Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 22:44
De la: Dorinel, la data 2009-09-13 22:24:17De la: mytcor, la data 2009-09-12 13:58:46...homosexualitatea / lesbianismul , "accidente" genetice umane ce se transmit ereditar !...religia iud-cre. prin dogma , a combatut si combate aceasta anomalie a fiintei umane, asa ca : Mr. Dorinel, daca nu vrea s-ajunga-n campul cu flori al muncii de raspandac ar trebuii sa-si verifice si revizuiasca sis. inf. Mytcor, iti vorbeste Dumnezeu. Da, n-ai inebunit ! Eu sunt ! Trebuie sa faci exact ce zic eu: cand iti spun sa sari, fie in sus, fie in jos, tu sa ma intrebi Cat de sus Doamne?. Si Biblia e cuvantul meu, iar in ea scrie CLAR ca trebuie sa omori copii care nu asculta, oameni care lucreaza duminica (ce sa-i faci, pe vremea mea, atunci cand oamenii m-au inventat, nu existau joburi de duminica !) si homosexualii.
Mytcor, si cum eu iti spun asta, robul meu, te intreb (desi in mod normal, ca atotstiutor, ar fi trebuit sa stiu) : ai omorat pana acuma copii neastamparati, oameni care lucreaza duminica sau homosexuali? Sunt cu ochii pe tine si ... daca nu ma urmezi, nu o duci prea bine..
 ...ratoiule, tu esti beat !...ai ciugulit fructele pe care le-am aruncat din visinata de anul trecut , sa-ti fie rusine ratoiule !...
...te-ai facut de toata cotcodaceala gainilor, nici ratele nu macanesc ceva de bine despre tine, mai mult d-atat, unele spun ca n-ai avea nici pedigree, d-aceea mai mult de jumatate din responsabilitatile-ti is limpezi !...
...mdeh !...circula zvon printre dobitoacele din iarmaroc, ca nici pe varza n-ai fii bun, asa ca te invit sa-ti falfaiesti zderentuitele-ti aripioare-n alta parte, macaule !...
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 22:49
mytcor...răspunde-mi și mie cu da sau nu....
tu ești de acord cu relațiile între homosexuali?
consideri că ăia sunt oameni normali?
nu crezi că ar trebui susținuți să revină la un comportament sexual normal?
sunt doar curioasă.....
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 22:54
|
adipopa
3001 mesaje
Oras: Timisoara
|
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 22:55
De la: mytcor, la data 2009-09-13 15:47:51Atacurile virulente ,ale vremurilor respectve declansate de catre lumea stiintifica, la adresa Dr. Hamer si asupra cercetarilor sale genetice sau stins cam de multicel, nu crezi?...
Mytcor, teoriile lui LeVay sau Hamer au fost discutate și contestate pe criterii strict științifice. Cine spune altfel ori nu a citit Rice și Ebers, Byne și Parsons, etc., ori are un interes. Reține de asemenea că mulți homosexuali au văzut în demersul științific al lui Hamer o sforțare ilegitimă de a propti genetic ceea ce rămâne în esență o alegere liberă. Citește-l pe Edward Stein, o voce reprezentativă a acestei comunități. Impresia pe care o creezi că discuția anilor 1993-95 a făcut progrese este falsă. Alan Sanders se declară optimist privind identificare mai multor gene care contribuie (alături de factori non-genetici) la alegerea relațiilor cu persoane de același sex. Dar, cu toate că a primit un grant de 1$ milion în 2007 pentru cercetarea genetică necesară, deocamdată nu a produs nimic. Așa că suntem tot la Byne și Parson sau Collins (șeful lui Sanders la NIH) care se declară sceptici: predispoziție probabil, spun cei mai mulți (Collins admite 20% în cazul gemenilor identici), predeterminare în nici un caz.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 22:57
|
adipopa
3001 mesaje
|
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 23:05
De la: ioana_dark, la data 2009-09-13 19:15:45adi...
Ioana, am citat acea discuție lexicală mai veche asupra cuvântului βασιλεία cu scopul de a legitima sensul dinamic pe care l-am propus și explicat de la bun început. Este asburd să pretinzi că ai inventat tu roata. În plus, inconsecvența cu care ești obligată să recurgi când la sensul dinamic (1) când la sensul teritorial (2) reflectă nu numai o lipsă țânțărească de rigurozitate exegetică, ci și o pasiune încăpățânată pentru anacronisme istorico-culturale. Ai ajuns să crezi până la urmă lucruri despre care nici Iisus nici contemporanii săi nu puteau vorbi, nu erau interesați să vorbească și nu aveau nici un sens în acest moment al împlinirii vocației sale mesianice.
Invitația Botezătorului la pocăință națională odată cu apropierea împărăției lui Dumnezeu avea în vedere începerea actului de domnie dumnezeiască prin Iisus din Nazaret, despre care au vorbit profeții vechi-testamentali, și care act va lua trup pe pământ prin botezul, minunile, parabolele, transfigurarea, răstignirea și învierea lui Iisus. Șederea unora de la Răsărit și de la Apus la aceiași masă cu Avraam, Isaac și Iacov începuse deja în timpul vieții pământești a lui Iisus cu acei fii renegați precum Zacheu, dar avea să continue după (și până la sfârșitul istoriei) cu neamurile care vor primi evanghelia apostolilor făcându-se și ei astfel părtași făgăduințelor străvechi. Intrarea în împărăția lui Dumnezeu înseamnă participare și asociere cu Iisus în tot ceea ce avea să trăiască vocațional, asumarea crucii, sorbirea paharului și (mai târziu) incorporarea prin credință în moartea și învierea sa. Ioan Botezătorul este cel mai mare dintre profeții vechi-testamentali pentru că a ajuns să vadă împlinindu-se sub ochii lui zilele despre care vorbea Isaia, dar este cel mai mic în împărăția lui Dumnezeu în comparație cu cei care au avut ocazia să asiste la culminarea actului de domnie a lui Dumnezeu odată cu răstignirea și învierea lui Iisus.
Am selectat numai câteva din textele biblice citate de tine, considerându-le suficiente pentru a arăta că sensul teritorial (2) al cuvântului βασιλεία este anacronic și nenecesar și că sensul dinamic (1) se potrivește oriunde apare acest cuvânt în sintagma împărăția cerurilor/împărăția lui Dumnezeu.
Cât despre mântuirea lui Avraam, mie mi se pare clar asumată de apostol când zice...de acea, credința lui i s-a socotit ca dreptate...și nu s-a scris numai pentru el că i s-a socotit ca dreptate, ci se va socoti și pentru noi...
Despre celelalte, scurt: nu neg importanța tainelor, mulțumesc pentru rugăciuni, nu ai studiat Teologia (de aceea nu știu dacă reprezinți corect Ortodoxia), nu cred că ești eretică, nu mă încântă neoplatonismul formelor.
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 23:12
De la: adipopa, la data 2009-09-13 22:55:57De la: mytcor, la data 2009-09-13 15:47:51Atacurile virulente ,ale vremurilor respectve declansate de catre lumea stiintifica, la adresa Dr. Hamer si asupra cercetarilor sale genetice sau stins cam de multicel, nu crezi?...
Mytcor, teoriile lui LeVay sau Hamer au fost discutate și contestate pe criterii strict științifice. Cine spune altfel ori nu a citit Rice și Ebers, Byne și Parsons, etc., ori are un interes. Reține de asemenea că mulți homosexuali au văzut în demersul științific al lui Hamer o sforțare ilegitimă de a propti genetic ceea ce rămâne în esență o alegere liberă. Citește-l pe Edward Stein, o voce reprezentativă a acestei comunități. Impresia pe care o creezi că discuția anilor 1993-95 a făcut progrese este falsă. Alan Sanders se declară optimist privind identificare mai multor gene care contribuie (alături de factori non-genetici) la alegerea relațiilor cu persoane de același sex. Dar, cu toate că a primit un grant de 1$ milion în 2007 pentru cercetarea genetică necesară, deocamdată nu a produs nimic. Așa că suntem tot la Byne și Parson sau Collins (șeful lui Sanders la NIH) care se declară sceptici: predispoziție probabil, spun cei mai mulți (Collins admite 20% în cazul gemenilor identici), predeterminare în nici un caz.
nu pot fii de acord cu tine p-aceasta tema sub nici o forma.
...ceea ce-i determint stiintific, nu poate fi schimbat de dragul intereselor politico-economice, social-culturale ori religioase.
n-am spus nimic despre cele economico-financiae, pentru ca tocmai aici ar fi chichita , chichita cu implicati majore in sis. de asigurari de sanatate, si, si, si...in final asigurarea unor drepturi comunitatilor respective, pe care mom. actual nu le poate asigura atat din pct. de vedere financiar cat si legislatv.
|
|
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 23:15
De la: mytcor, la data 2009-09-13 22:44:50De la: Dorinel, la data 2009-09-13 22:24:17De la: mytcor, la data 2009-09-12 13:58:46...homosexualitatea / lesbianismul , "accidente" genetice umane ce se transmit ereditar !...religia iud-cre. prin dogma , a combatut si combate aceasta anomalie a fiintei umane, asa ca : Mr. Dorinel, daca nu vrea s-ajunga-n campul cu flori al muncii de raspandac ar trebuii sa-si verifice si revizuiasca sis. inf. Mytcor, iti vorbeste Dumnezeu. Da, n-ai inebunit ! Eu sunt ! Trebuie sa faci exact ce zic eu: cand iti spun sa sari, fie in sus, fie in jos, tu sa ma intrebi Cat de sus Doamne?. Si Biblia e cuvantul meu, iar in ea scrie CLAR ca trebuie sa omori copii care nu asculta, oameni care lucreaza duminica (ce sa-i faci, pe vremea mea, atunci cand oamenii m-au inventat, nu existau joburi de duminica !) si homosexualii.
Mytcor, si cum eu iti spun asta, robul meu, te intreb (desi in mod normal, ca atotstiutor, ar fi trebuit sa stiu) : ai omorat pana acuma copii neastamparati, oameni care lucreaza duminica sau homosexuali? Sunt cu ochii pe tine si ... daca nu ma urmezi, nu o duci prea bine.. ...ratoiule, tu esti beat !...ai ciugulit fructele pe care le-am aruncat din visinata de anul trecut , sa-ti fie rusine ratoiule !..
...te-ai facut de toata cotcodaceala gainilor, nici ratele nu macanesc ceva de bine despre tine, mai mult d-atat, unele spun ca n-ai avea nici pedigree, d-aceea mai mult de jumatate din responsabilitatile-ti is limpezi !...
...mdeh !...circula zvon printre dobitoacele din iarmaroc, ca nici pe varza n-ai fii bun, asa ca te invit sa-ti falfaiesti zderentuitele-ti aripioare-n alta parte, macaule !...
Mai facut de toata .... visinata ta !
Deci nu crezi ca a macanit Dumnezeu cu tine ?!! Inseamna ca e de bine !
Si totusi esti de acord cu homosexualitatea ?!!
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1171 mesaje
|
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 23:16
Aoleuuuu ....saraca Ioana ....i-ai taiat cheful de polemica ....pusa la zid ...etichetata ......sau ...aruncata pe scari si trantit usa in nas....!!!
Adipooopa ....adiipooooopaaaa ......!!cand te umanizezi si tu ??ca despre comportament crestin ......mai va ....sa ....vie .....imparatia ....cerurilor ....Amin !
Hai mai bine sa bem ca bautura-i temelie....
|
adipopa
3001 mesaje
|
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 23:16
De la: mytcor, la data 2009-09-13 23:12:26nu pot fii de acord cu tine p-aceasta tema sub nici o forma...ceea ce-i determint stiintific, nu poate fi schimbat de dragul intereselor politico-economice, social-culturale ori religioase.
Cu ce anume din ce am spus eu nu poți fi de acord? Ce este determinat științific?
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 23:26
Si totusi va vorbeste Dumnezeu. Va dau cele mai serioase exemple ca exist.
(1)
-Eu va spun ca exist
-Dumnezeu nu ar mintii
-Deci eu exist
(2)
-Ateii zic ca eu nu exist
-Credinciosii zic ca ateii n-au dreptate
-Daca ateii mint, eu exist
(3)
-Daca oamenii au evoluat din maimute, ar trebuii sa se comporte ca maimutele
-Oamenii nu se comporta ca maimutele
-Deci eu exist
(4)
-Uita-te la pamant, univers, girafe, nu-s complexe?
-Numai eu as putea face ceva asa complex
-Deci eu exist
(5)
-Milioane de oameni cred in mine
-Milioane de oameni n-au cum sa se insele
-Deci eu exist
(6)
-Nu poti vedea aerul si totusi stii ca exista
-Nu ma poti vedea nici pe mine
-Deci eu, ca si aerul, exist
(7)
-Eu sunt peste tot
-Nu ai fost peste tot ca sa zici ca m-ai cautat nu m-ai gasit
-Deci eu exist
(8)
-De unde naiba o aparut Adam?
-Deci eu exist
Daca nici asa nu v-am convins, eu tot exist !
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiin!  www.roportal.ro/discutii/style_emoticons/default/pope.gif">  www.roportal.ro/discutii/style_emoticons/default/pope.gif">  www.roportal.ro/discutii/style_emoticons/default/pope.gif">
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 23:28
De la: adipopa, la data 2009-09-13 23:16:56De la: mytcor, la data 2009-09-13 23:12:26nu pot fii de acord cu tine p-aceasta tema sub nici o forma...ceea ce-i determint stiintific, nu poate fi schimbat de dragul intereselor politico-economice, social-culturale ori religioase.
Cu ce anume din ce am spus eu nu poți fi de acord? Ce este determinat științific?
am spus ca determinarea stiintifica a fot facuta !...cu cei care-o combat am eu ce am , pt. ca o combat de pe pozitii partizane !..mai mul decat atat se folosesc de titlurile obtinute pt. a combate aceasta determinare (GAY-1).pseudostiintific., la ordin !...
Adi, atat timp cat exista un model predeterminat (memoria materiei, de la atom-molecula etc si pana la orice forma ar lua viata )...tu nu poti combate acesta evidenta decat intr-un mod nestiintific.
...
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 23:31
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 23:32
De la: Horus, la data 2009-09-13 23:16:20Aoleuuuu ....saraca Ioana ....i-ai taiat cheful de polemica ....pusa la zid ...etichetata ......sau ...aruncata pe scari si trantit usa in nas....!!!
Adipooopa ....adiipooooopaaaa ......!!cand te umanizezi si tu ??ca despre comportament crestin ......mai va ....sa ....vie .....imparatia ....cerurilor ....Amin !
Hai mai bine sa bem ca bautura-i temelie....
horus...eu deși sunt crestină m-a înțeles bine cu tine mereu....încă de când ai intrat pe 9 am....
la fel și cu karpov sau alehin....
 tuturor...
|
adipopa
3001 mesaje
|
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 23:33
De la: mytcor, la data 2009-09-13 23:28:37am spus ca determinarea stiintifica a fot facuta !...cu cei care-o combat am eu ce am , pt. ca o combat de pe pozitii partizane !..mai mul decat atat se folosesc de titlurile obtinute pt. a combate aceasta determinare (GAY-1).pseudostiintific., la ordin !...
Nu cred că ai citit nici unul dintre articolele citate de mine. Sunt disponibile pe Internet. Mă refer la Rice și Ebers, Byne și Parsons. Declarația lui Edward Stein este făcută în revista The Advocate a comunității homosexuale și lebiene. Stein ordinul cui îl mai ascultă?
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 23:44
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 23:49
De la: adipopa, la data 2009-09-13 23:33:47De la: mytcor, la data 2009-09-13 23:28:37am spus ca determinarea stiintifica a fot facuta !...cu cei care-o combat am eu ce am , pt. ca o combat de pe pozitii partizane !..mai mul decat atat se folosesc de titlurile obtinute pt. a combate aceasta determinare (GAY-1).pseudostiintific., la ordin !...
Nu cred că ai citit nici unul dintre articolele citate de mine. Sunt disponibile pe Internet. Mă refer la Rice și Ebers, Byne și Parsons. Declarația lui Edward Stein este făcută în revista The Advocate a comunității homosexuale și lebiene. Stein ordinul cui îl mai ascultă?
...ok. avem convingeri diferite p-aceasta tema si nu cred c-ar avea vreun rost sa continuam aceasta disputa.
implicatiile ei sunt cat se poate de imp.. societatea inca nu-i prgatita din acest pct. de vedere pt. a o primi favorabil.
..se vor naste si conjunctiile propice acestei situatii apoi se vor putea face publice fara nici o pro. absolut tot ceea ce se cunoaste deja !..
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 23:52
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 23:53
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 23:54
|
Fosta membra 9am.ro
5243 mesaje
|
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 23:58
|
Dorulet
7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 23:59
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 14 Septembrie 2009, ora 00:01
De la: ioana_dark, la data 2009-09-13 23:54:11De la: mytcor, la data 2009-09-13 23:52:07De la: Dorinel, la data 2009-09-13 23:44:11De la: mytcor, la data 2009-09-13 23:31:23 ...ratoiule, ce faci ?...te-ai trezit din betie s-acum vrei sa te dregi ?...ai sterpelit o varza din camara si umblii cu ea deasupra capului de frica sa nu ti-o manance caprele ?... Eu zic sa o lasi mai moale ! Nu de alta, s-ar putea sa te confund cu VARZA !
...cateva pere murate, n-ar fii mai bune !?...
mytcor...chiar am crezut despre tine că ești un om cu o moralitate prufundă....
constat că m-am înșelat...
ești o mare deziluzie...
...fii clara ca nu te pricipesc< !...adic'lea ce, daca i-am oferit ratoilului cateva pere murate sa se dreaga, te pomenesti ca tu nu stii ce-s acelea pere/perje ,sau cum le-o mai spune, murate ?!...
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
|
Fosta membra 9am.ro
5243 mesaje
|
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 14 Septembrie 2009, ora 00:03
De la: mytcor, la data 2009-09-14 00:01:25De la: ioana_dark, la data 2009-09-13 23:54:11De la: mytcor, la data 2009-09-13 23:52:07De la: Dorinel, la data 2009-09-13 23:44:11De la: mytcor, la data 2009-09-13 23:31:23 ...ratoiule, ce faci ?...te-ai trezit din betie s-acum vrei sa te dregi ?...ai sterpelit o varza din camara si umblii cu ea deasupra capului de frica sa nu ti-o manance caprele ?... Eu zic sa o lasi mai moale ! Nu de alta, s-ar putea sa te confund cu VARZA !
ești o mare deziluzie...
...fii clara ca nu te pricipesc< !...adic'lea ce, daca i-am oferit ratoilului cateva pere murate sa se dreaga, te pomenesti ca tu nu stii ce-s acelea pere/perje ,sau cum le-o mai spune, murate ?!...
nu , mytcor...
ci pentru că ești de acord cu scârboșenia asta...
doi bărbați care fac sex...oribil....
asta-i moralitate?
|
Dorulet
7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 14 Septembrie 2009, ora 00:06
De la: ioana_dark, la data 2009-09-14 00:03:55De la: mytcor, la data 2009-09-14 00:01:25De la: ioana_dark, la data 2009-09-13 23:54:11De la: mytcor, la data 2009-09-13 23:52:07De la: Dorinel, la data 2009-09-13 23:44:11De la: mytcor, la data 2009-09-13 23:31:23 ...ratoiule, ce faci ?...te-ai trezit din betie s-acum vrei sa te dregi ?...ai sterpelit o varza din camara si umblii cu ea deasupra capului de frica sa nu ti-o manance caprele ?... Eu zic sa o lasi mai moale ! Nu de alta, s-ar putea sa te confund cu VARZA !
ești o mare deziluzie...
nu , mytcor...
asta-i moralitate?
Ioana, sunt oameni care așa se nasc....nu este din vina lor! Nu ei au ales să fie așa!
Ce legătură are asta cu moralitatea?
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 14 Septembrie 2009, ora 00:09
De la: ioana_dark, la data 2009-09-14 00:03:55De la: mytcor, la data 2009-09-14 00:01:25De la: ioana_dark, la data 2009-09-13 23:54:11De la: mytcor, la data 2009-09-13 23:52:07De la: Dorinel, la data 2009-09-13 23:44:11De la: mytcor, la data 2009-09-13 23:31:23 ...ratoiule, ce faci ?...te-ai trezit din betie s-acum vrei sa te dregi ?...ai sterpelit o varza din camara si umblii cu ea deasupra capului de frica sa nu ti-o manance caprele ?... Eu zic sa o lasi mai moale ! Nu de alta, s-ar putea sa te confund cu VARZA !
ești o mare deziluzie...
nu , mytcor...
asta-i moralitate?
 daca si numai daca :,........ din ceea ce am scris eu pe topic referitor la cele doua grupuri sociale (homo/les) tu ai concluzionat asa, atunci , am sa-ti pregatesc imediat cosul/panerul cu merele lui Ana !...
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
De la: Dorulet, la data 2009-09-14 00:06:51De la: ioana_dark, la data 2009-09-14 00:03:55De la: mytcor, la data 2009-09-14 00:01:25De la: ioana_dark, la data 2009-09-13 23:54:11De la: mytcor, la data 2009-09-13 23:52:07De la: Dorinel, la data 2009-09-13 23:44:11De la: mytcor, la data 2009-09-13 23:31:23 ...ratoiule, ce faci ?...te-ai trezit din betie s-acum vrei sa te dregi ?...ai sterpelit o varza din camara si umblii cu ea deasupra capului de frica sa nu ti-o manance caprele ?... Eu zic sa o lasi mai moale ! Nu de alta, s-ar putea sa te confund cu VARZA !
ești o mare deziluzie...
nu , mytcor...
asta-i moralitate?
Ioana, sunt oameni care așa se nasc....nu este din vina lor! Nu ei au ales să fie așa!
Ce legătură are asta cu moralitatea?
nu se nasc așa....
nu ai văzut ce scris adi până acum?...
dora...e oribil....gândește-te la doi bărbați care fac sex.....o să te ia fiorii.....
|
Fosta membra 9am.ro
5243 mesaje
|
|
|
|