back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Putem citi Âși discuta biblia ca literaturĂŁ – indiferent dacĂŁ o acceptĂŁm (sau nu) ca sursĂŁ pentru gĂąndi teologic Âși a trĂŁi creÂștineÂște?

Pagini: << 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 >> Sari la pagina:

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 22 Martie 2009, ora 00:19

De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-22 00:07:17
De la: adipopa, la data 2009-03-21 23:53:23Bravo, Dora. Mulțumesc că mă ajuți în războiul ăsta orb cu Ioana și teoria ei privind conspirația mondială. Am impresia că nu se va sfârși niciodată!

adi..biblia nu e o cospiratie....si nici dak tu ai avea la tine in mod intamplator 666 de lei nu ar insemna k esti agentul diavolului....
insa....aia cu turnurile park e prea de tot.....

Dacă Biblia nu este conspirativă...atunci nici bacnota nu este....înțelegi?
Există coincidențe....oricât ar fi de greu să crezi asta!
Pot să-ți dau exemplu, clar!

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Martie 2009, ora 00:26

faptul k biblia nu este o dovada a existentei unei conspiratii mondiale menita sa creeze o lume noua nu e un argument puternic pentru faptul k nu exista alte dovezi.....

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2009, ora 00:30

am formulat fraza aiurea...ideea e k dovezi sunt destule...doar k...biblia nu face parte din ele....
planurile de stabilire a unei noi ordini mondiale tin de epok contemporana....biblia a fost scrisa cu mult timp in urma....
faptul k exista profetii e altceva.....

adipopa

3001 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 22 Martie 2009, ora 00:31

Ioana, nu mă mai chinui cu fotografia aceea. Îți povestesc despre Equidistant Letter Sequence altă dată. Așa cum a sumarizat Dora, dacă Biblia nu este parte din această conspirație mondială (deși conține, folosind metoda de citire ELS, cuvintele Bin Laden, Bush, Irak), nici bancnota de $20 nu este (deși conține, prin diverse îndoituri, imagini cu cele două turnuri respectiv Pentagonul)! Aceasta deci este provocarea mea - și nu ai răspuns la ea! Iar eu, de supărare, plec! Noapte bună.

adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2009, ora 00:34

De la: eclaudesvd, la data 2009-03-22 00:12:03hai ca merg sa beau ceaiul de la ora 5.00

Ce nervi am pe acest întârziat al planetei!

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2009, ora 00:36

De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-22 00:30:07am formulat fraza aiurea...ideea e k dovezi sunt destule...doar k...biblia nu face parte din ele....
planurile de stabilire a unei noi ordini mondiale tin de epok contemporana....biblia a fost scrisa cu mult timp in urma....
faptul k exista profetii e altceva.....

Ioana, tot timpul o dai înainte cum că ce este scris în Biblie, este lege, NU?!
Ok, întrebare: Dacă ești de acord cu ce scrie în Biblie și știi că tot ce scrie acolo așa se va întâmpla....de ce te mai stresezi???? Nu prea te înțeleg.....dacă scrie în Biblie că va fi o conspirație mondială....atunci indiferent ce vreau eu sau tu sau altul...tot aia este...nu????

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 01:35

...... ajut cu postarea Foto?....

Mai sunteti aici ?...

Aloooooo !...

adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2009, ora 09:42

Mulțumesc, Mytcor. Am tras însă obloanele mai devreme. Mă chinuisem înainte să văd cum ați postat imagini pe forum (tu și Maressal). Sper că postarea imaginilor nu încalcă reguli de netiquette pe 9am. Dă-mi o idee cum se face un upload...

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 09:52

De la: adipopa, la data 2009-03-22 09:42:37Mulțumesc, Mytcor. Am tras însă obloanele mai devreme. Mă chinuisem înainte să văd cum ați postat imagini pe forum (tu și Maressal). Sper că postarea imaginilor nu încalcă reguli de netiquette pe 9am. Dă-mi o idee cum se face un upload...

Mytcor si Adi..Va urez .................Buna dimineata .....domnii mei.
Haideti sa bem impreuna cate o cescuta de cafea!

adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2009, ora 11:32

De la: adipopa, la data 2009-03-22 00:31:40Ioana, nu mă mai chinui cu fotografia aceea. Îți povestesc despre Equidistant Letter Sequence altă dată. Așa cum a sumarizat Dora, dacă Biblia nu este parte din această conspirație mondială (deși conține, folosind metoda de citire ELS, cuvintele Bin Laden, Bush, Irak), nici bancnota de $20 nu este (deși conține, prin diverse îndoituri, imagini cu cele două turnuri respectiv Pentagonul)! Aceasta deci este provocarea mea - și nu ai răspuns la ea!

Ioana, recunosc că aseară (mai mult din lene de a verifica) am combinat cunoștințe mai vechi, privind folosirea metodei Equidistant Letter Sequence (ESL) pentru a demonstra existența unui cod secret în Biblie, cu o intuiție proprie, relevantă discuției noastre despre conspirația mondială.

Astfel, deși știam că nume precum Hitler, Auschwitz, Bush sau Irak au mai fost citite cu ajutorul metodei ESL în Biblie, nu știam concret (dar am intuit) că și Ossama Bin Ladden sau 9/11 ar putea fi citit în același fel.

Dar, cum orice speculație conspirativă este posibilă cu ESL, intuiția mea s-a dovedit întru totul justificată. Am găsit în această dimineață nebuni ESL care propun existența acestei informații codificate (cu Ossama explicit desemnat ca ’terorist al lui Dumnezeu’) în câteva pasaje din Isaia.

www.greaterthings.com/News/911/terrorist_of_God.htm

Un alt fanatic ESL găsește în Biblie (mai precis în numerologia Apocalipsei) coordonatele geografice exacte ale Zborului 93 deturnat de teroriști.

www.angelfire.com/zine2/Number666/war.html

Ioana, ESL ca metodologie a fost discreditată științific încă de la lansarea ei de Michael Drosnin. Totuși mulți oameni cu dezechilibre evidente și pasiuni astrologice mărturisite au continuat (și continuă) să facă tot felul de speculații conspiraționale folosind textul biblic.

ESL nu se deosebește cu nimic în esență de împăturirea bancnotei de $20. Ambele sunt niște metodologii sau tehnici menite să re-combine elemente complet nevinovate într-o manieră absolut vinovată, mergând de la concluzie spre premisă și nu invers.

De aceea, provocare mea de mai sus rămâne. Dacă crezi banconta de $20, de ce nu ai crede și ESL? Iar dacă vei da crezare metodei ESL, atunci Biblia face și ea parte din conspirația mondial㠖 ceea ce absurd și ridicol.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 11:50

buna dimineata !....

www.greaterthings.com/Word-Number/alphabet.gif">

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2009, ora 11:56

Wow! Mytcor.....acum învățăm greacă?

adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2009, ora 11:58

Da, Mytcor. Am înțeles eu (cred) încărcarea unei imagini de pe Internet. Dar dacă imaginea este la mine pe computer?

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 12:08

...o scriere putin mai complicata, dar se poate .

Nu pot da explicatii public, sper sa ma-ntelegeti si scuza !

adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2009, ora 12:16

De la: mytcor, la data 2009-03-22 12:08:40...o scriere putin mai complicata, dar se poate. Nu pot da explicatii public, sper sa ma-ntelegeti si scuza !

Bine. De fapt nici nu e chiar așa important. Sunt site-uri suficient de informative privind aplicarea metodei ESL. Simpla vizitare a acestora ar putea clarifica (pentru un necunoscător) ce înseamnă ESL. Merci, oricum.

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 12:24

De la: mytcor, la data 2009-03-22 12:08:40...o scriere putin mai complicata, dar se poate .

Cum totusi faci?
Eu nu reusesc
esti rau cu mine
Cum pui o imagine pe forum?
eu nu am inteles!,

Fosta membra 9am.ro

195 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2009, ora 12:35

De la: mytcor, la data 2009-03-22 12:08:40...o scriere putin mai complicata, dar se poate .

Ma ...de ce esti ma rau cu oamenii ...si nu le spui? Lasa ca o fac eu.
Sper doar ca explicatiile sa fie folosite in scopuri bune intentionate.
Asa ca ...

adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2009, ora 12:46

Maressal, nu, te rog. Va fi în mod sigur abuzată această informație. Mytcor are dreptate. Oferă instrucțiuni (dacă dorește cineva) într-un mesaj privat.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 12:49

De la: maressalul, la data 2009-03-22 12:35:24

Ma ...de ce esti ma rau cu oamenii ...si nu le spui? Lasa ca o fac eu.
Sper doar ca explicatiile sa fie folosite in scopuri bune intentionate.
Asa ca ...

maresal, ai face bine sa dai informatiile in privat.!....altfel cine stie cu ce porcherii ne trezim p-aici !

Adi de pe comp. make uploat in propiriul cont.. pt. a folosi aceeasi metoda.

Fosta membra 9am.ro

195 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2009, ora 12:52

Ok.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 12:54

De la: maressalul, la data 2009-03-22 12:52:15Ok.

adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2009, ora 12:58

Mulțumesc Maressal și Mytcor, sunteți domni!

Fosta membra 9am.ro

195 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2009, ora 13:00

Mytcor ...eu am pus imagini si tu ti-ai dat seama cum ... chiar crezi ca esti singurul care-si poate da seama ? La urma urmei pt un programator este
BANAL sa descifrezi codul ala. Ok ..nu o fac eu ..dar se va gasii cineva care sa o faca... este deja o problema a adminului de acum incolo. Ideea este ca chiar daca se vor face publice explicatiile adminul nu va face numic ... pt ca inrtadevar se vor ajunge la chestii "dubioase" ..dar asta place "publicului" ... si va avea succes. Nu o fac eu dar este o chestiune de timp pana "se va alege praful".

Intrea noi fie vorba ...am tot incercat sa adaug butoane cu evenimente... dar nu functioneaza ... inca nu inteleg de ce. Dar iti dai seama daca se poate si cineva face publica informatia ... ca ai putea sas pui un buton cu un eveniment de deschidere infinita a unor mesaje : de eroare, rautacioase.. bla bla. Iar deschiderea la infinit ..duce la golirea memoriei si implicit blocarea calculatorului. Problema este a adminului. Nu cred ca scenariul de mai sus este sigur dar este foarte plauzibil.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 13:09

De la: maressalul, la data 2009-03-22 13:00:53Mytcor ...eu am pus imagini si tu ti-ai dat seama cum ... chiar crezi ca esti singurul care-si poate da seama ? La urma urmei pt un programator este

BANAL sa descifrezi codul ala. Ok ..nu o fac eu ..dar se va gasii cineva care sa o faca... este deja o problema a adminului de acum incolo. Ideea este ca chiar daca se vor face publice explicatiile adminul nu va face numic ... pt ca inrtadevar se vor ajunge la chestii "dubioase" ..dar asta place "publicului" ... si va avea succes. Nu o fac eu dar este o chestiune de timp pana "se va alege praful".

Intrea noi fie vorba ...am tot incercat sa adaug butoane cu evenimente... dar nu functioneaza ... inca nu inteleg de ce. Dar iti dai seama daca se poate si cineva face publica informatia ... ca ai putea sas pui un buton cu un eveniment de deschidere infinita a unor mesaje : de eroare, rautacioase.. bla bla. Iar deschiderea la infinit ..duce la golirea memoriei si implicit blocarea calculatorului. Problema este a adminului. Nu cred ca scenariul de mai sus este sigur dar este foarte plauzibil.

Maresal, nu vrei tu sa-i punem punct aici ?... Te ROG !...ok ?..

Fosta membra 9am.ro

195 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2009, ora 13:16

Uite punctul :

.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 13:19

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 13:22

De la: maressalul, la data 2009-03-22 13:16:06Uite punctul :
.

VREAU SI EU SA STIU!
RAILORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2009, ora 18:53

De la: adipopa, la data 2009-03-22 11:32:38
De la: adipopa, la data 2009-03-22 00:31:40Ioana, nu mă mai chinui cu fotografia aceea. Îți povestesc despre Equidistant Letter Sequence altă dată. Așa cum a sumarizat Dora, dacă Biblia nu este parte din această conspirație mondială (deși conține, folosind metoda de citire ELS, cuvintele Bin Laden, Bush, Irak), nici bancnota de $20 nu este (deși conține, prin diverse îndoituri, imagini cu cele două turnuri respectiv Pentagonul)! Aceasta deci este provocarea mea - și nu ai răspuns la ea!

Ioana, recunosc că aseară (mai mult din lene de a verifica) am combinat cunoștințe mai vechi, privind folosirea metodei Equidistant Letter Sequence (ESL) pentru a demonstra existența unui cod secret în Biblie, cu o intuiție proprie, relevantă discuției noastre despre conspirația mondială.

Astfel, deși știam că nume precum Hitler, Auschwitz, Bush sau Irak au mai fost citite cu ajutorul metodei ESL în Biblie, nu știam concret (dar am intuit) că și Ossama Bin Ladden sau 9/11 ar putea fi citit în același fel.

Dar, cum orice speculație conspirativă este posibilă cu ESL, intuiția mea s-a dovedit întru totul justificată. Am găsit în această dimineață nebuni ESL care propun existența acestei informații codificate (cu Ossama explicit desemnat ca ’terorist al lui Dumnezeu’) în câteva pasaje din Isaia.

www.greaterthings.com/News/911/terrorist_of_God.htm

Un alt fanatic ESL găsește în Biblie (mai precis în numerologia Apocalipsei) coordonatele geografice exacte ale Zborului 93 deturnat de teroriști.

www.angelfire.com/zine2/Number666/war.html

Ioana, ESL ca metodologie a fost discreditată științific încă de la lansarea ei de Michael Drosnin. Totuși mulți oameni cu dezechilibre evidente și pasiuni astrologice mărturisite au continuat (și continuă) să facă tot felul de speculații conspiraționale folosind textul biblic.

ESL nu se deosebește cu nimic în esență de împăturirea bancnotei de $20. Ambele sunt niște metodologii sau tehnici menite să re-combine elemente complet nevinovate într-o manieră absolut vinovată, mergând de la concluzie spre premisă și nu invers.

De aceea, provocare mea de mai sus rămâne. Dacă crezi banconta de $20, de ce nu ai crede și ESL? Iar dacă vei da crezare metodei ESL, atunci Biblia face și ea parte din conspirația mondial㠖 ceea ce absurd și ridicol.

adi..ti-am mai spus ,dar vad k nu intelegi....cum ar putea exista o conspiratie in biblie?.....e absurd...bibia a fost scrisa cu mii de ani in urma....de ce ar dori oameni kr au trait in antichitate sa le fak rau oamenilor din epok contemporana?
ce conspiratie in biblie?.....si chiar sa fie adevarat faptul k poti citi acolo cuvantul *bin laden*....poate o fii o profetie incifrata ....nu o conspiratie.....
e ridicol!!!
cu bancnota e altceva...dak ai vazut filmul ai vazut si cand a fost emisa...si de cine ...si cand i s-a facut unele mici modifikri *necesare*......

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2009, ora 19:01

Ioana, hotărât lucru...tu ai boala conspirației mondiale!

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 19:05

conspiratie neconspiratie..nu stiu cum se face...ca ne adunam cu totii in acelasi timp
eu cred ca numesc telepatie

Pagini: << 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Putem citi Âși discuta Biblia ca literaturĂŁ – indiferent dacĂŁ o acceptĂŁm (sau nu) ca sursĂŁ pentru gĂąndi teologic Âși a trĂŁi creÂștineÂște?
Mergi la: