Info
x
Divertisment :))
|
omp 182 mesaje Membru din: 9/06/2009 Oras: Cluj |
Postat pe: 15 Februarie 2010, ora 11:19
De la: Bi_anca, la data 2010-02-15 11:11:05De la: omp, la data 2010-02-15 09:27:28De la: Dorinel, la data 2010-02-15 01:28:51Dupa noaptea nuntii sotia lui Bill Gate , ii spune acestuia : Bichinii frantuzesti intra in fund ! Bichinii rusesti in cizme !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am_Ella 241 mesaje Membru din: 29/05/2009 Oras: Bacau |
Postat pe: 15 Februarie 2010, ora 11:29
Ion si Maria inainte de nunta...virgini amandoi nu stiau cum sa faca dragoste in noaptea nunti. Ion se intalneste cu tatal sau si il intreaba:
Ion:Tata zi-mi si mie cum se face dragoste.. Om serios la varsta lui nu prea stia cum sa-i explice fiului exact procedura, si vede langa ei in timp ce vorbeau 2 caini faceau sex,la care tatal: -Uite mai Ioane,vezi caini astia?..na exact asa tre` sa faci si tu cu Maria.... Timpul trece ,nunta a trecut si se intalneste Ion cu tatal sau,la care,tata intreaba Tata: Na,cum a fost? Ion: Foarte bine,doar ca s-a uitat cam multa lume la noi... Raporteaza abuz de limbaj
Nu sunt decat doua iubiri. Iubirea de sine, sau iubirea pentru alte fiinte vii. Si indaratul iubirii de sine se afla suferinta si boala. iar indaratul iubirii pentru altii, se afla Binele. De fiecara data cand omul iubeste in afara lui, face, constient sau nu, un act de credinta.
|
|
coradu 3399 mesaje Membru din: 6/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 15 Februarie 2010, ora 21:49
De la: Bi_anca, la data 2010-02-15 11:09:42De la: coradu, la data 2010-02-15 08:07:38De la: xzy, la data 2010-02-15 06:38:19De la: Dorinel, la data 2010-02-15 01:28:51Dupa noaptea nuntii sotia lui Bill Gate , ii spune acestuia : COMPANIA cui?
|
Postat pe: 15 Februarie 2010, ora 21:51
De la: 9am_Ella, la data 2010-02-15 11:29:17Ion si Maria inainte de nunta...virgini amandoi nu stiau cum sa faca dragoste in noaptea nunti. Ion se intalneste cu tatal sau si il intreaba: - Ioane, dormi? întreabă Maria. - Nu, răspunde Ion. - Mă iubești? - Dorm!
|
Bi_anca 1554 mesaje Membru din: 8/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Februarie 2010, ora 15:46
De la: coradu, la data 2010-02-15 21:49:16De la: Bi_anca, la data 2010-02-15 11:09:42De la: coradu, la data 2010-02-15 08:07:38De la: xzy, la data 2010-02-15 06:38:19De la: Dorinel, la data 2010-02-15 01:28:51Dupa noaptea nuntii sotia lui Bill Gate , ii spune acestuia : ...a ta : Compania MACRO..MOFT Nu-ti pica ..isa Raporteaza abuz de limbaj |
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 19:11
Doi evrei, unul bogat si celalalt sarac, ajung sa se roage unul langa altul in sinagoga.
Cel sarac: Doamne, da-mi $10 sa am si eu cu ce sa-mi hranesc familia pana saptamana viitoare. Cel bogat: Doamne, da-mi $100.000 sa-mi dezvolt afacerea. Tot rugandu-se ei cel bogat se intoarce catre cel sarac: Auzi, bah! Ia $10 de la mine si lasa-L pe Dumnezeu sa se concentreze!
|
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 19:12
De la: coradu, la data 2010-02-15 21:51:56De la: 9am_Ella, la data 2010-02-15 11:29:17Ion si Maria inainte de nunta...virgini amandoi nu stiau cum sa faca dragoste in noaptea nunti. Ion se intalneste cu tatal sau si il intreaba:
|
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 19:49
Un pescar pescuieste intr-un loc interzis. Intre timp vine paznicul si-l prinde.
-Ce faci ma tu aici? -Pai, ce sa fac, invat o musca sa inoate! -Atunci trebuie sa iti dau amenda pentru ca nu are costum de baie!
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 1276 mesaje Membru din: 7/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 21:28
Soțul își găsește nevasta cu unul în pat.
- Cine este acest individ? Strigă el furios. - Ai dreptate, spune soția întorcându-se revoltată spre celălalt. Cine ești și cum te numești, domnule?
|
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 23:05
Alinuta o intreba pe mama sa:
-Mama,mama de ce tata e asa de chel? -Deoarece are multa minte. -Dar tu de ce ai asa mult par pe cap???? -Taci si mananca!!!!!!!!!!!
|
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 23:54
De la: Bi_anca, la data 2010-02-16 15:46:11De la: coradu, la data 2010-02-15 21:49:16De la: Bi_anca, la data 2010-02-15 11:09:42De la: coradu, la data 2010-02-15 08:07:38De la: xzy, la data 2010-02-15 06:38:19De la: Dorinel, la data 2010-02-15 01:28:51Dupa noaptea nuntii sotia lui Bill Gate , ii spune acestuia : Mi-a picat ,dar nu stiam ca esti in compania lui BILL..
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 00:41
Am sa-mi aduc Biblia si aici ... sa vada lumea ca nu sunt un pacatos !
1. La început, Dumnezeu l-a creat pe BIT si BYTE. Si cu ei a creat WORD-ul. 2. Si erau doi BYTE în WORD, si nimic altceva nu exista. Dumnezeu a separat UNUL de ZERO si a vazut ca lucrul acesta este bun. 3. Dumnezeu a zis: Sa fie acum DATA. Si asta a fost. Dumnezeu a zis: Sa se strânga la un loc DATA si sa fie asezate fiecare la locul ei. Si a creat discurile FLOPPY, HARD-discurile si COMPACT discurile. 4. Si Dumnezeu a spus : Sa fie COMPUTERE, ca sa existe locuri unde sa fie folosite toate aceste discuri. Asa a creat Dumnezeu COMPUTERELE si le-a numit HARDWARE. 5. Dar SOFTWARE nu exista înca. Dumnezeu a creat însa PROGRAME, unele mici, altele mari Si le-a spus acestora: Cresteti, înmultiti-va, umpleti COMPUTERELE, supuneti-le si gestionati-le toata MEMORIA 6. În ziua în care a facut Dumnezeu COMPUTERUL nu era înca pe pamânt nici un om care sa lucreze cu el. Si atunci Dumnezeu a luat un om si i-a suflat în cap, suflare de logica, si a creat PROGRAMATORUL. 7. Si Dumnezeu i-a dat lui lumea COMPUTERULUI, ca s-o lucreze si s-o pazeasca. Si PROGRAMATORUL a supus programele vointei sale si a guvernat peste toate COMPUTERELE si toate tipurile de DATA. 8. Dumnezeu a dat PROGRAMATORULUI porunca aceasta: Poti sa folosesti toate volumele si subvolumele copacului cu PROGRAME dar din pomul cu WINDOWS sa nu manânci, caci în ziua în care vei mânca din el vei muri negresit. 9. Dumnezeu a zis apoi : Nu este bine ca omul sa fie singur. Si a luat una din coastele PROGRAMATORULUI si a facut din ea o creatura care sa priveasca neîncetat la PROGRAMATOR , care sa admire si sa iubeasca tot ce va face acesta. Si Dumnezeu a numit creatura: USER. 10. Programatorul si user-ul se descurcau de minune. 11. Dar Bill era mai siret decit toate fiarele WORD-ului pe care le facuse Dumnezeu. El a zis USER-ului: Oare a zis Dumnezeu cu adevarat? 12. USER-ul a raspuns: Dumnezeu ne-a permis sa rulam orice program si sa folosim orice data dar ne-a spus sa nu rulam WINDOWS-ul, ca vom muri. 13. Atunci Bill a spus USER-ului: Hotarât lucru, daca îl veti folosi nu veti muri, dar Dumnezeu stie ca în ziua în care veti gusta din WINDOWS vi se vor deschide ochii si veti fi ca Dumnezeu, cunoscând binele si raul. Veti fi capabili sa creati si voi orice doriti, printr-o simpla apasare de MOUSE. 14. Si USER-ul a vazut ca fructele WINDOWS-ului erau placute de privit si usor de folosit, s-a gândit ca era de dorit ca ele sa deschida cuiva mintea. A luat deci din ele si le-a încercat, a dat si PROGRAMATORULUI, care era alaturi, si acesta le-a încercat si el. 15. Atunci au deschis ochii amindoi si au început sa se teama ca orice învatatura ar deveni inutila, din moment ce totul va putea fi înlocuit cu WINDOWS-ul. Dar USER-ul instalase deja fructul oprit în COMPUTERUL sau si uitându-se rugator în ochii PROGRAMATORULUI, îl convinse si pe acesta sa se bucure alaturi de el. 16. Curând PROGRAMATORUL avu nevoie de noi si noi DRIVER-e si, cum acestea nu se gaseau oriunde, începu sa se agite ca sa faca rost de ele. 17. Atunci se auzi glasul Domnului: Ce cauti tu atât de înfrigurat?. Si PROGRAMATORUL a raspuns: Am nevoie de noi DRIVER-e si ma simt ca în DOS-ul gol fara ele. 18. Si Dumnezeu a zis: Cine ti-a spus tie ca ai nevoie de noi DRIVER-e? Ai rulat cumva WINDOWS-ul? 19. PROGRAMATORUL a raspuns spasit: USERUL pe care mi l-ai dat sa fie lânga mine, mi l-a adus si l-am încercat. 20. Si Dumnezeu a spus USER-ului: Ce ai facut?. USER-ul a raspuns: Bill m-a amagit si am încercat 21. Dumnezeu i-a zis lui Bill: Fiindca ai facut lucrul acesta, blestemat esti sa fii invidiat de toate creaturile pamântului. Si toti USER-ii, de câte ori se vor încurca în crengile WINDOWS-ului, pe tine te vor înjura. În veci vei fi nevoit sa creezi noi si noi ramuri pentru WINDOWS si nimic altceva 22. Dumnezeu a zis apoi USER-ului: Voi mari foarte mult suferinta si însarcinarea ta. WINDOWS-ul te va dezamagi zi de zi si-ti va epuiza toate resursele de MEMORIE. Vei fi nevoit sa folosesti programe jalnice si vei apela umil la ajutorul programatorului iar el va stapâni peste tine 23. Dumnezeu s-a întors spre PROGRAMATOR si i-a zis: Fiindca ai ascultat de glasul USER-ului si ai folosit ceea ce eu ti-am poruncit sa nu folosesti, blestemat esti sa nu fii niciodata linistit. Toate programele tale vor avea erori si vei fi nevoit sa le depanezi si sa le tot depanezi, zilnic, pâna la sfârsitul veacurilor. 24. Si Dumnezeu îi azvârli pe toti din CENTRUL DATA si închise usa în spatele lor. Apoi Dumnezeu a creat PAROLA. 25. GENERAL PROTECTION FAULT Raporteaza abuz de limbaj
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 20:53
Ion se gândește să se înscrie la liceu, ca să nu mai râdă oile de el. În fiecare dimineață, Ion își lua cărțile și caietele și se ducea la cursuri. După vreun an, merge mândru la Gheorghe și-i arată o poză.
- Știi tu cine-i în poza asta? întreabă Ion. - Nu știu, răspunde Gheorghe. - Ei, dacă ai fi mers la liceu ai fi știut. Gheorghe lasă capul în pământ și tace. Când să plece Ion, Gheorghe îi arată un om pe uliță și-l întreabă: - Știi tu cine-i ăla? - Nu știu, răspune Ion. - E cel care merge în fiecare zi la nevastă-ta, cât tu nu ești acasă. Dacă n-ai fi mers la liceu, ai fi știut.
|
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 23:54
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 23:56
|
|
Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 07:54
Un moș stătea în parc, pe o bancă. Lângă el, se așează un tânăr cu creastă colorată în toate culorile posibile. Moșul se uită mirat la tânăr.
- Ce-i moșule, tu n-ai făcut niciodată vreo prostie? - Ba da, tocmai la asta mă gândeam. Acu vreo 20 de ani am făcut sex cu o papagaliță și mă uitam cu atenție să văd dacă nu cumva ești fi-miu.
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 08:07
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Fosta membra 9am.ro 4916 mesaje Membru din: 22/01/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 08:47
Dorinel, hai ca m-ai omorat cu politica...
Perle marca Vanghelie Vocea mea se va face auzită oriunde. Și pe sub apă. Cine nu are loc de mine nu mă interesează să se înghesuiește! Soarta mea a fost hotărâtă de destin. Avem nevoie de lideri adevărați, nu de maimuțoi implementați. Acel tânăr care s-a transformat în 300 este vorba de unul singur. Eu am să-l scot pe Gigi Becali din politică, pentru că Gigi Becali m-a scos pe mine din sărite. Sunt atât de nervos și de supărat, încât nu vorbesc decât administrativ. Gigi Becali este un om uman. Deci mănânci, exiști. Și-ntr-un pom dacă mă puneți, eu am puncte de vedere. Mă simt exact cum n-ar trebui să mă simt. Chiar dacă n-am două sute de kile, când m-apăs, m-apăs rău pe oricine. Ca și prieten cu Sorin Oprescu, mă doare vizavi de atitudinea pe care a avut-o Sorin Oprescu. Pe mine mă recomandă foarte multe calități. Numai cine nu lucrează nu poate să i se impute că poate să fie și mici greșeli, dar nu astea. Sunt lucruri pe care trebuie făcute. Mai are mult până să aibă puncte de vedere asupra la ce spun eu. Sunt oameni tineri, oameni care sunt prezenți aici în față și pe care vreau să le mulțumesc. Deci prezența mea e datorită stării Bucureștiului în care ne aflăm. M-am bătut pentru aceleași principii cum m-am bătut și pentru principiul de primar general. De când mă știu eu copil, mă urcam în pom și mâncam corcoduși. În ultimii cinci ani este anormal să mergem cu mașinile și cu transportul în comun care mergem. S-a tranșat această problemă și, odată cu tranșarea acestei probleme, s-a rezolvat și problemele noastre interioare. Nu există ființă umană, fie că locuiește în Africa, în Asia sau în Rahova, care să nu fi văzut un film, să nu fi rupt o floare, o fată sau un băiat, după cazul care este fiecare. E o fată tânără care am tot respectul din punctul meu de vedere. Problema e retroactiva si nu mai poate fi data inapoi!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 10:22
De la: Ebony, la data 2010-02-17 19:49:02Un pescar pescuieste intr-un loc interzis. Intre timp vine paznicul si-l prinde. si de atuncea a ramas ursul mfara coada........
|
Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 12:10
De la: xzy, la data 2010-02-19 08:47:42Dorinel, hai ca m-ai omorat cu politica...
|
|
Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 01:07
Vecinul Horvath vine in vizita la Ion
- Servus Ioane! - !!!!!, Ion ascute coasa in curte si nu raspunde. - Ma Ioane da shi ai? - !!!!! - Ioane esti cumva suparat? - Voi la-ti omorit pe Mihai Viteazul - No Ioane astai traba de sute de ani - Apai eu amu am aflat
|
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 20:20
Un scotian apeleaza un nr.de 898989... .
- Ce faci, iubitule, esti singur? - Da. - Fac orice pentru tine, iubitule. - Ok.Atunci inchid eu telefonul si ma suni tu! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 20:24
Badea Gheorghe era la cosit iarba de pe marginea santului. Deodata trece o masina cu viteza si calca o gaina care mergea pe strada.
Soferul,speriat, opreste si încearca sa-si repare greseala, platindu-i omului gaina.Ridica de jos gaina moarta si se duce spre badea Gheorghe, care privea nepasator scena, si-i spune: - Bade, e a matale gaina asta? - Badea Gheorghe se uita insistent la gaina si spune oarecum încurcat: - No! Eu n-am gaini asa late! Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 20:49
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 08:00
Un marinar se întâlnește cu un pirat.
- Ce e ăla? întreabă marinarul. - E un picior de lemn. L-am pus după o bătălie cu vikingii. - Da cârligul la mână de unde îl ai? - Dintr-o altă bătălie. - Da ochiul de sticlă? - Păi, eram pe vapor, mă odihneam după o luptă, când un pescăruș s-a găinățat fix în ochiul meu. M-am șters eu, dar era prima zi când aveam cârligu la mână.
|
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 08:04
Vine sfârșitul lumii. Dumnezeu aliniază femeile pe o parte și bărbații pe altă parte.
- Toți bărbații care și-au înșelat soțiile să facă un pas în față! zice Dumnezeu. Toți bărbații fac un pas în față, doar unul rămâne pe loc. - În iad cu tine! tună Dumnezeu. Greșeala se iartă, prostia se pedepește. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 3581 mesaje Membru din: 30/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Februarie 2010, ora 19:30
Nu trageti in pianist!
|
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Februarie 2010, ora 19:57
Francezii au facut sapaturi arheologice si au gasit la 50 m adancime resturi de foc de cupru. Dupa ce au fost cercetate cu atentie de oamenii de stiinta, s-a tras concluzia că stramosii francezilor, galii, pusesera la punct o retea de telefonie subterana.
La aceasta neasteptata veste, nemtii, ca sa nu ramana mai prejos, au inceput si ei sa sape si pe la 70 m adancime au gasit niste resturi de sticla de unde, dupa alte cercetari, au ajuns la concluzia ca stramosii lor, germanii, pusesera la punct o retea subterana de fibre optice .. Si arheologii romani au inceput si ei sa sape. Cum pana la 250 m nu au gasit nimic, au ajuns la concluzia ca dacii comunicau wireless... Raporteaza abuz de limbaj
Abatele:Cum poate fi controlată o populație? Rim: În primul rând prin forță.
Abatele: Cînd frații mei înaintași au fost puși în situația de a controla o lume s-au gindit prima dată la religie. Rim: Mai există și politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populație.Abatele: Desigur. Numai că e o unealtă nesigură. Rim: Un popor mai poate fi condus și prin acțiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar să spun că înrobirea omului față de valorile materiale este indiscutabil superioară celei obținute prin religie.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1449 mesaje Membru din: 2/11/2009 Oras: Buzau |
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 18:47
E simbata seara si e divertisment: Trei broaste,pe marginea laculu, stateau de vorba. Zice prima:Oac! A doua : Oac! Oac! A treia: Oac, Oac, Oac! La care prima scoate pistolul din buzunar si pac, o impusca pe-a treia. A doua , mirata: Ce-ai avut dom'le cu ea!? Prima: Stia prea multe!
Kosty.Prietenii la nevoie se cunosc! Nimeni nu este mai presus de restul ,doar un procent infim din ADN-ul nostru ne diferentiaza! Si asta creeaza "starea in care ne aflam".
|
|
Fosta membra 9am.ro 1449 mesaje Membru din: 2/11/2009 Oras: Buzau |
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 19:00
MEDICINA AVANSATA .Doctorul american spune: La noi in America medicina e asa de avansata ,incit scoatem un rinichi de la un pacient , i-l transplantam la altul si dupa sase saptamini ala deja i-si cauta de lucru! Doctorul german raspunde: E o nimica toata, la noi in Germania scoatem un plamin de la unul , i-l transplantam la altul si dupa patru saptamini ala deja i-si cauta de lucru! Doctorul rus spune: : Nici asta nu-i mare scofala, la noi in Rusia , scoatem o jumatate de inima de la unul , o transplantam la altul, si dupa doua saptamini amindoi i-si cauta de lucru! Se ridica doctorul roman si raspunde: N-avem ce sa comparam, toti sunteti inapoiati fata de noi: la noi in Romania am luat unul fara creier si fara inima , l-am pus ministru de finante si acum toti i-si cauta de lucru!
Kosty.Prietenii la nevoie se cunosc! Nimeni nu este mai presus de restul ,doar un procent infim din ADN-ul nostru ne diferentiaza! Si asta creeaza "starea in care ne aflam".
|
|
|
|

....se intelege..
: Compania MACRO..MOFT