back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Putem citi ºi discuta biblia ca literaturã – indiferent dacã o acceptãm (sau nu) ca sursã pentru gândi teologic ºi a trãi creºtineºte?

Pagini: << 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Martie 2009, ora 19:19

adi...ceva e suspect....in zilele de astazi cand exista libertatea de asociere...de ce se mai asociaza in secret?
de ce nu se scrie in presa despre ei?
de ce nu suntem si noi tinuti la curent cu toate planurile lor?
asa ar fii ok.....
al inlatura suspiciunile....si ar atrage mai multi membrii.....

adipopa

3001 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 21 Martie 2009, ora 19:27

Din interviul cu Iorgovan ai putut probabil observa cã s-a trecut de la denumirea 'secretã' la 'discretã'. Uite, am mai gãsit între timp pe net o referire la o carte scrisã recent de Berindei (cu care sunt sigur cã eºti familiarã) intitulatã Romanii si Francmasoneria ºi publicatã anul trecut. Un sumar al acesteia poate fi citit în ziarul Ziua pe:
www.ziua.net/display.php?id=245264&data=2008-11-10

adrianastan67

1 mesaj

Postat pe: 21 Martie 2009, ora 19:34

Buna seara

lerolv4

282 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 21 Martie 2009, ora 19:41

Mai, Mai,Mai...
De ordinul LerolV ati auzit?
Este un ordin care provine din anul 200 e.n.
Fost infiintat de urmasii Fratelui de cruce al lui Decebal pe nume Lero care ordin a contribuit prin existenta istorica a sa la numele de Romania.
Poate va veti intreba care e povestea, pai raspunsul este sa va imaginati istoricii care au tinut secret trecutul ordinului si in prezent mai traiesc urmasi care sunt instruiti dupa principiile strabune. O influenta si in regiunile africane si in cele americane si asiatice ajungand pana si in Europa rasariteana,orientul mic si mijlociu.
Acest ordin este infiltrat in toate gruparile oricarui sistem mondial si nu numai.
Atat va pot dezvalui deocamdata.
Mai multe peste alti 100 ani daca va fi pace si prosperitate, daca nu va fi pace si prosperitate, va voi mai da alte detali si se poate face chiar recrutari daca, mortalitatea membrilor ordinului, va fi ridicata in slavi de ingeri si arhangeli.
E important sa nu spuneti nimanui ce ati citit in aceasta marturisire, nici sa ganditi a specula ceva despre istoria ordinului.
NOI CREDEM VOINICESTE SI SUSTINEM LUMEA ACEASTA LA FEL CA INTOTDEAUNA

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 21 Martie 2009, ora 19:41

De la: adipopa, la data 2009-03-21 18:47:50
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-21 18:09:58www.youtube.com/watch?v=Nk5PuxuJpRw

Ioana, eu îmi amintesc acest interviu cu Antonie Iorgovan despre masonerie pe TVR. Nu sunt un expert în masonerie, dar tu ca istoric ar trebui sã-þi aduci aminte cã nume importante în formarea poporului român ºi în dezvoltarea noastrã culturalã au fost asociate cu francmasoneria.

Citez fragmentar dintr-un articol al lui Grigore Mãntãnescu în revista Forum Masonic nr. 3: Leon Geuca (episcop de Huºi), Iordache Cantacuzino, spãtarul Ioniþã Cuza, caimacanul Sandu Sturza, Dimitrie Cantemir, istoric, filozof dar mai ales luptãtor pentru independenþa Þãrilor Române, Horea ºi Cloºca, ce au condus rãscoala ce a dus la desfiinþarea iobãgiei au fost masoni, precum si Tudor Vladimirescu, ce a impus masoneriei ca scop în România, dupã asuprirea revoltei începute de el, Alexandru Ioan Cuza, Mihail Sadoveanu, fratii Golescu, Mihail Kogãlniceanu, Ion Ghica, Vasile Alecsandri, Costache Negruzzi, Costache Negri, Alecu Russo, Ionel Brãtianu, C.A. Rosetti, I. Heliade Rãdulescu, Cristian Tell, Gheorghe Magheru, maiorul Voinescu, Grigore Alexandrescu, Nicolae Bãlcescu, colonelul Ion Câmpineanu, etc.

deci sa inteleg ca au si scopuri umanitare..nu numai planuri conspirationiste.

cred ca ar trebui dezbatut mai mult problema aceasta..cu masoneria..nu cunosc prea multe..dar stiu ca au fost minti luminate in randul masonilor.
Ce spuneti?

adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 21 Martie 2009, ora 19:47

Am crezut cã toatã lumea ºtie (mai ales Ioana) ce rol a jucat francmasoneria în sãvârºirea marii uniri de exemplu.

Aº cita din nou, în acest context, ceva interesant din Memoriile lui Alexandru Vaida Voevod:

"Huard era redactor la Le Temps si Venerabilul Lojii francmasonice Ernest Renan. In intelegere cu Bratianu, am facut cunostinta cu dansul si am intrat in loja, impreuna cu C. Brediceanu, M. Serban, Gh. Crisan, I. Pilat, Tr. Vuia si V. Nitescu. Dupa indeplinirea formalitatilor rituale, am participat de 4-5 ori la lucrarile lojii".

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 21 Martie 2009, ora 19:51

De la: adipopa, la data 2009-03-21 19:47:29Am crezut cã toatã lumea ºtie (mai ales Ioana) ce rol a jucat francmasoneria în sãvârºirea marii uniri de exemplu.

Aº cita din nou, în acest context, ceva interesant din Memoriile lui Alexandru Vaida Voevod:

"Huard era redactor la Le Temps si Venerabilul Lojii francmasonice Ernest Renan. In intelegere cu Bratianu, am facut cunostinta cu dansul si am intrat in loja, impreuna cu C. Brediceanu, M. Serban, Gh. Crisan, I. Pilat, Tr. Vuia si V. Nitescu. Dupa indeplinirea formalitatilor rituale, am participat de 4-5 ori la lucrarile lojii".

ma intreb ce planuri mai au acum....
probabil refacerea romaniei mari.....
super ....ma bag!!!.....

ps:cu conditia sa nu fiu supusa niciunui ritual....sa raman ortodoxa,dar sa particip in secret(k sa nu afle ue si liderii mondiali) la reintregirea neamului....

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 21 Martie 2009, ora 19:54

De la: adipopa, la data 2009-03-21 19:47:29Am crezut cã toatã lumea ºtie (mai ales Ioana) ce rol a jucat francmasoneria în sãvârºirea marii uniri de exemplu.

Adi, paote nu m-am exprimat eu bine..rolul care l-a jucat "francmasoneria în sãvârºirea marii uniri" este cunoscut de marea majoritate dintre noi....insa nu se cunoaste totul despre francmasonerie....si din acest motiv eu vreau sa dezbatem mai mult acest subiec!..pt ca recunossc..si eu cunosc putine despre ei...si Florian Pitis..a fost mason..
hai sa vedem totsui ce este cu aceasta masonerie..are ea scopuri umanitare sau nu are?

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 21 Martie 2009, ora 19:55

De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-21 19:51:50

ma intreb ce planuri mai au acum....
probabil refacerea romaniei mari.....
super ....ma bag!!!.....

ps:cu conditia sa nu fiu supusa niciunui ritual....sa raman ortodoxa,dar sa particip in secret(k sa nu afle ue si liderii mondiali) la reintregirea neamului....

Mai Ioana...tu crezi ca cei mentionati de catre Adi..au renunat la religia lor ortodoxa? eu nu cred!

adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 21 Martie 2009, ora 19:57

Ioana, o temã bunã de dezbatere ar fi relaþia Bisericii Ortodoxe Române cu francmasoneria.

Anul 1937 este un an definitoriu datoritã Hotãrârii Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române din data de 11 martie prin care 'Biserica osândeste francmasoneria ca doctrina, ca organizatie si ca metoda de lucru ocultã.'

Hotãrârea ºi motivele care au stat la baza acesteia pot fi citit integral pe:
www.scribd.com/doc/11749027/Studiu-Asupra-Francmasoneriei-Poziti....

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 21 Martie 2009, ora 19:58

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 21 Martie 2009, ora 19:59

De la: adipopa, la data 2009-03-21 19:57:34Ioana, o temã bunã de dezbatere ar fi relaþia Bisericii Ortodoxe Române cu francmasoneria.

Anul 1937 este un an definitoriu datoritã Hotãrârii Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române din data de 11 martie prin care 'Biserica osândeste francmasoneria ca doctrina, ca organizatie si ca metoda de lucru ocultã.'

Francmasoneria este o organizaþie ai cãrei membri sunt înfrãþiþi prin idealuri comune de naturã atât moralã cât ºi metafizicã, prin iniþierea conformã unui ritual comun, prin jurãmântul depus pe o carte sfântã (în general Biblia sau Coranul) ºi, în majoritatea ramificaþiilor, de credinþa într-o „Fiinþã Supremã", un „Mare arhitect al universului". Aceastã organizaþie prezentã în majoritatea þãrilor cu civilizaþie de origine europeanã, este împãrþitã în obedienþe, ele însele împãrþite în loji (zise ºi ateliere) de câte 7-50 de persoane (uneori chiar mai multe).

ro.wikipedia.org/wiki/Francmasonerie

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 21 Martie 2009, ora 19:59

ia sa ne folosim putin intuitita.....nu cumva scopul este reinstaurarea monarhiei ?

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 21 Martie 2009, ora 20:01

De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-21 19:59:45ia sa ne folosim putin intuitita.....nu cumva scopul este reinstaurarea monarhiei ?

prefer ASTA!
NU STIU! DAR ASTA PREFER!

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 21 Martie 2009, ora 20:01

De la: mari_uka, la data 2009-03-21 19:59:27
De la: adipopa, la data 2009-03-21 19:57:34Ioana, o temã bunã de dezbatere ar fi relaþia Bisericii Ortodoxe Române cu francmasoneria.

Francmasoneria este o organizaþie ai cãrei membri sunt înfrãþiþi prin idealuri comune de naturã atât moralã cât ºi metafizicã, prin iniþierea conformã unui ritual comun, prin jurãmântul depus pe o carte sfântã (în general Biblia sau Coranul) ºi, în majoritatea ramificaþiilor, de credinþa într-o „Fiinþã Supremã", un „Mare arhitect al universului". Aceastã organizaþie prezentã în majoritatea þãrilor cu civilizaþie de origine europeanã, este împãrþitã în obedienþe, ele însele împãrþite în loji (zise ºi ateliere) de câte 7-50 de persoane (uneori chiar mai multe).

ro.wikipedia.org/wiki/Francmasonerie[/quote]

da,maria...dar o conditie pentru acceptarea in loja este parasirea credintei...lepadarea de hristos!!!

ai vazut *ingerul digital*?

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 21 Martie 2009, ora 20:03

"Astãzi existã în România nouã grupãri masonice :

Marea Lojã Naþionalã a României.
Marea Lojã Naþionalã din România.
Marea Lojã a României.
Marea Lojã Naþionalã Unitã din România.
Marea Lojã Femininã a României.
Marele Orient al Romaniei.
Dreptul Uman din România.
Marea Lojã a Transilvaniei.
Marea Lojã ,,UMSOI" .

...

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 21 Martie 2009, ora 20:04

De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-21 20:01:53
De la: mari_uka, la data 2009-03-21 19:59:27

ro.wikipedia.org/wiki/Francmasonerie[/quote]

da,maria...dar o conditie pentru acceptarea in loja este parasirea credintei...lepadarea de hristos!!!
ai vazut *ingerul digital*?

NU CRED IN INGERUL DIGITAL..NU POT SA VAD FILME SI NICI TEORII CONSPIRATIONISTE!
MA REPUGNA ASTFEL DE INFORMATII! NU LE POT DIGERA!

adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 21 Martie 2009, ora 20:07

De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-21 19:59:45ia sa ne folosim putin intuitita.....nu cumva scopul este reinstaurarea monarhiei ?

În nici un caz. Carol s-a simþit ameninþat ºi a susþinut Hotãrârea Sfântului Sinod. Sadoveanu încercase anterior ºmecherii cu diviziune în loc de dizolvare. Dar Carol s-a impus!

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 21 Martie 2009, ora 20:07

Ioana, conform ratiunii tale...te rog raspunde-mi la o intrebare?
Prsoana care se naste, in Africa, in zilele noastre contemporane, dar in triburile care inca mai exista si azi...sufletul lui crezi ca ajunge in Iad, pentru ca nu a cunoscut credinta in Isus?

adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 21 Martie 2009, ora 20:11

De la: mari_uka, la data 2009-03-21 19:54:06hai sa vedem totsui ce este cu aceasta masonerie..are ea scopuri umanitare sau nu are?

E interesant ce se spune în Hotãrârea din 1937 asupra filantropiei francmasonice:

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Francmasoneria îºi þine ultimele ei scopuri în secret. Dar fãrã voia ei se strevãd adeseori aceste scopuri, din mãrturisiri masonice mai mult sau mai puþin învãluite. Regulat, francmasoneria spune cã scopul ei este cercetarea adevãrului ºi acþiunea caritativã.

Dar de o acþiune caritativã francmasonicã nu s-a împie-dicat nimeni pânã acum. ªi apoi de ce ar fi lipsã de o asociaþie clandestinã ºi de secrete, pentru desfãºurarea unei acþiuni caritative?

În realitate când masonii explicã mai larg sensul acþiunii lor caritative, vezi cã e vorba de o fericire a lumii prin scãparea de ideile ei de acum, prin aºezarea ei pe temeliile principiilor raþionaliste masone. „Binefacerea pentru mason nu se confundã cu ceea ce s-a convenit sã se numeascã caritate. Cedarea câtorva bucãþi de pâine, din prisos, nu-l achitã de datoria sfântã ce o contracteazã iniþiatul faþã de umanitate. A face bine comportã un întreg program de viaþã”. Într-o formã eufemistã, Fr. Osw. Wirth , aratã aºadar cã nu caritatea este scopul Francmasoneriei.

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 21 Martie 2009, ora 20:12

Te intreb altfel...tu te-ai naste in triburile, cele care au mai ramas, in Africa

ai mai avea astfel de greutati religioase pe umerii tai?
ai mai avea frica asta..ca ai ajunge in iad?
ai mai avea speranta ca ai ajunge in Rai?
NU..pentru ca nu ai aceste notiuni inoculate in mintea ta si in sufletul tau!

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 21 Martie 2009, ora 20:19

adi.....referitor la lepadarea de credinta...stiu k ei nu spun k se inchina diavolului....biserik ortodoxa le-a atribuit aceasta caracteristik...insa...ei nu sunt satanisti...simbolistik lor e atat de ciudata incat trebuie sa ai oarekre rang pe acolo k sa o poti descifra.....
adi....nu isi dau seama ce fac....vai lor!!!
isi vad sufletul ...pentru ce?...pentru putere...scopul lor nu e acela de face bine...ci de a-i controla si manipula pe oameni....vor sa-i conduk pe ceilalti(gandeste-te la tudor vladimirescu...scopul lui era sa devina domnitor!!!)
si stii kr e culmea?....k ei cred k in ciuda lepadarii de credinta se vor mantui....nu isi dau seama k au fost amagiti de diavol.....:(

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 21 Martie 2009, ora 20:22

De la: mari_uka, la data 2009-03-21 20:12:45Te intreb altfel...tu te-ai naste in triburile, cele care au mai ramas, in Africa

maria...sufletele lor nu vor ajunge in rai alaturi de sfintii kr si-au dat viata pentru credinta....
vor ajunge in iad insa le va fii bine in functie de faptele bune pe kr le-a facut de-a lungul timpului(chiar dak ei nu cunosc notiunea de iad).....
nu stiu ce conditii vor avea.....nu sunt eu in profet si nu am vorbit cu nimeni kr sa fii fost acolo....
insa...iti repet....depinde de faptele lor bune...

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 21 Martie 2009, ora 20:23

Ioana..imi eviti raspunsul?
ok
plec la fetita mea..am stat prea mult
va pup
dar ...daca te-ai fi nascut intr-un trib african, rupt de orice civilizatie, rupt de orice religie contemporana, ce ai face?

adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 21 Martie 2009, ora 20:25

Ioana, mai citez tot din Sfântul SInod (l-ai citit? e foarte interesant!):

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Iatã ce spune acelaºi Fr. Osw. Wirth, în manualul maestrului: „Sã avem curajul sã ne zicem religioºi ºi sã ne afirmãm apostoli ai unei religiuni mai sfinte decât toate celelalte. Sã propagãm Religia Republicii, care va forma inima cetãþenilor ºi va cultiva virtuþile republicane”. Tema întemeierii republicii mondiale sub stãpânirea Francmasoneriei a format obiectul Congresului mondial al F.M., din 1900, þinut la Paris.

Când vorbesc metaforic, francmasonii se prezintã ca zidarii care au sã rezideascã, sub conducerea lui Hiram, templul lui Solomon din Ierusalim. Aceasta înseamnã, fãrã metafore, restabilirea dominaþiei lui Israil asupra lumii întregi.

Numai din tendinþa F.M., dupã republica laicã, internaþionalã ºi extrem de democraticã se explicã de ce toate revoluþiile de la cea din 1789 încoace, toate loviturile date creºtinismului, principiului monarhic ºi naþional, principiului autoritãþii, sunt opera francmasonilor.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Numai cã acest Studiu este destul de vechi (1937) ºi ar trebui citit în paralele cu niºte istorici laici (precum Berindei).

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 21 Martie 2009, ora 20:27

De la: adipopa, la data 2009-03-21 20:07:06

În nici un caz. Carol s-a simþit ameninþat ºi a susþinut Hotãrârea Sfântului Sinod. Sadoveanu încercase anterior ºmecherii cu diviziune în loc de dizolvare. Dar Carol s-a impus!

ce treaba are carol?..eu vorbeam de masonii de acum....
dak tot au suflete bune...si vor doar binele acestei tari....si considera k reinstaurarea monarhiei ar fii o solutie sa scapam de ue......
poate vor un rege pentru romania.....pentru o romanie cu granitele din perioada interbelik....

ps:nu cred faza cu *suflete bune*!!!!

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 21 Martie 2009, ora 20:27

De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-21 20:22:44
De la: mari_uka, la data 2009-03-21 20:12:45Te intreb altfel...tu te-ai naste in triburile, cele care au mai ramas, in Africa

maria...sufletele lor nu vor ajunge in rai alaturi de sfintii kr si-au dat viata pentru credinta....
vor ajunge in iad insa le va fii bine in functie de faptele bune pe kr le-a facut de-a lungul timpului(chiar dak ei nu cunosc notiunea de iad).....
nu stiu ce conditii vor avea.....nu sunt eu in profet si nu am vorbit cu nimeni kr sa fii fost acolo....

ESTE FALSSSSSSSSSSSSSSSSS
NU AJUNG IN IAD.
CONFORM TEORIEI TALE..ASTA AR INSEMNA CA DUMNEZEUL L-A TRIMIS DIRECT IN IAD, PRIN A-I PERMITE ACELUI OM SA SE NASCA IN TRIBURILE ALEA AMARATE DIN AFRICA!

FALSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

NU-TI MAI INCHIPUI CA IADUL ESTE UN LOC IN CARE SE ARDE MULT SI URLA PACATOSII, SAU CA RAIUL E UN LOC VERDE FRUMOS.PE UNDEVA PRIN SUS PRIN CERURI.

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 21 Martie 2009, ora 20:28

De la: mari_uka, la data 2009-03-21 20:23:48Ioana..imi eviti raspunsul?
ok
plec la fetita mea..am stat prea mult
va pup
dar ...daca te-ai fi nascut intr-un trib african, rupt de orice civilizatie, rupt de orice religie contemporana, ce ai face?

maria..ti-am raspuns mai sus.....

lerolv4

282 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 21 Martie 2009, ora 20:30

Nu exista colt al lumi civilizate in care sa nu se fi auzita de ISUS HRISTOS.
Daca un trib care nu a auzit de ISUS HRISTOS, de nici un fel eu stiu ca vor fi civilizati si de aceia se comporta cu frica de mama natura in care este Dumnezeu si creatia sa.
Pacat ca Sunt folositi ca si sclavi de propriul lor guvern si sunt folositi pe post de guinee pigs, de catre cercetatori asa de bine civilizati in cat ei insisi nu cred in Isus Hristos si Dumnezeu.
Dar marturisirile multor oameni care au participat la aceste proiecte, nu au stat mai mult de 1 an in acele zone, pentru a nu pierde din evolutia civilizatiei moderne iar daca cineva alege sa traiasca in acele imprejurari inseamna ca ceva sa intamplat si ceva nu e normal in decizia si starea de fapt.
Ganditi pentru voi care ar fi motivele, sunt salbatici si se complac in acele teritori??
Sau ce altceva sa mai gandesc despre cei cu lipsa de credinta? Si cunoastere?

Mai, Mai,Mai...
De ordinul LerolV ati auzit?
Este un ordin care provine din anul 200 e.n.
Fost infiintat de urmasii Fratelui de cruce al lui Decebal pe nume Lero care ordin a contribuit prin existenta istorica a sa la numele de Romania.
Poate va veti intreba care e povestea, pai raspunsul este sa va imaginati istoricii care au tinut secret trecutul ordinului si in prezent mai traiesc urmasi care sunt instruiti dupa principiile strabune. O influenta si in regiunile africane si in cele americane si asiatice ajungand pana si in Europa rasariteana,orientul mic si mijlociu.
Acest ordin este infiltrat in toate gruparile oricarui sistem mondial si nu numai.
Atat va pot dezvalui deocamdata.
Mai multe peste alti 100 ani daca va fi pace si prosperitate, daca nu va fi pace si prosperitate, va voi mai da alte detali si se poate face chiar recrutari daca, mortalitatea membrilor ordinului, va fi ridicata in slavi de ingeri si arhangeli.
E important sa nu spuneti nimanui ce ati citit in aceasta marturisire, nici sa ganditi a specula ceva despre istoria ordinului.
NOI CREDEM VOINICESTE SI SUSTINEM LUMEA ACEASTA LA FEL CA INTOTDEAUNA

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 21 Martie 2009, ora 20:30

De la: mari_uka, la data 2009-03-21 20:27:25
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-21 20:22:44

ESTE FALSSSSSSSSSSSSSSSSS
NU AJUNG IN IAD.
CONFORM TEORIEI TALE..ASTA AR INSEMNA CA DUMNEZEUL L-A TRIMIS DIRECT IN IAD, PRIN A-I PERMITE ACELUI OM SA SE NASCA IN TRIBURILE ALEA AMARATE DIN AFRICA!

FALSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

NU-TI MAI INCHIPUI CA IADUL ESTE UN LOC IN CARE SE ARDE MULT SI URLA PACATOSII, SAU CA RAIUL E UN LOC VERDE FRUMOS.PE UNDEVA PRIN SUS PRIN CERURI.

maria...lasa...sa nu mai vorbim de iad pe topicul asta.....
in orice caz...invitatia ta de a-mi schimba conceptia despre rai si iad e o invitatie de a ma distanta de doctrina bor.....
lucru pe kr eu nu l-as accepta nici in ruptul capului!!!

Pagini: << 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Putem citi ºi discuta Biblia ca literaturã – indiferent dacã o acceptãm (sau nu) ca sursã pentru gândi teologic ºi a trãi creºtineºte?
Mergi la: