Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 21:58
De la: radita09_telus_net, la data 2009-09-19 21:52:00Republicane
Ce bine ar fi sa fi, republican!
Esti tipul de roman, care, cind nu mai are argumente, se rezuma la vocabularul restrins al vulagaritatilor.
Americii i-a fost mila de voi ma nepricopsitule, si v-a trimis ajutoare!
Ei, hai sa vedem ce planuri de recuperare a Romaniei ai tu!
Uite serios, fara imbirligaturi, sa vedem ce minte stralucita ai!
Adna
Totul bine!
Ioana
Hai inapoi fata mea!
Lasa-i ca astia sint numai buni de vorbe, dar nu de actiune-tipic romanesc!
Astfel de oameni trebuiesc tratati cu ... indiferenta!
Emil  eu is fata ta
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 22:00
De la: radita09_telus_net, la data 2009-09-19 21:52:00Republicane
Esti tipul de roman, care, cind nu mai are argumente, se rezuma la vocabularul restrins al vulagaritatilor.
Adna
Totul bine!
Ioana
Hai inapoi fata mea!
musiu, eu nu trebuie sa-ti aduc tie nici un argument in afara faptului ca tarile dezvoltate NU SE BAZEAZA PE AGRICULTURA. Nepricopsit esti tu, ca nu prea ai creier, iar daca americii i-o fi fost mila de noi vreodata a fost pentru ca ea, ca mare putere (unii spun super-putere) cu cea mai puternica economie a lumii isi PERMITEA sa-i fie mila, iar mega-economia aia americana, guess what, nu se bazeaza nici in ruptul capului pe agricultura.
Planul meu pentru "recuperarea Romaniei" o sa ti-l spun cand ajung prim-ministru, pana atunci, gura ca vorbesti prostii.
|
mihai5_2
291 mesaje
|
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 22:07
De la: mytcor, la data 2009-09-19 20:22:17De la: mihai5_2, la data 2009-09-19 19:28:26..Dacă acești pași ar fi fost făcuți imediat după aderare -2007...2008- acum am fi fost la vîrful încasărilor de la UE și cred că nu am fi simțit criza (mai)deloc.
D'le Mihai, TVR-Libera prin anii "90, atunci cand nu dorea sa "dezinformeze poporul" cu televizorul,
...cat intarziere are APIA; CAND ?...
SA FIM SERIOSI !...n-au facut absolut nimic pt. cei ce trebuiau sa devina beneficiarii de drept ai fondurilor pe agricultura.
"Dacă acești pași ar fi fost făcuți imediat după aderare -2007...2008- acum am fi fost la vîrful încasărilor de la UE și cred că nu am fi simțit criza (mai)deloc. "
singura dv. fraza pe care-o aprob si sustin 100% .[/quote]
Să luăm problemele pe rînd.
1. Revin și eu cu rugămintea făcută cu oarece vreme în urmă de un conforumist de-al nostru: Vă rugăm nu ne mai umpleți ecranele monitoarelor noastre cu zeci de rînduri goale și binevoiți, ca după ce previzualizați textul redactat, să ștergeți acele "br /" inutile.
2. Evitați citatele extrem de lungi și 98% ineficiente pentru că 98% dintre noi nu le citim maideloc fiind de la început descurajați de lungimea lor.
3. Am spus că teoretic (mai)deloc nu s-au pierdut fonduri acel "(mai)" se referea chiar la SUBVENȚIILE pe care nu a reușit să le administreze APIA și s-au pierdut o parte însemnate din cele aferente anilor 2007 și 2008 (f. probabil și 2009). "FONDURILE UE" pt agricultură, mult mai ma importante decît SUBVENȚIILE sînt admnistrate de APDRP, un organism mult mai "hermetic" decît APIA. Dar intrăm în detalii prea tehnice care nu fac decît să zăpăcească lumea în loc să o lămurească.
4. N-am înțeles de ce nu-mi "aprobați" și celelalte fraze. Poate-mi explicați pe-nțelesul directorului.
PS Cred că sînt totuși necesare unele precizări:
APIA- Agenția de Plăți și Intervenții pentru Agrucultură distribuie SUBVENȚIILE care se acordă tuturor persoanelor care lucrează mai mult de 1Ha de pămînt (ca proprietari, arendași, concesionari...) și care sînt înregistrați legal în Registrul Fermelor. Aceste subvenții se acordă pe hectar, pe cap de animal, în funcție de cultură sau rasă doar pe baza unor declarații scrise, verificate de apia pe teren, atît prin deplasare la fața locului cît și prin confirmare fotosatelitară.
APDRP- Agenția de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit se ocupă de distribuirea FONDURILOR NERAMBURSABILE acordate în principal pentru dezvoltarea afacerilor rurale și a infrastrusturii (canalizare, asfaltări, cămine culturale....) în baza unor PROIECTE punctate și selectate după o grilă de evaluare bine definită.
5. Vă rog să-mi scuzați lungimea (plictisItoriului) meu comentariu.
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 22:07
De la: Republicanus, la data 2009-09-19 22:00:36De la: radita09_telus_net, la data 2009-09-19 21:52:00Republicane
Adna
Totul bine!
Ioana
Hai inapoi fata mea!
musiu, eu nu trebuie sa-ti aduc tie nici un argument in afara faptului ca tarile dezvoltate NU SE BAZEAZA PE AGRICULTURA. Nepricopsit esti tu, ca nu prea ai creier, iar daca americii i-o fi fost mila de noi vreodata a fost pentru ca ea, ca mare putere (unii spun super-putere) cu cea mai puternica economie a lumii isi PERMITEA sa-i fie mila, iar mega-economia aia americana, guess what, nu se bazeaza nici in ruptul capului pe agricultura.
Planul meu pentru "recuperarea Romaniei" o sa ti-l spun cand ajung prim-ministru, pana atunci, gura ca vorbesti prostii. ba nu mai fi bulangiu cu Emil, ca e om bun.vorbeste mai frumos
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
2406 mesaje
|
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 22:13
Adna
Pai nu ne-am inteles ca si Ioana e fata mea?
Hai ca trebuie s-o mingiiem acum.
Bai Pitziponcule, zis republican
Mai stergeti mucii, ca nu ajungi prim ministru.
In primul rind, tu nu ai vazut agricultura Americii de Nord, asa ca nu are rost sa mai discut cu tine.
Astia daca ti-ar aduce un tractor in curte, ai crede ca esti la uzina!
Si cine v-a oprit pe voi sa fiti industriali?
Problema este ca voi trebuie sa veniti cu produse, care sa le bata pe cele actuale de pe piata:
-calitate si pretz.
Vino-ti in fire bai mucosule, si vezi mai bine ca tara a fost viduta de hoti!
Cumparatorii va sug toata materia prima, pe un pretz de nimic.
Vad insa ca stralucit-ti minte nu poate veni cu nici o rezolvare, asa ca fa pasi, si du-te la plimbare!
Sa-mi lasati fetele in pace!!!
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 22:20
De la: radita09_telus_net, la data 2009-09-19 22:13:58Adna
In primul rind, tu nu ai vazut agricultura Americii de Nord, asa ca nu are rost sa mai discut cu tine.
Problema este ca voi trebuie sa veniti cu produse, care sa le bata pe cele actuale de pe piata:
-calitate si pretz.
Vad insa ca stralucit-ti minte nu poate veni cu nici o rezolvare, asa ca fa pasi, si du-te la plimbare!
Sa-mi lasati fetele in pace!!! bine Emil! si Ioana.eu ma duc la somn, ca nu am dormit de multisor.
va  pe toti si somnusor
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 22:23
De la: radita09_telus_net, la data 2009-09-19 22:13:58Adna
-calitate si pretz.
vezi-ti bai de treaba, jegule, acolo in america. vad ca tu esti ala care s-a dus la plimbare cu morcovu infipt in partea dorsala, tocmai peste ocean, asa ca nu-mi vorbi tu mie de plimbari, plopule, ca e simplu sa fugi si sa dai sfaturi. Nu contesta nimeni ca agricultura americii (si occidentului in general) este dezvoltata, microbule ce esti, dar TARA AGRARA (ca asta a fost expresia ta exacta) nu este NICI UNA, boule.
Vai de steaua ta de ratat, tu n-ai argumente sa-ti sustii aberatiile, dejectie ordinara. Pitziponc sa-i zici lu tac-tu si mucosa s-o faci pe ma-ta, ornitorincule. Esti B-O-U, hai sictir, du-te-n gaura neagra din care ai rasarit!
PS nu te obosi sa raspunzi, din gaura neagra in care te afli nu pot iesi semnale, din partea mea ai ignore total, rahatule si ratatule.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
2406 mesaje
|
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 22:44
Esti un DOBITOC!
Un tablagiu de infanterie genista, un redus intelectual pe care nu merita sa-l bag in seama!
Un marginit verbal - in afara de injuraturi mai sti si alte cuvinte?
Esti IGNORAT!
|
|
|
Dorulet
7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 22:48
De la: Republicanus, la data 2009-09-19 22:23:35De la: radita09_telus_net, la data 2009-09-19 22:13:58Adna
-calitate si pretz.
vezi-ti bai de treaba, jegule, acolo in america. vad ca tu esti ala care s-a dus la plimbare cu morcovu infipt in partea dorsala, tocmai peste ocean, asa ca nu-mi vorbi tu mie de plimbari, plopule, ca e simplu sa fugi si sa dai sfaturi. Nu contesta nimeni ca agricultura americii (si occidentului in general) este dezvoltata, microbule ce esti, dar TARA AGRARA (ca asta a fost expresia ta exacta) nu este NICI UNA, boule.
Vai de steaua ta de ratat, tu n-ai argumente sa-ti sustii aberatiile, dejectie ordinara. Pitziponc sa-i zici lu tac-tu si mucosa s-o faci pe ma-ta, ornitorincule. Esti B-O-U, hai sictir, du-te-n gaura neagra din care ai rasarit!
PS nu te obosi sa raspunzi, din gaura neagra in care te afli nu pot iesi semnale, din partea mea ai ignore total, rahatule si ratatule.
Aoleuuuuu!!!!! Bogdănel, ție cine ți-a furat butelia maică?!
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 22:50
De la: radita09_telus_net, la data 2009-09-19 22:44:21Esti un DOBITOC!
Un tablagiu de infanterie genista, un redus intelectual pe care nu merita sa-l bag in seama!
Un marginit verbal - in afara de injuraturi mai sti si alte cuvinte?
Esti IGNORAT!
Emileee! De la tine am pretenții!!! Tu ai încă o dată vârsta lui!!!
|
nastasemihail
47672 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 22:54
Vine iarna. Sau a venit deja?
Unde e Ioana ? Ce i-ati facut? Am lasat-o doar vreo zi juma cu voi si ati ascuns-o.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
Fosta membra 9am.ro
2406 mesaje
|
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 22:57
Dora
Bine ca ai venit! Inchide usa dupa tine, sa nu mai bata vintu-n topic!
Pai l-am intrebat frumos, ce idee ar avea pentru restabilirea industriei Romaniaei.
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 23:02
|
Fosta membra 9am.ro
2406 mesaje
|
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 23:02
Mihai
Toate s-au tras de la pamint, tarani si lucratul pamintului.
Mi-au suparat-o pe Ioana, si cica si-a sters contul.
Trebuie sa dregem problema, ca fara Ioana nu se poate!
Trebuiesc luate masuri cu ingratii de pe topice, care mi-au suparat fata!
Mi-am dat si eu cu presupusa si am zis ca mai bine era daca raminea Romania o tara agrara, macar era papa mai ieftina.
De aici s-au aprins paiele, si a luat foc shura!
Da ce i-am oprit eu sa faca o tara industriala?
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 23:03
De la: nastasemihail, la data 2009-09-19 22:54:40Vine iarna. Sau a venit deja?
Unde e Ioana ? Ce i-ati facut? Am lasat-o doar vreo zi juma cu voi si ati ascuns-o.
Dacă și-a șters contul de pe 9am....înseamnă că s-a plictisit...sau pur și simplu are alte priorități!!!
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 23:06
De la: aadnanaaa, la data 2009-09-19 21:31:14Anunt important!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IOANA SI_A STERS CONTUL PE 9AM
ce ia-ti facut ma railor??????!!!!! lasa ca ma apuc eu de citit , va sparg capurile la toti
....Aaaaaaaaaaaaa !....Adnnana, ai dreptate !...Fluturica si-a sters contul de pe 9 am.
Poi bine Ioana, asa hodoronc-tronc?  fara sa ne spui un by-by baby, babycilor, ?  ...cine-o sa-mi mai trimita pumni online?..  hai Ioana raspunde , hai , stiu ca citesti !...hai fii barbata si revino-ti in fire, ce daca n-ai fost plecata din Ro, o sa ai timp suficient nu-i problema !...
Hai  www.colourlovers.com/uploads/2007/05/winter_butterfly.jpg">0 !...
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 23:07
De la: radita09_telus_net, la data 2009-09-19 23:02:46Mihai
Mi-am dat si eu cu presupusa si am zis ca mai bine era daca raminea Romania o tara agrara, macar era papa mai ieftina.
Emil...țăranii nu mai lucrează pământul!!! Că nu mai au cu cine să-l lucreze...Aproape toți tinerii s-au mutat, ori la oraș, ori au plecat în Spania, Italia...ș.a.m.d.
Românii de la sate nu mai lucrează pământul că este mai ușor să stai la oraș, la un birou....sau prin străinătate!
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 23:13
De la: radita09_telus_net, la data 2009-09-19 23:02:46Mihai
Emile fiindca vad ca te-ai linistit, am sa spun si eu f serios parerea. Daca cei cu bani nu investesc in economia reala, nu se poate face nimic. Industria noastra nu mai avea piata de desfacere fiindca ceausu s-a bazat mai mult pe tarile din orient si caer care au picat. Trebuiau investiti 5000 miliarde lei, la valoarea din 1989 dar se investea degeaba, ca in acel moment nu mai erau piete. A picat totul de la asta. Nu are nimeni o vina ca au inceput acele conflicte care continua si acum. Iar banii care trebuiesc investiti intr-o noua industrie ii au in ordine , bancile comerciale, banca nationala, cei dib afara, ( aici nu am habar cine mai sta in picioare), statul, si pe ultimul loc bogatasii din tara. Daca acesti mari detinatori de bani nu investesc, nu se misca nimic. Populatia continua sa imprumute de la altii ca sa cumpere. Nu au cum sa investesca in ceva productiv. Intreaga populatie are sau avea cit bugetul statului./ Bancile comerciale aveau 400 miliarde euro. De 10 ori mai mult decit bugetul pe un an. Daca ii mai au. Daca acele banci nu investesc, a doua parte a crizei, s-ar putea sa le pape banii.
Nici o tara din lume nu se mai poate baza numai pe agricultura.
Dar noi se presupune ca am trecut la societatea postindustriala.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
Fosta membra 9am.ro
2406 mesaje
|
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 23:16
Ioanaaa!
Vino inapoi fata mea, lasa ca-i punem noi la punct!
Te iei de mina cu Adna si-mi faceti o vizita la vara.
Hai ca va duc pina la Pacific!
Acolo sa vezi tu balene, nu balivernele de pe topic!
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 23:16
HaiHai  www.colourlovers.com/uploads/2007/05/winter_butterfly.jpg"> o !...
|
Fosta membra 9am.ro
810 mesaje
|
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 23:21
De la: radita09_telus_net, la data 2009-09-19 23:16:12Ioanaaa!
Vino inapoi fata mea, lasa ca-i punem noi la punct!
Te iei de mina cu Adna si-mi faceti o vizita la vara.
Hai ca va duc pina la Pacific!
Acolo sa vezi tu balene, nu balivernele de pe topic!
buna,R!
la tine este si mai ciudat!...figurezi online,postezi pe forum "no problem",iar cand vrea omul sa iti acceseze profilul apari...INEXISTENT!
Trebuia sa postez la INCREDIBIL?!
|
Fosta membra 9am.ro
2406 mesaje
|
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 23:26
Hai s-o luam incet!
Cind spui lalele, imediat iti sare in minte Olanda.
Elvetia, ceasuri, brinza, banci.
Luxenburg banci, vacante.
Linchtenstein timbre, banci.
Astea toate si-au facut un nume in lume cu produsele lor, si sint mult mai mici ca Romania.
Hai sa vedem cind spui Romania, ce-i sare in minte strainului?
Cind spui Romania, aici, astora le sare-n minte Dracula; turism, vacanta, vin rosu, Marea Neagra.
De ce se chinuiesc romanii sa creeze alta imagine?
De ce nu merg pe ce au deja?
Industria filmului. De exemplu s-au facut filme frumoase, de americani si francezi in Romania.
De ce sa nu li se ia banii la aia pe ce au nevoie:
-cerinta si nevoie.
Vrea mere? De ce-i dai domne struguri? da-i mere!
|
Fosta membra 9am.ro
2406 mesaje
|
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 23:29
Zephirica
Du-te la cuantica. Acolo gasesti explicatia. Eu nu sint dar sint!
|
Fosta membra 9am.ro
1171 mesaje
|
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 23:36
|
Fosta membra 9am.ro
2406 mesaje
|
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 23:39
Romania are niste peisaje extraordinar de frumoase!
Folclorul romanesc nu are egal in lume!
De ce nu se incepe o campanie puternica pentru turism?
Pentru filmari?
Pentru aventuri pe ski etc.
Industrial a pierdut startul.
Ce credeti ca astia mai stau pe loc sa astepte?
|
Fosta membra 9am.ro
2406 mesaje
|
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 23:42
|
Fosta membra 9am.ro
2406 mesaje
|
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 23:47
GATA
Intru si eu in greva "scrisului"!
Pina nu intra Ioana nu mai scriu!!
Stiu ca opozitia se va bucura, dar nu ma intereseaza!!!!!!!
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 00:05
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 00:08
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 00:08
De la: Dorulet, la data 2009-09-19 23:03:32De la: nastasemihail, la data 2009-09-19 22:54:40Unde e Ioana ? Ce i-ati facut? Am lasat-o doar vreo zi juma cu voi si ati ascuns-o. Dacă și-a șters contul de pe 9am....înseamnă că s-a plictisit...sau pur și simplu are alte priorități!!! Poate s-a dus sa se sfatuiasca cu ''parintele'' Cleopa cum e cu agricultura !
Ce rau sunt ! Poate ma aleg cu cateva ... matanii de la ''parinte'' ...
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
|