back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ateism si motivatii impotriva religiei.logica si ratiune existentiala.

Pagini: << 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 19:17

De la: gabigabi, la data 2009-09-29 19:07:02
De la: karpov, la data 2009-09-29 18:59:30
De la: gabigabi, la data 2009-09-29 18:35:32"unde dai si unde crapa", cam asa-i cu tine karpoave ! tu esti horus,de raspunzi in locul ei/el ...ca nici nu stiu de-i barbat or femeie ! EXACT - cum adica Astronomia e inutila ? EXACT ,karpov ! exact asa-i si cu Religia karpoave ! cum adica e inutila ? cum adica e inutil sa spui Tatal Nostru, timpitelul meu drag,cind asta echivaleaza cu sarutul dat de parintii tai, ca sa te apere cu dragostea lor,atunci cind pleci de acasa ?!

CAHH !!! ASTA E PENTRU TATAL ... VOSTRU !

Nu am inteles ,nu am voie sa raspund in locul lui Horus !?? Poate ea are treaba si daca tot ma pricep si eu cat de cat imi bag nasul unde-mi fierbe oala !
Nu o sa-ti vina sa crezi ,dar am o premonitie ,de la anul s-ar putea sa nu se mai faca religia in scoli ! Se pregateste un mare proces impotriva lui Dumnezeu , va fi invocat sa se prezinte in instanta ca martor si nu se va putea fofila ! Nu se pune problema ca este un HOMELESS (adica fara un domiciliu stabil ) -el nu trebuie sa fie citat ca sa se prezinte in instanta deoarece EL stie tot ce se intampla si normal ca va sti ca are proces si va fi obligat sa se prezinte . Dupa parerea mea va fi destul de las si sigur nu se va prezenta in instanta si ca urmare a acestui fapt va fi judecat in lipsa . In urma judecarii se va aplica o pedeapsa ,in contumacie, cu privare de libertate sau cu domiciliu obligatoriu ...in ceruri ! Atunci se vor pune anumite probleme si i se va limita puterea lui discretionara ! Mai ai rabdare si tu si vei vedea ce bine este sa fii libera ! Vei striga tot timpul ...sunt libera -sunt libera -sunt libera !!!

bine ti-am zis "timpitelul meu drag " - libere -libera-libera am fost si pe vremea COMUNISMULUI ,ca si atunci era intrezisa religia,comunistule in gindire si simtire ! cit despre tu si horus,vad ca te mai intreaba si altii de sunteti totuna ca mereu raspunzi in numele lui !

Observ ,totusi,ca religia este o boala incurabila -avea dreptate un " clasic ", in viata ,de pe acest topic !
Cat despre horus nu am cum sa fiu ,totusi pot remarca un fapt -este destul de isteata pentru varsta ei si daca nu aveam o prietena mai ca mi-as fi dorit sa o cunosc -chiar daca e mai mare decat mine !

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 30 Septembrie 2009, ora 00:41

""" Sa tratam un pic Mithraismul, o alta religie aparuta inaintea crestinismului dar a carei disparitie s-a facut pe mana acestuia: Tot asa precum Moise loveste stanca cu toiagul si izvoraste apa, Mithra o sageteaza si apa tasneste. Ca si Ilie Tesviteanul, el se inalta la cer intr-un car de foc. La nasterea sa ca si la cea a lui Cristos, vin pastori sa-l adore. Simbolurile animalelor mithraice, leul, taurul si vulturul, se repeta la crestini ca simboluri ale evanghelistilor Marcu, Luca si loan. Soarele si Luna, care stau alaturi de Mithra pe basoreliefuri, apar in primele reprezentari iconografice ale rastignirii hristice. Eonul mithraic poarta cheile cerului, ca si apostolul Petru. Apoi ambele religii au comun botezul prin scufundare, aghiasma, descoperirea icoanelor din altar in sunetul clopotelului, nasterea zeului mantuitor la 25 decembrie, dogma nemuririi sufletului, invierea si judecata viitoare, existenta raiului in sferele superioare ale cerului si a iadului cu demoni in adancurile pamantului, o morala imperativa, precum si faptul ca credinciosii ambelor culte se numeau intre ei “frati” si se priveau ca atare. Ca si Cristos, Mithra era socotit mijlocitor intre credincios si divinitatea nevazuta; precum Mithra era socotit “zeu al luminii”, Hristos e numit “lumina lumii”."""

""Aceste concordante sunt remarcate de timpuriu atat de necrestini cat si de crestini, care motivand ca mithraistii l-ar fi atzatzat pe imparatul Galeriu la o persecutie impotriva lor, incep atacurile contra adoratorilor lui Mithra, distrugandu-le locasurile cultice si arzandu-le cartile. In 377 de pilda, la Roma, prefectul Gracchus spre a face dovada de sinceritatea adeziunii sale la crestinism, inainte de a primi botezul, distruge o cripta cu toate obiectele sacre ale mithraeum-ului. Multi dintre preotii mithraisti, si-au aflat in atari imprejurari lacas de vesnicie in altarele subterane ale mithraeum-urilor lor in care liturghiasera o viata intreaga in cinstea celui care conform nadejdiilor, avea se apara la “sfarsitul veacurilor” spre invierea generala. Tipicul liturghiei crestine este o copie a oficierii mitraice (ca si botezul), aceasta avandu-si originea (in sens de introducere) in epoca apostolica (apostolic in sens stiintific, adica epoca predicatorilor ambulanti). Insasi impartasania isi are origini precrestine, suferind de-a lungul timpului modificari documentate, evoluand de la o “agapa”, adica un “chef cu potol de-acasa” (asa cum ne arata documentul crestin de la sfarsitul primului secol numit “Didahia celor 12 apostoli”) la un ritual unde preotul iti serveste un dumicat de paine si o gura de vin. Ea isi are originea in mitraism, aceasta existand insa si in cultul zeului Dionisos (omofagia) dar si la comunitatile orfice. Insa iudaismul cu al sau “ospat pascal” reprezinta sursa primara, intrucat initial impartasania se numea “frangerea painii” ca si ospatul pascal evreisc, preluand doar ulterior denumirea de impartasanie sau comuniune, sub influenta modelului orfic.""

A avut grija nenea Constantin imparatul cu edictele lui ca tovarasii crestini sa ajunga la putere !

alehin

2584 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 30 Septembrie 2009, ora 00:52

Evident, astãzi nimeni nu se întreabã dacã Mithra sau Horus au existat vreodatã ºi asta doar pentru cã religiile lor au murit. Dogma creºtinã a supravieþuit, fiind categoric o religie mai “evoluatã” cu un caracter mai inclusivist, o moralã mai sãnãtoasã decât a Vechiului Testament, de exemplu, ºi poate ceva dram de noroc, în special în primele secole. Însã toate acestea, nu o fac cu nimic mai adevãratã decât religiile care au murit, ºi nu reprezintã nicio dovadã cã personajul din centrul ei ar fi existat în carne ºi oase.

Oricum, cu fundamentaliºtii creºtini este greu sã porþi o discuþie realã pe teme de dovezi

. În momentul în care argumentele tale vin dintr-o culegere anticã de texte care se contrazic unele pe altele, scrise la 60-150 de ani de la evenimentele pe care chipurile le descriu, este greu sã accepþi cã Pãmântul are mai mult de 6000 de ani vechime, cã toate speciile de animale din ziua de azi au evoluat din fiinþe mai puþin complexe de-a lungul unui proces foarte lung, cu incremente foarte mici care au autointretinut câºtiguri aparent infime în structura lor.
Culmea este cã...... oamenii foarte credincioºi se laudã cu acest lucru nerealizand cã noþiunea de credinþã reprezintã convingere în absenþa vreunei dovezi. Ceea ce face omul extrem de vulnerabil la iluzii.

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 30 Septembrie 2009, ora 01:10

Acum il analizam pe HERU (Horus) , fiul lui AUSAR (Osiris). Detalii ale vietii sale sunt identice cu cele ale lui Iisus. "Fiul" lui Osiris , sau reincarnarea sa , Horus , imparte urmatoarele cu Iisus:

- Horus a fost nascut din fecioara/virgina Isis , pe 25 Decembrie intr-o pestera , nasterea sa fiind anuntata de o stea din Est si supravegheata de 3 magi/oameni intelepti. (steaua Sirius si cele 3 stele din centura Orion) (aici voi reveni cu un detaliu interesant la sf. primului post).

- Tatal sau pamantean se numea SEB (JoSEPH).
- Era un descendent regal.
- La varsta de 12 ani , era invatator in Templu , a disparut din vazul lumii pentru 18 ani ... si a reaparut la varsta de 30 de ani.
- Atunci a fost botezat in raul Eridanus (face referire la mediana Caii Lactee - cosmologie) sau Iarutana (Iordan) de catre "Anup Botezatorul" ("Ioan Botezatorul) , care a fost decapitat.
- A avut 12 discipoli , 2 dintre care au fost "martori" si au fost numiti Anup si Aan (cei doi "Ioani).
- Facea miracole , exorcizari de demoni si l-a ridicat pe EL-AZARUS ("EL-OSIRIS") din morti. (paralela cu Lazar si Iisus).
- Horus mergea pe apa.
- Epitetul sau personal era "IUSA" , "fiul in devenire" a lui "PTAH" , "TATAL". Era numit "Copilul Sfant".
- A rostit o "Predica pe Munte" si urmasii sai au scris "Spusele lui Iusa".
- Horus a fost transfigurat pe Munte.
- A fost crucificat intre 2 hoti , ingropat pentru 3 zile intr-un mormant , si a reinviat.
- Era "Calea , Adevarul si Lumina" , "Messiah" , "Fiul uns al lui Dumnezeu" , "Fiul Omului" , "Pastorul cel Bun" , "Mielul lui Dumnezeu" , "Cuvantul devenit Carne" , "Cuvantul Adevarului" etc.
- Era "Pescarul" si a fost asociat cu Pestele (ICHTHYS) , Mielul si Leul.
- A venit pentru a indeplini Legea.
- Horus era numit "KRST" (limba egipteana , precum ebraica si araba ... nu are vocale) ... "Cel Uns".
- Precum Iisus , "Horus trebuia sa conduca pentru 1000 de ani".

Mai mult , inscrise acum 3500 de ani (1500 i.Hr.) pe peretii Templului din Luxor ... exista imagini legate de "Buna Vestire" , Conceptia Imaculata , Nasterea si Adorarea lui HERU , cu Thoth anuntando pe Fecioara AUSET (ISIS) ca va naste un copil; KNEPH este "Duhul Sfant" ... impregnando pe virgina si cei 3 magi care o asista aducand cadouri.

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 03:13

Cum o sa fie religia raspunsul la problemele fundamentale ale omului, cind pentru oricine gindeste e clar scopul religiei...

"'crede si nu cerceta"'....

Eu imi permit sa va dau un sfat : cercetati, cercetati, cercetati !!!.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 03:16

Adevarurile ultime si cele mai importante apar prin revelatii. Nu pot fi descrise in cuvinte.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 03:27

eu consider ca cea mai rusinoasa perioada din istoria omenirii este perioada religioasa. Din punctul meu de vedere, religia a aparut ca un raspus automat la intrebari a caror raspunsuri nu au fost aflate .(cine? de ce? cum?) Nu cred ca lipsa de raspuns la aceste intrebari trebuie sa ne aduca in stadiul in care ne inducem unii altora stari psihotice(deformari de perceptie ale realitatii, motiv de internare la spitalul 9).

Informarea si dezinformarea au fost intotdeauna mijloace puternice de control psihic, insa niciodata atat de puternice ca atunci cand sunt combinate cu notiuni de misticism si cu ignoranta si teama oamenilor...

Multi cred de frica, altii nu stiu in ce cred, insa toti am fost indoctrinati sa credem, furibund, in ceva, orice, ca sa ne satisfacem dorinta de cunoastere. Cum am mai spus, crezi nu pentru ca ai simtit vreo forma de prezenta divina, ci pentru ca ai fost invatzat sa crezi. Copiilor, inca de la cea mai frageda varsta, li se modifica personalitatea psihica, li se denatureaza perspectiva asupra lumii... parintii ne transforma in "bolnavi psihici", subjugati de o teama instinctiva.

Multi de pe acest forum cred pentru ca religia le da un sentiment de bine, si, spun ei, i-a invatzat diferenta intre bine si rau. FALS. Copii crescuti laic pot fi la fel de "persoane bune/normale" ca si ceilalti. Bunul simt nu are nici o legatura cu ritualurile religioase.

Crestinii astepata a 2-a venire a lui Isus. E ok, insa atunci cand cineva isi pierde fragilul echilibru psihic si zice ca L-a vazut, il internam pe viata la nebuni. Nu ar trebui sa facem aceelasi lucru cu oamenii care se auto-flageleaza, tin post negru, se duc o viata intreaga la biserica, isi indoctrineaza copii ?

Intrebarea care se pune e: unde se termina misticiscul si unde incepe nebunia?

Religia pune lumea in criza, pentru a crea o stare de anxietate si sentimente de vina. Pacatul originar este motivul pentru care noi trebuie sa refacem prin ritual un timp primordial, "illud tempus". Omul religios nu se vrea original, ci el tinde sa reproduca un univers mitic si atemporal. Pentru omul religios, lumea inconjuratoare nu are nici o valoare. Suna absurd, nu? Ei aflati ca asta se preda la orele de religie, acestea sunt fundamentele tuturor religiilor.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 09:55

De la: karpov, la data 2009-10-01 03:13:09

Cum o sa fie religia raspunsul la problemele fundamentale ale omului, cind pentru oricine gindeste e clar scopul religiei...

da' chiar o tii de'a surda pe mormint ! MERGETI SI CERCETATI ! NU LASATI NIMIC NECERCETAT .....asta a fost indemnul dat de Isus,ucenicilor lui ! dar devreme ce voi asa vreti sa intelegeti ,ca asta-i limita voastra,o veti repeta intruna ca pe un argument decisiv,chiar daca-i fals ....dar asta nu va deranjeaza ! poti fi cit vrei tu de citit ;poti fi tu din nastere cit de despt poti fi, INTELEPCIUNEA apare abia atunci cind vei descoperi Arhetipul dupa care ai fost construit si ca lumea in care evoluam acum este trecatoare,ca si corpul tau de carne....ca tu esti cu mult mai mult decit acest ambalaj !

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 10:38

De la: gabigabi, la data 2009-10-01 09:55:10
De la: karpov, la data 2009-10-01 03:13:09

da' chiar o tii de'a surda pe mormint ! MERGETI SI CERCETATI ! NU LASATI NIMIC NECERCETAT .....asta a fost indemnul dat de Isus,ucenicilor lui ! dar devreme ce voi asa vreti sa intelegeti ,ca asta-i limita voastra,o veti repeta intruna ca pe un argument decisiv,chiar daca-i fals ....dar asta nu va deranjeaza ! poti fi cit vrei tu de citit ;poti fi tu din nastere cit de despt poti fi, INTELEPCIUNEA apare abia atunci cind vei descoperi Arhetipul dupa care ai fost construit si ca lumea in care evoluam acum este trecatoare,ca si corpul tau de carne....ca tu esti cu mult mai mult decit acest ambalaj !

"dar din pomul cunoºtinþei binelui ºi rãului sã nu mãnânci, cãci în ziua în care vei mânca din el, vei muri negresit" Genesa 3.17.
"Frica Domnului este începutul ºtiinþei;" Proverbele 1.7
"Orice cuvânt al lui Dumnezeu este încercat. El este un scut pentru cei ce se încred in El.
N-adãuga nimic la cuvintele Lui, ca sã nu te pedepseascã, ºi sã fii gãsit mincinos" Proverbele 30.5,6
"Ferice de cei ce n-au vãzut, ºi au crezut" Ioan 20.29
"Luati seama ca nimeni sã nu vã fure cu filosofia ºi cu o amãgire deºartã, dupã datina oamenilor, dupã învãþãturile începãtoare ale lumii, ºi nu dupã Hristos" Coloseni 2.8

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 10:40

Adica, rationalizare nu exista, esenta credintei e tocmai asta, de a crede neconditionat - de ce?

- e mai simplu sa dai vina pe vointa divina decat pe tine insuti, e mai simplu sa consideri ca "asa a vrut Dumnezeu" decat ca n-ai fost tu in stare, e mai simplu sa astepti sa vina Dumnezeu sa te ajute decat sa te ajuti singur;

- e confortabil sa urmezi ritualuri. E drept ca ritualurile confera stabilitate si constanta, mergand pana la a conferi identitate (nu neaparat personala, cat sociala, culturala, familiala). Urmand ritualul vopsirii oalor, de exemplu, iti amintesti de cum facea bunica acelasi lucru, te identifici, continui, te simti mai aproape de vremurile bune, simti ca apartii unui lant;

- e mai simplu sa nu gandesti, decat sa te intrebi si indoiesti;

- ideile impregnate adanc in copilarie sunt foarte greu de dizlocat. Si, in plus, cine esti tu ca sa zici ca stramosii tai au urmat niste ritualuri idioate si fara noima, ca au fost limitati si ingusti, iar tu esti mai emancipat si mai destept decat ei?

- te simti mai la adapost stiind ca cineva acolo sus te vegheaza, in loc sa te simti complet descoperit si supus hazardului;

- nu stii in ce directie sa-ti canalizezi energia si sentimentele si consideri ca dedicandu-ti viata practicarii religiei conferi un sens existentei tale.

De ce considerati ca Biblia e sfanta? Doar pentru ca a fost multa vreme cam singura tiparitura si a primit o aura - falsa - de ceva smecher si deosebit? Unde, in Bliblie, scrie ca trebuie sa vopsesti oua, sau ca trebuie sa impodobesti bradul, si multe alte prostii? De ce atata orbire? De ce nu va puneti putin problema ce e cu toate regulile astea fara rost? De ce nu vedeti cat paganism e in traditiile astea? De ce, daca cei care au produs Biblia au avut o viziune, religia nu e unitara?

Aveti vreun argument viabil pentru toata aceasta sarada? Nu ma refer la existenta lui Dumnezeu, ci la tot acest circ al practicarii.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 12:22

Orice creºtin adevãrat ºtie urmãtoarele lucruri simple: în casã trebuie sã fie liniºte iar copiii ºi femeia trebuie sã asculte de capul familiei ºi sã i se supunã. Cãci aºa ne învaþã biblia: Omul este capul iar femeia ºi copiii îl urmeazã în liniºte.

De aceea, fiecare bun creºtin trebuie sã aibã în casã, aºa cum am mai spus-o de atâtea ori, ciomagul din lemn de nuc. Acesta este baza educaþiei pentru persoane de orice vârstã, ºi nu o sã obosesc niciodatã subliniind acest mare adevãr. Folosit cum se cuvine împreunã cu citate bine alese din Apocalipsa, acesta face minuni. Cãci iatã ce spune Apocalipsa despre bãrbatul care nu are grijã de morala familiei sale:

20. Dar am împotriva ta faptul cã laºi pe femeia Izabela, care se zice pe sine proorocita, de învaþã ºi amãgeºte pe robii Mei, ca sã facã desfrânãri ºi sã mãnânce cele jertfite idolilor.

21. ªi i-am dat timp sã se pocãiascã ºi nu voieºte sã se pocãiascã de desfrânarea ei.

22. Iatã, o arunc pe ea bolnavã la pat ºi pe cei ce se desfrâneazã cu ea, în mare strâmtorare, dacã nu se vor pocãi de faptele lor.

23. ªi pe fiii ei cu moarte îi voi ucide ºi vor cunoaºte toate Bisericile ca Eu sunt Cel care cercetez rãnunchii ºi inimile ºi voi da vouã, fiecãruia, dupã faptele voastre.

Înþelegem de aici ca femeia sloboda la gura nu este pe placul Domului, cãci mintea ei numai la desfrânare stã. Ca sã nu-i stea, trebuie sã tacã smeritã ºi sã o þinem ocupatã permanent. Savanþii noºtri creºtini au inventat un dispozitiv[care purtat ca masca de gaze] pe care femeia îl poate purta atât în casã cât ºi în sfânta Bisericã. Nu staþi cu grijã ca în Bisericã, de se va ruga, ruga ei nu va fi înþeleasã de Dumnezeu deoarece se vor auzi numai niºte bãlmãjeli fãrã înþeles. Tatãl Ceresc, in mare bunãtatea lui, va ºti cã ea se roagã pentru sãnãtatea ta ºi a copiilor tai, creºtinule. Cãci o femeie tratatã dupã învãþãturile Sfintei Cãrþi nu se va gândi niciodatã la altceva decât la Rai ºi Viaþa de Apoi.

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 13:17

Chiar religia crestina este o intreprindere diabolica, si aceasta ne este dovedit de faptul de felul cum s-a nascut "Biserica Crestina" !
Tocmai prin uciderea adevaratilor crestini care nu au acceptat convertirea la noua religie a minciunii pe care Constantin cel Mare a dorit sa o impuna din interese personale!
Vezi cazul episcopului Arianus care nu a fost de acord ca Omul Isus sa fie tratat drept Dumnezeu doar ptr faptul ca acest Constantin ca urmas (autodenumit) al acestuia sa dobandeasca prin aceasta puteri depline ... "Dumnezeiesti" (Idee urmata si de alti criminali ca el ...vezi Hitler Stalin Mao etc)

Dupa moartea episcopului Primus , ,,,Constantin ... functia i-a fost transmisa urmatorilor "episcopus primus" adica . Papa de la Roma care astfel se revendica ca fiind loctiitoarea lui Dumnezeu pe pamant!!!!...cand ea este de fapt loctiitoarea crimninalului care a ucis pe crestinii adevarati!

Ati mai auzit o asemenea gogomanie?
Asta e cea mai mare sarlatanie din Istoria Omenirii!
Iar Roma ... este Resedinta Curvei babylon ...mama desfrantelor si a religiei Babylioniene
Apocalipsa 12,3
Apocalipsa 17,6-9 18
Apocalipsa 18, 24

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 13:20

Isus se prea poate sa fi fost casatorit si asta din mai multe motive: era religios deci trebuia sa faca multi copii, se practicau chiar si atunci casatoriile, numai niste incuiati la minte le'au interzis clericilor sa mai treaca pe la femei, Tatal nu i'a interzis sa faca love si la 33 sau cati ani avea cred ca e cam mult cerut unui barbat sa se abtina ;)

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 20:34

Consiliul Europei impotriva creationismului

Pe 4 octombrie 2007 Consiliul Europei a adoptat o Rezolutie care condamna creationismul si cere statelor membre ale Uniunii Europene sa interzica predarea lui ca „disciplina stiintifica“ in scoli.

Cu toate ca Rezolutia e lunga, intinzandu-se pe 15 pagini cu scris marunt, in esenta ea denunta si eticheteaza creationismul ca o teorie pseudo-stiintifica, antistiintifica, un pericol pentru drepturile omului si democratie, o influenta negativa asupra copiilor, o teorie nebazata pe fapte obiective, si o teorie neconsistenta in argumentatie.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 20:38

Astãzi am vãzut un copil posedat, care cerea în lacrimi de la buna sa mama sã-i cumpere jucãrii pokemon. Spun copil posedat pentru cã un copil curat, ortodox, nu poate sã-ºi doreascã a se juca cu nãscocirile Satanei, cã altfel nu pot sã numesc niºte fãcãturi oribile care nu seamãnã cu niciuna din animalele lãsate de bunul Dumnezeu pe pãmânt. ªi nu mã refer aici la dinozauri, orice bun creºtin ºtiind cã nu au existat niciodatã ºi cã scheletele lor au fost puse în pãmânt de Dumnezeu ca sã ne testeze credinþa necurmata în El.

Aºa cã mi-am zis sã vã învãþ cum trebuie educat un copil care are tendinþa de a aluneca pe panta pierzaniei. În primul rând va spun cã un copil care poate aluneca spre satanism e uºor de recunoscut. Vrea desene animate, reviste cu benzi desenate ºi cere sã i se citeascã poveºti în loc de pasaje pline de înþelepciune din Biblie. Mai mult de atât, refuzã sã înþeleagã cã spre deosebire de Dumnezeu, desenele animate ºi personajele din poveºti nu sunt nimic altceva decât nãscocirile unor minþi posedate de Diavol.

Cel mai bun leac pentru un asemenea copil îl gãsim tot în Sfânta Scripturã. Preferabil cu coperþi tari, îmbrãcatã în piele de caprã ºi colþare din metal. O deschizi si îi citeºti cu simþire câteva pasaje bine alese despre chinurile iadului. Fireºte, dacã se sperie ºi începe sã plângã nu trebuie sã te opreºti. E semn cã diavolul ascuns în el încearcã sã-þi curme credinþa. Abia acum începe lupta! Leagã bine copilul ºi fã asupra lui semnul crucii de trei ori. Apoi stropeºte-l cu apã sfinþitã ºi strigã cãtre el Piei, Satana! Dacã se opreste din plâns reia cititul. Dacã nu, e semn cã Diavolul nu vrea sã-þi pãrãseascã pruncul, aºa cã trebuie sã lupþi altfel.

Dupã cum bine ºtie orice creºtin adevãrat, Necuratul se teme de cele sfinte ºi nu-i place lemnul de nuc. Un bun pãrinte are în casã o creangã groasã din lemn de nuc, special pentru aceste cazuri. Cranga trebuie învelitã strâns în Calendarul Ortodox pe anul în curs. Se pune copilul legat ºi stropit cu apã sfinþitã cu capul pe Biblie ºi se bate la tãlpi cu creanga de nuc. În acelaºi timp, se sperie Satana din el cu porunci în numele sfântului sau sfinþilor din ziua respectivã. De exempu,[luam la intamplare] dacã vrei sã scoti dracii din copil pe data de 29 februarie, îndemnul trebuie strigat aºa:

Piei, Satana! Þi-o cere sfânta nouã muceniþã Chirana preaînþeleapta, din Tesalonic, care în chinuri s-a sãvârºit, la anul 1751! Îþi poruncesc Nimfas ºi Evvul, care în pace s-au sãvârºit. Dispari, Satana! În numele preacuviosului Varsos ºi a celor ºase sfinþi mucenici din Egipt îþi poruncesc sã pãrãseºti acest copil, AMIN!

Dacã toate cele de mai sus vor fi înfãptuite cu pricepere ºi dragoste de Dumnezeu, bestia care îþi bântuie copilul va pleca pentru totdeauna ºi niciodatã nu se va mai întoarce, iar copilul va rãmâne vesnic bun ºi ascultãtor, cu fricã de Dumnezeu, aºa cum îºi doreºte orice bun creºtin.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 20:38

Astãzi am vãzut un copil posedat, care cerea în lacrimi de la buna sa mama sã-i cumpere jucãrii pokemon. Spun copil posedat pentru cã un copil curat, ortodox, nu poate sã-ºi doreascã a se juca cu nãscocirile Satanei, cã altfel nu pot sã numesc niºte fãcãturi oribile care nu seamãnã cu niciuna din animalele lãsate de bunul Dumnezeu pe pãmânt. ªi nu mã refer aici la dinozauri, orice bun creºtin ºtiind cã nu au existat niciodatã ºi cã scheletele lor au fost puse în pãmânt de Dumnezeu ca sã ne testeze credinþa necurmata în El.

Aºa cã mi-am zis sã vã învãþ cum trebuie educat un copil care are tendinþa de a aluneca pe panta pierzaniei. În primul rând va spun cã un copil care poate aluneca spre satanism e uºor de recunoscut. Vrea desene animate, reviste cu benzi desenate ºi cere sã i se citeascã poveºti în loc de pasaje pline de înþelepciune din Biblie. Mai mult de atât, refuzã sã înþeleagã cã spre deosebire de Dumnezeu, desenele animate ºi personajele din poveºti nu sunt nimic altceva decât nãscocirile unor minþi posedate de Diavol.

Cel mai bun leac pentru un asemenea copil îl gãsim tot în Sfânta Scripturã. Preferabil cu coperþi tari, îmbrãcatã în piele de caprã ºi colþare din metal. O deschizi si îi citeºti cu simþire câteva pasaje bine alese despre chinurile iadului. Fireºte, dacã se sperie ºi începe sã plângã nu trebuie sã te opreºti. E semn cã diavolul ascuns în el încearcã sã-þi curme credinþa. Abia acum începe lupta! Leagã bine copilul ºi fã asupra lui semnul crucii de trei ori. Apoi stropeºte-l cu apã sfinþitã ºi strigã cãtre el Piei, Satana! Dacã se opreste din plâns reia cititul. Dacã nu, e semn cã Diavolul nu vrea sã-þi pãrãseascã pruncul, aºa cã trebuie sã lupþi altfel.

Dupã cum bine ºtie orice creºtin adevãrat, Necuratul se teme de cele sfinte ºi nu-i place lemnul de nuc. Un bun pãrinte are în casã o creangã groasã din lemn de nuc, special pentru aceste cazuri. Cranga trebuie învelitã strâns în Calendarul Ortodox pe anul în curs. Se pune copilul legat ºi stropit cu apã sfinþitã cu capul pe Biblie ºi se bate la tãlpi cu creanga de nuc. În acelaºi timp, se sperie Satana din el cu porunci în numele sfântului sau sfinþilor din ziua respectivã. De exempu,[luam la intamplare] dacã vrei sã scoti dracii din copil pe data de 29 februarie, îndemnul trebuie strigat aºa:

Piei, Satana! Þi-o cere sfânta nouã muceniþã Chirana preaînþeleapta, din Tesalonic, care în chinuri s-a sãvârºit, la anul 1751! Îþi poruncesc Nimfas ºi Evvul, care în pace s-au sãvârºit. Dispari, Satana! În numele preacuviosului Varsos ºi a celor ºase sfinþi mucenici din Egipt îþi poruncesc sã pãrãseºti acest copil, AMIN!

Dacã toate cele de mai sus vor fi înfãptuite cu pricepere ºi dragoste de Dumnezeu, bestia care îþi bântuie copilul va pleca pentru totdeauna ºi niciodatã nu se va mai întoarce, iar copilul va rãmâne vesnic bun ºi ascultãtor, cu fricã de Dumnezeu, aºa cum îºi doreºte orice bun creºtin.

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 20:40

Dawkins chiar propune ideea ca educatia religioasa a copiilor e o forma de abuz infantil („child abuse“) care trebuie eliminata

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 20:47

Sminteala moaºtelor

Ca sã vezi ce e prostia,
omul pupã azi mumia
ºi „salvatul” se renaºte,
ajutat de sfinte moaºte.
Omul cel evlavios,
ortodoxul credincios,
pupã moaºtea ºi pe os,
ºi pe cãrniþã,
cã-i nectar de garofiþã.
O poveste am aflat:
Unul noaptea a intrat
în capelã furiºat.
Cu iubire de Hristos
sãruta moaºtea vârtos
ºi pe faþã ºi pe dos.
Cã în ziua ce-a trecut
timp prea mult nu a avut.
Cu mulþimea împrejur
a pupat doar un femur.
O demonicã smintealã.
Cultul moaºtelor e boalã

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 20:48

Sminteala religiei în ºcoli

De când cu legea la ºcoalã,
vine ora de smintealã
ºi de vorbãrie goalã.
Zici Hristos în sus ºi-n jos
eºti elevul valoros.
De-ndrãzneºti ca sã gândeºti
notã micã-o sã primeºti,
de rãmâi un papagal
zecele vin în val.
Pe la moaºte de vei trece
o sã mai primeºti un zece.
Defilarea de prostie
ne-a adus la ananghie.
ªi în grupuri dezbinaþi:
Unii-s îngeri, alþii draci.
Creºtinilor cu „vieþi eterne”
nu le plac idei mirene
ci doar cele patogene.
Ce vom face-apoi în viaþã
cu a lui Isus povaþã?
La munca ce sigur vine
papagalul nu mai þine.
A ajuns ºcoala smintealã
suntem „mântuiþi” de boalã!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 20:49

Creºtinul morbid

E sfârºit de sãptãmânã
la bisericã se-adunã
sã se roage sau sã caºte
sau sã pupe ceva moaºte
ortodocºii credincioºi
crezuþi veºnic pãcãtoºi
închinare-ºi vor aduce
cãtre mortul de pe cruce.
Stând aºa sã îi privim
un nume sã le gãsim
când se-nchinã la Livid:
Zici, creºtin = morbid.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 20:50

Problema moaºtelor în România

De la Revoluþia din decembrie 1989 încoace, în România se manifestã un fenomen unic în lume: þara importã moaºte. Este paradoxal cã activitatea este complet necenzuratã. Cu alte cuvinte nu se ºtie public cu certitudine cine sunt acei oameni mumificaþi. Tabuul religios împiedicã cercetãri obiective asupra persoanelor mumificate declarate sfinte. Mãrturia celor care aduc astfel de corpuri, sau bucãþi din ele, în România este îndeajuns ca justificare în sistemul de legi.

Ne întrebãm pe bunã dreptate de ce, cei care renunþã la moaºte în favoarea aºezãmintelor religioase ortodoxe din România, fac aceasta? La ce preþ monetar sunt procurate aceste achiziþii? Tranzacþiile rãmân secrete, credinciosul creºtin ortodox neavând acces decât la pupatul moaºtelor. În prezent în România s-au acumulat sute de moaºte, revista Lumea credinþei, anunþã cu mândrie cã iar au sosit moaºte de pe undeva din lume, vestea dorind sã fie o bucurie pentru creºtinul ortodox.

De ce renunþã alþii la moaºte în favoarea românilor ortodocºi? Este o întrebare care surprinde pe oricine nu numai pe credinciosul creºtin ortodox. Oare acei oameni nu mai au nevoie de puterea sfântã a moaºtelor? Sau au constat cã nu sunt deloc sfinte? Sau poate cã la un preþ bun pot renunþa, astfel cã moaºtele intrã ºi ele în circuitul comercial ca orice bun de consum (sigur cã aici nu este vorba de a le consuma, ci de a servi ca produse care îl aduc pe cel care le pupã mai aproape de mântuire).

Aceste nedumeriri nasc câteva ipoteze plauzibile:
1. Dându-ºi seama ca bate un nou vânt al raþiunii, proprietarii moaºtelor vor sã scape de ele realizând grotescul ºi sminteala venerãrii unor cadavre. I-au gãsit pe românii ortodocºi singurii care sã le accepte.
2. Proprietarii moaºtelor vor dobândi beneficii bãneºti care îi satisfac, astfel cã renunþã la moaºte din dorinþa de profit.
3. Proprietarii moaºtelor ºtiu cã mai devreme sau mai târziu pot fi implicaþi juridic privind provenienþa moaºtelor. Analizele forensice pot dovedi falsul corpului mumificat. Mai mult, experþii pot descoperi cã acel corp de „sfânt” de fapt a aparþinut unui om ucis undeva, neavând astfel nimic din sfinþenia ce i se atribuie, ci fiind un rezultat al crimei cuiva.
4. Moaºtele sunt folosite pentru a transporta droguri, scãpând de controlul vamal deoarece trec drept obiecte de cult.
5. Criminalii vor sã scape de acele cadavre care pot fi dovada cã au comis crime. România, ca þarã predominant ortodoxã, prin regimul de cult al moaºtelor, reprezintã protecþia cea mai sigurã ca acele crime sã nu fie descoperite.

Raþiunea ne îndemnã sã credem cã motivaþia altruistã de a renunþa la moaºte sfinte nu poate exista atîta timp cât proprietarii lor mai cred în puterile moaºtelor. Moaºtele sunt nepreþuite pentru cel care crede în beneficiile lor de a-l apropia pe om de viaþa veºnicã promisã de Iisus. În plus, prin venerarea lor, moaºtele sunt o sursã sigurã de venituri încasate de la cei care le pupã. Nu rãmâne decãt sã credem cã beneficiile de a renunþa la moaºte, spre a le exporta României, întrec pe cele de a le pãstra.

Vremea nu este departe când statul român va lua mãsuri ca moaºtele aºezãmintelor ortodoxe sã fie cercetate forensic ºi astfel sã se afle vechimea acelor cadavre mumificate ºi poate chiar identitatea acelor oameni morþi. Mitul inviolabilitãþii moaºtelor se va spulbera odatã cu primele cercetãri în aceastã direcþie. România a ajuns în prezent un dumping, locul unde se aduc mumiile „sfinte” ca bãtaie de joc fãcutã acestui popor credul în „pãstorii” lor ortodocºi. Românilor ortodocºi li se oferã cu neruºinare grotescul ºi sminteala venerãrii moaºtelor, a cadavrele mumificate ale unor oameni spre „mântuirea” sufletelor lor. Nu poate fi un exemplu mai relevant de descompunere religioasã a unui crez care se hrãneºte spiritual din morbidul moaºtelor.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 20:57

aista-i topicul satanei,frati crestini,va implor,nu mai scrieti aberatii pe aici

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 22:09

Concepþia eticã conform cãreia tot ce este util este ºi moral rezidã din conceptul fundamental al dreptului uman conform cãreia trebuinþele absolute ale fiinþei nu pot fi obturate prin norme sociale stabilite de o legislaþie partinicã ºi care slujeºte interese de castã, clan, grup sau haitã, formatate pe domenii de interes specific.

SUFLETUL

"Reprezintã cea de a doua structurã a entitãþii umane, situatã între corpul fizic ºi cel spiritual. Se manifestã ca proiecþie individualizatã a spiritului, coordonat de conºtiinþã este transgresat în planul energetic pe un câmp vibratoriu cuprins între valoarea de 4 ºi 60 herþi (Hz) structurat perceptiv pe 4 paliere de frecvenþã: Delta 4 Hz; Teta 4 — 7 Hz; Alfa 7 — 14 Hz ºi Beta 14 — 60 Hz. Se manifestã prin reacþii emoþionale (IE) sub imperativul a trei forþe coordonatoare: senzaþie, sentiment, dorinþã ºi se exprimã prin reacþii emoþional-volitive în comportament. Senzaþia se alimenteazã cu energie de tip PRANA, sentimentul cu energie de tipul FOHAT, iar dorinþa cu energie de tipul KUNDALINI. Emoþia, ca produs al celor trei tipuri de forþã, genereazã o energie de tipul MANA ºi este rezultatul raportului dintre senzaþie, sentiment ºi dorinþã ºi se mãsoarã în Unitãþi de Conºtienþã (U.C.), raportate la o scalã de la 1 la 100."

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 10:38

Religiile sunt precum partidele politice;au cam acelasi slogan electoral:"Votati cu mine,ca s-o "mierlitzi" mai bine!"De moarte si pacate ne dezleaga doar conduita si modul nostru de a fi .Nimeni si nimic altceva.

Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 14:31

Religia este credinþa în supranatural, sacru sau divin, ºi codul moral, practicile de ordin ritual, dogmele, valorile ºi instituþiile asociate cu aceastã credinþã. În cursul dezvoltãrii sale religia a luat un imens numãr de forme în diverse culturi sau persoane.

Istoric vorbind, superstiþia a fost întotdeauna credinþa celui de-o religie diferitã de aceea a celui care o judecã. Astfel ereziile au fost considerate a fi superstiþii, aºa cum ºi religiile celorlalþi au fost definite ca fiind superstiþii. Se pare deci cã ºi eticheta de superstiþie face parte din mai numeroasa familie de manifestãri ale antropocentrismului: o credinþã, o valoare sau o practicã diferitã de aceea specificã culturii în care ne-am nãscut este automat ( FARA o analizã temeinicã adicã) perceputã ca ceva inferior, demn de dispreþ ºi ridiculizare.

DEX.-ul defineºte superstiþia ca fiind "o prejudecatã care decurge din credinþa în spirite bune ºi rele, în farmece ºi vrãji, în semne prevestitoare, în numere fatidice sau alte rãmãºiþe ale animismului ºi ale magiei"

În acest sens preotul, pontiful, adicã cel care stabileºte o punte între profan ºi sacru, pare urmaºul direct al magicianului dotat cu darul lui unic de a comunica cu lumea misterioasã ºi sacrã. Dar în principiu religia se opune în mod radical magiei: nu trebuie uitat cã magicianul se vrea un tehnician. El crede cã prin formulele ºi incantaþiile lui poate acþiona asupra lumii spiritelor ºi le poate îmblânzi ºi influenþa pe acestea din urmã. Magicianul este deci omul care crede cã-l dominã pe Dumnezeu, înlãnþuindu-l. Este comprehensibil cã din aceastã cauzã toate religiile au considerat magia ca fiind un sacrilegiu, în condiþiile în care credinþa religioasã este înainte de toate un act de încredere în Dumnezeu. Departe de a supune forþele divine voinþei lui, omul religios se înclinã în faþa voinþei Domnului într-o atitudine de umilinþã ºi adoraþie

addan

127 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 03:02

... candva , un fost amic, ateu defel, se plimba prin padure minunandu-se si el de frumusetile naturii, meditand la acestea : ...ce copaci impresionanti! ... ce rauri pure, cristaline ! Ce animale frumoase! ...gandea acesta.
La un moment dat, in timp ce se relaxa, omul auzi in spatele lui zgomote ciudate. Cand se intoarse vede un urs ca-n povesti: mare, frumos, sanatos si cu pofta de mancare.
Ingrozit, ateul o ia la fuga, insa ursul avea conditie fizica asa ca il urmeaza constiincios... Tipul era atat de ingrozit incat la un moment dat se impiedica si cade. Ursul il apucase deja de un picior asa ca omul, paralizat de frica, racneste :
− Doamneeee !!!.

In secunda urmatoare, timpul se opri din loc, ursul ingheta in pozitia in care se afla, padurea ramase neclintita si o lumina se revarsa din cer...
Tipul, socat, auzi o voce:
- Mi-ai negat existenta toata viata, le-ai explicat si altora ca sunt un mit, ai pus toata creatia Mea pe seama intamplarii cosmice... vrei acum sa te salvez ? Pot Eu sa te consider credincios, cu adevarat ?
Ateul se uita fix in lumina si raspunse:
− As fi ipocrit sa iti cer brusc sa ma consideri credincios, dar poate ai reusi intr-un fel sa devina ursul crestin?
− Foarte bine, raspunse Vocea...
Lumina disparu, zgomotul padurii reveni. Ursul il elibera din ghearele sale, isi impreuna labele din fata si spuse:
− Doamne, binecuvinteaza aceste bucate...
Amin !

777
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 03:19

De la: addan, la data 2009-10-04 03:02:35 ... candva , un fost amic, ateu defel, se plimba prin padure minunandu-se si el de frumusetile naturii, meditand la acestea : ...ce copaci impresionanti! ... ce rauri pure, cristaline ! Ce animale frumoase! ...gandea acesta.
La un moment dat, in timp ce se relaxa, omul auzi in spatele lui zgomote ciudate. Cand se intoarse vede un urs ca-n povesti: mare, frumos, sanatos si cu pofta de mancare.
Ingrozit, ateul o ia la fuga, insa ursul avea conditie fizica asa ca il urmeaza constiincios... Tipul era atat de ingrozit incat la un moment dat se impiedica si cade. Ursul il apucase deja de un picior asa ca omul, paralizat de frica, racneste :
− Doamneeee !!!.

In secunda urmatoare, timpul se opri din loc, ursul ingheta in pozitia in care se afla, padurea ramase neclintita si o lumina se revarsa din cer...
Tipul, socat, auzi o voce:
- Mi-ai negat existenta toata viata, le-ai explicat si altora ca sunt un mit, ai pus toata creatia Mea pe seama intamplarii cosmice... vrei acum sa te salvez ? Pot Eu sa te consider credincios, cu adevarat ?
Ateul se uita fix in lumina si raspunse:
− As fi ipocrit sa iti cer brusc sa ma consideri credincios, dar poate ai reusi intr-un fel sa devina ursul crestin?
− Foarte bine, raspunse Vocea...
Lumina disparu, zgomotul padurii reveni. Ursul il elibera din ghearele sale, isi impreuna labele din fata si spuse:
− Doamne, binecuvinteaza aceste bucate...
Amin !

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Ic3

922 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 10:39

Inspirat de experientele avute de cand este europarlamentar, liderul PNG-CD Gigi Becali intentioneaza sa faca din Romania o tara fara droguri, prostitutie, sex-shopuri si sexy-cluburi, toate acestea in numele virtutilor crestine - credinta, nadejde, dragoste - care-i tin loc de program politic.?

pac pac

Uite asa vom avea ocazia sa avem presedinte cioban...Ca europarlamentar asemeni avem... pac pac

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
Ic3

922 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 10:41

De la: serena, la data 2009-10-02 10:38:29Religiile sunt precum partidele politice;au cam acelasi slogan electoral:"Votati cu mine,ca s-o "mierlitzi" mai bine!"De moarte si pacate ne dezleaga doar conduita si modul nostru de a fi .Nimeni si nimic altceva.

Corrrrect dear...

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 12:58

In tren,un medic neurochirurg vorbind cu un cosmonaut :
Cosmonautul- Nu exista Dumnezeu !
Neurochirurgul-De ce spui asta ?
C - Pai am zburat de atatea ori in cosmos si nu l-am vazut !
N -Nu fii asa sigur ! Si eu am facut atatea operatii pe creier si nu am vazut nici un gand !

Ioan 8 ,32. ªi veþi cunoaºte adevãrul, iar adevãrul vã va face liberi.
Pagini: << 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ateism si motivatii impotriva religiei.Logica si Ratiune existentiala.
Mergi la: