( ca sa folosesc un cuvant "distept",sac! ) caracterul tau impotmolit in promiscuitate morala...Acelasi mod de adresare , aceeasi "abordare stiintifica" care (nu-i asa ?) "infrumuseteaza" acest topic...

...si nu ne mai obosi cu "retorica" dumitale...pastreaz-o pt. o cauza mai buna. Trust my, nu se merita sa te jertfesti gratis pe "altarul" necredintei...

Mai tataie ,daca esti prost ,stai acasa ! Tu chiar nu ai citit ce a scris nebunul de serviciu ,inainte de a raspunde Alehin ? Daca unui nebun trebuie sa-i raspunzi normal ,te inseli -citeste mai intai si dupa aia da-ti cu parerea !
Sau si tu gandesti ca nebunu de serviciu -nu m-ar mira avand in vedere ca cititi acelasi gen de maculatura scrisa de omul din pestera acum cateva mii de ani!

Eu_insumi

63 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 01:10

De la: karpov, la data 2009-09-21 00:54:45
De la: addan, la data 2009-09-21 00:30:29

Mai tataie ,daca esti prost ,stai acasa ! Tu chiar nu ai citit ce a scris nebunul de serviciu ,inainte de a raspunde Alehin ? Daca unui nebun trebuie sa-i raspunzi normal ,te inseli -citeste mai intai si dupa aia da-ti cu parerea !
Sau si tu gandesti ca nebunu de serviciu -nu m-ar mira avand in vedere ca cititi acelasi gen de maculatura scrisa de omul din pestera acum cateva mii de ani!

Adica: recunosc ca sunt ignorant, indoctrinat, idiot, dar, daca am un pretext, o dau cotita in loc sa spun cinstitul "nu stiu" care nu a necinstit vreodata, spus sincer, nici cele mai formidabile minti de savant. Nu ?
Hai inca o data, asa, cu mila fata de ceva gen "o libarca pe care ti-e scarba s-o strivesti pentru ca scoate smantana d-aia mizerabila din ea".
Topicul asta poarta un titlu care e cumva el insusi marca productiei de tip "emisiune a unui pompous ass". Cica "motivatii impotriva religiei - logica si ratiune existentiala". Moaw. Era cat pe ce sa dau pe spate. Mi-am zis: mamaaaa, ce adunare de capete luminate. Sigur-sigur o sa-mi faca obscurantismul praf. Era cat pe ce sa cedez psihic si sa va trec prin teoria abstractiilor categoriale a lu' cumatru' Aristotel, aia care va demonstra (adaug: ratani atei infecti ce sunteti) ca NU PUTETI INCURCA LUCRURILE FOLOSIND NOTIUNI CARE N-AU TANGENTA.
Care, nene. A venit un duh mic-mititel ca o vrabiutza si mi-a soptit: ce te complici. Ask them simple shit. Si brusc, boaf, mi-a venit o idee simpla si concisa.
Nene, voi spuneti "religia e absurda, noi ateii estem logici si nu vehiculam concepte care nu se pot sustine (moaw, cadeti in cur, cretinilor de creshtini ce sunteti) jtiintzific". Buuun. Ergo: lasati prostia cu "defineste-l pe Dumnezeu, credinciosule". CONFORM SPUSELOR VOASTRE, DUMNEZEU E O PROSTIE, DE CE SA VA BATETI CAPUL SA MAI DEMO CINEVA CAT E DE PROASTA.
In schimb, un concept simplu precum "materie" ar trebui, vorba aia, sa va faca sa turuiti ca patefonul. Ce e asa greu. C'mon. Ma asteptam macar la niste atei de nota 5 de trecere. Of, of, of. N-ati gasit nici o carte sa va ajute ? "Intreaba un prieten" ? "Varianta fifty-fifty"?
NU VA E RUSINE PANA IN FUNDUL SORICULUI DE OM INVOLUAT IN PORCIE SA IESITI LA ATAC NESTIIND PE CE LUME SUNTETI ? ASTA E "LUMINA RATIUNII" ? CU RAHATURI D-ASTEA IESITI VOI LA ORIZONTUL CUNOASTERII SI VA PROCLAMATI FORMA CEA MAI EVOLUATA A VIETII PE PAMANT ? Buahahahahahhaa. "Crede-ma pe cuvant de ateu tampit, e mai comod sa nu fii religios". Si urmeaza un sir de basini intelectuale de autoproslavire demne de onania a mai turbata a unui preot ajuns impotent prin desfrau in templul zeitei-curva Astarte. Labagiilor ! Muieri proaste prinse de taticu' cu morcovu' in buburuza, rasucindu-si-l turbate si spunand "ma iuby Brad Pitt, ma iuby Brad Pitt".
Sa va dau o lectie moca despre onania intelectuala: Dragi boi infatuati plini de "cultura si civilizatie autentica". Dragi oafe frigide infuriate de inertia mintii, mai ceva ca de inertia clitorisului. Orice adolescent inteligent stie o chestie simpla despre labareala: daca o freci cu o imagine prea frumoasa in cap, risti ca realitatea sa te dezamageasca. Asa si voi. Va uitati la filme pe Descopery si dupa aia, nah, Dumnezeu pare naspa. Filmele alea va promit rezolvarea bolilor, vezi gripa porcina, terminarea foametei din Uganda, o omenire hepy si lipsita de droguri si arme, si chiar si "natura la control" descrie cataclismul dupa care veti putea verifica daca dupa moarte nu e nimic sau dimpotriva in termeni misto, dramatici. Aproape ca vezi cometa pocnind za earth si oamenii pulverizandu-se. Comparat cu asta, babacu' din cer are Pi Ar prost. E retrograd. Nu va da ciucalata cand o cereti. Normal. Dupa aia ati fi in stare sa cereti si praline, si un Bentley.
Deci, era vorba despre greci si artefactul sotzietatzii lor teiste numit "ratiune" aka Minerva. Are vreunul din voi falus mental pret de un oftat de placere al Minervei si-mi poate defini materia, YES/NO.

Apropos:

////Daca unui nebun trebuie sa-i raspunzi normal ,te inseli -citeste mai intai si dupa aia da-ti cu parerea !

QED si cu asta. Puteti sa va proclamati ce vreti voi, eu va proclam adunarea de cretini cu capetele pline de spermatozoizi paterni CARE NU POT DEFINI O NOTIUNE SIMPLA CU DATE ELEMENTARE ALE STIINTEI DAR SE LAUDA CA AU CITIT CARTI GROASE, BA LE-AU SI INTELES. Si care n-au priceput nici ca solutia "finala" nu e sa raspunzi unui nebun... ca un tampit. Nu va califica drept rationali si in nici un caz drept culti si civilizati. Va califica drept: creiere bolnave de onania autoproslavirii, incapabile sa iasa din puscaria ingusta a unor clisee plicticoase pentru orice fiinta normala. Nebun ? Da, draga, refuz sa ma proclam normal acolo unde va declarati voi miezul din galusca. Dar cum arata "demonstratiile" voastre, va promit ca o sa va infund pe gat cu asupra de masura. "Religia - opiul popoarelor". Sure. Si cu voi cum ramane, rapandule inepte picate la orice examen elementar de logica ?

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 01:14

De la: Eu_insumi, la data 2009-09-20 23:12:28
De la: Dorinel, la data 2009-09-20 23:03:40

Am remarcat ca esti descreieratul de serviciu -care apare din cand in cand pe forum sub diverse nume ! Bai alfabetule ,inainte de a te lua de gramatica cuiva fa-ti o corectare la jalnicele tale postari si o sa te miri si tu cat de prost esti . Ti-a intrat fixul cu materia ,prin capatana aia ,lipsita de continut -pai nu stii mai troglodel ca nici marii filozofi ai lumii nu au ajuns inca la un consens ? Vrei tu acum sa te dai ciumete cu nestiinta ta -daca vrei sa stii ce e aia materie eu pot sa-ti spun unde dai de ea ! Te scoli maine dimineata ,te duci la Wc-ul din curte ,te uiti acolo de unde te aprovizionezi tu cu rahat ,zilnic - ai inteles ? aia e materia ! Si mai lasa-ne ca oricum nu avem nevoie de "" intelectuatiile "" tale -esti depasit -ai ramas la acel nivel de pestera -esti un dependent de pestera -esti un ghertoi de forum !
Horus-ica avea dreptate cand spunea ca nu meriti nici sa fii scuipat -dar ca sa nu o copii si sa ma consideri tu vinovat de plagiat -eu consider ca meriti sa fii scuipat ( Mark Twain )

Eu_insumi

63 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 01:26

Hai ca devii dulcik.

////Ti-a intrat fixul cu materia ,prin capatana aia ,lipsita de continut -pai nu stii mai troglodel ca nici marii filozofi ai lumii nu au ajuns inca la un consens ? Vrei tu acum sa te dai ciumete cu nestiinta ta -daca vrei sa stii ce e aia materie eu pot sa-ti spun unde dai de ea ! Te scoli maine dimineata ,te duci la Wc-ul din curte ,te uiti acolo de unde te aprovizionezi tu cu rahat ,zilnic - ai inteles ? aia e materia !

Sunt ateu cretin, nu-mi bat capul nici cu gramatica romana si cu atat mai putin cu constructia vreunei umbre de argument asupra fundamentelor stiintei. In schimb, va anunt ca numele zeului meu este autoproslavirea onanica si statuia lui poate fi sculptata de orice "credincios" din fecale.
Ca prin coincidenta, zeul tau e sculptat din materialul cu care ateii faceau liturghii negre in bataie de joc la sedintele de reeducare la Pitesti. Iar tu, vorba aia, daca asta ai invatat de la parinti, asta reproduci pe unde apuci. Filosofii n-au ajuns la "consens". Hai ca m-ai dat pe spate. Pai ii impaca liber-cugetatoru' tac-tu Iliescu. Ca ala avea niste teorii ale consensului de ar fi zis si ca ziua e noapte. Si ce spuneam eu - iaca dovada. Jivine cu miscoraci paterni in loc de neuron, iesite la interval cu "recunoasteti ca suntem superiori". Recunosc mah. Sunteti superiori comunistilor cu un ordin de marime. Aia, cand voiau sa se dea savanti, macar respectau de forma niste proceduri.

Asta fiind de-a dreptul de banc cu militieni:

/////Bai alfabetule ,inainte de a te lua de gramatica cuiva

Ma recomand, sunt "a-b-c-d-e-etc-z" si ateii fac crize de nervi cand ma intalnesc. Ia mah un calmant sa nu te sufoci, ca n-a murit lumea religiei de stralucirea orbitoare a avansatului care ejti.

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 01:48

De la: Eu_insumi, la data 2009-09-21 01:26:35Hai ca devii dulcik.

////Ti-a intrat fixul cu materia ,prin capatana aia ,lipsita de continut -pai nu stii mai troglodel ca nici marii filozofi ai lumii nu au ajuns inca la un consens ? Vrei tu acum sa te dai ciumete cu nestiinta ta -daca vrei sa stii ce e aia materie eu pot sa-ti spun unde dai de ea ! Te scoli maine dimineata ,te duci la Wc-ul din curte ,te uiti acolo de unde te aprovizionezi tu cu rahat ,zilnic - ai inteles ? aia e materia !

Sunt ateu cretin, nu-mi bat capul nici cu gramatica romana si cu atat mai putin cu constructia vreunei umbre de argument asupra fundamentelor stiintei. In schimb, va anunt ca numele zeului meu este autoproslavirea onanica si statuia lui poate fi sculptata de orice "credincios" din fecale.
Ca prin coincidenta, zeul tau e sculptat din materialul cu care ateii faceau liturghii negre in bataie de joc la sedintele de reeducare la Pitesti. Iar tu, vorba aia, daca asta ai invatat de la parinti, asta reproduci pe unde apuci. Filosofii n-au ajuns la "consens". Hai ca m-ai dat pe spate. Pai ii impaca liber-cugetatoru' tac-tu Iliescu. Ca ala avea niste teorii ale consensului de ar fi zis si ca ziua e noapte. Si ce spuneam eu - iaca dovada. Jivine cu miscoraci paterni in loc de neuron, iesite la interval cu "recunoasteti ca suntem superiori". Recunosc mah. Sunteti superiori comunistilor cu un ordin de marime. Aia, cand voiau sa se dea savanti, macar respectau de forma niste proceduri.

Asta fiind de-a dreptul de banc cu militieni:

/////Bai alfabetule ,inainte de a te lua de gramatica cuiva

Ma recomand, sunt "a-b-c-d-e-etc-z" si ateii fac crize de nervi cand ma intalnesc. Ia mah un calmant sa nu te sufoci, ca n-a murit lumea religiei de stralucirea orbitoare a avansatului care ejti.

Cine e inteligent cedeaza primul !
Cu nebunii nu este bine sa te pui
Prostul nu e prost destul daca nu e si fudul
Am o varsta la care trebuie sa acumulez ,nu sa pierd timpul cu colericii si paranoicii
ADIOS !!!

Pagini: << 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ateism si motivatii impotriva religiei.Logica si Ratiune existentiala.
Mergi la: