Dorulet
7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 00:01
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 00:06
De la: maressalul_, la data 2009-09-15 23:55:57
O tara in care are datorii de aproape 100 miliarde de $ ... o tara in care salarile medicilor se discuta sa se dea din imprumuturi ... o tara in care TOT sistemul public este pe PILE... o tara in care studentii de anul 4 de la Academia de Politie au fost amani sa dea licenta pana in septembrie si apoi pana in decembrie ca nu are statul bani sa le dea salarii... o tara in care la scola de subofiteri Campina se intra cu medii sub 5 ... o tara in care preturile nu refleta realitatea ... ESTE O TARA DE RAHAT si punct.
..
...Maresal, tie-ti face impresia ca nu le-am stii pe toate cele pe care le-ai asternut aici tu ?...Cred ca nici nu bainuiesti , cat de bine sunt cunoscute, numai ca inca cei ce constientizeaza asta sunt inca minoritari Maresale !...
...schimba sistemul de administrare al statului, si-ai sa vezi cum se schimba si oamenii !...
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 00:09
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 00:15
|
|
|
Ebony
14969 mesaje
Oras: Timisoara
|
Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 00:17
|
Fosta membra 9am.ro
1798 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 00:28
24 de ore intr-o zi, 24 de beri intr-o lada. Vreo coincidenta?
|
Fosta membra 9am.ro
1798 mesaje
|
Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 00:31
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1798 mesaje
|
Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 00:35
De la: mytcor, la data 2009-09-16 00:06:05De la: maressalul_, la data 2009-09-15 23:55:57
O tara in care are datorii de aproape 100 miliarde de $ ... o tara in care salarile medicilor se discuta sa se dea din imprumuturi ... o tara in care TOT sistemul public este pe PILE... o tara in care studentii de anul 4 de la Academia de Politie au fost amani sa dea licenta pana in septembrie si apoi pana in decembrie ca nu are statul bani sa le dea salarii... o tara in care la scola de subofiteri Campina se intra cu medii sub 5 ... o tara in care preturile nu refleta realitatea ... ESTE O TARA DE RAHAT si punct.
..
...Maresal, tie-ti face impresia ca nu le-am stii pe toate cele pe care le-ai asternut aici tu ?...Cred ca nici nu bainuiesti , cat de bine sunt cunoscute, numai ca inca cei ce constientizeaza asta sunt inca minoritari Maresale !...
...schimba sistemul de administrare al statului, si-ai sa vezi cum se schimba si oamenii !...
Hai ca ma facusi sa rad ... "schimba sistemul de administrare al statului"...  Mytcor tu visezi ?
Eu cred ca sistemul este suficient de bun... PROBLEMA ESTE ca nu se aplica cum trebuie. Merge si mai pe "langa"... da merge doar pt unii...
Cum ziceam .. bomba atomica ..sau poate 2012 ..  .Si sa ma lasi cu sperantele si alea alea ... astea sunt pt cei slabi ...
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 00:47
De la: maressalul_, la data 2009-09-16 00:35:17
Hai ca ma facusi sa rad ... "schimba sistemul de administrare al statului"... Mytcor tu visezi ?
Eu cred ca sistemul este suficient de bun... PROBLEMA ESTE ca nu se aplica cum trebuie. Merge si mai pe "langa"... da merge doar pt unii...
Cum ziceam .. bomba atomica ..sau poate 2012 .. .Si sa ma lasi cu sperantele si alea alea ... astea sunt pt cei slabi ...
Maresal, cred ca nu m-ai inteles.
sunt 2 sis. de adm. a statului :
1 -monarhic, in variantele sale.
2-republican, in variantele sale.
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 00:48
|
Fosta membra 9am.ro
1798 mesaje
|
Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 10:50
De la: mytcor, la data 2009-09-16 00:47:26De la: maressalul_, la data 2009-09-16 00:35:17
Hai ca ma facusi sa rad ... "schimba sistemul de administrare al statului"... Mytcor tu visezi ?
Cum ziceam .. bomba atomica ..sau poate 2012 .. .Si sa ma lasi cu sperantele si alea alea ... astea sunt pt cei slabi ...
Myk ... ma uimesti pe zice ce trece ... si nu neaparat in bine. Nu sistemul este de vina ci OAMENII. Hai ca tot iti plac "abstractizatiunile" :
NOTA de la Directorul General catre Directorii Executivi:
"Astazi la ora 11 va fi o eclipsa totala de soare, care va fi observabila timp de doua minute. Avand in vedere ca acesta este un eveniment rar si cu totul deosebit, se permite tuturor angajatilor observarea eclipsei din parcarea firmei intre orele 10:30 si 11:30, unde vom oferi si o scurta explicatie despre dinamica eclipselor. Celor care doresc sa observe eclipsa le vor fi distribuiti ochelari de protectie, la un pret minim."
NOTA de la Directorii Executivi catre Sefii de Sectii:
"Astazi între orele 10:30 si 11:30 toti salariatii se vor intalni in parcare. Va urma o eclipsa totala de soare, care va dispare timp de doua minute. In schimbul unei sume minime, se poate proteja vederea cumparand o pereche de ochelari speciali pentru eclipsa. Directorul general va tine o scurta cuvantare, prin care ne va da anumite explicatii. Acest lucru nu se petrece in fiecare zi si este un eveniment foarte important."
NOTA de la unul din Sefii de Sectie catre Seful de Sector:
"Azi Directorul General va tine o cuvantare despre eclipsa, timp in care va face sa dispara soarele timp de doua minute. Acesta este un lucru care nu se poate vedea in fiecare zi, asa ca toata lumea sa mearga in parcare incepind de pe la 10, pina pe la 11. In schimbul unei mici sume de bani, veti avea ochelari de protectie."
NOTA de la Seful de Sector catre Seful de Echipa:
"Vreo 10 sau 11 persoane sa mearga in parcare, unde Directorul General va tine o eclipsa de soare timp de doua minute. Acest lucru n-o sa se intimple in fiecare zi si cei care iesiti sa aveti niste bani pregatiti,
pentru ca o sa va coste. Si sa aveti ochelarii cu voi."
Seful de Echipa catre angajati:
"Cativa dintre cei care poarta ochelari, sa mearga in parcare, ca sa vada cum dispare Directorul General timp de doua minute. Daca vreti ca asta sa se intample zilnic, trebuie sa strangem niste bani !"
|
Fosta membra 9am.ro
1798 mesaje
|
Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 10:59
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 11:58
De la: maressalul_, la data 2009-09-16 10:50:04De la: mytcor, la data 2009-09-16 00:47:26De la: maressalul_, la data 2009-09-16 00:35:17
Myk ... ma uimesti pe zice ce trece ... si nu neaparat in bine. Nu sistemul este de vina ci OAMENII. Hai ca tot iti plac "abstractizatiunile" :
"Astazi la ora 11 va fi o eclipsa totala de soare, care va fi observabila timp de doua minute. Avand in vedere ca acesta este un eveniment rar si cu totul deosebit, se permite tuturor angajatilor observarea eclipsei din parcarea firmei intre orele 10:30 si 11:30, unde vom oferi si o scurta explicatie despre dinamica eclipselor. Celor care doresc sa observe eclipsa le vor fi distribuiti ochelari de protectie, la un pret minim."
"Astazi între orele 10:30 si 11:30 toti salariatii se vor intalni in parcare. Va urma o eclipsa totala de soare, care va dispare timp de doua minute. In schimbul unei sume minime, se poate proteja vederea cumparand o pereche de ochelari speciali pentru eclipsa. Directorul general va tine o scurta cuvantare, prin care ne va da anumite explicatii. Acest lucru nu se petrece in fiecare zi si este un eveniment foarte important."
"Azi Directorul General va tine o cuvantare despre eclipsa, timp in care va face sa dispara soarele timp de doua minute. Acesta este un lucru care nu se poate vedea in fiecare zi, asa ca toata lumea sa mearga in parcare incepind de pe la 10, pina pe la 11. In schimbul unei mici sume de bani, veti avea ochelari de protectie."
"Vreo 10 sau 11 persoane sa mearga in parcare, unde Directorul General va tine o eclipsa de soare timp de doua minute. Acest lucru n-o sa se intimple in fiecare zi si cei care iesiti sa aveti niste bani pregatiti,
"Cativa dintre cei care poarta ochelari, sa mearga in parcare, ca sa vada cum dispare Directorul General timp de doua minute. Daca vreti ca asta sa se intample zilnic, trebuie sa strangem niste bani !"
Mda...am primit-o și eu pe e-mail....acum vreo 4 ani!
|
Ebony
14969 mesaje
|
Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 12:03
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 12:13
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 12:29
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 12:36
De la: maressalul_, la data 2009-09-16 10:50:04
...Maresal, indiferent cat de bun ai fi tu ca individ, daca te distribui intr-un sistem prost , n-ai sa reusesti mare branza cu siguranta !...
...un sistem bun, fiabil, elimina balastul, in schimb, un sistem ineficient ii absoarbe pana la saturate chiar cu riscul de a se gripa.
|
Fosta membra 9am.ro
1798 mesaje
|
Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 12:40
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 12:47
De la: maressalul_, la data 2009-09-15 14:16:38
Cu dedicatie pt Vaxis si Mytcor :
Eterna si fascinata Romanie ...
M-am tot gandit ca sa va scriu ... astfel incat sa fiu si REAL si OBIECTIV... Am tot vazut ca PEASLAVITI Romania si le plangeti demila romanilor ...ca vin scumpirile peste ei ... si mai nu stiu ce. Haide-ti sa va zic eu povestea unuia care TRAIESTE in Romania. Luna asta am avut niste cheltuieli SUPLIMENTARE si am ajuns in imposiblitatea de a-mi mai permite niste "luxuri". In aceasta ordine de idei mi-am facut abonament pe RATB si am circulat (si circul momentan cu tramvaiul si pe jos).
Aveam un an jumate de cand nu mai mersesem cu "mijloacele de transport in comun". Acum dupa 3 saptamani ...sunt orecum SHOCAT de ce am putut sa vad. Daca stai in statia de RATB ...TREBUIE sa fie cel putin unul care sa traga flegme pe jos... sa scuipe seminte pe jos. Nu mia zic ca la fiecare intersectie mare ... CERSETORI. De acolo de unde iau eu treamvaiul al intoarcere ... s-au tot schimbat ... un batran ... una cu un copil in brate si gravida.... unul cu picioarele taiate... alltul cu un picior taiat si in carje. Mai nasol este ca chiar le da lumea. Pe aia cu copilul am prins-o de cateva ori ... in 10 min cat stateam sa vina tramvaiul ..."producea" un 10 ron si o punga de mancare. Le da lumea ...si mai vin si alta data. Mi s-a mia intampalt sa merg cu alt tramvai si sa opreasca la un semafor si incepe unul sa dea cu picioarele in use si sa-l injure pe sofer ca nu-i deschide usa. Ma si incepuse sa urle in tot tramvaiul. Imi venea sa ma scol si strig si eu kla el ... DA UNDE MORTII MATII TE GRABESTI MA ? ..eventul si vre-o 2 picioare in bot. Alta data am vazut cu unul cam de varsa mea i-a dat vre-o 2 pumni unei femei pe la varsa sa 2-a in autobuz ...ca de ...era NERVOS. Aaaa... sa va spun ca in mijloacele de transport miroase a AUROLAC .. ca de si aurolacii trebuie sa se deplaseze la "locul de munca". Sau sa va povestesc de "celebra" Gara de Nord... "paradisul" aurolacilor? Acolo gasesti de toate varstele ...culorile ...marimile. Sau poate vreiti sa va povestec cand eram in gara in Caracal ... si o "matroana" ii zicea "fetei ei"... hai fata ..ca ai client ... si sa vezi ce galop trageau prin gara ...cu "clientul".
Apropo de CFR... weekend-ul trecut am zis sa ma duc acasa... cu ternul. Si cum sunt la reduceri drastice ...zic ... ma duc cu personalul. Proasta alegere. CFR-ul a modernizat treansportul feroviar ..au adus vagoane "noi"... care sunt defapt REBUTURI sin tarile mia dezvoltate. La aia cunt de casare ..la noi sunt TOACMAI BUNE. Aveau usi din alea de apesi pe buton (un DICTAMAI butonul) sa se deschida. Dar din cand in cand in cand mia venea unul de tragea de maner ca DISPERATUL si se mira de ce nu se dechide. Nu-i dau mia mult de cateva luni usii aleaia ... oricum prinsese o "tenta" oblica de la altata fortat. Asa... ma urc in tren si cum toata locurile erau ocupate ... hotarasc sa raman pe hol. Pana a plecat trenul eram pe holul ala 19 persoane ... in 5 metri patrati ... cu usile inchise ermetic si FARA AER CONDITIONAT... majoritatea muncitori de pe santier. Curgeau apele de pe noi de zicei ca nu este adevarat... iar aer ... atat cat sa supravietuim. De aia era bine ..ca la 3 persoane era cel putin un pet de bere... si se consuma din cand in cand. Dupa un timp ... s-a mai eliberat si am ajuns si eu sa stau jos. Parca calatoria incepuse sa fie placuta. Dar ... un rand de scaune mia infata ... da unul drumul la manele de pe telefonul mobil si ii da si volum. Atmosfera frate. Catema minute mia tarziu ..se gaseste unul mai in spatele meu sa dea si drumul la muzica ..tot de pe telefonul mobil ... alt gen de muzica. Si ute asa urlau 2 telefoane in vagonul ala ...fiecare cu cel doare. BALAMUC. Siasta nu e nimic. Dupa vreo 20 de minute asta cu manele s-a potolit. A ramas doar celalat ..dar problema este ca pusese hip-hop... cu versuri EXPLICITE. EXPLICITE in toata regula cuvantului. Si chiar inaite urcase un neica cu o fetitza de 13 ani si mia erau copii pe acolo. PENAL. Welcome to Romania. Oricum ... manele in tren sunt ceva ABLOSUT obisnuit. SE intampla de fiecare data. Reproductibilitate 100 %. In autocuze ...tramvaie ...doar 30 % ..ca nu sta lumea asa mult incat sa se "plictiseasca".
Sa nu mia zic ca la intaorcere ...am venit cu acceleratul... pe locul meu statea o MIMOZA ... lungita cu picioarele palt scaun ... cu plasel aruncate la acolo ... oja pe suportul de la geam ... o caserola murdara de prajituri aruncate pe acolo ... nu avea nici bilet. Ajung in Bucuresti ... stau sa iau autobuzul... langa un gardulet. La 5 metri de statia de autobuz toaleta publica .. calumea ... cu canalizare ... nu bommba din aia ecologica. Stau ce stau si trece unul de mine ...se duce mai incolo si isi da drumul pe gardulet. lasa omul o dara de spuma si pleaca. La 5 minute ..trece un mos ..si ma gandesc ...ia sa vezi ca si pe asta il trece. Si chiar asta face ... se duce dar mia incolo putin ... si mai face si el o dara pe alee. Mai stau alte 5 min si mia vine unul ... se invarte si se duce si el sa faca o dara. Acum stau si eu si ma intreb... ai toaleta CALUMA ...GRATUITA ... la 5 metrii de tine ... DE CE PANA MEA TE DUCI la 15 metrii mai departe sa urinezi pe un gardulet de fier? Pai MENTALITATE DE ROMANI. Bai ...aia nu erau aurolaci ...sau tigani ... sau nu stiu ce ... ERAU ROMANI.(estimativ 18 , 25, 60 de ani).
Te SPERII pur si simplu. Eu daca merg cu RATB-ul instant cand ajung acasa ...la spalat pe maini. Nu am curaj nici sa ma scarpin pe nas ...daca merg cu "vreun mijoc de transport in comun".
Mytcor ... ca zicei de scumpirea gazelor ... sau a carnii. Mi se pare ABSOLUT NORMAL. Am foat la tara in weekend... sunt cocenii de la porumb pe camp. Lumea nu mai are animale ... nu mai creste vaci ... nu mai creste porci... nu mai aduna cocenii. Inaite se pazeau sa nu -i fure tiganii. Acum nici macar tiganii nu-i mia iau. Este ECONOMIA DE BAZA... nu se mia produce carne ... oferta scade ...cererea este in continua crestere. AUTOMAT creste si pretul . Asta e economie ELEMTARA. Eu nu inteleg ce nu intelegi tu. E ABSOLUT NORMAL. Toti isi deschid magazine ... dar se inchid fabrici. Nu se mia produce ... nu se mai munceste ... dar omul CERE... ca de ..tebuie sa manace... sa se imbrace ...sa se plimbe. Dar el nu vrea sa faca NIMIC.
Asa ca nu-i mai plange pe romani ... ISI MERITA SOARTA CU VARF SI INDESAT. Toti vor castiguri peste noapte. Iar daca primaria ... le face un bine ... ceva amenajat ... ISI BAT JOC. Nu preamaresc primariile sau guvernul sau nu stiu ce ... chiar daca ar face ... romanul SI-AR BATE JOC. O vad IN FIECARE ZI ... IN FIECARE ZI...
Esti in Austria... stai bine acolo ...ca stai bine. Multe orase din Romania sunt la campie ... unde INEVITABIL este PRAF. Eu imi sterg in fiecare zi parbrizul de masina ca se pune praf. E normal ... asa este relieful ... e foarte muult praf. Cand il mia amesteci cu poluarea ... prostia si bataia de joc a altora(a MAJORITATII) ... CHIAR NU AI DUPA CE SA-TI PARA RAU. Am fost in Austria ... am vazut ce inseamana curatenie ... si respect. In Romania nu o sa vezi asa ceva. Chiar aveam un verisor care a tot fost prin Franta. Cand vena in Craiova i se parea UN JEG DE ORAS cu oameni INDIFERENTI. Apropo de strazi ... citam acum cateva zile ca Romania este pe ULTIMELE locuri in lume la calitatea drumurilor. Si asa este ... altii au autostrazi ... eu merg pe DN .. si simt ca merg cu vaporul pe apa.
Stati linistiti ... si nu mai laudati Romania ...ca sunt LAUDE IEFTINE... e o tara de RAHAT!
exagerezi....soluții există...
1) ia metroul...eu merg zilnic cu metroul și m-ar vedea dumnezeu dacă m-aș plânge de ceva..merge foarte bine , vine la fiecare 5 minute , iar fiindcă s-a contruit acum magistrala 3 de la anghel saligny pana la precieziei s-a terminat și cu algomerația de pe linia 1 (dristor , gara de nord, dristor 2)...în fiecare dimineață prind loc pe scaun , trenul merge foarte bine și ajung foarte repede la facultate...iar stațiile de metrou sunt modernizate...arată foarte bine....singurul incovenient e plictiseala, dar...o rezolv citind dintr-un roman sau un ziar...
metroul e aur curat în bucurești!!!  ...dacă nu ai o stație prin apropiere fă-ți abonament și pe ratb , dar mergi doar câteva stații...până ajungi la metrou....și de acolo...te descurci!!!
în plus , față de ratb , metroul are avantajul că nu mai rămâne blocat în trafic ...și ajungi foarte repede la servici...
2) referitor la tren.... caută să vezi dacă nu cumva există firme private de transport al persoanelor cu autocarul sau microbuzul...eu vin mereu de la vâlcea numa cu autocarul...mă costă pe jumătate din biletul de tren , ajunge mult mai repede (face 3 ore în loc de 4 ore jumătate cât face trenul ) , oprește în pitești un sfert de oră , pleacă atât de la bucurești la vâlcea cât și din vâlcea spre bucurești din jumătate în jumătate de oră , iar condițiile sunt extrordianare....aer condiționat , scaune super faine , muzică , și uneori câte un sofer binevoitor care ne pune câte un film...
3) mai multe persoane care au fost în franța mi-au spus că parisul în comparație cu bucureștiul e de o mie de ori mai jegos....cică dacă vezi centrul e super ok, dar...dacă intrii puțin pe niște străduțe mai dosite , sau ajungi pe la periferia orașului , prin cartirele de acolo...te înspăimânți....o mizerie de nedescris...ceva ce nu au văzut în românia în viața lor...așa că...mulțumește-i lui dumnezeu că stai în bucurești
4) in ceea ce priveste ecenomia...te sustin....  ...e jalnic ceea ce se intampla...toate fabricile facute de ceausescu au fost demolate dupa 89, vandute la fiare vechi , iar noi am ajuns acum sa importam inclusiv fructe si legume din turcia , cipru sau polonia....ce vorbesti tu de carne???....importam absolut orice....de economia noastra s-a ales praful....mai exista doar cateva firme mici ...in rest...numai importuri.....
cred ca in domeniul asta statul ar trebui sa impuna o legislatie protectionista pentru economia nationala....toate produsele straine care intra in tara ,sa intre cu preturi foarte mari astfel incat roamanii sa le evite si sa le cumpere pe cele roamnesti....asa s-ar redeschide fabricile , oamenii si-ar gasi locuri de munca si nu ar mai pleca in spania sau italia la cules capsuni sau spalat wc-uri....
asta cred eu...
numai bine!!!
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 12:51
De la: maressalul_, la data 2009-09-15 14:55:33De la: vasix, la data 2009-09-15 14:52:17Eu nu m-am legat de inteligenta ta daca vrei pot sa o fac cu mare drag.Nu-mi spune ca nu vad realitatea am trait o viata in Romania,acolo am studiat m-am insurat si in Romania mi s-au nascut copii. Am mai spus-o odata Romania mi-a oferit foarte multe ,si cred ca va oferi in continuare.Dar chiar nu-mi voi pierde timpul discutind cu cine nu merita despre Romania.Dar daca dupa parerea ta este o tara de rahat din pacate tu traiesti in acest rahat si cred ca saracu de tine puti groaznic.Se simte.
Apropo de IQ .. am 133 ...chiar azi am facut testul. Tu la ce aberatii vorbesti nu ai sarii de 100.
Ai trait ... DAR NU TRAIESTI. Acum pe bune ..de cat timp nu ai mai fost in Roamania? Iar daca imi zici ceva bun despre Romania ...esti chiar TARE!
eu traiesc de doi ani in bucuresti...in orasul in care triesti si tu.....dar...nici ca as pleca vreodata de aici ...  ...mie imi place...
|
Fosta membra 9am.ro
1798 mesaje
|
Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 12:53
De la: mytcor, la data 2009-09-16 12:36:13
...Maresal, indiferent cat de bun ai fi tu ca individ, daca te distribui intr-un sistem prost , n-ai sa reusesti mare branza cu siguranta !...
...un sistem bun, fiabil, elimina balastul, in schimb, un sistem ineficient ii absoarbe pana la saturate chiar cu riscul de a se gripa.
Deci ... "mersul tzarii" este dat de RESURSE + STRATEGIE + INTENTII.
Intentiile sunt ale oamnilor ... si daca sunt RELE ... NU MAI CONTEAZA... pt asta se ajunge la a se modifica si SISTEMUL(care poate era bun). Si se ajunge la DEZASTRU.
Daca INTENTIILE (indivizilor) sunt bune ... strategia se optimizeaza ... iar resursele sunt mia bine valorificate.
Iti sintetizez :
RESURSE + STRATEGIE + INTENTII (PROASTE) = RAHAT ... a se vedea Romania.
RESURSE + STRATEGIE + INTENTII (BUNE) = NORMAL !
|
Fosta membra 9am.ro
1798 mesaje
|
Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 12:57
De la: ioana_dark, la data 2009-09-16 12:51:33De la: maressalul_, la data 2009-09-15 14:55:33De la: vasix, la data 2009-09-15 14:52:17Eu nu m-am legat de inteligenta ta daca vrei pot sa o fac cu mare drag.Nu-mi spune ca nu vad realitatea am trait o viata in Romania,acolo am studiat m-am insurat si in Romania mi s-au nascut copii. Am mai spus-o odata Romania mi-a oferit foarte multe ,si cred ca va oferi in continuare.Dar chiar nu-mi voi pierde timpul discutind cu cine nu merita despre Romania.Dar daca dupa parerea ta este o tara de rahat din pacate tu traiesti in acest rahat si cred ca saracu de tine puti groaznic.Se simte.
Apropo de IQ .. am 133 ...chiar azi am facut testul. Tu la ce aberatii vorbesti nu ai sarii de 100.
Ai trait ... DAR NU TRAIESTI. Acum pe bune ..de cat timp nu ai mai fost in Roamania? Iar daca imi zici ceva bun despre Romania ...esti chiar TARE!
eu traiesc de doi ani in bucuresti...in orasul in care triesti si tu.....dar...nici ca as pleca vreodata de aici ... ...mie imi place...
Daaaaa .. ca student e MISTO... caminul este ieftin si poti sa fii orcine ca-ti poti gasii si o "jumatete". Dar ce o sa te faci cand vei castiga un pic mai mult decat iti dau parintii si vei avea chetuieli de 10 ori mai mari... mai iei si niste pumni pe la Romana... te bate vantul iarna prin statii de autobuz ...si te arde soarele vara ?
Tu oricum esti VARZA ... problema este ca mai peste cativa ami ... nu o sa mai nici "frunzele" ....
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 12:59
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 13:05
De la: maressalul_, la data 2009-09-16 12:53:20De la: mytcor, la data 2009-09-16 12:36:13
Intentiile sunt ale oamnilor ... si daca sunt RELE ... NU MAI CONTEAZA... pt asta se ajunge la a se modifica si SISTEMUL(care poate era bun). Si se ajunge la DEZASTRU.
Daca INTENTIILE (indivizilor) sunt bune ... strategia se optimizeaza ... iar resursele sunt mia bine valorificate.
Iti sintetizez :
Maresal, resursa principala a unui sistem este capitalul intelectual, atunci cand sistemul, blocheaza exprimarea acestui capital , la adevaratul sau potential (tot. dom. de activitate in cadrul statului) prin diferite metode, sistemul clacheaza !...vezi situatia de fata a Ro.
...sa nu crezi tu ca sistemul occidental a corijat tendintele individului folosind numai zaharelul.
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 13:06
De la: maressalul_, la data 2009-09-16 12:57:36De la: ioana_dark, la data 2009-09-16 12:51:33De la: maressalul_, la data 2009-09-15 14:55:33De la: vasix, la data 2009-09-15 14:52:17Eu nu m-am legat de inteligenta ta daca vrei pot sa o fac cu mare drag.Nu-mi spune ca nu vad realitatea am trait o viata in Romania,acolo am studiat m-am insurat si in Romania mi s-au nascut copii. Am mai spus-o odata Romania mi-a oferit foarte multe ,si cred ca va oferi in continuare.Dar chiar nu-mi voi pierde timpul discutind cu cine nu merita despre Romania.Dar daca dupa parerea ta este o tara de rahat din pacate tu traiesti in acest rahat si cred ca saracu de tine puti groaznic.Se simte.
eu traiesc de doi ani in bucuresti...in orasul in care triesti si tu.....dar...nici ca as pleca vreodata de aici ... ...mie imi place...
Daaaaa .. ca student e MISTO... caminul este ieftin si poti sa fii orcine ca-ti poti gasii si o "jumatete". Dar ce o sa te faci cand vei castiga un pic mai mult decat iti dau parintii si vei avea chetuieli de 10 ori mai mari... mai iei si niste pumni pe la Romana... te bate vantul iarna prin statii de autobuz ...si te arde soarele vara ?
Tu oricum esti VARZA ... problema este ca mai peste cativa ami ... nu o sa mai nici "frunzele" ....
daaa...caminul e super ieftin....si nici cheltuieli prea mari nu am , dar....voi sta si eu la un moment dat intr-un apartament...insa...atunci o sa am salariul meu....si o sa mai fac meditatii sau traduceri...ma descurc eu....
acum vorbeam de oras....eu traiesc in acelasi oras in care traiesti tu...problema e ca mie imi place...eu nu-i gasesc niciun defect....
in anul I de facultate stateam in damaroaia in caminul din poligrafie...si veneam zilnic la facultate cu 331....dar...nici ca am de ce ma plange.....  ...mergea foarte bine ....cand era aglomeratie mare veneau cate doua autobuze odata....avea aer conditionat...tot....
in plus..eu ca student aveam ratb-ul gratis
ce scrii tu aici despre ratb sunt doar...fite , fumuri , aere...
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 13:07
De la: ioana_dark, la data 2009-09-16 12:59:40De la: mytcor, la data 2009-09-16 12:29:24De la: ioana_dark, la data 2009-09-16 12:13:07De la: mytcor, la data 2009-09-15 23:10:08De la: maressalul_, la data 2009-09-15 22:12:56De la: Dorulet, la data 2009-09-15 21:55:13 Mareșal...am scris juma de pagină pentru tine....și nu s-a postat mesajul! Mi-e lene să-l scriu din nou!
..Maresaleeee, pune mana si tel-za pe la Fluturica si Xmeanca, vezi ce--i cu ele !...
...maaa !..nu uita sa te prezinti si sa spui : Buna seara colombinelor , de ce lipsiti de pe forum ?..
...hai, executatea !...
..mi-a fost tare dor de tine...
... ...pe unde mi-ai hoinarit Fluturico ?!
....despre Xmeanca ce stii ?...a trecut la servicu pe program de criza?...nonstop !?
( de o mie de ori)...
am luat o pauza ca sa invat...ca ieri si azi am avut examene...si o sa mai tot am....
dar..incerc sa nu mai lipsesc...;;)
...nu-ti urez bafta, ci numai,....sa stii !...
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 13:09
..Nico !..
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 13:13
De la: mytcor, la data 2009-09-16 13:07:42De la: ioana_dark, la data 2009-09-16 12:59:40De la: mytcor, la data 2009-09-16 12:29:24De la: ioana_dark, la data 2009-09-16 12:13:07De la: mytcor, la data 2009-09-15 23:10:08De la: maressalul_, la data 2009-09-15 22:12:56De la: Dorulet, la data 2009-09-15 21:55:13 Mareșal...am scris juma de pagină pentru tine....și nu s-a postat mesajul! Mi-e lene să-l scriu din nou!
..Maresaleeee, pune mana si tel-za pe la Fluturica si Xmeanca, vezi ce--i cu ele !...
...maaa !..nu uita sa te prezinti si sa spui : Buna seara colombinelor , de ce lipsiti de pe forum ?..
...hai, executatea !...
..mi-a fost tare dor de tine...
... ...pe unde mi-ai hoinarit Fluturico ?!
....despre Xmeanca ce stii ?...a trecut la servicu pe program de criza?...nonstop !?
( de o mie de ori)...
am luat o pauza ca sa invat...ca ieri si azi am avut examene...si o sa mai tot am....
dar..incerc sa nu mai lipsesc...;;)
...nu-ti urez bafta, ci numai,....sa stii !...
multumesc...
|
Fosta membra 9am.ro
1798 mesaje
|
Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 13:17
De la: mytcor, la data 2009-09-16 13:05:08De la: maressalul_, la data 2009-09-16 12:53:20De la: mytcor, la data 2009-09-16 12:36:13
Iti sintetizez :
Maresal, resursa principala a unui sistem este capitalul intelectual, atunci cand sistemul, blocheaza exprimarea acestui capital , la adevaratul sau potential (tot. dom. de activitate in cadrul statului) prin diferite metode, sistemul clacheaza !...vezi situatia de fata a Ro.
...sa nu crezi tu ca sistemul occidental a corijat tendintele individului folosind numai zaharelul.
Pai cam asta ziceam si eu ..ca oamenii conteaz si ei fac sistemul sa clacheze ... INDIFERENT DE SISTEM. Si stai linisiti ca acel capital de care vorbesti in RO ...este VARZAAAA. Si va fi si mai VARZA ... a se vedea situatia din scoli ...
Deci ...luminita de la capatul tuneleui ...NU EXISTA... in schimb GAURA NEAGRA ..DA...
|
Ebony
14969 mesaje
|
Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 13:17
|
|
|