Info
x
Divertisment :))
|
coradu 3399 mesaje Membru din: 6/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 07:40
La vârsta de 50 de ani, Bubulina primește din partea lui Bulă o sticlă cu lapte.
- Dar de ce, dragă, tocmai o sticlă cu lapte? - Păi, la 20 de ani erai fermecătoare, așa că ți-am adus o floare. La 30, erai dulce și ți-am adus o cutie cu bomboane de ciocolată și o șampanie. La 40, erai fierbinte și ți-am adus o pâine caldă. Însă acum, la 50, te-ai făcut cât o vacă și ți-am adus niște lapte. Bubulina se uită lung la Bulă și zice: - Da, dragul meu, așa e, dar: la 20 de ani eram eu ca o floare, însă nu tu ai rupt prima petală. Eram eu la 30 ca o șampanie de dulce, însă tu mă agitai iar alții mă sorbeau. La 40 eram eu fierbinte ca o pâine, însă tu lingeai coaja, iar alții mâncau miezul. Iar acum la 50, oi fi eu ca o vacă, însă când tu pleci la servici, vin taurii la ușă și întreabă: Boul e acasă? Raporteaza abuz de limbaj |
|
necunoscut 2279 mesaje Membru din: 5/03/2010 |
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 20:36
Un tip se intoarce acasa dupa o seara lunga la restaurant. Intra tiptil in casa, ca sa nu fie auzit, si se indreapta spre scara spre dormitor. Din nefericire greseste prima treapta, si, incercand sa se agate de balustrada, se rasuceste si cade in fund. Cele doua sticle de whiskey din buzunarele de la spate se fac tanda...ri.
Strangand puternic din dinti ca sa nu urle de durere, se ridica, isi da pantalonii jos si se uita in oglinda din hol. Fundul lui taiat in zeci de locuri sangera puternic. Cu greu reuseste sa gaseasca o cutie mare de plasturi, si, cu ajutorul oglinzii, incepe sa puna cate un plasture unde vede sangele curgand. Cu chiu cu vai reuseste apoi sa ajunga in pat. Dimineata sotia se uita chioras la el si ii zice: − Iar ai venit beat azi noapte... − De ce spui asta? intreba el cu o privire ingenua. − Poate nu din cauza usii de la intrare lasata larg deschisa, Poate nu din cauza cioburilor de pe trepte, Poate nu din cauza darelor de sange de prin casa, Poate nu din cauza ochilor tai injectati. Dar cu siguranta din cauza plasturilor lipiti pe oglinda ! Raporteaza abuz de limbaj
Nu trageti in pianist!
24 aprilie 2010 - Am iubit acest forum si va multumesc pentru orele frumoase petrecute impreuna!
|
|
Fosta membra 9am.ro 7245 mesaje Membru din: 16/10/2009 |
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 20:43
Raporteaza abuz de limbaj
" Minds are like parachutes. They only function when they are open."
Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
|
|
Fosta membra 9am.ro 1276 mesaje Membru din: 7/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 23:03
Un polițist se urcă în autobuz și taxează două bilete. Un călător îl întreabă:
- De ce ai taxat domnule două bilete? - Păi, dacă pierd unul, îl am pe celălalt! - Și dacă le piezi pe amândouă? - Am abonament! - Păi poți pierde și abonamentul odată cu biletele. - Nu contează, poliția circulă gratis cu mijloacele de transport în comun Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 23:06
Doi polițiști intră într-o librărie și unul o întreabă pe vânzătoare:
- Aveți cerneală simpatica? Celălalt, ca să nu rămână mai prejos, întreabă și el: - Da un glob pământesc al României?!?... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 23:09
Un domn intra in dormitor, cu o capra in brate, sotia lui era intinsa in pat , citind o carte. Omul spune: -Uite draga asta este vaca pe care o f*t cand tu ai migrene. Sotia raspunde: -Daca n-ai fi asa de prost poate ai realiza ca aceasta este o capra. La care omul nostru zambeste: -Daca n-ai fi asa de proasta ai realiza ca vorbeam cu capra. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Martie 2010, ora 07:45
Un român, un țigan și un ungur pescuiesc împreună. La un moment dat, li se încurcă undițele și prind toți trei un peștișor de aur. Peștișorul le zice că toți trei l-au scos din apă, așa că va îndeplini doar o singură dorință la fiecare.
- Vreau ca toți ungurii să fie în Ungaria și să fie bogați și fericiți, zice ungurul. Imediat, ungurul dispare. - Vreau că toți țiganii să fie în India, fericiți și bogați, zice țiganul. Imediat dispare și el. Romanul se uită în toate părțile și îl întrebă pe peștișor: - Toți ungurii sunt în Ungaria? - Da, răspunde peștișorul. - Și toți țiganii sunt în India? - Da. Se gândește un pic românul și zice: - În cazul ăsta, mie dă-mi o Cola Light. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Martie 2010, ora 22:48
A fost odata un om foarte avar, care a muncit toata viata si adunase banii pe care-i iubea nespus de mult. Inainte de moarte spune sotiei sale:
- Cand voi muri vreau sa pui banii cu mine in sicriu, sa am dincolo. Femeia jura ca asa va face. Dupa nu mult timp omul nostru muri. La cimitir de jur imprejurul sicriului, membrii familiei, prietenii sotia in negru. Cum ceremonia se termina, inainte de a inchide sicriul femeia zice: - O clipa ! Si pune alaturi de mort o cutie. Groapa e pe cale sa fie acoperita cand un prieten o intreaba: - Sper ca ai fost destul de desteapta si ai pastrat ceva bani si pt tine. - Eu sunt foarte crestina si nu pot sa intorc juramantul facut sotului de a pune banii in sicriu cu el. Si adaugand: - I-am facut un cec...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 12 Martie 2010, ora 08:33
Un tip isi conduce prietena acasa , noaptea , dupa discoteca . Ajunsi in poarta casei fetei,tipul se reazema cu cotul in perete si incepe vrajeala la greu . Dupa vreo 15 min se deschide usa si apare tatal fetei , chior de somn.-,,A zis nevasta-mea ca se culca ea cu tine , numai ia cotul de pe interfon ".
Nu trageti in pianist!
24 aprilie 2010 - Am iubit acest forum si va multumesc pentru orele frumoase petrecute impreuna!
|
|
Fosta membra 9am.ro 314 mesaje Membru din: 31/05/2009 |
Postat pe: 12 Martie 2010, ora 11:59
Cu totul intimplator, sotul venii intr-o zi mai devreme acasa de la serviciu. Deschizind usa, el o surprinse pe sotia sa in pat cu un barbat. Dupa spaima lui supraomeneasca, dupa lipsa totala a vestimentatiei celor doi, deduse ca e vorba de adulter. Rosu de minie se repezi asupra imfamiei perechi, insa amantul racni cu o voce ragusita:
- Nu dat, domnule, nu da , ca nu e ceea ce pare. - Ce inseamna - nu da- ,zice sotul nedumerit. - Nu da, ca la mijloc e un sentiment. Eu o iubesc pe sotia ta. - O iubesti cu adevarat? - Da, domnule, si am de gind sa ma casatoresc cu ea. Sotul se prabusi pe fotoliu. - Ei, fir-ar sa fie, mi se marita sotia, ziua asta trebuie s-o tin minte. - In acest sens, zice amantul revenindu-si un pic, ar trebui sa stam de vorba ca de la barbat la barbat. -De acord, zice sotul, dar pune ceva pe tine, sa avem conditii cit de cit egale. Amantul isi trage o camasa si un pantalon pe el si isi aprinse o tigara. Sotia isi aprinse si ea o tigara, sotul de asemenea. - Va ascult, zice sotul, deci va iubiti! - Da spuse amantul, sper ca acum cind ne-ati descoperit sa nu ne mai puneti piedici. - Fiti fara grija n-o sa va sicanez., sentimentul dragostei imi provoaca intotdeauna respect, va doresc fericire. - Multumim, insa tin sa va anunt ca eu nu am o locuinta corespunzatoare. Apartamentul ne ramine noua. - Tot?!? se mira sotul, ce o camera nu va ajunge - Pai, sint doar doua camere, spune amantul, cit ai stat dumneata aici erati doi in doua camere, asa ca apartamentul ne ramine noua. -Bine, bine, zice sotul, ma mut, o sa-mi iau o camera mobilata, insa masina imi ramine mie - Imi pare rau pentru dumneata, dar ar trebui sa ne lasi si masina Sotul se ridica minios - Nu zau, asta e prea de tot, cum, si masina? -Draga, te rog sa ne faci cite o cafea, o ruga amantul pe amanta sa in timp ce sotul se prabusi pe fotoliu minios. - Domnule, zice amantul, citi ani are sotia dumitale? 39 de ani, nu? pai vezi, la virsta asta cine ti-o mai ia fara o zestre corespunzatoare, adica fara casa si masina. Sotul tacu. Amantul puncta inca o data - Asa ca zi mersi. Sotia aduse cafeaua, una pentru ea si una pentru amant. -Poate te grabesti si noi te retinem, zise ea sotului El se ridica. -Atunci eu plec ,am sa trec altadata pentru amanunte. -Cind doresti, dar lasa-ne tigarile ca ni s-au terminat. Sotul lasa tigarile si o zgughi pe usa. Ajungind in strada el isi ridica miinile sus si striga ca scos din minti: -Liber, liber, sint liber, urla turbat de fericire. ION BAIESU Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Martie 2010, ora 23:22
De la: 9am064173, la data 2010-03-12 11:59:22Cu totul intimplator, sotul venii intr-o zi mai devreme acasa de la serviciu. Deschizind usa, el o surprinse pe sotia sa in pat cu un barbat. Dupa spaima lui supraomeneasca, dupa lipsa totala a vestimentatiei celor doi, deduse ca e vorba de adulter. Rosu de minie se repezi asupra imfamiei perechi, insa amantul racni cu o voce ragusita: Rașela îi zice lui Ițic: - Ițzic, m-am gândit bine și m-am hotărât să divorțez de tine. - Cum așa, măi Rașela, după 40 de ani de căsătorie! Dar ce-ți veni? - Tu-ți dai seama că, în 40 de ani, nu mi-ai cumpărat niciodată nimic? - Păi, da nu mi-ai spus niciodată că ai avea ceva de vânzare!
|
Postat pe: 12 Martie 2010, ora 23:23
Gheorghe merge cu gloaba la târg.
- Cum trage calul ăsta la căruță, bade? - Dapoi, nu prea trage. - Da la plug, trage? - Nu prea. - O fi bun de călăreală. - N-aș crede. - Păi, atunci de ce l-ai adus să-l vinzi? - Nu l-am adus să-l vând. - Da ce păcatele mele vrei să faci cu el? - Vreau să-l fac de rușine.
|
Postat pe: 12 Martie 2010, ora 23:27
O tipă își aude bărbatul parcând mașina în garaj, tocmai când era în pat cu amantul.
- Fugi, ia-ți hainele și sări imediat pe geam! îi strigă tipa. - Cum să fug așa? Nu vezi că plouă cu găleata? Tipul n-are încotro, iese pe geam și sare în stradă complet gol, cu hainele în mâini. Se trezește în mijlocul maratonului anual care tocmai avea loc în oraș. Se pune și el pe fugit. Unul care alerga alături, se uită la el și îl întreabă: - Ați mai participat la maraton? - O, da, în fiecare an. - Și mereu alergați gol? - Sigur, îmi dă o senzație de libertate! - Și cu hainele în mâini? - Da, că după aceea mă îmbrac pur și simplu și mă urc în mașină. - Și, purtați de fiecare dată prezervativ? mai întreabă tipul mirat. - Aaa, nuuuu, numai când plouă!
|
Fosta membra 9am.ro 7245 mesaje Membru din: 16/10/2009 |
Postat pe: 12 Martie 2010, ora 23:27
De la: serena, la data 2010-03-10 23:06:28Doi polițiști intră într-o librărie și unul o întreabă pe vânzătoare:
" Minds are like parachutes. They only function when they are open."
Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
|
|
Postat pe: 14 Martie 2010, ora 20:54
Doi polițiști stau de pază.
- Aseară, zice unul, faceam sex cu nevastă-mea. Când să termin, am scos pistolul și am tras un foc în aer. - Și, cum a fost? întreabă celălalt. - M-am excitat la culme. A doua zi, cei doi polițiști sunt din nou de pază. - Ei, ai încercat și tu metoda mea? întreabă primul. - Lasă-mă! zice amărât al doilea. Tocmai făceam un 69. Am scos pistolul și am tras 3 focuri în aer. La primul foc, nevastă-mea s-a speriat și m-a mușcat de p,,,,. La al doilea, s-a speriat și mai tare și s-a c,,,, pe fața mea. Dupa al treilea foc, din dulap a ieșit un tip dezbrăcat, cu mâinile ridicate.
|
Postat pe: 14 Martie 2010, ora 21:34
Sotia e plecata in interes de serviciu. Sotul il scoala pe copilas de dimineata, ii face masa de dimineata si il ia de mana sa il duca la gradinita.
La gradinita educatoarea ii spune ca acest copil ii este necunoscut. Il duce la o a doua gradinita si la a treia. Cand ies de la a patra gradinita copilul ii spune: - Taticule, inca o gradinita, si eu astazi chiar ca intarzii la scoala! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Martie 2010, ora 23:54
Al doile razboi mondisl...INVAZIA POLONIEI,,
Un hitlerist ia pusca si ocheste un polonez... Cand sa traga se aude o voce din cer: -,,Nu trage ..e viitorul papa!,, -,,SI EU, Doamne?,, intreaba nazistul -,,SI TU!,,
|
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 07:48
Un reporter îl întreabă pe Bush:
- Domnule Bush, aveți dovezi că Irakul are arme de distrugere în masă? Bush, sigur pe el, zice: - Categoric! Am păstrat toate chitanțele!
|
stejerean_vasile 672 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bistrita |
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 07:51
De la: coradu, la data 2010-03-15 07:48:00Un reporter îl întreabă pe Bush:
Omerta Vision
|
|
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 07:51
De la: coradu, la data 2010-03-12 23:27:05O tipă își aude bărbatul parcând mașina în garaj, tocmai când era în pat cu amantul.
Nu trageti in pianist!
|
|
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 08:16
Sotul vine din delegatie si sotia are trei barbati in casa.
Nu stie unde sa-i ascunda, ii baga in trei saci si-i pune pe balcon. Sotul iese pe balcon sa-si aprinda o tigara si vede sacii: - Ce e cu sacii astia? - A fost mama in vizita si ne-a adus cate ceva... Sotul trage un picior primului sac si din sac se aude: - guit, guit..guit...! - A, un purcelus...e bun! Da un picior si la al doilea - muuu,muu muu..! - A, un vitelus Da un picior si la al treilea sac si nimic. Mai da una si mai tare si nimic. cu picioarele amindoua incepe sa dea in sac. Deodata se deschide sacul si iese un tip revoltat rau: -Ba, tampitule, daca tac, inseamna ca ti-a adus soacra-ta cartofi! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 00:30
Polițistul, cu răsuflarea tăiată, sare într-o mașină și îi ordonă șoferului:
- Repede, urmărește mașina din fața noastră! Nu cumva să o scapi din ochi! La care șoferul, calm: - Fiți liniștit, sunt tractat de către ea.
|
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 00:31
De la: 9am064173, la data 2010-03-15 08:16:28Sotul vine din delegatie si sotia are trei barbati in casa.
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 00:32
De la: coradu, la data 2010-03-10 07:40:28La vârsta de 50 de ani, Bubulina primește din partea lui Bulă o sticlă cu lapte.
|
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 00:33
De la: coradu, la data 2010-03-17 00:31:37De la: 9am064173, la data 2010-03-15 08:16:28Sotul vine din delegatie si sotia are trei barbati in casa. Cartofii vorbitori
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 00:34
Offff ! Am gasit si eu un topic unde nu a ocupat nimeni patul !
|
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 00:38
De la: karpov, la data 2010-03-17 00:34:47 Somn usor...ai un loc liber?
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 00:42
De la: Ebony, la data 2010-03-17 00:38:01De la: karpov, la data 2010-03-17 00:34:47
|
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 22:44
Într-o grădiniță din America, educatoarea le promite copiilor 5 dolari dacă vor răspunde corect la întrebarea: Cine a fost persoana cea mai importantă din istoria omenirii?
- Sfântul Patrick, zice un copil irlandez. - Sfântul Andrew, zice un copil scoțian. - Isus Cristos, zice copilul evreu. Educatoarea îi dă cei 5 dolari. - Cum se face, întreabă învățătoarea, că ai răspuns Isus Cristos? Doar ești evreu! La care copilul zice: - Eu știu că, de fapt, cel mai tare din istoria umanității a fost Moise, dar afacerile sunt afaceri.
|
Postat pe: 19 Martie 2010, ora 21:19
S-a însurat boierul Fică
Moșier din Drăgășani Cu o fată tinerică De vreo douăzeci de ani. După ce au trecut prin vraja Dulce a lunilor de miere Petrecute în seri de doruri Voluptate și plăcere Fică și-a luat soția Să-i arate, cum vă spun Moara, vitele moșia, Tot ce are în curtea lui Cum ajunseră la grajduri Unde caii se adapă Tocma-atuncea armăsarul Făcea dragoste c-o iapă. Mai spre deal, un taur tânăr Și-a găsit și el de joacă Și se înfigea prozaic Într-o dolofană vacă. Și spre vale în iarba averde Având martoră o ieduță Țapul își vedea de treabă Cu o gingașă căpriță. Până și câinii de la curte Zambilica și Grivei Cam întorși unul spre altul Făceau dragoste și ei. Și îngrozită de ce vede Ea îi spune rușinoasă: E dezgustător aicea Tot mai bine e acasă! Când să urce pe verandă Au văzut ca într-un pastel Cum o găinușe tandră Zbenguia cu-n cocoșel. Ciripeau voioși și sprinteni Săltăreți pe tot meleagul Și se tot pupau în ciocuri Că-ți era mai mare dragul. - Uite, ăștia-mi plac, spuse, Ea cu glasul îngeresc Uite, ce frumos se joacă Și ce splendid se iubesc! - Da, îți place? Întrebă Fică Bine puico, mă supui! Și-a chemat la el degrabă Pe Bogdan, vătaful lui. - Uite, dragă vătășele De azi încolo ce să faci: Priponești toți armăsarii Pui opreliște la vaci. ??? Oprești orice fel de mamifere Ca să nu aibă cu masculii Nici un fel de apropiere. Nu vreau, scumpa-mi nevestică Cum e inocentă ea Și timidă și subtilă Să mai vadă așa ceva! Nimeni nu mai are voie Ca să-și mai facă aicea felul Fiincă aicea-n curte iubește Numai eu și cocoșelul! Ordinul e sfânt. Și nimeni Nu crâncnește un cuvânt Dac-a poruncit boierul Gata! Ordinul e sfânt. Dar într-o noapte violentă Când nici nu s-a așteptat A intrat Bogdan vătaful Foarte emoționat. E cam galben și ciudate-s Ale lui căutături: Coanne Fică, coane Fică A intrat scroafa-n călduri. Ce ne facem? Mai întreabă Plin de spaimă vătășelul Cine potolește scroafa Dumneata sau cocoșelul?
|
|
|