Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 15:25
......COM-ul Nr 15.000, p-acest topic,.....apartine cui ?....
LUI !....maressalul_
1 mesaj
Oras: BUCURESTI
...sper sa nu crape cineva !...sau mai rau, sa crape fila !...
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1798 mesaje
|
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 15:31
24 de ore intr-o zi, 24 de beri intr-o lada. Vreo coincidenta?
|
Fosta membra 9am.ro
1798 mesaje
|
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 15:42
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 16:00
De la: maressalul_, la data 2009-09-17 15:25:42De la: mytcor, la data 2009-09-17 14:50:58De la: maressalul_, la data 2009-09-17 14:31:39De la: ioana_dark, la data 2009-09-17 14:25:47De la: mytcor, la data 2009-09-17 14:03:47Ma,... voi doi, nuuuu !.. nu-i suficient, nu numai voi doi, TOTI !...absolut toti romanii, ar trebui sa ia codurile CAEN si sa inceapa a-si "SCRIE PE CREIER" fiecare profesie cu ALDINE,... puteti incepe !... Ioanno, mergi in occident sa cunosti un Taran la el acasa, apoi mai vorbim .
Maresal, tot acolo-i drobul de sare , tot acolo, ..asa-i ?!
mytcor...mai mult de jumãtate din viața mea de pânã acum mi-am petrecut-o printre țãranii din românia...și..sunt oameni ok...nu au ce sã schimbe la ei...nu au nevoie de programe ue de dezvoltare....
Mytcor ... o TORPILEZI tu ...sau eu ?
...nu torpilam ninic, Maresal !...o/ii incadram in prog.blue beam sau o trimitem la un curs de -conversie-reconversie caracteriala !....in cel mai rau caz si-o scoala de vara-toamna-ar fii ceva !...
Cum nu ?
Macar sa-i indreptam cocoasa... Ia zi pe care o alegi ?
 ....p-aia dintre ele !...
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1798 mesaje
|
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 16:14
De la: mytcor, la data 2009-09-17 16:00:01De la: maressalul_, la data 2009-09-17 15:25:42De la: mytcor, la data 2009-09-17 14:50:58De la: maressalul_, la data 2009-09-17 14:31:39De la: ioana_dark, la data 2009-09-17 14:25:47De la: mytcor, la data 2009-09-17 14:03:47Ma,... voi doi, nuuuu !.. nu-i suficient, nu numai voi doi, TOTI !...absolut toti romanii, ar trebui sa ia codurile CAEN si sa inceapa a-si "SCRIE PE CREIER" fiecare profesie cu ALDINE,... puteti incepe !... Ioanno, mergi in occident sa cunosti un Taran la el acasa, apoi mai vorbim .
mytcor...mai mult de jumãtate din viața mea de pânã acum mi-am petrecut-o printre țãranii din românia...și..sunt oameni ok...nu au ce sã schimbe la ei...nu au nevoie de programe ue de dezvoltare....
...nu torpilam ninic, Maresal !...o/ii incadram in prog.blue beam sau o trimitem la un curs de -conversie-reconversie caracteriala !....in cel mai rau caz si-o scoala de vara-toamna-ar fii ceva !...
Cum nu ?
Ce bine ... ca eu le vreau pe alea din jurul alei tale...
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 19:32
 ...hai mai, ce faceti !?...mai avem 3 pag. si atingem pragul celor 500 !...
...cine scrie primul pe ea, rimeste dedicatii muz. si booz. de la toata lumea !...
...hai, nu va-necati ca tiganu' la mal !
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 21:02
De la: maressalul_, la data 2009-09-17 14:36:33Onico ...dar far asa te uiti ... cum se zice ?
A. a plezni,
B. a pleznii,
C. a plesni,
D. a plesnii,
C....
forma corectã de infinitiv...
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 21:04
De la: maressalul_, la data 2009-09-17 15:25:42De la: mytcor, la data 2009-09-17 14:50:58De la: maressalul_, la data 2009-09-17 14:31:39De la: ioana_dark, la data 2009-09-17 14:25:47De la: mytcor, la data 2009-09-17 14:03:47Ma,... voi doi, nuuuu !.. nu-i suficient, nu numai voi doi, TOTI !...absolut toti romanii, ar trebui sa ia codurile CAEN si sa inceapa a-si "SCRIE PE CREIER" fiecare profesie cu ALDINE,... puteti incepe !... Ioanno, mergi in occident sa cunosti un Taran la el acasa, apoi mai vorbim .
Cum nu ?
mytcor...vezi ce vrea sã-mi facã mareșalul....???
nu sari sã mã aperi?.....;;)
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 21:13
De la: maressalul_, la data 2009-09-17 16:14:15De la: mytcor, la data 2009-09-17 16:00:01De la: maressalul_, la data 2009-09-17 15:25:42De la: mytcor, la data 2009-09-17 14:50:58De la: maressalul_, la data 2009-09-17 14:31:39De la: ioana_dark, la data 2009-09-17 14:25:47De la: mytcor, la data 2009-09-17 14:03:47Ma,... voi doi, nuuuu !.. nu-i suficient, nu numai voi doi, TOTI !...absolut toti romanii, ar trebui sa ia codurile CAEN si sa inceapa a-si "SCRIE PE CREIER" fiecare profesie cu ALDINE,... puteti incepe !... Ioanno, mergi in occident sa cunosti un Taran la el acasa, apoi mai vorbim .
Cum nu ?
Ce bine ... ca eu le vreau pe alea din jurul alei tale...
sã vezi ce o sã-ți dau eu în cap cu gramatica academiei...
ps: mytcor...
|
Fosta membra 9am.ro
1798 mesaje
|
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 21:58
De la: ioana_dark, la data 2009-09-17 21:13:40
sã vezi ce o sã-ți dau eu în cap cu gramatica academiei...
ps: mytcor...
Pai ...sa stii ca de altceva nici nu e buna ...
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 22:02
|
Fosta membra 9am.ro
1798 mesaje
|
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 22:05
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 22:09
|
Fosta membra 9am.ro
1798 mesaje
|
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 22:40
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 23:11
De la: maressalul_, la data 2009-09-17 22:40:56De la: ioana_dark, la data 2009-09-17 22:09:01
hm...e totuși gramatica academiei....dacã nu știi nici gramatica de 1-4 o sã-ți fie intr-adevãr cam greu ...dar...nu imposibil....
...poți încerca sã te uiți puțin prin ea... Spre deosebire de tine ... nu fac lucruri INUTILE...
ți-am explicat de o mie de ori de ce e bine sã știi grmatica lrc...ca sã vorbești corect limba românã....
dacã nu vrei...asta e....
o sã te simți aiurea când vei vedea cã toți cei din jurul tãu vorbesc într-un fel...iar tu în altul...
sã-ți dau un exemplu...de ce nu spui și în englezã *i use to write on 9 am now*???...pentru cã forma corectã este *i am writing ...*....
pentru tine...încã o lecție de lingvisticã....  ...orice verb are și el o valențã...termenul de valențã e preluat din chimie și semnificã în sintaxã capacitatea verbului de a admite sau nu dupã el anumite complemente ...existã verbe cu valența 0 (cele care nu admit complemente) , verbe cu o valențã , cu douã sau cu trei.....
deci..reține termenul ãsta...valențã...
în cazul de fațã valența verbului *use* nu admite în calitate de complement adverbul *now*....deci...trebuie sã cauți alt verb....
vezi...sunt niște mici trucuri pe care trebuie sã le înveți ca atare....tu te plângi numai de gramatica lrc , dar probabil gramatica lec ai învãțat-o ca atare....de ce???..pentru cã așa vorbesc englezii...iar a știi engleza presupune a știi cum vorbesc oamenii ãia....
așa e și cu limba românã...trebuie sã știi cum vorbesc românii...nu lingviștii au creat regulile gramaticale ci vorbitorii limbii....iar vorbitorii sunt toți oamenii din jurul tãu....
dacã nu vrei sã vorbești corect limba românã...asta e....te vei trezi cã ești singurul om care vorbește într-un fel diferit de toți din grupul sãu...iar rezultatul...îți dai și tu seama care va fii....
numai bine....
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 23:23
unde sunteți??????????????????????????????????????????
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 23:27
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 23:27
De la: ioana_dark, la data 2009-09-17 14:25:47De la: mytcor, la data 2009-09-17 14:03:47Ma,... voi doi, nuuuu !.. nu-i suficient, nu numai voi doi, TOTI !...absolut toti romanii, ar trebui sa ia codurile CAEN si sa inceapa a-si "SCRIE PE CREIER" fiecare profesie cu ALDINE,... puteti incepe !... Ioanno, mergi in occident sa cunosti un Taran la el acasa, apoi mai vorbim .
Hai ioana, las-o-n sange ca asta e o mare aberatie ca nu ai ce sa schimbi la taranii romani si ca nu e nevoie de programe UE de dezvoltare. Asta o spune doar cineva care NU ARE HABAR sau e ULTRA-INCUIAT si retrograd. Cum poti sa sustii asa o prostie ca nu e nevoie sa schimbi nimic la taranii romani, cand la noi se practica celebra agricultura de subzistenta, nu exista o organizare, nu exista GANDIRE, taranul roman REFUZA sa gandeasca vreun pic (din pacate nu numai taranul roman), agricultura se face cu plugul tras de cai cand lumea dezvoltata are totul mecanizat, recoltele sunt inca dependente de vreme ca in evul mediu pentru ca nu exista organizare si irigatii... taranu roman fuge de apa si sapun ca dracu de tamaie, nu respecta niste norme de igiena de baza, are haznaua in fundul curtii, nu are apa curenta si nici nu vrea...
vrei sa merg mai departe cu lista ca scriu pana maine? lasa-o moarta ca si eu stiu cum e taranul roman, am vazut taranul roman in elementul lui muuuuult timp, e atat de inapoiat, retrograd si INCUIAT la minte vai de capul meu, si tu imi spui ca n-are nevoie sa schimbe nimic si ca nu e nevoie de programe UE care sa-i aduca apa curenta, canalizare, gaze, agricultura mecanizata, irigatii si alte progrese...
ori habar nu ai ori esti super retrograda si refuzi sa te uiti la diferenta totala in gradul de dezvoltare dintre "taranul roman" si "fermierul francez" (ca sa dau un simplu exemplu). Las-o moarta, esti anti-UE din motive necunoscute (care tin de necunoastere), sustii ca taranii romani fac foarte bine ce fac din simplul motiv ca sunt indoctrinati religios ca si tine si ca ti se pare tie ca "lumea traditionala" e drumul inainte spre progres (cand de fapt duce spre evul mediu). Gandeste si tu un pic mai departe de lumea limitata a bisericii si traditiei, mai ales in calitate de potential viitor istoric nu ai voie sa faci asa ceva!
PS: @maressalul: na ca am torpilat-o eu
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 23:31
De la: Republicanus, la data 2009-09-17 23:27:32De la: ioana_dark, la data 2009-09-17 14:25:47De la: mytcor, la data 2009-09-17 14:03:47Ma,... voi doi, nuuuu !.. nu-i suficient, nu numai voi doi, TOTI !...absolut toti romanii, ar trebui sa ia codurile CAEN si sa inceapa a-si "SCRIE PE CREIER" fiecare profesie cu ALDINE,... puteti incepe !... Ioanno, mergi in occident sa cunosti un Taran la el acasa, apoi mai vorbim .
Hai ioana, las-o-n sange ca asta e o mare aberatie ca nu ai ce sa schimbi la taranii romani si ca nu e nevoie de programe UE de dezvoltare. Asta o spune doar cineva care NU ARE HABAR sau e ULTRA-INCUIAT si retrograd. Cum poti sa sustii asa o prostie ca nu e nevoie sa schimbi nimic la taranii romani, cand la noi se practica celebra agricultura de subzistenta, nu exista o organizare, nu exista GANDIRE, taranul roman REFUZA sa gandeasca vreun pic (din pacate nu numai taranul roman), agricultura se face cu plugul tras de cai cand lumea dezvoltata are totul mecanizat, recoltele sunt inca dependente de vreme ca in evul mediu pentru ca nu exista organizare si irigatii... taranu roman fuge de apa si sapun ca dracu de tamaie, nu respecta niste norme de igiena de baza, are haznaua in fundul curtii, nu are apa curenta si nici nu vrea...
vrei sa merg mai departe cu lista ca scriu pana maine? lasa-o moarta ca si eu stiu cum e taranul roman, am vazut taranul roman in elementul lui muuuuult timp, e atat de inapoiat, retrograd si INCUIAT la minte vai de capul meu, si tu imi spui ca n-are nevoie sa schimbe nimic si ca nu e nevoie de programe UE care sa-i aduca apa curenta, canalizare, gaze, agricultura mecanizata, irigatii si alte progrese...
ori habar nu ai ori esti super retrograda si refuzi sa te uiti la diferenta totala in gradul de dezvoltare dintre "taranul roman" si "fermierul francez" (ca sa dau un simplu exemplu). Las-o moarta, esti anti-UE din motive necunoscute (care tin de necunoastere), sustii ca taranii romani fac foarte bine ce fac din simplul motiv ca sunt indoctrinati religios ca si tine si ca ti se pare tie ca "lumea traditionala" e drumul inainte spre progres (cand de fapt duce spre evul mediu). Gandeste si tu un pic mai departe de lumea limitata a bisericii si traditiei, mai ales in calitate de potential viitor istoric nu ai voie sa faci asa ceva!
tu cât ai trãit printre țãranii din românia?
de unde îi cunoști tu?...din reportaje tv?....din filme?....din romane?
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 23:32
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 23:39
De la: ioana_dark, la data 2009-09-17 23:31:09De la: Republicanus, la data 2009-09-17 23:27:32De la: ioana_dark, la data 2009-09-17 14:25:47De la: mytcor, la data 2009-09-17 14:03:47Ma,... voi doi, nuuuu !.. nu-i suficient, nu numai voi doi, TOTI !...absolut toti romanii, ar trebui sa ia codurile CAEN si sa inceapa a-si "SCRIE PE CREIER" fiecare profesie cu ALDINE,... puteti incepe !... Ioanno, mergi in occident sa cunosti un Taran la el acasa, apoi mai vorbim .
tu cât ai trãit printre țãranii din românia?
de unde îi cunoști tu?...din reportaje tv?....din filme?....din romane?
nu, draga ioana, bunicii mei sunt de la tara, ii stiu de mic, din totdeauna, stiu foarte bine cum a "evoluat" (deloc) satul romanesc, stiu foarte bine mentalitatea (pe care o vad inclusiv la bunicii mei), stiu extrem de bine, eu nu vorbesc cum vorbesti tu fara sa cunosc nimic si doar sa-mi fac o idee preconceputa pe care n-o mai schimba nici dracu nici isus cristos... deci stai linistita ca nu esti singura care a trait printre taranii romani, marea diferenta e ca tu ai aceeasi mentalitate retrograda ca si ei, de aia ti se pare ca taranul roman e tare si ca viata la sat e ok pe cand eu sunt deschis spre lumea dezvoltata si spre progres si vad ca drumul ales de satul roman si de taranul roman duce fix in prapastie...
astept sa-mi spui care din cele enumerate de mine mai sus e falsa, agricultura de subizstenta, lipsa de organizare, lipsa de apa curenta, standarde de igiena inexistente... care?
si mai ales astept sa-mi spui care sunt "punctele forte" ale taranului roman preaslavit de tine. baga argumente, altfel ideile tale preconcepute n-au nici o valabilitate.
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 23:41
De la: ioana_dark, la data 2009-09-17 23:32:17De la: mytcor, la data 2009-09-17 23:27:04De la: ioana_dark, la data 2009-09-17 23:23:14unde sunteți??????????????????????????????????????????
.....daaaaaaaa, mea !...ce-i cu galagia 'ceasta pe tine la o ASA ORA !?...
..spune repede ce doresti, ca ma grabesc !,,,
voiam doar sã aflu ce mai faceți.......
..eeeeh !..si noi p-aci !...
...alooooo !....regleaza-ti frate torpiloru', c-ai sa-ti bombardezi ogoru' !...
pai bine domnishoricule, cine i-a tinut in saracie si-n indobitocite, cine c-o mana le-a dat si cu enshpe le-a luat, cine i-a dezmostenit , cine le-a luat cote, cine i-a impropietarit apoi le-a cumparat parloaga plataind m² de ogor la pret de mai putin de-o bere olandeza ,etc, etc,... ....cine ?...
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 23:49
De la: mytcor, la data 2009-09-17 23:41:57De la: ioana_dark, la data 2009-09-17 23:32:17De la: mytcor, la data 2009-09-17 23:27:04De la: ioana_dark, la data 2009-09-17 23:23:14unde sunteți??????????????????????????????????????????
pai bine domnishoricule, cine i-a tinut in saracie si-n indobitocite, cine c-o mana le-a dat si cu enshpe le-a luat, cine i-a dezmostenit , cine le-a luat cote, cine i-a impropietarit apoi le-a cumparat parloaga plataind m² de ogor la pret de mai putin de-o bere olandeza ,etc, etc,... ....cine ?...
Pici au fost printre cei mai lacomi boieri. Practic taranilor nu li s-a dat mai nimic. In schimb cei care au condus si-a batut joc de ei. De asta nu prea mai au incredere in cei care conduc. Si nici in programe care sint facute de cei care de-abia asteapta sa le ia din terenuri.
Cu cei de la tara e greu sa mai organizezi ceva fara acordul lor. Tocmai comunistii au ratat acest lucru, facind ceea ce nici boierii nu au facut. Luindu-le, mai ales in cimpie, tot.
Pina una alta eu maninc de la ei, ieftin si de 20 ani. De la acel stat superorganizat....maninc eventual etichete.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 23:50
De la: mytcor, la data 2009-09-17 23:41:57De la: ioana_dark, la data 2009-09-17 23:32:17De la: mytcor, la data 2009-09-17 23:27:04De la: ioana_dark, la data 2009-09-17 23:23:14unde sunteți??????????????????????????????????????????
ia spune-ne tu, cine? ia spune tu de ce de 20 de ani de cand chipurile a venit si la noi libertatea taranul roman nu s-a ridicat DELOC. E simplu sa arunci vina pe altii, mai greu e sa te uiti la tine in ograda si sa vezi problema. E simplu sa spui ca de vina sunt aia care s-au imbogatit pe spinarea lor (da, este adevarat ca asa a fost), dar stii care-i tragedia romaneasca, si nu imi face nici o placere sa spun asta dar e purul adevar (daca-l contesti, deja n-avem ce mai vorbi ca inseamna ca traiesti in lumea ta de vis, total rupta de realitate si atunci nu avem cum sa mai continuam discutia), ca singura perioada in care satul roman si taranul roman a progresat a fost sub comunisti!!!! Asta e TRAGIC, si a progresat pentru ca i-au fortat aia, cu sistemul lor dictatorial si nenorocit, cu colectivizarea lor fortata, cu toate nenorocirile regimului, aia a fost singura perioada in care satul si taranul au progresat. Arata mentalitatea pura a taranului. Contesta daca vrei, degeaba o faci. Imediat ce a picat comunismul care ii tinea fortat la un anumit nivel satul s-a intors la evul mediu, abandonul scolar a inflorit etc. etc. etc.
Asa ca spuneti-ne dvs, stimabile domn, cine e vinovatul spre care va indreptati degetul acuzator? Indreptati-l mai intai spre taranul roman si spre mentalitatea romaneasca, si abia apoi spre asupritori si profitori.
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 23:53
Noi vrem pamant! - 1894 Fire de tort
sinaxis.files.wordpress.com/2008/09/taran-roman-bucovinean.jpg">
Flamand si goi, far-adapost,
Mi-ai pus pe umeri cat ai vrut,
Si m-ai scuipat si m-ai batut
Si cane eu ti-am fost!
Ciocoi pribeag, adus de vant,
De ai cu iadul legamant
Sa-ti fim toti cani, loveste-n noi!
Rabdam poveri, rabdam nevoi
Si ham de cai, si jug de boi;
Dar vrem pamant!
O coaja de malai de ieri
De-o vezi la noi tu ne-o apuci,
Baietii tu-n razboi ni-i duci,
Pe fete ni le ceri.
Injuri ca-avem noi drag si sfant;
Nici mila n-ai, nici crezamant!
Flamanzi copiii-n drum ne mor
Si ne sfarsim de mila lor
Dar toate le-am trai usor
De-ar fi pamant!
De-avem un cimitir in sat,
Ni-l faceti lan, noi boi in jug,
Si-n urma lacomului plug
Ies oase, si-i pacat!
Sunt oase dintr-al nostru os;
Dar ce va pasa! Voi ne-ati scos
Din case goi, in ger si-n vant,
Ne-ati scos si mortii din mormant;
O, pentru morti si-al lor prinos
Noi vrem pamant!
Si-am vrea si noi, si noi sa stim
Ca ni-or sta oasele-ntr-un loc,
Ca nu-si vor, bate-ai vostri joc
De noi, daca murim.
Orfani si cei ce dragi ne sunt
De-ar vrea sa planga pe-un mormant,
Ei n-or sti-n care sunt zacem,
Caci nici pentr-un mormant n-avem
Pamant - si noi crestini suntem!
Si vrem pamant!
N-avem nici vreme de-nchinat,
Caci vremea ni-e in mani la voi;
Avem un suflet inca-n noi
Si parca l-ati uitat!
Ati pus cu totii juramant
Sa n-avem drepturi si cuvant;
Batai si chinuri, cand tipam,
Obezi si lant, cand ne miscam,
Si plumb, cand istoviti strigam
Ca vrem pamant!
Voi ce-aveti ingropat aici?
Voi grau? Dar noi stramosi si tati,
Noi mame, si surori si frati!
In laturi, venetici!
Pamantul nostru-i scump si sfant,
Ca el ni-e leagan si mormant;
Cu sange cald l-am aparat,
Si cate ape l-au udat
Sunt numai lacrimi ce-am varsat
Noi vrem pamant!
N-avem puteri si chip de-acum
Sa mai traim cersind mereu,
Ca prea ne schingiuiesc cum vreu
Stapani luati din drum!
Sa nu dea Dumnezeu cel sfant
Sa vrem noi sange, nu pamant!
Cand nu vom mai putea rabda,
Cand foamea ne va rascula,
Hristosi sa fiti, nu veti scapa
Nici in mormant!
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 18 Septembrie 2009, ora 00:05
oaliuuuuuuuuuuuuu..ce mã enervez....am muncit atât sã scriu un mesaj pentru republicanus...și acum nu pot sã-l postez....
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 18 Septembrie 2009, ora 00:06
De la: ioana_dark, la data 2009-09-18 00:05:25oaliuuuuuuuuuuuuu..ce mã enervez....am muncit atât sã scriu un mesaj pentru republicanus...și acum nu pot sã-l postez....
îl am memorat...învãțați-mã cum sã fac ca sã-l postez....cã nu merge de niciun fel...
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 18 Septembrie 2009, ora 00:07
Pai stimabile, raspunsul il ai in poezie...
"Rabdam poveri, rabdam nevoi
Si ham de cai, si jug de boi;"
Pai de ce rabzi bai, prostovane? ridica-te si pune-l tu la jug pe ala care te inhama! mentalitatea lu peste, este foarte bine surprinsa in poezie.
Ce-i aia, stimabile,
"Cand nu vom mai putea rabda,
Cand foamea ne va rascula"
adica tu astepti sa-ti ia ala si pielea de pe os ca sa ai vreo reactie? pai esti prost! cand vezi ca vrea sa se bage peste dreptul tau, l-ai ras! simplu, asa lasa-l azi un pic, maine un pic mai mult si pe urma sa vezi cum ce bine o sa fie...
pai ajungem pana la urma la nenorocitul ala de determinism genetic, nu? ca unii sunt nascuti sa fie sclavi si altii sa conduca, si aia care sunt sclavi mai sunt si multumiti daca inca mai au pielea pe os. Stimabile, nu e de vina cotropitorul care vrea sa-ti ia tot, esti tu de vina ca il lasi! Ca esti prea fricos si las sa te lupti pentru ce-i al tau si preferi o subzistenta mizera, doar ca sa iti duci traiul patetic. Cine-i de vina pentru asta, mon cher? Pai nimeni nu e de vina, nimeni din afara... TU esti singurul vinovat daca permiti asta!
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 18 Septembrie 2009, ora 00:08
De la: ioana_dark, la data 2009-09-18 00:06:44De la: ioana_dark, la data 2009-09-18 00:05:25oaliuuuuuuuuuuuuu..ce mã enervez....am muncit atât sã scriu un mesaj pentru republicanus...și acum nu pot sã-l postez....
îl am memorat...învãțați-mã cum sã fac ca sã-l postez....cã nu merge de niciun fel...
vai...nu e corect...atât timp cât nu mi se dã posibilitatea sã apãr ceea ce am scris....
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 18 Septembrie 2009, ora 00:11
De la: ioana_dark, la data 2009-09-18 00:08:56De la: ioana_dark, la data 2009-09-18 00:06:44De la: ioana_dark, la data 2009-09-18 00:05:25oaliuuuuuuuuuuuuu..ce mã enervez....am muncit atât sã scriu un mesaj pentru republicanus...și acum nu pot sã-l postez....
vai...nu e corect...atât timp cât nu mi se dã posibilitatea sã apãr ceea ce am scris....
incearca sa modifici mesajul un pic, inlocuieste cateva cuvinte pe ici pe colo si incearca din nou.
|
|
|