Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 20:47
De la: 9am037202, la data 2009-09-02 21:35:30povestea cu asa zisul testament al lui Filderman e un fals istoric dovedit! dar poate, simpaticule fanatic adorator al maresalului , comentezi cate ceva despre ce a scris aureldimaa mai sus/ sau ai orbul gainilor! poate ne zici cate ceva despre femeile cu copii inchise in grajduri la Odessa si carora li s-a dat foc. femeile isi aruncau copiii prin deschizaturile acoperisurilor iar bravii soldati se distrau ca la concursul de tir cu talere cum sa-i nimereasca in aer!
Cu Stefan , mare dreptate a avut Tutea. cum sa faci un sfant dintr-un curvar!
Faptele unui om se judeca in ansamblul activitatiii lui. Nu se poate zice ca Antonescu daca nu a trimis nemtilor pe cei circa 400 000 evrei ce erau in Romania de atunci (si asta in primul rand pentru ca si-a dat seama ca razboiul e pierdut si a si recunoscut oficial asta)poate fi iertat pentru Transnistria ,Basarabia si ce mai zicea aureldimaaa.
Nici macar pe Stanculescu care a fost factorul principal in evitarea varsarii de sange in Bucuresti nu l-au iertat pentru ce a facut armata in Timisoara.
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
24 mesaje
|
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 23:03
Intr-un post al meu, am spus (scris) urmatoarele :
" Intr-o lume in care suntem facuti vinovati de crime ale trecutului si avem obligatia sa construim
monumente ca aducere aminte a celor intamplate,dar nu avem dreptul sa punem in discutie de ce
sa intamplat asa.Intr-o lume in care crimele prezentului nu sunt asumate de nimeni si sunt date uitarii atat de repede.Intr-o astfel de lume credeti ca avem motive sa judecam patriotismul Maresalului Ion Antonescu ?.Eu zic ca nu."
Iata ca a aparut si cineva ce face referire la o astfel de lege ( ma rog, ordonanta de guvern )si care ordonanta spune ca :
Ordonanta 31/2003.
Potrivit acesteia, propaganda in public pentru persoanele vinovate de savirsirea de infractiuni contra pacii si omenirii, a criminalilor de razboi, etc. se pedepseste cu inchisoare de la sase luni la cinci ani si interzicerea unor drepturi, daca sint faptuite de persoane fizice. Daca sint savirsite de o persoana juridica, acesteia i se va da o amenda contraventionala intre 25 si 250 de milioane de lei.
Iata ca cineva sa gandit sa ne ia dreptul de a pune in discutie,(" de ce sa intamplat asa") si din punct de vedere legal.
Periculoasa imi pare a fi ambiguitatea formularii.In fapt noi discutam despre patriotismul Maresalului Ion Antonescu.
In fapt noi vorbim, daca a fost sau nu patriot .Discutia se poarta ( sau ar trebui sa se poarte prin prisma notiunii de patriotism :
"Prin patriotism eu inteleg legatura afectiva fata de o tara si de o natiune avand la baza diverse motive (etnice, politice, culturale "
Cel putin eu asa am fost invatat ca inseamna ( se defineste) patriotismul .Daca dintre dvs. stie cineva o lege , ordonanta de guvern, sau alta nastrusnicie ce redefineste patriotismul, sa o spuna .In acest mod nu vom mai gresi fara de voia noastra .
Daca notiunea de terorism, a devenit clar, ca este sinonima cu cei ce lupta pentru independenta si suveranitate nationala, termeni de genul patriotism , nationalism le-au scapat sionistilor de a fi explicate ( a se citi redefinite ).Daca in intelepciunea sa, vre-un guvern ce a urmat loviturii de stat din decembrie 1989, a redefinit definitia pentru patriotism, atunci , cei ce stiti noua formulare , fiti buni si luminati-ne si pe noi.Sa inteleg ca astazi patriotismul a devenit o notiune ce este definita prin prisma actiunilor ,sau simpatiilor, fata de jidani si tigani ?.Sa inteleg ca legatura Maresalului cu natia romana, trebuie strict analizata cu trimiteri la jidani si tigani ?.Sa inteleg ca nu mai avem dreptul sa vorbim, daca cineva a facut ceva ,pentru natiunea romana , daca a fost patriot , si asta pentru faptul ca nu a iubit pe altii veniti de aiurea.Sa inteleg ca nu avem dreptul sa ne intrebam de ce lucrurile sau intamplat asa si nu altfel,sa ne intrebam daca ar fi fost posibil sa se intample si altfel?.
Daca raspunsul la aceste intrebari este : "Ca nu avem voie sa punem intrebari !,atunci ar trebui sa ne temem pentru viitorul pe care ni-l ofera uniunea si pe mai departe globalizarea.
Noi, cei ce am trecut prin Experimentul Rosu ( ce-i drept scapat ,la sfarsit, de sub control )ar trebui sa sesizam mai usor totalitarismul si faradelegea ce va guverna societatea globala .In fapt aceasta ordonanta 31/2003 deschide calea altora care vor spune ca, daca oficial o persoana devine stanjenitoare pentru sistem si este declarata incomoda, atunci noi sclavii, trebuie sa nu mai vorbim despre acea
persoana, sau trebuie sa o condamnam.Democratic nu ?!
Revanind la origini (tema topicu-lui),ma intreb de ce nu se face o analiza ,strict prin prisma notiunii de patriotism al Maresalului Ion Antonescu ?.
Faptul ca nu a deportat evreii din tara, ci doar pe cei din Basarabia, chiar nu denota nimic? Faptul ca a pedepsit numai pe cei ce au fraternizat cu rusii si sau dedat la actiuni impotriva trupelor romanesti chiar nu inseamna nimic ?
Daca planul Maresalului Ion Antonescu ,era sa-i extermine pe evrei, nu credeti ca ar fi fost mai eficient sa fi dat curs deportarilor catre Germania sau Polonia, asa cum a facut Horthy?
Daca cei ce pun in discutie patriotismul Maresalului Ion Antonescu ,prin prisma persecutarii evreilor, sunt etnici evrei , inteleg pozitia lor .In fapt ei sunt manati, nu atat de simtaminte patriotice sau de nationalism ,ci pur si simplu de apartenenta la etnia evreilor.Daca bunicii sau strabunicii lor sau numarat printre cei ce au pierit in acele evenimente, atunci legatura de sange, va fi sa ignore orice logica sau judecata obiectiva . Pentru ei Maresalul Ion Antonescu va fi pe veci un criminal .Acestor oameni le poti cere, dar nu ai nici un motiv sa crezi ca vor fi obiectivi,in judecata.
Ce reprosez eu acestor oameni, este faptul ca legatura lor de sange, nu este diferita de nationalismul de care suntem acuzati noi romanii. In fond ei stiu doar ca bunicii ,sau strabunicii, lor au murit in evenimentele din anii '40 .
Ei refuza a lua in calcul si faptele ce au atras asupra lor moartea .Sau in opinia lor , intr-o Basarabie ocupata de rusi, a fraterniza cu acestia este ceva normal?.Era normal sa ucizi soldati romani ,( tu etnic venit de aiurea , pe pamant romanesc) sa versi sange romanesc ?Din punctul vostru , al evreilor, inteleg ca era normal .O normalitate mult mai indreptatita decat a voastra, ne face pe noi romanii, sa afirmam ca actiunile armatei romane au fost provocate de evrei.Faptul ca evreii din tara au fost tratati altfel decat evreii din Basarabia ,zic eu, ca cel putin ,daca nu da raspunsuri , ridica semne de intrebare .
Se afirma ca, Maresalul Ion Antonescu era constient ca lupta pentru o cauza pierduta si a incercat sa dreaga busuiocul , lasandu-i in pace pe evreii din tara, dar pe cei din Basarabia, a preferat sa-i pedepseasca .
Cat de logica este o astfel de actiune ..., dar ma rog Dumnezeu cu mila.
Deci, dvs. urmasi ai evreilor persecutati, aveti dreptul sa puneti in discutie antisemitismul Maresalului Ion Antonescu , pe marginea acestui subiect este de discutat.Cand vorbim despre patriotism, haide-ti s-o facem strict prin prisma notiunii de patriotism. Aceasta notiune, cel putin astazi, nu face trimiteri sau conditionari ,decat la poporul fata de care judecam patriotismul unui individ.In acest caz zic eu ca nu incape nici o indoiala, vorbim despre Maresalul Ion Antonescu ca fiind patriot roman,...; s-au poate ca nu?.
Deci dvs.deschideti un subiect separat si sigur se va discuta pe marginea lui.Tot dvs acceptati ca fiind firesti si intrebari de genul "De ce sa intamplat asa ?".Aplecati-va cu atentie si asupra faptului ca , pana la Hitler, jidanii au mai fost vanati, au mai fost persecutati .De asemeni fiti cu bagare de seama la cei ce trec drept reprezentanti ai dvs., delimitati-va de crimele lor si sigur veti primii mai multa intelegere din partea noastra ,a restului lumii.
Daca cei ce postati, de pe aceiasi pozitie cu cei de mai sus , sunteti romani , sunteti dintre cei ce au fost la Israel, sa fiti pregatiti in istoria holocaustului ,atunci pe voi va plang .Nu va plang atat pentru faptul ca serviti interesele sionului, cat pentru faptul ca ati ajuns in postura cainelui lui Pavlov.
Aici se cuvine specificat faptul ca unii dintre participantii la aceste "cursuri" au simtit ca sunt supusi la tehnici de manipulare .Au simtit ca pregatirea lor nu se incadra in tiparele normalului .
Data fiind situatia anormala pe care au perceput-o, in mintea lor sa nascut o intrebare : Cine sunt astia si ce dracu urmaresc ?
Asa cum am spus UNII,..., altii, bag de seama, ca au venit conditionati, asemenea cainelui lui Pavlov.
Acei ce postati doar pentru ca sa este "cool" ( holocaust, discriminare,..., alea-alea ).Acei ce vad uniunea drept taramul cainilor cu covrigi in coada .Acei ce sunt tentati, atat de usor, sa trateze ca pacate capitale patriotismul si nationalismul ,luati aminte ca populatia multor tari ce se vor fondatoare ale uniunii, incepe sa-si puna intrebari de genul: "Cu-i foloseste uniunea ?", si nu sunt dispusi sa renunte la identitatea nationala.
Nu trebuie sa fiti de acord cu pozitia lor, dar rezervati-va dreptul , in intimitatea propriei constiinte ,sa va intrebati "DE CE ?".Cautati raspunsurile , nu luati drept adevaruri batute in cuie ,tot ce vi se serveste a fi raspunsuri si solutii .Intrebati-va mereu "DE CE?" si mai important, intrebati-va mereu "Cu-i SUNT DE FOLOS CELE CE SE INTAMPLA ?"
Punandu-va astfel de intrebari, negresit vor apare si raspunsurile( de cele mai multe ori nu cele pe care le dorim ).Ca nu vor rezolva multe lucruri ,aceste raspunsuri, este adevarat,in fapt ele vor risipi doar ceata de care suntem inconjurati . In fapt , aceste raspunsuri ne vor arata prapastia pe marginea careia am ajuns. Ne va arata ca urmatorul pas, va fi sa-l facem in gol .
La sfarsit am lasat pe cei ce sunt in simbria sionului,multi vor spune nu exista asa ceva , in fapt nu dvs. ma adresez , ma adresez celor ce sunt cu aevarat in simbria sionului.
Deci de la dvs nu ma astept la obiectivitate, nu ma astept sa va limitati la un topic ce tine strict de antisemitism. In fond trebuie sa va justificati arginti pe care ii primiti .
La sfarsit , nu pot decat sa-mi cer scuze de tot acest off-topic , fata de initiatorul(initiatoarea acestui subiect) .
In fapt si eu imi doresc o analiza a Maresalului Ion Antonescu , prin prisma actiunilor sale , strict legate de romani si de Romania.
Au fost si colegi de forum , ce au adus in discutie , strict la subiect , cei 600 000 de ostasi cazuti pe front .
Am un respect deosebit fata de acesti colegi , ca nu le impartasesc opinia este alt ceva .
In fond, daca acesti colegi vor aduce argumente ca se putea si altfel ,ca Maresalul Ion Antonescu a actionat, urmarind interese personale ,meschine, atunci eu sunt dispus sa accept opinia lor .In fond nu urmaresc sa atribui Maresalului Ion Antonescu ,merite pe care nu le are .Imi doresc ca meritele pe care le-a avut Maresalul Ion Antonescu ,indiferent cat de mult supara apusul sau rasaritul, sau pe altii de aiurea, si chiar pe distinsii conationali , sa-i fie recunoscute.
Daca tot suntem pusi , in aceste vremuri , sa ne asumam crimele Maresalului Ion Antonescu ,de ce sa nu ne asumam si meritele lui ?
Haideti sa discutam, pe mai departe, prin prisma notiunii de patriotism . Pentru antisemitism , va rog , un topic separat .
Cu stima si respect, atat celor ce-mi impartasesc convingerile , dar si celor ce nu -mi impartasesc convingerile si care, prin argumentele lor ,imi dovedesc ca ma insel si ma ajuta astfel sa devin mai bun , sa devin OM .Rasputin.
|
plesuardei
245 mesaje
|
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 00:51
De la: vaneamarin, la data 2009-09-03 13:58:35De la: aureldimaa, la data 2009-09-03 12:27:15La Odessa, pt fiecare militar roman mort in explozia MSM, Antonescu a ordonat executia a 100 de prinzonieri de razboi sovietici, fie din armata, fie partizani.Bineinteles ca este inechitabil si trebuie sa fii un pic dement ca sa dai un astfel de ordin dar e stilul lui Antonescu.
Acest gen de represalii se practica in orice razboi si l-au practicat TOATE tarile implicate in al doilea razboi mondial! Katyn,Chegnogne, Canicatti ,Malmedy,Nanjing,Friesoythe,Lidice,Saint-Julien-de-Crempse, Baèka....Razboaiele din pacate asa se duc,asa s-au dus mereu si asa se vor duce mereu.Nu sunt deloc blande sau corecte. Da,din pacate,aveti dreptate,dar asta nu-l scuza cu nimic pe Antonescu!E dreptul meu sa am pareri.Parerea mea este ca ma numesc criminal,chiar daca cel pe care l-am ucis era var cu sotia celui ce mi-a ucis tatal!Crime de razboi au comis toti cei implicati in razboaie si toti sunt mari "eroi" si ne zambesc impaciuitor de pe niste piedestaluri impozante.Daca toti au statui,de ce n-ar avea si Antomescu?
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 09:45
De la: aureldimaa, la data 2009-09-04 00:51:13De la: vaneamarin, la data 2009-09-03 13:58:35De la: aureldimaa, la data 2009-09-03 12:27:15La Odessa, pt fiecare militar roman mort in explozia MSM, Antonescu a ordonat executia a 100 de prinzonieri de razboi sovietici, fie din armata, fie partizani.Bineinteles ca este inechitabil si trebuie sa fii un pic dement ca sa dai un astfel de ordin dar e stilul lui Antonescu.
Acest gen de represalii se practica in orice razboi si l-au practicat TOATE tarile implicate in al doilea razboi mondial! Katyn,Chegnogne, Canicatti ,Malmedy,Nanjing,Friesoythe,Lidice,Saint-Julien-de-Crempse, Baèka....Razboaiele din pacate asa se duc,asa s-au dus mereu si asa se vor duce mereu.Nu sunt deloc blande sau corecte. Da,din pacate,aveti dreptate,dar asta nu-l scuza cu nimic pe Antonescu!E dreptul meu sa am pareri.Parerea mea este ca ma numesc criminal,chiar daca cel pe care l-am ucis era var cu sotia celui ce mi-a ucis tatal!Crime de razboi au comis toti cei implicati in razboaie si toti sunt mari "eroi" si ne zambesc impaciuitor de pe niste piedestaluri impozante.Daca toti au statui,de ce n-ar avea si Antomescu?
Sigur ca Antonescu este vinovat insa nu suntem obligati nici sa-l vedem numai in negru ,ca pe un fel de diavol care tot ce a facut a facut rau.Este un patriot care a facut grave greseli cu evreii,tiganii si continuarea cu incapatanare a unui razboi pierdut.Si-a platit insa greselile cu viata !Trebuie sa le plateasca si cu imaginea sa istorica,trebuie sa-l vedem NUMAI in negru ?In mod normal nu ar trebui insa din pacate de numele sau profita multe jigodii nationaliste (ma refer la Vadim spre exemplu ) care pot duce tara intr-o directie pe care nu o doresc oamenii zdraveni la cap.
De ce nu ii ridicam statui ?Nu ii ridicam statui deoarece:
-nu este cazul sa ridici statui unui om ale carui greseli sunt grave.
-nu are statuie nicaieri in Europa un om care a luptat alaturi de Hitler.
-ca sa nu se ajunga la repetarea greselilor trecutului.
|
|
|
vladidec
851 mesaje
|
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 14:06
ANTONESCU SI CEAUSESCU AU FACUT MUUUUUULTE LUCRURI BUNE !!!!!!!! CINE NEAGA ASTA E UN TRADATOR DE TARA SI DE NEAM..... EXAGERAREA A ADUS NENOROCIREA POPORULUI ROMAN....SI ASTA ESTE VALABILA SI IN ZIUA DE AZI....
INFORMATI-VA , DAR NU DE LA "GHEORGHE" DIN SAT.....
Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ?
Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul !
>>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 20:19
De la: vladidec, la data 2009-09-04 14:06:48ANTONESCU SI CEAUSESCU AU FACUT MUUUUUULTE LUCRURI BUNE !!!!!!!! CINE NEAGA ASTA E UN TRADATOR DE TARA SI DE NEAM..... EXAGERAREA A ADUS NENOROCIREA POPORULUI ROMAN....SI ASTA ESTE VALABILA SI IN ZIUA DE AZI....
INFORMATI-VA , DAR NU DE LA "GHEORGHE" DIN SAT.....
Da,dar tot Vadim este mai patriot decat ei !
|
vladidec
851 mesaje
|
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 23:00
Mda... si Becali....sa nu-l uitam....prefer basescu decat ei....chiar ca mioritici, sa fim condusi si de ciobani....defapt la UE avem unu, mai trebuie si la presedentie.....si gata.....Beeeeee...
|
|
|
nikialpinistu
7 mesaje
|
Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 00:16
Acesta este un raspuns ptr Camelya, sau cum naiba stie se numeste ea sau "el" : Pisi, istoria este pentru cine o intelege, tu probabil ca esti si blonda iar neuronul tau e liber si sclerozat, asa ca afirmatiile tale impertinente nu isi gasesc locul aici ...!
|
|
|
plesuardei
245 mesaje
|
Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 00:41
De la: vaneamarin, la data 2009-09-04 09:45:47De la: aureldimaa, la data 2009-09-04 00:51:13De la: vaneamarin, la data 2009-09-03 13:58:35De la: aureldimaa, la data 2009-09-03 12:27:15La Odessa, pt fiecare militar roman mort in explozia MSM, Antonescu a ordonat executia a 100 de prinzonieri de razboi sovietici, fie din armata, fie partizani.Bineinteles ca este inechitabil si trebuie sa fii un pic dement ca sa dai un astfel de ordin dar e stilul lui Antonescu.
Sigur ca Antonescu este vinovat insa nu suntem obligati nici sa-l vedem numai in negru ,ca pe un fel de diavol care tot ce a facut a facut rau.Este un patriot care a facut grave greseli cu evreii,tiganii si continuarea cu incapatanare a unui razboi pierdut.Si-a platit insa greselile cu viata !Trebuie sa le plateasca si cu imaginea sa istorica,trebuie sa-l vedem NUMAI in negru ?In mod normal nu ar trebui insa din pacate de numele sau profita multe jigodii nationaliste (ma refer la Vadim spre exemplu ) care pot duce tara intr-o directie pe care nu o doresc oamenii zdraveni la cap.
-ca sa nu se ajunga la repetarea greselilor trecutului. Domnule Vanea,nu sustin ca Antonescu a facut numai rau,dar este catalogat ca si criminal de razboi,pe buna dreptate.Normal ca intr-un razboi e greu sa nu fii criminal,nu?Statui n-au avut acolitii lui Hitler,au avut si au cei din tabara opusa.Are Stalin,care a fost cel putin la fel de criminal ca si Hitler.Si Stalin a fost patriot,nu?Cel putin,asa sustinea.S-ar putea ca,uneori,patriotismul sa se confunde cu ambitiile prostesti.
|
Dorulet
7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 00:50
De la: aureldimaa, la data 2009-09-05 00:41:56De la: vaneamarin, la data 2009-09-04 09:45:47De la: aureldimaa, la data 2009-09-04 00:51:13De la: vaneamarin, la data 2009-09-03 13:58:35De la: aureldimaa, la data 2009-09-03 12:27:15La Odessa, pt fiecare militar roman mort in explozia MSM, Antonescu a ordonat executia a 100 de prinzonieri de razboi sovietici, fie din armata, fie partizani.Bineinteles ca este inechitabil si trebuie sa fii un pic dement ca sa dai un astfel de ordin dar e stilul lui Antonescu.
-ca sa nu se ajunga la repetarea greselilor trecutului. Domnule Vanea,nu sustin ca Antonescu a facut numai rau,dar este catalogat ca si criminal de razboi,pe buna dreptate.Normal ca intr-un razboi e greu sa nu fii criminal,nu?Statui n-au avut acolitii lui Hitler,au avut si au cei din tabara opusa.Are Stalin,care a fost cel putin la fel de criminal ca si Hitler.Si Stalin a fost patriot,nu?Cel putin,asa sustinea.S-ar putea ca,uneori,patriotismul sa se confunde cu ambitiile prostesti.
Hmmm! Păi îți explic eu cum vine treba cu eroii și criminalii într-un război.
Cei care au câștigat războiul sunt eroi! Cei care l-au pierdut sunt criminali....De ce? Pentru că istoria este scrisă de învingători! Și la propriu și la figurat!
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
plesuardei
245 mesaje
|
Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 00:51
De la: vladidec, la data 2009-09-04 14:06:48ANTONESCU SI CEAUSESCU AU FACUT MUUUUUULTE LUCRURI BUNE !!!!!!!! CINE NEAGA ASTA E UN TRADATOR DE TARA SI DE NEAM..... EXAGERAREA A ADUS NENOROCIREA POPORULUI ROMAN....SI ASTA ESTE VALABILA SI IN ZIUA DE AZI....
INFORMATI-VA , DAR NU DE LA "GHEORGHE" DIN SAT..... Prietene,s-ar putea sa ma judeci prea aspru.Nu spun ca sunt eu mare patriot,dar de ce crezi ca as fi un mare tradator?Pe cine tradez eu?Simplul fapt ca avem pareri diferite nu ne face pe unul sau altul dintre noi mai bun sau mai patriot!Vezi ca Gheorghe s-ar putea sa fie Buzatu,Platon,Bodea,etc.Daca stam sa judecam dupa vorbe,are dreptate domnul Vanea,Vadim e cel mai mare patriot si Becali,al doilea.Cu Ceao,lasa-ma ca nu-l cunosc din carti,am trait vremurile si,crede-ma ca nu as schimba ce este cu ce a fost.
|
plesuardei
245 mesaje
|
Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 00:56
De la: Dorulet, la data 2009-09-05 00:50:13De la: aureldimaa, la data 2009-09-05 00:41:56De la: vaneamarin, la data 2009-09-04 09:45:47De la: aureldimaa, la data 2009-09-04 00:51:13De la: vaneamarin, la data 2009-09-03 13:58:35De la: aureldimaa, la data 2009-09-03 12:27:15La Odessa, pt fiecare militar roman mort in explozia MSM, Antonescu a ordonat executia a 100 de prinzonieri de razboi sovietici, fie din armata, fie partizani.Bineinteles ca este inechitabil si trebuie sa fii un pic dement ca sa dai un astfel de ordin dar e stilul lui Antonescu.
Hmmm! Păi îți explic eu cum vine treba cu eroii și criminalii într-un război.
Cei care au câștigat războiul sunt eroi! Cei care l-au pierdut sunt criminali....De ce? Pentru că istoria este scrisă de învingători! Și la propriu și la figurat!
Corect,singura problema este patima cu care se discuta.Eu nu am nici o problema in a-i pune pe aceeasi treapta pe Hitler si Stalin,doi criminali,unul mai norocos decat celalalt.
|
9am040800
19 mesaje
|
Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 12:41
desigur că mareșalul Antonescu a fost un mare român și un mare patriot până în ultima clioă a vieții sale avându-și propriile limite ca orice om trăitor în această lume. Dar asta nu înseamnă că orice frustrat să ne dicteze scoaterea sa din istorie, doborârea statuilor de pe soclu. Nu se poate! De pildă astăzi, un gunoi ca Ion Cristoiu poate afirma în fața a sute de mii de telespectatori că este comunis când încă nu s-au uscat lacrimile de pe obrajii persecutaților, deținuților politici, orfanilor de pe urma acelui regim criminal. Cer ca CNA-ul să-l sancționeze dur pentru această îndrăzneala jignitoare la adresa poporului român, sau, pentru echilibru să aducă în emisiune și câte un legionar, fascist, hortist, antisemit etc...
|
arkadieyusin
5 mesaje
|
Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 20:49
Vrem sa judecam aici pe Maresalul Antonescu....
Suntem pe cale sa pierdem Transilvania...In timp scurt...Iar noi, il vedem pe cel care a ordonat soldatilor sa treaca peste PRUT si sa inceapa Razboiul Sfant de reintregire a tarii, ca pe un criminal de razboi.
Dar voi, cei care il considerati asa, cand Romania, va ramane in sec. XXI, fara Transilvania, cum o sa va numiti? Cum o sa fiti judecati?
Stiti sa faceti politica sa judecati patriotii, dar daca ar fi fost sa luati voi deciziile potrivite atunci, nu va ajungea o galeata la fund sa va adune rahatul.
Va recomand sa revedeti filmul executiei, sa vedeti ca pana in ultimele momente , acest OM, a iubit Romania mai mult decat viata sa.
Iar despre "binele" pe care il aduc tarii asteia, etniile despre care tot aduceti in discutie.. hai sa facem alt topic sa discutam Ca avem destul de mult.
|
Marcel_Ghilinta
127 mesaje
|
Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 21:03
Antonescu a fost un patriot adevarat iar decizia luata la momentul respectiva a fost justa ,avind in vedere contextul international,daca nu mergea cu nemti ne imparteau ca pe polonia ,rusii,bulgarii si ungurii'
La fel de justa a fost si decizia regelui de a intoarce armele,pentru ca ne gaseam in acelasi pericol de afi impartiti intre rusi ,unguri si bulgari.
Intrebarea este ce au facut serviciile noastre conduse de bravul lor conducator si sef al csat Traian Basescu pentru prevenirea unor astfel de manifestari,sau poate o astfel de inflamare a opiniei publice chiar si-a dorit pentru viitoarea campanie,cu seranta de a reedita finala lui Iliescu cu Vadim in turul doi.
E o vorba ,ai grija ce-ti doresti ca se poate intampla.
|
vladidec
851 mesaje
|
Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 22:00
MANDRU CA SUNT ROMAN, SI CA FAC PARTE DIN GENERATIA ASTA.....BRAVO....
|
Fosta membra 9am.ro
156 mesaje
Oras: Onesti
|
Postat pe: 6 Septembrie 2009, ora 10:06
Doamna aureliadima,va contrazic:Stalin a fost cel mai mare criminal din toate timpurile.Numai pana la razboi a omorat in lagare 20 de milioane de rusi,el care de fapt nici nu era rus.
|
9am037202
136 mesaje
|
Postat pe: 6 Septembrie 2009, ora 17:38
De la: nikialpinistu, la data 2009-09-05 00:16:39 Acesta este un raspuns ptr Camelya, sau cum naiba stie se numeste ea sau "el" : Pisi, istoria este pentru cine o intelege, tu probabil ca esti si blonda iar neuronul tau e liber si sclerozat, asa ca afirmatiile tale impertinente nu isi gasesc locul aici ...!
Motanel verzui, ai grija cum vorbesti si nu mai umbla cu cioara vopsita ca oricum se vede ce inapoiat, incult si neajutorat in ale istoriei esti. Si, pentu binele tau, nu-ti mai lua visele drept realitate ca dai cu oistea in gard`
|
plesuardei
245 mesaje
|
Postat pe: 6 Septembrie 2009, ora 19:31
De la: trnmh16, la data 2009-09-06 10:06:26Doamna aureliadima,va contrazic:Stalin a fost cel mai mare criminal din toate timpurile.Numai pana la razboi a omorat in lagare 20 de milioane de rusi,el care de fapt nici nu era rus. Aveti dreptate doar pe jumatate,nu cred ca am facut nici un gest care sa va dea de banuit ca as fi femeie.Daca va vine mai usor sa-mi spuneti ''doamna'',nu ma supar,e alegerea dumneavoastra.Stalin a ucis mai multi oameni,adevarat,dar asta nu face din Hitler sau altii niste ingerasi.
|
DanubianKnight
746 mesaje
|
Postat pe: 6 Septembrie 2009, ora 21:51
De la: vaneamarin, la data 2009-09-04 09:45:47
Jigodiile nationaliste ii invoca si pe Stefan cel Mare, Decebal, Eminescu... Acum trebuie sa-i scoatem pe toti din istorie din cauza asta? Eminescu, in fond, chiar a fost un antisemit furibund si un proto-fascist, asadar sa-i demolam toate statuile?
Cat despre faptul ca nu niciun aliat de-al lui Hitler nu are statuie, acum, la 70 de ani de la izbucnirea razboiului, poate ar fi timpul sa spunem lucrurilor pe nume si ca unii dintre aliatii lui Hitler, maresalul Mannerheim de exemplu, chiar ar merita statui. Asa cum, poate ar fi sa daramam statuile unora dintre dusmanii lui Hitler, ca de exemplu acel general de aviatie englez care a ordonat bombardarea Dresdei pline de refugiati.
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
vladidec
851 mesaje
|
Postat pe: 6 Septembrie 2009, ora 23:50
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 08:37
De la: DanubianKnight, la data 2009-09-06 21:51:01De la: vaneamarin, la data 2009-09-04 09:45:47
Jigodiile nationaliste ii invoca si pe Stefan cel Mare, Decebal, Eminescu... Acum trebuie sa-i scoatem pe toti din istorie din cauza asta? Eminescu, in fond, chiar a fost un antisemit furibund si un proto-fascist, asadar sa-i demolam toate statuile?
Cat despre faptul ca nu niciun aliat de-al lui Hitler nu are statuie, acum, la 70 de ani de la izbucnirea razboiului, poate ar fi timpul sa spunem lucrurilor pe nume si ca unii dintre aliatii lui Hitler, maresalul Mannerheim de exemplu, chiar ar merita statui. Asa cum, poate ar fi sa daramam statuile unora dintre dusmanii lui Hitler, ca de exemplu acel general de aviatie englez care a ordonat bombardarea Dresdei pline de refugiati.
Pai Mannerheim chiar are statui in Finlanda si multe strazi ii poarta numele .Ai dreptate si recunosc ca m-am inselat cand am spus ca nu exista in toata Europa statui ale celor care au luptat alaturi de Hitler.Exista insa deosebiri clare intre Antonescu si Mannerheim:
1)-Mannerheim a declarat razboi Germaniei cand a vazut ca soarta razboiului este clara nu s-a incapatanat sa lupte alaturi de nemti.Președintele Ryti și-a dat demisia, iar , Carl Gustaf Emil Mannerheim, a fost numit în mod extraordinar de către parlament în funcția de președinte, având sarcina expresă a incetării războiului.
2)-Mannerheim a fost foarte cunoscut pentru politica sa de a proteja evreii finlandezi in timp ce maresalul Antonescu a facut greseli in acest sens.
3)-Nu a continuat razboiul atacand Uniunea Sovietica dupa ce a recucerit Karelia .
Drept este ca situatiile sunt diferite in ceea ce priveste continuarea razboiului spre exemplu.Antonescu avea problema Transilvaniei si era intr-un fel silit sa continue razboiul alaturi de Hitler chiar si dupa recuperarea teritoriilor romanesti , daca dorea sa mai aiba macar speranta revenirii acestui teritoriu la Romania.Se poate spune ca Hitler a jucat foarte bine cartea Transivaniei ,jongland cu acest teritoriu si santajand atat ungurii cat si romanii .
In privinta incetarii razboiului cand era clar ca situatia este pierduta , PUTEM ADMITE ca poate si Antonescu ar fi incetat razboiul realizand situatia tarii,insa nu a mai avut aceasta sansa.La urma urmelor finlandezii au declarat razboi germaniei DUPA noi.Teoriile sunt insa teorii nu fapte iar ideea de rezistenta pe linia Focsani- Namoloasa- Galati era o greseala care ne-ar fi costat mult .
La punctul 2 insa deosebirile sunt clare din pacate iar holocaustul este o crima prea recenta din punct de vedere istoric ca sa o putem trece cu vederea .
|
vladidec
851 mesaje
|
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 09:17
Asta mi se pare o lasitate. Ai fost cu Hitler cat a fost si bine, vezi ca pierde, intorci armele...hmmm sincer, nu asi face statuie unui astfel de "erou". Insa nici nu asi uita faptele sale. Romania a sustinut Germania pentru motivele intemeiate ! Unde mai pui, ca astfel, nu am trecut prin mana lui Hitler ca inamici in perioada lui de glorie....si nu cand era in retragere.....si poate ca, numarul de victime ar fi fost mult mai mare. La fel ne-am protejat intr-un anumit fel, cand am schimbat taberele, mai putine victime, mai putine ruine. Am platit insa scump dupa, politic si financiar. Dupa razboi, au continuat crimele, nu poti nega asta, insa ar fi de discutat si las la interpretarea fiecaruia. A venit apoi un alt tiran, de data asta la noi acasa, numit Ceausescu. Ne-a scapat de datoriile de dupa razboi, si culmea, eram printre singurele tari fara datorii externe. Cu exagerari sau nu, ale cifrelor economice, nu poti contesta ca , macar aveam export. Asta nu le-a convenit marilor puteri, si au finantat marea Revolutie. Cade si comunismul, mai peste tot. Vezi tu, intr-un fel si Ceausescu ar merita o statuie, dar balanta bun-rau, se inclina diferit, de la om la om. Trebuie sa le recunoastem meritele. Antonescu a vrut unirea, nu a sustinut holocaustul. Faptul ca am trecut mai departe, catre rusi....facea parte din intelegerea cu Hitler si multi uita asta. Altfel nu cred ca am fi obtinut colaborarea cu el, petrol si razboi contra rusilor pentru intregirea tarii...
|
mihaivilcu2004
153 mesaje
Oras: Ploiesti
|
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 12:32
Va jucati cu vorbele, puneti etichete pe oamenii neamului care si-au dat viata pentru ca voi sa o aburiti acum pe net  Maresalul Antonescu este eroul tarii noastre , nu ma intereseaza ce spun marile puteri, onanistii poloitici, etc. Ati ajuns sa fluturati steagul americii si sa sarbatoriti ziua acesteia, dar steagul tarii voastre pentru care au luptat si murit bunicii vostri va este rusine?!? Ascultati melodia Romania trezeste-te! si poate ve-ti intelege ceva! Astept provocari
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 14:09
De la: mihaivilcu2004, la data 2009-09-07 12:32:10Va jucati cu vorbele, puneti etichete pe oamenii neamului care si-au dat viata pentru ca voi sa o aburiti acum pe net Maresalul Antonescu este eroul tarii noastre , nu ma intereseaza ce spun marile puteri, onanistii poloitici, etc. Ati ajuns sa fluturati steagul americii si sa sarbatoriti ziua acesteia, dar steagul tarii voastre pentru care au luptat si murit bunicii vostri va este rusine?!? Ascultati melodia Romania trezeste-te! si poate ve-ti intelege ceva! Astept provocari
A omorat Antonescu evrei si tigani ?Da sau nu ?
|
vladidec
851 mesaje
|
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 14:55
De la: vaneamarin, la data 2009-09-07 14:09:22De la: mihaivilcu2004, la data 2009-09-07 12:32:10Va jucati cu vorbele, puneti etichete pe oamenii neamului care si-au dat viata pentru ca voi sa o aburiti acum pe net Maresalul Antonescu este eroul tarii noastre , nu ma intereseaza ce spun marile puteri, onanistii poloitici, etc. Ati ajuns sa fluturati steagul americii si sa sarbatoriti ziua acesteia, dar steagul tarii voastre pentru care au luptat si murit bunicii vostri va este rusine?!? Ascultati melodia Romania trezeste-te! si poate ve-ti intelege ceva! Astept provocari
NU DESTUI
|
9am095133
28 mesaje
Oras: Miercurea Ciuc
|
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 17:27
Antonescu ar fi fost patriot daca nu accepta sub nici o forma Diktatul si Ultimatumul, cu orice consecinte asupra statului. Poporul l-ar fi urmat, dar nu a avut incedrere in taria de nezdruncinat a ROMANILOR.
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 19:47
De la: vladidec, la data 2009-09-07 14:55:58De la: vaneamarin, la data 2009-09-07 14:09:22De la: mihaivilcu2004, la data 2009-09-07 12:32:10Va jucati cu vorbele, puneti etichete pe oamenii neamului care si-au dat viata pentru ca voi sa o aburiti acum pe net Maresalul Antonescu este eroul tarii noastre , nu ma intereseaza ce spun marile puteri, onanistii poloitici, etc. Ati ajuns sa fluturati steagul americii si sa sarbatoriti ziua acesteia, dar steagul tarii voastre pentru care au luptat si murit bunicii vostri va este rusine?!? Ascultati melodia Romania trezeste-te! si poate ve-ti intelege ceva! Astept provocari
NU DESTUI
Tu cu astfel de mentalitati vrei romani in jurul aburelii (nu stiu cum sa o numesc altfel) tale ?Vei gasi destui,ii vei gasi pe toti aia pe care ii evit eu .
|
vladidec
851 mesaje
|
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 21:44
De la: vaneamarin, la data 2009-09-07 19:47:12De la: vladidec, la data 2009-09-07 14:55:58De la: vaneamarin, la data 2009-09-07 14:09:22De la: mihaivilcu2004, la data 2009-09-07 12:32:10Va jucati cu vorbele, puneti etichete pe oamenii neamului care si-au dat viata pentru ca voi sa o aburiti acum pe net Maresalul Antonescu este eroul tarii noastre , nu ma intereseaza ce spun marile puteri, onanistii poloitici, etc. Ati ajuns sa fluturati steagul americii si sa sarbatoriti ziua acesteia, dar steagul tarii voastre pentru care au luptat si murit bunicii vostri va este rusine?!? Ascultati melodia Romania trezeste-te! si poate ve-ti intelege ceva! Astept provocari
NU DESTUI
Tu cu astfel de mentalitati vrei romani in jurul aburelii (nu stiu cum sa o numesc altfel) tale ?Vei gasi destui,ii vei gasi pe toti aia pe care ii evit eu .
"Tiganii" reprezinta un subiect sensibil pntru tine observ....nu mai am forta sa discut cu nimeni pe tema asta. Sunt sigur ca habar nu ai de ce inseamna sa traiesti printre ei !!!! daca ai unii vecini asta inseamna ca stii despre ce vorbesti ? Casca ochii domnule Vanea, priveste in jurul tau si scrie totul pe un caiet... Cate reportaje din "afara", s-au facut pe tema lor ? Cat bine au creat ei Romaniei ? cat de domni si doamne sunt ei ? Cate scandaluri cu arme si cutite ai vazut ? Cate de "jmecheri" sunt ei si manelele lor ? Nimic, absolut nimic bun, nu au creeat, ci distrug totul in jurul lor. Si tu ca MARE PATRIOT CE ESTI !!! dupa atata timp, spui ca sunt discriminati ? Nu domnule Vanea, discriminatul su eu in tara mea....Am COPILARIT IN FERENTARI, ZETARI, RAHOVA, si am vazut toate zonele acelea....ani de zile domnule VANEA, DAIA MA APUCA SPUMELE CAND mai rasare unu ce zice ca stie despre ce vorbeste !!!! Am vazut cum se fura prostituatele, am vazut cum s-au taiat pentru un loc de vanzare mai bun in piata, am vazut cum se comporta cu romanii, am vazut cum fura, am vazut cum fac la bautura, am vazut cum alearga cu caii si carutele printre masini etc... Pana si in cartierul unde locuiesc, traiesc vreo 20, de-i stie tot cartierul !!! 10.000 de oameni ii cunosc pe astia 20.....dar nu ca au facut ceva bun....iti imaginezi....priveste numai de la 9am, cate stiri despre tigani ai primit in ultimile 4 saptamani....citeste-le domnule Vanea....Va e frica sa spune-ti adevarul. Ai mei bunici au ajutat la infiintarea uni scoli speciale pentru rromi in Ferentari, cu bani romanesti, europeni, fonduri fundatii....mai mult de 4 ani nu stau acolo, si cand vin, vin pentru mancare si ajutoare....stiu ce inseamna, sunt precum rasele de caini....unii sunt cuminti si invata repede altii nu...Tiganii genetic vorbind nu vor munca, si nu pot fi educati.....incetati cu 2-3 exemple ....eu vorbesc aici de miii.....Craiova, Bucurestiul, si sute de sate sunt disperate din cauza lor....doar cand se mai face o crima doua, auzi la stiri...Cum naiba se intampla ca dumneata nu te-ai ciocnit pana acum de ei ? Ori nu dai importanta, ori ii ocolesti.....
Eu unu NU VREAU SA MAI PERMIT UNA CA ASTA, EI SA SE FEREASCA DE NOI, NU ROMANII DE EI !!! Sa isi vada de treaba lor, in legea lor, dar cand ma afecteaza pe mine si tara mea.....au intrecut orice masura....ASTA E ADEVARUL DOMNULE VANEA.....si daca refuzi sa-l vezi....esti tradator de tara....si asta nu o sa uit la nimeni !!!!!! Gata cu iertarile, gata cu spagile, gata cu ignoranta....DISCIPLINA, PATRIOTISM, MUNCA, SI RESPECT, LIBERTATEA CUVANTULUI SI PERSOANEI.......ASTA ESTE ROMANIA MEA.....
Sunt curios ce inteleg unii prin LIBERTATEA CUVANTULUI SI A PERSOANEI.....
Eu unu vad asa : Esti liber sa tipi, sa urlii sa bei, sa iti pui si un rahat pe cap, sa faci tot ceea ce vrei, ATAT TIMP CAT NU INFLUENTEAZA / ATACA / SAU INCALCA DREPTURILE ORI LIBERTATEA ALTEI PERSOANE !!!
|
plesuardei
245 mesaje
|
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 21:56
De la: vladidec, la data 2009-09-07 21:44:20De la: vaneamarin, la data 2009-09-07 19:47:12De la: vladidec, la data 2009-09-07 14:55:58De la: vaneamarin, la data 2009-09-07 14:09:22De la: mihaivilcu2004, la data 2009-09-07 12:32:10Va jucati cu vorbele, puneti etichete pe oamenii neamului care si-au dat viata pentru ca voi sa o aburiti acum pe net Maresalul Antonescu este eroul tarii noastre , nu ma intereseaza ce spun marile puteri, onanistii poloitici, etc. Ati ajuns sa fluturati steagul americii si sa sarbatoriti ziua acesteia, dar steagul tarii voastre pentru care au luptat si murit bunicii vostri va este rusine?!? Ascultati melodia Romania trezeste-te! si poate ve-ti intelege ceva! Astept provocari
NU DESTUI
"Tiganii" reprezinta un subiect sensibil pntru tine observ....nu mai am forta sa discut cu nimeni pe tema asta. Sunt sigur ca habar nu ai de ce inseamna sa traiesti printre ei !!!! daca ai unii vecini asta inseamna ca stii despre ce vorbesti ? Casca ochii domnule Vanea, priveste in jurul tau si scrie totul pe un caiet... Cate reportaje din "afara", s-au facut pe tema lor ? Cat bine au creat ei Romaniei ? cat de domni si doamne sunt ei ? Cate scandaluri cu arme si cutite ai vazut ? Cate de "jmecheri" sunt ei si manelele lor ? Nimic, absolut nimic bun, nu au creeat, ci distrug totul in jurul lor. Si tu ca MARE PATRIOT CE ESTI !!! dupa atata timp, spui ca sunt discriminati ? Nu domnule Vanea, discriminatul su eu in tara mea....Am COPILARIT IN FERENTARI, ZETARI, RAHOVA, si am vazut toate zonele acelea....ani de zile domnule VANEA, DAIA MA APUCA SPUMELE CAND mai rasare unu ce zice ca stie despre ce vorbeste !!!! Am vazut cum se fura prostituatele, am vazut cum s-au taiat pentru un loc de vanzare mai bun in piata, am vazut cum se comporta cu romanii, am vazut cum fura, am vazut cum fac la bautura, am vazut cum alearga cu caii si carutele printre masini etc... Pana si in cartierul unde locuiesc, traiesc vreo 20, de-i stie tot cartierul !!! 10.000 de oameni ii cunosc pe astia 20.....dar nu ca au facut ceva bun....iti imaginezi....priveste numai de la 9am, cate stiri despre tigani ai primit in ultimile 4 saptamani....citeste-le domnule Vanea....Va e frica sa spune-ti adevarul. Ai mei bunici au ajutat la infiintarea uni scoli speciale pentru rromi in Ferentari, cu bani romanesti, europeni, fonduri fundatii....mai mult de 4 ani nu stau acolo, si cand vin, vin pentru mancare si ajutoare....stiu ce inseamna, sunt precum rasele de caini....unii sunt cuminti si invata repede altii nu...Tiganii genetic vorbind nu vor munca, si nu pot fi educati.....incetati cu 2-3 exemple ....eu vorbesc aici de miii.....Craiova, Bucurestiul, si sute de sate sunt disperate din cauza lor....doar cand se mai face o crima doua, auzi la stiri...Cum naiba se intampla ca dumneata nu te-ai ciocnit pana acum de ei ? Ori nu dai importanta, ori ii ocolesti.....
Eu unu NU VREAU SA MAI PERMIT UNA CA ASTA, EI SA SE FEREASCA DE NOI, NU ROMANII DE EI !!! Sa isi vada de treaba lor, in legea lor, dar cand ma afecteaza pe mine si tara mea.....au intrecut orice masura....ASTA E ADEVARUL DOMNULE VANEA.....si daca refuzi sa-l vezi....esti tradator de tara....si asta nu o sa uit la nimeni !!!!!! Gata cu iertarile, gata cu spagile, gata cu ignoranta....DISCIPLINA, PATRIOTISM, MUNCA, SI RESPECT, LIBERTATEA CUVANTULUI SI PERSOANEI.......ASTA ESTE ROMANIA MEA.....
Sunt curios ce inteleg unii prin LIBERTATEA CUVANTULUI SI A PERSOANEI.....
Eu unu vad asa : Esti liber sa tipi, sa urlii sa bei, sa iti pui si un rahat pe cap, sa faci tot ceea ce vrei, ATAT TIMP CAT NU INFLUENTEAZA / ATACA / SAU INCALCA DREPTURILE ORI LIBERTATEA ALTEI PERSOANE !!!
Atunci cand legile vor fi respectate si infractorii vor sta in spatele gratiilor,indiferent de etnia lor,astfel de discutii nu-si vor mai avea rostul.
|
|
|