back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Divertisment :))

Pagini: << 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 22:03

- Ce impresie ți-a făcut profesorul care te-a examinat? îl întreabă mama pe băiatul ei.
- Pare să fie un tip cam bisericos!
- De ce?
- Păi de fiecare dată când răspundeam la o întrebare, el ridica ochii la cer și exclama: Doamne, Dumnezeule!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje

Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 22:08

În timpul unei excursii într-un oraș "istoric", ghidul comentează:
- Atenție, această fântână arteziană pe care o vedeți este construită în secolul al XVI-lea. Iar catedrala care este în construcție mai încolo va fi din secolul al XIII-lea!

Dorinel

3855 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 01:09

Scuzele cele mai des utilizate in functie de zodii!

--------------------------------------------------------------------------------
Berbec
Nu am facut eu asta.
M-au fortat sa o fac.
Nu credeam ca merg cu o viteza asa de mare.
A fost un accident.
Este o tara libera, omule!
Nu pot face ceea ce-mi doresc de fapt.

Taur
Era de vanzare. Nu stiam ca va costa atat de mult. Credeam ca economisesc niste bani.
Aveam de gand sa o inapoiez curand.
Practic chestia asta de ani de zile.

Gemeni
Poftim? Cum? Nu stiu despre ce vorbesti.
Cine, eu? Nu am crezut ca se va intampla asa.
Fratele (sora) a facut acest lucru.
Eram racita.

Rac
De fapt este o traditie in familie.
Am simtit ca trebuie sa fac acest lucru.
Am fost obligata sa fac asta.
Au pus ceva in apa. Am avut o durere de stomac.
Totul a inceput in copilarie...

Leu
Nu stiam ca ma vede cineva.
Nu gandeam clar, aveam febra.
Am anumite privilegii.
M-a durut spatele.

Fecioara
Contabilul mi-a spus ca totul este in ordine.
Doctorul mi-a spus sa procedez asa. Nu stiam ce fac de fapt.
Nu m-am putut abtine.
Alergia mea este de vina.
Medicamentul acela suspect este de vina.

Balanta
Am facut asta numai pentru ca si sotul meu o face.
(El, ea, asta, piaza rea) m-a facut sa fac asta.
Ma puteti compromite?

Scorpion
Asa ma simteam atunci. Nu m-am gandit ca voi fi prinsa.
Nu am vrut sa o fac.
Nimeni nu mai trebuie sa afle acest lucru.
Vino cu un mandat.
Vorbeste cu avocatul meu.
Credeam ca sunt pe moarte.
Nu stiam ce naiba fac.

Sagetator
Trebuia sa fac asta, altfel eram dat in judecata.
Avocatul mi-a spus ca totul este in regula.
Ce mare lucru? Guvernul este de vina.
Este un lucru rasist (sexist sau o decizie politica gresita).
Probabil ceea ce am mancat ma face sa ma simt asa.

Capricorn
Nu este ceva serios.
Eu doar am urmat ordinele.
Totul s-a intamplat atat de repede.
A trebuit sa merg la doctor.
Slujba mea este de vina.
Chiar aveam nevoie de bani.

Varsator
Toti ceilalti faceau acelasi lucru.
Era cel mai interesant lucru de facut.
Calculatorul meu avea un virus.
Si ce e cu asta? Ce vei face in acest sens?
Cui ii pasa de lucrurile astea stupide pana la urma?

Pesti
Am fost influentata.
Dumnezeu mi-a spus sa fac asa.
Eu doar am indeplinit dorinta Domnului.
Mi-au pus ceva in mancare.
Credeam ca ma pot opri pana sa pierd controlul.
Nu mi-am dat seama cat de tarziu se facuse.
Am uitat. Chiar aveam eu banii astia?

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 01:17

Diferentele intre birou si puscarie
--------------------------------------------------------------------------------
1. La puscarie stai mai tot timpul intr-o camera 8x10. La birou stai mai tot timpul intr-o camera 6x8.
2. La puscarie ai trei mese pe zi. La birou ai o gustare pe care o mai si platesti.
3. La puscarie ai timp sa meditezi la viața ta. La birou nu ai timp cand lucrezi de chestii atat de profunde.
4. La puscarie un gardian deschide si inchide usile dupa tine. La birou trebuie sa fi atent cu cheile cand vii si pleci.
5. La puscarie poti sa te uiti la televizor. La birou te-ai ars daca te prinde seful facand asta.
6. La puscarie iti acorda vizite pentru familie si prieteni. La birou nu apuci sa suni familia si prietenii.
7. La puscarie intretinerea o plateste statul si nu trebuie sa lucrezi. La birou, dupa ce muncesti, din banii pe care ti-i dau deduci toate taxele si ce mai ramane?

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 02:18

Un lift coboara scarile si spune in gandul lui: Mai sa fie !! Ce chestie !?!

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 02:23

Cum se spune corect: funicular sau furnicular ?
La ce ?

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 02:25

E mai veche ... dar merge !
Peste 7 mari si peste 7 zari, peste 7 munti si peste 7 vai, peste 7 tari si peste 7 paduri statea un batranel. La un moment dat a scos capul pe geam si uitandu-se la orizont spune: Mamah, ce departe stau !

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 02:46

Doi indienii urca dealul
Primul zice: Uite un un nor de fum oare ce sa intamplat ?
Celalt: Nimic, sunt doar reclame !

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 02:48

Un orb cu mana pe o razatoare :
- Cine a scris porcaria asta ?

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 02:52

Teoria relativitatii: Abia ce te-ai sculat, ca ai si intarziat la serviciu ...

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 02:56

Mergea Ivan Ivanovici pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele lui era la 100 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 99 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 98 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 97 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 96 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 95 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 94 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 93 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 92 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 91 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 90 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 89 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 88 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 87 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 86 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 85 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 84 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 83 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 82 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 81 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 80 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 79 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 78 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 77 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 76 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 75 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 74 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 73 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 72 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 71 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 70 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 69 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 68 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 67 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 66 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 65 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 64 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 63 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 62 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 61 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 60 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 59 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 58 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 57 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 56 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 55 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 54 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 53 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 52 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 51 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 50 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 49 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 48 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 47 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 46 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 45 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 44 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 43 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 42 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 41 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 40 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 39 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 38 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 37 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 36 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 35 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 34 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 33 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 32 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 31 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 30 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 29 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 28 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 27 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 26 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 25 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 24 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 23 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 22 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 21 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 20 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 19 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 18 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 17 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 16 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 15 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 14 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 13 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 12 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 11 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 10 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 9 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 8 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 7 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 6 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 5 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 4 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 3 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele e la 2 de metri.
Mai merge ce mai merge Ivan Ivanovic pe calea ferata transsiberiana si trenu` in spatele la 1 metru.
Si-l calca trenu.

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 03:03

De ce sta o barza intr-un picior?
Daca il ridica si pe celalalt cade ...

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 09:22

De la: Dorinel, la data 2010-02-14 02:48:08Un orb cu mana pe o razatoare :

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 12:08

Un cuplu in varsta sta ca intotdeauna pentru micuL dejun pe terasa. Deodata se
apleaca sotia peste masa si ii trage sotului una de-l lipeste cu spatele de scaun.
O vreme e liniste, apoi intreaba batranul mirat:
- Pentru ce dracu' a fost asta?
- Pentru 45 ani de sex nereusit.
El sta pe gânduri afundat în scaun. Dupa o vreme se ridica si ii trage ei una peste
cap de o zboara cu tot cu scaun de pe terasa.
- Da' tu de ce ai facut asta? zbiara ea la el.
- De unde stii tu diferenta dintre un sex reusit si unul nereusit?

Abatele:Cum poate fi controlată o populație? Rim: În primul rând prin forță. Abatele: Cînd frații mei înaintași au fost puși în situația de a controla o lume s-au gindit prima dată la religie. Rim: Mai există și politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populație.Abatele: Desigur. Numai că e o unealtă nesigură. Rim: Un popor mai poate fi condus și prin acțiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar să spun că înrobirea omului față de valorile materiale este indiscutabil superioară celei obținute prin religie.
coradu

3399 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 12:59

De la: Ebony, la data 2010-02-14 09:22:02

UN MAR...PE NUME
GOLDEN DELICIOUS BRAILLE...

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 13:04

De la: 9am049573, la data 2010-02-14 12:08:09Un cuplu in varsta sta ca intotdeauna pentru micuL dejun pe terasa. Deodata se
apleaca sotia peste masa si ii trage sotului una de-l lipeste cu spatele de scaun.
O vreme e liniste, apoi intreaba batranul mirat:
- Pentru ce dracu' a fost asta?
- Pentru 45 ani de sex nereusit.
El sta pe gânduri afundat în scaun. Dupa o vreme se ridica si ii trage ei una peste
cap de o zboara cu tot cu scaun de pe terasa.
- Da' tu de ce ai facut asta? zbiara ea la el.
- De unde stii tu diferenta dintre un sex reusit si unul nereusit?

Se duce unul la preot:
- Iartă-mă, părinte, că am păcătuit cu gândul.
- Cum așa? întreabă preotul.
- Seara trecută, am rămas blocat în lift cu vecina mea, de 20 de ani. Am tot strigat noi, dar dacă nu ne-a auzit nimeni am hotărât să stăm liniștiți până dimineață. Și pentru că în lift se făcea foarte cald, cam după o oră vecina și-a dat jos rochia, după încă o oră și-a dat jos și sutienul și la urmă și-a dat jos tot ce mai avea pe ea.
- Și tu? întreabă preotul.
- Eu o priveam și am păcătuit părinte, gândindu-mă la ce i-aș face.
- Și i-ai făcut ceva?
- Nu, răspunse enoriașul.
- Bine, atunci să ții post o săptămână și să bei în fiecare zi câte o găleată de apă.
- Părinte, dar de ce să beau o găleată de apă în fiecare zi?
- Pentru că atâta bea un bou!

Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 14:32

De la: coradu, la data 2010-02-14 12:59:50
De la: Ebony, la data 2010-02-14 09:22:02

UN MAR...PE NUME
GOLDEN DELICIOUS BRAILLE...

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 14:32

1945.
Dupa razboi
Bucuresti.
Pe Calea Victoriei merg alaturi un general roman si unul rus.
- Ce cladire e asta ?, intreaba rusul.
- CEC-ul.
- Si in cat timp a fost ridicata?
- in 5 ani, pe la 1875, a ridicat-o un boer si pe urma a donat-o statului...
- Ehe, la noi CEC-ul e de doua ori mai mare si a fost facut in 3 ani ... Da' cladirea asta ce e ?
- Palatul telefoanelor, la facut firma americana ITT in doi ani ...
- Ehe, la noi palatul telefoanelor e de cinci ori mai mare si a fost facut intr-un an .. Da aici ce e, intreaba rusul despre Casa Armatei ?
- Habar n-am, ma duc sa-ntreb pe cineva, ca aseara cand am trecut, era loc viran ...

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

377 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 19:21

- Ioane, tu n-ai gasit niciodata vreun strain in sifonier?
- Nu Gheo, toti erau ramani!

Nimic nu e imposibil pana nu devine imposibil!
9am_Ella

241 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 20:21

Un rabin si un preot ortodox aveau garaje alaturate.
Preotul, din smerenie, intr-o zi spala masina rabinului.
Adoua zi il vede pe rabin cum ii taie cu un bomfaier teava de esapament a masinii sale.
Suparat intreaba:
- Ce faci rabine acolo? la care rabinul raspunde:
- Tu mi-ai botezat masina, eu ti-o tai imprejur.

Nu sunt decat doua iubiri. Iubirea de sine, sau iubirea pentru alte fiinte vii. Si indaratul iubirii de sine se afla suferinta si boala. iar indaratul iubirii pentru altii, se afla Binele. De fiecara data cand omul iubeste in afara lui, face, constient sau nu, un act de credinta.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 22:41

La multi ani tuturor si fericire de valentine's day.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 22:45

De la: nastasemihail, la data 2010-02-14 22:41:18La multi ani tuturor si fericire de valentine's day.

www.youtube.com/watch?v=yb-CxblXtKE

Nu trageti in pianist!
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 15 Februarie 2010, ora 01:10

Sa va traiasca tot....ce tine de valentine's day.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 15 Februarie 2010, ora 01:28

Dupa noaptea nuntii sotia lui Bill Gate , ii spune acestuia :
-Acum inteleg de ce ti-ai numit compania MICRO....soft.

Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 15 Februarie 2010, ora 06:38

De la: Dorinel, la data 2010-02-15 01:28:51Dupa noaptea nuntii sotia lui Bill Gate , ii spune acestuia :

Sadicule...

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 15 Februarie 2010, ora 08:07

De la: xzy, la data 2010-02-15 06:38:19
De la: Dorinel, la data 2010-02-15 01:28:51Dupa noaptea nuntii sotia lui Bill Gate , ii spune acestuia :

Sadicule...

deoarece isi poate satisface orice capriciu ,poate sa achizitioneze FARA PROBLEME compania
MACRO...MOFT

Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 15 Februarie 2010, ora 09:08

Pfoai, iar nu pot posta...sau apare bancu' de 2 ori...

omp

182 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 15 Februarie 2010, ora 09:27

Primul microcip rusesc nu a mai fost scos pe piata deoarece necesita marirea portilor fabricii cu 1.5 m !

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 15 Februarie 2010, ora 11:09

De la: coradu, la data 2010-02-15 08:07:38
De la: xzy, la data 2010-02-15 06:38:19

Sadicule...

deoarece isi poate satisface orice capriciu ,poate sa achizitioneze FARA PROBLEME compania
MACRO...MOFT

Si tu esti dispus sa-ti "cedezi" compania ..pe 2 bani ....se intelege..

Nu-i asa coradule??!!

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 15 Februarie 2010, ora 11:11

De la: omp, la data 2010-02-15 09:27:28

Primul microcip rusesc nu a mai fost scos pe piata deoarece necesita marirea portilor fabricii cu 1.5 m !

..iar bikini rusesti faceau genunchi.....

Pagini: << 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Divertisment :))
Mergi la: